A legjobb VPN az Etisalat számára

Ha az Egyesült Arab Emírségekbe utazik vagy ott lakik, akkor valószínűleg Etisalatot fog használni az internethez való kapcsolódáshoz. A kommunikációs szolgáltató az Egyesült Arab Emírségek fő internetszolgáltatója, több mint 90 millió előfizetővel rendelkező ügyfélhálózattal.


Miután csatlakozik az internethez az Egyesült Arab Emírségekben, rájön, hogy az internet erősen cenzúrázott hely.

Egy kormány által irányított szervezetként az Etisalat erősen cenzúrázza az összes internetes tartalmat, mielőtt azt a felhasználó számára eljuttatná. Az Etisalat blokkolja az iszlámellenes webhelyeket, a felnőtteknek szóló tartalmakat, a videomegosztó webhelyeket és a VoIP szolgáltatásokat, például a Skype-t.

Szerencsére az Egyesült Arab Emírségek látogatói és lakosai elkerülhetik Etisalat internetes akadályait egy virtuális magánhálózat segítségével. 

De nem csak bármely VPN-t. Az Egyesült Arab Emírségek kormánya különösen korlátozza a VPN-ket. Valójában a legtöbb VPN nem működik az Egyesült Arab Emírségek belsejében - csak néhányan működnek megbízhatóan onnan.

Lehet, hogy észrevetted, hogy a „Legjobb VPN-re” cikkek többsége az első öt VPN-listát tartalmazza. Ezúttal csak 3 szolgáltatóm van a listámban. Csak 3 VPN-szolgáltató továbbra is megbízhatóan feloldhatja a teljes internet letiltását az Etisalat által üzemeltetett Egyesült Arab Emírségek internetén.

Ne feledje, hogy a VPN-szolgáltatók és az Egyesült Arab Emírségek kormánya között folytatódik a csata. Noha az itt felsorolt ​​3 VPN a cikk írásakor működik, nem garantált, hogy holnap működni fognak.

Szerencsére ezeknek a három szolgáltatónak nincs visszafizetési garanciája, így visszatérítést kaphat, ha a választott VPN nem működik az Egyesült Arab Emírségekben.

A legjobb Etisalat VPN-k

Az összes kedvenc VPN-szolgáltatót teszteltem, és az alábbiakban felsorolt ​​3 bizonyította, hogy megbízható hozzáférést biztosít a blokkolás nélküli internethez, amikor az Egyesült Arab Emírségek Etisalat hálózatához kapcsolódik. Ha siet, itt van egy rövid összefoglaló:

 1. ExpressVPN: Ez a szolgáltató megbízható hozzáférést biztosít az internethez a szabad világban. Gyors csatlakozási sebességet kínálnak, megbízható VPN-kiszolgálókkal állnak világszerte, amelyek mindegyike kiváló online biztonságot és adatvédelmet kínál.
 2. NordVPN: Ez a trió az alacsony árú vezető, megbízható hozzáférést biztosít az internethez anélkül, hogy a bankot megtörné. A dupla VPN és az eltakarított kiszolgáló opciói segítenek abban, hogy a VPN-hez kapcsolódó tevékenységek észrevehetetlenek legyenek.
 3. PrivateVPN: Ha kevésbé ismert VPN-szolgáltató, előnyei vannak. A PrivateVPN eddig az Egyesült Arab Emírségek tisztviselőinek figyelmeztetése alatt maradt. A szolgáltató akár 6 egyidejű kapcsolatot is engedélyezhet.

Noha több száz VPN érhető el, csak néhányuk képes megbízhatóan áttörni az Etisalat Egyesült Arab Emírségek online útblokkolóit. Annak érdekében, hogy felkerüljön a listára, ezeknek a VPN-knek a következőket kellett felajánlaniuk.

 • Képesség a korlátozott tartalom feloldására az Egyesült Arab Emírségek belsejében
 • Szerverek a világ minden tájáról
 • Gyors csatlakozási sebesség adat sapkák nélkül
 • Katonai szintű titkosítás
 • Nincsenek szervernaplók
 • Kiváló ügyfélszolgálat

Itt található az Etisalathoz használható legjobb VPN-ek listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a # 1 legjobb VPN, amely az Egyesült Arab Emírségek belsejéből hozzáférést biztosít a külvilághoz. A szolgáltató megbízható összeköttetéseket kínál, amelyek valamilyen módon képesek repülni az Etisalat radar alatt.

Az ExpressVPN 3000+ szerverrel rendelkezik, amelyek világszerte 94 országban helyezkednek el. Kiváló hozzáférést biztosítanak az internetes tartalmakhoz, amelyek általában blokkolhatók az Etisalat Egyesült Arab Emírségek alapú internetes hálózatán keresztül.

A szolgáltató letöltési sebessége a leggyorsabb ezen a top 3 listán, olyan sebesség biztosítása, amely könnyen kezelheti kedvenc online tevékenységeit. Az ügyfelek online tevékenységeire soha nem vonatkoznak adatkorlátozások vagy sávszélesség-korlátozások.

Az IP-cím hamisítása mellett, hogy úgy tűnjön, mintha egy másik országból csatlakozna, a szolgáltató más kapcsolatvédelmet is kínál. A védelem magában foglalja a katonai titkosítást, a megszakító kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet.

Nem kell aggódnia, hogy az Egyesült Arab Emírségek kormánya megszerzi az online utazásainak naplóit, mivel ez a szolgáltató követi szigorú bejelentkezési politika.

Az utóbbi időben az ExpressVPN elkezdett használni a „TrustedServer” technológiát, amely biztosítja, hogy minden adat teljesen törlődjön a kiszolgáló újraindításakor. Ezenkívül teljes anonimitást élvezhet, ha eldobható e-mail címet használ a szolgáltató Bitcoin fizetési opciójával együtt..

A szolgáltató napi 24 órás élő csevegési támogatásának, e-mail támogatásának és támogatási jegyrendszerének köszönhetően a nap 24 órájában elérhető támogatás áll rendelkezésre. Ezenkívül kereshető támogatási és hibaelhárítási könyvtárat is kínálnak.

A szolgáltató natív alkalmazástámogatást kínál az összes legfontosabb eszközplatformhoz, és kiváló router-kompatibilitást kínál.

Előnyök:

 • Az Egyesült Arab Emírségek Etisalat hálózatán működik
 • Szerverek a világ minden tájáról
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Legjobb titkosítás és egyéb kapcsolatvédelem
 • Kiváló adatvédelem

Hátrányok:

 • Magasabb áron, mint más szolgáltatóknál

AZ ETISALAT LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választás az internetkapcsolat védelmére, miközben csatlakozik az Egyesült Arab Emírségek Etisalat internetszolgáltatójához. A szolgáltató remek csatlakozási védelmet, valamint optimális adatvédelmi védelmet kínál. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN kiváló VPN-védelmet nyújt az Egyesült Arab Emírségek alapú Etisalat-hálózat felhasználói számára. Ez az alacsony árú szolgáltató általában csak a fizetési fokozatánál jóval magasabb szolgáltatótól nyújt védelmet.

A szolgáltatónak 5500+ szervere van 60 országban. Ezek a szerverek csúcsminőségű munkát végeznek az internet feloldásának feloldásakor, amikor csatlakozik az Etisalat hálózatához.

Ezek a szerverek tartalmazzák speciális obfuzáció-képes kiszolgálók, valamint dupla VPN és Onion over VPN szerverek, amelyek mindegyike segít elrejteni a VPN-tevékenységet. (Ezekről a funkciókról bővebben itt olvashat.)

A NordVPN a leglassabb csatlakozási sebességet biztosítja ebben az áramkörben, ám ezek még mindig megfelelnek a legtöbb felhasználó követelményeinek. Itt nem található adatkorlát vagy sávszélesség-korlátozás.

A katonai titkosítás, a megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem együttesen biztosítja az optimális kapcsolatvédelmet.

Eközben a szolgáltató szerverei nem mentenek semmilyen naplót, így az online bűnözésről szóló nyilvántartás soha nem térhet vissza és nem haraphat meg téged. Plusz, a szolgáltató Bitcoin fizetési lehetősége lehetővé teszi, hogy teljesen inkognitómódba lépjen, és ez egyértelmű plusz az Egyesült Arab Emírségekben.

Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető a 24 órás támogatási csevegés, az e-mail támogatás és a kereshető támogatási könyvtár révén.

A natív alkalmazás támogatása az összes legnépszerűbb platform számára elérhető, csakúgy, mint a böngésző kiterjesztések a Chrome és a Firefox platformokhoz. A router támogatása szintén rendelkezésre áll.

Előnyök:

 • A kiszolgálók megbízható hozzáférést kínálnak az Egyesült Arab Emírségekből
 • Legjobb online biztonsági védelem
 • Kettős VPN, Onion over VPN és obfusced szerverek
 • Olcsó vezető

Hátrányok:

 • A legkisebb csatlakozási sebesség ebben a top 3-ban

A LEGJOBB ÁRAK VPN OPCIÓ: Ha nem olaj Sheik, akkor valószínűleg néhány dollárt takarít meg. A NordVPN segíthet abban. Ezenkívül megbízható hozzáférést kínál a külvilághoz, miközben megvédi online utazásait a felismeréstől és a megfigyeléstől. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

3. PrivateVPN

PrivateVPN logó

A PrivateVPN a harmadik és a legutóbbi helyet szerezte ebben a felállásban, köszönhetően annak, hogy képes jól működni olyan szigorúan korlátozott országokban, mint az Egyesült Arab Emírségek (valamint Kína)..

Noha a szolgáltató globális kiszolgálói lefedettsége egy kicsit korlátozott, 60 országban több mint 150 szerverrel rendelkeznek, szerverei jó munkát végeznek a túl korlátozó kormányok által felállított útblokkok alagútjában..

A PrivateVPN gyors csatlakozási sebességet biztosít, rengeteg lóerőt biztosít minden online tevékenységéhez. A szolgáltató nem lassítja le az Egyesült Arab Emírségek gyors csatlakozási sebességét. Sőt, soha nem kell aggódnia, hogy kapcsolatát fojtja, vagy napi vagy havi adatkorlátozásokkal foglalkozik.

Ez a szolgáltató semmiféle védettséggel nem rendelkezik a kapcsolatok biztonságának arénájában, köszönhetően katonai titkosításának, automatikus újracsatlakozási opciójának, remek „Stealth VPN” obfuszációs funkciójának, IPv6 szivárgás elleni védelmének és még sok másnak.

A tények utáni adatvédelem szintén soha nem jelent problémát a PrivateVPN „nincs kiszolgálónaplózás” politikájának köszönhetően. Ha teljesen inkognitómódba akar lépni, akkor használjon eldobható e-mail címet és a szolgáltató Bitcoin fizetési opcióját.

A szolgáltató ügyfélszolgálati osztálya élő támogatási csevegést kínál, amely állításuk szerint éjjel-nappal elérhető, de rengeteg alkalommal jártam a webhelyen, amikor még nem volt elérhető. Rendelkezésre állnak egy támogatási kapcsolatfelvételi űrlap, valamint az Első lépések és a GYIK területek is, bár egyikük sem kínál keresési lehetőségeket.

A natív alkalmazás támogatása a 4 legnépszerűbb eszközplatformra korlátozódik. Más eszközplatformokat azonban a szolgáltató útválasztójának előnyeinek kihasználásával is megvédheti.

Előnyök:

 • Ismert, hogy jól működik a korlátozó országokban
 • A csatlakozási sebesség nem lassítja le
 • Kiváló biztonság és adatvédelem

Hátrányok:

 • A globális szerver lefedettség lehet jobb
 • Nem elérhető 24/7 élő chat-chat

AJÁNLOTT A KORLÁTOSABB ORSZÁGOKHOZ: A PrivateVPN vonzó lehetőség az utazók számára, akik a korlátozó rendszerek által irányított országokba látogatnak. A szolgáltató bebizonyította, hogy megakadályozza az útblokkolást. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el a PrivateVPN teljes véleményét.

Jogos-e VPN használata az Egyesült Arab Emírségek Etisalat hálózatán??

Míg az Egyesült Arab Emírségek internetszolgáltatóinak (mint például az Etisalat) VPN-ellenes intézkedések vannak érvényben, hogy megpróbálják blokkolni a VPN használatát, Az Egyesült Arab Emírségek törvénye szerint a VPN használata csak akkor illegális, ha bűncselekmény elkövetésére használja.

Az ország távközlési szabályozó hatóságát (TRA) az Egyesült Arab Emírségek internetes cenzúrájával vádolják, és tiltja az olyan tartalmat, amely „ellentétes a közérdekkel, a közerkölcstel, a közrenddel, a nemzeti nemzetbiztonsággal, az iszlám erkölcstel vagy az egyéb alkalmazandó Egyesült Arab Emírségek által tiltott. törvény, rendelet, eljárás, rendelet vagy követelmény. ”

A tiltott tartalomra példa:

 • VoIP szolgáltatások (például a Skype) használata
 • Hozzáférés a pornográfiához vagy meztelenséghez
 • Csalás, adathalászat vagy megszemélyesítés
 • Kábítószer
 • Szerencsejáték (fogadások, lottó, online kaszinók)
 • Rasszizmus, diszkrimináció, vallás megvetése

A VPN illegális tevékenységek során történő használata további díjakat vonhat maga után. A bírság 500 000 AED és 2 000 000 AED között változhat (136 000 USD - 545 000 USD, jelenlegi árfolyamon).

Az illegális tevékenységek magukban foglalhatják számítógépes bűncselekményeket (mint például adat- és személyazonosság-lopások), bankcsalások és más rosszindulatú rendszerek.

Az ingyenes VPN érvényes opció az Etisalat hálózaton történő használathoz?

Ha rendszeresen látogatsz ezen a webhelyen, akkor tudni fogod, hogy nem vagyok ingyenes VPN-ek rajongója. Ugyanakkor a VPN használatának megkísérlése az Egyesült Arab Emírségek alapú Etisalat hálózatán jogi problémákat okozhat, attól függően, hogy mi foglalkozik online tevékenységeivel.

Először fedezzük fel a legfontosabb dolgot, amelynek aggódnia kell: online adatvédelmet.

Számos „ingyenes” VPN-szolgáltató pénzt keres figyelemmel kíséri ügyfeleik online tevékenységeit, majd ezeket az információkat eladja a legmagasabb ajánlatot nyújtónak. Mi lenne, ha a legmagasabb ajánlatot tett az Egyesült Arab Emírségek kormánya?

Ezenkívül más freebie VPN-ket is találtak, amelyek nemkívánatos hirdetéseket fecskendenek be és nyomkövetési sütiket követnek a felhasználók böngészője során. (FYI, ezek a nyomkövető sütik akkor is ragaszkodnak, ha nem kapcsolódik a VPN-szolgáltató szervereihez.)

Vannak nem magánélethez kapcsolódó okok is, amelyek miatt nem használják ingyenes VPN-szolgáltatót. Számos ingyenes VPN szabályozza felhasználói kapcsolat sebességét és korlátozza felhasználásukat napi vagy havi adatkorlátokkal.

Ráadásul a legtöbb ingyenes VPN nem kínál VPN-kiszolgálók széles választékát az ügyfelek számára. Ez azt jelenti, hogy nagyon jó esély van egy ingyenes VPN blokkolására az Egyesült Arab Emírségekben.

Nyomatékosan azt tanácsolom, hogy ne próbáljon meg ingyenes VPN-t használni, mivel a magánélete rendkívül fontos, amikor az Egyesült Arab Emírségek internetet használ, és egy ingyenes VPN egyszerűen nem csökkenti azt..

Mire képes még egy VPN??

A VPN kiváló módja annak, hogy online utazásait titokban tartsa az Egyesült Arab Emírségekben, valamint hozzáférést nyisson a blokkolt tartalmakhoz. Ugyanakkor más funkciókat is kínál, amelyek javítják és védik az online tevékenységeket.

A VPN emellett praktikus eszköz az online adatvédelem és biztonság garantálásához, amikor egy internetkapcsolaton keresztül csatlakozik nem védett Wi-Fi hotspot, mint a kávézókban és szállodákban.

Számos Wi-Fi hotspotnál nincs szükség jelszóra a hálózathoz való csatlakozáshoz. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolat nincs titkosítva, így az online tevékenységek nyitva maradnak más felhasználók számára.

Még akkor is, ha a hotspothoz jelszó szükséges, akkor nem biztos, hogy megfelelően van-e biztonságban, így nyitva hagyhatja az adatlopásokat vagy a középtávú támadásokat, miközben online vásárol vagy bankol.

A VPN az online tevékenységeit tovább javíthatja megakadályozva, hogy az internetszolgáltató fojtsa a kapcsolat sebességét vagy blokkolja a tevékenységeket.

Néhány internetszolgáltatót elcsábítottak vagy blokkoltak az ügyfelek kapcsolatait, ha úgy találták, hogy „nem jóváhagyott” tevékenységekben vesznek részt, például P2P fájlmegosztást vagy bizonyos streaming szolgáltatók tartalmának megtekintését..

A VPN megakadályozza az internetszolgáltatót a fentiek bármelyikétől azáltal, hogy az internetkapcsolatot titkosítási védő alagútba burkolja, megakadályozva ezzel a tevékenységeidet. Nem tudják blokkolni azt, amit nem látnak.

Következtetés

Szívesen azt tanácsolom, hogy az Egyesült Arab Emírségek Etisalat felhasználói, akik online tevékenységeik védelmére és fejlesztésére törekszenek, iratkozzanak fel egy virtuális magánhálózatra..

A VPN titkosítja az internetkapcsolatot, védi online tevékenységeit az Etisalat, az Egyesült Arab Emírségek kormánya és a rossz fiúk kíváncsiskodó szemétől..

A VPN emellett webhelyekhez, streaming szolgáltatásokhoz, játékkiszolgálókhoz és egyéb szolgáltatásokhoz is hozzáférést kínál, amelyek általában blokkolhatók az Egyesült Arab Emírségek határain belül.

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN megbízható védelmet nyújt online tevékenységei számára, ugyanakkor hozzáférést biztosít a szolgáltatásokhoz, amelyek általában nem érhetők el az Egyesült Arab Emírségekben. A szolgáltató gyors csatlakozási sebességet, kiváló többplatformos alkalmazástámogatást és csúcsminőségű ügyfélszolgálatot nyújt. A szolgáltató magánéletének védelme a VPN-iparban elérhető legjobb lehetőségek egyike.

További információt vagy előfizetés vásárlását az ExpressVPN webhelyen találja.

A Wikipedia “Etisalat” felhasználója, a CC BY-SA 3.0 licenc alatt engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map