Care sunt cei mai buni furnizori VPN pentru routerele DD-WRT în 2020?


Utilizarea unei aplicații VPN pe dispozitivul mobil sau pe desktop este o modalitate excelentă de a vă proteja împotriva pericolelor vieții online.

in orice caz, configurarea unui router pentru a vă conecta la furnizorul dvs. VPN preferat vă poate proteja toate dispozitivele conectate, făcând protecția completă mult mai ușoară.

Un router echipat cu VPN se conectează la un server VPN, care criptează conexiunea care vine în casa sau la birou, ceea ce înseamnă că fiecare dispozitiv care se conectează la router va avea automat conexiunea sa la internet protejată.

Mulți furnizori VPN oferă fie o aplicație pentru a lucra la anumite modele de routere, fie furnizează informații despre modul în care își pot configura serviciul VPN pe router. Poate că cele mai bune routere (și cele mai populare) sunt cele care rulează firmware-ul DD-WRT.

DD-WRT este un firmware open source gratuit și bazat pe sistemul de operare Linux și care este compatibil cu un număr mare de mărci și modele de routere wireless.

Firmware-ul DD-WRT permite utilizatorului să configureze routerul pentru a se conecta la furnizorii VPN prin intermediul protocolului de conexiune OpenVPN. Unii furnizori VPN chiar vând routere care sunt preconfigurate pentru a funcționa cu serviciul VPN al furnizorului.

După ce ați configurat routerul DD-WRT pentru a funcționa cu VPN-ul ales, veți proteja toate dispozitivele dvs. printr-o singură autentificare. Chiar și dispozitivele care nu sunt acceptate în mod normal de selecția de aplicații native a furnizorului VPN - inclusiv Xbox One, PS4, Apple TV și alte console de jocuri și dispozitive de streaming - vor avea acces la protecția VPN.

În acest articol, voi împărtăși cu voi cele mai bune 5 VPN-uri pe care le puteți folosi pe routerele DD-WRT.

Cele mai bune VPN-uri pentru routere DD-WRT

Am pus pe toți cei mai buni furnizori VPN prin testări ample și următoarele 5 VPN-uri s-au dovedit că funcționează cel mai bine cu routerele DD-WRT. Iată un rezumat dacă aveți timp scurt:

  1. ExpressVPN: Acest furnizor se află în partea de sus a listei datorită asistenței sale optime pentru routere, ajungând până la a oferi propriul firmware personalizat pentru routere selectate. Vitezele rapide de conectare ale furnizorului și rețeaua globală de server globală adaugă gheață la tort.
  2. NordVPN: Utilizatorii vor aprecia suportul acestui furnizor pentru routere Linksys, Netgear sau Asus cu DD-WRT instalat. Acest serviciu este o opțiune accesibilă pentru utilizatorii care caută un VPN fiabil pentru a proteja traficul de internet al routerului lor.
  3. CyberGhost: O altă opțiune excelentă pentru utilizatorii cu buget, CyberGhost oferă un tutorial excelent pentru configurarea routerului DD-WRT pentru a-și utiliza serviciul. Vitezele de conectare ale furnizorului o fac o alegere excelentă pentru fanii în streaming.
  4. IPVanish: Acest furnizor are fișiere de configurare disponibile pentru descărcare și oferă instrucțiuni ușor de urmărit pentru configurarea lucrurilor. Serverele VPN deținute de sine stătătoare și operate de către furnizor acoperă globul și oferă viteze de conectare peste medie.
  5. PrivateVPN: Oferind conexiuni super rapide, acest furnizor compatibil DD-WRT este o opțiune excelentă pentru streamere și pasionați de partajarea fișierelor..

Am evaluat și clasat topul VPN-urilor de router DD-WRT folosind următoarele criterii:

 • Compatibilitatea routerului DD-WRT (puncte bonus pentru routerele preconfigurate)
 • Conexiuni de încredere
 • Acoperire optimă a serverului global
 • Protecție puternică a vieții private și securității
 • Asistență clienți de top

Iată lista mea cu primele 5 VPN-uri pentru utilizare cu routere DD-WRT.

1. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN oferă cea mai bună compatibilitate și protecție generală pentru utilizatorii cu routere DD-WRT.

Furnizorul oferă o compatibilitate excelentă cu routerele DD-WRT de la Asus, D-Link, Netduma, Linksys, Netgear, Sabai și TP-Link. ExpressVPN oferă firmware personalizat pentru mai multe modele de la acești producători, iar rutere pre-configurate sunt de asemenea disponibile. Aplicații pentru cele mai populare platforme pentru dispozitive mobile și desktop sunt de asemenea disponibile.

ExpressVPN oferă conexiuni fiabile și rapide, oferind acces de încredere la conținut geo-restricționat de pe glob, oferind în același timp o protecție optimă pentru confidențialitatea dvs..

Fanii de transmisie și partajare de fișiere vor aprecia viteza de descărcare ExpressVPN, care a fost cea mai rapidă în ultimele noastre încercări de viteză. Videoclipurile HD și 4K ar trebui să înceapă să curgă cu puțin timp de așteptare și să transmită fluxuri fără așteptare fără tamponare. Nu există niciodată capacele de date sau restricțiile de lățime de bandă în utilizarea lunară a utilizatorilor ExpressVPN.

Mai mult de 3000 de servere situate în 94 de țări înseamnă că există un mod redus de conținut geo-blocat la care nu veți putea accesa.

Protecțiile de securitate și confidențialitate ale ExpressVPN sunt unele dintre cele mai bune din afaceri. Conexiunile furnizorului sunt protejate cu criptare la nivel guvernamental.

Serverele companiei nu păstrează jurnalele de nici un fel. (Un audit independent realizat de PricewaterhouseCoopers a demonstrat cererea fără jurnal de ExpressVPN.) În plus, toate datele de pe serverele serviciului sunt șterse ori de câte ori sunt repornite. ExpressVPN acceptă, de asemenea, Bitcoin să păstreze incognito informațiile dvs. de plată.

Dacă configurați routerul singur, veți fi bucuros să știți că asistența pentru clienți este întotdeauna disponibilă datorită chat-ului de asistență în direct 24/7, a unei biblioteci de asistență și a soluționării de probleme și a unui sistem de bilete de probleme..

Pro:

 • Oferă routere DD-WRT pre-configurate
 • O acoperire globală excelentă a serverului
 • Cele mai rapide viteze de conectare la testele recente
 • Suport excelent pentru clienți
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate

Contra:

 • Mai scump decât alți furnizori

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU ROUTELE DD-WRT: ExpressVPN este alegerea # 1 pentru îmbunătățirea și protejarea routerului DD-WRT. Firmware-ul personalizat al furnizorului facilitează configurarea serviciului pe router. Oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia mea completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN este unul dintre cei doi furnizori VPN cu preț bugetar din această listă. Furnizorul oferă protecție online optimă pentru întreaga rețea DD-WRT.

Furnizorul oferă compatibilitate cu routere compatibile DD-WRT de la o serie de producători, inclusiv Asus, Linksys și Netgear. Furnizorul pune la dispoziție descărcările și instrucțiunile de instalare disponibile pentru utilizatori, sau puteți profita de disponibilitatea routerelor preconfigurate.

Aplicații pentru alte dispozitive mobile și desktop populare sunt de asemenea disponibile.

NordVPN este de fapt cel mai lent furnizor din această listă, dar vă rugăm să nu vă gândiți la viteza lor de descărcare la fel de lentă. Conexiunile de încredere ale furnizorului sunt mai mult decât până la descărcarea fișierelor, vizualizarea fluxurilor video HD și jocuri online. Nu există limite de date sau restricții de lățime de bandă aici.

Cu 5.240 de servere+ staționate în 60 de țări din întreaga lume, NordVPN oferă acces fiabil la conținutul geo-controlat în majoritatea zonelor globului.

NordVPN oferă securitate online și protecție de confidențialitate optimă. Criptarea la nivel militar vă protejează activitățile online și o politică strictă fără jurnaluri înseamnă că nu există înregistrări ale călătoriilor dvs. în timp ce este conectat la serverele NordVPN. În plus, o opțiune de plată Bitcoin este disponibilă pentru utilizatorii care doresc să își păstreze informațiile de plată incognito.

Chat-ul de asistență 24/7, asistența prin e-mail și o bibliotecă de asistență căutabilă sunt disponibile pentru a vă ajuta în timpul necesar.

Pro:

 • Acoperire globală peste medie a serverului
 • Vitezele de conexiune HD
 • Preț moderat
 • Confidențialitate completă și protecție de securitate

Contra:

 • Configurarea și funcționarea aplicației VPN ar putea fi mai ușor de utilizat

CEA MAI BUNĂ PENTRU UTILIZATORI CU UN BUGET: NordVPN este cea mai bună opțiune pentru proprietarii de routere DD-WRT pe un buget care ar prefera să-și cheltuiască banii câștigați pe un router de încredere decât o acoperire VPN scumpă. Adăugarea la valoare a clienților este excelentă. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

Sigla CyberGhost

CyberGhost este soluția optimă pentru utilizatorii începători care caută protecție VPN ușor de utilizat pentru routerul DD-WRT și alte dispozitive.

CyberGhost este compatibil cu numeroase modele și modele de router DD-WRT. De asemenea, compania pune la dispoziție routere pre-configurate de la Asus, Linksys și Netgear. Aplicații pentru majoritatea dispozitivelor desktop și mobile sunt de asemenea disponibile.

CyberGhost este o alegere optimă pentru utilizatorii care caută un furnizor la un preț rezonabil, care oferă viteze de conectare suficient de rapide pentru streaming 4K. Nici o limitare a lățimii de bandă sau plafonul lunar de date nu restricționează distracția online.

Accesarea conținutului din întreaga lume este o briză, așa cum este furnizorul are peste 3.900 de servere staționate în 61 de țări pe tot globul.

Criptarea de nivel guvernamental vă protejează conexiunile online, în timp ce o politică strictă fără jurnaluri vă asigură că nu există niciodată înregistrări ale călătoriilor dvs. online. Combinați o adresă de e-mail de unică folosință cu opțiunea de plată Bitcoin a furnizorului pentru a vă păstra abonamentul absolut privat.

Asistența non-stop este disponibilă prin chat-ul de asistență în direct 24 de ore din 24, un sistem de bilete de asistență ușor de utilizat și o bibliotecă de asistență care poate fi căutată.

Pro:

 • Acoperire globală peste medie a serverului
 • Viteza foarte mare pentru streamingul lin 4K
 • Routere pre-configurate
 • Aplicații ușor de utilizat

Contra:

 • Fără protecție împotriva comutatorilor ucigați pentru routere

CELE MAI BUNE PENTRU CUMPĂRĂTORI: CyberGhost este cea mai bună alegere pentru noii utilizatori VPN care caută protecție VPN fiabilă și ușor de utilizat pentru routerul DD-WRT. Furnizorul oferă o varietate de routere preconfigurate care permit o expirare rapidă din online. O garanție de returnare a banilor fără riscuri de 45 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre CyberGhost.

4. IPVanish

Logo IPVanish

IPVanish oferă asistență impresionantă pentru o mare varietate de routere DD-WRT, inclusiv multe pe care ceilalți furnizori nu le acceptă.

Furnizorul oferă fișiere descărcabile și documentație extinsă cu privire la modul de utilizare a serviciului lor cu un număr mare de routere, inclusiv Asus, Belkin, Buffalo, Linksys, D-Link, Netgear, TP-Link și multe altele. Routerele pre-configurate sunt de asemenea disponibile, iar compania oferă aplicații pentru cele mai populare platforme desktop și dispozitive mobile.

Vitezele de descărcare ale acestui furnizor se încadrează în intervalul mediu al concurenților săi, dar oferă o viteză de descărcare suficientă pentru streamingul de conținut 4K, descărcarea fișierelor mari și efectuarea oricărei alte activități online în care te.

IPVanish oferă un nivel suplimentar de protecție a vieții private prin deținerea și operarea întregii sale rețele de servere globale, care constă din peste 1.300 de servere din peste 50 de țări de pe glob.. Prin deținerea și operarea serverelor sale, IPVanish ține contractanții terți departe de datele clienților lor.

Criptarea de tip bancar vă protejează conexiunile împotriva ochilor înțepători, în timp ce o politică strictă fără jurnaluri înseamnă că nimeni nu poate accesa înregistrările activităților dvs. online în timp ce este conectat la serverele IPVanish. Furnizorul nu acceptă Bitcoin ca plată.

Fără griji dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă conecta sau a vă menține conectat, deoarece furnizorul oferă un chat de asistență în permanență în permanență, o bază de cunoștințe de asistență care poate fi căutată și suport de e-mail receptiv.

Pro:

 • Routere pre-configurate sunt disponibile
 • Deține și operează rețeaua de servere VPN
 • Securitate de vârf și asistență pentru clienți

Contra:

 • Garanție de înapoiere limitată la 7 zile
 • Nu este disponibilă opțiunea de plată a criptomonedelor

SUPER SECURE: IPVanish vă păstrează datele în siguranță de la terți prin deținerea și operarea rețelei sale de server VPN globale. Vitezele de descărcare ale furnizorului se potrivesc cu ușurință la orice puteți arunca. O garanție de returnare de 7 zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

Logo privatVPN

PrivateVPN nu are numărul global de concurenți ai serverului. Cu toate acestea, viteza rapidă de descărcare ajută la compensarea acestui neajuns.

PrivateVPN oferă scripturi și instrucțiuni de instalare pe routerele DD-WRT și acceptă chiar și unele dintre versiunile mai vechi ale firmware-ului DD-WRT..

Deși PrivateVPN nu pare să aibă o relație oficială cu Flashrouters.com, firma de routere VPN oferă routere preconfigurate pentru a fi utilizate cu furnizorul. Aplicațiile sunt disponibile pentru marile platforme de dispozitive 4.

Serviciul oferă o viteză mare, cu numere de descărcare care vă vor păstra fericiți în timp ce vizionați videoclipuri 4K, partajând fișiere sau jucând jocurile dvs. favorite online.

Rețeaua de server PrivateVPN este întinsă puțin, cu puțin peste 150 de servere situate în 60 de țări. Cu toate acestea, compania face o treabă bună în a-și localiza resursele pe glob.

Criptarea pregătită din punct de vedere militar vă protejează conexiunea împotriva ochilor induriosiți, în timp ce o politică absolută fără înregistrări asigură că nimeni nu poate vedea o înregistrare a antics-urilor dvs. online. O opțiune de plată pentru abonament Bitcoin vă ajută să mențineți lucrurile în jos.

Deși chat-ul de asistență în direct este disponibil, nu este o funcție non-stop, deoarece de multe ori am vizitat site-ul PrivateVPN și am considerat că funcția nu este disponibilă. Un formular „Contactați-ne” și o secțiune de întrebări frecvente care nu poate fi căutată completează caracteristicile de asistență.

Pro:

 • Capabil de flux 4K
 • Multe informații despre configurarea rutelor DD-WRT
 • Oferă acces la mai mulți furnizori de streaming din SUA

Contra:

 • Acoperirea serverului este subțire
 • Chat live nu este întotdeauna disponibil

MAI BUN PENTRU VITEZĂ: PrivateVPN este o opțiune excelentă pentru utilizatorii care apreciază viteza rapidă de descărcare, pot urmări îndeaproape indicațiile și nu au nevoie de multă manevră pentru a configura lucrurile. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre PrivateVPN.

Cum să utilizați un VPN cu routerul DD-WRT

Îmbunătățirea și protejarea activităților online pentru toate dispozitivele conectate prin intermediul unui VPN poate părea oarecum complicată la început, dar în principiu constă în câțiva pași simpli:

 1. Abonați-vă la un VPN. (Se depune la „DUH!”)
 2. Configurați VPN pe un router compatibil (sau cumpărați un router preconfigurat). Instrucțiunile vor varia în funcție de furnizor.
 3. Selectați un server VPN.
 4. Conectați-vă dispozitivele la routerul protejat prin VPN.
 5. Bucurați-vă de accesul dvs. nou-îmbunătățit și protejat la internet.

Este o VPN gratuită o opțiune bună pentru utilizare cu un router DD-WRT?

nu.

Majoritatea furnizorilor de VPN gratuite nu vor oferi compatibilitatea routerului, ci vă solicită să instalați software-ul propriu pe fiecare dispozitiv pe care doriți să îl protejați.

În plus, chiar dacă un furnizor de freebie ar lucra cu routerul DD-WRT, pot să mă gândesc la mai multe motive pentru care nu ar trebui să utilizați un VPN gratuit.

În primul rând, mulți furnizori VPN „gratuite” accelerează conexiunile utilizatorilor lor și plasează o capacitate de date zilnică sau lunară în utilizarea lor.

Dacă utilizați un router pentru a vă conecta la furnizorul VPN, asta înseamnă că toate dispozitivele conectate din casa sau biroul dvs. vor utiliza conexiunea VPN. Acest lucru ar putea duce conexiunea la o rampă și veți fi împins împotriva capacului de date în cel mai scurt timp.

S-a constatat că multe servicii VPN „gratuite” înregistrează activitățile online ale utilizatorilor lor și vând informațiile către terți interesați, ca agenții de publicitate și oricine altcineva cu banii de cheltuit. În plus, de asemenea, au fost cunoscuți că inserează anunțuri nedorite și urmărește cookie-urile în sesiunile de navigare ale utilizatorilor.

O lună de protecție VPN de calitate costă, în general, mai puțin decât băutura preferată de la hangout-ul de cafea din cartier. Nu aveți nicio șansă cu un VPN gratuit.

Cum pot spune dacă DD-WRT va funcționa cu routerul meu?

Nu toate routerele oferă suport DD-WRT. Puteți găsi o listă de routere acceptate oficial pe site-ul DD-WRT.

Vă sugerez că, dacă doriți să achiziționați un router compatibil cu DD-WRT nu încercați să economisiți câțiva dolari, accesând cea mai ieftină alternativă sau un router cu model mai vechi. Routerele mai vechi sau mai ieftine pot avea cantități mai mici de RAM sau au un procesor mai lent la bord, ceea ce duce la o performanță mai puțin acceptabilă.

Asigurați-vă că routerul are cel puțin 8 MB de memorie flash. Cantități mai mici de memorie pot solicita să utilizați o versiune „lite” a firmware-ului DD-WRT, care nu va oferi atât de multe funcții ca versiunea completă a DD-WRT.

De asemenea, verificați pe web și vedeți care au fost experiențele altor utilizatori cu diversele modele de routere DD-WRT. Unele mărci și modele vor avea performanțe mai bune decât altele, așa că asigurați-vă că routerul pentru care optați poate suporta volumul de muncă.

Nu uitați, traficul de internet pentru fiecare dispozitiv conectat din casa sau biroul dvs. va călători prin router-ul activat prin VPN. Asigurați-vă că nu va deveni un blocaj.

Înainte de a clipește routerul cu firmware-ul DD-WRT, verificați de două ori că aveți versiunea corectă și cea mai recentă a firmware-ului. Dacă încercați să rulați routerul cu firmware-ul greșit, l-ar putea „cărămida”, lăsându-l ca o bucată inutilă de electronice scumpe. De asemenea, citiți instrucțiunile intermitente până când le înțelegeți complet.

Există un dezavantaj al utilizării unui VPN pe routerul meu?

Deși avantajele folosirii unui VPN cu routerul DD-WRT cu siguranță depășesc dezavantajele, ar fi mai puțin onorabil să închid acest articol fără să vă conștientizez de puținele deficiențe..

Primul, fiți conștienți că toate dispozitivele dvs. conectate vor accesa internetul printr-un singur tunel VPN, care, în funcție de furnizor și server, precum și de performanța routerului, ar putea cauza congestii, încetinind conexiunea la internet pentru toți utilizatorii.

În al doilea rând, dacă furnizorul dvs. VPN are probleme cu serverul la care sunteți conectat, ați putea constata că nu puteți rămâne conectat la internet, necesitând să dezactivați conexiunea VPN sau să vă reconectați.

În timp ce s-ar putea să știți să faceți acest lucru, ce se întâmplă când nu sunteți acasă și nimeni altcineva nu știe ce să facă? Faceți-vă urmașilor dvs. de 9 ani co-administrator - vor ști ce să facă.

Dacă ați accesat ieftin hardware-ul routerului, puteți găsi o pierdere a performanței conexiunii. Un VPN necesită criptarea și decriptarea datelor din mers și ambele procese pot consuma o cantitate mare de resurse. Este posibil ca routerele low-end să nu poată ține pasul cu cererea, încetinind totul.

Concluzie

Utilizatorii care doresc să furnizeze o conexiune la internet protejată la toate dispozitivele conectate li se recomandă ferm să profite de funcțiile pe care le oferă un VPN cu un router DD-WRT.

Un VPN vă va proteja și îmbunătăți conexiunea la internet pentru toate dispozitivele conectate prin criptarea informațiilor dvs. și deschiderea accesului la conținut la care în mod normal nu aveți acces la.

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este cea mai bună opțiune disponibilă pentru îmbunătățirea și protejarea conexiunilor online ale tuturor dispozitivelor dvs. prin intermediul punctului de acces unic care este routerul DD-WRT. Furnizorul oferă o compatibilitate excelentă a routerului, viteze rapide de conectare, acoperire globală completă a serverului și asistență de ultimă generație pentru clienți.

Pentru mai multe informații sau pentru a cumpăra un abonament, accesați site-ul web ExpressVPN.

„DD-WRT’d” de Ben Mason licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map