Vad är den bästa VPN för spel under 2018?


Bästa VPN för onlinespel 2020

Vad är den bästa VPN för spel under 2018?

Onlinespel är utan tvekan en av de mest populära onlineaktiviteterna idag. Från 2016 konkurrerade mer än 2,5 miljarder spelare i videospel.

Videospelmarknaden var värd nästan 78,61 miljarder dollar 2017. Den förväntas vara värd mer än 90 miljarder dollar år 2020.

Nedladdningsbart innehåll (DLC) var värt 20% av intäkterna 2011 och ökade till 54% 2017. Onlinespel som utvecklats för datorer förväntas stå för 47% av de globala intäkterna för PC- och konsolspel från 2019.

Tyvärr är inte allt onlinespel och dess tillhörande DLC tillgängligt för onlinespelare. Spelutgivare begränsar ibland antingen utgivningen av ett visst spel eller DLC till en viss region eller släpper spelet eller DLC tidigt i vissa delar av världen.

Tack och lov, ett virtuellt privat nätverk (VPN) har möjlighet att öppna tillgång till internationella spelarenor och nedladdningsbart innehåll via dess plats-spoofing förmågor.

En VPN-användare kan logga in på en server som finns i ett annat land, så att det ser ut som om de finns i det landet. Detta ger åtkomst till de spel och DLC som finns tillgängliga i det landet.

Förutom att ge tillgång till geo-blockerat spelinnehåll ger en VPN också flera integritetsfördelar. En VPN krypterar din internetanslutning och skyddar dina resor online från observationer från tredje part, inklusive din ISP, regeringen och hackare.

När du söker efter ett VPN för att förbättra dina onlinespel sessioner bör du alltid tänka på följande faktorer: anslutningshastighet, global servertäckning, flerfunktionsstöd och integritets- och säkerhetsskydd.

Bästa spel-VPN: er

Jag testade alla mina favorit VPN-leverantörer, och resultaten visade det följande 5 VPN: n fungerade bäst för att förbättra onlinespel sessioner:

  1. ExpressVPN: Ger snabba anslutningar som är väl skyddade med militär kryptering. Leverantören har ett omfattande servernätverk, väl spridd över hela världen.
  2. NordVPN: Ger snabba anslutningar och utmärkt integritets- och säkerhetsskydd, liksom inbyggd appstöd för de 4 bästa plattformarna.
  3. Cyberghost: Ett utmärkt billigt alternativ, leverantörens enkla att använda appar och snabba hastigheter gör det till ett bra val för spelare. Ingen bandbredd eller datakapslar här, så binge på ditt favoritspel allt du vill.
  4. IPVanish: En av de säkraste VPN-operationerna runt om tack vare att äga och driva alla sina egna servrar världen över. Snabba anslutningar hittas här, tillsammans med appstöd för de 4 bästa plattformarna.
  5. VyprVPN: Denna leverantör äger också sina VPN-servrar och håller inga loggar över sina användares resor online. Men bristen på ett privat betalningsalternativ på cryptocurrency skadar dess sekretessrankning.

Jag utvärderade och rankade de fem bästa VPN: erna för onlinespel enligt följande kriterier:

 • Hastigheten på deras anslutningar
 • Deras globala server täckning
 • Deras ursprungliga app-support
 • Hur väl de skyddar sina användares integritet och säkerhet

Här är min lista över de 5 bästa VPN: n för onlinespel.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logotyp

Om detta var en omgång Mortal Kombat, med ExpressVPN mot integritetshot och innehållsblock, skulle ExpressVPN vara spelaren instruerad att "Slutför honom!"

Denna leverantørs omfattande globala servertäckning, snabba anslutningar och utmärkt support med flera plattformar gör det till det bästa valet för att förbättra din onlinespel.

ExpressVPN har 3 000+ VPN-servrar i 94 länder. Det betyder att leverantören har de flesta av världen täckt, vilket förbättrar dina spelalternativ, oavsett var du befinner dig.

ExpressVPN: s snabba anslutningar är perfekta för online-spel gott om bandbredd, utan datakapslar av något slag.

Dessa anslutningar är skyddade med 256-bitars kryptering och leverantörens självpålagda no-loggar-policy och godkännande av Bitcoin för prenumerationsbetalningar innebär att leverantören täcker din säkerhet och integritet.

Onlinespel stöds på de mest populära enhetsplattformarna, och ExpressVPN har du täckt där, med native app-stöd för macOS, Windows, Linux, iOS och Android-enheter.

ExpressVPN erbjuder 5 samtidiga anslutningar på ett enda konto. Om du behöver mer är ExpressVPN kompatibelt med ett stort antal routrar, så att du kan skydda alla anslutna enheter i ditt hem via en enda Wi-Fi-åtkomstpunkt.

Fördelar

 • Global servertäckning omfattar de stora spelhotspoterna
 • 256-bitars kryptering
 • Snabba anslutningar stöder snabb rörelse
 • Högklassigt stöd för flera plattformar
 • Utmärkt integritets- och säkerhetsskydd

Nackdelar

 • Dyrare än andra leverantörer på denna lista

BÄSTA VPN FÖR ONLINE-SPELNING: ExpressVPN är mitt bästa val för en VPN för att förbättra onlinespel. Leverantören erbjuder snabba anslutningshastigheter och serveråtkomst till populära spel hotspots. Omfattande multi-plattformsstöd och routerstöd innebär att din favoritspelplattform täcks. 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan prova det riskfritt.

2. NordVPN

NordVPN-logotyp

NordVPN rankas som nummer 2 i den här VPN-roundupen för spel tack vare sitt utmärkta native app-stöd, snabba anslutningar och säkerhets- och sekretessfunktioner.

Denna leverantørs snabba anslutningshastigheter ger massor av bandbredd för även den snabbast rörande online-åtgärden.

Medan NordVPNs globala servertäckning av 61 länder är i genomsnitt i VPN-spelet, det har alla dina favoritspelplatser täckta.

Tjänsten har de flesta av de stora spelplattformarna som omfattas, inklusive iOS, Android, Windows och macOS. PlayStation- och Xbox-spelare kan förbättra deras spel via NordVPNs kompatibilitet med ett stort antal routrar.

Denna leverantör tillåter upp till 6 samtidiga anslutningar med samma inloggningsuppgifter, vilket gör att alla i ditt spelparti kan skydda sin anslutning.

Leverantören skyddar dina resor online från nyfikna ögon tack vare kryptering på militär nivå och döda switchskyddet. Det har du också täckt i sekretessavdelningen tack vare en strikt loggpolicy och ett Bitcoin-betalningsalternativ.

Fördelar

 • Spelvärda anslutningshastigheter
 • Bra multi-app support
 • Lågt pris
 • Servrar i 61 länder

Nackdelar

 • Servrar listas endast per land, inte efter stad

BÄSTA FÖR BUDGET: NordVPN erbjuder utmärkt service till ett lågt pris. Snabba anslutningar och bra stöd för flera plattformar gör det till ett utmärkt sätt att hålla dina spelsessioner smidigt. En 30-dagars återbetalningsgaranti gör det till ett riskfritt förslag.

3. CyberGhost

CyberGhost-logotyp

Min nr 3-leverantör inom online-spelarenan är CyberGhost, på grund av att det är ett giltigt val för första gången onlinespelare och VPN-användare.

CyberGhosts globala servertäckning i 60 länder ligger precis som branschgenomsnittet, men erbjuder fortfarande gott om flexibilitet när det gäller spelmöjligheter i andra länder.

CyberGhosts anslutningshastigheter räcker mer än för smidig online-spel. Dessutom är dessa anslutningar skyddade med 256-bitars kryptering och en kill switch.

Integritetsskydd är inte oroande tack vare CyberGhosts självpålagda policy för loggar, och de accepterar gärna Bitcoin, så din betalningsinformation hålls också privat.

Leverantören erbjuder bra stöd för flera plattformar som täcker iOS-, Android-, Windows- och macOS-plattformarna.

Upp till 7 spelare kan anslutas direkt till leverantören via samma inloggning. Om du försöker skydda ett helt LAN-parti kan du använda leverantörens praktiska routersupport för att skydda alla spelare i ditt nätverk.

Fördelar

 • Anslutningshastigheter bra för spel
 • Lättanvända appar erbjuder utmärkt skydd
 • Inga loggar och accepterar Bitcoin
 • Högsta säkerhetsskydd

Nackdelar

 • Servertäckningen ligger precis under genomsnittet

BÄSTA FÖR FÖRSTA TIMERS: CyberGhost är det bästa alternativet för användare som är nya för VPN och nya inom online-spelarenan. Leverantören får användare anslutna till åtgärden snabbt och bekvämt. En 45-dagars pengar-tillbaka-garanti utan risk finns.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish erbjuder den typ av säkerhet som bara en annan leverantör på den här listan kan ge tack vare dess ägande och drift av alla VPN-servrar.

Medan IPVanish anslutningshastigheter kanske inte är de snabbaste i den här uppställningen, är de uppfyllda kraven för mest online spel jag kan tänka på.

Många VPN-leverantörer hyr sina servrar, vilket innebär att andra parter har tillgång till servrarna och tar hand om problem när de uppstår. IPVanish äger sina servrar, vilket bara betyder att de har tillgång till din information och de kan svara snabbt när det finns ett problem. (De håller inte heller loggar över dina aktiviteter.)

Medan leverantörens servertäckning (med servrar i över 60 länder runt om i världen) är genomsnittlig, finns spelhotellerna och redovisas för.

IPVanish erbjuder inbyggda appar för alla stora plattformar, inklusive iOS, Android, Windows, macOS och till och med Amazon Fire Stick. Dessutom döljer en obfuskningsfunktion din VPN-trafik som vanlig webbtrafik.

Upp till tio spelare kan ansluta till sin favoritkamparena på en gång med en enda inloggning, och större grupper av spelare kan täckas tack vare IPVanishs breda routerkompatibilitet.

Fördelar

 • VPN-servrar som ägs och drivs av IPVanish
 • Lättanvända inbyggda appar för populära plattformar
 • 10 samtidiga anslutningar

Nackdelar

 • Återbetalningsgaranti är bara sju dagar
 • Integritetsskydd saknas på grund av inga betalningsalternativ för cryptocurrency

SKYDDAR ALLA GAMERS ENLIGT: IPVanish levererar säkra anslutningar på upp till 10 enheter samtidigt, allt på de mest populära enhetsplattformarna. Även om en pengar-tillbaka-garanti längre än 7 dagar skulle vara trevlig, bör den fortfarande erbjuda tillräckligt med tid för att se till att IPVanish är den för dig.

5. VyprVPN

vyprVPN logotyp

VyprVPN gnissade till 5: e plats tack vare sina egna och väl positionerade servrar i 70+ länder, liksom dess snabba anslutningar.

Tyvärr, även om denna leverantör inte har några loggar relaterade till dina onlinemix, accepterar de inte heller Bitcoin eller någon annan krypterad betalningsform, vilket lämnar din betalningsinformation exponerad.

VyprVPN äger och driver alla sina VPN-servrar, att skydda din information från tredje parts serveroperatörer och tillhandahålla snabba svarstider när problem uppstår.

Spelare på macOS-, Windows-, iOS- och Android-plattformarna kan skydda sina spelsessioner tack vare VyprVPNs omfattande flerfunktionsstöd. Alla apparna erbjuder kryptering av militär kvalitet för att hålla saker underligt.

Leverantörens samtidiga anslutningsbidrag är under genomsnittet, med tre anslutningar samtidigt. Men användare med ett stort antal spelare i huset kan skydda dem alla tack vare leverantörens routersupport över genomsnittet.

Fördelar

 • Snabba anslutningar
 • Självägda och opererade VPN-servrar
 • Inga loggar

Nackdelar

 • Inget Bitcoin-betalningsalternativ tillgängligt
 • Högre pris än jämförbara VPN: er

ÄGAR TJÄNSTER: VyprVPN erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att förbättra din favoritspel på nätet. Leverantörens egenägda servrar säkerställer snabba reaktioner på problem och skydd från tredje parts snooping. En 30-dagars återbetalningsgaranti finns tillgänglig.

Hur man använder en VPN för att skydda ditt onlinespel

Onlinespelare som vill förbättra sina spelsessioner rekommenderas att följa dessa 6 enkla steg:

 1. Välj och prenumerera på ett virtuellt privat nätverk.
 2. Ladda ner appen för dina enheter.
 3. Logga in på VPN.
 4. Välj en VPN-server som ligger nära spelservern som du kommer att ansluta till.
 5. Anslut till spelservern.
 6. Avfyra!

Allt borde rocka och rulla härifrån.

Är ett gratis VPN ett bra alternativ för onlinespel?

Svar med ett ord: "NEJ!"

Medan jag inte kommer att säga att ett gratis VPN inte fungerar för onlinespel, kommer jag att säga att du inte kommer att vara nöjd med din slutresultat om du försöker det.

“Gratis” VPN är kända för att placera datakapslar och bandbreddbegränsningar på deras användare. Ingenting i den meningen säger gott för onlinespel.

Utöver begränsningarna ovan kan du tvingas sitta i rad innan du får ansluta till en VPN-server. När du har anslutit dig kommer du troligtvis att vara begränsad till ett litet urval av servrar, vilket begränsar dina spelalternativ.

Jag hörde en gång att "om du får något gratis på webben, så är du produkten som säljs." Det här ordet är aldrig sannare än när du har att göra med en "gratis" VPN.

VPN-leverantörer (till och med “gratis” VPN) måste hålla lamporna tända. Även om de inte laddar du, bra - de säljer något till någon.

Det "något" är sannolikt information om dina online-aktiviteter. "Gratis" leverantörer kan sälja den informationen till annonsörer och andra parter. Dessutom kan de injicera oönskade annonser och spårningskakor i dina surfa sessioner.

Även om det slutgiltiga samtalet är ditt när det gäller att använda en gratis VPN för onlinespel, är jag villig att satsa på att du kommer att upptäcka att det är ett förlorande förslag.

Slutsats

Genom att använda ett VPN kan spelare både öppna åtkomst till tidigare blockerade innehåll och spelarenor, samt skydda deras anslutningar mot övervakning och onlineangrepp.

Vi har tittat på 5 utmärkta VPN-spel i den här artikeln. Men bara en står huvud och axlar ovanför resten.

ExpressVPN-logotyp

ExpressVPN erbjuder det bästa sättet att skydda och förbättra din onlinespel. Leverantörens nedladdningshastigheter är mer än tillräckliga för onlinespel och nedladdning av nya spel, uppdateringar och innehåll i spelet. Dessutom erbjuder leverantören utmärkt skydd mot farorna i online-livet.

För mer information eller för att köpa ett prenumeration, besök ExpressVPN: s webbplats.

"E-sport Gamers" av LyncConf licenserat under CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map