Care este cel mai bun VPN pentru NBC pentru 2020?


Compania Națională de Radiodifuziune (NBC) a fost fondată în 1926 ca rețea de radio, devenind astfel cea mai veche rețea de difuzare majoră din Statele Unite. În prezent, rețeaua are 13 posturi de televiziune deținute și operate și aproape 200 de afiliați în toate Statele Unite.

NBC este acum parte a unui grup de rețele de televiziune și streaming cunoscute sub numele de NBCUniversal. Compania va lansa noul său serviciu de streaming, „Peacock”, în 2020.

Din păcate, pentru telespectatorii care trăiesc în afara Statelor Unite sau care călătoresc în afara SUA, NBC și rețelele sale asociate nu sunt accesibile din cauza conflictelor de licență de conținut.. 

Cu toate acestea, există o modalitate prin care fanii NBC își pot rezolva „culoarea vie”. Se numește VPN.

O rețea privată virtuală (VPN) oferă o modalitate ușoară și fiabilă de accesare sigură a conținutului blocat din punct de vedere geografic, precum cel oferit de NBC și alte servicii de streaming.

Un VPN poate atribui temporar dispozitivului dvs. conectat la internet o nouă adresă IP, făcându-l să apară ca și cum sunteți în prezent în altă zonă a lumii.

În acest caz, o VPN ar face să pară că un utilizator din afara granițelor Statelor Unite este de fapt stat. Acest lucru ar determina NBC să dea „în regulă” utilizatorului să acceseze conținutul în streaming.

Pe lângă deschiderea accesului la conținut blocat din punct de vedere geografic, cum ar fi NBC și alte servicii de streaming, o VPN face, de asemenea, o muncă excelentă în protejarea tuturor activităților dvs. online de privirile indurerate ale altora.

Un VPN vă încadrează conexiunea la internet într-un tunel de criptare, împiedicând pe oricine să vă monitorizeze călătoriile online. Acest lucru împiedică hackerii să vă fure informațiile importante, cum ar fi numerele cărților de credit, verificarea informațiilor despre cont sau datele de autentificare pentru site-uri web.

Iată primele 5 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea NBC.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea NBC

Am pus pe toți furnizorii mei VPN preferați prin teste riguroase și aceste 5 VPN-uri au funcționat cel mai bine pentru deblocarea NBC. Iată un rezumat:

  1. ExpressVPN: Acest furnizor are o mulțime de servere cu sediul în Statele Unite, asigurând un acces fiabil la serviciul de streaming NBC. Conexiunile super-rapide ale furnizorului pot gestiona cu ușurință fluxurile de 1080p NBC și vor fi gata pentru streaming 4K atunci când va deveni disponibil.
  2. NordVPN: Acest furnizor oferă, de asemenea, o mulțime de servere bazate în SUA și face o treabă excelentă de deblocare a NBC și a altor furnizori de streaming bazate pe SUA. O alegere excelentă pentru utilizatorii bugetari.
  3. CyberGhost: Acest furnizor este o alegere excelentă pentru utilizatorii VPN începători. Serviciul oferă viteze rapide de pe servere optimizate în streaming. Aceasta este o altă opțiune VPN cu preț redus.
  4. PrivateVPN: Deși acest furnizor este destul de nou pe scena și își extinde încă rețeaua globală de servere, acesta are o mulțime de servere din SUA, oferind acces de încredere la NBC și la alte servicii.
  5. Surfshark: Deși acest furnizor poate rămâne în urmă cu alți furnizori din această listă în anumite categorii, se pare că se îmbunătățește de fiecare dată când aruncăm o privire. O rețea de server în continuă creștere și viteze de descărcare rapide sunt cele mai importante.

Am evaluat și clasat primele VPN-uri NBC folosind următoarele criterii:

 • Servere cu sediul în S.U.A..
 • Deblochează NBC și alte servicii de streaming populare
 • Conexiuni de încredere, destul de rapid pentru fluxurile HD
 • Protecție puternică a vieții private și securității
 • Suport multi-platformă
 • Asistență clienți de top

Iată lista mea cu primele 5 VPN-uri pentru utilizare cu NBC.

1. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru deblocarea și îmbunătățirea sesiunilor de vizualizare NBC.

Furnizorul dispune de peste 3.000 de servere, care sunt situate în 94 de țări de pe glob. Câteva dintre aceste servere sunt situate în mai multe orașe din Statele Unite. Serviciul nu numai că deblochează în mod fiabil NBC, ci și o muncă excelentă în deschiderea accesului la Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer și alte servicii de streaming..

ExpressVPN oferă viteze de conectare care pot gestiona cu ușurință fluxurile HD oferite de NBC. Heck, sunt chiar pregătiți pentru conținut 4K. Nu există limite de date sau limitări ale lățimii de bandă pentru a strica distracția.

Serviciul protejează conexiunile la internet ale utilizatorilor acestora utilizând criptarea bancară. În plus, este disponibilă o protecție împotriva comutatorului, precum și protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS.

Confidențialitatea dvs. este, de asemenea, bine protejată, datorită unei politici stricte fără jurnal și a capacității de a plăti abonamentul folosind Bitcoin.

Furnizorul oferă aplicații pentru multe dintre platformele compatibile cu streamingul NBC, inclusiv platformele macOS, iOS, Android, Windows, Linux și Amazon Fire. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt disponibile pentru a proteja sesiunile de vizualizare în browser.

5 conexiuni simultane sunt permise pe un singur cont. Compatibilitatea extinsă a routerului protejează toate dispozitivele conectate.

lui ExpressVPN Serviciu DNS MediaStreamer deschide accesul NBC pe seturi de streaming, console de jocuri și televizoare inteligente. Rețineți, totuși, că MediaStreamer nu are protecția criptată a ofertei VPN a serviciului.

Vă puteți baza pe asistența pentru clienți în permanență, cu chat de asistență 24/7, asistență prin e-mail, un sistem de urmărire a biletelor de asistență și depanare de căutare și baze de cunoștințe de asistență.

Pro:

 • O mulțime de servere compatibile NBC
 • Viteze de conectare HD și 4K
 • Serviciu de asistență 24/7
 • Conexiuni bine criptate
 • Protecție excelentă a vieții private

Contra:

 • La un preț mai mare decât mulți furnizori VPN comparabile

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU NBC: ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru deblocarea serviciului de streaming al NBC din afara Statelor Unite. Furnizorul oferă viteze de descărcare aprinse, care sunt bine protejate de ochii exteriori. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN oferă conexiuni fiabile, capabile de HD și bine protejate, care deblochează cu ușurință fluxurile de televiziune NBC pentru fanii Peacock din afara Statelor Unite. Prețul scăzut al furnizorului va fi atractiv pentru spectatorii care vizează bugetul..

Rețeaua globală de servere a NordVPN este formată din peste 5.400 de servere, care sunt staționate în 60 de țări in jurul lumii. Peste 1.600 dintre aceste servere sunt bazate pe SUA, oferind acces de încredere la NBC, precum și la alte servicii de streaming.

Acest furnizor furnizează viteze de descărcare compatibile cu HD, care nu sunt niciodată restricționate de capacele de date sau limitările de lățime de bandă.

Aceste conexiuni fiabile sunt bine protejate datorită criptării la nivel guvernamental, a unei opțiuni de comutare a opririi și a capacității de a preveni scurgerile DNS și scurgerile IPv6. De asemenea, serviciul blochează reclame și malware.

Confidențialitatea online este un alt lucru de care nu va trebui să vă faceți griji în timp ce vă abonați la NordVPN, datorită acestora Politica „fără jurnaluri de server” și acceptarea lor de Bitcoin în schimbul serviciilor lor.

Asistența aplicației furnizorului include aplicații pentru dispozitivele macOS, Windows, Linux, iOS, Android și Android TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt disponibile. Compatibilitatea completă a routerului vă protejează toate dispozitivele conectate. Routere pre-configurate sunt disponibile.

Asistența este o propunere non-stop, datorită asistenței de e-mail a NordVPN, a chat-ului de asistență în direct 24/7 și a bazei de date cu suport căutabil.

Pro:

 • Mai mult de 1.600 de servere de deblocare NBC din S.U.A..
 • Conexiuni HD
 • Buget preț
 • Protecție excelentă și confidențialitate

Contra:

 • Aplicațiile pot fi mai ușor de utilizat

CEA MAI BUNA PARTE PENTRU VEDITORI CU PRINCIPALUL BUDGET: NordVPN este cel mai bun VPN pentru spectatorii NBC care se gândesc la buget. Furnizorul furnizează viteze de pregătire HD și protecție de confidențialitate și securitate de top. Ați acoperit o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia mea completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

Sigla CyberGhost

CyberGhost își câștigă locul în top 5 datorită sale acces fiabil la numeroase servicii de streaming, cum ar fi NBC și aplicațiile sale ușor de utilizat, ceea ce o face o opțiune atractivă pentru utilizatorii VPN pentru prima dată.

Furnizorul are globul bine acoperit de servere, cu peste 6.200 de servere în 90 de țări. Peste 1.300 dintre serverele respective sunt în S.U.A. Ele furnizează o putere excelentă de deblocare pentru NBC, CBS, Netflix și altele.

Vitezele de conectare ale CyberGhost pot fi a 3-a celei mai rapide în acest roundup, dar asta nu înseamnă că acestea sunt lente. Se pot descurca cu ușurință fluxurile video HD și 4K, precum și descărcări mari de fișiere. Furnizorul nu impune niciodată limită de date sau restricții de lățime de bandă.

Criptarea standard-militar vă păstrează activitățile online în siguranță de observații. Alte caracteristici includ posibilitatea de a bloca reclame, site-uri web dăunătoare și urmărire online. Serviciul poate obliga, de asemenea, site-urile web să furnizeze versiuni HTTPS ale paginilor lor, dacă sunt disponibile.

Confidențialitatea nu este o problemă datorită politicii fără jurnal de CyberGhost și a opțiunii de plată a abonamentului Bitcoin.

Utilizatorii VPN începători vor aprecia aplicațiile ușor de utilizat disponibil pentru platformele Windows, iOS, macOS, Android, Linux, Amazon Fire și Android TV. Protecția completă a routerului CyberGhost vă protejează celelalte dispozitive conectate și sunt disponibile routere pre-configurate. Până la 7 dispozitive se pot conecta simultan.

Asistența clienților constă în chat-ul de asistență live, o bibliotecă de asistență căutabilă și un formular de depunere a biletelor de asistență.

Pro:

 • Deblochează NBC și alte servicii de streaming populare
 • Oferă streaming video HD și 4K lin
 • Suport pentru aplicații de top
 • Protecții private excelente

Contra:

 • Aplicațiile nu au opțiuni avansate oferite de aplicațiile altor furnizori

CEA MAI BUNĂ PENTRU UTILIZATORI VPN NEWBIE: CyberGhost face o alegere atractivă pentru noii utilizatori VPN care doresc o modalitate ușoară de a-și proteja dispozitivele în timp ce le îmbunătățește accesul la servicii de streaming precum NBC. 45 de zile, fără riscuri de returnare a banilor.

Citiți recenzia mea completă despre CyberGhost.

4. PrivateVPN

Logo privatVPN

PrivateVPN este relativ nou venit pe scena VPN și se pare că încă lucrează la acoperirea serverului său global. Cu toate acestea, furnizorul notează bine în alte domenii de servicii.

În timp ce 150+ servere este un număr mic în comparație cu concurenții săi, PrivateVPN le-a poziționat bine, răspândindu-le printre 60 de țări, inclusiv Statele Unite. Asta înseamnă că furnizorul poate debloca NBC, Netflix, Amazon Prime Video și alte servicii de streaming.

Vitezele de conectare ale PrivateVPN sunt rapide, până la aproape orice activitate online la care vă puteți gândi, streaming HD și video 4K incluse.

PrivateVPN face o lucrare de top în protejarea conexiunilor de internet ale clienților lor, criptându-le cu protecție bancară. Furnizorul oferă protecție suplimentară cu comutator de ucidere și protecție de reconectare automată, protecție IPv6 și DNS împotriva scurgerii și protecție „Stealth VPN” care ascunde activitatea VPN..

PrivateVPN nu păstrează niciodată niciun fel de jurnal, iar o opțiune de plată Bitcoin vă protejează informațiile de plată.

Suportul pentru aplicații PrivateVPN este puțin ușor, cu aplicații disponibile numai pentru platformele de dispozitive MacOS, Windows, Android și iOS. Cu toate acestea, există instrucțiuni de configurare disponibile pentru dispozitivele Linux, precum și numeroase routere. Până la 6 conexiuni concomitente sunt permise pe un singur set de date de autentificare.

Asistența clienților continuă standardul „adecvat, dar nu orbitor” pe care l-am setat, cu asistență în direct (nu 24/7), un formular „Contactați-ne” și o secțiune de întrebări frecvente care nu poate fi căutată.

Pro:

 • Viteze de descărcare cu capacitate de streaming HD și 4K
 • Până la 6 conexiuni simultane
 • Oferă acces la NBC și la alți furnizori de streaming bazat în SUA

Contra:

 • Numerele de server sunt reduse în comparație cu alți furnizori
 • Asistența pentru clienți nu este 24/7

VITEZE FASTĂ PENTRU UTILIZATORI AVANTAȚI: PrivateVPN oferă un serviciu VPN rapid și ușor de personalizat, oferind numeroase opțiuni pentru utilizatorii avansați care nu au nevoie de multă mană. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre PrivateVPN.

5. Surfshark

Logo-ul SurfShark

Surfshark face lista de data aceasta datorită deblocării sale de încredere a serviciilor de streaming de televiziune NBC și a altor servicii de televiziune, precum și a rețelei sale de server în continuă extindere..

Acoperirea globală a serverului Surfshark a înregistrat o creștere sănătoasă în ultimul timp, dublându-și numărul de la ultima dată când am luat notă (1.040+ servere staționate în 61 de țări mai mult). Furnizorul deblochează NBC, precum și alte servicii de streaming, cum ar fi Amazon Prime Video, Vudu, Hulu si altii.

Vitezele de conectare ale lui Surfshark se înregistrează la cea de-a 4-a viteză, dar asta nu face ca viteza de descărcare să fie lentă. Acest furnizor are mai mult de suficientă putere, gestionând cu ușurință atât conținut HD, cât și 4K.

Criptarea de grad militar, protecția împotriva comutatorilor și opțiunile de blocare a anunțurilor și a programelor malware asigură securitate online completă. Confidențialitatea nu este o problemă nici datorită unei politici stricte fără jurnal și a unei opțiuni de plată a abonamentului Bitcoin.

Suportul pentru aplicații native constă în aplicații pentru platformele Linux, iOS, Android, Windows, macOS și Amazon Fire TV. Extensiile browserului Firefox și Chrome sunt disponibile. Suportul pentru router este disponibil pentru a vă proteja celelalte dispozitive conectate. Furnizorul permite un lucru neobișnuit de generos număr nelimitat de conexiuni simultane.

Asistența pentru clienți este acoperită de o bibliotecă de asistență căutabilă, de un formular de contact și de un chat de asistență live.

Pro:

 • Conexiuni de încredere la NBC și alte servicii
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Confidențialitate completă și protecții de securitate

Contra:

 • Asistența aplicației ar putea fi mai bună
 • Nu există chat de agent de asistență 24/7

PERFECT PENTRU FAMILII ȘI ALTE GRUPE MARI: Surfshark oferă acces excelent la NBC și la alte servicii de streaming. Conexiunile nelimitate se vor dovedi atractive pentru utilizatorii care necesită protecție pentru familiile mari, întreprinderile sau micuțele insule. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre Surfshark.

Cum să utilizați un VPN pentru a vizualiza emisiunile NBC

Puteți utiliza un VPN pentru a debloca serviciul de streaming NBC din Statele Unite, urmând câțiva pași simpli:

 1. În primul rând, abonați-vă la un VPN.
 2. Descărcați și instalați aplicațiile VPN ale furnizorului pe dispozitivul dvs. preferat.
 3. Conectați-vă la un server VPN din Statele Unite.
 4. Binge programele tale favorite NBC.

Este o VPN gratuită o opțiune bună de acces la NBC?

Dacă sunteți un cititor obișnuit al site-ului meu web, veți ști că nu sunt în favoarea utilizării VPN-urilor gratuite. Pur și simplu există prea multe dezavantaje ale utilizării unui furnizor gratuit.

Poate cel mai important de știut când vine vorba de deblocarea serviciilor de streaming este faptul că multe servicii de streaming au devenit destul de bune la blocarea utilizatorilor VPN de accesarea conținutului lor.

Când un serviciu de streaming detectează o adresă IP de la un furnizor VPN, acestea blochează rapid adresa IP, închizând accesul la conținutul lor. Apoi, revine furnizorului VPN să configureze adrese IP proaspete pentru a permite din nou accesul la serviciul de streaming.

Acest joc back-and-back de virtual whack-a-mole este o competiție continuă. Majoritatea furnizorilor VPN gratuite nu au resurse financiare pentru a concura.

Chiar dacă găsiți cumva un furnizor VPN care oferă acces la serverele NBC, nu veți fi mulțumit de performanța VPN. Majoritatea VPN-urilor freebie accelerează viteza de conectare a utilizatorilor lor și, de asemenea, impune plafoane de date zilnice sau lunare pentru utilizarea clienților lor.

Sună oricare dintre aceste sunete prietenoase în flux?

În plus, multe VPN-uri gratuite nu vă permit să selectați serverul VPN pe care îl veți utiliza. În schimb, vă vor conecta automat la un server ales. Este posibil ca respectivul server să nu aibă acces la NBC sau la alte servicii de streaming.

De asemenea, este posibil să plătiți cu confidențialitatea dvs. atunci când utilizați un VPN „gratuit”. Multe VPN-uri fără taxă monitorizează și înregistrează jurnalele de călătorie online ale utilizatorilor lor. Vând apoi informațiile către cel mai mare ofertant.

În plus, alte VPN-uri freebie introduc cookie-uri de urmărire nedorite și reclame în sesiunile de navigare ale utilizatorilor lor.

Faceți-vă o favoare: cheltuiți câțiva dolari pe lună pe un VPN de încredere - veți fi bucuros că ați făcut-o.

Pot viziona fluxurile live ale NBC din afara Statelor Unite?

NBC oferă fluxuri live de afiliați locali selectați pe site-ul lor și în aplicațiile lor. Acesta este un mod minunat de a rămâne în legătură cu știri locale și alte programe locale.

Cu toate acestea, înainte ca NBC să vă permită să vizualizați un flux live, trebuie să obțineți autorizarea confirmând abonamentul furnizorului de televiziune (cablu sau satelit).

Așadar, asigurați-vă că obțineți autorizarea pentru a viziona live streaming înainte de a părăsi Statele Unite sau veți fi restricționat la vizionarea numai a conținutului la cerere.

Concluzie

Dacă sunteți fan al emisiunilor de televiziune NBC care vor călători în afara Statelor Unite, vă sugerez cu tărie să vă abonați la un serviciu VPN.

Un VPN - cum ar fi alegerea mea 1, ExpressVPN - va deschide accesul la NBC și la alte servicii de streaming de televiziune cu sediul în Statele Unite..

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru furnizarea de acces la NBC și la alte servicii de streaming bazate în Statele Unite. O rețea mare de server din SUA, conexiuni rapide, suport excelent pentru aplicații native și protecție de confidențialitate și securitate de top, asigură cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți și proteja activitățile online.

Pentru mai multe informații sau pentru a cumpăra un abonament, vizitați site-ul web ExpressVPN.

„NBC” de PXHere licențiat în baza CC0 BY 1.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map