5 bedste VPN’er til at se voksne svømme uden for USA i 2020


Voksen svømmetur er det nattetidsprogram for Cartoon Network. Efterfølgende "netværk" tilbyder voksenmålrettet underholdning, såsom Rick og Morty, Robot Chicken og kørsler af andre netværks shows, inklusive Family Guy og Bob's Burgers.

Adult Swim's streamingtjeneste er tilgængelig som en fuldstændig gratis-til-stream-online-tjeneste, forudsat at du er placeret i USA. Seere uden for USA er begrænset til kun at se de shows, som Adult Swim har licens til internationale streamingtjenester.

Men der er en måde for animationsfans, der bor uden for U.S.A..

Et virtuelt privat netværk er det bedste tilgængelige værktøj til at få adgang til streaming og andet typer indhold, der normalt kan blokeres i din region i verden.

En VPN blokerer for indhold ved at få det til at se ud som om du opretter forbindelse til internettet indefra det land, hvor indholdet ligger.

Det gør dette ved midlertidigt at tildele din enhed en ny IP-adresse placeret i det pågældende land. (En IP-adresse identificerer ikke kun din enhed på internettet, den fungerer også som en identifikator for, hvor enheden er placeret.)

Der er mange VPN-udbydere på markedet i dag, ikke kun enhver VPN vil pålideligt fjerne blokering af indhold som det, der er tilgængeligt fra Adult Swim og andre tjenester.

I årenes løb er Adult Swim og andre streamere, som Netflix og Hulu, blevet dygtige til at opdage og blokere VPN-brug på deres tjenester. Dette har ført til et spil kat-og-mus mellem VPN'er og streamingtjenester, der kræver VPN'er at være på tæerne og klar til at oprette nye IP-adresser, når ældre IP'er blokeres.

I denne artikel vil jeg diskutere de 5 bedste VPN'er, der skal bruges, når jeg ser Adult Swim.

Sådan ser du voksne svømme ved hjælp af en VPN

Brug af en VPN til at få adgang til Adult Swim uden for USA kræver kun et par enkle trin:

 1. Abonner på en voksen svømmekompatibel VPN-udbyder. (Jeg anbefaler ExpressVPN.)
 2. Installer din udbyder, du vælger, VPN-app (er) på din enhed (er).
 3. Log ind på VPN-tjenesten.
 4. Vælg en server placeret i USA.
 5. Opret forbindelse til webstedet med voksen svømning, eller start deres app, og start overspring!

Hvad er den bedste VPN til at se voksne svømme?

Efter min omfattende test har disse 5 VPN'er vist sig at være de bedste VPN'er til at se Voksen svømme uden for U.S. Det hurtige resume er som følger:

 1. ExpressVPN: Denne mulighed nr. 1 til visning af Adult Swim giver fremragende global serverdækning med masser af servere placeret inden for U.S.-grænser. Udbyderens hurtige downloadhastigheder giver klar adgang til Adult Swim-indhold, og deres omfattende sikkerhed beskytter alle dine online aktiviteter.
 2. NordVPN: Denne udbyder er en fremragende VPN-mulighed for internetbrugere, der leder efter top-notch VPN-tjenester, der ikke vil bryde banken. Udbyderen leverer pålidelig adgang til Adult Swim, fremragende appsupport og solid online beskyttelse.
 3. CyberGhost: Et udvalg af brugervenlige apps til alle de store enhedsplatforme gør CyberGhost til det bedste valg for nybegynder VPN-brugere, der leder efter pålidelig adgang til Adult Swim uden at skulle håndtere komplicerede indstillinger.
 4. PrivateVPN: Denne udbyder tilbyder muligvis et mindre end imponerende globalt servernetværk, men dets amerikanske baserede servere gør et fremragende stykke arbejde med at fjerne blokering af Adult Swim, mens du er i udlandet.
 5. Surfshark: Denne nylige tilføjelse til VPN-scenen har hurtigt tilføjet servere til det tidligere lille globale servernetværk. Udbyderens amerikanske servere giver hurtig adgang til Adult Swim og andet blokeret amerikansk indhold.

Når du undersøger VPN-udbydere, vil du opdage, at de alle har deres egne særlige styrker og svagheder. Mens nogle muligvis tilbyder hurtige downloadhastigheder, kan andre muligvis udmærke sig i deres globale serverdækning.

Når jeg rangerede de bedste VPN'er, der skal bruges til at se Voksen svømme i lande uden for USA, overvejede jeg følgende faktorer:

 • Pålidelig mulighed for at få adgang til Adult Swim og andre streamingtjenester
 • Omfattende globalt servernetværk
 • Hurtige downloadhastigheder
 • Stærk forbindelsesbeskyttelse
 • Ingen serverlogfiler
 • Fremragende native app support

Her er min liste over de 5 bedste VPN'er til at se Voksen svømme:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Dette øverste valg for pålidelig adgang til Adult Swim tilbyder hurtige downloadhastigheder, et pålideligt servernetværk og native app-support.

Ud over Adult Swim tilbyder ExpressVPN adgang til Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney+ og andre amerikanske-baserede streamingtjenester.

ExpressVPN har 3.000+ servere stationeret i 94 lande. Dette servernetværk inkluderer adskillige amerikanske baserede servere.

Tjenestens downloadhastigheder var uovertruffen i mine seneste hastighedstests og leverede mere end nok ydelse til streaming af HD-video, spil online og deling af store filer. Ingen månedlige eller daglige datapakker er nogensinde pålagt kundernes brug.

Kryptering på militærniveau, en driftsafbryder og DNS-lækage og IPv6-forebyggelse af lækage er alt sammen at tilbyde fremragende online beskyttelse.

I mellemtiden er der ingen registreringer af dine online antics takket være udbyderens politik "ingen serverlogfiler". Betalingsoplysninger holdes helt anonymt, når du bruger udbyderens Bitcoin-betalingsmulighed.

Støtte til indbygget app er et plus på ExpressVPN, med tilgængelige muligheder for iOS-, Android-, macOS-, Windows-, Amazon Fire- og Linux-platformene. Chrome- og Firefox-brugere kan beskytte deres sessioner i browseren med praktiske browserudvidelser.

Praktisk routerkompatibilitet giver beskyttelse for alle dine tilsluttede enheder. Du kan forbinde op til 5 enheder til tjenesten samtidigt ved hjælp af det samme login.

Udbyderens MediaStreamer DNS-service giver adgang til Adult Swim og andre streamingtjenester på spilkonsoller, set-top-bokse og Smart TV'er. Tjenesten tilbyder dog ikke den krypterede beskyttelse, som udbyderens VPN-service tilbyder.

Fordele:

 • Fjernet blokerer for Adult Swim og andre amerikanske streamingtjenester pålideligt
 • Omfattende globalt servernetværk
 • Hurtige, godt krypterede forbindelser
 • Generelle beskyttelse af personlige oplysninger
 • Top-notch native app support

Ulemper:

 • Dyrere end mange andre VPN'er

BEDSTE VPN TIL UBLOKKERING AF Voksent svøm: ExpressVPN er det bedste valg til pålideligt at fjerne blokering af indhold fra Adult Swim og andre amerikanske streaming-tjenester. Dens hurtige forbindelser er godt beskyttet mod nysgerrige øjne, og deres politik uden logs sikrer, at der ikke er registreringer af dine online aktiviteter. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er tilgængelig.

Læs min fulde anmeldelse af ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN logo

NordVPN scorede godt nok til at heste løberne i denne roundup takket være udbyderens pålidelige servernetværk, top-notch app support og rimelig pris.

Udbyderens pålidelige adgang til blokeret indhold inkluderer Adult Swim og andre amerikanske baserede streamingtjenester, herunder CBS All Access, Netflix, Hulu og mange andre.

NordVPNs globale servernetværk inkluderer over 5.200 servere beliggende i 59 lande, med masser af servere baseret i USA.

Mens NordVPN sluttede sidst på denne liste, når det kommer til tilslutningshastigheder, tilbyder udbyderen stadig hurtige downloadhastigheder, der let er op til håndtering af HD-video og andre online tidsfordriv. Ingen datakapsler af nogen art findes her.

Bankkryptering, en driftsafbryder og DNS-lækage og IPv6-lækagebeskyttelse er tilgængelige for at beskytte din forbindelse, ligesom blokering af annoncer og malware er. Udbyderen tilbyder også Dobbelt VPN-beskyttelse (som dirigerer din forbindelse gennem to VPN-servere) og tilsløret servere der hjælper med at skjule dine VPN-aktiviteter.

En streng no-logs-politik og en cryptocurrency-betalingsmulighed hjælper med at holde tingene private.

Apps fra udbyderen inkluderer dækning til iOS-, Android-, Android TV-, macOS-, Linux- og Windows-platforme. Chrome- og Firefox-browserudvidelser er tilgængelige.

Router support er tilgængelig for at beskytte alle dine tilsluttede enheder, og du kan have op til 6 samtidige forbindelser på samme sæt brugeroplysninger.

Fordele:

 • Servere i 59 lande, med masser i U.S.A..
 • HD-kompatible forbindelser
 • Fremragende sikkerhed og privatlivets fred
 • Budget-prissat

Ulemper:

 • Appgrænsefladen kan være mere brugervenlig

BEDSTE BUDGET VPN-VALG: NordVPN er den bedste VPN for voksne svømmere-seere på et budget. Tjenesten tilbyder fremragende VPN-dækning til alle populære enhedsplatforme, alt sammen til en lav pris. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er tilgængelig.

Læs min fulde anmeldelse af NordVPN.

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost skal vise sig at være attraktivt for nybegynder VPN-brugere, der leder efter en nem måde at få adgang til Adult Swim fra uden for U.S.., samtidig med at de giver fremragende beskyttelse for deres andre online aktiviteter.

CyberGhosts 7.700+ servere er placeret i 90 lande over hele kloden. Mange af disse servere er i USA, og mange er streamingoptimeret, der giver adgang til adskillige amerikanske streamingtjenester.

CyberGhosts downloadhastigheder er streaming-klar med masser af hastighed til HD- og 4K-indhold. Ingen båndbreddebegrænsninger eller datakapsler findes her.

Ud over regeringsgradskryptering og beskyttelse mod dræbte switch, tilbyder udbyderens apps også muligheden for at blokere annoncer og ondsindede websteder, blokere online sporing og tvinge websteder til at levere HTTPS-versioner af deres websider, når de er tilgængelige.

En no-server-logs-nogensinde politik og Bitcoin betalingsmulighed holder tingene undercover.

Windows, Linux, macOS, iOS, Android, Android TV og Amazon Fire apps ser alle sammen her, ligesom Chrome og Firefox browserudvidelser gør.

Du kan samtidigt oprette op til 7 enheder til tjenesten ved hjælp af et enkelt sæt loginoplysninger, eller du kan drage fordel af routerfunktioner til at beskytte alle dine tilsluttede enheder.

Fordele:

 • Streamingoptimerede servere i USA og over hele kloden
 • Hurtige, HD- og 4K-klare forbindelser
 • Ingen logfiler, accepterer Bitcoin
 • Brugervenlige apps til de mest populære enhedsplatforme

Ulemper:

 • Tilbyder ikke avancerede indstillinger, som erfarne brugere kan forvente

LETT TIL BRUG VPN-VALG: CyberGhost er den bedste mulighed på denne liste for nybegynder VPN-brugere, der leder efter top-notch-online-beskyttelse og fremragende adgang til amerikanske streamingtjenester, alt uden komplicerede indstillinger. En 45-dages pengene-tilbage-garanti uden risiko er tilgængelig.

Læs min fulde anmeldelse af CyberGhost.

4. PrivatVPN

PrivatVPN-logo

PrivateVPN snagged det 4. sted i denne lineup trods et mindre end imponerende globalt servernetværk. Udbyderens hurtig downloadhastighed og pålidelig adgang til streamingtjenester gør det til et godt valg for brugere, der koncentrerer sig om U.S.-adgang.

150+ servere i 60 lande er lig med papirtynd global serverdækning. Udbyderen har dog flere servere, der er stationeret i USA end i noget andet land. Disse servere tilbyder pålidelig adgang til Adult Swim såvel som andre streamingtjenester, såsom HBO, Amazon Prime og andre.

Hurtige forbindelser er reglen her med masser af båndbredde til at håndtere både HD og 4K-strømme. Ingen daglige eller månedlige datakap begrænser nogensinde din streaming-sjov.

Kryptering på regeringsniveau såvel som kill switch, IPv6 lækage og DNS lækage beskyttelse er ligesom tilgængelig en "Stealth VPN" -indstilling, der skjuler din VPN-brug.

PrivateVPN gemmer aldrig nogen logfiler der er relateret til deres kunders online aktiviteter, og de accepterer Bitcoin for at holde dine betalinger anonyme.

Udbyderens appsupport er begrænset til de store 4 platforme - iOS, Android, Windows og macOS. Ingen browserudvidelser er i øjeblikket tilgængelige. Router support er tilgængelig. Op til 6 samtidige forbindelser er tilladt pr. Konto.

Fordele:

 • Tilbyder adgang til Adult Swim og andre amerikanske streamingtjenester
 • 4K-kompatible forbindelseshastigheder
 • Op til 6 samtidige forbindelser

Ulemper:

 • Servernumrene er tynde
 • Multi-platform support er også tynd

STORE FORBINDELSESHASTIGHEDER: PrivateVPN fjerner blokeringen af ​​voksen svømning og andre streamingtjenester, hvilket giver superhurtige forbindelser let op til håndtering af enhver type streamingindhold. Udbyderens app og globale servertilbud kan bruge forbedringer. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er tilgængelig.

Læs min fulde anmeldelse af PrivateVPN.

5. Surfshark

SurfShark-logo

Surfshark kom på denne liste takket være dets indholdsafblokerende evner og dets top-notch sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Mens udbyderens globale serverdækning tidligere havde været en smule magert, er den mere end fordoblet siden sidste gang jeg kontrollerede deres dækning.

Med over 1.000 servere i mere end 61 lande over hele kloden nærmer udbyderen sig hurtigt en konkurrencedygtig lighed med mange andre VPN-udbydere. Serverne leverer pålidelig adgang til Adult Swim, HBO, CBS All Access og mange flere.

Surfsharks forbindelseshastigheder lander et sted midt i denne liste og kan let håndtere HD- og 4K-strømme. Ingen bekymringer om datahætter eller båndbreddebegrænsning her.

Alle dine internetaktiviteter er krypteret ved hjælp af kryptering af militær kvalitet, og dræbebeskyttelse samt annonce- og trackerblokering er tilgængelige. Udbyderen fører ingen serverlogfiler af nogen art og accepterer heldigvis Bitcoin til gengæld for sine tjenester.

Native apps er tilgængelige til iOS, Android, Linux, Windows, macOS og Amazon Fire platforme. Firefox- og Chrome-browserudvidelser er tilgængelige. Udbyderens routerkompatibilitet giver beskyttelse for alle dine tilsluttede enheder.

Udbyderen tilbyder en ultra-generøs ubegrænsede samtidige forbindelser godtgørelse.

Fordele:

 • Opretter forbindelse til adskillige streamingtjenester
 • Ingen grænse for samtidige forbindelser
 • Omfattende sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger

Ulemper:

 • Global serverdækning forbedres, men kan være bedre
 • Begrænset native app support

PERFEKT TIL STORE GRUPPER: Surfshark er en kommende VPN-udbyder, der giver optimal adgang til Adult Swim og andre streamingtjenester. Udbyderens ubegrænsede samtidige forbindelsesgodtgørelse er perfekt til brugere, der har behov for et stort antal VPN-forbindelser. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er tilgængelig.

Læs min fulde anmeldelse af Surfshark.

Hvad kan jeg se på voksen svømmer?

Der er en række populære shows tilgængelige til visning på Adult Swim, herunder:

 • Rick og Morty
 • Aqua Teen Hunger Force
 • amerikansk far
 • Sort dynamit
 • Bob's Burgers
 • The Boondocks
 • Dragon Ball Super
 • Familie fyr
 • Harvey Birdman, advokat
 • Robot kylling
 • Og mange flere…

Kan jeg bruge en gratis VPN til at se voksne svømme?

Jeg vil ikke anbefale det. Gratis VPN'er tilbyder ikke pålidelig adgang til streamingtjenester, de tilbyder heller ikke streamingoptimerede forbindelser eller tilbyder omfattende privatliv og online sikkerhed.

De fleste streamingtjenester er blevet dygtige til at registrere VPN-brug. Når en udbyder opdager, at en bruger bruger en VPN til at få adgang til deres indhold, blokerer de ofte den IP-adresse, som VPN bruger.

Derefter er det op til VPN-udbyderen at opsætte en ny IP-adresse, der igen åbner adgang til tjenesten.

Gratis VPN'er har simpelthen normalt ikke ressourcerne til at fortsætte med at oprette nye IP-adresser. Desuden er antallet af VPN-servere, som en freebie VPN tilbyder, normalt ganske lille.

De fleste gratis VPN'er har et begrænset antal servere at vælge imellem, og det er hvis du overhovedet skal vælge. Brugere vil ofte opdage, at de automatisk er tilsluttet en server efter udbyderens valg, ikke deres.

Mange gratis VPN'er vil throttle deres brugers forbindelseshastigheder, og de vil begrænse en kundes brug ved at anvende daglige eller månedlige datapakker. Ingen af ​​disse "funktioner" er streamingvenlige.

For så vidt angår privatlivets fred og sikkerhed, er det også "gratis" VPN'er, der skal tjene penge for at betale regningerne, og mange gør det ved at logge deres brugers online rejser og sælge disse oplysninger til annoncører og andre interesserede parter.

Det har vist sig, at andre sans-pay VPN'er indsætter uønskede annoncer og sporing af cookies i deres brugers browsersessioner.

Hvis alt det ovenstående ikke har afskrækket dig fra at overveje en “gratis” VPN til at få adgang til Adult Swim, skal du under alle omstændigheder gå videre. Men sig ikke, at jeg ikke advarede dig.

Hvad andet er en VPN der er god til?

Ud over at åbne adgang til Adult Swim kan en VPN også åbne adgang til adskillige andre onlinetjenester og websteder.

Du kan bruge en VPN til at få adgang til spillearenaer, streaming video- og musiktjenester og andre blokerede websteder og tjenester.

En VPN forhindrer din internetudbyder (ISP) i at overvåge og begrænse din adgang til “ikke godkendte” aktiviteter, såsom streaming fra visse tjenester eller deling af filer via P2P-fildeling.

En VPNs krypteret forbindelsesbeskyttelse sikrer, at din internetudbyder ikke ved, hvad du laver, så de kan ikke blokere for aktiviteten.

Den samme kryptering forhindrer hackere i at overvåge og aflytte dine online shopping- og bankaktiviteter, mens du er tilsluttet et ubeskyttet Wi-Fi-hotspot i en café eller hotel.

Konklusion

Der er meget underligt, men underholdende indhold på Adult Swim, og ved at bruge en VPN vil du sikre dig, at du ikke vil gå glip af at nyde noget af det, bare fordi du rejser eller bor i udlandet.

ExpressVPN-logo

En VPN - ligesom mit top valg, ExpressVPN - åbner adgang til Adult Swim og andre streamingtjenester, giver optimal beskyttelse af dine online aktiviteter og skjuler dine online aktiviteter mod nysgerrige øjne.

For mere information, besøg ExpressVPN-webstedet.

“Voksen svømmetur” af Brian Johnson & Dane Kantner har licens under CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map