Cel mai bun VPN pentru Etisalat

Dacă călătorești sau locuiești în Emiratele Arabe Unite (Emiratele Arabe Unite), cel mai probabil vei utiliza Etisalat pentru a te conecta la internet. Furnizorul de comunicații este principalul furnizor de internet din Emiratele Arabe Unite, cu o rețea de clienți de peste 90 de milioane de abonați.


După ce v-ați conectat la internet în Emiratele Unite, veți vedea că internetul este un loc puternic cenzurat.

Ca organizație guvernată, Etisalat cenzurează puternic tot conținutul de internet înainte de a-l face utilizatorului. Site-urile anti-islamice, conținutul pentru adulți, site-urile de distribuire video și serviciile VoIP, cum ar fi Skype, sunt blocate de Etisalat.

Din fericire, vizitatorii și rezidenții din Emiratele Arabe Unite pot evada blocajele de internet ale lui Etisalat folosind o rețea privată virtuală. 

Dar nu doar orice VPN. Guvernul Emiratelor Unite este deosebit de restrictiv în ceea ce privește VPN-urile. De fapt, majoritatea VPN-urilor nu vor funcționa din interiorul Emiratelor Unite - doar câteva funcționează în continuare de încredere de acolo.

Este posibil să fi observat că majoritatea articolelor mele „Cel mai bun VPN pentru” includ o listă de top 5 VPN. De data aceasta, am doar 3 furnizori pe lista mea. Doar 3 furnizori VPN pot debloca în continuare în mod sigur internetul complet de pe internetul Emiratelor Arabe Unite.

Rețineți că bătălia dintre furnizorii VPN și guvernul EAU este în desfășurare. În timp ce cele 3 VPN-uri pe care le-am enumerat aici funcționează la această scriere, nu există nicio garanție că vor funcționa mâine..

Din fericire, toți 3 dintre acești furnizori oferă o garanție de restituire fără sfoară, astfel încât să puteți obține o rambursare dacă VPN-ul ales nu va mai funcționa în interiorul Emiratelor Unite..

Cele mai bune VPN-uri Etisalat

Am testat toți furnizorii mei VPN preferați, iar cei 3 enumerați mai jos s-au dovedit că oferă acces de încredere la un internet deblocat atunci când sunt conectat la rețeaua Etisalat din Emiratele Unite. Dacă vă grăbiți, iată un rezumat rapid:

 1. ExpressVPN: Acest furnizor oferă acces fiabil la internet în lumea liberă. Acestea oferă viteze de conectare rapide, cu servere VPN fiabile, staționate în întreaga lume, care oferă securitate și confidențialitate online de top.
 2. NordVPN: Acesta este liderul cu prețuri reduse din acest trio, oferind acces fiabil la internet fără a rupe banca. Opțiunile sale duble VPN și serverele nefuscate vă asigură că activitățile dvs. legate de VPN vor fi nedetectabile.
 3. PrivateVPN: Fiind un furnizor VPN mai puțin cunoscut are avantajele sale. Până în prezent, PrivateVPN a rămas sub notificarea oficialilor din Emiratele Unite. Furnizorul permite până la 6 conexiuni simultane.

Cu toate că există sute de VPN-uri disponibile, doar câteva pot traversa în mod fiabil blocurile rutiere online ale Etisalat din Emiratele Arabe Unite. Pentru a face această listă, aceste VPN-uri au trebuit să ofere următoarele.

 • Posibilitatea de a debloca conținut restricționat din interiorul Emiratelor Unite
 • Servere localizate pe glob
 • Viteze de conectare rapide, fără capace de date
 • Criptare la nivel militar
 • Nu există jurnalele serverului
 • Suport excelent pentru clienți

Iată lista mea cu cele mai bune VPN-uri pentru utilizarea cu Etisalat:

1. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru accesul la lumea exterioară din interiorul Emiratelor Unite. Furnizorul oferă conexiuni fiabile, care reușesc cumva să zboare sub radarul Etisalat.

ExpressVPN are peste 3000 de servere staționate în 94 de țări de pe glob. Acestea oferă acces excelent la conținutul de internet, care ar putea fi în mod normal blocat în rețeaua de internet din Emiratele Unite ale Americii.

Vitezele de descărcare ale furnizorului sunt cele mai rapide din această listă de top 3, oferind viteze care să se ocupe cu ușurință de oricare dintre activitățile tale favorite online. Nu sunt impuse niciodată capete de date sau restricții de lățime de bandă pentru activitățile online ale clienților.

Pe lângă faptul că vă răspundeți adresa IP pentru a face să apară ca și cum vă conectați dintr-o altă țară, furnizorul oferă alte protecții de conectare. Protecțiile includ criptarea de grad militar, protecția împotriva comutatorilor de omor și protecția împotriva scurgerii DNS.

Nu veți avea nicio grijă cu privire la achiziționarea de jurnale legate de călătoriile dvs. online, după cum urmează acest furnizor o politică strictă fără jurnaluri.

Recent, ExpressVPN a început să utilizeze tehnologia „TrustedServer”, care asigură că toate datele sunt șterse complet la fiecare repornire a serverului. În plus, puteți avea un anonimat total folosind o adresă de e-mail de unică folosință împreună cu opțiunea de plată Bitcoin a furnizorului.

Asistența non-stop este disponibilă datorită sistemului de chat în direct 24/7 al furnizorului, asistență prin e-mail și sistem de bilete de asistență. De asemenea, oferă o bibliotecă de asistență și de soluționare a problemelor.

Furnizorul oferă suport pentru aplicații native pentru toate platformele de top ale dispozitivelor și oferă, de asemenea, o compatibilitate excelentă a routerului.

Pro:

 • Lucrează la rețeaua Etisalat din Emiratele Arabe Unite
 • Servere localizate în întreaga lume
 • Vitezele rapide de conectare
 • Criptare de vârf și alte protecții de conexiune
 • Protecții private excelente

Contra:

 • La un preț mai mare decât alți furnizori

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU ETISALAT: ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru protejarea conexiunii dvs. de internet în timp ce vă conectați la furnizorul de internet din Emiratele Arabe Unite Etisalat. Furnizorul oferă protecție de conexiune de top, precum și protecții de confidențialitate optime. Oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia mea completă despre ExpressVPN.

2. NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN oferă o protecție VPN excelentă pentru utilizatorii din rețeaua Etisalat, din Emiratele Unite. Acest furnizor cu preț scăzut oferă protecție găsită de obicei numai de la furnizori cu mult peste nivelul său de salarizare.

Furnizorul are peste 5.500 de servere localizate în 60 de țări. Aceste servere fac o sarcină de top de deblocare a internetului atunci când sunteți conectat la rețeaua Etisalat.

Aceste servere includ servere speciale capabile de funcționare, precum și servere Double VPN și Onion Over VPN, toate acestea vă ajută să vă ascundeți activitatea VPN. (Consultați aici pentru mai multe informații despre aceste caracteristici.)

NordVPN oferă cele mai mici viteze de conectare din acest roundup, dar acestea sunt în continuare în conformitate cu cerințele celor mai mulți utilizatori. Nu există limite de capacitate de date sau limitări ale lățimii de bandă aici.

Criptarea de grad militar, comutatorul de omor și protecția împotriva scurgerii DNS se combină pentru a asigura o protecție optimă a conexiunii.

Între timp, serverele furnizorului nu salvează jurnalele de niciun fel, astfel încât niciun fel de înregistrări ale antics-urilor dvs. online nu vă pot reveni și vă vor mușca. În plus, opțiunea de plată Bitcoin a furnizorului vă permite să mergeți complet incognito și acesta este un plus cert în Emiratele Unite.

Asistența clienților este disponibilă non-stop, prin intermediul chat-ului de asistență 24/7, al asistenței prin e-mail și al unei biblioteci de asistență care se poate căuta.

Suportul pentru aplicații native este disponibil pentru toate cele mai populare platforme, la fel și extensiile browserului pentru platformele Chrome și Firefox. Suportul pentru router este de asemenea disponibil.

Pro:

 • Serverele oferă acces fiabil din Emiratele Arabe Unite
 • Protecții de securitate online de top
 • VPN dublu, Onion Over VPN și servere oftalmate
 • Lider cu preț redus

Contra:

 • Cele mai mici viteze de conectare în acest top 3

CEA MAI BUNĂ OPȚIUNE VPN DE PREȚI MICI: Dacă nu sunteți un șeic de ulei, poate căutați să economisiți câțiva dolari. NordVPN vă poate ajuta să faceți asta. În plus, oferă acces fiabil la lumea exterioară, protejând în același timp călătoriile online de detectare și monitorizare. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre NordVPN.

3. PrivateVPN

Logo privatVPN

PrivateVPN câștigă locul 3 și ultimul loc în această linie datorită capacității sale de a lucra bine în țări cu restricții foarte mari, precum Emiratele Arabe Unite (precum și China).

În timp ce acoperirea serverului global al furnizorului este puțin limitată, cu peste 150 de servere din 60 de țări, serverele sale fac o treabă bună în tunelare în cadrul blocajelor rutiere puse de guverne excesiv de restrictive.

PrivateVPN oferă viteze de conectare rapide, oferind o mulțime de cai putere pentru toate activitățile dvs. online. Furnizorul nu va încetini viteza de conectare rapidă a EAU. În plus, niciodată nu va trebui să vă faceți griji pentru ca conexiunea dvs. să fie încărcată sau să vă ocupați de plafoane de date zilnic sau lunare.

Acest furnizor nu este un slob în arena de securitate a conexiunilor, datorită criptării de calitate militară, opțiunii de reconectare automată, funcției de obstrucție „Stealth VPN” extraordinară, protecției IPv6 împotriva scurgerilor și altele.

Confidențialitatea după fapt nu este niciodată o problemă datorită politicii PrivateVPN „Fără jurnalele serverului”. Dacă doriți să mergeți total incognito, folosiți o adresă de e-mail de unică folosință și opțiunea de plată Bitcoin a furnizorului.

Departamentul de asistență pentru clienți al furnizorului oferă un chat de asistență în direct, despre care susțin că este disponibil 24/7, dar am vizitat site-ul de mai multe ori când nu era disponibil. De asemenea, sunt disponibile un formular de contact de asistență și zone de început și întrebări frecvente, deși niciuna dintre ele nu oferă funcții de căutare.

Suportul pentru aplicații native este limitat la primele 4 platforme de dispozitive. Cu toate acestea, puteți proteja alte platforme de dispozitiv profitând de funcțiile de router ale furnizorului.

Pro:

 • Cunoscut pentru a lucra bine în țările restrictive
 • Vitezele de conectare nu vă vor încetini
 • Protecții excelente de securitate și confidențialitate

Contra:

 • Acoperirea serverului global ar putea fi mai bună
 • Nu există disponibilitate pentru chat-ul live 24/7

RECOMANDATE PENTRU CELE MAI MULTE ȚĂRI RESTRICTIVE: PrivateVPN este o opțiune atractivă pentru călătorii care vizitează țări guvernate de regimuri restrictive. Furnizorul a dovedit o putere de blocare a drumului. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

Citiți recenzia mea completă despre PrivateVPN.

Este legal să utilizați un VPN în rețeaua Etisalat din Emiratele Unite?

În timp ce furnizorii de servicii Internet din Emiratele Arabe Unite (precum Etisalat) au măsuri anti-VPN în vigoare pentru a încerca să blocheze utilizarea VPN, Legea Emiratelor Unite spune că utilizarea VPN este ilegală numai dacă o utilizați pentru a comite o infracțiune.

Autoritatea de reglementare a telecomunicațiilor (TRA) a țării este acuzată de cenzură pe internet în Emiratele Unite și interzice conținutul care „contravine interesului public, moralității publice, ordinii publice, securității naționale publice, moralității islamice sau este interzis în orice alt fel de EAU aplicabile. lege, reglementare, procedură, ordine sau cerință. "

Exemple de conținut interzis:

 • Utilizarea serviciilor VoIP (cum ar fi Skype)
 • Accesarea pornografiei sau a nudității
 • Frauda, ​​phishingul sau însușirea
 • Droguri
 • Jocuri de noroc (pariuri, loterie, cazinouri online)
 • Racism, discriminare, dispreț față de religie

Utilizarea unui VPN în comisia de activități ilegale poate duce la taxe suplimentare. Amenzile pot varia între 500.000 AED și 2.000.000 AED (136.000 USD până la 545.000 USD, la cursurile de schimb curente).

Activitățile ilegale pot include de asemenea infracțiuni informatice (cum ar fi furtul de date și de identitate), frauda bancară și alte scheme nefaste.

Este o VPN gratuită o opțiune valabilă pentru utilizare în rețeaua Etisalat?

Dacă sunteți un vizitator obișnuit al acestui site, veți ști că nu sunt un fan al VPN-urilor gratuite. Acestea fiind spuse, încercarea de a utiliza un VPN în rețeaua Etisalat, din Emiratele Unite, poate duce la probleme legale, în funcție de ce constă activitățile dvs. online.

În primul rând, să acoperim principalul lucru de care ar trebui să vă faceți griji: confidențialitatea online.

Mulți furnizori VPN „gratuite” își câștigă banii monitorizarea activităților online ale clienților lor și apoi vânzarea informațiilor respective celui mai mare ofertant. Ce se întâmplă dacă cel mai mare ofertant este guvernul Emiratelor Unite?

În plus, s-au găsit și alte VPN-uri freebie care injectează reclame nedorite și urmărește cookie-uri în sesiunile de browser ale utilizatorilor lor. (FYI, acele cookie-uri de urmărire se blochează chiar dacă nu sunteți conectat la serverele furnizorului VPN.)

Există, de asemenea, motive legate de confidențialitate pentru a nu utiliza un furnizor VPN gratuit. Multe VPN-uri gratuite accelerează viteza de conectare a utilizatorilor lor și restricționați utilizarea acestora cu placi de date zilnice sau lunare.

În plus, majoritatea VPN-urilor gratuite nu oferă o selecție mare de servere VPN pentru utilizarea clienților lor. Aceasta înseamnă că există șanse foarte bune ca un VPN gratuit să fie blocat în Emiratele Arabe Unite.

Vă sfătuiesc să nu încercați să utilizați un VPN gratuit, întrucât confidențialitatea dvs. este de maximă importanță atunci când utilizați internetul în Emiratele Unite, iar o VPN gratuită nu o reduce..

Ce altceva poate face un VPN?

Un VPN este o modalitate excelentă de a vă păstra călătoriile online sub acoperire în Emiratele Arabe Unite, precum și de a deschide accesul la conținut blocat. Cu toate acestea, oferă și alte funcții care îți îmbunătățesc și protejează activitățile online.

Un VPN este, de asemenea, un instrument util pentru a vă asigura confidențialitatea și securitatea online atunci când sunteți conectat la internet prin intermediul unui hotspot Wi-Fi neprotejat, ca cele găsite în cafenele și hoteluri.

Multe hotspoturi Wi-Fi nu necesită o parolă pentru a vă conecta la rețea. Aceasta înseamnă că conexiunea nu este criptată, lăsând activitățile dvs. online deschise observației altor utilizatori.

Chiar dacă hotspot-ul necesită o parolă, este posibil să nu fie securizat în mod corespunzător, lăsându-vă deschis la furtul de date sau la atacurile omului la mijloc în timp ce faceți cumpărături sau faceți servicii online.

Un VPN vă poate îmbunătăți, de asemenea, activitățile online împiedicând ISP-ul să vă aglomereze viteza de conectare sau blochează-ți activitățile.

Unii furnizori de servicii de internet au fost surprinși sau blocând conexiunile clienților dacă s-a găsit că se angajează în activități „neaprobate”, cum ar fi partajarea de fișiere P2P sau vizualizarea conținutului de la anumiți furnizori de streaming.

Un VPN împiedică ISP-ul dvs. să efectueze oricare dintre cele de mai sus, încărcându-vă conexiunea la internet într-un tunel protector de criptare, împiedicând monitorizarea activităților dvs. Nu pot bloca ceea ce nu pot vedea.

Concluzie

Sfătuiesc cu tărie ca utilizatorii Etisalat din Emiratele Arabe Unite, care caută să-și protejeze și să-și îmbunătățească activitățile online, să se aboneze la o rețea privată virtuală.

Un VPN vă criptează conexiunea la internet, protejându-vă activitățile online de ochii indurerați ai Etisalatului, ai guvernului Emiratelor Unite și ai răilor.

Un VPN oferă, de asemenea, posibilitatea de a accesa site-uri web, servicii de streaming, servere de jocuri și alte servicii care pot fi în mod normal blocate în interiorul granițelor Emiratelor Unite..

Logo ExpressVPN

ExpressVPN oferă o protecție fiabilă pentru activitățile dvs. online, deschizând totodată accesul la servicii care nu sunt disponibile în mod normal în Emiratele Arabe Unite. Furnizorul oferă viteze de conectare rapide, suport de aplicații multi-platformă excelent și asistență de ultimă generație pentru clienți. Protecțiile de confidențialitate ale furnizorului sunt unele dintre cele mai bune disponibile în industria VPN.

Pentru mai multe informații sau pentru a cumpăra un abonament, vizitați site-ul web ExpressVPN.

„Etisalat” de către Utilizatorul Wikipedia licențiat sub CC BY-SA 3.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − = 69

map