5 beste VPN-er for å se voksne svømme utenfor USA i 2020


Adult Swim er det nattlige programmet til Cartoon Network. Etterarbeidet "nettverk" tilbyr voksenmålrettet underholdning som Rick og Morty, Robot Chicken og gjennomføringer av andre nettverkers show, inkludert Family Guy og Bob's Burgers.

Adult Swims strømmetjeneste er tilgjengelig som en helt gratis-å-strøm online-tjeneste, forutsatt at du er lokalisert i USA. Seere utenfor USA er begrenset til å kun vise showene som Adult Swim har lisensiert til internasjonale strømmetjenester.

Imidlertid der er en måte for animasjonsfans som bor utenfor USA, eller amerikanske innbyggere som reiser utenlands, å følge med på favorittopplevelsene sine for voksne.

Et virtuelt privat nettverk er det beste tilgjengelige verktøyet for å få tilgang til streaming og andre typer innhold som vanligvis kan blokkeres i din region av verden.

En VPN opphever blokkering av innhold ved å få det til å se ut som om du kobler deg til Internett fra landet der innholdet ligger.

Det gjør dette ved å tildele enheten din en ny IP-adresse midlertidig plassert i det aktuelle landet. (En IP-adresse identifiserer ikke bare enheten din på internett, den fungerer også som en identifikator for hvor enheten befinner seg.)

Mens det er mange VPN-leverandører på markedet i dag, ikke bare noen VPN vil pålitelig fjerne blokkering av innhold som er tilgjengelig fra Adult Swim og andre tjenester.

Gjennom årene har Adult Swim og andre streamere, som Netflix og Hulu, blitt dyktige til å oppdage og blokkere VPN-bruk på sine tjenester. Dette har ført til et spill med katt-og-mus mellom VPN-er og strømmetjenester, som krever at VPN-er er på tå og klar til å sette opp nye IP-adresser når eldre IP-er blir blokkert.

I denne artikkelen diskuterer jeg de 5 beste VPN-ene for bruk når jeg ser på voksen svømming.

Hvordan se voksen svømme ved hjelp av en VPN

Å bruke en VPN for å få tilgang til Adult Swim utenfor USA krever bare noen få enkle trinn:

 1. Abonner på en voksen svømkompatibel VPN-leverandør. (Jeg anbefaler ExpressVPN.)
 2. Installer leverandøren din valgte VPN-app (er) på enhetene dine.
 3. Logg deg på VPN-tjenesten.
 4. Velg en server som ligger i USA.
 5. Koble til nettstedet Adult Swim eller start appen deres og begynn å overstadig!

Hva er den beste VPN-en for å se voksen svømme?

Etter min omfattende testing har disse 5 VPN-ene vist seg å være de beste VPN-ene for å se Adult Swim fra U.S. Den raske sammendraget er som følger:

 1. ExpressVPN: Dette alternativet nr. 1 for å vise Adult Swim gir utmerket global serverdekning, med mange servere som ligger innenfor amerikanske grenser. Tilbyderens raske nedlastingshastigheter gir tilgang til voksen svømmeinnhold, og deres omfattende sikkerhet beskytter alle dine online aktiviteter.
 2. NordVPN: Denne leverandøren er et utmerket VPN-alternativ for internettbrukere som leter etter topp VPN-tjeneste som ikke vil bryte banken. Tilbyderen gir pålitelig tilgang til Adult Swim, utmerket appstøtte og solid online beskyttelse.
 3. CyberGhost: Et utvalg av brukervennlige apper for alle de store enhetsplattformene gjør CyberGhost til det beste valget for nybegynnere VPN-brukere som leter etter pålitelig tilgang til Adult Swim uten å måtte håndtere kompliserte innstillinger.
 4. PrivateVPN: Denne leverandøren tilbyr kanskje et mindre enn imponerende globalt servernettverk, men de amerikanske serverne gjør en utmerket jobb med å fjerne blokkeringen av Adult Swim mens du er i utlandet.
 5. Surfshark: Dette nylige tilskuddet til VPN-scenen har raskt lagt til servere til det tidligere lille globale servernettverket. Tilbyderens amerikanske servere gir rask tilgang til Adult Swim og annet blokkert amerikansk innhold.

Når du forsker på VPN-leverandører, vil du oppdage at de alle har sin egen styrke og svakhet. Mens noen kan tilby raske nedlastingshastigheter, kan andre utmerke seg i sin globale serverdekning.

Da jeg rangerte de beste VPN-ene for å se Adult Swim i land utenfor USA, vurderte jeg følgende faktorer:

 • Pålitelig mulighet til å få tilgang til Adult Swim og andre strømmetjenester
 • Omfattende globalt servernettverk
 • Rask nedlastningshastighet
 • Sterk tilkoblingsbeskyttelse
 • Ingen serverlogger
 • Utmerket støtte for apper

Her er listen over de 5 beste VPN-ene for å se voksen svømme:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Dette toppvalget for pålitelig tilgang til Adult Swim tilbyr raske nedlastningshastigheter, et pålitelig servernettverk og førsteklasses native app-støtte.

I tillegg til Adult Swim, tilbyr ExpressVPN tilgang til Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney+ og andre amerikanske baserte strømmetjenester.

ExpressVPN har 3000+ servere stasjonert i 94 land. Det servernettet inneholder mange amerikanske baserte servere.

Tjenestens nedlastingshastigheter var uten sidestykke i de siste hastighetstestene mine, og leverte mer enn nok ytelse for å streame HD-video, spille online og dele store filer. Ingen månedlige eller daglige datakap blir noen gang pålagt kundenes bruk.

Kryptering på militært nivå, en drepsbryter og DNS-lekkasje og IPv6-lekkasjeforebygging kombineres alt å tilby utmerket online beskyttelse.

I mellomtiden er det ingen registreringer av dine online antics takket være leverandørens policy for "ingen serverlogger". Betalingsinfo holdes helt anonymt når du benytter deg av leverandørens Bitcoin-betalingsalternativ.

Støtte for innfødt app er et pluss på ExpressVPN, med tilgjengelige alternativer for iOS-, Android-, macOS-, Windows-, Amazon Fire- og Linux-plattformene. Chrome- og Firefox-brukere kan beskytte sine nettleserøkter med praktiske nettleserutvidelser.

Praktisk ruterkompatibilitet gir beskyttelse for alle tilkoblede enheter. Du kan koble opptil 5 enheter til tjenesten samtidig ved å bruke den samme påloggingen.

Tilbyderens MediaStreamer DNS-tjeneste tilbyr tilgang til Adult Swim og andre streamingtjenester på spillkonsoller, set-top-bokser og Smart TV-er. Tjenesten tilbyr imidlertid ikke den krypterte beskyttelsen som leverandørens VPN-tjeneste tilbyr.

Pros:

 • Avlokker pålidelig Adult Swim og andre amerikanske strømmetjenester
 • Omfattende globalt servernettverk
 • Raske, godt krypterte tilkoblinger
 • Beskyttelse av personvernet rundt
 • Støtte for innfødt app

Ulemper:

 • Dyrere enn mange andre VPN-er

BESTE VPN FOR AVBLOKKING AV Voksne svømmer: ExpressVPN er det beste valget for pålitelig å fjerne blokkering av innhold fra Adult Swim og andre amerikanske baserte strømmetjenester. De raske forbindelsene er godt beskyttet mot nysgjerrige øyne, og retningslinjene deres uten logger sikrer at det ikke er registreringer av online aktiviteter. En 30-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig.

Les hele anmeldelsen min av ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN scoret godt nok til å rase opp løperplassen i denne runden takket være leverandørens pålitelige servernettverk, topp appstøtte og rimelige priser.

Leverandørens pålitelige tilgang til blokkert innhold inkluderer Adult Swim og andre amerikanske baserte strømmetjenester, inkludert CBS All Access, Netflix, Hulu og mange andre.

NordVPNs globale servernettverk inkluderer over 5200 servere lokalisert i 59 land, med mange servere basert i USA.

Selv om NordVPN endte sist på denne listen når det kommer til tilkoblingshastigheter, tilbyr leverandøren fortsatt raske nedlastingshastigheter som er enkle å håndtere HD-video og andre online tidsfordriv. Ingen datakapsler av noe slag er å finne her.

Bankkryptering, drepebryter og DNS-lekkasje og IPv6 lekkasjebeskyttelse er tilgjengelige for å beskytte forbindelsen din, og det samme er blokkering av annonser og malware. Tilbyderen tilbyr også Dobbelt VPN-beskyttelse (som ruter forbindelsen din gjennom to VPN-servere) og tilslørte servere som hjelper til med å skjule VPN-aktivitetene dine.

En streng policy for ikke-logger og et betalingsalternativ for cryptocurrency bidrar til å holde tingene private.

Apper fra leverandøren inkluderer dekning for plattformene iOS, Android, Android TV, macOS, Linux og Windows. Chrome- og Firefox-nettleserutvidelser er tilgjengelige.

Ruterstøtte er tilgjengelig for å beskytte alle de tilkoblede enhetene dine, og du kan ha opptil 6 samtidige tilkoblinger på samme sett med brukeropplysninger..

Pros:

 • Servere i 59 land, med mye i USA.
 • HD-kompatible tilkoblinger
 • Utmerkede tilbud om sikkerhet og personvern
 • Budsjett priset

Ulemper:

 • Appgrensesnittet kan være mer brukervennlig

BEST BUDGET VPN-VALG: NordVPN er den beste VPN-en for voksne svømmetilskuere på et budsjett. Tjenesten tilbyr utmerket VPN-dekning for alle populære enhetsplattformer, alt til en lav pris. En 30-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig.

Les hele anmeldelsen min av NordVPN.

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost skal være attraktivt for nybegynnere VPN-brukere som leter etter en enkel måte å få tilgang til Adult Swim fra utenfor U.S.A.., samtidig som de gir ypperlig beskyttelse for deres andre online aktiviteter.

CyberGhosts 7 700+ servere er lokalisert i 90 land over hele verden. Mange av disse serverne er i USA, og mange er streamingoptimaliserte, og tilbyr tilgang til en rekke amerikanske strømmetjenester.

CyberGhosts nedlastingshastigheter er streamingklare, med god fart for HD- og 4K-innhold. Ingen båndbreddebegrensninger eller datakapsler å finne her.

I tillegg til myndighetskryptering og drepebryterbeskyttelse, tilbyr leverandørens apper også muligheten til å blokkere annonser og ondsinnede nettsteder, sperre online sporing og tvinge nettsteder til å tilby HTTPS-versjoner av websidene deres når de er tilgjengelige.

En no-server-logs-noensinne policy og Bitcoin betalingsalternativ holder ting undercover.

Windows, Linux, macOS, iOS, Android, Android TV og Amazon Fire-apper ser alle ut her, og Chrome- og Firefox-nettleserutvidelser gjør det også.

Du kan samtidig koble opptil 7 enheter til tjenesten ved å bruke et enkelt sett med påloggingsinformasjon, eller du kan dra nytte av ruterfunksjonene for å beskytte alle de tilkoblede enhetene dine.

Pros:

 • Streamingoptimaliserte servere i USA og over hele verden
 • Raske, HD- og 4K-klare tilkoblinger
 • Ingen logger, godtar Bitcoin
 • Brukervennlige apper for de mest populære enhetsplattformene

Ulemper:

 • Tilbyr ikke avanserte alternativer som erfarne brukere kan forvente

LETT Å BRUKE VPN-VALG: CyberGhost er det beste alternativet på denne listen for nybegynnere VPN-brukere som leter etter topp beskyttelse på nettet og utmerket tilgang til amerikanske strømmetjenester, uten kompliserte innstillinger. En 45-dagers pengene-tilbake-garanti uten risiko er tilgjengelig.

Les hele anmeldelsen min av CyberGhost.

4. PrivatVPN

PrivatVPN-logo

PrivateVPN festet fjerde plassering i denne serien til tross for et mindre enn imponerende globalt servernettverk. Tilbyderens rask nedlastingshastighet og pålitelig tilgang til streamingtjenester gjør det til et godt valg for brukere som konsentrerer seg om amerikansk tilgang.

150+ servere i 60 land tilsvarer papir-tynn global serverdekning. Tilbyderen har imidlertid flere servere stasjonert i USA enn i noe annet land. Disse serverne tilbyr pålitelig tilgang til Adult Swim, så vel som andre strømmetjenester, som HBO, Amazon Prime og andre.

Rask tilkobling er regelen her, med rikelig med båndbredde for å håndtere både HD og 4K-strømmer. Ingen daglige eller månedlige datakap begrenser strømmen din.

Kryptering på myndighetsnivå, så vel som drepebryter, IPv6-lekkasje og DNS-lekkasjebeskyttelse, er tilgjengelig et "Stealth VPN" -alternativ som skjuler VPN-bruken din.

PrivateVPN lagrer aldri logger relatert til kundenes online aktiviteter, og de godtar Bitcoin for å holde betalingene dine anonyme.

Tilbyderens appstøtte er begrenset til de store fire plattformene - iOS, Android, Windows og macOS. Ingen nettleserutvidelser er for øyeblikket tilgjengelige. Ruterstøtte er tilgjengelig. Opptil 6 samtidige forbindelser er tillatt per konto.

Pros:

 • Tilbyr tilgang til Adult Swim og andre amerikanske strømmetjenester
 • 4K-tilkoblingshastigheter
 • Opptil 6 samtidige forbindelser

Ulemper:

 • Servernumrene er tynne
 • Støtte på flere plattformer er også tynn

FLOTTE TILKOBLINGSHASTIGHETER: PrivateVPN opphever blokkering av voksen svømming og andre strømmetjenester, og gir supersnelle tilkoblinger enkelt opp til håndtering av alle typer streaminginnhold. Leverandørens app og globale servertilbud kan forbedre. En 30-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig.

Les hele anmeldelsen min av PrivateVPN.

5. Surfshark

SurfShark-logo

Surfshark kom seg inn på denne listen takket være innholdsavblokkeringsevnen og dens topp beskyttelse av sikkerhet og personvern.

Mens leverandørens globale serverdekning tidligere hadde vært litt mager, har den mer enn doblet seg siden sist jeg sjekket dekningen deres.

Med over 1000 servere i 61+ land rundt om i verden, nærmer leverandøren raskt en konkurransedyktig likhet med mange andre VPN-leverandører. Serverne leverer pålitelig tilgang til Adult Swim, HBO, CBS All Access og mange flere.

Surfsharks tilkoblingshastigheter lander et sted midt i denne listen og kan lett håndtere HD- og 4K-strømmer. Ingen bekymringer om datakap eller båndbreddebegrensning her.

Alle internettaktivitetene dine er kryptert ved hjelp av kryptering av militær kvalitet, og drepebryterbeskyttelse, så vel som annonse- og sporingsblokkering, er tilgjengelige. Tilbyderen fører ingen serverlogger av noe slag og godtar gjerne Bitcoin i retur for sine tjenester.

Innfødte apper er tilgjengelige for iOS-, Android-, Linux-, Windows-, macOS- og Amazon Fire-plattformene. Firefox og Chrome nettleserutvidelser er tilgjengelige. Tilbyderens ruterkompatibilitet gir beskyttelse for alle tilkoblede enheter.

Tilbyderen tilbyr en ultra-sjenerøs ubegrensede samtidige tilkoblinger godtgjørelse.

Pros:

 • Kobles til en rekke strømmetjenester
 • Ingen grense for samtidige tilkoblinger
 • Omfattende sikkerhet og personvern

Ulemper:

 • Global serverdekning forbedres, men kan være bedre
 • Begrenset app-støtte

PERFEKT FOR STORE GRUPPER: Surfshark er en kommende VPN-leverandør som gir optimal tilgang til Adult Swim og andre strømmetjenester. Tilbyderens ubegrensede samtidige tilkoblingsgodtgjørelse er perfekt for brukere som trenger et stort antall VPN-tilkoblinger. En 30-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig.

Les hele anmeldelsen min av Surfshark.

Hva kan jeg se på voksen svømming??

Det er en rekke populære show som er tilgjengelige for visning på Adult Swim, inkludert:

 • Rick og Morty
 • Aqua Teen Hunger Force
 • amerikansk far
 • Svart Dynamite
 • Bob's Burgers
 • The Boondocks
 • Dragon Ball Super
 • Familiemann
 • Harvey Birdman, advokatfullmektig
 • Robot kylling
 • Og mange flere…

Kan jeg bruke en gratis VPN for å se voksen svømme?

Jeg vil ikke anbefale det. Gratis VPN-er tilbyr ikke pålitelig tilgang til strømmetjenester, de tilbyr heller ikke strømningsoptimaliserte tilkoblinger eller tilbyr omfattende personvern og online sikkerhet.

De fleste strømmetjenester er blitt dyktige til å oppdage VPN-bruk. Når en leverandør oppdager at en bruker bruker en VPN for å få tilgang til innholdet sitt, vil de ofte blokkere IP-adressen som VPN bruker.

Deretter er det opp til VPN-leverandøren å sette opp en ny IP-adresse for å åpne tilgangen til tjenesten igjen.

Gratis VPN-er har vanligvis ikke ressursene til å fortsette å sette opp nye IP-adresser. Dessuten er antallet VPN-servere som en freebie VPN tilbyr vanligvis ganske lite.

De fleste gratis VPN-er har et begrenset antall servere å velge mellom, og det er hvis du i det hele tatt får velge. Brukere vil ofte oppleve at de automatisk er koblet til en server etter leverandørens valg, ikke deres.

Mange gratis VPN-er vil det gass ​​brukerens tilkoblingshastigheter, og de vil begrense en kundes bruk ved å bruke daglige eller månedlige datakap. Ingen av disse "funksjonene" er streamingvennlige.

Så langt personvern og sikkerhet trenger selv "gratis" VPN-er å tjene penger for å betale regningene, og mange gjør det ved å logge brukerne sine online reiser og selge denne informasjonen til annonsører og andre interesserte..

Fortsatt har andre sans-pay VPN-er satt inn uønskede annonser og sporing av informasjonskapsler i brukernes nettleserøkter.

Hvis alt dette ikke har avskrekket deg fra å vurdere en “gratis” VPN for å få tilgang til Adult Swim, så for all del, gå videre. Men ikke si at jeg ikke har advart deg.

Hva annet er en VPN bra for?

I tillegg til å åpne tilgang til Adult Swim, kan en VPN også åpne tilgang til en rekke andre online tjenester og nettsteder.

Du kan bruke en VPN for å få tilgang til spillarenaer, streaming av video- og musikktjenester og andre blokkerte nettsteder og tjenester.

En VPN forhindrer Internett-leverandøren (ISP) fra å overvåke og begrense tilgangen til "ikke godkjente" aktiviteter, for eksempel strømming fra visse tjenester eller deling av filer via P2P-fildeling.

En VPNs krypterte tilkoblingsbeskyttelse sikrer at Internett-leverandøren din ikke vet hva du gjør, slik at de ikke kan blokkere aktiviteten.

Den samme krypteringen forhindrer hackere i å overvåke og avskjære dine online shopping- og bankaktiviteter mens du er koblet til et ubeskyttet Wi-Fi-hotspot på en kaffebar eller hotell.

Konklusjon

Det er mye rart, men morsomt innhold på Adult Swim, og ved å bruke en VPN vil du sikre at du ikke vil gå glipp av å glede deg over noe av det bare fordi du reiser eller bor i utlandet.

ExpressVPN-logo

En VPN - som mitt topp valg, ExpressVPN - åpner tilgang til Adult Swim og andre strømmetjenester, gir optimal beskyttelse for dine online aktiviteter og skjuler online aktiviteter fra nysgjerrige øyne.

For mer informasjon, besøk nettstedet ExpressVPN.

“Voksen svømmer” av Brian Johnson & Dane Kantner lisensiert under CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map