USAs frihedslov: Hvad er det, og hvordan påvirker det dine online aktiviteter


USAs frihedslov

Hvad er det, og hvordan påvirker det dine online aktiviteter?

USA's våben

Efter terrorangrebene den 9. september ændrede der sig meget med hensyn til online-privatliv i U.S.A..

Før blev amerikanske statsbureauer ikke overvåget onlineaktiviteter af amerikanske borgere, men tingene er drastisk ændret.

Så hvad laver den amerikanske regering nøjagtigt, når det kommer til dine online aktiviteter?

Den amerikanske regering beskæftiger forskellige efterretnings- og retshåndhævelsesagenturer til at udføre online-overvågningsoperationer og dataindsamlingsprojekter.

Tre vidt kendte agenturer er FBI, CIA og NSA. NSA (National Security Agency) er det mest berygtede, da det gør det meste af indsamlingen af ​​dine online aktiviteter og udfører onlineovervågningsoperationer.

NSA hovedkvarter

NSA hovedkvarter

Disse agenturer opererer i henhold til lovgivningen i foreningen og styrkelsen af ​​Amerika ved at opfylde rettigheder og afslutte aflytning, dragnet-indsamling og online overvågningslov (USA Freedom Act).

USA Freedom Act er efterfølgeren til den kontroversielle USA Patriot Act, der udløb i 2015. USA Freedom Act fornyede de fleste af bestemmelserne i USA Patriot Act (mere om det detaljeret nærmere i artiklen).

Formålet med denne guide er at give dig en bedre forståelse af USA Freedom Act, hvordan den er forskellig fra USAs Patriot Act, hvordan den påvirker dine online aktiviteter og hvordan du kan beskytte dine online aktiviteter mod regeringsspioner - blandt andre interessante subtopics som jeg også vil diskutere gennem guiden.

Hvordan Edward Snowdens Revelations bidrog til
USA Freedom Act

Edward Snowden

Edward Snowden

Edward Snowden var en tidligere medarbejder i Central Intelligence Agency (CIA) og arbejdede for det hawaiianske informationsteknologifirma Booz Allen Hamilton.

På det tidspunkt blev Booz Allen Hamilton kontraheret af NSA, så Edward Snowden dybest set arbejdede for NSA.

Mens han arbejdede for dem, argumenterede han for, at NSA var involveret i ulovlige aktiviteter omkring amerikansk efterretningsarbejde, så han besluttede at forlade sit job.

Den 20. maj 2013 forlod han landet. Få uger senere lækkede han tusinder af klassificerede dokumenter til journalister. Han afslørede en hel del globale overvågningsdata fra adskillige projekter.

Som svar anklaget den amerikanske regering Edward Snowden for spionage og tyveri af statsejendom kort tid senere i juni 2013.

Mens amerikanske efterretningsbureauer før USAs Patriot Act hovedsagelig fokuserede på udenlandske magter, spioner og oversøiske overvågning, afslørede Snowden-dokumenterne, at NSA og alternative efterretningsbureauer også fokuserede på amerikanske borgere på U.S..

Derudover afslørede Snowden-papirerne, at NSA indsamlede metadata for telefonopkald foretaget af millioner af amerikanske borgere.

Han lækkede også dokumenter om PRISM. PRISM er et kodenavn til et af NSA's projekter, der giver agenturet mulighed for at indsamle data fra forskellige amerikanske tech-virksomheder, såsom Google, Facebook, Apple og så videre.

Snowden-dokumenterne afslørede også adskillige andre tvivlsomme aktiviteter i NSA. Ifølge dokumenterne var NSA involveret i den stødende hacking og udnyttelse af sårbarheder i forbrugersoftware for at inficere det med malware for at spore mål.

Disse afsløringer udløste stor kritik fra den brede offentlighed og tændte en ild af kritiske observationer, der førte til drøftelser i kongressen.

I sidste ende bidrog Snowden-papirerne til debatten om NSA-spionage, hvilket til sidst førte til Præsident Barack Obama underskriver USAs frihedslov den 2. juni 2015.

Hvad er USA's Freedom Act?

Det USA Freedom Act står for ”Forene og styrke Amerika ved at opfylde rettigheder og afslutte aflytning, Dragnet-indsamling og online overvågningslov.”

USA's Freedom Act blev først indført i begge huse på den amerikanske kongres i slutningen af ​​2013, men blev vedtaget af kongressen i 2015, et døgn efter USAs patriot-lov (forene og styrke Amerika ved at give passende værktøjer, der kræves for at opfange og forhindre terrorisme) udløbet.

Faktisk gendannede USA Freedom Act grundlæggende mange af de oprindelige bestemmelser, der var inkluderet i USAs Patriot Act. Der blev kun vedtaget et par ændringer i USA Freedom Act.

Lovgivningen specifikt

  • forbyder hovedindsamling af kundedata fra regerings efterretningsenheder

  • øger regeringens gennemsigtighed med hensyn til sager om udenrigsundervisningstilsyn (FISC) og

  • giver store tech-virksomheder (som Google, Facebook og Yahoo) mulighed for at informere offentligheden om, at de overleverede data og information til et efterretningsbureau.

Dette er ændringerne i lovgivningen fra USAs Patriot Act, men ikke de eneste ting ved lovgivningen. Der vil være mere information om hver af disse ændringer senere i artiklen.

I henhold til USA Freedom Act blev de oprindelige bestemmelser (i USA Patriot Act) om roving af wiretaps og ensomme ulveterrorister gendannet, hvilket betyder, at regeringens efterretningsbureauer stadig har lov til at arbejde inden for grænserne af disse to bestemmelser under USA Freedom Act.

USAs frihedslov: Hvilken type overvågning er godkendt?

USA Freedom Act giver tilladelse til telekommunikationsovervågning og fysiske søgninger.

Der er flere kommunikationsmidler, der er autoriseret til overvågning. Jeg taler om wiretapping af smart / mobiltelefoner, adgang til historik til telefonsvarer, opfangning af e-mail og tekstbeskeder og indsamling af data på Voice over Internet Protocol (VoIP).

VoIP er "IP-aktiverede tjenester" hvilket er en teknologi, der giver dig mulighed for at foretage telefonopkald (ofte internationalt) ved hjælp af en internetforbindelse i stedet for en (almindelig) telefonlinje.

Flere oplysninger om disse i afsnittet "Hvordan påvirker USA's Freedom Act dine online aktiviteter?".

USAs Patriot Act vs. USA Freedom Act

Der var tre større forskydninger i bestemmelserne, da USA Freedom Act blev vedtaget. Den første ændring var bestemmelsen om massedataindsamling, der ofte siges at være den mest kontroversielle i henhold til USAs Patriot Act.

Øget gennemsigtighed samt ændringer med hensyn til, hvordan teknologiselskaber behandles i henhold til loven, er også en del af skiftet. I de følgende afsnit vil jeg beskrive hver ændring i detaljer, og hvad der er ændret mellem USAs Patriot Act og USA Freedom Act.

1

Ikke mere massedataindsamling

I henhold til USA's Patriot Act var overvågning og indsamling af alle amerikanernes telefonregistre tilladt, fordi den amerikanske regering hævdede, at det var afgørende for at gendanne og opretholde national sikkerhed.

Regeringen hævdede, at indsamlingen af ​​telefonregistre blev brugt til at forbinde og identificere potentielle farlige mistænkte.

”Som efterretningsembedsmænd har fortalt medlemmer af Kongressen i de sidste to år: Hvis du leder efter en nål, har du brug for høstaket,” siger Politico.

USA's Freedom Act satte nye begrænsninger for, hvilke data der kan indsamles, og hvordan efterretningsbureauer kunne indsamle sådanne poster og data. I modsætning til den foregående bulkindsamling er NSA ifølge USA Freedom Act kun tilladt at indhente data fra en bestemt person, ikke et helt selskab.

NSA har stadig tilladelse til at anmode om data fra et firma, men ikke at beslaglægge virksomhedens hele database. Det kan snarere indsamle data fra en medarbejder eller en enhed (telefon eller computer).

I henhold til USA's Patriot Act anvendte NSA adskillige metoder til bulk-indsamling af data. En af de vigtigste datakilder var telefonlinjen fra store telekommunikationsudbydere, som man fik adgang til via tappe. De fleste af disse var udenlandske teleselskaber, men det skete også i U.S.A..

Som anført i Washington Post:

”NSA samler [d] information om en enorm database med enheder og deres placering. De fleste af de indsamlede, pr. Definition, [blev] mistænkt for ikke at have gjort noget forkert. Tjenestemænd siger, at de [ikke] med vilje indsamlede amerikanske telefonplaceringer i bulk, men at et stort antal [blev] fejet "tilfældigtvis."

Derudover afslørede Snowden-papirerne, at der var en hemmelig retsafgørelse, der pålagde Verizon at udlevere alle deres data til NSA dagligt.

theguardian papirhoved

Billedkilde

Når det er sagt, er de fleste af de anvendte metoder - af åbenlyse grunde - klassificeret og ikke kendt for offentligheden.

Heldigvis er metoderne ændret, fordi bulkindsamlingen af ​​data i henhold til USA Freedom Act ikke er tilladt længere.

F.eks. Er det ikke længere tilladt at indsamle metadata af telefonopkald fra titusinder af millioner amerikanere gennem at tvinge store telekommunikationsudbydere, såsom Verizon, til at udlevere data, i henhold til USA Freedom Act.

Derudover skal NSA være i stand til at knytte et specifikt mål til en udenlandsk magt- eller terroristgruppe. Uden sådan bevis kan NSA ikke indsamle dataene for et mål.

Ifølge politisk, nogle hævder, at dataindsamling stadig kan ske i stor skala. Men i denne forstand betyder store tusinder ad gangen, hvilket bestemt er et enormt fald i forhold til NSAs dataindsamling i henhold til USAs Patriot Act. På det tidspunkt indsamlede NSA data fra millioner af amerikanere.

2

Foreign Intelligence Surveillance Court (FISC)

Foreign Intelligence Surveillance Court er en føderal domstol. Denne domstol overvåger specifikt sager, der involverer efterretnings- og retshåndhævelsesbureauer, der udsteder tegningsretter til at sætte overvågning på et mål (typisk udenlandske spioner).

Typisk er disse specialoptioner hovedsageligt anmodet om af NSA og FBI, og de er generelt klassificeret.

Rettens hovedmål er at være en hemmelig domstol. Kun FISC-dommere og andre regeringsansatte er til stede i sagerne. Naturligvis har domstolens ikke-gennemsigtige karakter ført til mange spørgsmål og kritik fra borgerrettighedsforkæmpere.

FISC er blevet kaldt en “gummistempel domstol”Fordi FISC-dommere mellem 1979 og 2012 (33 år!) Tildelte 99,97% af alle anmodede warrants.

Det godkender enhver anmodning om spionering over amerikanere: 1.856 ud af 1.856 i 2012, for eksempel. I 2011 var 1.674 ud af 1.674. I 2010 var 1.506 ud af 1.506. Du får billedet, ”siger Ted Rall, en spaltist for The Los Angeles Times.

FISA Domstolskendelser

Billedkilde

USAs frihedslov skabte flere muligheder for civile forsvarere til at lobbye FISC og forbedre dens gennemsigtighed ved at afklassificere sager fra FISC-dommere.

Disse ændringer i USA Freedom Act er trin til at skabe større gennemsigtighed og ansvarlighed, især med hensyn til NSAs aktiviteter.

3

Tekniske virksomheder kan offentliggøre oplysninger om undersøgelser

USA's Freedom Act's forgænger, USA Patriot Act, gjorde det faktisk muligt for regeringsovervågningsagenturer, såsom NSA, at tvinge store teknologiselskaber til at være stille over warrants til løbende efterforskning.

Heldigvis har USA Freedom Act fjernet sådanne bestemmelser fra lovgivningen.

For eksempel kan Facebook nu fremsætte en nyhedserklæring med hensyn til NSA, der indsamler Facebook-data til en undersøgelse. I det mindste nu kan du være opmærksom på, at dine oplysninger muligvis falder i deres hænder.

Til gengæld bidrager det til mere gennemsigtighed omkring f.eks. NSA-aktiviteter.

Dette er de eneste ændringer mellem USAs Patriot Act og USA Freedom Act. Hver anden bestemmelse i USA Freedom Act, der er nævnt i denne artikel, er en fortsættelse af bestemmelserne fra USAs Patriot Act.

Hvorfor er USA's Freedom Act en trussel mod amerikanske borgere?

USAs frihedslov kan muligvis være en trussel mod amerikanske borgere, fordi den indeholder en række bestemmelser, der er i strid med den første og fjerde ændringsrettighed.

Den første ændring beskytter rettigheder som ytrings- og pressefrihed.

Den første ændring

Kilde

I henhold til USA Freedom Act er efterretningsbureauer lovligt tilladt at tvinge et overvågningsmål (hvem er opmærksom på, at han bliver målrettet) for at holde søgningen hemmelig for andre. (Dette gælder dog ikke for teknologiselskaber.)

Den fjerde ændring beskytter borgerne mod "urimelig søgning og beslaglæggelse" og forbyder tegningsoptioner uden sandsynlig årsag.

Den fjerde ændring

Kilde

Det betyder, at det ifølge det fjerde ændringsforslag ikke skal være lovligt for NSA at sætte et overvågningsteam på et mål og aflytte deres metadata, hvis de ikke kan bevise, at der er en sandsynlig årsag.

I henhold til den amerikanske frihedslov behøver efterretningsbureauer imidlertid ikke en berettigelse, før de påbegynder en undersøgelse af et mål, der er stærkt i konflikt med forfatningen.

Men der er mere ved det end bare konflikten mellem USAs frihedslov og forfatningen. USA Freedom Act tillader også regeringskræfter en overdreven mængde magt og indflydelse.

Før den amerikanske regering vedtog USAs Patriot Act, var regeringens efterretningsstyrker kun tilladt at spore og overvåge mål, der blev bevist at være agenter for udenlandsk magt.

Efter at USA's Patriot Act blev vedtaget, og nu, hvor USA's Freedom Act fortsætter med at opretholde de fleste af de oprindelige bestemmelser, kræver regeringens efterretningsstyrker ikke sandsynlige årsager længere for at starte undersøgelser af mål, og må heller ikke målene være agenter for udenlandsk magt.

Det er ukendt, om de står over for meget eller nogen lovlig gennemgang, især med hensyn til indflydelse fra højesterets dommere, som måske eller ej har den myndighed / magt til at lukke visse operationer.

Det er af disse grunde, at undersøgelser fra regerings efterretningsbureauer udgør en potentiel trussel mod dine online aktiviteter.

I det næste afsnit diskuterer jeg, hvordan USA Freedom Act kan påvirke dine online aktiviteter.

Hvordan påvirker USA's Freedom Act dine online aktiviteter?

"Sjovt" faktum: næsten 20% af al den information, der indsamles af NSA, er af amerikanere.

Agenturets formål er at beskytte USA, tilsyneladende mod udenlandske trusler, men alligevel er en femtedel af det, de indsamler, fra amerikanske borgere.

Ingen ved nøjagtigt, hvordan og hvornår efterretningsbureauer indsamler data med hensyn til onlineaktiviteter. Der er dog et par kendte metoder, såsom flere klassificerede “programmer” til indsamling af data, som Snowden-papirerne lækkede.

1

Roving Wiretap

Den rovende wiretap-bestemmelse i USAs Patriot Act udløb i 2015, men USA's Freedom Act blev vedtaget et døgn efter og gendannede straks den roving wiretap-bestemmelse.

I henhold til de nuværende wiretap-love, der gælder for retshåndhævelse på lavt niveau, hvis overvågningsmålet var at smide den enhed, der blev tappet, f.eks. En mobiltelefon, og købe en ny, ville overvågningsordren falde.

For at lægge overvågning på den nye enhed ville den pågældende retshåndhævelse på lavt niveau skulle arrangere en ny ordre, der gælder for den nye enhed.

En “roving wiretap”Er grundlæggende anderledes, fordi når en rovende wiretap-ordre er godkendt, har efterretningsorganet lov til at følge overvågningsmålet, uanset om målet har fået en ny telefon eller andre kommunikationsmidler.

Denne grundlæggende forskel er i, hvem der ansøger om en wiretap-retsafgørelse: CIA har kun brug for en ordre for at wiretap ethvert mål - agenturet kan trykke automatisk på en ny enhed, selvom den nuværende bliver smidt ud.

Så overvågningsmålet - såsom en ensom ulv - kunne følges uden at skulle arrangere nye overvågningsordrer, hvis målet erhverver en ny enhed.

2

Definition af “Lone Wolf”

En "ensom ulv" henviser normalt til en ulv uden en pakke at tilhøre, som bruger sin tid alene.

Men i dette tilfælde betyder det "ensom ulvsterrorist,”Som er nogen, der handler helt uafhængigt og alene for at forberede eller begå en terrorhandling eller vold.

Typisk fungerer en ensom ulv alene og uden indblanding udefra. En ensom ulv kan blive påvirket eller motiveret af overbevisninger fra en frynser eller udenlandsk organisation og kan påstå at handle på vegne af en sådan gruppe.

3

Opfangning af e-mail og tekstmeddelelser

Som omtalt tidligere har USA's frihedslov ikke tilladt at indsamle bulkdata længere. Det er dog stadig lovligt for efterretningsbureauer at spore og overvåge visse mål ved at opfange deres e-mail-trafik og tekstbeskeder.

Så dit online privatliv er under kontrol af sådan overvågning. Hvis du ikke tager de rette forholdsregler, kan alle dine e-mail- og tekstdata falde lige i hænderne på NSA eller en af ​​deres kolleger.

4

Voice Over Internet Protocol (VoIP)

VoIP (Voice over Internet Protocol) er kortfattet til opkald via internettet - f.eks. Et WhatsApp- eller Skype-opkald. Enheden er ikke tilsluttet en telefonlinje, men er i stedet forbundet til et trådløst netværk. Du kan foretage VoIP-opkald med en mobiltelefon eller en computer.

NSA er i stand til at indsamle datapunkter som tid, varighed og telefonnumre for både dig og den person, du ringer til.

5

Få adgang til stemmeprogramhistorik

Hvordan NSA opnår historik om telefonsvarer er ikke krystalklar. Nogle kilder hævder, at NSA hacker telefoner for at få adgang til stemmeposthistorikken, fotos og så videre. En tysk kilde, Der Spiegel, som var en af ​​de første til at offentliggøre oplysninger om Edward Snowdens lækte dokumenter, hævder, at NSA installerer spyware på smartphones (allerede før de er sendt).

Den samme artikel antydede, at (på det tidspunkt) lederen af ​​NSA, da han hørte, at der var 400.000 applikationer til rådighed for smartphones, sagde, at det betød, at der var 400.000 muligheder for at få adgang til en smartphone.

Men ingen ved, om dette stadig sker i dag. Ikke desto mindre er det klart, at du skal være forsigtig, når du vælger applikationer, der skal bruges, og at du bør overvej altid en applikations sikkerhed.

6

Forskellige intelligensprogrammer

Efterretningsbureauerne mærker specifikke programmer med bestemte navne, hvilket ofte betyder, at programmet fokuserer på et specifikt omfang af overvågning eller bruger et specifikt softwareværktøj, der er målrettet mod systemer.

Det siger sig selv, at nogle meget klassificerede programmer sandsynligvis aktivt kører og indsamler data, når jeg skriver netop denne sætning, men det er bare spekulationer fra min side. Mange andre programmer blev sandsynligvis aldrig offentliggjort.

Jeg har anført et par kendte programmer, der bestemt har indflydelse på dit online privatliv.

MYSTIC

MYSTIC var et af NSA's berygtede overvågningsprogrammer, der samlet metadata på millioner af amerikanere. Programmet kom frem på grund af Snowden-papirerne i 2013.

Programmet indsamlede også metadata for telefonopkald fra andre lande, såsom Mexico, Filippinerne og Afghanistan.

Om programmet stadig kører i USA eller i international skala er ikke bekræftet. Men hvis det er, er det meget ulovligt.

PRISM

Det berygtede NSA-program kaldes PRISM (lækket af Snowden-papirerne) indsamler internetkommunikation fra alle de store internetfirmaer i USA. PRISM fik for eksempel Google til at overdrage data under FISA-ændringsloven fra 2008.

Der er nul rapporter om, at PRISM-programmet er lukket. Og i betragtning af at USA Freedom Act indeholder en bestemmelse om, at tech-virksomheder som Facebook og Google kan informere deres brugere om, at de overleverede deres data, er det sikkert at sige, at programmet stadig aktivt scanner dine internetaktiviteter - ellers, hvorfor ville den bestemmelse er inkluderet i loven?

BULLRUN

NSA-programmet BULLRUN er designet til at knække kryptering af online kommunikation og datakilder.

Som rapporteret i The Guardian, Programmet anvender forskellige metoder til at udnytte computernetværk ved hjælp af avancerede matematiske teknikker.

Fremadrettet forbedrede tech- og krypteringsfirmaer som Google, FreeBSD og OpenSSL deres krypteringsbeskyttelse efter afsløringerne.

Hvordan du kan beskytte dig selv mod regeringsspionering

Som vi har lært, spionerer NSA og andre efterretningsbureauer konstant - og for meget af det gøres på amerikanske borgere.

Det er derfor vigtigt at beskytte dig selv mod bulkovervågning og andre typer dataindsamling.

Der er et par vigtige komponenter til at beskytte dine data, nemlig kryptering og en VPN. En anden metode er at vælge at bruge Tor-netværket.

Lad os grave dig lidt dybere.

1

Kryptering

Kryptering er en metode, du kan bruge til at holde dine online aktiviteter og dets ledsagende personlige og forretningsrelaterede oplysninger beskyttet mod spionering fra regeringen.

privat nøgle og en offentlig nøgle i asymmetrisk kryptering

Ved at kryptere din trafik beskytter du aktivt dine login, bankoplysninger, kreditkortoplysninger og andre følsomme oplysninger. Alle disse data, som du efterlader på internettet, kan spores af regerings efterretningsbureauer.

NSA indsamlede telefonoptegnelser over millioner af Verizon-kunder - for ikke at nævne, at din helt egen internetudbyder nu er forpligtet til at udlevere kundedata til efterretningsbureauer, når du bliver bedt om det.

Det er derfor vigtigt at kryptere din internettrafik, filer, e-mails og andre typer messaging-apps.

Hvad kryptering grundlæggende gør, er at blande et sæt "ren tekst" (læsbar tekst) og konvertere det til "ciphertext" (uleselig tekst) med en krypteringsnøgle. Så kun den person eller den betroede part med dekrypteringsnøglen kan "låse op" beskeden og læse den.

For mere information, kan du læse min dybdegående indlæg om hvordan kryptering fungerer.

2

VPN

Et virtuelt privat netværk (VPN) er et godt udgangspunkt for at beskytte dine online aktiviteter. En VPN giver en sikker og beskyttet netværksforbindelse (indgående og udgående trafik) mellem din computer eller mobiltelefon og et online netværk.

Hvad en VPN egentlig gør, er at overføre al enhedens datatrafik gennem et privat netværk. Den private server dirigerer trafikken gennem en server baseret på en placering, som brugeren vælger.

Sådan skjuler en VPN internetbrowsingaktivitet fra grimme øjne

En VPN krypterer også alle dine trafikdata og tjener som et ekstra lag af beskyttelse. VPN opretter en forbindelse, som om den opretter forbindelse gennem et almindeligt netværk, ser ud og fungerer som en lokal forbindelse, men faktisk dækker over den rigtige IP-adresse på dit sted.

Hvordan fungerer en VPN

Dette skaber en sikker tunnel til din forbindelse, hvilket gør det umuligt for regerings efterretningsbureauer at spionere på dig eller dekryptere dine data.

Tunnelen giver dig mulighed for først at oprette forbindelse til en VPN-server. Serveren konverterer din ægte IP-adresse til en generisk IP-adresse (alle brugere, der får adgang til den samme VPN-server, har den samme IP-adresse som dig). Så din IP-adresse er godt skjult og forhindrer regeringen i at spore aktiviteter tilbage til dig.

Hvis du vil lære mere om VPN'er, og hvordan du kan indstille din egen VPN, kan du se min guide til VPN og hvad de gør.

3

Tor

Som en sidste udvej kan du vælge den Tor (“Onion Router”) Browser. Tor-browseren giver dig mulighed for at surfe på internettet uden at blive sporet.

Tor Browser

Tor-browseren fungerer inden for sit eget netværk til at anonymisere dine webaktiviteter ved at oprette forbindelse til internettet og direkte kryptere din forbindelse.

Al din internettrafik dirigeres gennem flere Tor-"noder", som konstant og tilfældigt ændres ved hver sideanmodning. Derfor er Tor ganske lidt langsommere end en VPN, men anonymitetsniveauet er højere.

Tor-browseren lader dig surfe på internettet helt anonymt, hvilket betyder, at regeringsorganer ikke kan spore eller overvåge din online opførsel.

Yderligere måder at beskytte dig selv på

  1. Opret forbindelse til internettet via en proxyserver, f.eks DuckDuckGo, så din IP-adresse er skjult.

  1. Brug en krypteret og tjenesteydende e-mail-tjenesteudbyder. Tjek mit indlæg med de bedste valg af de mest sikre e-mail-udbydere.

Du kan også krypter dine Gmail- eller Outlook-e-mails på enten din Windows-computer, macOS, Android eller iOS.

  1. Brug Bitcoin eller en anden cryptocurrency til anonyme digitale betalinger.

Hvis du vil lære mere om surfer på internettet anonymt og i et sikkert miljø, Du kan finde mere information om dette emne i min anden guide - som også indeholder en masse andre nyttige oplysninger!

Lad os sammenfatte

Desværre blev de fleste af de oprindelige bestemmelser i USAs Patriot Act fornyet i USA Patriot Act.

De største ændringer blev hovedsageligt set i følgende områder:

  1. Ikke mere masseovervågning.

  2. Mere gennemsigtighed med hensyn til efterretningsbureauer og FISC-sager.

  3. Det er lovligt for tech-virksomheder at informere offentligheden, når de bliver bedt om at udlevere data.

Hvert år offentliggør NSA en offentlig vurderingsrapport, der viser virkningen af ​​USA Freedom Act.

Den årlige gennemsigtighedsrapport 2017 fra kontoret for direktøren for national efterretning viser, at NSA - selv under USA Freedom Act - stadig indsamlede mere end 151 millioner metadataposter af amerikanske borgere i 2016.

Den amerikanske regering er også stadig tilladt og i stand til at wiretap mobiltelefoner, aflytte e-mails, overvåge data på VoIP samt få adgang til stemmemailshistorik og tekstbeskeder.

For at beskytte dig mod sådan regeringsovervågning skal du kryptere alle dine data og online trafik / aktiviteter. Du skal også installere en god VPN og Tor-browseren.

Alle overvågningsmetoder i henhold til USA Freedom Act kan påvirke dine online-aktiviteter, men nogle tvivler stadig på, om det virkelig er muligt at "outsmart" agenturer som NSA.

Du har dog en stor chance for at slå dem, når du følger de beskyttelsesforholdsregler, der er anført i denne vejledning.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − = 23

map