Mitkä ovat vuoden 2020 parhaat mainosten ja ponnahdusikkunoiden estäjät? – Pixel Privacy


Mitkä ovat parhaat mainokset & Vuoden 2020 ponnahdusikkunoiden estäjät?

Mainonnan estäminen

Jos käytät selainta yli 2 sekuntia, todennäköisesti näet mainoksen.

Keskimääräisen Internet-käyttäjän sanotaan altistavan tuhansille mainoksille päivässä. Onneksi on olemassa tapoja vähentää huomattavasti mainoksia, joita näet verkon selaamisen aikana.

Mainosten näyttöesimerkki

Mainosten ja ponnahdusikkunoiden estäjät ovat laajennuksia, jotka toimivat valitsemallasi selaimella vähentääksesi mainosten määrää - olivatpa ne sitten bannerimainoksia, videomainoksia, ponnahdusikkunoita tai muun tyyppisiä mainoksia, joita mainostajat voivat heittää sinua.

Mainosten estäjät eivät vain estä mainoksia, mutta niillä on myös miellyttävä sivuvaikutus, koska ne aiheuttavat verkkosivujen lataamisen nopeammin, ja ne voivat auttaa estämään mainosten haittaohjelmia, jotka näyttävät tartuttavan verkkoon yhä enemmän.

Mitä ovat mainosten ja ponnahdusikkunoiden estäjät?

Kun selaat verkkoa tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, sinulle alkaa lukematon määrä mainoksia. Joko mainokset upotetaan sisältöön, tai ne näkyvät ponnahdusikkunoina ja ponnahdusikkunoina, jotka merkitsevät Internet-kokemustasi.

Onneksi on kehittäjiä, jotka ovat ottaneet tämän ruton sydämeen, ja he ovat keksineet sovelluksia ja selainlaajennuksia estääkseen mainoksia ja ponnahdusikkunoita, kun selaat laitteillasi.

Mainosten ja ponnahdusikkunoiden estäjät ovat selaimen laajennuksia tai sovelluksia, jotka istuvat taustalla ja tarkkailevat yhteyttäsi hiljaa, etsivät tunnistettavaa mainosliikennettä, jota se estää näyttämästä selaimessa ja joissain muissa sovelluksissa.

Tässä artikkelissa jaan tietoja joidenkin suosituimpien mainosten ja ponnahdusikkunoiden estäjien kanssa, selitän heidän toimivuuttaan, kuinka voit mukauttaa niiden toimintaa ja tarkastelen kummankin etuja ja haittoja..

Miksi minun on käytettävä mainosten ja ponnahdusikkunoiden estoa?

Verkkomainonta on monimuotoista, ja se esiintyy staattisina ja animoituina mainoksina, upotettuina ääni- ja video-, ponnahdusikkunoina ja muina.

Sen lisäksi, että online-mainokset ovat ärsyttäviä, ne uhkaavat myös käyttäjän yksityisyyttä. he voivat kantaa väärinkäytöksiä. Lisäksi online-mainokset syövät kaistanleveyttä (erityisen ärsyttävää mitattujen tietosuunnitelmien käyttäjiä), kuluttavat kannettavien tietokoneiden ja mobiililaitteiden akkuvirtaa ja turhauttavat laitteen näytön yleisesti.

Kun käytät mainosten estäjää, koet todennäköisesti nopeamman verkkosivujen lataamisen, puhtaamman näköisiä sivuja (joissa on vähemmän häiriöitä) ja vähemmän resurssien tuhlausta, kuten Internet-kaistanleveys, CPU, muistisäästö ja virransäästö..

Mainosten ja ponnahdusikkunoiden esto-esimerkki

Lisäksi mainosten estäminen voi säästää rahaa, varsinkin jos olet taipuvainen impulssiostoihin. Harvemmat mainokset vastaavat vähemmän houkutuksia napsauttaa, katsella ja ostaa kohteita, kun matkustat Internetin kautta.

”Hauska” tosiasia: Tavallisen ihmisen sanotaan altistavan niin monta kuin 5000 ilmoitusta päivässä, joka ottaa huomioon televisio- ja radiomainokset, mainostaulut, kilvet kaupoissa, verkossa ja paljon muuta.

Lisäksi, jos et ole mukana kaikissa verkkokaupoissa, mainosten puuttuminen voi auttaa sinua keskittymään käsillä olevaan sisältöön.

Rajoitettujen solukkotietosuunnitelmien käyttäjät, joissa käyttäjä maksaa tietyn tietomäärän kuukaudessa, huomaa, että mainosten estäjät voivat auttaa heitä vähentämään käytetyn tiedon määrää. Mainokset, etenkin videoiden ja äänen suoratoistoon perustuvat automaattikäynnistykset, voivat kuluttaa suuria määriä dataa.

Estetyt mainokset ja ponnahdusikkunat

Verkkomainonta on myös turvallisuusriski. Vaikka porno ja muut kyseenalaiset verkkosivustot ovat suuri mainosohjelmatyyppisten haittaohjelmien lähde, siellä on ainakin yksi tapaus haittaohjelmia jaettiin YouTube-mainosten kautta Googlen Doubleclick-palvelun asiakas.

Mainosten ja ponnahdusikkunoiden estäjät tarjoavat suojalinjan tällaisilta mainoshaittaohjelmilta. Tämä tekee salpaajista erityisen hyvän työkalun suojelemaan keskuudessamme vähemmän teknisiä taitoja.

Kuinka valita mainos ja ponnahdusikkunoiden esto

Kun päätät, mitä mainosten estäjää käytetään suosikkiselaimesi kanssa, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä. Tässä osiossa tarkastelen kutakin ominaisuutta, jota sinun tulisi tarkastella ja antaa tietoja siitä, kuinka hyvin kukin esto toimii kyseisessä luokassa.

Testaamme salpaajat testaamalla ne kolmella suositulla mainostamisella tuetulla verkkosivustolla. Sivustoja ovat Tomin laitteisto, elokuvavirheet ja tekninen neuvonantaja.

Tom's Hardware tarjoaa tuotearvioita, teknistä analyysiä, ohjeita ja muuta. Vaikka verkkosivusto on melko informatiivinen ja suosittu Internet-käyttäjien keskuudessa, se näyttää useita mainoksia useimmilla sivuillaan, mukaan lukien valtava bannerimainos sivuston kotisivun yläosassa..

Tomin laitteistoilmoitus ja ponnahdusikkunoiden estotesti

Elokuvavirheet on suosittu elokuvafanien keskuudessa. Sivustolla on luettelo virheistä, joita löytyy sekä klassisista että uusimmista elokuvista. Sivusto tarjoaa useita viihdyttäviä luetteloita virheistä Disney-elokuvissa, James Bond -elokuvissa, Harry Potter -elokuvissa ja paljon muuta. Verkkosivusto näyttää suuren määrän animoituja mainoksia sisällön rinnalla.

Elokuvavirheiden mainosten ja ponnahdusikkunoiden estotesti

Tekninen neuvonantaja on informatiivinen verkkosivusto, jota tarjoaa teknologiajulkaisija IDG ja tarjoaa arvosteluja, uutisia, tarjouksia ja latauksia tietokoneiden, kannettavien ja mobiililaitteiden käyttäjille. Verkkosivusto näyttää suuret bannerimainokset, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Tomin laitteistossa, tavallisen, pienemmän bannerin ja muun tyyppisten, animoitujen ja staattisten mainosten lisäksi.

Teknisen neuvonantajan ilmoitus ja ponnahdusikkunoiden estotesti

Ensin tyhjennän selaimen välimuistin (käytän Chromea näissä testeissä) ja testaan ​​kunkin verkkosivuston latausajan ilman, että mainosten estäjä on aktivoitu, jotta saadaan perustiedot sivuston latausaikoille..

Tyhjennä sitten selaimen välimuisti uudelleen, aktivoi jokainen mainosten estolaajennus erikseen ja mittaa uudelleen verkkosivustojen latausaika.

Lisäksi ilmoitan niiden mainosten lukumäärän, jotka kukin estäjä ilmoittaa estäneensä kullekin sivustolle.

Viimeinkin, vaikka tätä voidaan pitää subjektiivisena mittauksena, annan myös raportin siitä, kuinka hyvin verkkosivustot näkyivät, kun mainokset poistettiin. Jotkut sivustot - Forbes tulee mieleen - havaitsevat todella, onko mainosten estäjä käytössä, ja estää sisällön näyttämisen, tai näyttävät vain rajoitetun sisällön, kunnes mainosten estäjä on poistettu käytöstä..

Jokaisen osan lopussa annan taulukon testituloksista, tarvittaessa.

Testattavia mainossalpaajia ovat AdBlockin, AdBlock Plus (ei suhdetta), uBlock Origin ja AdBlocker Ultimate.

1

Verkkosivuston latausaika

Kun mainosten estäjä aktivoidaan, sen pitäisi tarjota nopeampi lataus monille verkkosivustoille. Tämä johtuu siitä, että selain ei lataa mainoksia ja niihin liittyviä grafiikoita, videoita ja skriptejä. Tämä voi parantaa huomattavasti suosikkisivustojesi latausaikoja.

Alla olevassa taulukossa luetellaan verkkosivuston nimi, latausaika ilman mainosten estäjää aktivoituna ja sitten latausaika, kun jokainen mainosten esto on aktivoitu. (Kuormitusajat mitataan siitä hetkestä, kun napsautin verkkosivustolinkkiä, siihen päivään asti, kun latausindikaattori lakkaa näyttämästä. Latausajat ovat verkkosivuston kotisivulle.)

Verkkosivusto

Latausaika

Ilman mainosten estoa

Kanssa AdBlockin aktivoitu

Kanssa AdBlock Plus aktivoitu

Kanssa uBlock Origin aktivoitu

Kun AdBlocker Ultimate on aktivoitu

Mitkä ovat vuoden 2020 parhaat mainosten ja ponnahdusikkunoiden estäjät? - Pixel Privacy

7,78 sekuntia

3,66 sekuntia

7,49 sekuntia

8,26 sekuntia

7,89 sekuntia

Mitkä ovat vuoden 2020 parhaat mainosten ja ponnahdusikkunoiden estäjät? - Pixel Privacy

9,16 sekuntia

4,32 sekuntia

3,60 sekuntia

3,49 sekuntia

3,20 sekuntia

TechAdvisor

15,92 sekuntia

5,10 sekuntia

9,00 sekuntia

3,36 sekuntia

2,85 sekuntia

Keskimääräinen latausaika

10,95 sekuntia

4,36 sekuntia

6,70 sekuntia

5,04 sekuntia

4,65 sekuntia

2

Estettyjen mainosten lukumäärä

Mainosten estäjät ovat oikeutetusti ylpeitä mainosten lukumäärästä, jonka he estävät käytön aikana. Lataa tässä osiossa jokainen sivusto siten, että jokainen yksittäinen mainosten estäjä on aktivoitu, ja ilmoitan kunkin sivuston estettyjen mainosten lukumäärän. Ilmoitettu numero on kunkin sivuston kotisivun numero.

Vaikka useimmissa tapauksissa kaikki mainosten estäjät tarjosivat samanlaisia ​​mainoksia estäviä numeroita, erot johtuvat siitä, kuinka eri estäjät suorittavat esto ja mitä he määrittelevät mainoksiksi. (Jotkut estäjät pitävät videoita mainoksina, kun taas toiset eivät. Toiset estäjät eivät ehkä saa kiinni kaikenlaisia ​​rivimainoksia.)

Verkkosivusto

Estämien mainosten lukumäärä

AdBlockin

aktivoitu

AdBlock Plus aktivoitu

uBlock Origin aktivoitu

AdBlocker Ultimate Aktivoitu

Mitkä ovat vuoden 2020 parhaat mainosten ja ponnahdusikkunoiden estäjät? - Pixel Privacy

8

3

4

5

Mitkä ovat vuoden 2020 parhaat mainosten ja ponnahdusikkunoiden estäjät? - Pixel Privacy

4

4

8

3

TechAdvisor

23

22

23

16

Keskimääräinen latausaika

11.70

9,70

11.70

8.0

3

Verkkosivun renderoinnin laatu

Verkkosivun renderoinnin laatu on subjektiivinen luokka, joka on parasta jättää käyttäjän näkemykselle. Tässä osiossa luettelemme 3 verkkosivustomme ja mitä havaitsin verkkosivustollani liikkuessani.

Tätä vähän testaamiseksi valitsin 3 sivua jokaisesta verkkosivustosta, katselin näitä sivuja ilman, että mainosten estäjä oli aktivoitu, ja katselin niitä sitten uudelleen jokaisen mainosten estäjän ollessa päällä. Seuraavaksi kuvaillaan kuinka hyvin sivut näytetään Chrome-selaimessa.

Tom's Hardware

Tom's Hardware käyttää samaa sivustojen välistä muotoa kaikissa heidän artikkeleissaan (ainakin artikkeleissa, joita katselin tämän testin aikana).

Kaikki mainosten estäjät toimivat hyvin mainosten estämisessä säilyttäen verkkosivuston perusmuodon. Kukaan estäjistä ei vaurioittanut verkkosivustomuotoa visuaalisesti estäen suurimman osan sivuston mainoksista.

Elokuvavirheet

Elokuvavirheet käyttävät myös samaa muotoa verkkosivuillaan artikkeleissaan.

Kaikki 4 mainosten estäjää tekivät ihailtavaa työtä estääkseen suurimman osan mainoksista säilyttäen artikkelin muotoilun, pitäen asiat helposti luettavissa ja johdonmukaisina.

Tekninen neuvonantaja

Tekninen neuvonantaja näyttää yleensä suuren määrän bannerimainoksia sekä automaattisen käynnistyksen sisältäviä videomainospeittokuvia.

Vaikka kaikki 4 tekivät hienoa työtä bannerimainosten estämisessä, vain AdBlocker Ultimate ja uBlock Origin estivät automaattisen käynnistyksen videomainokset sivustolla. Kaikki 4 mainosten estäjää tekivät kuitenkin erinomaisen työn artikkeleiden muodon säilyttämisessä.

Paras mainosten ja ponnahdusikkunoiden estäjät

Nyt tulee aika, kun sijoittaisin mainosten estolaajennukset sen mukaan, kuinka hyvin ne toimivat testaukseni aikana.

Vaikka olen sijoittanut ne 1.-4. Sijaan, käyttäjät voivat tuntea olonsa turvalliseksi valittaessa mitä tahansa neljästä laajennuksesta. Kehotan kaikkia kokeilemaan kaikkia 4 (vaikkakaan ei samanaikaisesti) ja selvittämään, mikä mainosten estäjä toimii parhaiten sinulle.

Kun testasin näitä laajennuksia Chromen avulla, niitä on saatavana muille selaimille, joten kokeile niitä itse valitsemassasi selaimessa..

# 1 - AdBlock

AdBlock napsautti kärkipaikan tässä kierroksessa, koska sen viimeistely oli paras esto lataamalla verkkosivusto vähiten aikaa. Se saavutti myös kärkipaikan keskimääräisesti estettyjen mainosten lukumäärässä.

AdBlockin

AdBlock on saatavana selainlaajennuksena Google Chrome-, Safari-, Internet Explorer-, Opera- ja Firefox-alustoille.

Laajennuksen käyttäjät voivat säätää AdBlock-asetuksia salliaksesi tietyn tyyppiset mainonnat, lisätä tiettyjen YouTube-kanavien sallittuihin luetteloihin, tilata suodatinluettelot, luoda mukautettuja suodatinluetteloita, estää mainoksia sen URL-osoitteen perusteella, jolta he tarjoavat, näyttää mainoksia valituissa verkkotunnuksissa tai URL ja enemmän.

AdBlock on ”maksa mitä haluat” -ohjelmisto, eli käyttäjät voivat osallistua mainosten estolaajennuksen jatkuvaan kehittämiseen ja tukemiseen joko luottokortilla tai PayPalilla.

Lisätietoja, käy AdBlock-verkkosivustolla.

# 2 - uBlock Origin

uBlock Origin liukastui tämän luettelon toiseen kohtaan, koska se sijoittui ensimmäisenä luokassa ”keskimääräinen estettyjen mainosten lukumäärä” ja kolmannella sijalla “verkkosivun latausnopeus” -sarakkeessa. (Se leikattiin vajaalla puolella sekunnilla toiseen luokkaan 2. sijalle.)

uBlock Origin

Tämä laajennus on avoimen lähdekoodin GitHub-projekti, ja sellaisenaan siitä puuttuu snazzy-promootiosivusto, josta sen muiden mainostajien blokkijat ovat ylpeitä..

Selainlaajennus on virallisesti saatavana Opera-, Google Chromen (ja muiden Chromium-pohjaisten selainten), Firefoxin (ja muiden Mozilla-pohjaisten selainten), Safari- ja Microsoft Edge -selainten kanssa..

Muokattavissa oleva mainosten estäjä antaa käyttäjien piilottaa estettyjen sivuelementtien paikkamerkkejä (sivulla näkyy vähemmän tyhjiä ruutuja), käyttää ulkopuolisia suodatinluetteloita, luoda räätälöityjä suodattimia ja sääntöjä ja lisätä verkkosivuja sallittuihin luetteloihin käytöstä poistamiseksi mainosten esto.

uBlock Origin on ilmainen ohjelma, eikä siksi veloita mitään laajennuksen käytöstä, eikä lahjoituksia pyydetä..

Lisätietoja, käy uBlock Origin GitHub -sivulla.

# 3 - AdBlocker Ultimate

AdBlocker Ultimate on 3. sijalla mainosten estäjänä tässä kierroksessa, koska se kykenee estämään keskimäärin suurimman määrän mainoksia, ja lisäksi sen viimeistely on toiseksi paras lataamalla verkkosivusto lyhyemmässä ajassa..

AdBlocker Ultimate

AdBlocker Ultimate on saatavana selainlaajennuksena Google Chrome-, Internet Explorer-, Firefox-, Safari-, Opera- ja Yandex-selainalustoille..

Käyttäjät voivat ottaa käyttöön esiasennetut suodatinluettelot, joista monet ovat saatavissa estäjän asetussivulta. Käyttäjät voivat myös lisätä omia suodattimia ja lisätä sallittuihin luetteloon verkkotunnukset. Nämä vaihtoehdot on suunniteltu sallimaan tiettyjen mainostoimittajien pääsy esteen kautta.

Estäjän kehittäjät pitävät valot päällä hyväksymällä lahjoituksia PayPalin kautta. Käyttäjät voivat lähettää PayPalin kautta kaiken, mikä heidän mielestään on laajennuksen arvoinen.

Lisätietoja, käy AdBlocker Ultimate -sivustolla.

# 4 - Adblock Plus

Adblock Plus sijoittui 4. sijalle mainosten estävässä kierrossa, sijoittua 4. sijaan mainoksen estämän verkkosivun latausaika ja 2. sija estettyjen mainosten lukumäärän sarakkeessa.

Adblock Plus

Estäjä on saatavana laajennuksena Chrome-, Firefox-, Opera-, Internet Explorer-, Safari-, Yandex-, Maxthon- ja Microsoft Edge -selainalustoille..

Adblock Plus -käyttäjät saavat tilata kolmansien osapuolien suodatinluetteloita, luoda omia suodattimia, lisätä verkkotunnuksia esteettömään valkoiseen luetteloon ja hallita, kuinka laajennus näkyy selaimen työkalurivillä. Käyttäjät voivat myös poistaa käytöstä mainosten seurannan ja haittaohjelmien verkkotunnukset.

Lisäksi suositeltujen sosiaalisten verkostojen, kuten Facebook, Twitter ja muut, “share” -painikkeet voidaan myös poistaa käytöstä.

Tämä laajennus on avoimen lähdekoodin projekti, ja käyttäjät voivat joko antaa aikansa panoksellaan koodin kirjoittamiseen, virheiden ilmoittamiseen tai muiden käyttäjien tukemiseen. Niille, joilla ei ole paljon vapaa-aikaa, he voivat myös antaa taloudellista tukea luottokortilla tai PayPalilla.

Matkapuhelinkäyttäjiä ei ole jätetty pois kylmässä, koska Adblock Plus tarjoaa myös Adblock-selain iOS- ja Android-mobiililaitteille.

Lisätietoja, käy Adblock Plus -sivustolla.

Oma suosituin tuomio

Vaikka jokin tässä artikkelissa mainitsemani mainosten estolaajennus tekee erinomaisen työn estääksesi mainoksia selausistuntojen aikana, vain yksi voi ansaita parhaan tittelin.

AdBlock sijoittui sijalle 1 tässä kierroksessa johtuen parhaimmasta näytönsä loppumisesta sekä estettyjen mainosten lukumäärässä että parantuneissa lastausnopeusluokissa.

AdBlock on erinomainen vaihtoehto estääksesi mainoksia sekaamasta selaimesi näyttöä, parantamalla vierailtujen verkkosivujen latausaikoja ja jopa säästämällä muutaman dollarin estämällä ostajan houkutuksen ja vähentämällä tiedonsiirtoa - mikä on erityisen kätevää, jos olet rajoitetulla datalla suunnitelma.

Lisätietoja, käy AdBlock-verkkosivustolla.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map