CyberGhost vs. Hotspot Shield – Sammenligning og testresultater 2020


CyberGhost er et godt valg for VPN-brugere, der leder efter en udbyder, der tilbyder et bedre serviceniveau end gennemsnittet. Udbyderen tilbyder hurtige forbindelseshastigheder og beskyttelse af de mest beskyttede personlige oplysninger.

CyberGhost-logo

CyberGhost leverer et fint niveau af funktioner, alt sammen til en rimelig pris.

Besøg CyberGhost

Hotspot Shield tilbyder en VPN-mulighed, der giver fremragende forbindelseshastigheder, beskyttelse af privatlivets fred og BitTorrent-support.

Hotspot Shield-logo

Mens udbyderen mangler en smule i den globale serverdækningsafdeling, kan Hotspot Shield give en fremragende mulighed for nye, værdsindede VPN-brugere.

Besøg Hotspot Shield

Sådan vælges en VPN

Det er tid til endnu en kamp i mine igangværende, VPN-turneringer (Virtual Private Network). Denne gang holder jeg på CyberGhost mod Hotspot Shield.

Jeg introducerer top 10 kategorier skal du nøje overveje, når du undersøger en VPN-udbyder og fortælle dig, hvorfor hver kategori fortjener omhyggelig overvejelse. Efter at have afsløret, hvor godt begge VPN-udbydere klarer sig i hver kategori, vil jeg navngive en kategorievinder.

Når jeg har dækket alle 10 kategorier, fortæller jeg scoringerne og erklærer en samlet sejr. På det tidspunkt skulle du have tilstrækkelig information til at tage en informeret beslutning om, hvilken af ​​de to udbydere der bedst passer til dine VPN-behov.

Tilslutningshastighed

Jeg ved ikke om dig, men det ser ud til, at enhver elektronisk enhed, jeg køber i disse dage, er tilsluttet internettet.

Sikker på, der er de sædvanlige mistænkte, som computere og smartphones - men selv min vækkeur er tilsluttet internettet! En hurtig internetforbindelse er mere vigtig end nogensinde i disse dage.

Vi her hos Pixel Privacy tester ofte downloadhastighederne for de beskyttede forbindelser af VPN'er ved hjælp af appen Speedtest.net. Vi udfører testene som følger:

  1. Vi bruger en gigabit Ethernet-forbindelse baseret i Nordamerika.
  2. 3 brugere udfører testene, som hver er placeret i forskellige områder af verden. De opretter forbindelse til VPN'er på 3 forskellige placeringer - Det Forenede Kongerige, USA og Hong Kong - på 3 forskellige tidspunkter af dagen i løbet af 3 dage.
  3. Vi udfører testene ved hjælp af Windows-versionen af ​​hver udbyders app. Appen er konfigureret til at oprette forbindelse til VPN-serveren gennem OpenVPN-protokollen over UDP.
  4. Når alle hastighedstestene er afsluttet, beregnes den samlede gennemsnitlige hastighed for hver udbyder.

Gennemsnitlig tilslutningshastighed

Begge udbydere scorede godt i kategorien for downloadhastighed. Hotspot Shield scorede dog især godt.

Hotspot Shield giver downloadhastigheder kun et par cifre, der er genert på 100 Mbps. I mellemtiden leverer CyberGhost omkring halvdelen af ​​denne hastighed. Begge udbydere tilbyder dog mere end nok "oomph" med masser af hastighed til næsten enhver online aktivitet, du kan tænke på.

Gennemsnitlig vinder for tilslutningshastighed: Hotspot Shield

provider

Gennemsnitlig. VPN DL-hastighed Link

Hotspot Shield

95,75 Mbps besøg hjemmeside

CyberGhost

58,22 Mbps besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Prisfastsættelse

Begge vores head-to-head konkurrenter tilbyder abonnementer med rimelig pris. Hver af udbyderne vil være en attraktiv mulighed for online-brugere, der leder efter en VPN-mulighed, der er prissat af et budget.

De månedlige omkostninger for et CyberGhost-årligt abonnement er prissat i nærheden af ​​en god deli-sandwich. Prisen hopper til prisen for en sandwich og en side, hvis du vælger at betale månedligt. Og ja, det er næsten frokost, mens jeg skriver dette, hvorfor spørger du?

Hvad angår Hotspot Shield, kører deres årlige abonnement et par dollars mere, og deres månedlige mulighed rammer din lommebog til samme pris som CyberGhost.

Priser vinder: CyberGhost

provider

Penge tilbage 

Garantiperiode

Link

CyberGhost

30 dage besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Hotspot Shield

45 dage besøg hjemmeside

Privatliv

Hvordan kan du se, om en politiker lyver? Hans læber bevæger sig.

Hvordan kan du se, om nogen forsøger at overvåge dig på internettet? Du er tilsluttet internettet.

Tak folkens, jeg vil være her hele ugen, glem ikke at prøve kalvekød!

Men alvorligt, når du er på internettet, bliver du sporet. Det kan være din internetudbyder, der samler oplysninger om dine browservaner, så de kan sælge dem til den højeste byder, eller endda fyren i hjørnet af kaffebaren, der prøver at hacke dine bankoplysninger.

For at bestemme, hvor godt en VPN-udbyder beskytter dit privatliv, skal du finde ud af følgende:

  • Er udbyderen placeret i en land, der respekterer privatlivets fred?
  • Giver udbyderen opbevar ingen logfiler af deres kunders online rejser?
  • Accepterer udbyderen private betalingsmuligheder, som Bitcoin?

CyberGhosts hjemland Rumænien kræver ikke VPN-udbydere for at føre logfiler, så de ikke gør det. De accepterer også Bitcoin som betaling.

Hotspot Shield er baseret i USA, hvor der ikke i øjeblikket er et krav for, at VPN-udbydere skal føre logfiler. Udbyderen drager heldigvis fordel af dette og holder ingen brugeraktivitetslogfiler. Selvom denne udbyder ikke accepterer Bitcoin, vil de tage købmandsgavekort som betaling.

Vinder af privatlivets fred: Det er et slips!

provider

Star Rating for beskyttelse af personlige oplysninger Link

CyberGhost

5,0 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Hotspot Shield

5,0 besøg hjemmeside

Funktioner

Når du undersøger VPN-udbydere, skal du ikke begå fejlen ved at koncentrere dig om blot et par attraktive funktioner.

Selv om en billig pris eller en hurtig downloadhastighed altid er attraktiv, hvis udbyderen ikke beskytter dine forbindelser tilstrækkeligt eller giver omfattende global serverdækning, er det værdiløs.

I dette afsnit vil jeg se på, hvor godt begge VPN-tjenester fungerer i valgte kategorier. Jeg vil give detaljer om, hvor godt hver enkelt klarer sig i hver kategori, og derefter erklære en vinder for den bestemte arena.

I slutningen af ​​artiklen vil jeg beregne hver udbyders samlede score og navngive en head-to-head vinder.

Sikkerhed

En VPNs kryptering er det beskyttelseslag, der bruges til at beskytte dine online aktiviteter mod nysgerrige øjne. Ud over en krypteret forbindelse skal en VPN-udbyder også tilbyde andre beskyttelser, der giver dig mulighed for at rejse på nettet anonymt.

CyberGhost bruger 256-bit kryptering til at beskytte deres forbindelser ved hjælp af OpenVPN med TCP / UDP, IPSec, PPTP og L2TP / IPSec protokoller. Derudover tilbyder de malware-, sporings- og annonceblokering samt DNS-lækage og IPv6-beskyttelse mod lækage.

Hotspot Shield bruger en proprietær form for kryptering kaldet “Catapult Hydra.” Der er ikke meget information om krypteringsprotokollen tilgængelig. Udbyderen tilbyder også en kill switch, IPv6 og DNS lækage beskyttelse, og muligheden for automatisk at tænde VPN-beskyttelse på ikke-betroede Wi-Fi hotspots.

Hvis du vil lære mere om sikkerhedsfunktioner, skal du se min VPN-sikkerhedsfunktioner-artikel.

Sikkerhedsvinder: Det er et slips!

provider

Generelt sikkerhedsresultat Link

CyberGhost

5,0 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Hotspot Shield

5,0 besøg hjemmeside

Samtidige forbindelser

Hvis du driver en lille virksomhed eller en stor familie, kan antallet af samtidige forbindelser, som en VPN tillader på en enkelt konto, være en vigtig overvejelse.

CyberGhost tillader det 7 samtidige forbindelser på en gang.

Hotspot Shield tillader det 5 samtidige forbindelser på en gang.

Vinderen af ​​samtidige forbindelser: CyberGhost

provider

Antal af samtidige forbindelser VPN tillader Link

CyberGhost

7 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Hotspot Shield

5 besøg hjemmeside

Streaming Support

Abonnenter på videostreamingtjenester, der søger at fjerne blokering af deres foretrukne tjenester, mens de besøger fremmede lande, er glade for at vide, at begge vores konkurrenter kan fjerne blokering af en god mængde streamingindhold.

CyberGhost og Hotspot Shield begge tilbyder Netflix-unblocking for den amerikanske version af streamingtjenesten. Begge udbydere tilbyder let at følge ofte stillede ofte stillede spørgsmål til forbindelse til amerikansk Netflix-indhold, som du kan finde på linkene i forrige sætning.

CyberGhost tilbyder også Netflix UK-unblocking sammen med unblocking af forskellige andre streamingtjenester, herunder Storbritanniens BBC iPlayer og Channel 4, samt Amazon Prime, HBO, Sling TV, YouTube Red og andre i USA Andre tjenester i forskellige lande er også fjernet.

Hotspot Shield tilbyder også adgang til Netflix U.K.-biblioteket med indhold såvel som BBC iPlayer, ITV Hub og All 4 i Storbritannien, og Hulu og Amazon Prime Video i U.S.A..

Streaming Support vinder: CyberGhost

provider

# af U.S. Streaming Services VPN Unblocks # af International Services VPN Unblocks Link

CyberGhost

17 23 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Hotspot Shield

3 4 besøg hjemmeside

BitTorrent support

Peer-to-peer-fildeling, også kendt som P2P og BitTorrenting, er en af ​​de mest populære aktiviteter på Internettet. Brugere deler lovligt dokumenter og andre typer filer.

Der er dog brugere, der deler ophavsretligt beskyttede filer, såsom video og musik, der ansporer mange internetudbydere til at blokere fildeling på deres netværk. Afhængig af en brugers placering kan de også have juridiske og økonomiske sanktioner for deling af sådant materiale.

CyberGhost tillader P2P-aktivitet på VPN-servere i 66 lande.

Hotspot Shield tillader torrentaktivitet på alle dets servere, der er placeret i 70+ lande.

BitTorrent Support vinder: Hotspot Shield

provider

Antal lande, hvor VPN tillader BitTorrent-adgang Link

CyberGhost

66 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Hotspot Shield

70+ besøg hjemmeside

Global server dækning

En VPN-tjenestes globale serverdækning er nøglen, der låser op for adgang til indhold, der normalt kan være blokeret i din region. Jo flere lande din udbyder har servere placeret i, jo mere fremmed indhold kan du fjerne blokering af.

CyberGhost har 5.900+ servere placeret i 90 lande.

Hotspot Shield har 3.200 servere i 70+ lande over hele kloden.

Vinder af global serverdækning: CyberGhost

provider

Serverantal Lande Link

CyberGhost

5.900+ 90 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Hotspot Shield

3.200 70+ besøg hjemmeside

Multi-platform support

Hvis du er som mig, ejer og bruger du mere end en enhed, der kan få adgang til internettet. Derfor leder jeg altid efter en VPN-udbyder, der understøtter så mange enhedsplatforme som muligt.

CyberGhost giver native app support til Android, iOS, macOS, Windows, Linux, Amazon Fire TV og Android TV platforme. Derudover kan du bruge tjenesten med Raspberry Pi-enheder, NAS-enheder og adskillige routere. Browserudvidelser er tilgængelige for Chrome- og Firefox browserplatforme.

Hotspot Shield's understøttelse af flere platforme består af native apps til Windows-, macOS-, iOS- og Android-platforme. En browserudvidelse er tilgængelig til Chrome-platformen. Udbyderen tilbyder ikke router support.

Vinder af flere platforme Support: CyberGhost

provider

Antal understøttede platforme Browserudvidelser? Link

CyberGhost

7 Ja (Chrome, Firefox) besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Hotspot Shield

4 Ja (Chrome) besøg hjemmeside

Kunde support

Kundesupport er som den dåse Fix-a-Flat, som du holder i din bils bagagerum. Forhåbentlig behøver du aldrig at bruge det, men det er rart at have det tilgængeligt, når du gør det.

CyberGhost tilbyder 24/7 live chat, en "indsende en anmodning" form og en søgbar vidensbase.

Hotspot Shield's kundesupport består af en 24/7 live support chat-mulighed, en formular til anmodning om support og et søgbart supportbibliotek.

Kunde support vinder: Det er et slips!

provider

Kundesupport Stjernevurdering Link

CyberGhost

5,0 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Hotspot Shield

5,0 besøg hjemmeside

Vinder:

Mens løbet mellem CyberGhost og Hotspot Shield var tæt på i begyndelsen, begyndte CyberGhost hurtigt at trække sig væk uden at opgive føringen.

CyberGhost-logo

CyberGhost scorede bedst i prissætningen, samtidige forbindelser, streaming support, global server dækning og multi-platform support kategorier.

I mellemtiden vandt Hotspot Shield i kun 2 af head-to-head-kampene, dem med forbindelseshastighed og BitTorrent-support.

Begge virksomheder tilbød lige store show på arenaerne for privatliv, sikkerhed og kundesupport.

For mere information eller for at købe et VPN-abonnement fra vores sejr, besøg CyberGhost-webstedet.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map