Care sunt cei mai buni furnizori VPN pentru EAU în 2020?


Emiratele Arabe Unite (Emiratele Arabe Unite) este strict când vine vorba de cenzura online. Site-urile considerate imorale bazate pe credințele religioase locale sunt blocate în mod activ. Guvernul folosește cuvinte cheie pentru a forța furnizorii de servicii Internet (ISP) să blocheze accesul la site-uri web și alte servicii online.

Acest lucru face ca accesul la mai mulți furnizori de streaming video și audio, site-uri de jocuri de noroc și jocuri și alte site-uri „imorale” să fie blocate..

Un VPN vă criptează conexiunea la internet, împiedicând oficialii guvernamentali din Emiratele Arabe Unite și furnizorii de servicii Internet (ISP) să vă detecteze și / sau să vă blocheze călătoriile online. În acest articol, voi împărtăși primele 5 VPN-uri pentru a vă proteja cel mai bine în timp ce se află în Emiratele Unite.

Mai târziu în acest articol, voi împărtăși cele mai bune practici pentru utilizarea unui VPN într-o țară restrictivă, precum Emiratele Arabe Unite.

Cele mai bune VPN-uri pentru Emiratele Arabe Unite

Am testat toți cei mai buni furnizori VPN și rezultatele testelor mele au relevat asta aceste 5 VPN-uri vor oferi cea mai bună protecție în interiorul Emiratelor Unite. Rezumatul TL; DR este următorul:

  1. ExpressVPN: Conexiunile bine protejate împotriva comutatorilor, bine criptate, țin de comutator fac din alegerea # 1 pentru protejarea călătoriilor online de ochii induriști în timp ce se află în interiorul granițelor Emiratelor Unite. Protecțiile împotriva scurgerilor IPv6 și serverele DNS personalizate servesc drept protecție suplimentară.
  2. NordVPN: Acest furnizor cu prețuri bugetare oferă servere nefusculate, protecție împotriva comutatorilor, servere DNS personalizate și blocare de malware și reclame, care toate oferă o protecție optimă în interiorul Emiratelor Unite. O opțiune Double VPN îți orientează conexiunea printr-o pereche de servere VPN, oferind un anonimat suplimentar.
  3. Surfshark: O intrare recentă în lumea VPN, acest furnizor devine rapid cunoscut pentru protecția excelentă din Emiratele Arabe Unite și alte părți din Orientul Mijlociu. Permite conexiuni simultane nelimitate, ceea ce face o alegere de top pentru familiile mari și întreprinderile mici.
  4. PrivateVPN: Cu sediul în Suedia, aceasta este o altă completare recentă a industriei VPN care câștigă o reputație pentru conexiunile bine protejate. Sunt disponibile protecții Kill switch, scurgeri IPv6 și scurgeri DNS.
  5. VyprVPN: În timp ce acest furnizor a avut probleme din când în când lucrează în Emiratele Arabe Unite, oamenii de asistență ai furnizorului îmi asigură că VPN funcționează bine la momentul acestui articol. Furnizorul deține și operează toate serverele sale.

Am evaluat și clasat topul VPN-urilor din Emiratele Arabe Unite, urmând următoarele criterii:

 • Protecția totală a vieții private
 • Protecția totală a securității
 • Vitezele rapide de conectare
 • O acoperire globală de server globală
 • Asistență completă pentru mai multe platforme
 • Asistență optimă pentru clienți

Iată lista mea cu primele 5 VPN-uri pentru utilizare în Emiratele Arabe Unite.

1. ExpressVPN
Logo ExpressVPN

ExpressVPN este opțiunea # 1 pentru menținerea activității dvs. de internet bazate pe Emiratele Unite sub acoperire și în siguranță de la detectare.

Conexiunile super-rapide ale furnizorului sunt protejate de criptarea de grad militar, precum și de un comutator automat de omor, protecție IPv6 împotriva scurgerii, protecție împotriva scurgerii DNS și o opțiune de a forța computerul să utilizeze doar serverele DNS ale ExpressVPN.

Furnizorul din Insulele Virgine Britanice nu păstrează jurnalele de niciun fel, asigurându-vă că nimeni nu poate obliga furnizorul să expună istoricul activităților dvs. online. Înscrieți-vă la serviciu cu o adresă de e-mail de unică folosință și plătiți cu Bitcoin și nimeni nu vă poate conecta contul direct înapoi.

Cu peste 3000 de servere VPN în 94 de țări, ExpressVPN vă poate conecta la o lume întreagă de conținut care ar fi de obicei inaccesibil.

ExpressVPN oferă aplicații native pentru dispozitive MacOS, iOS, Windows, Android, Linux, Kindle Fire HD, Nook și Chromebook. Extensiile de browser sunt disponibile pentru browserele Chrome și Firefox. Dacă doriți să protejați mai mult de 5 dispozitive simultan sau dacă aveți dispozitive care nu se află în lista de mai sus, profitați de suportul pentru router al furnizorului.

Asistența ExpressVPN este disponibilă în orice moment al zilei, datorită chat-ului de asistență în direct 24/7, asistență prin e-mail, a unui sistem de urmărire a biletelor de asistență și a unei biblioteci de asistență care poate fi căutată.

Pro:

 • Politică strictă fără jurnaluri
 • Opțiune anonimă de plată Bitcoin
 • Criptarea conexiunii, comutatorul de ucidere și protecția împotriva scurgerii DNS
 • Suport optim pentru aplicații
 • Rețea de servere la nivel mondial

Contra:

 • Mai scump decât multe alte VPN-uri

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU UAE: ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru păstrarea sub acoperire a activității dvs. din Emiratele Arabe Unite. Oferă conexiuni rapide cu cea mai mare parte a lumii. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN oferă o protecție excelentă pentru activitățile dvs. online din interiorul Emiratelor Unite. Cu funcționare a conexiunii și protecție VPN Double, serviciul v-a acoperit.

Furnizorul oferă viteze de conectare care pot gestiona cu ușurință orice activitate online.

Aceste activități sunt protejate de ochii indurerați, datorită criptării de către guvern a furnizorului, a funcționării conexiunilor și a protecției împotriva comutatorilor. Serverele DNS personalizate ale furnizorului ajută la protejarea împotriva scurgerilor DNS. O opțiune „Double VPN” vă conectează conexiunea prin servere VPN gemene, adăugând mai mult anonimat.

Acest serviciu VPN panamean nu păstrează jurnalele acțiunilor dvs. în timp ce este conectat la serverele lor. O combinație între o adresă de e-mail și o plată Bitcoin vă păstrează abonamentul complet incognito.

NordVPN are peste 5.200 de servere staționate în 60 de țări, oferind acces excelent la lumea exterioară.

Platformele Windows, iOS, Android, macOS, Linux și Android TV fac parte din lista de suport a aplicațiilor native a NordVPN. Utilizatorii Chrome și Firefox își pot proteja sesiunile de browser folosind o extensie NordVPN.

Dacă aveți nevoie de mai mult de 6 conexiuni concomitente sau dacă aveți nevoie să protejați alte dispozitive, suportul pentru router al furnizorului este util.

Asistența 24/7 pentru clienți este disponibilă prin chat-ul de asistență live, prin e-mail, un formular „contactează-ne” și o bază de cunoștințe care poate fi căutată.

Pro:

 • Fără jurnalele utilizatorului
 • Preț bugetar
 • Protecție dublă VPN
 • Obfuscarea conexiunii

Contra:

 • Cele mai mici viteze de conectare din această listă

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o opțiune VPN optimă pentru utilizatorii din Emiratele Arabe Unite, care doresc o protecție excelentă, fără a cheltui multe dirhame Emiratele. VPN-ul dublu și disfuncția conexiunii sunt doar câteva dintre protecțiile oferite de acest furnizor de negocieri. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre NordVPN.

3. Surfshark

Logo-ul SurfShark

Surfshark oferă o protecție de conectare egală cu cea a multor furnizori VPN și, în plus, vă permite să conectați simultan cât mai multe dispozitive la rețeaua serviciului dorit..

Vitezele de descărcare ale serviciului sunt rapide și oferă acces fiabil la conținut online.

Protecția împotriva criptării la nivel guvernamental și a comutatorilor de ucid protejează activitățile dvs. online, în timp ce funcția CleanWeb a furnizorului blochează anunțuri și urmaritori nedorite. Protecția „MultiHop” îți orientează traficul pe internet prin servere gemene pentru o protecție suplimentară.

Serverele lui Surfshark nu salvează niciun jurnal datorită o politică strictă fără jurnaluri. Furnizorul acceptă de asemenea Bitcoin ca plată pentru planurile sale de abonament.

O rețea globală de servere care constă din peste 800 de servere din peste 50 de țări oferă acces decent la conținut de pe tot globul, dar ar putea duce la viteze reduse pe măsură ce mai mulți abonați se alătură acțiunii.

Surfshark are toate cele mai importante platforme de dispozitive acoperite datorită opțiunilor pentru platformele iOS, Android, macOS, Windows, Linux și Amazon Fire TV. Extensia browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea o opțiune.

Suportul de conectare simultan este cât se poate de bun, cu un indemnizație de conexiuni simultane nelimitate. În plus, puteți proteja dispozitivele care nu se află în lista de mai sus, utilizând opțiunile de router pe care le oferă furnizorul.

Asistența pentru clienți este o propunere non-stop la Surfshark, datorită unei biblioteci de asistență, un formular de contact și un chat live 24/7.

Pro:

 • MultiHop reduce dublarea protecției serverului
 • Fără limite la conexiunile concurente
 • Securitate excelentă și protecție de confidențialitate

Contra:

 • Lipsesc câteva opțiuni avansate din aplicațiile lor
 • Numerele serverului global pot duce la congestie

PERFECT PENTRU UTILIZAREA COMERCIALĂ: Indemnizația nelimitată de conexiuni simultan a lui Surfshark ar trebui să fie atractivă pentru proprietarii de întreprinderi mici sau conducători de familii mari (dar nu și pentru familiile de infracțiuni, deoarece acest lucru este ilegal). O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre Surfshark.

4. PrivateVPN

Logo privatVPN

PrivateVPN oferă o protecție excelentă și viteze de conectare, dar rețeaua sa globală de servere este întinsă puțin.

Vitezele de conectare pe care le oferă acest VPN se situează pe locul 2 și pot gestiona orice tip de streaming de divertisment pentru jocuri de care vă puteți bucura.

Criptarea la nivel militar reprezintă protecția zilei, în timp ce comutatorul de omor și prevenirea scurgerii IPv6 se adaugă la nivelul de protecție. Protecția avansată Stealth VPN a furnizorului ascunde activitatea VPN, ceea ce face să pară un trafic normal al browserului.

Serverele furnizorului nu stochează informații de niciun fel legate de activitățile dvs. online, iar o opțiune de plată Bitcoin vă ajută să vă păstrați informațiile despre abonament sub acoperire.

Rețeaua globală de server PrivateVPN ar putea îmbunătăți, deoarece 150 de servere staționate în 60 de țări înseamnă că lucrurile ar putea să se încetinească, deoarece furnizorul continuă să adauge clienți.

Suportul pentru aplicații este, de asemenea, oarecum limitat, deoarece acoperă doar marile 4 platforme: iOS, Android, macOS și Windows. Până la 6 conexiuni simultane Sunt disponibile. Utilizatorii care au nevoie de mai mult pot configura PrivateVPN pe routerele lor.

În timp ce chat-ul de asistență în direct 24 de ore este disponibil, secțiunea FAQ a furnizorului nu poate fi căutată, forțându-vă să „răsfoiți” în secțiunea pentru ajutor. Un formular de contact este de asemenea disponibil.

Pro:

 • Viteze de descărcare rapide
 • 6 conexiuni simultane
 • Funcția Stealth VPN ajută la ascunderea utilizării VPN

Contra:

 • Rețea de server foarte întinsă
 • Fără bibliotecă de asistență căutabilă

BUNE OPȚII PENTRU UTILIZATORI VPN EXPERIENȚI: PrivateVPN oferă o opțiune de protecție extrem de mare pentru utilizatorii care vor aprecia opțiunile avansate disponibile în aplicațiile furnizorului. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre PrivateVPN.

5. VyprVPN

vyprVPN-logo

VyprVPN este singurul furnizor VPN din această listă care deține și operează întreaga rețea de servere. Printre celelalte oferte de securitate și confidențialitate ale furnizorului se numără protecția împotriva comutatorilor de oprire, criptarea de nivel guvernamental și setările DNS personalizate.

VyprVPN este departe de cel mai rapid din acest roundup, dar se poate ocupa cu ușurință de oricare dintre activitățile dvs. online. Conexiunile lor sunt protejate folosind criptare de nivel guvernamental, protecție împotriva comutatorilor de ucidere și reconectare automata opțiune. O opțiune de a utiliza serverele DNS VyprVPN pentru o mai bună protecție împotriva scurgerii DNS este de asemenea disponibilă.

Furnizorul VPN elvețian nu ține niciun registru, astfel încât nu există niciodată înregistrări ale activităților dvs. online pe care o terță parte le-ar putea exploata. Cu toate acestea, o opțiune de plată Bitcoin nu este disponibilă.

Vă puteți conecta la VyprVPN 700+ servere de sine stătătoare și operate în peste 70 de țări. Faptul că VyprVPN deține propriile servere înseamnă că niciun contractant terț nu are acces la datele dumneavoastră.

Suportul de aplicație nativ al VyprVPN include aplicații pentru platformele Windows, macOS, Amazon Fire, Android, Android TV și iOS. Nu sunt disponibile extensii de browser.

Puteți conecta până la 3 dispozitive simultan la serverele furnizorului pe un set de date de acreditare. Dacă acest lucru nu este suficient sau dacă aveți nevoie să protejați dispozitivele care nu se află în lista de mai sus, puteți folosi compatibilitatea routerului serviciului.

Asistența este disponibilă non-stop, cu un chat de asistență în direct 24/7, o bibliotecă de asistență care poate fi căutată, un sistem de bilete de probleme și o pagină de stare a serviciului.

Pro:

 • Criptate, ucide conexiuni protejate de comutator
 • Fără jurnale
 • Servere proprietare

Contra:

 • Mai scump decât multe alte VPN-uri
 • Doar 3 conexiuni simultane

SECURITATE ADĂUGATĂ: serverele proprii și operate de către VyprVPN oferă confidențialitate suplimentară pentru datele dvs. personale, păstrând terții departe de informațiile dvs. De asemenea, acționează ca un tampon împotriva ochilor indurerați ai tipurilor guvernamentale din Emiratele Unite. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre VyprVPN.

Cum să utilizați o VPN în Emiratele Arabe Unite

Primii 5 furnizori VPN din acest roundup s-au dovedit că funcționează bine din interiorul granițelor Emiratelor Unite.

Cu toate acestea, rețineți că oficialii din Emiratele Arabe Unite blochează site-urile web ale mai multor furnizori VPN. Asta inseamna ar trebui să vă înscrieți întotdeauna la un furnizor VPN și să descărcați și să instalați aplicațiile pe dispozitivele dvs. inainte de intrând în Emiratele Arabe Unite.

Utilizatorii care doresc să își păstreze activitățile de internet protejate de ochii indurerați ai guvernului Emiratelor Unite și ISP-urilor lor trebuie să urmeze acești pași:

 1. Abonați-vă la furnizorul VPN care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs..
 2. Descărcați și instalați aplicațiile VPN pe dispozitivul dvs..
 3. Conectați-vă la rețeaua VPN.
 4. Selectați și conectați-vă la un server VPN situat oriunde în afara granițelor EAU.
 5. Bucurați-vă de noua dvs. libertate de internet.

Notă importantă: Deși utilizarea unui VPN este ilegal din punct de vedere tehnic în Emiratele Arabe Unite, nu este probabil să fiți arestat decât dacă îl utilizați în comiterea unei infracțiuni. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea „Sunt VPN-urile legale în Emiratele Arabe Unite?” Către sfârșitul articolului.

Este o VPN gratuită o opțiune bună pentru utilizare în Emiratele Arabe Unite?

Absolut nu! Deși, în mod tradițional, nu recomand niciodată un VPN gratuit pentru orice utilizare, este o opțiune deosebit de prost recomandată pentru protejarea activităților dvs. pe internet din Emiratele Unite..

Probabil, cel mai important motiv pentru a utiliza un VPN în timp ce se află în interiorul granițelor Emiratelor Unite este de a vă proteja activitățile online de a fi monitorizat sau investigat.. Un VPN gratuit nu va oferi o protecție adecvată împotriva monitorizării.

Multe VPN-uri gratuite păstrează lucrurile funcționând înregistrând activitățile online ale utilizatorilor lor și apoi le vând celui mai mare ofertant. Orice furnizor VPN care dorește să vândă informațiile dvs. către terți probabil că nu va rezista prea mult dacă oficialii din Emiratele Arabe Unite le solicită pentru jurnalele de utilizator.

În timp ce ne ocupăm de confidențialitate, voi menționa că unii furnizori VPN gratuite au fost prinși injectând cookie-uri de urmărire și reclame în sesiunile de navigare ale utilizatorilor lor fără permisiunea.

Veți vedea, de asemenea, că utilizarea unei VPN gratuite nu este pur și simplu convenabilă. Unele VPN-uri fără taxare vă vor forța să așteptați într-o coadă de reținere înainte de a vă conecta la un server VPN. Și după ce vi se va permite să vă conectați, veți avea un număr limitat de servere din care să alegeți. Adică, dacă nu sunteți conectat automat la un server la alegerea furnizorului.

Nu în ultimul rând, dar în niciun caz, VPN-urile fără costuri sunt cunoscute că, de obicei, accelerează viteza de conectare a utilizatorilor lor și plasează capace de date zilnic sau lunare în utilizarea VPN.

Vă asigur, niciuna dintre informațiile de mai sus nu face o VPN gratuită o valoare bună. Poate fi considerat chiar o propunere riscantă.

De ce ai nevoie de un VPN în Emiratele Arabe Unite?

Freedom House oferă Emiratelor Arabe Unite un total de scor pentru libertatea de internet din 2018 de 69/100 (0 = cele mai gratuite, 100 = cel puțin gratuit). Aceasta se clasifică ca „Nu este gratis”Pe scala Freedom Score.

Guvernul blochează aplicațiile și site-urile web dacă includ link-uri către site-uri web care conțin conținut legat de pornografie, jocuri de noroc și terorism. De obicei, site-urile care critică guvernul sau discută tabuurile sociale sunt blocate.

Aplicația VoIP Skype a fost blocată în decembrie 2017. Când un rezident din Emiratele Arabe Unite a început o petiție online Change.org pentru a debloca Skype - care a primit mii de semnături electronice - TRA a blocat apoi Change.org.

Un VPN păstrează incognito activitățile online ale unui utilizator prin ascunderea activităților sale online într-un tunel de criptare, ceea ce face aproape imposibil pentru autorități, ISP-uri și alte părți infioratoare să monitorizeze anticsul online al unui utilizator..

Într-o țară restrictivă precum Emiratele Arabe Unite, aceasta permite utilizatorilor să acceseze servicii și site-uri blocate și cenzurate.

Cum să vă maximizați confidențialitatea în Emiratele Arabe Unite

După ce vă aflați în limitele Emiratelor Unite, înainte de a vă conecta la serverele VPN, faceți următoarele.

Activați fiecare protecție disponibilă în aplicația VPN. Dacă protocolul OpenVPN este o opțiune, utilizați-l. Dacă sunt disponibile protecția întrerupătorului de declanșare, reconectarea automată, funcțiile de ofuscare, funcțiile de „scrambling” și orice alte funcții care vă pot ajuta să ascundeți activitățile și că utilizați un VPN sunt disponibile, permiteți-le.

Alte modalități de a vă maximiza anonimatul includ evitarea hotspoturilor publice Wi-Fi, utilizarea unui furnizor de e-mail criptat și instalarea și utilizarea unui browser securizat, cum ar fi Tor.

VPN-urile sunt legale în Emiratele Arabe Unite?

Trebuie remarcat faptul că, deși utilizarea unui serviciu VPN din interiorul Emiratelor Unite este ilegal din punct de vedere tehnic, nu este probabil ca guvernul lor să se răstoarne doar pentru utilizarea unui VPN.

În timp ce guvernul ar putea spune dacă folosești o conexiune criptată, nu vor lua măsuri decât dacă suspectează că o folosești pentru a desfășura activități ilegale.

Dacă se folosește un VPN în comisia de activități ilegale, pot exista taxe suplimentare, rezultând amenzi de la 500.000 AED la 2.000.000 AED (140.000 USD la 540.000 USD, la cursurile de schimb curente).

Activitățile ilegale pot include infracțiuni informatice, cum ar fi furtul de date și identitate, frauda bancară și alte scheme nefaste. Utilizarea serviciilor VoIP interzise prin intermediul unei VPN este, de asemenea, pedepsibilă conform aceleiași legi.

În timp ce informațiile de mai sus te-ar putea descuraja cu siguranță să folosești un VPN în Emiratele Arabe Unite în comisia oricăror comploturi pe care le-ai putea avea, fii sigur că legislația locală nu este probabil să vină să doboare ușa camerei de hotel pentru a transmite un film sau o emisiune TV. de la Hulu printr-o conexiune VPN.

Ce altceva este bun pentru VPN?

În timp ce acest articol se concentrează asupra modului în care un VPN vă poate menține activitățile pe internet sub acoperire, aș fi remis dacă nu aș împărtăși celelalte avantaje pe care le oferă un VPN.

O VPN oferă acces la de streaming, jocuri și alte tipuri de conținut și servicii care pot fi de obicei blocate în zona dvs. de lume. Acest lucru este valabil chiar și în țările care nu blochează sau nu filtrează traficul pe internet. (Serviciile de streaming precum Netflix limitează geografic accesul la o parte din conținutul lor.)

De asemenea, un VPN împiedică ISP-ul dvs. să vă accelereze viteza de conectare dacă accesați site-uri și servicii „neaprobate”. (Comcast și Cox au fost surprinși amețind viteza de conectare a utilizatorilor care s-au angajat în partajarea de fișiere P2P.)

Aceeași criptare care vă protejează activitățile online de ochii oficialilor din Emiratele Arabe Unite protejează, de asemenea, activitățile sensibile la date - inclusiv plata facturilor, serviciile bancare și cumpărăturile online - de observarea hackerilor care doresc să vă fure informațiile. Acest lucru este deosebit de valoros atunci când utilizați un hotspot Wi-Fi public neprotejat, precum cele găsite în cafenele și hoteluri.

Concluzie

În timp ce guvernul Emiratelor Unite poate utiliza o mână grea pentru a restricționa utilizarea internetului, există o modalitate de a deschide accesul la toate internetul în timp ce utilizați o rețea UAE.

Logo ExpressVPN

O VPN - cum ar fi cea mai bună alegere a mea, ExpressVPN - este cea mai bună modalitate absolută de a evita orice fel de cenzură pe internet, de a vă proteja activitățile online de observații și de a deschide accesul la o lume de conținut care poate fi de obicei la îndemână..

ExpressVPN oferă viteze de descărcare rapide, protecții optime de securitate și confidențialitate atât online, cât și offline, precum și o rețea de server globală care deschide ușa către conținut și servicii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații sau pentru a cumpăra un abonament, accesați site-ul web ExpressVPN.

„Emirates Palace” de Guilhem Vellut licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map