Cele mai bune VPN-uri pentru Tor în 2020


Dacă doriți să vă mențineți incognito activitățile de navigare web, browserul Tor este unul dintre cele mai bune instrumente disponibile pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.

Cu toate acestea, oferă doar un singur strat de anonimat pentru activitățile dvs. online, deoarece protejează doar activitățile de navigare web de expunere - restul activităților dvs. online sunt lăsate deschise pentru observare..

Utilizarea unui VPN nu adaugă doar un alt nivel de protecție la activitățile bazate pe Tor Browser, ci se păstrează toate din activitățile dvs. online private, inclusiv activități precum torrenting de fișiere sau streaming video din afara regiunii dvs..

Când asociați Tor Browser cu un VPN, aveți un duo dinamic, protejându-vă în mod eficient confidențialitatea.

Atunci când aveți în vedere un VPN pentru utilizare cu Tor, țineți întotdeauna cont de viteza de conectare atunci când faceți cercetarea. Vă asigur că utilizarea unui VPN lent cu browserul Tor se va dovedi total nesatisfăcător.

Motivul este că, atunci când utilizați rețeaua Tor, conexiunea dvs. este trimisă printr-o serie de relee care vă anonimizează activitățile. Acest proces de releu are tendința de a încetini activitățile de navigare.

De regulă, un VPN va încetini viteza de conectare. Acest lucru face ca viteza să fie o considerație importantă atunci când evaluați un VPN pentru utilizarea cu Tor - astfel încât conexiunile dvs. pot fi păstrate cât mai repede posibil.

Când sunteți online, rețineți că multor terți ar dori să vă poată monitoriza activitățile online. Hackerii, agențiile guvernamentale - chiar și propriul tău furnizor de servicii de internet și agenții de publicitate - ar dori cu toții să vă țină evidența. Aceasta face din confidențialitate un alt factor esențial de care trebuie să țineți cont.

În acest articol, voi împărtăși informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză despre ce VPN este cel mai bun partener de protecție a vieții private pentru browserul Tor.

Cele mai bune VPN-uri pentru navigarea pe Web cu Tor

După testări ample, Am descoperit că următoarele 5 VPN-uri sunt cele mai bune pentru utilizarea cu Tor:

 1. ExpressVPN: Conexiuni rapide, fără jurnal, nu acceptă Bitcoin, oferă un site .onion
 2. NordVPN: Securitate bună, conexiuni rapide, fără jurnale, acoperire largă a serverului
 3. CyberGhost: Viteze rapide, prețuri rezonabile, fără jurnal
 4. IPVanish: Conexiuni rapide, fără jurnaluri, securitate de top
 5. PrivateVPN: Fără jurnaluri, aplicații ușor de utilizat, conexiuni rapide

Am evaluat și clasat primele 5 VPN-uri după următoarele criterii:

 • Compatibilitate cu Tor
 • Caracteristici speciale pentru utilizarea cu Tor
 • Vitezele rapide de conectare
 • Politica fără jurnale
 • Criptare excelentă
 • Oferă metode de plată anonime

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Tor:

1. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru utilizatorii Tor.

Acest furnizor este situat în Insulele Virgine Britanice care oferă confidențialitate, permițându-i să urmeze un auto-impus politica fără jurnale, ceea ce înseamnă că nu înregistrează activitățile online ale utilizatorilor săi.

Este adevărat că serviciul înregistrează anumite informații care nu sunt identificatoare, cum ar fi datele de conectare (nu au fost înregistrate ori), locația serverului utilizat și cantitatea de date transferate. Cu toate acestea, nimic din acestea nu poate ajuta autoritățile să identifice oricare dintre activitățile dvs. online.

ExpressVPN protejează conexiunile utilizatorilor săi folosind criptarea de grad militar și protejează conexiunile lor de a fi deschise pentru ochii indurerați, utilizând protecția switch-ul din aplicațiile desktop. (Aplicațiile sunt disponibile pentru toate platformele majore de dispozitive, inclusiv Windows, macOS, iOS, Android și Linux.)

Acest furnizor oferă viteze excelente de conectare, contribuind la diminuarea încetinirii pe care o veți experimenta atunci când utilizați Tor.

Furnizorul oferă chiar un .versiunea de ceapă a site-ului său web pentru a permite utilizatorilor să creeze un cont complet anonim cu furnizorul VPN folosind o adresă de e-mail aruncată și plătind cu Bitcoin. (De asemenea, oferă o listă de site-uri .onion pentru a vă începe.)

Pro-uri

 • Vitezele rapide de conectare
 • Bine criptate, ucide conexiunile protejate de comutator
 • Acceptă Bitcoin ca plată
 • Ofera site .onion
 • Nu păstrează jurnalele de utilizator

Contra

 • Mai scump decât alți furnizori
 • Nu există protecție împotriva comutatorilor de ucid pe dispozitivele mobile

BEST FOR TOR: ExpressVPN este alegerea mea # 1. Oferă acces rapid și bine protejat la internet, lucrând mână în mână cu Tor pentru a oferi anonimat și securitate. Conexiunile rapide ale furnizorului ajută la reducerea tendinței lui Tor de a încetini lucrurile când navighează pe web. O garanție de restituire a banilor de 30 de zile oferă o modalitate fără riscuri de a pune la încercare caracteristicile furnizorului.

2. NordVPN

Logo NordVPN

NordVPN este alegerea mea # 2 pentru utilizarea cu Tor.

Furnizorul oferă servicii specializate Servere Onion Over VPN care sunt configurate să funcționeze îndeaproape cu rețeaua Tor pentru a vă proteja toate activitățile online, nu doar navigarea dvs. web.

NordVPN oferă și o opțiune Double-VPN pentru a vă ajuta să vă descurajați conexiunea atunci când utilizați browserul Tor. Trebuie să aveți în vedere că este posibil să vedeți o viteză mare de conectare din cauza utilizării a 2 servere VPN, pe care funcția le cere. Cu toate acestea, conexiunile furnizorului ar trebui să fie tot mai mult decât orice aruncați la el, deoarece viteza de conectare a acestora este de obicei destul de rapidă.

NordVPN oferă, de asemenea, protecții excelente pentru confidențialitate fara jurnalele de nici un fel și furnizarea de conexiuni protejate împotriva comutatorilor care utilizează criptarea de nivel guvernamental pentru a vă proteja conexiunea împotriva urmăririi. Furnizorul acceptă, de asemenea, Bitcoin în schimbul serviciilor sale fine.

Aplicațiile native sunt disponibile pentru dispozitivele Windows, macOS, iOS și Android.

Pro-uri

 • Ofera servere Onion Over VPN
 • Servere dublu-VPN
 • Vitezele rapide de conectare
 • Fără jurnalele utilizatorului
 • Acceptă Bitcoin

Contra

 • Mai complicat să selectați servere decât alți furnizori

VALOARE EXCELENTĂ: NordVPN oferă o valoare excelentă pentru bani, oferă conexiuni rapide și asigură protecții de top pentru utilizatorii Tor. O garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile înseamnă că nu există niciun risc să le încercați.

3. CyberGhost

Cele mai bune VPN-uri pentru Tor în 2020

CyberGhost este o opțiune excelentă pentru primul utilizator VPN. Aplicația este simplu de utilizat și vă protejează bine sesiunile online, în ciuda lipsei funcțiilor specifice Tor.

Conexiunile rapide de la acest furnizor vă vor ajuta să vă ușurați grijile cu privire la încetinirea excesivă în timpul utilizării browserului Tor.

Furnizorul face o treabă excelentă de protejare a identității online, stocare nici un jurnal de utilizator de orice fel și acceptând Bitcoin ca plată.

Aplicațiile lor oferă o protecție excelentă împotriva comutatorilor, un secret perfect înainte și o criptare puternică, protejându-vă datele de actorii răi ai lumii.

Aplicațiile sunt disponibile pentru platformele macOS, Windows, Android și iOS și până la 7 dispozitive pot fi conectate simultan pe un singur cont.

Pro-uri

 • Fără jurnale
 • Acceptă Bitcoin
 • Securitate de top
 • Aplicații ușor de utilizat

Contra

 • Lipsesc caracteristicile specifice Tor

MARE OPȚIE PENTRU ÎNCEPĂTORI: CyberGhost oferă aplicații simple de utilizat, cu protecție cu un singur clic, protecții bune pentru confidențialitate și conexiuni rapide, toate livrate la un cost redus. Furnizorul oferă o garanție fără riscuri de 45 de zile.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish este un serviciu VPN sigur, ușor de utilizat, care oferă securitate și confidențialitate standard pentru industrie. Furnizorul se aplică la o politică fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că nu există nicio dovadă care să fie găsită cu privire la niciun antics online.

Aplicația IPVanish include un caracteristică de obstrucție care deghizează conexiunea criptată ca trafic de internet normal, adăugând un alt strat de anonimat. Aplicația vă poate schimba, de asemenea, adresa IP la intervale regulate, dacă alegeți acest lucru, dar rețineți că vă pierdeți temporar conexiunea la schimbarea adreselor IP.

Aplicațiile sunt disponibile pentru platformele Windows, macOS, Android și iOS.

În timp ce furnizorul nu oferă nicio caracteristică specifică Tor, serviciul VPN funcționează bine cu Onion, deși vă puteți aștepta la încetinirea obișnuită a vitezei și a performanței..

Din păcate, protecția vieții private nu se extinde la informațiile dvs. de plată, întrucât IPVanish nu acceptă Bitcoin sau orice alt tip de plăți anonime.

Pro-uri

 • Bună securitate
 • Fără jurnale
 • Conexiuni de încredere
 • Vitezele rapide de conectare

Contra

 • Nu oferă nicio caracteristică specifică Tor
 • Nu acceptă Bitcoin

FIABIL ȘI SIGUR: IPVanish este un amestec bun de viteză și securitate a conexiunii, oferind conexiuni fiabile pentru sesiunile dvs. Tor. Furnizorul oferă o garanție de returnare de 7 zile.

5. PrivateVPN
Logo privatVPN

PrivateVPN este un furnizor VPN cu care mulți dintre voi s-ar putea să nu fiți familiarizați, așa cum au apărut pe scenă recent. Furnizorul devine rapid cunoscut pentru vitezele rapide de conectare și protecțiile de securitate de top.
În timp ce furnizorul nu oferă asistență specială pentru Tor chiar din cutie, acesta oferă informații utile despre cum se poate conectați-vă la serverele OpenVPN prin Tor. Acest lucru permite utilizatorilor să se conecteze la site-uri web care în mod normal nu permit conectarea prin browserul Tor, deoarece ascunde utilizarea browserului.

PrivateVPN nu ține niciun fel de jurnal conectat la călătoriile online ale clienților lor și acceptă Bitcoin ca plată pentru serviciile sale. Confidențialitate înaltă a cinștilor peste tot!

Suportul pentru aplicații native este oferit pentru platformele iOS, Android, Windows și macOS.

Acoperirea globală a furnizorului este oarecum limitată, doar 100 de servere situate în 59 de țări.

Pro-uri

 • Vitezele rapide de conectare
 • Protecții private excelente
 • Suport VPN-Over-Tor

Contra

 • Nu există acoperire globală a serverului

FLEXIBIL ȘI PRECUZABIL REZONABIL: Utilizatorii PrivateVPN pot avea până la 6 dispozitive conectat simultan, bucurați-vă de conexiuni rapide și confidențialitate de top și profitați de o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Nu folosiți aceste VPN-uri cu Tor

Dacă utilizați Tor, vă preocupă să vă păstrați sub acoperire activitățile de navigare online. În mod surprinzător, există furnizori VPN care nu aveți în minte confidențialitatea.

Ascunde-mi fundul!

Regatul Unit din Marea Britanie Ascunde-mi fundul! este supus legilor din U.K. care solicită furnizorilor VPN să păstreze jurnalele. Se știe că a predat jurnalele de utilizator către autorități cel puțin o dată, ceea ce a dus la arestarea unuia dintre utilizatorii lor. Nu există prea multă confidențialitate sau anonimat aici.

PureVPN

În ciuda susținerii că este un furnizor VPN „fără jurnal”, autoritățile au folosit jurnalele presupuse inexistente ale PureVPN pentru a urmări și aresta un bărbat acuzat că a comis cibernetice un fost coleg de cameră.

Pot folosi un VPN gratuit cu Tor?

Deși este posibil din punct de vedere tehnic să utilizați un VPN gratuit cu Tor, vă îndemn să nu faceți acest lucru.

VPN-urile gratuite au adesea politici de confidențialitate care lipsesc. Ei păstrează jurnalele călătoriilor online ale utilizatorilor lor, vânzând uneori informațiile respective agenților de publicitate și altor părți interesate. (Hei, trebuie să câștige bani cumva, nu?)

De asemenea, VPN-urile gratuite îi fac adesea pe utilizatori să aștepte într-o coadă înainte de a le permite să se conecteze la un server VPN, iar mulți furnizori gratuite au date sau capete de lățime de bandă.

Deși o conexiune mai lentă este întotdeauna o problemă, este deosebit de important atunci când utilizați un VPN cu Tor, care încetinește lucrurile de la sine..

VPN-urile gratuite au fost, de asemenea, cunoscute că injectează reclame și cookie-uri de urmărire în sesiunile de navigare ale utilizatorilor lor. În plus, acești furnizori au, de obicei, mai puține servere și alocări IP, ceea ce facilitează urmărirea utilizatorilor.

Toate cele de mai sus fac pur și simplu o idee oribilă să încerci să folosești un VPN gratuit cu Tor.

Diferențele dintre Tor Over VPN vs. VPN over Tor

Poate ai observat că mai devreme în acest articol am menționat atât „Tor Over VPN”, cât și „VPN Over Tor”. Sunt aceleași lucruri? In ce fel sunt ei diferiti? Hai să aruncăm o privire.

Tor Over VPN

Tor Over VPN este atunci când vă conectați la VPN-ul dvs. și apoi navigați pe internet în Tor Browser.

Aceasta înseamnă că traficul dvs. de internet este criptat pentru prima dată prin VPN-ul dvs., protejându-l de observarea părților externe.

Adresa dvs. IP reală este protejată de detectare de către primul releu Tor. Releele de rețea Tor obstrucționează în continuare locația ta reală, redând conexiunea prin mai multe locații.

Pro:

 • Împiedică ISP-ul să detecteze utilizarea dvs. de browserul Tor
 • Deschide accesul la site-urile .onion
 • Permite utilizarea unui browser obișnuit pentru alte tipuri de navigare
 • Blochează adresa dvs. IP reală din rețeaua de relee Tor

Contra:

 • Unele site-uri nu acceptă traficul din rețelele Tor
 • VPN are acces la adresa dvs. IP reală

VPN peste Tor

VPN Over Tor constă mai întâi în conectarea la rețeaua Tor și apoi la conectarea la VPN.

Întrucât Tor Over VPN constă în simpla conectare la VPN-ul dvs. și apoi folosirea browserului Tor, folosind VPN Over Tor vă solicită să configurați manual câteva lucruri înainte de utilizare.

Doar câțiva furnizori VPN oferă această opțiune, PrivateVPN fiind singurul care vine în minte și singurul furnizor din această listă de top 5 care face acest lucru.

Pro:

 • Blochează atât ISP-ul, cât și VPN-ul dvs. să vă vadă traficul
 • Oferă acces la site-urile web care blochează traficul Tor
 • Reduce riscul de la nodurile de ieșire Tor configurate necorespunzător

Contra:

 • ISP-urile pot detecta utilizarea Tor
 • Necesită configurare manuală; nu este recomandat pentru începători
 • Fără acces la site-urile .onion
 • Portul de intrare pentru o rețea de releu Tor poate detecta adresa dvs. IP reală
 • Rută tot traficul de internet prin Tor, încetinind Tot jos

„Computer-Phone-Tablet-Technology” de Blue Coat Photos licențiată în baza CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 1

map