Care sunt cele mai bune VPN-uri pentru Netflix în 2020?


Care sunt cele mai bune VPN-uri pentru Netflix în 2020?

Care sunt cele mai bune VPN-uri pentru Netflix în 2020?

Pentru aceia dintre voi care au locuit într-o peșteră fără acces la internet, Netflix este o companie americană de streaming de video, fondată inițial în 1997 ca companie de vânzări și închirieri prin DVD..

În 2007, Netflix sa extins la oferirea de filme și emisiuni de televiziune prin streaming. Serviciul s-a extins rapid și este disponibil în prezent în peste 190 de țări de pe glob.

Datorită acordurilor de licență de conținut Netflix cu studiile de televiziune și film, furnizorul de streaming trebuie să restricționeze accesul la conținutul lor de la o țară la alta. Aceasta înseamnă că emisiunile și filmele de care vă bucurați în țara de origine s-ar putea să nu fie aceleași cu conținutul disponibil în alte țări.

Din fericire, o rețea virtuală virtuală (VPN) este un instrument excelent pentru accesarea conținutului disponibil pe serviciul Netflix în alte regiuni. Face acest lucru alocând unui dispozitiv conectat o nouă adresă IP, făcând să apară ca și cum dispozitivul dvs. se conectează dintr-o altă țară. Aflați mai multe despre cum puteți schimba regiunea Netflix.

Cu toate acestea, nu doar orice furnizor VPN o va face.

De-a lungul anilor, Netflix a devenit expert în identificarea și blocarea adreselor IP care aparțin serviciilor VPN. Aceasta înseamnă că trebuie să utilizați un furnizor VPN care are o înregistrare solidă de a evita detectarea și care are resursele și capacitatea de a reacționa rapid dacă una dintre adresele lor IP este detectată și blocată.

În acest articol, vă voi povesti despre cele mai bune 5 VPN-uri pentru utilizare cu Netflix.

Mă voi concentra asupra capacității fiecărui VPN de a oferi acces fiabil la conținutul Netflix staționat în alte țări și la viteza de conectare pe care o oferă fiecare VPN. De asemenea, voi evalua și alte funcții VPN care îl fac un plus valoros la setul dvs. de instrumente online.

Cum să urmăriți Netflix folosind un VPN

Utilizarea unui VPN pentru a accesa conținutul Netflix într-o altă țară necesită câțiva pași simpli:

 1. Abonați-vă la un furnizor VPN capabil Netflix. (Eu folosesc ExpressVPN.)
 2. Instalați aplicația VPN a furnizorului selectat pe dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la serviciul VPN.
 4. Selectați un server situat în țara în care este adăpostit conținutul Netflix dorit.
 5. Aprindeți aplicația Netflix și începeți să bingeing!

Care este cel mai bun VPN pentru vizionarea Netflix?

După testări ample, următoarele 5 VPN-uri au câștigat dreptul de a fi numiți cei mai buni VPN-uri pentru vizionarea Netflix. Pentru cei care vă grăbiți, iată un rezumat TL; DR:

 1. ExpressVPN: Cea mai bună opțiune pentru vizionarea Netflix. Acoperirea extinsă a serverului global al furnizorului oferă acces Netflix optim în numeroase țări, iar conexiunile rapide pot gestiona cu ușurință fluxurile HD ale serviciului..
 2. NordVPN: Cea mai bună opțiune low-cost din listă. Oferă acoperire peste medie a serverului în întreaga lume, precum și suport excelent pentru aplicații multi-platformă.
 3. CyberGhost: Oferă aplicații ușor de utilizat, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru utilizatorii VPN pentru prima dată care doresc să păstreze lucrurile simple. O alocație generoasă de 7 conexiuni concomitente înseamnă că toată lumea se poate bucura de propria sa acțiune personală Netflix.
 4. PrivateVPN: Funcționează bine cu numeroase servicii de streaming, Netflix inclus. Vitezele rapide de conectare compensează o rețea de server global mai puțin impresionantă. Servicii excelente pentru clienți.
 5. Surfshark: Furnizorul face o muncă fiabilă deblocând Netflix, Amazon Prime și alte servicii de streaming, ceea ce îl face o opțiune bună pentru iubitorii de filme.

Furnizorii VPN au toate punctele lor forte și punctele slabe. În timp ce unii furnizori oferă conexiuni super-rapide, alții au asistență multiplă de platforme sau acoperire globală a serverului.

Când am clasat cele mai bune VPN-uri pe care să le utilizăm pentru a urmări conținutul Netflix în alte țări, am luat în considerare următorii factori:

 • Abilitate de încredere de a accesa Netflix și alte servicii de streaming
 • Acoperire globală completă a serverului
 • Conexiuni rapide
 • Criptare puternică a conexiunii
 • Fără jurnalele călătoriilor online ale clienților săi
 • Nivel ridicat de suport pentru aplicații native

Iată lista mea cu cele mai bune 5 VPN-uri pentru a urmări Netflix:

1. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este alegerea mea # 1 pentru deschiderea accesului la conținutul Netflix din alte regiuni. Furnizorul oferă acces fiabil la Netflix într-un număr mare de țări din întreaga lume.

Pe lângă Netflix, ExpressVPN poate deschide accesul la BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video și alte servicii video streaming.

ExpressVPN are în prezent peste 3.000 de servere în 94 de țări, oferind un acces excelent la streaming de conținut pe tot globul.

Vitezele de conectare ale ExpressVPN sunt ușor adaptabile pentru a transmite fără probleme fluxurile HD Netflix. Furnizorul plasează fără limitări de lățime de bandă sau plafon de date privind utilizarea clienților săi.

Conexiunile furnizorului sunt criptate cu criptare de 256 biți. O opțiune de declanșare nu permite expunerea acțiunii online.

Furnizorul nu păstrează jurnalele de utilizator ale călătoriilor online ale unui client. Utilizatorii care doresc să meargă complet incognito pot folosi opțiunea de plată Bitcoin.

Aplicațiile native sunt disponibile pentru platformele iOS, macOS, Windows, Android, Amazon Fire TV, Kindle Fire și Linux. Sunt disponibile extensii de browser pentru platformele Firefox, Safari și Chrome.

ExpressVPN oferă și un Serviciu DNS MediaStreamer pentru utilizare cu console de jocuri, set-up-streaming-uri și televizoare inteligente, permițând acelor dispozitive să acceseze Netflix. (Rețineți: serviciul MediaStreamer nu oferă protecție criptată pentru conexiunea dvs., așa cum face serviciul VPN al furnizorului.)

ExpressVPN este oarecum zgârcit cu alocația lor de conexiune concomitentă, limitându-le la 3 conexiuni simultane pe un singur nume de utilizator. Cu toate acestea, funcția de router a ExpressVPN vă permite să vă protejați toate dispozitivele printr-o singură conexiune.

Pro-uri

 • Funcționează bine pentru a debloca Netflix și alte servicii de streaming
 • Acoperire globală completă a serverului
 • Conexiuni HD, bine criptate
 • Protecții optime de confidențialitate
 • Suport excelent pentru aplicații autohtone

Contra

 • Limită conexiunile concomitente la 3

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU DEBLOCARE NETFLIX: ExpressVPN este cea mai bună alegere generală pentru un VPN pentru a livra în mod fiabil conținut de la Netflix și alte servicii de streaming. Furnizorul face o treabă excelentă în deschiderea unei lumi de conținut, protejându-vă în același timp confidențialitatea și securitatea. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

2. NordVPN

Logo NordVPN

NordVPN s-a plasat pe locul 2 în acest program datorită numărului său mare de servere VPN gata Netflix, suport excelent pentru mai multe platforme și preț scăzut.

Acest furnizor oferă acces la fluxurile Netflix din SUA, Canada, Japonia, U.K., Olanda, Franța și Italia. NordVPN oferă o pagină utilă Netflix pe site-ul lor web, oferind informații despre utilizarea serviciului lor pentru a accesa serviciul de streaming.

De asemenea, furnizorul deschide acces la Amazon Prime Video, Hulu și BBC iPlayer.

Cele peste 5.100 de servere ale furnizorului sunt distribuite în 60 de țări. Furnizorul sugerează utilizarea serverelor enumerate pe pagina de care am menționat mai sus pentru a accesa Netflix.

NordVPN oferă cea de-a treia cea mai bună viteză de conectare din această listă de top 5, furnizând fluxuri fluide HD de pe serverele Netflix, cu puțin sau deloc aștepta să înceapă acțiunea.

Aceste conexiuni sunt criptate cu protecție la nivel militar și un comutator de protecție asigură că conexiunea dvs. nu va fi niciodată expusă.

Confidențialitatea este bine gestionată la NordVPN, datorită furnizorului politică strictă fără jurnaluri și dorința de a accepta criptocurrency ca plată pentru abonament.

Cele mai populare platforme de dispozitive sunt acoperite datorită suportului de aplicații multi-platformă al furnizorului, inclusiv dispozitive de pe platformele iOS, Android, macOS, Linux și Windows. Utilizatorii Chrome și Firefox sunt protejați datorită extensiilor pentru ambele browsere.

Platformele care nu sunt acoperite de asistența pentru aplicații NordVPN pot fi protejate prin compatibilitatea furnizorului cu numeroase routere.

Până la 6 conexiuni simultane sunt permise sub un singur nume de utilizator.

Pro-uri

 • Servere în 60 de țări
 • Multe viteze
 • Criptare de 256 biți
 • La prețuri mici

Contra

 • Interfața aplicației are nevoie de lucru

BEST BARGAIN VPN: NordVPN este cel mai bun VPN pentru abonații Netflix, care ar prefera să cheltuiască bani pentru divertisment decât furnizorul lor de VPN. Serviciul oferă conexiuni fiabile, capabile de Netflix, la un preț scăzut. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

3. CyberGhost

Sigla CyberGhost

VPN-ul nostru # 3 Netflix, CyberGhost, oferă cele mai rapide viteze de conectare din listă, oferă o protecție excelentă și este generos cu alocația de conexiuni simultane..

CyberGhost are servere dedicate streamingului care deblochează Netflix în SUA, U.K., Germania, România, Franța, Republica Cehă, Austria și Polonia. Aceste servere au, de asemenea, succes în deblocarea Amazon Prime Video și Hulu.

Acoperirea globală a furnizorului este aproximativ medie, cu peste 3.700 de servere în 60 de țări.

CyberGhost este numărul 1 când vine vorba de viteze de conectare, iar conexiunile furnizorului pot fi transmise cu ușurință chiar și conținut Netflix UHD 4K. Aceste conexiuni sunt bine protejate cu criptarea de 256 biți și un comutator de oprire.

Protecțiile de confidențialitate ale furnizorului sunt de top, datorită atât politicii sale stricte de înregistrare a jurnalelor, cât și opțiunii sale de plată a abonamentului Bitcoin.

Aplicațiile sunt disponibile pentru platformele Android, Android TV, iOS, macOS și Windows. Extensiile browserului protejează utilizatorii browserului Chrome și Firefox.

Alte dispozitive pot fi protejate prin intermediul routerului dvs. datorită compatibilității excelente a routerului. Această caracteristică ajută, de asemenea, dacă aveți nevoie de mai mult decât 7 conexiuni simultane că serviciul permite.

Pro-uri

 • Servere optimizate în streaming în numeroase locații
 • Cele mai rapide viteze de conectare din această listă
 • Nu se păstrează jurnalele, nu acceptă Bitcoin
 • Protecții complete de securitate online

Contra

 • Este scurt atunci când deblochează alți furnizori de streaming

CONEXIUNI OPTIMIZATE STREAMING: CyberGhost este opțiunea de viteză maximă pentru spectatorii Netflix. Serverele optimizate de streaming ale furnizorului deblochează și alte servicii de streaming. O garanție de returnare a banilor fără riscuri de 45 de zile este disponibilă.

4. PrivateVPN

Logo privatVPN

PrivateVPN ocupă locul 4 în acest top 5 datorită conexiunilor sale rapide și accesului de încredere la Netflix și alte servicii de streaming.

Netflix și alte servicii de streaming (inclusiv Hulu, Amazon Prime, HBO și BBC iPlayer) sunt la doar câteva clicuri distanță cu PrivateVPN. Furnizorul are servere localizate în S.U.A., Canada, U.K., Franța, Japonia și multe altele care asigură deblocarea fluxurilor.

În timp ce numărul lor de server de peste 150 este destul de minuscul, acestea le răspândesc bine, în 60 de țări de pe glob.

PrivateVPN oferă conexiunile a 2-a cea mai rapidă din această listă de top 5, furnizând Fluxuri HD și 4K fără sudoare. Conexiunile lor bine criptate, ucise împotriva comutatorului nu au lățimea de bandă sau limitări ale capacului de date.

Identitatea dvs. online este protejată datorită politicii fără jurnal de PrivateVPN, iar Bitcoin este binevenit aici, permițându-vă să păstrați anonimatul informațiilor de plată.

Până la 6 dispozitive simultan pot accesa serviciul pe o singură autentificare, folosind dispozitive macOS, iOS, Windows și Android. (Dacă 6 conexiuni nu sunt suficiente, puteți proteja toate dispozitivele prin intermediul compatibilității extinse a routerului furnizorului.)

Telespectatorii Kodi își pot proteja ședințele de bingeing, mulțumită PrivateVPN Kodi add-on.

Pro-uri

 • Deschide accesul Netflix în mai multe țări
 • Cea de-a 2-a viteză de conectare cea mai rapidă în top 5
 • Până la 6 conexiuni simultane

Contra

 • Numerele serverului sunt sub alți furnizori
 • Asistența multiplă platformă necesită îmbunătățiri

MARE VITEZE DE CONECTARE: PrivateVPN deblochează Netflix în numeroase țări, oferind conexiuni compatibile cu 4K pe până la 6 dispozitive simultan. Numărul lor de server este scăzut, dar acoperirea țării este decentă. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

5. Surfshark

Logo-ul SurfShark

Surfshark a ocupat locul 5 și ultimul loc în această listă „cea mai bună” datorită capacității sale de a debloca Netflix în numeroase țări și a protecțiilor sale excelente de confidențialitate și securitate.

Acest furnizor furnizează o putere excelentă de deblocare Netflix SUA, U.K., Canada, Franța, Japonia și alte țări. În plus, deschide acces la Amazon Prime Video (în S.U.A.), HBO Go și BBC iPlayer.

Deși acoperirea globală a serverului de peste 500 de servere din peste 50 de țări lipsește puțin în comparație cu toți furnizorii cu excepția unui alt furnizor din această listă, acesta oferă totuși o cantitate decentă de putere de deblocare Netflix.

În timp ce viteza de conectare a lui Surfshark este cea mai lentă din această listă, fluxurile video HD ar trebui să joace în continuare rapid și fără probleme. Aceste conexiuni sunt criptate pe 256 biți, iar aplicațiile furnizorului oferă comutator ucide și protecție împotriva blocării anunțurilor.

Nu vă faceți griji cu privire la faptul că confidențialitatea dvs. este invadată cu Surfshark, deoarece firma cu sediul în Insulele Virgine Britanice nu păstrează niciun fel de jurnal și acceptă Bitcoin pentru a vă păstra informațiile de plată anonime..

Suportul pentru aplicații native este puternic aici, cu aplicații native pentru platformele Linux, iOS, Android, Windows, macOS și Fire TV. Utilizatorii browserului Firefox și Chrome sunt protejați prin extensii pentru ambele platforme.

Routerele sunt bine acoperite, de asemenea, dacă doriți să vă protejați toate dispozitivele conectate ori de câte ori se conectează la rețeaua dvs..

Puteți invita toți prietenii și familia dvs. să vizualizeze conținutul Netflix dintr-o altă regiune, mulțumită producătorului din cadrul companiei Surfshark. indemnizație de conexiuni simultane nelimitate.

Pro-uri

 • Se conectează la Netflix în numeroase țări
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Protecții privind confidențialitatea Bitcoin și fără jurnale

Contra

 • Acoperirea serverului global ar putea fi mai bună
 • Vitezele de conectare sunt cele mai lente din grup

PERFECȚIE PENTRU FAMILII: Surfshark este un furnizor VPN nou-venit și care oferă acces excelent la Netflix, în ciuda unui număr global limitat al serverului. Politica de conexiuni simultane nelimitate a furnizorului este perfectă pentru familiile mari. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări Netflix?

Intr-un cuvant? "Nu."

Netflix rămâne mereu vigilent pentru utilizatorii care se conectează la serviciul lor printr-un VPN.

Când Netflix detectează un număr mare de spectatori care se conectează printr-o singură adresă IP, aceștia aruncă o privire atentă asupra activității. Dacă descoperă că adresa IP aparține unui furnizor VPN, acestea vor bloca adresa.

Netflix nu face acest lucru doar pentru a fi o prostie corporativă. În schimb, contractele de conținut ale acestora cu diverse studiouri de televiziune și film le impun să blocheze accesul la conținut din afara unei zone licențiate.

Când Netflix blochează adresa IP a unui server VPN, revine furnizorului VPN în cauză să adauge noi adrese IP pentru a reactiva accesul la furnizorul de streaming. Când Netflix află că noile adrese sunt deținute de un VPN, acestea le blochează și ciclul vicios începe din nou.

Această luptă de întoarcere necesită ca VPN să aibă buzunare adânci doar pentru a rămâne în joc. Chiar credeți că furnizorii VPN gratuite au buzunare profunde? (Răspunsul pe care îl căutăm este „nu, nu, nu”). VPN-urile gratuite nu oferă pur și simplu acces fiabil la Netflix, dacă vă pot oferi acces.

Alte motive pentru a nu utiliza un serviciu VPN gratuit sunt legate de confidențialitate și comoditate.

În ceea ce privește confidențialitatea, pur și simplu nu o veți avea cu multe VPN-uri gratuite. Acești așa-numiți furnizori „gratuite” au un cost ascuns și plătiți pentru costurile respective cu confidențialitatea.

Multe VPN-uri gratuite îți urmăresc activitățile online, apoi vând informațiile tale valoroase agenților de publicitate și celorlalți Nosy Nellies.

În departamentul de comoditate, veți găsi că multe VPN-uri gratuite vă vor face să așteptați într-o coadă înainte de a vă putea conecta la unul dintre serverele lor.

Apoi, atunci când vi se permite conectarea, selecția serverului este limitată la câteva selectate. Aceste servere nu vor fi neapărat localizate în țara în care se află conținutul Netflix dorit.

Aș evita furnizorii de VPN gratuite, cum ar fi ciuma, dar eu sunt doar eu. Poate vei avea noroc mai bun decât mine. Dar merită riscul?

Cum accesez Netflix folosind un VPN?

Vizualizarea conținutului localizat de streaming Netflix necesită o adresă IP bazată în granițele țării în cauză. Cel mai bun mod de a obține o adresă IP într-o altă țară este să folosești o VPN.

După ce ați hotărât în ​​ce țară doriți să accesați conținutul Netflix, încărcați-vă aplicația VPN aleasă și conectați-vă la un server VPN situat în țara respectivă. Veți primi temporar o adresă IP în țară, deschizând accesul la conținutul Netflix al zonei respective.

Pentru ce este bun VPN?

Pe lângă deblocarea conținutului Netflix, o VPN poate deblocați alte tipuri de conținut restricționat geografic. Aceasta include și alte servicii de streaming, atât video, cât și muzică, precum și arene de jocuri și conținut în aplicație pe care jucătorii ar putea să nu aibă în mod normal posibilitatea de a încerca.

De asemenea, o VPN împiedică aglomerarea conexiunilor, asigurându-vă că Furnizorul de servicii Internet nu vă va încetini viteza de conectare doar pentru că vizionați un serviciu de streaming, cum ar fi Netflix.

În plus, VPN-urile direcționează-ți traficul de internet printr-un tunel criptat, împiedicarea străinilor să vă monitorizeze activitățile online.

Funcția de criptare face din VPN o metodă excelentă de a vă proteja cumpărăturile online, serviciile bancare și alte activități online atunci când utilizați un hotspot Wi-Fi neprotejat, precum cele găsite în cafenele, hoteluri și în alte locații publice..

Concluzie

Este o lume mare, minunată, o lume plină de conținut Netflix.

Folosind un VPN - cum ar fi alegerea mea # 1, ExpressVPN - puteți vizualiza conținutul din țara dvs. de origine sau din multe alte regiuni de care puteți fi curios.

Știu că mi-am dorit întotdeauna să urmăresc „Nu este romantic” cu o coloană sonoră românească. Tu ce mai faci?

„Video Netflix” de Mudassar Iqbal licențiat sub Pixabay

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map