Care sunt cei mai buni furnizori de IP VP IP statici și dedicați în 2020?


Ori de câte ori vă conectați la furnizorul dvs. VPN, adresa dvs. IP reală de pe internet este înlocuită temporar cu una nouă, atribuită de serverul VPN la care vă conectați. Adresa IP poate varia în funcție de ce locație și de la ce server sunteți conectat.

Dacă aveți noroc și vă conectați la același server de fiecare dată, adresa dvs. IP atribuită VPN poate rămâne aceeași.

Cu toate acestea, șansele sunt mai bune să primiți o adresă IP diferită de fiecare dată. (Majoritatea furnizorilor au mai mult de un server VPN într-o anumită locație și fiecare server VPN furnizează o adresă IP unică utilizatorilor atunci când se conectează.)

Adresa IP pe care o primiți în mod normal de la un server VPN este o adresă IP partajată. Aceasta înseamnă că fiecare utilizator care este conectat la serverul respectiv primește aceeași adresă IP orientată către internet.

Acest lucru oferă un anonimat suplimentar pentru activitățile dvs. de pe internet și oferă, de asemenea, protecție împotriva atacurilor de refuz de distribuire a serviciilor (DDoS), deoarece nu există nicio modalitate de a urmări orice activitate online înapoi către un singur utilizator.

Unii furnizori VPN oferă, de asemenea, ceea ce este cunoscut sub numele de IP dedicat (cunoscut și sub numele de IP static) ca supliment. Dacă optați pentru o adresă IP dedicată, dispozitivului dvs. i se va atribui o anumită adresă IP care nu va fi împărtășită cu alți utilizatori. Vei primi această adresă IP de fiecare dată când te conectezi la furnizorul VPN.

Nu toți furnizorii VPN oferă o opțiune IP dedicată sau statică. De fapt, majoritatea furnizorilor VPN pe care i-am testat de-a lungul anilor nu oferă opțiunea.

În acest articol, voi împărtăși cu dvs. informații despre furnizorii VPN care oferă opțiunea, precum și servicii de top în toate celelalte categorii VPN..

Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru o adresă IP dedicată

Următoarele 5 VPN s-au dovedit că oferă cel mai bun serviciu dedicat de adrese IP. Dacă trebuie să vă aflați undeva și nu aveți mult timp, iată un rezumat TL; DR

 1. NordVPN: Acest VPN la prețuri bune oferă adrese IP dedicate în 4 țări din întreaga lume. Furnizorul păstrează conexiunile de adresă IP dedicate și partajate bine protejate prin criptare de grad militar.
 2. PureVPN: Acest furnizor oferă servere dedicate VPN IP în 8 țări. Suportul de aplicație nativ al PureVPN este peste medie, iar protecția la conexiune este printre cele mai bune.
 3. CyberGhost: Utilizatorii VPN începători vor aprecia serverele IP dedicate ale acestui furnizor, chiar dacă conectarea la ei le va costa încă 5 dolari pe lună. Până la 7 dispozitive se pot conecta simultan folosind același set de date de autentificare.
 4. VPN nelimitat: Acest furnizor oferă adrese IP statice în 7 țări. Din păcate, opțiunea adaugă 12,50 USD pe lună la abonamentul dvs. anual. Ofertele excelente de aplicații native ale furnizorului includ chiar și o aplicație pentru dispozitivele Windows Phone.
 5. Windscribe: Acest VPN oferă adrese IP statice pentru o taxă suplimentară de 2,00 USD - 8,00 USD pe lună, în funcție de tipul de IP static pentru care optați. Caracteristicile de asistență ale Windscribe includ o subreddit Windscribe.

Când cercetați VPN-uri care oferă adrese IP partajate sau dedicate, căutați următoarele atribute:

 • Un număr mare de locații de adresă IP din care să alegeți
 • Acces fiabil la conținut
 • Viteze de descărcare rapide
 • Criptare la nivel militar
 • Fără jurnale
 • Asistență clienți de top
 • Suport excelent pentru aplicații native

Iată lista mea cu primele 5 VPN-uri pentru o adresă IP dedicată.

1. NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN oferă un serviciu dedicat VPN IP pe lângă serviciile lor de adrese IP dinamice standard. Când utilizatorii optează pentru adresa IP dedicată, aceștia nu mai partajează adresa IP cu alți utilizatori. Adresa IP dedicată este atribuită unui singur utilizator.

O adresă IP dedicată este de 70 USD pe an (5,83 USD pe lună) peste prețul ratei anuale anuale de abonare a furnizorului..

Furnizorul oferă adrese IP dedicate în aceste locații: Statele Unite, Marea Britanie, Olanda și Germania (în total 86 de servere). De fiecare dată când un utilizator IP dedicat se conectează, li se atribuie aceeași adresă IP de fiecare dată.

Cu toate acestea, utilizatorii IP dedicați se pot conecta, de asemenea, la oricare dintre serverele IP partajate situate pe glob. Aceasta oferă flexibilitate pentru perioadele în care activitățile dvs. online pot beneficia de anonimatul adăugat al unui IP comun.

NordVPN oferă viteze de conectare care sunt ușor capabile să gestioneze majoritatea activităților online, inclusiv orice sarcini pentru care este posibil să aveți nevoie de o adresă IP dedicată.

Furnizorul păstrează conexiunile de adresă IP dedicate și partajate bine protejate prin criptare de grad militar. 

Niciuna dintre activitățile dvs. online nu a fost înregistrată vreodată datorită politicii stricte de înregistrare a serviciului. Dacă vă înscrieți la serviciu folosind o adresă de e-mail de unică folosință, puteți utiliza, de asemenea, Bitcoin pentru a plăti fila abonamentului, făcând abonamentul dvs. VPN complet anonim.

Datorită chat-ului de asistență 24/7, a asistenței prin e-mail și a unei biblioteci de asistență căutabile, serviciile de asistență NordVPN sunt întotdeauna disponibile dacă aveți nevoie de ajutor.

Suportul pentru aplicații include aplicații native pentru dispozitive Android, Android TV, iOS, macOS, Windows și Linux. Extensiile browserului Firefox și Chrome sunt de asemenea disponibile. Suportul pentru router este disponibil pentru diverse modele și modele.

Pro:

 • 86 servere IP dedicate în 4 țări
 • Vitezele rapide de conectare
 • Acces de încredere
 • Caracteristici complete de confidențialitate și securitate

Contra:

 • Fără protecție împotriva comutatorului de omor

Cea mai bună VPN IP DEDICATĂ: NordVPN este cea mai bună opțiune pentru utilizatorii VPN care necesită o adresă IP dedicată. Serviciul oferă un serviciu de încredere și protecție de confidențialitate și servicii de ultimă generație. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre NordVPN.

2. PureVPN

Sigla PureVPN

Pe lângă serverele VPN ale adresei IP partajate din peste 140 de țări, PureVPN oferă servere IP VPN dedicate în 8 țări (Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Germania, Malta, Hong Kong, Australia și Singapore).

Taxa suplimentară a furnizorului pentru o adresă IP dedicată este de 1,99 USD suplimentar pe lună peste prețul ratei anuale anuale de abonament..

Utilizatorii PureVPN care optează pentru opțiunea dedicată pentru serverul IP se pot conecta la cele peste 2.000 de servere ale furnizorului de pe glob. Aceasta oferă un plus de flexibilitate pentru activitățile online care nu vor beneficia de un IP dedicat.

PureVPN oferă acces rapid și fiabil la internet. Aceste conexiuni rapide sunt protejate cu criptare de nivel guvernamental și protecție împotriva comutatorilor. Furnizorul nu păstrează jurnalele de niciun fel și acceptă fericit Bitcoin pentru a vă păstra incognito informațiile de plată.

Asistența clienților este disponibilă non-stop, cu un chat live 24/7, o bază de cunoștințe care poate fi căutată și un sistem de urmărire a biletelor de probleme.

Suportul pentru aplicații este bine reprezentat aici, cu aplicații pentru platformele Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV și Linux. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile, la fel ca și o aplicație de router DD-WRT și suport pentru alte mărci de routere.

Pro:

 • Preț redus - Doar 1,99 USD în plus pe lună pentru IP dedicat
 • O mai bună decât medie acoperire globală a serverului
 • Servere IP dedicate bine localizate
 • Protecție excelentă la confidențialitate și securitate

Contra:

 • Abonamentele de o lună sunt scumpe

CEA MAI BUNĂ PENTRU UTILIZATORI CU UN BUGET: PureVPN oferă o opțiune atractivă pentru utilizatorii VPN pe un buget care au nevoie de o adresă IP dedicată. Cu doar 1,99 dolari pe lună peste costul serviciului lor VPN obișnuit, PureVPN este cea mai bună opțiune bugetară din această listă. O garanție de returnare de 31 de zile este disponibilă. (Cu o zi mai lungă decât 30, nu-i așa?)

Citiți recenzia mea completă despre PureVPN.

3. CyberGhost

Sigla CyberGhost

CyberGhost oferă un serviciu dedicat VPN IP în 3 țări (Regatul Unit, Franța și Germania) pentru un cost suplimentar de 5 dolari pe lună peste costul serviciului lor VPN obișnuit. Utilizatorii trebuie să selecteze locația adresei IP dedicate în momentul achiziției.

CyberGhost este un cunoscut furnizor de VPN, cu o reputație excelentă de acces fiabil și protejat la internet.

Vitezele de conectare ale acestui furnizor sunt unele dintre cele mai rapide, oferind performanțe mai mult decât suficiente pentru oricare dintre activitățile tale favorite online. Nu există niciodată limită de date sau restricții de lățime de bandă impuse clienților CyberGhost.

Aceste conexiuni fiabile sunt bine protejate datorită criptării la nivel militar. O politică strictă fără înregistrări înseamnă că nu există înregistrări ale antics-urilor online ale clienților CyberGhost, iar opțiunea de plată Bitcoin păstrează sub acoperire informațiile despre plata abonamentului.

Suportul non-stop include un chat de asistență în direct 24 de ore din 24, un sistem de bilete de asistență ușor de utilizat și o bibliotecă de asistență care poate fi căutată.

Suportul pentru aplicații native include aplicații ușor de utilizat pentru platformele macOS, Linux, Windows, iOS, Android, Amazon Fire TV și Android TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru platformele Chrome și Firefox.

Compatibilitatea extinsă a router-ului furnizorului asigură conexiuni nelimitate la dispozitive dacă cele 7 variante simultane de conexiuni ale CyberGhost sunt permise.

Pro:

 • Furnizorul are o reputație excelentă
 • Multe viteze
 • Securitatea și confidențialitatea sunt bine protejate
 • Aplicații simple de utilizat

Contra:

 • Necesită selectarea locației IP în timpul înregistrării

CELE MAI BUNE PENTRU CUMPĂRĂTORI: CyberGhost este cea mai bună alegere pentru utilizatorii VPN începători care au nevoie de o adresă IP statică. Vitezele de conectare ale furnizorului sunt unele dintre cele mai bune din afaceri. Suportul 24/7 este gheața de pe tort. 45 de zile, fără riscuri de returnare a banilor.

Citiți recenzia mea completă despre CyberGhost.

4. VPN Nelimitat

VPN nelimitat

VPN Unlimited oferă adrese IP statice în 7 țări (Canada, Germania, Franța, India, Olanda, Regatul Unit și Statele Unite). Opțiunea adaugă 12,50 USD pe lună la abonamentul dvs. anual.

Furnizorul oferă acces fiabil și protejat la internet, cu viteze de conectare care pot face față aproape orice aruncați la ele.

Aceste conexiuni sunt protejate de criptarea de grad militar. VPN Unlimited vă protejează confidențialitatea cu un politică strictă fără jurnaluri, și acceptă Bitcoin pentru a vă proteja informațiile despre plata abonamentului.

Asistența pentru clienți constă în asistență de chat live (nu 24/7), un formular de contact, asistență prin e-mail și domenii de întrebări frecvente și manuale.

Suportul pentru aplicații native include aplicații pentru platformele iOS, Android, macOS, Windows, Linux și Windows Phone. Extensiile browserului Chrome, Firefox și Opera sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • Adresele IP statice disponibile în 7 țări
 • O acoperire excelentă a aplicației
 • Politica fără jurnale

Contra:

 • Adăugarea IP statică are un preț mai mare decât cel al altor furnizori
 • Chat-ul de asistență în direct nu este 24/7

COPERIREA IP STATICĂ ÎN 7 ȚĂRI: VPN Unlimited oferă IP-uri statice în 7 țări, oferind acces fără restricții la serviciile din aceste țări. Deși furnizorul are o reputație bună pentru un serviciu fiabil, acesta are un preț mai mare decât alți furnizori din această listă. O garanție de restituire a banilor fără riscuri de 7 zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre VPN Unlimited.

5. Parbriz

Logo-ul Windcribe

Windscribe oferă adrese IP statice pentru o taxă suplimentară de 2,00 USD - 8,00 USD pe lună, pe lângă serviciul dvs. VPN obișnuit. (Mai multe despre asta mai târziu.)

Furnizorul spune că nu oferă adrese IP dedicate la care poate accesa doar un singur utilizator din cauza riscurilor de confidențialitate.

Un singur IP static este folosit de o serie de clienți, iar opțiunea este destinată să ofere utilizatorului aceeași adresă IP de fiecare dată când se conectează, pentru a permite redirecționarea porturilor, pentru a evita listele negre și pentru a proteja accesul la resurse sigure pentru o mai mare securitate.

Furnizorul oferă două tipuri de adrese IP statice.

Prima (2,00 USD pe lună) folosește o adresă IP a centrului de date. A doua opțiune, care vă va rula 8,00 USD pe lună, vă oferă o adresă IP care a fost înregistrată ca o adresă IP rezidențială.

Compania spune că opțiunea de adresă IP rezidențială oferă acces îmbunătățit la servicii geo-restricționate (cum ar fi Netflix), care sunt cunoscute pentru a bloca adrese IP utilizate în comerț (centru de date).

Aceste adrese sunt răspândite între 7 țări - Statele Unite, Regatul Unit, Olanda, Germania, Franța, Elveția și Canada.

Windscribe oferă viteze de descărcare rapide. Aceste conexiuni rapide sunt protejate cu criptare la nivel bancar și un comutator de oprire. Furnizorul are o politică strictă fără jurnaluri, deci nu există dovezi ale anticsului dvs. online și criptocurrency este acceptat pentru protecție suplimentară a confidențialității.

Asistența clienților constă în chat-ul de asistență în direct (nu 24/7), un sistem de bilete de probleme, ghiduri de configurare căutabile și o bază de cunoștințe. O caracteristică de asistență destul de neobișnuită este, de asemenea, disponibilă: un subreddit Windscribe.

Aplicațiile sunt disponibile pentru platformele macOS, Windows, iOS, Android și chiar Linux. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pro:

 • Două tipuri de IP-uri statice disponibile
 • Vitezele rapide de conectare
 • Subdistribuirea Reddit facilitează discuțiile

Contra:

 • Asistența dispozitivului este limitată la cei 5 mari
 • Garanția de returnare a banilor este de numai 3 zile

MARE PENTRU FANELE STREAMING: Windscribe este o opțiune excelentă pentru utilizatorii care caută VPN IP static pentru a-și proteja sesiunile de navigare zilnică și pentru a oferi acces fiabil la serviciile de streaming. O garanție de returnare de 3 zile este disponibilă.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web Windscribe.

Care este diferența dintre adresele IP dinamice și statice?

Furnizorul dvs. de servicii de internet rezidențial (ISP) utilizează probabil o schemă de adresare IP dinamică.

Când un serviciu folosește o adresă IP dinamică, de fiecare dată când un utilizator se conectează la rețeaua ISP, acesta primește o adresă IP diferită. (Abonații prin rețeaua de cablu, DSL și rețeaua de fibre își vor păstra adresa atât timp cât vor rămâne conectați la serviciu sau până la „închirierea” lor pe adresa IP.)

ISP-urile nu folosesc, în general, o schemă de adrese IP dinamice pentru utilizatorii de internet de afaceri, oferind în schimb utilizatorilor de afaceri o adresă IP statică.

O adresă IP statică rămâne aceeași, indiferent de câte ori vă reconectați sau cât sunteți conectat. Acest lucru permite utilizatorilor de afaceri să ruleze propriile lor servere web și servere de fișiere, care necesită utilizarea unei adrese de internet consistente.

Majoritatea furnizorilor de VPN folosesc și adrese IP dinamice. Majoritatea furnizorilor VPN dețin doar un număr mic de adrese pentru a fi utilizate cu fiecare dintre serverele lor VPN. Aceste adrese sunt atribuite la întâmplare atunci când fiecare client se conectează, ceea ce înseamnă că este probabil ca utilizatorii să nu primească aceeași adresă IP de două ori.

O adresă IP statică partajată poate deservi mai mulți utilizatori, dar garantează că utilizatorul va primi aceeași adresă IP de fiecare dată când se conectează la serverul VPN.

Între timp, o adresă IP dedicată de la un furnizor VPN este atribuită unui singur utilizator și unui singur utilizator. Ori de câte ori acel utilizator se conectează la serverul VPN, va primi acea adresă IP. Aceasta oferă numeroase avantaje, așa cum sunt enumerate mai jos.

Beneficiile unei adrese IP dedicate de la un serviciu VPN

Există mai multe avantaje pentru utilizarea unei adrese IP dedicate de la un VPN.

 1. Nu veți fi banat de pe site-uri pentru păcatele altor utilizatori 

Dacă nu partajați o adresă IP cu alți utilizatori, nu veți fi interzis de la site-uri web, jocuri online și alte servicii din cauza anticsurilor necorespunzătoare ale altor utilizatori. (Serviciile de streaming precum Netflix vor bloca și accesul VPN dacă observă mai mulți utilizatori care se conectează de la aceeași adresă IP.)

 1. Site-urile nu te vor bloca din cauza unei adrese IP nerecunoscute 

Unele site-uri web și servicii verifică adresa dvs. IP atunci când vă conectați. Acestea fac acest lucru ca o precauție de securitate. Site-urile care fac acest lucru pot include servicii bancare și alte site-uri financiare, precum și aplicații online legate de afaceri, create pentru a fi utilizate de angajați și clienți.

Dacă adresa dvs. IP este diferită de o încercare de autentificare anterioară, este posibil să vă solicite să treceți printr-o serie de cercuri de confirmare a identității înainte de a vă permite să vă conectați. (Acestea pot include CAPTCHA, verificări de autentificare cu doi factori și alte alte măsuri de securitate.)

Obținerea unui IP static de la furnizorul VPN înseamnă că veți putea să vă protejați conexiunea la internet, dar veți afișa întotdeauna aceeași adresă IP orientată spre exterior.

 1. Sunteți capabil să rulați un server FTP sau HTTP pe conexiunea dvs. la internet de acasă sau de afaceri 

Un IP dedicat vă permite să rulați un server FTP pentru a permite încărcarea și descărcarea fișierelor sau un server web pe computer (pentru a rula un site web), folosind aceeași adresă IP de fiecare dată..

În plus, furnizorul dvs. de servicii Internet (ISP) nu vă poate spune ce faceți. (Majoritatea ISP-urilor interzic utilizarea conexiunii la internet la domiciliu pentru servere FTP și servere web - dacă nu plătiți în plus, desigur.)

În interesul dezvăluirii complete, trebuie menționat și faptul că există, de asemenea, dezavantaje ale IP-urilor dedicate în comparație cu IP-urile dinamice. Ei includ:

 • O taxă suplimentară, mai mare decât cea plătită deja pentru serviciul VPN.
 • Mai puțin anonimat, deoarece IP-ul dedicat identifică un singur utilizator: tu.
 • Vulnerabilitate crescută la atacurile DDoS, deoarece sunteți singurul utilizator al adresei IP și poate fi mai ușor de direcționat.

In concluzie

Utilizatorilor VPN care au nevoie de o adresă IP statică sau dedicată li se recomandă cu ardoare să examineze mai atent serviciile oferite de NordVPN.

Logo-ul NordVPN

NordVPN oferă conexiuni fiabile, bine protejate, care oferă viteze până la aproape oricare dintre activitățile dvs. online. Prețul furnizorului pentru o adresă IP dedicată este unul dintre cele mai fiabile din industrie. Serviciul IP dedicat este disponibil în 4 țări de pe glob.

Pentru mai multe informații sau pentru a vă abona, vizitați site-ul web NordVPN.

„Tehnologie” de Pete Linforth sub licență Pixabay

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map