Care este cel mai bun VPN pentru Vudu în 2020?


Vudu este un serviciu de streaming video bazat în Statele Unite, deținut de Walmart. Serviciul este similar cu iTunes-ul Apple, deoarece vinde și închiriază filme și emisiuni de televiziune, dar transmite și filme gratuite cu publicitate.

Vudu susține în prezent că oferă 150.000 de filme și emisiuni de televiziune. in orice caz, că conținutul este disponibil numai pentru spectatorii care se află în limitele Statelor Unite. Vizualizatorii care încearcă să acceseze serviciul cu o adresă IP non-americană vor fi opriți la ușa teatrului.

Cu toate acestea, există o modalitate de a obține o adresă IP a S.U.A. - prin utilizarea unei rețele virtuale private (VPN).

Un VPN vă poate atribui temporar o nouă adresă IP, localizată în S.U.A.. Întrucât o adresă IP conține informații despre locația dvs. geografică, noua adresă va face ca Vudu (și alte servicii online bazate pe S.U.A.) să creadă că vă aflați de fapt în interiorul granițelor S.U.A..

Pe lângă deschiderea accesului la conținut blocat în alte țări, o VPN oferă, de asemenea, protecții de securitate și confidențialitate pentru toate activitățile dvs. online.

Îți încarnează conexiunea la internet într-o coajă de criptare, creând un tunel impenetrabil care îți protejează activitățile online de privirile indurerate ale unor terți, cum ar fi oamenii răi, guvernul și furnizorul de servicii Internet (ISP).

Când faceți cumpărături pentru cel mai bun VPN pentru a oferi acces fiabil la Vudu și la alte servicii de streaming bazate în SUA, luați în considerare următoarele caracteristici: viteze rapide de descărcare, o mulțime de servere localizate în Statele Unite, capacitate de deblocare de conținut și suport multi-platformă.

Iată cele mai bune 5 VPN-uri pe care să le folosești cu Vudu în 2019.

Cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea lui Vudu

După runde de testare riguroasă, aceste 5 VPN-uri s-au dovedit a fi cele mai bune pentru a oferi acces la Vudu. Iată un rezumat:

 1. ExpressVPN: Acest furnizor ocupă locul 1 ca furnizor VPN Vudu din cauza acelui voodoo VPN pe care îl fac atât de bine. Furnizorul oferă cele mai rapide viteze de descărcare din această listă, ceea ce înseamnă că fluxurile 4K ale lui Vudu nu au nicio problemă, iar rețeaua sa de server din SUA oferă acces fiabil la serviciul de streaming..
 2. NordVPN: Cu o multitudine de servere situate la nivel de stat, acest furnizor face o lucrare de top de deblocare a Vudu. Deși vitezele sale nu sunt la nivelul celorlalți furnizori din această listă, aceasta oferă totuși o mulțime de oomph. Prețul bugetului său va fi atractiv pentru utilizatorii care ar prefera să-și cheltuiască banii pentru divertisment.
 3. CyberGhost: Acest furnizor VPN ușor de utilizat este alegerea perfectă pentru utilizatorii VPN pentru prima dată sau cei care caută o modalitate fără probleme de a deschide accesul la Vudu. CyberGhost este, de asemenea, o opțiune bună la prețuri pentru utilizatorii care caută viteze de descărcare rapide.
 4. PrivateVPN: Acest furnizor este cea mai recentă adăugare la rangurile VPN din această listă și încă mai are un pic de a face. Acestea fiind spuse, furnizorul oferă o modalitate excelentă de a obține acces de încredere la Vudu și la alte servicii de streaming din SUA.
 5. Surfshark: Acest furnizor face o muncă fiabilă deblocând Vudu, Netflix, BBC iPlayer și numeroase alte servicii de streaming, ceea ce îl face o opțiune bună pentru iubitorii de filme și televiziune..

Am evaluat și clasat primele VPN-uri Vudu folosind următoarele criterii:

 • Deblochează Vudu și alte servicii de streaming populare
 • Are o mulțime de servere localizate în S.U.A..
 • Conexiuni de încredere, destul de rapid pentru HD & Fluxuri 4K Vudu
 • Protecție confidențială și securitate de top
 • Suport excelent pentru aplicații native
 • Asistență completă pentru clienți

Iată lista mea cu primele 5 VPN-uri pentru utilizare cu Vudu.

1. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este alegerea mea # 1 pentru a obține acces de încredere la Vudu și la alte servicii blocate de pe glob.

Furnizorul oferă acces de încredere la Vudu și la numeroase alte servicii de streaming bazate în SUA, inclusiv Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și altele. Serviciul are peste 3.000 de servere, care sunt staționate în 94 de țări din întreaga lume. Un număr mare de servere VPN sunt localizate în Statele Unite.

ExpressVPN oferă cele mai rapide viteze de descărcare în această bandă de 5 și poate trata cu ușurință fluxurile video HD 1080p și 4K pe care Vudu le livrează.

Criptarea la nivel bancar protejează activitățile utilizatorilor furnizorului de a fi expuse, iar comutatorul de omor, scurgerea IPv6 și protecția împotriva scurgerii DNS sunt de asemenea disponibile.

Confidențialitatea dvs. nu este niciodată o problemă, întrucât furnizorul respectă o autoimpunere politica fără jurnale, păstrând nicio evidență a antics-urilor dvs. online. În plus, împerechează o adresă de e-mail de urgență cu opțiunea de plată Bitcoin a furnizorului, iar informațiile de plată vor rămâne total incognito.

ExpressVPN oferă suport pentru aplicații native pentru platformele macOS, iOS, Android, Windows, Linux și Amazon Fire. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile. Compatibilitatea routerului vă ajută să vă protejați toate celelalte dispozitive conectate. Până la 5 conexiuni simultane sunt permise.

În plus, ExpressVPN Serviciu DNS MediaStreamer oferă acces la Vudu pe seturi de streaming, console de jocuri și televizoare inteligente. (Cu toate acestea, MediaStreamer nu vă criptează conexiunea, așa cum oferă oferta VPN a furnizorului.)

Dacă aveți probleme cu serviciul, puteți profita de asistența clienților în permanență, oferită de chat-ul de asistență 24/7, un sistem de bilete de asistență, asistență prin e-mail și o bază de cunoștințe de asistență care poate fi căutată..

Pro:

 • O multitudine de servere de deblocare Vudu bazate în SUA
 • Vitezele de conectare gestionează cu ușurință fluxurile video HD și 4K
 • Asistență client disponibilă întotdeauna
 • Protecții optime de conectare
 • Protecții confidențiale

Contra:

 • Costă mai mult decât mulți alți furnizori VPN

MAI BUN VPN PENTRU VUDU: ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru deschiderea accesului la serviciul de streaming Vudu din SUA din alte părți ale lumii. Vitezele de descărcare super-rapide ale furnizorului sunt perfecte pentru streaming, iar utilizatorii se vor bucura de protecție excelentă și confidențialitate. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN este un furnizor cu prețuri bugetare care oferă conexiuni bine protejate care oferă acces fiabil la Vudu și alte servicii de streaming.

NordVPN are Mai mult de 400 de servere localizate în 60 de țări pe tot globul și peste 1.600 de servere sunt răspândite în Statele Unite. Aceste servere de stat oferă acces fiabil la fluxurile Vudu.

Aceste servere furnizează viteze de conectare compatibile cu HD - și în cazul Vudu, 4K -. NordVPN nu impune niciodată limita de date sau limitările de lățime de bandă.

Conexiunile clienților sunt protejate de criptarea de tip bancar, un comutator de ucidere, protecții DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și blocarea anunțurilor și a programelor malware.

Confidențialitatea dvs. după fapt este de asemenea acoperită datorită politicii totale de înregistrare a jurnalistului, iar opțiunea lor de plată Bitcoin păstrează informațiile de plată sub incidență.

Asistența aplicației NordVPN are cele mai populare platforme acoperite, cu aplicații macOS, Windows, Linux, iOS, Android și Android TV, toate prezentate și contabilizate. Până la 6 dispozitive pot fi conectate simultan.

Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile, la fel ca și compatibilitatea completă a routerului pentru a vă proteja celelalte dispozitive. Routere pre-configurate sunt disponibile.

Este disponibilă asistența non-stop Chat de asistență în direct 24/7, asistență prin e-mail și o secțiune de asistență căutabilă.

Pro:

 • Peste 1.600 de servere din SUA oferă acces Vudu
 • HD- & Conexiuni Vudu compatibile cu 4K
 • La un preț atractiv
 • Protecție online de top

Contra:

 • Cele mai scăzute viteze de conectare în acest roundup

ATRAȚIE PENTRU VEDITORI CU BUGETĂ: NordVPN este probabil cea mai atractivă opțiune pentru spectatorii Vudu cu un buget. Prețul redus al furnizorului pentru un abonament anual va lăsa mai multe monede în buzunar pentru închirieri Vudu. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia mea completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

Sigla CyberGhost

Accesul fiabil, dar ușor de utilizat, al CyberGhost la numeroase servicii de streaming din SUA - inclusiv Vudu - ar trebui să se dovedească a fi o carte de desen pentru VPN-urile și utilizatorii dispozitivului.

Cu peste 6.200 de servere staționate în 90 de țări (dintre care peste 1.300 sunt localizate în S.U.A.), CyberGhost are o mulțime de puteri de deblocare a conținutului.

CyberGhost oferă cea de-a 4-a conexiune cea mai rapidă din această listă de 5, dar nu ar trebui să considerați că viteza de descărcare a acestora este lentă. Se pot descurca cu ușurință chiar și fluxuri video 4K de la orice furnizor de streaming. Furnizorul nu pune niciodată restricții privind capacele de date asupra conexiunilor utilizatorilor lor.

Activitățile dvs. online sunt întotdeauna protejate de criptare la nivel guvernamental, precum și protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS și posibilitatea de a bloca reclame, site-uri web dăunătoare și trackere online. De asemenea, puteți forța site-urile web să servească numai versiuni HTTPS ale paginilor lor.

Nu există înregistrări ale călătoriilor dvs. online care pot fi găsite datorită politicii stricte de înregistrare a jurnalelor CyberGhost. O opțiune de plată Bitcoin păstrează anonimatul plății bine protejat.

Utilizatorii VPN începători vor aprecia ușurință în utilizare aplicațiile oferite de acest furnizor - care sunt disponibile pentru platformele Windows, iOS, macOS, Android, Linux, Amazon Fire și Android TV. Compatibilitatea excelentă a furnizorului de router are grijă de celelalte dispozitive conectate (sunt disponibile routere preconfigurate). Până la 7 dispozitive se pot conecta simultan.

Asistența clienților este disponibilă și constă în chat-ul de asistență live, o bibliotecă de asistență căutabilă și un formular de depunere a biletelor de asistență.

Pro:

 • Deblochează Vudu și numeroase alte servicii de streaming din SUA
 • Streaming video Smooth HD și 4K
 • Aplicații ușor de utilizat pentru toate platformele populare
 • Protecții de confidențialitate de top

Contra:

 • Utilizatorii experimentați pot lipsi de opțiuni avansate

CELE MAI BUNI PENTRU ÎNCEPĂTORI UTILIZATORI VPN: CyberGhost ar trebui să se dovedească a fi o alegere atractivă pentru utilizatorii VPN fără experiență. Aplicațiile furnizorului oferă acces fiabil la Vudu și alte servicii, fără opțiunile complicate pe care le oferă furnizorii. 45 de zile, fără riscuri de returnare a banilor.

Citiți recenzia mea completă despre CyberGhost.

4. PrivateVPN

Logo privatVPN

PrivateVPN este o completare destul de recentă la rangurile VPN și încă mai are loc pentru îmbunătățiri. Acestea fiind spuse, furnizorul face o muncă excelentă în multe categorii de servicii.

Rețeaua furnizorului de peste 150 de servere din 60 de țări nu reprezintă o acoperire globală completă a serverului. Cu toate acestea, furnizorul face o treabă bună în utilizarea optimă a serverelor pe care le are. Multe dintre aceste servere sunt situate în S.U.A., oferind acces excelent la Vudu și alte servicii de streaming.

Vitezele de conectare ale PrivateVPN sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am văzut și a gestionat cu ușurință fluxurile lui Vudu, atât HD cât și 4K. Descărcarea fișierelor mari este o altă activitate online la care a lucrat furnizorul.

Conexiunile PrivateVPN sunt protejate cu criptare la nivel militar. În plus, aplicațiile furnizorului oferă protecții de deconectare și reconectare automată, protecții IPv6 și DNS, precum și protecția proprie „Stealth VPN”, care vă ajută să vă desfundați activitatea VPN.

Confidențialitatea este bine reprezentată pe serverele PrivateVPN datorită lor o politică completă fără jurnale. O opțiune de plată Bitcoin este disponibilă pentru a oferi o protecție completă a informațiilor de plată.

Suportul pentru aplicații PrivateVPN este limitat la cele 4 mari (iOS, Android, macOS și Windows), dar furnizorul oferă, de asemenea, instrucțiuni privind utilizarea serviciilor lor cu dispozitive Linux și un număr mare de routere. Până la 6 conexiuni sunt permise până la 6 conexiuni simultane.

Asistența clienților este oarecum limitată în comparație cu ofertele concurenților și include chat-ul de asistență live care se pretinde a fi 24/7, dar s-a dovedit a fi angajat în mod aleatoriu. De asemenea, sunt disponibile un formular „Contactați-ne” și o secțiune de ajutor „FAQ” care nu poate fi căutată.

Pro:

 • Viteze de descărcare super-rapide
 • 6 conexiuni la un singur nume de utilizator
 • Acces de încredere la Vudu și la alți furnizori de streaming

Contra:

 • Numerele serverului ar putea îmbunătăți serios
 • Revendicări 24/7 suport de chat, dar în realitate nu este

VITEZE FASTĂ PENTRU UTILIZATORI AVANTAȚI: Utilizatorii VPN experimentați ar trebui să aprecieze opțiunile avansate ale acestui furnizor, în special cei care necesită o manevrabilitate mică. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre PrivateVPN.

5. Surfshark

Logo-ul SurfShark

Surfshark este cel de-al cincilea și ultimul VPN care face acest lucru în acest moment datorită capacității sale de a debloca Vudu și numeroase alte servicii de streaming de pe glob..

Furnizorul furnizează o mulțime de puteri de deblocare a serviciilor de streaming în SUA și în alte țări, deblocând cu ușurință Vudu și Amazon Prime Video în Statele Unite, precum și o mulțime de furnizori aburitori din altă parte.

Acoperirea globală a serverului Surfshark a înregistrat o creștere sănătoasă până la sfârșitul anului trecut Mai mult de 1.040 de servere staționate în 61 de țări, venind la dublu cu numărul lor ultima dată când am verificat.

Surfshark oferă viteze mai mult decât suficiente pentru oricare dintre activitățile dvs. online, inclusiv vizualizarea fluxurilor de filme 4K de la Vudu..

Furnizorul face o treabă excelentă în protejarea conexiunii dvs. datorită criptării de grad militar, precum și protecției comutatoare de comutație și blocării anunțurilor și malware.

Confidențialitatea este bine protejată datorită politicii fără jurnaluri a furnizorului, precum și acceptării lor de Bitcoin ca plată a abonamentului.

Suportul pentru aplicații native include aplicații pentru platformele Linux, iOS, Android, Windows, macOS și Fire TV. Extensiile browserului Firefox și Chrome sunt disponibile.

Suportul pentru router oferă protecție pentru toate celelalte dispozitive conectate. Furnizorul permite un lucru destul de generos număr nelimitat de conexiuni simultane, ceea ce este destul de neobișnuit în industria VPN.

Asistența clienților este bine acoperită cu o bibliotecă de asistență căutabilă, un formular de contact și chat de asistență live.

Pro:

 • Oferă conexiuni fiabile la Vudu și alte servicii
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Protecțiile de confidențialitate includ politica fără jurnal și Bitcoin

Contra:

 • Acoperirea serverului global se îmbunătățește, dar ar putea fi mai bună
 • Fără chat 24/7

PERFECȚIE PENTRU FAMILII ȘI ALTE GRUPE MARE: Surfshark este un furnizor VPN în vigoare care oferă acces excelent la Vudu și alte servicii de streaming. Conexiunile nelimitate se vor dovedi atractive pentru orice utilizator care are nevoie să protejeze un număr mare de dispozitive conectate. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre Surfshark.

Cum să utilizați un VPN pentru a debloca fluxurile Vudu

Utilizarea unui VPN pentru deblocarea serviciului de streaming Vudu este următorul câțiva pași simpli:

 1. În primul rând, abonați-vă la un VPN. (Știu, DUH! Dar trebuia inclus.)
 2. Instalați aplicațiile VPN ale furnizorului dvs. pe dispozitivul (dispozitivele) preferate.
 3. Conectați-vă la un server VPN din SUA.
 4. Bucurați-vă de spectacol!

Este o VPN gratuită o opțiune bună de utilizat cu Vudu?

Răspuns simplu și simplu: Nu.

Sincer, Nu pot recomanda utilizarea unei VPN gratuite pentru îmbunătățirea sau protejarea orice activitate online. Pur și simplu, există prea multe dezavantaje ale utilizării unui VPN gratuit, dar mai ales în cazul transmiterii.

În primul rând, serviciile de streaming au devenit destul de adepți în ceea ce privește detectarea când un telespectator utilizează un VPN pentru a deschide accesul la conținutul lor. Când un serviciu de streaming detectează o adresă IP aparținând unui serviciu VPN, acestea blochează rapid această adresă. Deci, revine furnizorului VPN să configureze o nouă adresă IP pentru a permite din nou accesul la serviciul de aburire.

Acesta este un joc continuu de ascundere virtuală între serviciul de streaming și furnizorul VPN. Majoritatea VPN-urilor gratuite nu au resursele sau înclinația de a concura.

În plus, atunci când vă conectați la un furnizor VPN freebie, vi se prezintă fie o listă limitată de servere disponibile, fie sunteți pur și simplu conectat automat la un server la alegerea furnizorului VPN. Este posibil ca aceste servere să nu ofere acces la Vudu.

Dacă faceți noroc și vă conectați la un server prietenos Vudu, vă veți confrunta cu câte VPN-uri fără plată limitează activitățile online ale utilizatorilor lor: prin impunerea limitări ale lățimii de bandă sau capace de date pe legăturile lor.

Confidențialitatea dvs. nu este deservită de un VPN „gratuit”. Mulți furnizori „gratuit” fac un efect prin urmărirea călătoriilor online ale utilizatorilor lor, salvându-i într-un fișier mic și vândând respectivul fișier celui mai mare ofertant..

Și unii furnizori VPN chiar injectează cookie-uri de urmărire nedorite și reclame în sesiunile de navigare ale utilizatorilor lor.

Plătește banii pentru un furnizor VPN de calitate - vei fi bucuros că ai făcut-o.

Concluzie

Sfătuiesc cu tărie telespectatorii Vudu care vor călători în afara Statelor Unite să se aboneze la un serviciu de rețea virtuală virtuală pentru a asigura accesul continuu la filmele și emisiile de televiziune preferate de Vudu..

Un VPN - cum ar fi cea mai bună alegere a mea, ExpressVPN - va oferi acces fiabil la Vudu și la alte servicii de streaming bazate pe stat. În plus, un VPN oferă o protecție excelentă pentru toate activitățile dvs. online.

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este cea mai bună opțiune pentru menținerea accesului la serviciul de streaming Vudu atunci când sunteți în afara granițelor Statelor Unite. Pe lângă furnizarea de acces de încredere în streaming, ExpressVPN oferă o acoperire globală excelentă a serverului, viteze de descărcare rapide și aplicații excelente care oferă securitate și protecție de confidențialitate de top..

Pentru mai multe informații sau pentru a cumpăra un abonament, accesați site-ul web ExpressVPN.

„Închirieri Vudo” de John M licențiat sub CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map