Hvad er en DNS-lækage, og hvordan fikser man det – Pixel Privacy


Hvad er en DNS-lækage

Og hvordan fikser man det

Ødelagt rør med lækkende vandHvad er en DNS-lækage, og hvordan fikser man det - Pixel Privacy

En af de vigtigste tjenester på Internettet er måske en, som jeg satser de fleste mennesker aldrig tænker på: Domain Name System (DNS).

I denne artikel forklarer jeg, hvordan DNS-servere kan være en trussel mod dit privatliv, hvad en DNS-lækage er, og hvordan du kan løse det.

Indholdsfortegnelse
Hvad er Domain Name System (DNS)? Hvordan Domain Name System tillader andre at spore dig onlineHvad er et DNS-lækage? Hvordan kan jeg fortælle, om min VPN har en DNS-lækage? DNS-lækager: Problemer og løsningerHvordan kan jeg forhindre DNS-lækager i fremtiden? Konklusion

Hvad er domænenavnsystemet (DNS)?

Domain Name System er et decentraliseret navnesystem til online ressourcer, såsom computere og andre tjenester.

DNS oversætter domænenavne til IP-adresser, fjerne behovet for en bruger til at huske lange numre med numre for at få adgang til websteder og tjenester, mens den er tilsluttet internettet.

For eksempel har det websted, du besøger i øjeblikket, en IP-adresse på "104.27.166.50". Mens nogle af jer muligvis er i stand til at huske en så lang række numre (og du ved, hvem du er), er det meget nemmere at huske at indtaste “pixelprivacy.com” for at besøge mit websted.

Sådan fungerer DNS

Når du indtaster en webstedsadresse i adresselinjen i din yndlingsbrowser, sendes adressen til en DNS-server, der slår IP-adressen op for det domænenavn.

Anmodningen videresendes derefter til den korrekte server, og webstedet indlæses i dit browservindue. Alt dette sker normalt med et øjeblik.

Selvom dette er en logisk og praktisk måde at styre internettrafik på, åbner det en stor dåse orme, når det kommer til dit online privatliv.

Hvordan domænenavnsystemet tillader andre at gøre det
Spor dig online

Som jeg nævnte i afsnittet ovenfor, når du indtaster domænenavnet på et websted i din browser, går anmodningen til en DNS-server, hvor webstedets IP-adresse findes.

Medmindre du har tilpasset din computer, mobilenhed eller router til at bruge en anden kilde til DNS, går dine DNS-anmodninger til DNS-servere, der ejes og drives af din internetudbyder.

Dette er et privatlivsproblem, da din internettrafik passerer gennem din ISP's DNS-servere, som registrere dine data. Ressourceforespørgsler registreres i en log sammen med IP-adressen på den kunde, der anmodede om adresse, dato og klokkeslæt på dagen og anden diverse oplysninger.

I mange lande kan disse DNS-serverlogfiler stævnes af regeringen, advokatbureauer eller advokater for underholdningsindustrien for at give dem mulighed for at spore dine aktiviteter på nettet.

I nogle lande inkluderede De Forenede Stater, Internetudbydere kan sælge disse logfiler til annoncører og andre tredjeparter uden at have brug for din godkendelse til at gøre det.

1

Kan dette forhindres?

Heldigvis kan online sporing som dette forhindres ved at bruge en Virtuel privat netværk (VPN) for at holde dine online rejser under indpakning.

En VPN dirigerer din online-forbindelse og alle dens DNS-anmodninger gennem deres egne VPN-servere, så de ikke bliver nysgerrige. Højst kan alt din internetudbyder se, at du er tilsluttet en VPN-udbyder. De kan ikke se nogen af ​​de aktiviteter, du deltager i, mens de er tilsluttet VPN.

2

Er dette fjolsikkert?

Som regel er det nok at bruge en VPN til at holde dine DNS-anmodninger undercover.

Nogle VPN-udbydere gør imidlertid ikke et godt stykke arbejde med at skjule dine anmodninger, utæt
DNS-data fra dine VPN-sessioner og åbner dig for overvågning.

I de næste sektioner af denne artikel forklarer jeg, hvad en DNS-lækage er, og hvordan du kan teste din VPN-forbindelse for at registrere DNS-lækager. Jeg vil derefter forklare, hvorfor DNS-lækager forekommer og tilbyde måder, der hjælper dig med at forhindre lækager, der sker igen.

Hvad er en DNS-lækage?

Når du opretter forbindelse til en VPN, opretter det en krypteret forbindelse, der holder din internettrafik i en "tunnel" der skjuler al din internetaktivitet, DNS-anmodninger inkluderet. Ingen kan se, hvad du laver - ikke din internetudbyder, regeringen eller din (u) venlige kvarterhacker.

Sådan skjuler en VPN internetbrowsingaktivitet fra griste øjne

Når din computer eller anden enhed er tilsluttet en VPN-udbyder, skal alle dine DNS-anmodninger kun gå gennem den krypterede tunnel til VPN-tjenestens DNS-servere.

Når dette fungerer korrekt, er al din internetudbyder eller enhver anden, at du er tilsluttet en VPN. Desuden er al din internettrafik krypteret, så ingen udenfor kan overvåge noget af det indhold, du får adgang til.

Hvis din VPN-app dog ikke gør sit job, eller hvis du er tilsluttet et forkert konfigureret netværk, DNS-anmodninger kan "lække" uden for den krypterede tunnel.

Hvad er DNS Server Læk

DNS-anmodningerne går derefter gennem internetudbyderen, som de gjorde, når du ikke brugte en VPN. Dette lader DNS-anmodningen være åben for observation, og din IP-adresse, placering og browserdata er endnu en gang klar til at få fat.

Hvordan kan jeg vide, om min VPN har en DNS-lækage?

Der er en række forskellige websteder, der vil test din VPN-forbindelse for DNS-lækager, inklusive mange leveret af VPN-udbydere.

Jeg bruger generelt og foreslår IPLeak-webside, da det er let at bruge og tilbyder en god mængde information om min forbindelse.

Før jeg starter en test for VPN-DNS-lækager, foreslår jeg, at du besøger IPLeak-stedet og tillader, at webstedet kører sine test, før du opretter forbindelse til din VPN-udbyder.

Når du har fået resultaterne af IPLeak-testen (som kører automatisk), skal du notere IP-adressen vist under “Din IP-adresse” øverst på siden. Noter også DNS-adresserne og antallet af DNS-servere, der er vist i afsnittet “DNS-adresser”.

Du behøver ikke at nedskrive alle adresserne - skriv blot et par eller tag et skærmbillede til senere henvisning.

Som du kan se på skærmbillederne nedenfor, IPLeaks kan se de DNS-servere, som min ISP-udbyder bruger - alle 54 af dem. (Af kortfattetheds interesse har jeg kun inkluderet et lille antal af dem her.) Det kan også fortælle, at min normale internetudbyder, der leveres af forbindelse, stammer fra Tennessee.

IPLeaks IP-adresseIPLeaks DNS adresser 54 servere

Nu er det tid til at oprette forbindelse til en VPN-udbyder og køre testene igen.

Jeg bruger ExpressVPN, men du kan bestemt bruge dit valgte VPN. Du kan oprette forbindelse til en hvilken som helst tilgængelig VPN-server eller bare lade din VPN-app vælge en til dig.

ExpressVPN-forbindelse slukketExpressVPN-lokaliseringsindstillinger

Besøg nu IPLeaks-webstedet igen, og lad DNS Leaks-testene køre automatisk igen via din VPN.

Som du kan se på skærmbillederne nedenfor, udfører min udbyder et stort stykke arbejde med at forhindre nogen lækager af DNS, da det ser ud til, at min forbindelse kommer fra Delaware, og at den eneste DNS-server er placeret i Texas.

DNSLeak IP-adresse DelawereDNSLeak IP-adresse Texas

Dette viser, at min VPN leverer en korrekt beskyttet forbindelse, og at ingen af ​​mine DNS-oplysninger lækker.

Hvis IPLeaks viste, at DNS-serverne fra ISP-testen matcher DNS-serverne fra VPN-testen, og at IP-adresserne også var de samme, ville det indikere mulig DNS-lækage i min VPN-forbindelse.

Det ville betyde, at VPN ikke gør sit job, og at det er tid til at finde en ny udbyder.

DNS-lækager: Problemer og løsninger

Der er forskellige grunde til, at en DNS-lækage kan forekomme. I dette afsnit skal jeg gennemgå 5 mest almindelige DNS-lækager forårsager, og også dele løsninger på disse problemer, så du kan håndtere dem, hvis de skulle opstå.

Problem nr. 1: Et forkert konfigureret netværk

Et forkert konfigureret netværk er en af ​​de mest almindelige årsager til, at DNS-lækage kan forekomme, især for brugere, der regelmæssigt opretter forbindelse til forskellige netværk.

Vejkrigere kan muligvis se dette problem mere end andre brugere, da de arbejder fra et kontor, men også opretter forbindelse til deres Wi-Fi-netværk derhjemme eller et Wi-Fi-hotspot i en kaffebar, lufthavn eller hotel.

Da en VPN kræver, at din computer er tilsluttet internettet via et lokalt netværk, før din VPN-beskyttelse tændes, kan forkert konfigurerede DHCP-indstillinger muligvis tildeler automatisk en DNS-server til at håndtere dine anmodninger, og at DNS-serveren kunne høre til din internetudbyder eller internetudbyderen for hotspot-leverandøren.

Selv hvis du opretter forbindelse til en VPN på dette problemnetværk, kan dine DNS-anmodninger omgå VPNs krypterede tunnel og lækker DNS overalt. (Og ingen ønsker at skulle rydde DET op!)

Her er Fix:

I de fleste tilfælde kan du tvinge din computer til at bruge VPN-udbyderens DNS-servere blot ved konfigurering af VPN til kun at bruge sin egen DNS-server.

Mens VPN-appindstillinger varierer fra udbyder til udbyder, kan du sandsynligvis se noget som skærmbillederne nedenfor, der viser både ExpressVPN- og VyprVPN Mac-apps '“DNS” -indstillinger.

Mac-apps DNS-indstillinger

Hvis din VPN-app ikke tilbyder en indstilling (som set ovenfor), skal du kontakte din udbyders kundesupport-folk og spørge dem, hvordan de tving din enhed til at bruge deres DNS-servere. Hvis de ikke kan hjælpe dig, eller hvis du ikke er tilfreds med deres svar, skal du skifte udbydere.

Problem nr. 2: Ingen support til IPv6

IP-adresserne, de fleste af os er bekendt med, kaldes IPv4-adresser.

De er 32-bit adresser, der består af 4 sæt på op til 3 cifre, såsom “123.04.321.23”. (Jeg har ingen idé om, hvor den IP-adresse ville tage dig, da jeg lige lavede den op på stedet.)

Med fremkomsten af ​​en altid tilsluttet verden, med computere, smartphones, tablets, spilkonsoller, Smart TV og endda smarte køleskabe tilsluttet internettet, løber puljen af ​​IPv4-adresser tør.

Indtast IPv6-adresser.

I stedet for at være begrænset til et 32-bit adresseskema på 4 sæt på op til 3 cifre, ligesom IPv4 er, er IPv6 128-bit, hvilket giver mulighed for 7,9 × 1028 gange så mange som IPv4's cirka 4,3 milliarder adresser. (WHEW! Det er en masse adresser!)

Eksempel på IPv4-adresse

Eksempel på IPv6-adresse

123.04.321.23

2001: db8: 85a3: 8d3: 1319: 8a2e: 370: 7348

Internettet er i begyndelsesstadierne af en overgang fra IPv4 til IPv6, og flytningen finder ikke sted natten over. Dette kan skabe en masse problemer, især for VPN'er, der ikke i øjeblikket tilbyder IPv6-support.

Hvis en VPN ikke understøtter IPv6 eller ved ikke, hvordan man blokerer for IPv6-anmodninger, så vil anmodninger, der sendes til eller fra din maskine via IPv6 hoppe uden for VPNs krypterede tunnel, lækkende information for alle at se.

Websteder er i øjeblikket under overgang, ligesom resten af ​​internettet, og selvom mange har både IPv4- og IPv6-adresser, har ganske mange stadig kun IPv4. (Og ja, der er et par websteder, der kun er IPv6.)

Hvorvidt dette forårsager et problem for din VPN afhænger af en række faktorer, såsom din internetudbyder, din router og det websted, du forsøger at få adgang til.

Mens IPv6-lækage endnu ikke er så farlig som en standard DNS-lækage, kommer dagen snart, når den er.

Her er Fix:

Kontroller, om din VPN-udbyder har det fuld support til IPv6. Dette er den ideelle situation, og du behøver ikke at bekymre dig.

Din udbyder skal dog i det mindste tilbyde en mulighed for at blokere IPv6-trafik. Selvom dette er en stopgap-foranstaltning, får den dig igennem, indtil flere VPN-udbydere understøtter IPv6.

Mac Apps IPc6 lækkeindstillinger

Problem nr. 3: Gennemsigtig DNS-proxy

Nogle internetudbydere har påtaget sig at tvinge brugen af ​​deres DNS-servere, selvom en bruger har ændret deres indstillinger til at bruge en tredjepartsudbyder, såsom OpenDNS, Google eller en VPN-udbyders servere.

Hvis der opdages ændringer i DNS-indstillinger af internetudbyderen, bruger den en "gennemsigtig proxy,”Som er en server der opfanger og omdirigerer din webtrafik at tvinge din DNS-anmodning til ISP's DNS-servere.

Gennemsigtige DNS-fuldmagter

Dette er dybest set din internetudbyder, der tvinger en DNS-lækage og forsøger at holde den skjult for dig.

De fleste lækagedetektionsværktøjer, som IPLeak, registrerer imidlertid en ISP's gennemsigtige proxy på samme måde som en standard lækage.

Her er Fix:

Rettelse af denne "lækage" afhænger af hvilken VPN-udbyder og hvilken VPN-app, du bruger.

Hvis du bruger en VPN-udbyders app, skal du kigge efter mulighed for at tvinge brug af VPN-udbyderens DNS-servere. Aktivér det.

Hvis du bruger OpenVPN open source-appen til at oprette forbindelse til din VPN, skal du finde .conf- eller .ovpn-filen til den server, du opretter forbindelse til, åbn det i en teksteditor og tilføj følgende linje:

blok-uden-dns

Du kan konsultere OpenVPN Manual for at finde ud af, hvor dine konfigurationsfiler er gemt.

Problem nr. 4: Windows 8 og 10: Funktionen "Smart multi-homed Name Resolution"

Fra Windows 8 introducerede Microsoft “Smart navneopløsning med flere hjem”-Funktion, der blev udviklet for at øge hastigheden af ​​webbrowsing.

Funktionen sender DNS-anmodninger til alle tilgængelige DNS-servere og accepterer svaret fra hvilken DNS-server der er den første til at svare.

Som du kan forestille dig, kan dette forårsage DNS-lækage såvel som den forfærdelige bivirkning ved at lade brugerne være åbne for DNS-spoofingangreb.

Rettelsen:

Denne funktion er en indbygget del af Windows og kan være vanskelig at slukke for.

Windows-brugere, der opretter forbindelse til deres VPN via OpenVPN-app kan download og installer et gratis plugin for at løse problemet.

OpenVPN-plugin til at fastsætte Windows DNS-lækager

Windows-brugere, der bruger deres VPN-udbyders oprindelige app, skal kontakte leverandørens kundesupport for at få hjælp til problemet.

Problem nr. 5: Windows 'Teredo-teknologi

Teredo er en indbygget funktion i Windows-operativsystemet og er et forsøg fra Microsoft til letter overgangen mellem IPv4 og IPv6. Formålet med Teredo er at give de to adresseskemaer mulighed for at eksistere uden problemer.

Mens jeg er sikker på, at Microsoft mente godt, åbnede de et stort, lækkende sikkerhedshul for VPN-brugere. Teredo er en tunnelprotokol, og i nogle tilfælde, det kan have forrang for din VPNs egen krypterede tunnel.

Gå og hent din virtuelle moppe, for her kommer lækagerne.

Rettelsen:

Teredo er let nok til at løse for brugere, der er komfortable med kommandoprompten. Åbn et kommandopromptvindue, og indtast følgende:

netsh interface teredo sæt tilstand deaktiveret

Vær advaret om, at du muligvis oplever problemer, når du opretter forbindelse til bestemte websteder, servere og andre onlinetjenester, men du vil genvinde den sikkerhed, Teredo smider væk.

Hvordan kan jeg forhindre DNS-lækager i fremtiden?

Vi har testet for DNS-lækager, og forhåbentlig blev der ikke opdaget nogen. Eller hvis du opdagede en lækage, har du i det mindste nu værktøjer og viden til at tilslutte disse lækager.

Men hvad kan du gøre for at forhindre en lækker fremtid?

Ved at følge 5 trin i dette afsnit skal du inokulere dine online aktiviteter mod enhver fremtidig lækighed.

1

Brug kun en betroet, uafhængig DNS-udbyder

De fleste VPN-udbydere har deres egne DNS-servere, og deres app vil automatisk forbinde din enhed til at bruge disse servere i stedet for din ISP's undertiden langsomme og altid usikre DNS-servere.

Selv hvis du ikke bruger en VPN, kan du stadig undgå at bruge din ISP's DNS-server, hvilket gør det svært for en internetudbyder at spore dine online aktiviteter.

I stedet kan du bruge en pålidelig tredjeparts DNS-server, som dem, der tilbydes af OpenDNS, Google og andre.

Her er nogle populære DNS-serveradressemuligheder:

Googles offentlige DNS:

Hvorfor skal du prøve Google Public DNS?

 • Foretrukken DNS-server: 8.8.8.8

 • Alternativ DNS-server: 8.8.4.4

OpenDNS:

OpenDNS-serverindstillinger

 • Foretrukken DNS-server: 208.67.222.222

 • Alternativ DNS-server: 208.67.220.220

CloudFlare:

Cloudflare DNS-indstillinger

 • Foretrukken DNS-server: 1.1.1.1

 • Alternativ DNS-server: 1.0.0.1

Andre DNS-indstillinger kan findes her.

Følg nedenstående trin for at ændre dine DNS-indstillinger i Windows og macOS. Linux-brugere bliver nødt til at se manualen for deres smag af Linux, men det skal ikke være meget anderledes.

Hvis du gerne vil ændre DNS-indstillingen for din Wi-Fi-router, skal du læse din routermanual eller kontakte producenten for at få flere oplysninger.

For at ændre dine DNS-indstillinger i Windows 10 skal du gøre følgende:

 1. Gå til Kontrolpanel.

 2. Klik på "Netværk og internet" indstillingen.

 3. Klik på indstillingen "Netværk og delingscenter".

 4. I det venstre panel i den næste menu vises en "Skift adapterindstillinger" -indstilling. Klik på det.

 5. Find muligheden "Internetprotokol version 4" i det vindue, der åbnes, og klik på det.

 6. Klik på "Egenskaber."

 7. Klik på “Brug følgende DNS-serveradresser” i vinduet Egenskaber.

 8. Indtast de foretrukne og alternative DNS-serveradresser fra en af ​​indstillingerne.

 9. Klik på knappen “OK”.

For at ændre dine DNS-indstillinger i macOS skal du gøre følgende:

 1. Klik på Apple-menuen.

 2. Klik på “Systemindstillinger” i den menu, der vises.

 3. Klik på ikonet "Netværk" - det skal være i 3. række nede.

 4. Klik på din netværksgrænseflade fra venstre side. (Det vil sandsynligvis blive mærket "Wi-Fi," "Ethernet" eller noget lignende.)

 5. Klik på knappen "Avanceret", som findes i nederste højre hjørne af netværksvinduet.

 6. Klik på fanen “DNS” øverst på skærmen.

  1. For at tilføje en ny DNS-server, Klik på knappen [+] (plus), der findes under listen over DNS-servere, der muligvis allerede er der.

  2. Sådan redigeres en eksisterende DNS-server, Klik to gange på den DNS IP-adresse, du vil ændre.

  3. Sådan fjernes en DNS-server, vælg en DNS-server IP-adresse, og klik derefter enten på knappen [-] (minus), der findes under listen, eller tryk på "slet" -tasten på din Mac-tastatur.

 7. Brug den eller de DNS-serveradresser, jeg nævnte tidligere, eller oplysningerne til din foretrukne DNS-udbyder.

 8. Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du klikke på knappen "OK".

 9. Klik på “Anvend” for ændringerne at træde i kraft.

 10. Luk for systemindstillinger, som du normalt ville.

2

Indstil din VPN eller firewall til at blokere ikke-VPN-trafik

Kontroller din VPN-klient for at se, om den tilbyder en mulighed for automatisk at blokere enhver trafik, der ikke går gennem VPN.

Nogle udbydere kalder dette “IP-binding,”Mens andre måske kalder det en“dræb kontakt.”Spørg din VPN-udbyder for at sikre dig, at din VPN tilbyder det. Hvis det ikke gør det, skal du kigge andre steder efter din VPN-tjeneste.

Mac Aktiver netværkslås (Internet kill switch)

Windows-brugere kan også konfigurere deres Windows Firewall-indstillinger for kun at tillade trafik ind og ud via en VPN. Sådan gør du. (Trin kan variere afhængigt af den version af Windows, du bruger. Disse instruktioner er til Windows 10.)

 1. Opret forbindelse til din VPN.

 2. Log ind på din Windows-maskine som administrator.

 3. Åbn Network and Sharing Center. Du skal se både din ISP-forbindelse (mærket som "Netværk") og din VPN (mærket med navnet på din VPN-udbyder).

Bemærk: "Netværket" skal identificeres som en Hjemmenetværk, mens din VPN skal identificeres som en Offentligt netværk. Hvis begge vises som noget andet, skal du klikke på dem og indstille dem til den rigtige netværkstype.

 1. Åbn Windows Firewall-indstillingerne.

 2. Klik på "Avancerede indstillinger."

 3. Find “Indgående regler” i panelet til venstre. Klik på det.

 4. I det højre panel skal du nu se en mulighed for “Ny regel…” Klik på det.

 5. Når det nye vindue vises, skal du klikke på "Program" og derefter klikke på "Næste".

 6. Vælg enten “Alle programmer” eller et individuelt program, du vil blokere ikke-VPN-trafik for. Klik derefter på "Næste."

 7. Klik på "Bloker forbindelsen", og klik på "Næste."

 8. Sørg for at kontrollere “Domæne”Og“Privat”Afkrydsningsfelter, men ikke afkrydsningsfeltet“ Offentlig ”. Klik på "Næste."

 9. Du vender tilbage til menuen Avancerede indstillinger til Windows Firewall. Find “Udgående regler” i panelet til venstre. Klik på det, og gentag trin 6 til 10.

Når du har afsluttet ovenstående trin, bliver din firewall konfigureret til at rute al trafik til og fra din computer gennem din VPN.

3

Udfør regelmæssigt en DNS-lækketest

Forebyggelse er et godt skridt, men fra tid til anden vil du tjekke for at sikre, at alt fungerer som det skal.

Udfør en DNS-lækagetest regelmæssigt. Følg de trin, jeg gik gennem dig i afsnittet "Hvordan kan jeg fortælle, om min VPN har en DNS-lækage?" Tidligere i denne artikel.

4

Overvej VPN- “Monitoring” -software

Der er softwarepakker, der overvåger din VPN-forbindelse for at sikre dig, at dine DNS-anmodninger ikke kommer uden for din VPNs krypterede beskyttelsestunnel.

Dette ville være en ekstra udgift oven på det, du betaler for din VPN-tjeneste, men det kan være det værd, hvis du er bekymret for, at din VPN muligvis lækker DNS-anmodninger regelmæssigt.

VPN Watcher forhindrer applikationer i at sende dataanmodninger, når din VPN-forbindelse går ned. Det kører dig $ 9,95, men der er også en mulighed før du køber.

PRTG VPN-overvågning er en gyldig mulighed for virksomhedsbrugere, der ønsker at overvåge hele VPN-netværket. Priser varierer afhængigt af antallet af brugere, du vil overvåge. En 30-dages gratis prøveversion er tilgængelig såvel som en "freeware" -version til mindre netværk.

PRTG VPN-overvågning

5

Prøv en anden VPN-udbyder

Hvis din test viser, at din VPN lækker DNS-anmodninger, kan du tjekke med din udbyder for en appopdatering - eller find en ny VPN-udbyder helt.

Se efter en VPN-udbyder, der tilbyder DNS-lækager, fuld IPv6-beskyttelse, support til OpenVPN og muligheden for at håndtere alle mulige gennemsigtige DNS-proxier.

For mere information om dine VPN-indstillinger, skal du læse mine VPN-anmeldelser, hvor jeg kører dagens top VPN-udbydere gennem deres tempo og afslører, hvor godt hver VPN klarer sig og beskytter dig.

Konklusion

I denne artikel har vi taget et kig på, hvad en DNS-lækage er, hvorfor det er en dårlig ting, hvordan man tester for at sikre, at din VPN ikke lækker, og hvordan fikser man den, hvis det er.

Den bedste måde at sikre dig, at din VPN ikke lækker dine DNS-anmodningsoplysninger, og derved åbner dine online rejser op til de nysgerrige øjne fra udenfor, er at finde en pålidelig VPN-udbyder, der leverer lækagesikre VPN-forbindelser.

Jeg har fundet ExpressVPN for at være det bedste valg, da det er en all-round, velfungerende VPN-service, der giver solid, lækagesikker sikkerhed til min internetforbindelse.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 5 =

map