Beste VPN for Etisalat

Hvis du reiser til eller bor i De forente arabiske emirater (UAE), vil du sannsynligvis bruke Etisalat for å koble deg til internett. Kommunikasjonsleverandøren er den viktigste internettleverandøren i UAE, med et kundenettverk på over 90 millioner abonnenter.


Når du er koblet til internett i UAE, vil du finne at internett er et sterkt sensurert sted.

Som en regjeringsdrevet organisasjon sensurerer Etisalat sterkt alt internettinnhold før det leveres til brukeren. Anti-islamske nettsteder, vokseninnhold, videodelingssider og VoIP-tjenester som Skype er alle blokkert av Etisalat.

Heldigvis kan besøkende og innbyggere i UAE unndra seg Etisalats internettveisperringer ved å bruke et virtuelt privat nettverk. 

Men ikke bare noen VPN. UAE-regjeringen er spesielt restriktiv når det gjelder VPN-er. Faktisk vil de fleste VPN-er ikke fungere fra innsiden av UAE - bare noen få jobber pålitelig derfra.

Du har kanskje lagt merke til at de fleste av mine “Beste VPN for” -artikler inkluderer en topp 5 VPN-liste. Denne gangen har jeg bare 3 tilbydere på listen min. Bare tre VPN-leverandører kan fortsatt pålitelig fjerne blokkeringen av hele internett på det Etisalat-drevne UAE-internett.

Husk at kampen mellom VPN-leverandører og UAE-regjeringen pågår. Mens de 3 VPN-ene jeg har oppført her fungerer i skrivende stund, er det ingen garanti for at de vil jobbe i morgen.

Heldigvis tilbyr alle disse tre tilbydere ingen tilbakebetalingsgaranti, slik at du kan få tilbakebetaling hvis ditt VPN-valg slutter å jobbe i UAE.

Beste Etisalat VPN-er

Jeg testet alle favoritt VPN-leverandørene mine, og de tre som er oppført nedenfor viste seg å tilby pålitelig tilgang til et blokkert internett når jeg koblet til Etisalat-nettverket i UAE. Hvis du har det travelt, er her en rask oppsummering:

 1. ExpressVPN: Denne leverandøren gir pålitelig tilgang til internett i den frie verden. De tilbyr raske tilkoblingshastigheter, med pålitelige VPN-servere stasjonert rundt om i verden som alle tilbyr førsteklasses online sikkerhet og personvern.
 2. NordVPN: Dette er den lave prislederen i denne trioen, og gir pålitelig tilgang til internett uten å bryte banken. Dens dobbel VPN- og tilsløret serveralternativer er med på å sikre at dine VPN-relaterte aktiviteter ikke kan oppdages.
 3. PrivateVPN: Å være en mindre kjent VPN-leverandør har sine fordeler. Så langt har PrivateVPN holdt seg under kunngjøringen fra UAE-tjenestemenn. Tilbyderen tillater opptil 6 samtidige tilkoblinger.

Selv om det er hundrevis av VPN-er tilgjengelige, er det bare noen få som kan bryte pålitelig gjennom Etisalats UAE-nettstopp. For å lage den på denne listen, måtte disse VPN-ene tilby følgende.

 • Evne til å fjerne blokkering av begrenset innhold fra UAE
 • Servere som ligger rundt kloden
 • Rask tilkoblingshastighet uten datakap
 • Kryptering på militært nivå
 • Ingen serverlogger
 • Utmerket kundesupport

Her er listen over de beste VPN-ene for bruk med Etisalat:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN er det beste VPN-nummeret for å få tilgang til omverdenen fra UAE. Tilbyderen tilbyr pålitelige forbindelser, som på en eller annen måte klarer å fly under Etisalat-radaren.

ExpressVPN har 3000+ servere stasjonert i 94 land over hele verden. De gir utmerket tilgang til internettinnhold som normalt kan blokkeres mens du er på Etisalats UAE-baserte internettnett.

Leverandørens nedlastingshastigheter er de raskeste på denne topp 3-listen, gir hastigheter som enkelt kan håndtere noen av dine favorittaktiviteter på nettet. Ingen datakap eller båndbreddebegrensninger blir noen gang pålagt kundenes online aktiviteter.

I tillegg til å forfalske IP-adressen din for å få den til å se ut som om du kobler til fra et annet land, tilbyr leverandøren andre tilkoblingsbeskyttelse. Beskyttelse inkluderer kryptering av militær karakter, drepebryterbeskyttelse og DNS-lekkasjebeskyttelse.

Du vil ikke være bekymret for at UAE-regjeringen skaffer logger relatert til reisene dine på nettet, slik denne leverandøren følger en streng policy for ikke-logger.

Nylig begynte ExpressVPN å bruke "TrustedServer" -teknologi, som sikrer at alle data blir fullstendig utslettet hver gang en server startes på nytt. I tillegg kan du ha total anonymitet ved å bruke en e-postadresse til engangsbruk sammen med leverandørens Bitcoin betalingsalternativ.

Støtte døgnet rundt er tilgjengelig takket være leverandøren 24/7 live chat support, e-post support og support billettsystem. De tilbyr også et søkbart bibliotek for støtte og feilsøking.

Tilbyderen tilbyr native app-støtte for alle de beste enhetsplattformene, og tilbyr også utmerket ruterkompatibilitet.

Pros:

 • Fungerer på Etisalat-nettverket i UAE
 • Servere lokalisert over hele verden
 • Rask tilkoblingshastighet
 • Topp-kryptering og annen tilkoblingsbeskyttelse
 • Utmerket personvern

Ulemper:

 • Prisgunstigere enn andre tilbydere

BESTE VPN FOR ETISALAT: ExpressVPN er det beste valget for å beskytte internettforbindelsen din mens du er koblet til UAE internettleverandør Etisalat. Tilbyderen tilbyr førsteklasses tilkoblingsbeskyttelse, i tillegg til optimal personvernbeskyttelse. Tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Les hele anmeldelsen min av ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN gir utmerket VPN-beskyttelse for brukere i UAE-baserte Etisalat-nettverket. Denne rimelige leverandøren gir beskyttelse som vanligvis bare finnes fra leverandører som ligger godt over lønnsgraden.

Tilbyderen har 5 500+ servere lokalisert i 60 land. Disse serverne gjør en topp jobb med å fjerne blokkering av internett når du er koblet til Etisalats nettverk.

Disse serverne inkluderer spesielle obfuskeringsdyktige servere, så vel som Double VPN og Onion Over VPN-servere, som alle hjelper til med å skjule VPN-aktiviteten din. (Se her for mer informasjon om disse funksjonene.)

NordVPN leverer de tregeste tilkoblingshastighetene i denne roundupen, men de er fremdeles opp til de fleste brukeres krav. Ingen datakap eller båndbreddebegrensninger å finne her.

Kryptering av militær kvalitet, drepebryter og DNS-lekkasjebeskyttelse kombineres for å gi optimal tilkoblingsbeskyttelse.

I mellomtiden lagrer leverandørens servere ingen logger av noe slag, så ingen registreringer av online antics kan noen gang komme tilbake og bite deg. I tillegg gir leverandørens Bitcoin betalingsalternativ deg fullstendig inkognito, og det er et klart pluss i UAE.

Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt takket være 24-timers supportchat, e-poststøtte og et søkbart supportbibliotek.

Støtte for innfødt app er tilgjengelig for alle de mest populære plattformene, i tillegg til nettleserutvidelser for Chrome og Firefox-plattformene. Ruterstøtte er også tilgjengelig.

Pros:

 • Servere tilbyr pålitelig tilgang fra UAE
 • Topp sikkerhetsbeskyttelse på nettet
 • Dobbelt VPN, Onion Over VPN og obfuscated servere
 • Lavprisleder

Ulemper:

 • Tregeste tilkoblingshastigheter i denne topp 3

BEST LAV-PRIS VPN-alternativ: Hvis du ikke er en olje-sheik, kan det være lurt å spare noen få dollar. NordVPN kan hjelpe deg med det. I tillegg tilbyr den pålitelig tilgang til omverdenen, mens du beskytter dine online reiser mot oppdagelse og overvåking. En 30-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig.

Les hele anmeldelsen min av NordVPN.

3. PrivatVPN

PrivatVPN-logo

PrivateVPN tjener 3. og siste plassering i denne serien takket være sin evne til å jobbe godt i svært begrensede land som UAE (så vel som Kina).

Tilbyderens globale serverdekning er litt begrenset, med 150+ servere i 60 land, men serverne gjør en god jobb med å tunneler under veisperringer som er satt opp av altfor restriktive myndigheter.

PrivateVPN leverer raske tilkoblingshastigheter, som gir rikelig med hestekrefter for alle dine online aktiviteter. Tilbyderen vil ikke bremse de raske UAE-tilkoblingshastighetene. I tillegg trenger du aldri å bekymre deg for å få tilkoblet forbindelsen din eller håndtere daglige eller månedlige datakapsler.

Denne leverandøren er ingen sløve på sikkerhetsarenaen for tilkoblinger takket være sin kryptering i militær grad, automatisk tilkoblingsalternativ, fin "Stealth VPN" -forstyrrelsesfunksjon, IPv6 lekkasjebeskyttelse og mer.

Personvern etter faktum er heller aldri et problem takket være PrivateVPNs retningslinjer for "ingen serverlogger". Hvis du vil gå fullstendig inkognito, kan du bruke en engangs-e-postadresse og leverandørens Bitcoin betalingsalternativ.

Tilbyderens kundesupport tilbyr live support chat, som de hevder er tilgjengelig 24/7, men jeg har besøkt nettstedet mange ganger når det ikke var tilgjengelig. Du finner også støttekontaktskjema og Komme i gang- og FAQ-områder, selv om ingen av dem tilbyr søkefunksjoner.

Støtte for innfødt app er begrenset til de 4 beste plattformene. Du kan imidlertid beskytte andre enhetsplattformer ved å dra nytte av leverandørens ruterfunksjoner.

Pros:

 • Kjent for å jobbe godt i restriktive land
 • Tilkoblingshastigheter bremser deg ikke
 • Utmerket sikkerhet og personvern

Ulemper:

 • Global serverdekning kan være bedre
 • Ingen 24-timers live support chat-tilgjengelighet

ANBEFALT FOR DE MEST begrensende land: PrivateVPN er et attraktivt alternativ for reisende som besøker land som er styrt av restriktive regimer. Tilbyderen har påvist kraft-spenningskraft. En 30-dagers pengene-tilbake-garanti er tilgjengelig.

Les hele anmeldelsen min av PrivateVPN.

Er det lovlig å bruke en VPN på Etisalat Network i UAE?

Mens UAE Internet Service Providers (som Etisalat) har anti-VPN-tiltak på plass for å forsøke å blokkere VPN-bruk, UAE-loven sier at VPN-bruk er ulovlig bare hvis du bruker den til å begå en forbrytelse.

Landets telekommunikasjonsmyndighet (TRA) er siktet for sensur av internett i UAE, og det forbyr innhold som er "i strid med allmenne interesser, offentlig moral, offentlig orden, offentlig nasjonal sikkerhet, islam-moral eller på annen måte er forbudt av enhver relevant UAE lov, regulering, prosedyre, pålegg eller krav. ”

Eksempler på forbudt innhold inkluderer:

 • Bruke VoIP-tjenester (for eksempel Skype)
 • Tilgang til pornografi eller nakenhet
 • Bedrageri, phishing eller etterligning
 • narkotika
 • Gambling (spill, lotteri, nettcasinoer)
 • Rasisme, diskriminering, forakt for religion

Å bruke en VPN i forbindelse med ulovlige aktiviteter kan føre til ekstra kostnader. Bøter kan variere mellom 500.000 AED til 2.000.000 AED ($ 136.000 USD til $ 545.000 USD, til gjeldende valutakurser).

Ulovlig virksomhet kan også omfatte nettbrudd (for eksempel data og identitetstyveri), banksvindel og andre skumle ordninger.

Er en gratis VPN et gyldig alternativ for bruk i Etisalat-nettverket?

Hvis du er en vanlig besøkende på dette nettstedet, vil du vite at jeg ikke er tilhenger av gratis VPN-er. Når det er sagt, kan det å forsøke å bruke en VPN på det UAE-baserte Etisalat-nettverket føre til juridiske problemer, avhengig av hva nettaktivitetene dine består av.

For det første, la oss dekke det viktigste du bør bekymre deg for: ditt personvern online.

Mange “gratis” VPN-leverandører tjener pengene sine på overvåke kundenes online aktiviteter og deretter selge denne informasjonen til høystbydende. Hva om høyestbydende er UAE-regjeringen?

I tillegg har det også blitt funnet andre freebie VPN-er som injiserer uønskede annonser og sporer informasjonskapsler i brukernes nettleserøkter. (FYI, de som sporer informasjonskapsler holder seg rundt selv om du ikke er koblet til VPN-leverandørens servere.)

Det er også grunner som ikke er knyttet til personvern, for ikke å bruke en gratis VPN-leverandør. Mange gratis VPN-er stryker brukerens tilkoblingshastigheter og begrense bruken med daglige eller månedlige datakap.

I tillegg tilbyr de fleste gratis VPN-er ikke et stort utvalg av VPN-servere til kundenes bruk. Det betyr at det er en veldig god sjanse for at en gratis VPN blir blokkert i UAE.

Jeg anbefaler på det sterkeste at du ikke prøver å bruke en gratis VPN, da personvernet ditt er av største betydning når du bruker internett i UAE, og en gratis VPN bare ikke kutter det.

Hva annet kan en VPN gjøre?

En VPN er en utmerket måte å holde online reiser undercover i UAE, samt å åpne for tilgang til blokkerte innhold. Den tilbyr imidlertid også andre funksjoner som forbedrer og beskytter dine online aktiviteter.

En VPN er også et nyttig verktøy for å sikre ditt personvern og sikkerhet på nettet når du er koblet til internett via en ubeskyttet Wi-Fi-hotspot, som de som finnes i kaffebarer og hoteller.

Mange Wi-Fi-hotspots krever ikke et passord for å koble seg til nettverket. Dette betyr at tilkoblingen ikke er kryptert, noe som gjør at dine online aktiviteter er åpne for observasjon av andre brukere.

Selv om hotspot krever et passord, kan det hende at det ikke er sikret ordentlig, slik at du er åpen for datatyveri eller angrep på midten mens du handler eller banker online.

En VPN kan også forbedre dine online aktiviteter ved forhindrer at Internett-leverandøren frakobler tilkoblingshastighetene eller blokkerer aktivitetene dine.

Noen Internett-leverandører har blitt fanget av sperrer eller blokkerer kundenes tilkoblinger hvis de viser seg å delta i "ikke godkjente" aktiviteter, for eksempel P2P-fildeling eller visning av innhold fra visse strømleverandører..

En VPN forhindrer Internett-leverandøren din fra å gjøre noe av det ovennevnte ved å omslutte internettforbindelsen din i en beskyttende krypteringstunnel, og forhindre overvåking av aktivitetene dine. De kan ikke blokkere det de ikke kan se.

Konklusjon

Jeg anbefaler hjertelig at Etisalat-brukere i UAE som ønsker å beskytte og forbedre sine online aktiviteter, abonnerer på et virtuelt privat nettverk.

En VPN krypterer internettforbindelsen din og beskytter dine online aktiviteter fra de nysgjerrige øynene til Etisalat, UAE-regjeringen og skurkene.

En VPN tilbyr også muligheten til å få tilgang til nettsteder, streamingtjenester, spillservere og andre tjenester som normalt kan være blokkert når du er innenfor UAE-grenser.

ExpressVPN-logo

ExpressVPN gir pålitelig beskyttelse for dine online aktiviteter, samtidig som du åpner for tilgang til tjenester som normalt ikke er tilgjengelige i UAE. Tilbyderen leverer raske tilkoblingshastigheter, utmerket appstøtte for flere plattformer og kundesupport på topp. Leverandørens personvern er noen av de beste som er tilgjengelige i VPN-bransjen.

For mer informasjon eller for å kjøpe et abonnement, besøk ExpressVPN-nettstedet.

“Etisalat” av Wikipedia Bruker lisensiert under CC BY-SA 3.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map