Mitkä ovat Netflixin parhaat VPN: t vuonna 2020?


Mitkä ovat Netflixin parhaat VPN: t vuonna 2020?

Mitkä ovat Netflixin parhaat VPN: t vuonna 2020?

Niille teistä, jotka ovat asuneet luolassa, jolla ei ole Internet-yhteyttä, Netflix on amerikkalainen videoiden suoratoistoyritys, joka perustettiin alun perin vuonna 1997 DVD-myynti- ja vuokrausyrityksenä..

Vuonna 2007 Netflix laajeni tarjoamaan elokuvia ja televisio-ohjelmia suoratoiston kautta. Palvelu on laajentunut nopeasti ja on tällä hetkellä saatavana yli 190 maassa ympäri maailmaa.

Netflixin sisällönlisenssisopimusten vuoksi televisio- ja elokuvastudioiden kanssa streaming-palveluntarjoajan on rajoitettava pääsyä heidän sisältöjään maittain. Tämä tarkoittaa, että kotimaassasi nautimasi ohjelmat ja elokuvat eivät ehkä ole samoja kuin muissa maissa saatavilla olevat sisällöt.

Onneksi, VPN (Virtual Private Network) on erinomainen työkalu Netflix-palvelun muilla alueilla saatavan sisällön käyttämiseen. Se tekee tämän määrittämällä liitetylle laitteelle uuden IP-osoitteen, jolloin se näyttää siltä, ​​että laite on yhteydessä toiseen maahan. Lisätietoja Netflix-alueen muuttamisesta.

Kuitenkaan kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät tee niin.

Vuosien mittaan Netflix on tullut taitavaksi tunnistamaan ja estämään VPN-palveluihin kuuluvia IP-osoitteita. Se tarkoittaa, että sinun on käytettävä VPN-palveluntarjoajaa, jolla on vankka ennätys välttää havaitsemista ja jolla on resurssit ja kyky reagoida nopeasti, jos jokin heidän IP-osoitteistaan ​​havaitaan ja estetään.

Tässä artikkelissa kerron teille viidestä parhaasta VPN: stä, joita voidaan käyttää Netflixin kanssa.

Keskityn kunkin VPN: n kykyyn tarjota luotettava pääsy muissa maissa sijaitsevaan Netflix-sisältöön ja kunkin VPN: n tarjoamiin yhteysnopeuksiin. Arvioin myös muita VPN-ominaisuuksia, jotka tekevät siitä arvokkaan lisäyksen online-työkalupakkiisi.

Kuinka katsella Netflixiä VPN: n avulla

VPN: n käyttäminen Netflix-sisällön käyttämiseen toisessa maassa vaatii muutamia helppoja vaiheita:

 1. Tilaa Netflix-yhteensopiva VPN-palveluntarjoaja. (Käytän ExpressVPN: tä.)
 2. Asenna valitun palveluntarjoajan VPN-sovellus laitteeseesi.
 3. Kirjaudu VPN-palveluun.
 4. Valitse palvelin, joka sijaitsee maassa, jossa haluamasi Netflix-sisältö sijaitsee.
 5. Käynnistä Netflix-sovelluksesi ja aloita polttaminen!

Mikä on paras VPN Netflixin katselemiseen?

Laajan testauksen jälkeen, Seuraavat 5 VPN: tä ovat saaneet oikeuden tulla parhaiksi VPN: ksi Netflixin katselussa. Kiireellisille tästä on TL; DR-yhteenveto:

 1. ExpressVPN: Paras vaihtoehto Netflixin katselemiseen. Palveluntarjoajan laaja maailmanlaajuinen palvelin kattavuus tarjoaa optimaalisen Netflix-pääsyn monissa maissa, ja sen nopeat yhteydet voivat helposti käsitellä palvelun HD-virtauksia.
 2. NordVPN: Paras edullinen vaihtoehto luettelossa. Tarjoaa keskimääräistä palvelinpeittoa ympäri maailmaa, samoin kuin erinomaista usean alustan sovellustukea.
 3. CyberGhost: Tarjoaa helppokäyttöisiä sovelluksia, joten se on erinomainen vaihtoehto ensimmäistä kertaa käyttäville VPN-käyttäjille, jotka haluavat pitää asiat yksinkertaisina. Antelias 7 samanaikaisen yhteyden korvaus tarkoittaa, että jokainen voi nauttia omasta Netflix-tyypistyksestään.
 4. PrivateVPN: Toimii hyvin lukuisten suoratoistopalvelujen kanssa, mukaan lukien Netflix. Nopeat yhteysnopeudet kompensoivat vähemmän vaikuttavan globaalin palvelinverkon. Erinomainen asiakaspalvelu.
 5. Surfshark: Palveluntarjoaja tekee luotettavan työn Netflix-, Amazon Prime- ja muiden suoratoistopalvelujen vapauttamisesta, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon elokuvien ystäville.

Kaikilla VPN-palveluntarjoajilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Vaikka jotkut tarjoajat tarjoavat erittäin nopeita yhteyksiä, toisilla on kattava monialustainen tuki tai laaja maailmanlaajuinen palvelinpeitto.

Arvioidessani parhaita VPN-verkkoja, joita voidaan käyttää Netflix-sisällön katsomiseen muissa maissa, otin huomioon seuraavat tekijät:

 • Luotettava kyky käyttää Netflixiä ja muita suoratoistopalveluita
 • Kattava globaali palvelinpeitto
 • Nopeat yhteydet
 • Vahva yhteyden salaus
 • Ei lokitietoja asiakkaidensa verkkomatkoista
 • Natiivisovellusten korkea tuki

Tässä on luettelo viidestä parhaasta VPN: stä Netflixin katselua varten:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN on ensimmäinen valinta, jolla avaan pääsy Netflix-sisältöön muilta alueilta. Palveluntarjoaja tarjoaa luotettavan pääsyn Netflixiin monissa maissa ympäri maailmaa.

Netflixin lisäksi, ExpressVPN voi avata pääsyn BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video ja muut suoratoistovideopalvelut.

ExpressVPN: llä on tällä hetkellä yli 3000 palvelinta 94 maassa, mikä tarjoaa erinomaisen pääsyn streaming-sisältöön ympäri maailmaa.

ExpressVPN: n yhteysnopeudet ovat helposti Netflixin HD-streamien suoratoistoa sujuvasti. Palveluntarjoaja sijoittaa ei kaistanleveysrajoituksia tai datakattoja asiakkaidensa käytöstä.

Palveluntarjoajan yhteydet on salattu 256-bittisellä salauksella. Tapa-vaihto-vaihtoehto estää online-toimintasi paljastamisen.

Palveluntarjoaja ei pidä käyttäjän lokitietoja asiakkaan verkkomatkoista. Käyttäjät, jotka haluavat mennä täysin incognito-tilaan, voivat käyttää Bitcoin-maksutapaa.

Alkuperäisiä sovelluksia on saatavana iOS-, macOS-, Windows-, Android-, Amazon Fire TV-, Kindle Fire- ja Linux-alustoille. Selainlaajennukset Firefox-, Safari- ja Chrome-alustoille ovat saatavana.

ExpressVPN tarjoaa myös MediaStreamer DNS -palvelu käytettäväksi pelikonsolien, digisovittimien ja älytelevisioiden kanssa, jotta nämä laitteet voivat käyttää Netflixiä. (Huomaa: MediaStreamer-palvelu ei tarjoa salattua suojausta yhteytellesi, kuten palveluntarjoajan VPN-palvelu tarjoaa.)

ExpressVPN on jonkin verran hankala niiden samanaikaisen yhteyden suhteen rajoittaen heidät 3 samanaikaiseen yhteyteen yhdellä käyttäjänimellä. ExpressVPN-reitittimen ominaisuuden avulla voit kuitenkin suojata kaikkia laitteitasi yhdellä yhteydellä.

Plussat

 • Toimii hyvin Netflixin ja muiden suoratoistopalvelujen estämiseksi
 • Kattava globaali palvelinpeitto
 • HD-yhteensopivat, hyvin salatut yhteydet
 • Optimaalinen yksityisyydensuoja
 • Erinomainen ympäröivän natiivisovelluksen tuki

Haittoja

 • Rajoittaa samanaikaiset yhteydet 3: een

PARAS VPN NETFLIXIN POISTAMISEKSI: ExpressVPN on paras kokonaisvalintani VPN: lle toimittaa luotettavasti sisältöä Netflixistä ja muista suoratoistopalveluista. Palveluntarjoaja tekee erinomaista työtä avatakseen sisältömaailman ja suojata samalla yksityisyyttäsi ja turvallisuutta. 30 päivän rahat takaisin -takuu on käytettävissä.

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN sijoittui 2. sijalle tässä kierroksessa suuren määrän Netflix-valmiiden VPN-palvelimien, erinomaisen monialustatuen ja alhaisen hinnan ansiosta.

Tämä palveluntarjoaja tarjoaa pääsyn Netflix-streamiin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Japanissa, Isossa-Britanniassa, Hollannissa, Ranskassa ja Italiassa. NordVPN tarjoaa hyödyllisen Netflix-sivun verkkosivustollaan, joka tarjoaa tietoja heidän palvelunsa käyttämisestä suoratoistopalvelun käyttämiseen.

Palveluntarjoaja avaa pääsyn myös Amazon Prime Video-, Hulu- ja BBC iPlayer -sovelluksiin.

Palveluntarjoajan 5 100+ palvelinta on hajallaan 60 maassa. Palveluntarjoaja ehdottaa Netflixiin pääsyä käyttämään yllä mainitsemallani sivulla lueteltuja palvelimia.

NordVPN tarjoaa parhaan yhteysnopeuden 5 parhaan listan joukossa, ja se tarjoaa tasaiset HD-virrat Netflix-palvelimilta, vain vähän odottamatta toiminnan alkamista.

Nämä yhteydet on salattu armeijan suojauksella, ja tappava kytkin varmistaa, että yhteytesi ei koskaan paljastu.

Tietosuojaa hoidetaan NordVPN: ssä palveluntarjoajan ansiosta tiukka ei-lokit -käytäntö ja halu hyväksyä kryptovaluutta liittymämaksuna.

Suosituimmat laitealustat katetaan tarjoajan monialustaisen sovellustuen ansiosta, mukaan lukien iOS-, Android-, MacOS-, Linux- ja Windows-alustoilla olevat laitteet. Chromen ja Firefoxin käyttäjät ovat suojattuja kummankin selaimen laajennusten ansiosta.

Alustat, joita NordVPN: n sovellustuki ei kata, voidaan suojata tarjoajan yhteensopivuuden avulla useiden reitittimien kanssa.

Yhdellä käyttäjänimellä sallitaan korkeintaan 6 samanaikaista yhteyttä.

Plussat

 • Palvelimet 60 maassa
 • Paljon nopeutta
 • 256-bittinen salaus
 • Edullisia

Haittoja

 • Sovellusliittymä tarvitsee työtä

PARAS TARVITTU VPN: NordVPN on paras VPN Netflix-tilaajille, jotka mieluummin käyttävät rahaa viihdeeseen kuin VPN-palveluntarjoajaan. Palvelu tarjoaa luotettavia, Netflix-yhteensopivia yhteyksiä edulliseen hintaan. 30 päivän rahat takaisin -takuu on käytettävissä.

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

Netflix VPN # 3, CyberGhost, tarjoaa luettelon nopeimmat yhteysnopeudet, tarjoaa erinomaisen suojauksen ja on antelias niiden samanaikaisten yhteyksien suhteen.

CyberGhostilla on suoratoisto-palvelimet estävät Netflixin eston Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Romaniassa, Ranskassa, Tšekin tasavallassa, Itävallassa ja Puolassa. Näillä palvelimilla on myös menestys vapauttamalla Amazon Prime Video ja Hulu.

Palveluntarjoajan palvelimien maailmanlaajuinen kattavuus on keskimäärin 3 700+ palvelinta 60 maassa.

CyberGhost on numero 1, kun kyse on yhteyden nopeudesta, ja palveluntarjoajan yhteydet ovat helposti jopa 4K UHD Netflix -sisällön suoratoistoa. Nämä yhteydet on suojattu hyvin 256-bittisellä salauksella ja kill-kytkimellä.

Palveluntarjoajan tietosuoja on huippuluokkaa, mikä johtuu sekä sen tiukasta kirjautumattomuuskäytännöstä että Bitcoin-tilauksen maksutavasta..

Sovelluksia on saatavana Android-, Android TV-, iOS-, macOS- ja Windows-alustoille. Selainlaajennukset suojaavat Chromen ja Firefox-selaimen käyttäjiä.

Muut laitteet voidaan suojata reitittimellä tarjoajan erinomaisen reitittimen yhteensopivuuden ansiosta. Tämä ominaisuus auttaa myös, jos tarvitset enemmän kuin 7 samanaikaista yhteyttä että palvelu sallii.

Plussat

 • Suoratoistoon optimoidut palvelimet lukuisissa paikoissa
 • Nopeimmat yhteysnopeudet tässä luettelossa
 • Ei lokitietoja, hyväksytään Bitcoin
 • Kattavat online-tietoturvasuojaukset

Haittoja

 • Tulee lyhyeksi, kun poistat muiden streaming-palveluntarjoajien lukituksen

STREAMING-OPTIMED CONNIONS: CyberGhost on nopein vaihtoehto Netflix-katsojille. Palveluntarjoajan streaming-optimoidut palvelimet estävät myös muiden streaming-palveluiden käytön. Rahat takaisin -takuu on käytettävissä 45 päivän ajan.

4. YksityinenVPN

YksityinenVPN-logo

PrivateVPN on 4. sijalla viiden parhaan joukossa nopeiden yhteyksiensä ja luotettavan pääsyn kautta Netflixiin ja muihin suoratoistopalveluihin ansiosta.

Netflix ja muut suoratoistopalvelut (mukaan lukien Hulu, Amazon Prime, HBO ja BBC iPlayer) ovat vain muutaman napsautuksen päässä PrivateVPN: ssä. Palveluntarjoajalla on palvelimia Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Japanissa ja monissa muissa, jotka tarjoavat suoratoiston eston.

Vaikka heidän palvelimien lukumäärä 150+ on melko pieni, ne leviävät hyvin 60 maassa ympäri maailmaa.

PrivateVPN tarjoaa toiseksi nopeimmat yhteydet tämän viiden parhaan listan joukossa tarjoamalla HD- ja 4K-yhteensopivat virrat ilman hikeä. Heidän hyvin salattuilla, tappavilla kytkimillä suojatuilla yhteyksillä ei ole kaistanleveyttä tai datan ylärajaa.

Verkkoidentiteettisi on suojattu PrivateVPN: n kirjautumattomuuskäytännön ansiosta, ja Bitcoin on tervetullut tänne, jolloin voit pitää maksutietosi nimettömänä.

Enintään 6 laitetta kerralla voi käyttää palvelua yhdellä kirjautumisella käyttämällä macOS-, iOS-, Windows- ja Android-laitteita. (Jos kuusi yhteyttä ei riitä, voit suojata kaikkia laitteitasi tarjoajan laajan reitittimen yhteensopivuuden avulla.)

Kodi-katsojat voivat myös suojata ponnistelujaan PrivateVPN Kodi lisäosan.

Plussat

 • Avaa Netflix-pääsyn useissa maissa
 • Toiseksi nopein yhteysnopeus viiden parhaan joukossa
 • Jopa 6 samanaikaista yhteyttä

Haittoja

 • Palvelinnumerot jäävät muiden tarjoajien alapuolelle
 • Usean alustan tukea on parannettava

SUURAT YHTEYSNOPEUDET: PrivateVPN poistaa Netflixin lukituksen useissa maissa tarjoamalla 4K-yhteensopivia yhteyksiä jopa 6 laitteeseen kerralla. Heidän palvelimiensa määrä on alhainen, mutta maan kattavuus on kunnollinen. 30 päivän rahat takaisin -takuu on käytettävissä.

5. Surfshark

SurfShark -logo

Surfshark sijoittui viidenteen ja viimeiseen pisteeseen tässä "parhaassa" luettelossa, koska se kykeni avaamaan Netflixin lukituksen useissa maissa ja erinomaisen yksityisyyden ja tietosuojan suojelemisen ansiosta.

Tämä palveluntarjoaja tarjoaa erinomaisen Netflix-avausvoiman sisään Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Ranskassa, Japanissa ja muissa maissa. Lisäksi se avaa pääsyn Amazon Prime Videolle (Yhdysvalloissa), HBO Go: lle ja BBC iPlayerille.

Vaikka palveluntarjoajan maailmanlaajuinen palvelin kattavuus yli 500 palvelimesta yli 50 maassa on hiukan puutteellinen verrattuna kaikkiin muuhun kuin tähän luetteloon kuuluvaan palveluntarjoajaan, se tarjoaa silti kohtuullisen määrän Netflix-vapauttamista..

Vaikka Surfsharkin yhteysnopeudet ovat hitaimpia tässä luettelossa, HD-videopuheluiden pitäisi silti toistaa nopeasti ja sujuvasti. Nämä yhteydet ovat 256-bittisiä salattuja, ja palveluntarjoajan sovellukset tarjoavat tappaa kytkin ja mainosten estävä suojaus.

Ei hätää siitä, että yksityisyytesi loukkaantuu Surfsharkin kanssa, koska Brittiläiset Neitsytsaaret -yritys ei pidä mitään lokkeja ja hyväksyy Bitcoinin pitämään maksutietosi nimettömänä.

Natiivisovellusten tuki on tässä vahva, natiivisovelluksilla Linux-, iOS-, Android-, Windows-, macOS- ja Fire TV -ympäristöille. Firefox- ja Chrome-selaimen käyttäjät ovat suojattuja laajennuksia molemmille alustoille.

Reitittimet ovat myös hyvin peitettyjä, jos haluat suojata kaikkia kytkettyjä laitteita aina, kun ne muodostavat yhteyden verkkoon.

Voit kutsua kaikki ystäväsi ja perheesi tarkastelemaan Netflix-sisältöä toiselta alueelta Surfsharkin teollisuusjohtajan ansiosta rajoittamaton samanaikaisten yhteyksien korvaus.

Plussat

 • Yhdistetään Netflixiin monissa maissa
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
 • Bitcoin- ja ei-lokit-tietosuoja

Haittoja

 • Palvelimen kattavuus globaalisti voisi olla parempi
 • Yhteysnopeudet ovat hitaimpia ryhmässä

TÄYDELLINEN PERHEEN: Surfshark on tuleva VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa erinomaisen pääsyn Netflixiin huolimatta hiukan rajallisesta palvelimien lukumäärästä. Palveluntarjoajan rajoittamaton samanaikainen yhteyskäytäntö on täydellinen suurille perheille. 30 päivän rahat takaisin -takuu on käytettävissä.

Voinko käyttää ilmaista VPN-verkkoa Netflixin katseluun?

Sanassa? "Ei."

Netflix on jatkuvasti valppaana käyttäjille, jotka muodostavat yhteyden palveluunsa VPN: n kautta.

Kun Netflix havaitsee suuren määrän katsojia, jotka yhdistävät yhden IP-osoitteen kautta, he seuraavat tarkkaan toimintaa. Jos he huomaavat, että IP-osoite kuuluu VPN-palveluntarjoajalle, he estävät osoitteen.

Netflix ei tee tätä vain ollakseen yrityksen ääliö. Sen sijaan heidän erilaisten televisio- ja elokuvastudioiden kanssa tehdyt sisältösopimukset vaativat heitä estämään pääsyn sisältöön lisensoidun alueen ulkopuolelta.

Kun Netflix estää VPN-palvelimen IP-osoitteen, kyseisen VPN-palveluntarjoajan on lisättävä uudet IP-osoitteet, jotta pääsy streaming-palveluntarjoajaan saadaan uudelleen käyttöön. Kun Netflix saa selville, että VPN omistaa uudet osoitteet, ne estävät ne ja noidankehä alkaa uudestaan.

Tämä edestakaisin taistelu edellyttää, että VPN: llä on syvät taskut pysyäksesi pelissä. Luuletko todella, että ilmaisilla VPN-palveluntarjoajilla on syvät taskut? (Vastaus, jota etsimme, on "ei, ei, he eivät.") Ilmaiset VPN: t eivät yksinkertaisesti aio tarjota luotettavaa pääsyä Netflixiin, jos he saavat sinulle pääsyn ollenkaan.

Muut syyt olla käyttämättä ilmaista VPN-palvelua liittyvät yksityisyyteen ja mukavuuteen.

Yksityisyyden suhteen sinulla ei yksinkertaisesti ole sitä monien ilmaisten VPN-verkkojen kanssa. Niillä ns. Ilmaisilla palveluntarjoajilla on piilokustannukset, ja maksat niistä yksityisyyttäsi pitkin.

Monet ilmaiset VPN-verkot seuraavat online-toimintaa, sitten myyvät arvokkaita tietoja mainostajille ja muille Nosy Nellies -yrityksille.

Mukavuusosastolla huomaat, että monet ilmaiset VPN: t saavat sinut odottamaan jonossa ennen kuin voit muodostaa yhteyden heidän palvelimiinsa.

Sitten kun sinulla on lupa muodostaa yhteys, palvelinvalinta on rajoitettu muutamaan valintaan. Nämä palvelimet eivät välttämättä sijaitse maassa, jossa haluamasi Netflix-sisältö sijaitsee.

Välttäisin ilmaisia ​​VPN-palveluntarjoajia, kuten ruttoa, mutta se on vain minä. Ehkä sinulla on parempi onni kuin minulla. Mutta onko se riskin arvoinen?

Kuinka pääsen Netflixiin VPN: n avulla?

Paikallistetun Netflix-streaming-sisällön tarkasteleminen vaatii IP-osoitteen, joka perustuu kyseisen maan rajojen sisäpuolelle. Paras tapa hankkia IP-osoite toisesta maasta on käyttää VPN: tä.

Kun olet päättänyt, mistä maasta haluat käyttää Netflix-sisältöä, lataa valitsemasi VPN-sovellus ja muodostaa yhteys VPN-palvelimeen, joka sijaitsee kyseisessä maassa. Saat väliaikaisesti IP-osoitteen maan sisällä ja avaat pääsyn kyseisen alueen Netflix-sisältöön.

Mikä muu on VPN, hyvä?

Netflix-sisällön lukituksen poistamisen lisäksi VPN voi myös poista muiden maantieteellisesti rajoitettujen sisältöjen estäminen. Tähän sisältyy muita streaming-palveluita, sekä videoita että musiikkia, sekä peliareenat ja sovelluksen sisäinen sisältö, jota pelaajilla ei yleensä ole mahdollisuutta kokeilla.

VPN estää myös yhteyden katkaisun varmistamalla, että Internet-palveluntarjoajasi ei hidasta yhteyden nopeutta yksinkertaisesti siksi, että katsot suoratoistopalvelua, kuten Netflix.

Lisäksi VPN: t reititä Internet-liikenteesi salatun tunnelin läpi, estää ulkopuolisia seuraamasta online-toimintaa.

Salausominaisuus tekee VPN: stä erinomaisen tavan suojata verkkokaupoitasi, pankkitoimintaasi ja muita online-toimintoasi, kun käytät suojaamatonta Wi-Fi-yhteyspistettä, kuten kahviloista, hotelleista ja muista julkisista paikoista löytyviä..

johtopäätös

Se on iso, upea maailma siellä - maailma täynnä Netflix-sisältöä.

Käyttämällä VPN: tä - kuten valintani # 1, ExpressVPN - voit katsella kotimaasi tai monien muiden alueiden sisältöä, josta saatat olla kiinnostunut.

Tiedän, että olen aina halunnut katsoa ”Isn’t it Romantic” romanialaisen ääniraidan kanssa. Entä sinä?

Mudassar Iqbal “Video Netflix”, lisensoitu Pixabay-lisenssillä

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 77

map