Cele mai bune VPN-uri pentru CBS All Access pentru 2020


CBS All Access este un serviciu de streaming pe care îl oferă rețeaua de televiziune CBS din SUA. CBS este cea mai urmărită rețea de televiziune din Statele Unite, oferind astfel de emisiuni populare de televiziune precum „The Big Bang Theory”, „NCIS” și multe altele.

CBS All Access oferă acces în direct și la cerere la toate emisiunile rețelei de televiziune CBS. De asemenea, oferă serii doar în streaming, cum ar fi „Star Trek: Discovery” și „The Good Fight”.

Din păcate pentru spectatorii din afara Statelor Unite, Conținutul CBS All Access este restricționat geografic la spectatorii din S.U.A.. Din fericire, există o modalitate pentru iubitorii de televiziune din Europa și din alte părți ale lumii de a-și rezolva Sheldon.

O rețea virtuală virtuală (VPN) este cea mai fiabilă și sigură metodă de accesare a conținutului blocat. Face acest lucru făcându-l să apară ca și cum un utilizator este situat într-o altă țară.

Un VPN poate face ca locația unui utilizator să pară undeva în realitate, prin faptul că nu le atribuie dispozitivului o nouă adresă IP temporară. În acest caz, adresa IP ar fi localizată în Statele Unite, ceea ce deschide accesul la conținutul transmis de CBS.

De asemenea, un VPN vă protejează activitățile online de ochii indurerați datorită tunelului criptat care vă ascunde conexiunea în interior.

Când luați în considerare un VPN pe care să îl utilizeze pentru a accesa CBS All Access, țineți cont de următoarele considerente: viteze de conectare, ferme de server din Statele Unite, capacitatea de a debloca serviciile de streaming, securitatea și confidențialitatea.

Cele mai bune VPN-uri pentru CBS All Access

Am pus pe toți furnizorii mei VPN preferați prin teste riguroase și aceste 5 VPN-uri au funcționat cel mai bine pentru deblocarea CBS All Access:

  1. ExpressVPN: Serverele acestui furnizor din SUA oferă protecție de confidențialitate pentru securitate și confidențialitate, precum și viteze de conectare HD. Asistența lor pentru clienți este de asemenea admirabilă.
  2. NordVPN: Conexiunile rapide ale acestui furnizor sunt protejate cu criptare la nivel militar. Protecțiile lor de confidențialitate sunt de primă clasă, cu o politică fără jurnale și o opțiune de plată Bitcoin.
  3. CyberGhost: Acest furnizor oferă cele mai rapide viteze de conectare din această listă, iar serverele sale VPN din SUA oferă o putere excelentă de deblocare pentru conținutul CBS. Aplicațiile ușor de utilizat de CyberGhost o fac o VPN prietenoasă pentru începători.
  4. IPVanish: Acest furnizor are o mulțime de servere deținute de sine stătătoare și care sunt operate în S.U.A. Aceste servere bine protejate furnizează o mulțime de puteri pentru transmiterea programelor dvs. CBS preferate.
  5. PrivateVPN: Deși acest furnizor are mai puține servere decât alții din această listă, serverele sale din SUA fac o treabă excelentă pentru deblocarea accesului CBS All Access. Vitezele sale de conectare sunt impresionante.

Am evaluat și clasat cele mai bune VPN-uri CBS All Access folosind următoarele criterii:

 • Servere cu sediul în S.U.A..
 • Deblochează serviciile de streaming populare
 • Conexiuni fiabile suficient de rapid pentru fluxurile HD
 • Protecție puternică a vieții private și securității
 • Suport multi-platformă
 • Asistență clienți de top

Iată lista mea cu primele 5 VPN-uri pentru utilizare cu CBS All Access.

1. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este alegerea mea # 1 de această dată, deoarece știe totul despre ABC-urile de accesare CBS.

Acest furnizor are peste 3.000 de servere VPN, care sunt staționate în 94 de țări. Un număr mare de servere sunt situate în Statele Unite. Pe lângă deblocarea tuturor acceselor CBS, serverele de asemenea deblochează Netflix, Hulu, BBC iPlayer și multe altele.

Vitezele de conectare ale ExpressVPN se potrivesc cu ușurință cu conținutul HD oferit de CBS. Ședințele dvs. de binging nu vor fi limitate, datorită lipsei de capacitate a datelor sau restricțiilor de lățime de bandă ale furnizorului..

Aceste conexiuni sunt codificate cu criptare de nivel guvernamental. În plus, serviciul face o treabă excelentă de a vă proteja confidențialitatea, urmând o politică strictă fără jurnaluri și acceptând Bitcoin pentru plățile de abonament.

ExpressVPN oferă și aplicații pentru cele mai populare dispozitive, inclusiv dispozitive Windows, iOS, macOS, Android, Linux și Amazon Fire TV. Extensiile browserului sunt disponibile pentru platformele Chrome și Firefox.

lui ExpressVPN Serviciu DNS MediaStreamer deschide orice conținut blocat pe Apple TV și în alte casete de streaming set-top. Cu toate acestea, îi lipsește protecția criptată a acoperirii VPN a serviciului.

Dacă vă confruntați cu probleme ale serviciului ExpressVPN, vă puteți baza pe asistența clienților de ultimă generație, datorită chat-ului de asistență 24/7 al furnizorului, asistență prin e-mail, sistem de urmărire a biletelor de asistență și depanare căutabilă și baze de cunoștințe de asistență.

Pro-uri

 • O mulțime de servere din S.U.A..
 • Vitezele de conectare care pot gestiona cu ușurință video HD
 • Suport excelent pentru clienți
 • Securitate de vârf și protecție de confidențialitate
 • Deblochează CBS All Access și alte servicii de streaming

Contra

 • Limita a 3 conexiuni simultane

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU TOTUL ACCES: ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru deblocarea tuturor acceselor CBS din afara S.U.A. Cu o mulțime de servere VPN din SUA, acest furnizor are toate nevoile de streaming acoperite. O garanție de returnare de 30 de zile este disponibilă.

2. NordVPN

Logo NordVPN

NordVPN furnizează conexiuni fiabile și are un număr mare de servere localizate în Statele Unite. Oferă confidențialitate și securitate de vârf clienților lor.

NordVPN are aproape 5.200 de servere în 60 de țări de pe glob. Mai mult de 1.600 de servere sunt staționate în S.U.A. Aceste servere deblochează ușor CBS All Access, precum și alte servicii de streaming.

Conexiunile pentru furnizori de HD nu sunt restricționate de limitările de lățime de bandă sau de capacitatea de date. Activitățile online sunt bine ascunse de vedere datorită criptarea de nivel militar.

Confidențialitatea dvs. online este bine păstrată datorită serviciilor NordVPN politica fără jurnale. O opțiune de plată Bitcoin vă păstrează informațiile despre plată incognito.

Suportul de aplicație al furnizorului are acoperite majoritatea platformelor compatibile CBS, cu aplicații pentru dispozitive Windows, iOS, macOS, Android, Linux și Android TV..

În plus, compatibilitatea sa completă a routerului asigură acoperirea tuturor dispozitivelor conectate. Routere pre-configurate sunt disponibile.

Asistența nu este niciodată o problemă cu NordVPN, datorită asistenței lor prin e-mail, Chat de asistență în direct 24/7 și baza de date de asistență căutabilă.

Pro-uri

 • 1.600+ servere de deblocare CBS din S.U.A..
 • Conexiuni HD-ready
 • Preț rezonabil
 • Protecție privată și securitate de top

Contra

 • Aplicațiile nu sunt ușor de utilizat

CELE MAI BUNE PENTRU VEDITORI CU BUDGET: NordVPN este cea mai bună alegere VPN pentru spectatorii care preferă să-și petreacă aluatul pe abonamente de streaming decât serviciul VPN. Oferă viteze pregătite pentru HD și asistență excelentă pentru clienți. Ați acoperit o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

3. CyberGhost

Sigla CyberGhost

CyberGhost blochează locul cu pachetul mediu, datorită vitezelor sale de conectare extrem de rapide, securității și protecției confidențialității de top și a prețului scăzut.

Acoperirea globală a acestui furnizor constă din aproape 3.700 de servere din 59 de țări din întreaga lume. Aproape 700 dintre serverele respective sunt staționate în Statele Unite. Toate aceste servere oferă deblocare pentru serviciile din SUA, precum CBS All Access, Netflix și altele.

Vitezele de conectare ale CyberGhost sunt unele dintre cele mai rapide din industria VPN, și cu siguranță cel mai rapid în acest roundup. Nu există capace de date sau restricții de lățime de bandă pentru a crampa stilul dvs., iar conexiunile rapide sunt bine protejate cu criptare de top.

Confidențialitatea dvs. este bine protejată datorită unei politici totale fără jurnal și a acceptării de către furnizor a Bitcoin pentru a vă proteja informațiile despre plata abonamentului..

Aplicații ușor de utilizat pentru platformele Windows, iOS, macOS, Android, Linux, Amazon Fire TV și Android TV v-ați acoperit, astfel încât să puteți surprinde cel mai recent episod din Twilight Zone, indiferent de locul unde puteți fi.

Protecția completă a routerului furnizorului acoperă toate dispozitivele, iar routerele preconfigurate sunt disponibile.

Departamentul de asistență pentru clienți al serviciului oferă chat de asistență în direct, o bibliotecă de asistență ușor de căutat și un formular de depunere a biletelor de asistență.

Pro-uri

 • Deblochează CBS, Netflix, altele
 • Conexiuni super-rapide = streaming HD super-neted
 • Suport excelent pentru aplicații
 • Nu înregistrează și nu acceptă Bitcoin

Contra

 • Aplicațiile nu au opțiuni avansate disponibile de la alți furnizori

CELE MAI BUNE PENTRU ÎNCEPĂTORI: CyberGhost face o alegere excelentă pentru noii utilizatori VPN care caută o modalitate ușoară de a deschide accesul la CBS All Access și alte servicii de streaming. Vitezele de descărcare fulgerătoare ale serviciului facilitează difuzarea conținutului 4K. Garanție de restituire a banilor fără risc pentru 45 de zile.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish oferă o capacitate excelentă de deblocare a conținutului și o alocație de 10 conexiuni simultane. De asemenea, oferă un nivel de securitate pe care alți furnizori VPN din această listă nu îl oferă. Cu toate acestea, lipsește protecția vieții private pe care o au alți furnizori VPN din această listă do oferi.

Acest furnizor are 1.300+ servere în 50+ țări, dintre care 645+ sunt situate în Statele Unite. IPVanish deține și operează toate fermele sale de servere, punând un nivel suplimentar de securitate între datele dvs. și restul lumii.

IPVanish deblochează în mod sigur CBS All Access împreună cu alte servicii populare de streaming bazate în SUA, cum ar fi Netflix, HBO Acum, Amazon Prime Video și Sling TV.

Acest furnizor oferă viteze de conectare fiabile care pot gestiona cu ușurință fluxurile HD CBS. În plus, vă puteți lega de conținutul inimii dvs., datorită lipsei capacelor de date și a limitărilor de lățime de bandă. Aceste conexiuni sunt bine protejate de criptarea de grad militar.

Deși IPVanish respectă o politică strictă fără jurnaluri, la fel ca toți ceilalți furnizori din acest roundup, îi lipsește o opțiune de plată pentru criptocurrency, astfel încât informațiile dvs. de plată ar putea fi deschise expunerii.

Aplicațiile sunt disponibile pentru platformele Windows, iOS, macOS, Android, Linux și Amazon Fire TV. Pâna la 10 dispozitive pot fi conectate simultan la serviciu. Compatibilitatea extinsă a routerului protejează restul dispozitivelor conectate. Dacă nu sunteți un do-it-yourself, rutere pre-configurate sunt de asemenea disponibile.

Asistența clienților IPVanish concurează bine cu ceilalți furnizori din această listă, cu asistență în direct 24 de ore din 24, asistență prin e-mail și o bibliotecă de asistență care poate fi căutată.

Pro-uri

 • Deține și operează serverele VPN
 • Permite 10 conexiuni simultane
 • O mulțime de servere din S.U.A..

Contra

 • Perioada de garanție a înapoierii limitată la 7 zile
 • Nu există opțiuni de plată de tip Bitcoin

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU UTILIZATORI MULTIPLI: cele 10 conexiuni simultane ale IPVanish fac o alegere excelentă pentru proprietarii de întreprinderi mici sau pentru familiile de tip Brady Bunch. În plus, fermele lor de server deținute și operate de sine stătătoare oferă un strat suplimentar de securitate a datelor care nu se găsește la alți furnizori VPN. Oferă doar o garanție de returnare de 7 zile.

5. PrivateVPN

Logo privatVPN

Rețeaua globală de server PrivateVPN nu poate măsura concurenții, dar nu are nimic de rușine în departamentul de performanță.

150+ servere nu reprezintă un număr imens de orice întindere a imaginației, dar PrivateVPN arată imaginația în cât de bine își poziționează serverele pe tot globul. Serviciul le-a răspândit în 60 de țări, inclusiv în S.U.A..

Conexiunile bine criptate, cu capacitate HD, fac o treabă excelentă de deblocare a accesului CBS All Access, precum și a conținutului altor servicii de streaming, cum ar fi Amazon Prime Video, Netflix și altele..

„Fără jurnale” este regula pe rețeaua de servere a PrivateVPN, și puteți merge complet incognito datorită politicii de plată a Bitcoin a furnizorului.

Asistența pentru aplicații PrivateVPN este destul de de bază, furnizând aplicații numai pentru macOS, Windows, Android și iOS. Cu toate acestea, suportul său complet de router va menține acoperite toate dispozitivele conectate. Până la 6 conexiuni simultane sunt permise la o singură autentificare.

Asistența clienților este adecvată, dar nu orbitoare. Chat live de asistență este disponibil, dar îi lipsește disponibilitatea non-stop. Un formular „Contactați-ne” este de asemenea disponibil dacă secțiunea Întrebări frecvente a companiei nu dă răspunsuri.

Pro-uri

 • Conexiunile pot gestiona cu ușurință fluxurile HD și 4K
 • Până la 6 conexiuni simultane
 • Oferă acces la numeroși furnizori de streaming bazat în SUA

Contra

 • Numerele de server ar putea utiliza un bump
 • Asistența clienților este de bază

VITEZE RAPIDE: PrivateVPN oferă un serviciu VPN rapid, cu o mulțime de opțiuni pentru utilizatorii avansați care doresc să tinker cu setările și nu au nevoie de multă mană. O garanție de restituire a banilor de 30 de zile menține factorul de risc la minimum.

Cum să utilizați un VPN pentru a vizualiza accesul CBS

Utilizarea unui VPN pentru deblocarea serviciului de streaming CBS All Access, bazat în Statele Unite, poate părea oarecum descurajant la început, dar se poate realiza în câțiva pași simpli:

  1. În primul rând, abonați-vă la un VPN.
  2. Descărcați și instalați aplicațiile (VPN-urile) VPN pe dispozitivele dvs. preferate.
  3. Selectați și conectați-vă la un server VPN situat în Statele Unite.
  4. Începeți fluxul!

Este o VPN gratuită o opțiune bună pentru deblocarea CBS?

Sunt un credincios puternic în faptul că nu a folosit niciodată o VPN „gratuită” pentru nicio activitate online. Nu este cu adevărat prudent. VPN-urile Freebie nu fac o muncă satisfăcătoare de deblocare a serviciilor de streaming și suportă costuri ascunse.

Furnizorii de streaming - cum ar fi CBS All Access, Netflix și alții - au devenit adepți în a detecta când un telespectator utilizează o VPN.

Când un serviciu de streaming detectează că un telespectator se conectează printr-o adresă IP care aparține unei VPN, acesta va trece rapid blocați adresa respectivă, oprirea accesului la conținut.

Urmează apoi furnizorului VPN să configureze adrese IP proaspete pentru accesul încă o dată deschis. Mulți plătit Furnizorii VPN nu au resurse pentru a concura la acest joc de whack-a-mole virtual. Ce te face să crezi că un furnizor VPN gratuit poate ține pasul?

Chiar dacă vă puteți conecta la un serviciu de streaming în timp ce utilizați un furnizor VPN gratuit, experiența dvs. de vizualizare este aproape garantată a fi mai puțin decât plăcută. Aceste tipuri de VPN sunt cunoscute accelerează viteza de conectare a clienților lor și puneți capacele lunare de utilizare la utilizarea lor. Niciunul dintre aceste lucruri nu este ecologic.

Acum aruncăm o privire asupra costurilor ascunse pe care le-am menționat.

Primul cost ascuns: timpul tău. Mulți furnizori VPN vă vor forța să stați într-o coadă de exploatație înainte de a vă permite să vă conectați la serviciul lor. După ce obțineți avansul, veți găsi că selecția dvs. de server este foarte limitată, dacă veți selecta deloc un server!

Al doilea cost ascuns: confidențialitatea ta. Chiar și un furnizor VPN „gratuit” trebuie să câștige bani, iar o modalitate de a face acest lucru este de a urmări și de a vinde informațiile de activitate online către agenții de publicitate și alte părți interesate. În plus, unii furnizori chiar injectează cookie-uri de urmărire nedorite și reclame în sesiunile de navigare ale utilizatorilor lor.

Abonamentul la un furnizor VPN de încredere și de încredere costă mai puțin decât un abonament fără anunțuri la CBS All Access. De ce să-ți asumi șansele?

Ma pot abona la CBS All Access din afara Statelor Unite?

CBS nu simplifică abonarea la serviciile lor din afara Statelor Unite.

Când vă înscrieți pentru un abonament la serviciu, aceștia verifică pentru a vă asigura că cardul dvs. de credit sau adresa de facturare PayPal se află în interiorul S.U.A. De asemenea, verificați adresa dvs. IP pentru a vă asigura că este localizată în granițele S.U.A..

Deci, dacă aveți un Metoda de plată bazată în SUA și o VPN, ar trebui să fii bun să mergi. În caz contrar, poate fi necesar să găsiți un prieten sau membru al familiei din SUA care dorește să vă partajeze informațiile de autentificare cu dvs..

Concluzie

Recomand cu tarie spectatorilor CBS All Access din afara Statelor Unite sa se aboneze la un serviciu VPN.

Un VPN va deschide acces la CBS All Access atunci când sunteți în afara S.U.A., precum și acces la alte servicii blocate, în streaming sau în alt mod.

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este cel mai bun mod de a vedea CBS All Access din alte regiuni. Rețeaua de server extinsă a furnizorului din SUA, viteze de conectare rapide și protecții optime de confidențialitate și securitate se adaugă la cel mai bun mod de a îmbunătăți și proteja toate activitățile dvs. online.

Pentru mai multe informații sau pentru a cumpăra un abonament, vizitați site-ul web ExpressVPN.

„Big Bang Theory” de către NASA Blueshift licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 51

map