Care sunt cei mai buni furnizori VPN pentru întreprinderile mici în 2020?


O întreprindere mică poate fi contabilul care îți face impozitele, agentul de asigurări din bloc sau firma de tehnologie informațională formată din 30 de profesioniști IT care rezolvă lucrurile care nu funcționează în rețeaua ta.

Întreprinderile mici trebuie să rămână competitive cu frații lor mai mari pentru a atrage și păstra clienții. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să reducă costurile, necesitând totuși acces la fișiere, aplicații și alte aspecte vitale ale operațiilor lor de zi cu zi..

Multe întreprinderi mici nu au resurse financiare pentru a-și configura propriile servere pentru aplicații, stocare de fișiere și baze de date. Multe dintre aceste firme folosesc partajarea de fișiere peer-to-peer pentru a transfera fișiere între angajați. Securitatea este o preocupare de top pentru toate aceste activități.

O VPN oferă utilizatorilor întreprinderilor mici posibilitatea de a utiliza o conexiune criptată pentru a accesa în siguranță resursele online, protejându-le propriile date - și clienții lor - sensibile de privirile indurerate.

În timp ce partajarea de fișiere este o nevoie validă pentru companii, furnizorii de servicii Internet blochează uneori partajarea de fișiere peer-to-peer datorită utilizării sale de către mulți pentru a partaja conținut protejat de drepturi de autor. O VPN criptează conexiunea unui utilizator, ascundând distribuirea P2P, asigurându-se că nu este blocată.

De asemenea, VPN-urile permit utilizatorilor să acceseze informații din alte părți ale lumii care ar putea fi în mod normal blocate de restricțiile geografice puse de proprietarii de conținut sau de agențiile guvernamentale.

Atunci când întreprinderile au angajați pe drum, care vizitează clienți sau lucrează în afara site-ului din alte motive, o VPN oferă o conexiune criptată la resursele online foarte necesare. Pentru multe companii mici, „biroul lor de acasă” este cel mai apropiat Starbucks. Un VPN își păstrează conexiunea la internet hotspot la magazinul de cafenea, ferit de ochii indurerați.

Iată cele mai bune 5 VPN-uri pentru utilizare de către întreprinderile mici.

Cele mai bune VPN-uri pentru întreprinderile mici

Am condus grupul meu obișnuit de furnizori VPN printr-o baterie de teste riguroase. Rezultatele s-au dovedit aceste 5 VPN-uri oferă cele mai bune caracteristici pentru utilizarea întreprinderilor mici. Iată un rezumat:

  1. ExpressVPN: Acest furnizor este cea mai bună alegere pentru proprietarii de afaceri mici care caută o protecție online optimă pentru angajații săi. Vitezele sale rapide de conectare sunt perfecte pentru partajarea fișierelor și alte activități intensiv online. Protecția de securitate și confidențialitate a furnizorului nu este egală.
  2. NordVPN: Prețul rezonabil al acestui furnizor face ca acesta să fie o selecție excelentă pentru întreprinderile mici care se desfășoară într-un mod minunat. Furnizorul oferă o rețea de servere globală extinsă, permite partajarea de fișiere P2P pe multe dintre aceste servere și oferă o securitate și confidențialitate excelente pentru utilizatorii săi.
  3. CyberGhost: Acesta este un alt furnizor la prețuri bune. De asemenea, are atracția de a fi ușor de instalat și de utilizat, astfel încât întreprinderile mici cu utilizatori care s-ar putea să nu fie atât de pricepuți în tehnologie vor aprecia simplitatea sa. Conexiunile rapide vă ajută să mențineți lucrurile în mișcare atunci când actualizați fișierele pe drum.
  4. IPVanish: Permite activitatea P2P pe toate serverele sale, ceea ce face o soluție optimă pentru întreprinderile cu forță de muncă mobilă. Conexiunile bine criptate ale furnizorului păstrează forța de muncă în siguranță atunci când vă conectați de pe drum.
  5. PrivateVPN: Un plus recent la scena VPN, PrivateVPN și-a câștigat rapid reputația de acces fiabil la internet protejat. Vitezele rapide facilitează desfășurarea afacerilor, păstrând protejate informațiile importante legate de afaceri.

Am evaluat și clasificat cele mai bune VPN-uri pentru întreprinderile mici, folosind următoarele criterii:

 • Rețea de server global
 • Permite traficul P2P pe cel puțin unele servere
 • Viteze de conectare
 • Forța vieții private și protecția securității
 • Suport multi-platformă
 • Indemnizație de conexiuni simultane
 • Relații Clienți

Iată lista mea cu primele 5 VPN-uri pentru îmbunătățirea și protejarea sesiunilor de streaming.

1. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este alegerea # 1 pentru protejarea conexiunilor utilizatorilor întreprinderilor mici. Vitezele rapide de conectare ale furnizorului, securitatea completă și rețeaua de server globală activată P2P o fac # 1.

Rețeaua globală de servere a furnizorului este formată din peste 3.000 de servere, staționate în 94 de țări. Partajarea fișierelor P2P este permisă pe toate serverele.

Vitezele de conectare ale ExpressVPN, cele mai rapide în funcție de ultima noastră rundă de teste, asigură o multime de viteză pentru partajarea fișierelor, conectarea la serverele de fișiere și aplicații, conferințe video și multe altele. Furnizorul nu pune nicio limită de capacitate de date sau restricții de lățime de bandă pe conturile clienților lor.

Criptarea la nivel militar protejează toate conexiunile de internet ale utilizatorilor, iar confidențialitatea este, de asemenea, bine protejată, datorită politicii stricte de înregistrare a furnizorului și a opțiunii de plată a abonamentului Bitcoin.

În timp ce corporațiile mari pot avea bani pentru a oferi același model de desktop și dispozitive mobile pentru toată lumea din personal, multe companii mici reduc costurile prin încurajarea unei politici de „aduceți propriul dispozitiv”. Acest lucru poate duce la o varietate de dispozitive. Acest lucru face ca suportul multi-platform să fie considerat important pentru orice VPN.

Suportul multiplă platformă ExpressVPN oferă aplicații native pentru platformele de dispozitive Windows, iOS, macOS, Android, Linux și Amazon Fire TV. Extensiile browserului Chrome și Firefox sunt de asemenea disponibile.

Pentru dispozitivele care nu se află în lista de mai sus sau pentru întreprinderile care necesită mai mult de 5 conexiuni simultane, furnizorul este compatibil cu numeroase mărci și modele de routere, ceea ce face ușoară protejarea tuturor dispozitivelor din biroul dvs. printr-un punct de acces. Routere pre-configurate sunt disponibile.

Asistența clienților este gestionată de Chat de asistență 24/7, asistență prin e-mail, un sistem de bilete de probleme și o bibliotecă de asistență și depanare a căutării.

Pro:

 • Vitezele de conectare gestionează cu ușurință activitățile de afaceri online
 • Suport excelent pentru aplicații multi-platformă
 • Protecții de securitate și confidențialitate de top
 • Rețea de servere la nivel mondial
 • Permite partajarea fișierelor P2P pe întreaga rețea de server

Contra:

 • Cu un preț mai mare decât alți furnizori VPN

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU MICI AFACERI: ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru a îmbunătăți și proteja activitățile online ale micii dvs. afaceri. Conexiunile rapide și de încredere vă asigură că puteți finaliza afacerea online, iar protecțiile excelente de securitate și confidențialitate ale furnizorului păstrează informațiile despre companie în siguranță de către străini. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia mea completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN este cea mai bună opțiune VPN pentru proprietarii de întreprinderi mici care operează în mod redus datorită prețului scăzut al abonamentului. Furnizorul oferă servicii de șampanie la un buget de sticlă de bere.

Acoperirea globală a serverului NordVPN constă din 5.200 de servere, staționate în 60 de țări, care oferă acces la servicii și site-uri web la care, în mod normal, nu aveți acces la.

Partajarea de fișiere peer-to-peer este disponibilă pe serverele furnizorului. Cu toate acestea, traficul P2P este limitat la un număr selectat de servere. Dacă vă angajați într-o activitate P2P pe un server care nu este P2P, traficul dvs. va fi automat dirijat către un server din Canada sau Olanda.

Viteza de conectare a NordVPN este cea mai lentă în top 5, dar sunt mai mult decât suficiente pentru activități legate de afaceri. Nu sunt impuse niciodată capete de date sau limitări ale lățimii de bandă.

Confidențialitatea și securitatea sunt bine acoperite aici datorită criptării de grad militar și protecției împotriva comutatorilor de omor. Confidențialitatea dvs. este, de asemenea, bine acoperită de furnizorul furnizorului politică strictă fără jurnaluri și acceptarea acestuia de Bitcoin pentru plățile de abonament.

Asistența pentru aplicații nu este o problemă când vă protejați dispozitivele cu NordVPN, datorită aplicațiilor pentru platformele Windows, iOS, macOS, Android, Linux și Android TV..

În timp ce cele 6 alocații de conectare simultană ale NordVPN pot fi bune pentru multe companii mici, firmele mai mari pot folosi suportul excelent al furnizorului de router pentru a proteja toate dispozitivele lor simultan. (Sunt disponibile routere pre-configurate.)

Cu cât utilizatori sunt mai mulți, cu atât sunt mai mari șansele să aveți probleme legate de dispozitiv sau software, astfel încât asistența 24/7 de la NordVPN este întotdeauna disponibilă pentru dvs. Chat-ul de asistență în direct 24/7, asistența prin e-mail și o bibliotecă de asistență căutabilă sunt întotdeauna disponibile.

Pro:

 • O mulțime de servere de pe glob
 • Permite activitatea P2P
 • Suport pentru aplicații
 • Protecție excelentă și confidențialitate

Contra:

 • Aplicațiile pot fi mai ușor de utilizat

CELE MAI BUNE PENTRU PROPRIETĂȚI CU AFACERI CU PRINCIPALUL BUDGET: NordVPN este o opțiune excelentă pentru proprietarii de afaceri mici care caută un mod rezonabil la prețuri de a oferi securitate online de top pentru activitățile pe internet ale angajaților lor. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre NordVPN.

3. CyberGhost

Sigla CyberGhost

CyberGhost este cea mai bună opțiune pentru utilizatorii de afaceri mici care s-ar putea să nu aibă prea multă experiență cu VPN-urile. Software-ul ușor de utilizat, dar puternic, al furnizorului asigură chiar și proprietarii rookie o protecție VPN de top.

Furnizorul are o rețea globală de servere care include peste 3.900 de servere din 60 de țări. Furnizorul limitează traficul P2P la un număr selectat de servere (în aproximativ 25 de țări).

CyberGhost oferă cea de-a 4-a viteză de descărcare cea mai rapidă din acest roundup (lipsește locul 3 cu doar 0,34 Mbps în spatele locului 3 Speedster PrivateVPN), oferind o mulțime de cai putere pentru orice activitate online legată de afaceri..

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la închiderea conexiunii VPN în mijlocul unei convorbiri Skype, datorită lipsei capacității de date a furnizorului de date și a limitărilor de lățime de bandă.

Aceste conexiuni îți păstrează sub acoperire activitățile online datorită criptarea nivelului guvernamental, precum și protecției împotriva comutatorilor. Confidențialitatea nu este o problemă, întrucât furnizorul nu păstrează jurnalele de niciun fel și acceptă Bitcoin, oferind opțiunea de a păstra informațiile dvs. de plată complet incognito.

Aplicații ușor de utilizat sunt disponibile pentru dispozitivele Windows, iOS, macOS, Android, Linux, Amazon Fire TV și Android TV. Deși 7 conexiuni simultane pot fi suficiente pentru nevoile multor întreprinderi mici, furnizorul este, de asemenea, compatibil cu numeroase modele și modele de routere. (Routerele pre-configurate sunt disponibile de pe FlashRouters.com.)

Chat-ul de asistență în direct, o bibliotecă de asistență care poate fi căutată și un sistem de depunere și urmărire a biletelor de asistență sunt disponibile în timpul necesar.

Pro:

 • Serverele acoperă globul
 • Vitezele rapide de conectare
 • Perfect pentru începători
 • Protecție excelentă la confidențialitate și securitate

Contra:

 • Aplicațiile nu au opțiuni preferate de utilizatorii avansați

CEA MAI BUNĂ PENTRU ÎNCEPĂTORI: Mulți utilizatori de afaceri ar putea să nu aibă prea multă experiență cu VPN-urile, iar CyberGhost este cea mai bună alegere din această listă pentru utilizatorii care sunt noi la VPN-uri. Conexiunile simple, cu un singur clic, simplifică utilizarea utilizatorilor de a-și proteja activitățile online. 45 de zile, fără riscuri de returnare a banilor.

Citiți recenzia mea completă despre CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish este o alegere optimă pentru utilizatorii de afaceri care caută un VPN care oferă funcții de securitate care nu sunt disponibile de la alte VPN-uri.

Furnizorul oferă o acoperire globală peste medie a serverului, cu peste 1.300 de servere în peste 50 de țări de pe glob. Fiecare server din rețea acceptă partajarea de fișiere P2P.

Rețeaua de servere a IPVanish este locul în care vine un strat suplimentar de securitate și confidențialitate, datorită faptului că deține și operează fiecare server din rețeaua sa, asigurându-se că niciun contractant terț nu are acces la informațiile dvs. prețioase.

Vitezele de conectare ale IPVanish pot gestiona cu ușurință conferințele audio și video, descărcările de fișiere și orice aplicație sau serviciu online pe care le aruncați. Furnizorul nu impune limite de date sau restricții de lățime de bandă pentru a intra în calea activității.

Pe lângă faptul că deține și operează toate serverele sale, conexiunile pe care le oferă acest furnizor oferă protecție cu criptare la nivel guvernamental și protejează switch-ul. Între timp, o politică strictă fără jurnaluri înseamnă că nu există înregistrări care să fie expuse atunci când vine vorba de călătoriile dvs. online. Din păcate, furnizorul nu are o opțiune de plată Bitcoin.

IPVanish are toate platformele majore de dispozitive acoperite, cu aplicații pentru platformele Windows, iOS, macOS, Android, Linux și Amazon Fire TV prezente și contabilizate.

Un generos 10 alocare simultană de conectare ar trebui să fie suficient pentru multe întreprinderi mici, dar compatibilitatea completă a routerului serviciului este acolo dacă aveți nevoie. (Sunt disponibile routere pre-configurate.)

Asistența pentru clienți este întotdeauna disponibilă prin funcția de chat live 24/7 a IPVanish. Asistența prin e-mail este, de asemenea, disponibilă, sau faceți utilizatorii în căutarea acestora pot căuta răspunsuri în biblioteca de asistență a furnizorului.

Pro:

 • Securitate optimă și confidențialitate
 • Deține și operează întreaga rețea de server VPN
 • Aplicație nativă excelentă și asistență pentru clienți

Contra:

 • Oferă doar o garanție de returnare de 7 zile
 • Nu există opțiune de plată pentru criptocurrency

FĂRĂ SECURITATE: IPVanish păstrează lucrurile bine sub acoperire, datorită măsurilor sale optime de confidențialitate și securitate, care includ proprietatea și operarea întregii rețele de server. Vitezele rapide de descărcare și aplicația optimă și asistența clienților completează un pachet atractiv. Oferă doar o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți recenzia mea completă despre IPVanish.

5. PrivateVPN

Logo privatVPN

PrivateVPN se facturează ca „VPN cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial”. Sperăm că aceasta va adăuga în curând mai multe servere, întrucât actuala acoperire a serverului global al furnizorului lipsește puțin..

În timp ce furnizorul are doar 150+ servere disponibile, acestea sunt bine plasate (dacă sunt întinse puțin subțire) în 60 de țări de pe glob. Partajarea fișierelor P2P este permisă pe toate serverele PrivateVPN.

Vitezele de descărcare ale furnizorului sunt a 3-a cea mai rapidă din această listă cu 5, doar a învins fostul rege CyberGhost cu mai puțin de un singur Mbps. Nici o plafonă de date sau restricții de lățime de bandă nu vor intra în modul de a face afaceri online.

PrivateVPN protejează conexiunile clienților lor folosind criptarea la nivel militar. În ceea ce privește intimitatea lucrurilor, furnizorul nu păstrează niciun jurnal pe serverele lor, și acceptă Bitcoin dacă cauți să păstrezi înregistrările de plată complet anonime.

Suportul de aplicație nativ al furnizorului este limitat la platformele Windows, iOS, macOS și Android. Totuși, asta ar trebui să acopere nevoile majorității întreprinderilor. Pentru a proteja alte dispozitive sau pentru a proteja mai mult de 6 dispozitive simultan, puteți profita de caracteristica de router PrivateVPN.

În timp ce PrivateVPN susține că chat-ul de asistență în direct este disponibil 24 de ore din 7, se pare că are personal la ore aleatorii. Cu toate acestea, un formular „Contactați-ne” este întotdeauna disponibil, la fel și secțiunea de întrebări frecvente a furnizorului, deși nu poate fi căutată.

Pro:

 • Viteze de descărcare rapide
 • Până la 6 conexiuni simultane
 • Partajare de fișiere P2P pe toate serverele

Contra:

 • Serverele sunt răspândite puțin subțire
 • Lipsește biblioteca de suport căutabilă

PREț scăzut / viteză ridicată: PrivateVPN oferă conexiuni VPN rapide, bine protejate la un preț scăzut. Aplicația serviciului oferă o mulțime de opțiuni pentru utilizatorii VPN cu experiență, care nu necesită mult sprijin. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre PrivateVPN.

Cum să vă protejați activitățile legate de afaceri cu un VPN

Îmbunătățirea și protejarea activităților dvs. de afaceri legate de internet cu un VPN este ușoară:

  1. Abonați-vă la un VPN.
  2. Instalați aplicația (aplicațiile) VPN pe dispozitivul (dispozitivele) angajaților dvs..
  3. Conectați-vă la aplicație pentru a activa protecția VPN.
  4. Selectați un server VPN.
  5. Începeți ziua de lucru!

Este o VPN gratuită o opțiune bună pentru protejarea micii mele afaceri?

Nu, și vă voi spune de ce.

Costurile ascunse și „caracteristicile” VPN-urilor gratuite nu sunt favorabile pentru a face afaceri cu succes în epoca internetului.

Furnizorii VPN Freebie sunt cunoscuți pentru a accelera conexiunile utilizatorilor lor, încetinind viteza de descărcare. De asemenea, de obicei plasează capace de date zilnic sau lunare pe conexiunile utilizatorilor lor. Nu doriți să vă confruntați cu o plafonă de date atunci când încercați să desfășurați afaceri.

În plus față de restricțiile de mai sus, se știe că VPN-urile „gratuite” au costuri ascunse. Majoritatea acestor costuri se referă la confidențialitatea online. Confidențialitatea este de cea mai mare importanță atunci când vine vorba de desfășurarea afacerilor online.

Multe VPN-uri fără costuri sunt cunoscute pentru a urmări călătoriile online ale utilizatorilor lor, pentru a salva informațiile și apoi pentru a le vinde celui mai mare ofertant. Cel mai mare ofertant ar putea fi un agent de publicitate sau ar putea fi un concurent.

Alte VPN-uri gratuite introduc cookie-uri de urmărire nedorite și reclame în sesiunile de navigare web ale unui utilizator. Din nou, nu este bine.

Când afacerea dvs. este online, partea „privată” a „Rețelei virtuale private” este de cea mai mare importanță. Acest lucru nu este doar atunci când utilizați un furnizor VPN „gratuit”.

Concluzie

Proprietarii de întreprinderi mici care caută cea mai bună modalitate de a-și păstra activitățile de internet în siguranță împotriva observației și a furturilor, le este recomandat să se aboneze la un serviciu de rețea virtuală virtuală.

Un VPN oferă cea mai bună protecție disponibilă, păstrând informațiile referitoare la companie în siguranță împotriva ochilor înțepători, îmbunătățind totodată activitățile online.

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru utilizarea întreprinderilor în toată lumea, oferind acoperire globală completă a serverului, activitate P2P pe toate serverele, viteze rapide de conectare și protecție de securitate și securitate de top. Aruncați o asistență optimă pentru aplicații native și asistență 24/7 pentru clienți și aveți cel mai bun VPN pentru mica afacere.

Pentru mai multe informații sau pentru a cumpăra un abonament, accesați site-ul web ExpressVPN.

„Documente de afaceri” de rawpixel licențiat sub Licența Pixabay

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 70

map