Beste VPN-er for Tor i 2020


Hvis du ønsker å holde din nettlesevirksomhet inkognito, er Tor Browser et av de beste tilgjengelige verktøyene for å hjelpe deg med det.

Imidlertid gir det bare et enkelt lag med anonymitet for dine online aktiviteter, ettersom det bare beskytter nettlesingsaktivitetene dine mot eksponering - resten av online-aktivitetene dine er åpne for observasjon.

Å bruke en VPN tilfører ikke bare et ekstra lag med beskyttelse til dine Tor Browser-baserte aktiviteter, det holder alle av dine online aktiviteter private, inkludert aktiviteter som å torrentere filer eller streame video fra utenfor regionen.

Når du kobler Tor Browser med en VPN, har du en dynamisk duo som effektivt beskytter personvernet ditt.

Når du vurderer en VPN som skal brukes med Tor, må du alltid huske på tilkoblingshastigheten når du forsker. Jeg kan forsikre deg om at bruk av en treg VPN med Tor-nettleseren vil være helt utilfredsstillende.

Årsaken er fordi, når du bruker Tor-nettverket, blir forbindelsen din sendt gjennom en serie reléer som anonymiserer aktivitetene dine. Denne stafettprosessen har en tendens til å bremse surfeaktivitetene dine.

Som regel vil en VPN også redusere tilkoblingshastighetene. Dette gjør hastighet til en viktig vurdering når du vurderer en VPN for bruk med Tor - slik at forbindelsene dine kan holdes så raskt som mulig.

Når du er online, husk at mange tredjeparter ville elske å kunne overvåke aktivitetene dine på nettet. Hackere, offentlige etater - til og med din egen Internett-leverandør og deres annonsører - vil alle gjerne følge med på deg. Dette gjør personvern til en annen viktig faktor å huske på.

I denne artikkelen vil jeg dele informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning om hvilken VPN som er den beste personvernbeskyttende partner for Tor Browser.

Beste VPN-er for å surfe på nettet med Tor

Etter omfattende tester, Jeg har funnet ut at følgende 5 VPN-er er de beste for bruk sammen med Tor:

 1. ExpressVPN: Raske tilkoblinger, ingen logger, godtar Bitcoin, tilbyr en .onion-side
 2. NordVPN: God sikkerhet, raske tilkoblinger, ingen logger, omfattende serverdekning
 3. CyberGhost: Rask hastighet, rimelig pris, ingen logger
 4. IPVanish: Raske tilkoblinger, ingen logger, førsteklasses sikkerhet
 5. PrivateVPN: Ingen logger, brukervennlige apper, raske tilkoblinger

Jeg evaluerte og rangerte mine topp 5 VPN-er etter følgende kriterier:

 • Kompatibilitet med Tor
 • Spesielle funksjoner for bruk med Tor
 • Rask tilkoblingshastighet
 • Retningslinjer for ikke-logger
 • Utmerket kryptering
 • Tilbyr anonyme betalingsmetoder

Her er listen over de beste VPN-ene for Tor:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN er mitt topp valg for Tor-brukere.

Denne leverandøren ligger på de personvernvennlige britiske jomfruøyene, slik at den kan følge en selvpålagt no-logs policy, noe som betyr at det ikke registrerer brukerne sine online aktiviteter.

Det er sant at tjenesten registrerer noe ikke-identifiserende informasjon, for eksempel påloggingsdatoer (ingen ganger registrert), serverplassering brukt og mengden data som er overført. Imidlertid kan ikke noe av dette hjelpe myndigheter med å identifisere noen av dine online aktiviteter.

ExpressVPN beskytter brukerens tilkoblinger ved hjelp av kryptering av militær karakter og beskytter forbindelsene deres mot å bli lagt åpne for nysgjerrige øyne ved å bruke kill switch-beskyttelse på sine desktop-apper. (Apper er tilgjengelige for alle de største enhetsplattformene, inkludert Windows, macOS, iOS, Android og Linux.)

Denne leverandøren tilbyr utmerkede tilkoblingshastigheter, og hjelper deg med å lindre nedgangen du opplever når du bruker Tor.

Tilbyderen tilbyr til og med en .løkversjon av nettstedet for å la brukerne opprette en helt anonym konto med VPN-leverandøren ved å bruke en e-postadresse som kan kastes og betale med Bitcoin. (Den tilbyr også en liste over .onion-nettsteder for å komme i gang.)

Pros

 • Rask tilkoblingshastighet
 • Vel krypterte, drep koblingsbeskyttede tilkoblinger
 • Godtar Bitcoin som betaling
 • Tilbyr .onionside
 • Holder ingen brukerlogger

Ulemper

 • Dyrere enn andre tilbydere
 • Ingen drepebryterbeskyttelse på mobile enheter

BEST FOR TOR: ExpressVPN er valget mitt # 1. Det gir rask, godt beskyttet tilgang til internett, og arbeider hånd i hånd med Tor for å gi anonymitet og sikkerhet. Tilbyderens raske tilkoblinger bidrar til å lindre Tors tendens til å bremse ting når du surfer på nettet. En 30-dagers pengene-tilbake-garanti tilbyr en risikofri måte å sette leverandørens funksjoner på prøve.

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN er mitt nummer 2 som kan brukes med Tor.

Tilbyderen tilbyr spesialiserte Løk over VPN-servere som er konfigurert til å jobbe tett med Tor-nettverket for å beskytte alle dine online aktiviteter, ikke bare nettlesingen din.

NordVPN tilbyr også et Double-VPN-alternativ for å hjelpe til med å tilsløre forbindelsen din når du bruker Tor Browser. Vær oppmerksom på at du kan se en heftig tilkoblingshastighet på grunn av bruken av 2 VPN-servere, som funksjonen krever. Tilbyderens tilkoblinger bør likevel være mer enn opptil noe du kaster på det, ettersom tilkoblingshastighetene deres vanligvis er ganske raske.

NordVPN tilbyr også utmerket personvern og beskyttelse ingen logger av noe slag og tilby drepe bryterbeskyttede tilkoblinger som bruker kryptering av myndighetsnivå for å beskytte forbindelsen din mot å bli sporet. Tilbyderen aksepterer også Bitcoin i retur for sine fine tjenester.

Innfødte apper er tilgjengelige for Windows-, macOS-, iOS- og Android-enheter.

Pros

 • Tilbyr løk over VPN-servere
 • Dobbelt-VPN-servere
 • Rask tilkoblingshastighet
 • Ingen brukerlogger
 • Godtar Bitcoin

Ulemper

 • Mer komplisert å velge servere enn noen andre leverandører

UTMERKET VERDI: NordVPN gir en utmerket valuta for pengene, leverer raske tilkoblinger og sikrer topp beskyttelse for Tor-brukere. En 30-dagers pengene-tilbake-garanti betyr at det ikke er noen risiko i å prøve dem.

3. CyberGhost

Beste VPN-er for Tor i 2020

CyberGhost er et utmerket alternativ for den første VPN-brukeren. Appen er enkel å bruke og beskytter onlineøktene dine til tross for mangelen på Tor-spesifikke funksjoner.

Hurtige tilkoblinger fra denne leverandøren vil hjelpe deg med å lette bekymringene dine om å bli redusert for mye mens du bruker Tor Browser.

Tilbyderen gjør en utmerket jobb med å beskytte identiteten din online, lagre ingen brukerlogger av noe slag og akseptere Bitcoin som betaling.

Appene deres tilbyr utmerket kill switch-beskyttelse, perfekt hemmelighold fremover og sterk kryptering, og beskytter dataene dine mot de dårlige skuespillerne i verden.

Apper er tilgjengelige for macOS-, Windows-, Android- og iOS-plattformene, og opptil 7 enheter kan kobles samtidig på en enkelt konto.

Pros

 • Ingen logger
 • Godtar Bitcoin
 • Topp sikkerhet
 • Brukervennlige apper

Ulemper

 • Manglende Tor-spesifikke funksjoner

FLOTT VALG FOR BEGINNERE: CyberGhost tilbyr enkle å bruke apper med ett klikk beskyttelse, god personvernbeskyttelse og raske tilkoblinger, alt levert til en lav pris. Tilbyderen tilbyr en 45-dagers garanti uten risiko.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish er en sikker, brukervennlig VPN-tjeneste som gir industristandard sikkerhet og personvern. Tilbyderen holder seg til retningslinjene uten logger, noe som betyr at det ikke er noen bevis for å finne noen av dine online opplysninger.

IPVanish-appen inneholder en tilsløringsfunksjon som kamuflerer den krypterte forbindelsen din som vanlig internettrafikk, og legger til et nytt lag med anonymitet. Appen kan også endre IP-adressen din med jevne mellomrom hvis du velger det, men husk at du midlertidig mister forbindelsen når du bytter ut IP-adresser.

Apper er tilgjengelige for Windows-, macOS-, Android- og iOS-plattformene.

Selv om leverandøren ikke tilbyr noen Tor-spesifikke funksjoner, fungerer VPN-tjenesten bra med Onion, selv om du kan forvente den vanlige nedgangen i hastigheter og ytelse.

Dessverre utvides ikke personvern til betalingsinformasjonen din, ettersom IPVanish ikke godtar Bitcoin eller noen annen type anonyme betalinger.

Pros

 • God sikkerhet
 • Ingen logger
 • Pålitelige forbindelser
 • Rask tilkoblingshastighet

Ulemper

 • Tilbyr ikke noen Tor-spesifikke funksjoner
 • Godtar ikke Bitcoin

PÅLITELIG OG SIKKER: IPVanish er en god blanding av tilkoblingshastighet og sikkerhet, og gir pålitelige tilkoblinger for Tor-øktene dine. Tilbyderen tilbyr en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

5. PrivatVPN
PrivatVPN-logo

PrivateVPN er en VPN-leverandør som mange av dere kanskje ikke er kjent med, da de dukket opp på scenen for nylig. Tilbyderen blir raskt kjent for sine raske tilkoblingshastigheter og førsteklasses sikkerhetsbeskyttelse.
Selv om leverandøren ikke tilbyr spesiell Tor-støtte rett utenfor boksen, gir den nyttig informasjon om hvordan du gjør det koble til OpenVPN-serverne via Tor. Dette gjør at brukere kan koble seg til nettsteder som normalt ikke tillater tilkobling via Tor-nettleseren, da det skjuler bruken av nettleseren.

PrivateVPN fører ingen logger som er koblet til kundenes online reiser og aksepterer Bitcoin som betaling for sine tjenester. Personvern high-fives rundt!

Støtte for innfødt app tilbys for iOS-, Android-, Windows- og macOS-plattformene.

Tilbyderens globale serverdekning er noe begrenset, med bare 100 servere lokalisert i 59 land.

Pros

 • Rask tilkoblingshastighet
 • Utmerket personvern
 • VPN-Over-Tor-støtte

Ulemper

 • Global serverdekning mangler

FLYKKELIG OG rimelig pris: PrivateVPN-brukere kan ha opptil 6 enheter koblet samtidig, nyt raske tilkoblinger og førsteklasses personvern, og dra fordel av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Ikke bruk disse VPN-ene med Tor

Hvis du bruker Tor, er du bekymret for å holde nettleservirksomheten din undercover. Overraskende er det VPN-leverandører som ikke ha ditt privatliv i tankene.

Skjul rumpa!

Storbritannia-basert Hide My Ass! er underlagt britiske lover som krever at VPN-leverandører fører logger. Det er kjent å ha overført brukerlogger til myndigheter minst en gang, noe som førte til arrestasjon av en av brukerne deres. Ikke mye personvern eller anonymitet å finne her, folkens.

PureVPN

Til tross for påstanden om at det er en "no-logs" VPN-leverandør, brukte myndighetene PureVPNs antatt ikke-eksisterende logger for å spore og arrestere en mann som er anklaget for cyberstalking av en tidligere romkamerat.

Kan jeg bruke en gratis VPN med Tor?

Selv om det er teknisk mulig å bruke en gratis VPN med Tor, oppfordrer jeg deg sterkt til ikke å gjøre det.

Gratis VPN-er har ofte personvernregler som mangler. De fører logger over brukerne sine online reiser, og noen ganger selger den informasjonen til annonsører og andre interesserte. (Hei, de må tjene penger på en eller annen måte, ikke sant?)

Dessuten får gratis VPN-er ofte brukere til å vente i kø før de lar dem koble seg til en VPN-server, og mange gratis leverandører har data- eller båndbreddekapsler.

Selv om en tregere forbindelse alltid er en bekymring, er det spesielt viktig når du bruker en VPN med Tor, som bremser ting av seg selv.

Gratis VPN-er har også vært kjent for å injisere annonser og spore informasjonskapsler i brukernes surfesøk. I tillegg har disse leverandørene vanligvis færre servere og IP-tildelinger, noe som gjør det lettere å spore brukere.

Alt dette gjør det ganske enkelt til en fryktelig ide å prøve å bruke en gratis VPN med Tor.

Forskjeller mellom Tor Over VPN vs. VPN Over Tor

Du har kanskje lagt merke til at jeg tidligere i denne artikkelen har nevnt både “Tor Over VPN” og “VPN Over Tor.” Er det det samme? Hvordan er de forskjellige? La oss ta en titt.

Tor Over VPN

Tor Over VPN er når du først kobler deg til VPN og deretter surfer på internett i Tor Browser.

Dette betyr at internetttrafikken din først blir kryptert gjennom VPN-en din, og beskytter den mot observasjon av utenforstående parter.

Din virkelige IP-adresse er beskyttet mot deteksjon av det første Tor-reléet. Tor-nettverket videreselger din sanne beliggenhet ytterligere ved å videresende forbindelsen din via flere steder.

Pros:

 • Hindrer Internett-leverandøren din fra å oppdage bruken av Tor-nettleseren
 • Åpner tilgang til .onion nettsteder
 • Tillater bruk av vanlig nettleser for andre typer surfing
 • Blokkerer din virkelige IP-adresse fra Tor-stafettnettet

Ulemper:

 • Noen nettsteder godtar ikke trafikk fra Tor-nettverk
 • VPN har tilgang til din faktiske IP-adresse

VPN Over Tor

VPN Over Tor består av først å koble til Tor-nettverket og deretter koble til VPN.

Mens Tor Over VPN bare består av å koble til VPN og deretter bruke Tor Browser, bruker VPN Over Tor at du manuelt konfigurerer noen få ting før bruk.

Bare noen få VPN-leverandører tilbyr dette alternativet, der PrivateVPN er den eneste som kommer til tankene og den eneste leverandøren på denne topp 5-listen som gjør det.

Pros:

 • Blokkerer både Internett-leverandøren og VPN-en fra å se trafikken din
 • Gir tilgang til nettsteder som blokkerer Tor-trafikk
 • Kutter risikoen fra feilkonfigurerte Tor exit-noder

Ulemper:

 • Internett-leverandører kan oppdage bruk av Tor
 • Krever manuelt oppsett; anbefales ikke for nybegynnere
 • Ingen tilgang til .onion nettsteder
 • Inngangsporten for et Tor-stafettnettverk kan oppdage den virkelige IP-adressen din
 • Ruter all internetttrafikken din gjennom Tor, og går sakte alt ned

“Computer-Phone-Tablet-Technology” av Blue Coat Photos lisensiert under CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − 68 =

map