A Tor számára a legjobb VPN-k 2020-ban


Ha inkább inkognitó jelleggel akarja tartani az internetes böngészési tevékenységeket, akkor a Tor-böngésző az egyik legjobb elérhető eszköz, amely segíti ezt.

Ez azonban csak egy réteg anonimitást biztosít az online tevékenységek számára, mivel csak védi az internetes böngészési tevékenységeket az expozíciótól - az online tevékenységek többi része nyitva marad megfigyelés céljából..

A VPN használata nem csak egy új védelmi réteget ad a Tor böngésző alapú tevékenységeinek, hanem megőrzi összes online tevékenységei magántulajdonban vannak, ideértve azokat a tevékenységeket is, mint a fájlok torrentolása vagy a videó streamingje a régión kívülről.

A Tor böngésző és a VPN párosításakor egy dinamikus duóval rendelkezik, amely hatékonyan védi magánéletét.

Amikor mérlegel egy VPN-t a Tor-hoz való felhasználásra, mindig tartsa szem előtt a kapcsolat sebességét, amikor kutatást végez. Biztosíthatom Önöket, hogy egy lassú VPN használata a Tor böngészővel teljesen elégedetlennek bizonyul.

Ennek oka az, hogy a Tor-hálózat használatakor a kapcsolata olyan relék sorozatán keresztül kerül elküldésre, amelyek anonimizálják az Ön tevékenységeit. Ez a továbbítási folyamat hajlamos lelassítani a böngészési tevékenységeket.

Általános szabály, hogy egy VPN lecsökkenti a kapcsolat sebességét. Ez a sebességet fontos szempontnak tekinti a VPN Tor-hoz való felhasználásának értékelésekor - így a kapcsolatok a lehető leggyorsabban megtarthatók.

Amikor online vagy, ne feledje, hogy sok harmadik fél szívesen látná online tevékenységeit. A hackerek, a kormányzati ügynökségek - akár a saját internetszolgáltatójuk, akár a hirdetőik - mind szeretnék nyomon követni téged. Ez a magánélet védelmét további nélkülözhetetlen tényezővé teszi.

Ebben a cikkben megosztom azokat az információkat, amelyekre akkor van szüksége, hogy megalapozott döntést hozzon arról, hogy melyik VPN teszi a Torx böngésző számára a legjobb adatvédelmi oldalt..

A legjobb VPN-ek az internet böngészéséhez a Tor segítségével

Kiterjedt tesztelés után, Megállapítottam, hogy a következő 5 VPN a legjobb a Tor-hoz való használatra:

 1. ExpressVPN: Gyors összeköttetés, nincs napló, elfogadja a Bitcoint, egy .onion webhelyet kínál
 2. NordVPN: Jó biztonság, gyors kapcsolat, nincs napló, széles kiszolgáló lefedettség
 3. CyberGhost: Gyors sebesség, elfogadható árképzés, nincs napló
 4. IPVanish: Gyors összeköttetés, nincs napló, csúcsminőségű biztonság
 5. PrivateVPN: Nincsenek naplók, könnyen használható alkalmazások, gyors kapcsolatok

A következő kritériumok alapján értékeltem és rangsoroltam az öt legfontosabb VPN-t:

 • Kompatibilis a Tor-tal
 • Különleges tulajdonságok a Tor-nal való használatra
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Nincs naplózás
 • Kiváló titkosítás
 • Névtelen fizetési módokat kínál

Itt található a legjobb VPN-k listája a Tor számára:

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a legjobb választás a Tor felhasználók számára.

Ez a szolgáltató az adatvédelmi szempontból barátságos Brit Virgin-szigeteken található, lehetővé téve számára, hogy saját maga kövesse el nem naplózási politika, ami azt jelenti, hogy nem rögzíti a felhasználók online tevékenységeit.

Igaz, hogy a szolgáltatás rögzít néhány nem azonosító információt, például bejelentkezési dátumokat (nincs idő rögzítve), a használt szerver helyét és az átvitt adatok mennyiségét. Mindez azonban nem segítheti a hatóságokat az online tevékenységeinek azonosításában.

Az ExpressVPN katonai titkosítással védi a felhasználói kapcsolatokat, és megakadályozza kapcsolataikat a kíváncsiskodó szem számára, az asztali alkalmazásokban a kill switch védelem használatával. (Az alkalmazások az összes fő eszközplatformhoz elérhetők, beleértve a Windows, a MacOS, az iOS, az Android és a Linux rendszert.)

Ez a szolgáltató kiváló csatlakozási sebességet kínál, enyhítve a Tor használatakor tapasztalható lelassulást.

A szolgáltató akár a .weboldalának hagyma verziója annak lehetővé tétele, hogy a felhasználók egy teljesen névtelen fiókot hozzanak létre a VPN-szolgáltatónál egy eldobható e-mail cím használatával és a Bitcoin-nal történő fizetéssel. (Ezenkívül felsorolja a .onion webhelyek listáját az induláshoz.)

Előnyök

 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Jól titkosítva, öld meg a kapcsolóval védett kapcsolatokat
 • Fizetésként elfogadja a Bitcoint
 • .Ionion webhelyet kínál
 • Nincsenek felhasználói naplók

Hátrányok

 • Drágább, mint más szolgáltatóknál
 • Nincs védőkapcsoló-védelem a mobil eszközökön

LEGJOBB TOR: Az ExpressVPN az első választásom. Gyors, jól védett hozzáférést biztosít az internethez, a Torral együtt működve a névtelenség és a biztonság érdekében. A szolgáltató gyors kapcsolatai enyhítik a Tor hajlandóságát lelassítani a weben való böngészést. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia kockázatmentes módot kínál a szolgáltató funkcióinak tesztelésére.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN az én-m választásom a Tor-tal szemben.

A szolgáltató specializált Hagyma VPN szerverek felett amelyek úgy vannak konfigurálva, hogy szorosan együttműködjenek a Tor-hálózattal, hogy megvédjék az összes online tevékenységet, nem csak az internetes böngészést.

Az NordVPN dupla VPN lehetőséget is kínál a Tor-böngésző használatakor a kapcsolat eltakarásához. Felhívjuk figyelmét, hogy a VPN-kiszolgálók használata miatt izmos kapcsolat-sebességet tapasztalhat, amelyet a szolgáltatás igényel. A szolgáltató összeköttetéseinek azonban nem szabad meghaladniuk mindazt, amit belevesz, mivel a kapcsolat sebessége általában meglehetősen gyors.

A NordVPN kiváló magánélet-védelemmel is rendelkezik semmilyen napló nincs és olyan kapcsolóval védett kapcsolatok biztosítása, amelyek állami szintű titkosítást használnak a kapcsolat nyomon követésének megóvása érdekében. A szolgáltató szintén elfogadja a Bitcoint a jó szolgáltatásaiért cserébe.

Natív alkalmazások érhetők el Windows, macOS, iOS és Android eszközökre.

Előnyök

 • Hagymát kínál VPN-kiszolgálókon keresztül
 • Kettős VPN szerverek
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Nincsenek felhasználói naplók
 • Elfogadja a Bitcoint

Hátrányok

 • Bonyolultabb a kiszolgálók kiválasztása, mint néhány más szolgáltatónál

KIVÁLÓ ÉRTÉK: A NordVPN kiváló ár-érték arányt nyújt, gyors összeköttetéseket biztosít és kiváló védelmet biztosít a Tor felhasználók számára. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy nincs kockázata annak, hogy kipróbálják őket.

3. CyberGhost

A Tor számára a legjobb VPN-k 2020-ban

A CyberGhost kiváló lehetőség az első VPN-felhasználók számára. Az alkalmazás egyszerűen használható és jól védi online üléseit annak ellenére, hogy hiányzik a Tor-specifikus szolgáltatások.

A szolgáltató gyors kapcsolatai enyhítik az aggodalmait, hogy a Tor böngésző használata közben túlságosan lelassul.

A szolgáltató kiváló munkát végez személyazonosságának online védelmében, tárolásában nincs felhasználói napló bármilyen típusú fizetés, és elfogadja a Bitcoint.

Alkalmazásaik kiváló védelmet nyújtanak a véletlen kapcsolóval, tökéletes titkosítással és erős titkosítással, védik adatait a világ rossz szereplői ellen.

Alkalmazások érhetők el a MacOS, a Windows, az Android és az iOS platformokon, és akár 7 eszköz csatlakoztatható egyszerre egyetlen fiókhoz.

Előnyök

 • Nincs napló
 • Elfogadja a Bitcoint
 • Csúcsminőségű biztonság
 • Könnyen használható alkalmazások

Hátrányok

 • Hiányzik a Tor-specifikus szolgáltatások

NAGY LEHETŐSÉG A KEZDŐK számára: A CyberGhost egyszerűen használható alkalmazásokat kínál egyetlen kattintással és jó adatvédelemmel, valamint gyors kapcsolatokkal, mindezt alacsony költséggel szállítva. A szolgáltató 45 napos kockázatmentes garanciát nyújt.

4. IPVanish

IPVanish-logo

Az IPVanish biztonságos, könnyen használható VPN-szolgáltatás, amely ipari szabványú biztonságot és adatvédelmet biztosít. A szolgáltató betartja a naplózás tilalmát, vagyis nincs bizonyíték az online bűnözésről.

Az IPVanish alkalmazás tartalmaz egy elmosódás funkció amely rejti a titkosított kapcsolatot normál internetes forgalomként, hozzáadva egy anonimitási réteget. Az alkalmazás rendszeres időközönként megváltoztathatja az IP-címét, ha úgy dönt, de ne feledje, hogy ideiglenesen elveszíti a kapcsolatát az IP-címek kicserélésekor.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, a MacOS, az Android és az iOS platformokra.

Noha a szolgáltató nem kínál Tor-specifikus funkciókat, a VPN szolgáltatás jól működik az Onion-nal, bár számíthat a sebesség és a teljesítmény szokásos lelassulására..

Sajnos a magánélet védelme nem terjed ki az Ön fizetési adataira, mivel az IPVanish nem fogadja el a Bitcoin vagy más típusú anonim fizetéseket..

Előnyök

 • Jó biztonság
 • Nincs napló
 • Megbízható csatlakozások
 • Gyors csatlakozási sebesség

Hátrányok

 • Nem kínál Tor-specifikus funkciókat
 • Nem fogadja el a Bitcoint

MEGBÍZHATÓ és BIZTONSÁGOS: Az IPVanish jó összeköttetésben van a kapcsolat sebességével és biztonságával, megbízható kapcsolatot biztosítva a Tor-munkamenetekhez. A szolgáltató 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

5. PrivateVPN
PrivateVPN logó

A PrivateVPN olyan VPN-szolgáltató, amelyet sokan talán még nem ismernek, mivel nemrégiben jelentek meg a színpadon. A szolgáltató gyorsan ismertté válik gyors csatlakozási sebességével és csúcsminőségű biztonsági védelmével.
Noha a szolgáltató nem kínál speciális Tor támogatást közvetlenül a dobozból, hasznos információkat nyújt arról, hogyan kell csatlakozzon az OpenVPN szerverekhez Tor-on keresztül. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak olyan webhelyekhez, amelyek általában nem teszik lehetővé a Tor böngészőn keresztüli csatlakozást, mivel elrejti a böngésző használatát.

A PrivateVPN semmilyen naplót nem tárol az ügyfelek online utazásaival kapcsolatban, és a Bitcoin szolgáltatásainak fizetéseként elfogadja. A magánélet magas szintű ötös!

Natív alkalmazás támogatást nyújt az iOS, Android, Windows és MacOS platformokon.

A szolgáltató globális kiszolgálói lefedettsége kissé korlátozott: mindössze 100 szerver található 59 országban.

Előnyök

 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Kiváló adatvédelem
 • VPN-Over-Tor támogatás

Hátrányok

 • Hiányzik a globális szerver lefedettség

Flexibilis és ésszerűtlen ár: A PrivateVPN felhasználók akár 6 eszközzel is rendelkezhetnek egyidejűleg csatlakoztatva, élvezze a gyors kapcsolatokat és a remek adatvédelmet, és élvezze a 30 napos pénz-visszafizetési garancia előnyeit.

Ne használja ezeket a VPN-ket a Tor-nal

Ha Tor-ot használ, akkor aggódik, hogy online böngészési tevékenységeit titokban tartja-e. Meglepő módon vannak olyan VPN-szolgáltatók nem ne feledje magánéletét.

Hide My Ass!

Az Egyesült Királyságban található Hide My Ass! az Egyesült Királyság törvényei hatálya alá tartoznak, amelyek előírják a VPN szolgáltatók számára a naplók vezetését. Köztudott, hogy legalább egyszer átadta a felhasználói naplókat a hatóságoknak, ami az egyik felhasználó letartóztatásához vezet. Nem sok magánélet vagy névtelenség található itt, emberek.

PureVPN

Annak ellenére, hogy állítás szerint „nem naplózott” VPN-szolgáltató, a hatóságok a PureVPN állítólag nem létező naplóit felhasználták az ex-szobatársak kihirdetésével vádolt ember nyomon követésére és letartóztatására..

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Tor-nal?

Noha műszakilag lehetséges egy ingyenes VPN használata a Tor-tal, erősen sürgetem, hogy ne tegye ezt.

Az ingyenes VPN-eknek gyakran hiányoznak az adatvédelmi irányelvei. Naplókat vezetnek felhasználói online utazásaikról, ezeket az információkat néha eladják a hirdetőknek és más érdekelt feleknek. (Hé, valahogy kell pénzt keresni, nem?)

Ezenkívül az ingyenes VPN-ek gyakran arra készteti a felhasználókat, hogy várjanak egy sorban, mielőtt lehetővé teszik számukra a VPN-kiszolgálóhoz történő kapcsolódást, és sok ingyenes szolgáltatónak vannak adat- vagy sávszélesség-korlátai..

Noha a lassabb kapcsolat mindig aggodalomra ad okot, ez különösen kritikus, ha VPN-t használ a Tor-nal, amely önmagában lelassítja a dolgokat.

Az ingyenes VPN-kről ismert, hogy hirdetéseket és nyomkövető sütiket szúrnak be a felhasználók böngészési munkamenetébe. Ráadásul ezeknek a szolgáltatóknak kevesebb kiszolgálója és IP-kiosztása van, megkönnyítve a felhasználók nyomon követését.

A fentiek egyszerűen szörnyű ötletgé teszik, hogy megpróbáljunk egy ingyenes VPN-t használni a Tor-nal.

Különbségek a Tor felett a VPN és a VPN felett a Tor felett

Lehet, hogy észrevetted, hogy a cikk elején már említettem a „Tor over VPN” és a „VPN over Tor” elemeket. Ezek ugyanaz? Miben különböznek? Lássuk.

Tor over VPN

A „Tor over VPN” szolgáltatás az, amikor először csatlakozik a VPN-hez, majd a Tor böngészőben böngészi az internetet.

Ez azt jelenti, hogy az internetes forgalmat először a VPN-en titkosítja, megvédve a külső felek figyelmétől.

A valódi IP-címét az első Tor-relé védi a detektálástól. A Tor hálózati relék tovább homályozzák az Ön valós helyét azáltal, hogy több helyen keresztül továbbítják a kapcsolatot.

Előnyök:

 • Megakadályozza az internetszolgáltatót, hogy észlelje a Tor böngésző használatát
 • Hozzáférést nyit a .onion webhelyekhez
 • Lehetővé teszi a szokásos böngésző használatát más típusú böngészéshez
 • Blokkolja a valódi IP-címét a Tor relé hálózatból

Hátrányok:

 • Egyes webhelyek nem fogadnak el forgalmat a Tor hálózatoktól
 • A VPN hozzáfér a tényleges IP-címhez

VPN Tor felett

A VPN over Tor részből áll, hogy először csatlakozik a Tor hálózathoz, majd csatlakozik a VPN-hez.

Míg a Tor Over VPN egyszerűen kapcsolódik a VPN-hez, majd a Tor-böngészőt használja, a VPN Over Tor használatához használat előtt néhány dolgot manuálisan kell beállítania..

Csak néhány VPN-szolgáltató kínálja ezt a lehetőséget, a PrivateVPN az egyetlen, aki eszébe jut, és az egyetlen top szolgáltató ezen a top 5 listán, amely ezt megteszi..

Előnyök:

 • Letiltja az internetszolgáltató és a VPN számára a forgalom látását
 • Hozzáférést biztosít olyan webhelyekhez, amelyek blokkolják a Tor forgalmat
 • Csökkenti a helytelenül konfigurált Tor kilépő csomópontok kockázatát

Hátrányok:

 • Az internetszolgáltatók felismerik a Tor használatát
 • Kézi beállítást igényel; nem ajánlott kezdőknek
 • Nincs hozzáférés a .onion webhelyekhez
 • A Tor relé hálózat belépési portja érzékeli az Ön valós IP-címét
 • A Toron keresztül továbbítja az összes internetes forgalmat, lassulva minden le-

A „CC-2.0” alatt engedélyezett Blue Coat Photos „Computer-Phone-Tablet-Technology”

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map