De beste VPN’s voor Popcorn-tijd en heb je er echt een nodig?


Popcorn Time is een gratis BitTorrent-client met een geïntegreerde mediaspeler, waarmee video-inhoud van torrents kan worden bekeken, net zoals Netflix en andere streamingdiensten.

De juridische status van Popcorn Time is vergelijkbaar met die van andere BitTorrent-clients vanwege de distributie van auteursrechtelijk beschermde inhoud. Popcorn-tijdgebruik kan bijzonder hard worden bekeken, want hoewel de software zelf legaal is, kunnen gebruikers de software gebruiken om tv-afleveringen en films met copyright te bekijken en bekijken.

Als je de Popcorn Time-app gebruikt, zorg er dan voor dat de inhoud die je bekijkt met de app geen auteursrecht heeft en wettelijk beschikbaar is om te bekijken.

Het gebruik van de app om auteursrechtelijk beschermd materiaal te bekijken, kan leiden tot het staken en uitstellen van bestellingen van inhoudaanbieders, mogelijke rechtszaken, strafrechtelijke vervolging en mogelijk worden verbannen van het gebruik van uw lokale internetprovider (ISP).

Zoals altijd zou ik nooit pleiten voor het gebruik van een app zoals Popcorn Time om illegaal auteursrechtelijk beschermde films, shows en ander videomateriaal te bekijken. Voordat u de app of vergelijkbare apps gebruikt, moet u zelf wat onderzoek doen. Pixel Privacy is geenszins de ultieme autoriteit voor het legale gebruik van applicaties.

Veel Popcorn Time-gebruikers gebruiken graag een VPN om hun activiteiten privé te houden. Een VPN versleutelt uw internetverbinding, zodat uw online activiteiten niet worden gedetecteerd en gecontroleerd.

Hoewel uw internetprovider u kan vertellen dat u bent verbonden met internet, kunnen ze niet vertellen met welke services of sites u verbinding maakt. Als de ISP uw online activiteiten niet kan detecteren, zullen ze uw verbindingssnelheden niet vertragen of uw activiteit voor het delen van filmbestanden blokkeren.

In dit artikel deel ik met u de top 5 VPN's om uw Popcorn Time-sessies te beschermen.

Disclaimer: Wij hier bij Pixel Privacy zouden toegang tot auteursrechtelijk beschermd materiaal nooit toestaan ​​of aanmoedigen door Popcorn Time of een andere op torrenting gebaseerde toepassing te gebruiken. Houd er rekening mee dat de hardwerkende mensen die die inhoud hebben gemaakt, een behoorlijke vergoeding voor hun werk verdienen. 

Er zijn tal van redelijk geprijsde en legale manieren om films en shows te streamen. Overweeg deze opties voordat u een app zoals Popcorn Time gebruikt.

Uw VPN gebruiken met Popcorn Time

Ga als volgt te werk om het delen van films en het bekijken van sessies met een VPN te beschermen:

 1. Abonneer u op een VPN-provider. (Ik raad ExpressVPN aan.)
 2. Installeer de app (s) voor uw apparaat (en).
 3. Log in bij de VPN-provider.
 4. Maak verbinding met een VPN-server.
 5. Start de Popcorn Time-app.
 6. Geniet van de voorstelling!

Beste VPN's voor Popcorn Time

Na het doorlopen van een groot aantal VPN-services door middel van inspannende testen, de 5 hieronder vermelde providers kregen de beste facturering bij gebruik met Popcorn Time. Voor degenen die weinig tijd hebben, volgt hier een korte samenvatting:

  1. ExpressVPN: Dit is de beste keuze voor het beschermen van uw Popcorn Time-weergavesessies. Naast het bieden van de snelste verbindingen in deze verzameling en uitstekende beveiliging, biedt ExpressVPN P2P-actie op al zijn servers, waardoor het een optimale keuze is voor het bekijken van films via Popcorn Time.
  2. NordVPN: Deze provider biedt uitstekende verbindingsbescherming en eersteklas privacybescherming. Hoewel ze P2P-actie op al hun servers niet toestaan, staan ​​ze het wel toe op servers in 45 verschillende landen, met veel opties. Hun abonnementsprijs is de laagste in deze verzameling.
  3. CyberGhost: Biedt uitstekende downloadsnelheden die goed worden beschermd. Een logboekbeleid op hun servernetwerk (dat veel P2P-opties biedt) en eenvoudig te gebruiken apps maken CyberGhost een uitstekende optie voor Popcorn Time-gebruikers die voor het eerst VPN-gebruikers zijn.
  4. IPVanish: Deze provider levert de 2e snelste verbindingssnelheden op de lijst en staat P2P-activiteit toe op al hun servers. Eersteklas codering en kill-schakelaarbescherming, evenals een strikt logboekregistratie, houden uw online kijkgewoonten volledig incognito.
  5. PrivateVPN: De 3e snelste snelheden op deze lijst, militaire codering en torrenting op al zijn no-logs servers maken deze vrij recente toevoeging aan de VPN-scène tot een bovengemiddelde keuze voor filmliefhebbers.

Ik heb de beste Popcorn Time VPN's gerangschikt volgens de volgende criteria:

 • Staat torrenting toe (Popcorn Time maakt gebruik van torrenting technologie)
 • Snelle verbindingen, zonder bandbreedtebeperking of datacaps
 • Eersteklas beveiliging en privacybescherming
 • Uitstekende klantenservice
 • Gebruikt gedeelde IP-adressen

Wat zijn gedeelde IP-adressen en waarom zijn ze belangrijk??

Zoals u misschien al weet, identificeert een IP-adres uw apparaat terwijl het is verbonden met een netwerk. Dat netwerk kan je lokale netwerk zijn of het internet. Maar als het op internet aankomt, kan dat IP-adres ook uw fysieke locatie onthullen.

Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server, wordt er tijdelijk een nieuw IP-adres aan uw apparaat toegewezen, waardoor het lijkt alsof u zich in een ander deel van de wereld bevindt en uw ware locatie wordt verborgen.

Veel VPN-providers gebruiken gedeelde IP's op hun servers, wat betekent dat meerdere apparaten hetzelfde IP-adres gebruiken. Aangezien meerdere gebruikers via hetzelfde adres zijn verbonden, kan activiteit via dat adres niet gemakkelijk worden herleid tot een enkele gebruiker. Dit voegt een extra laag anonimiteit toe aan uw internetgebruik.

Hier zijn mijn top 5 keuzes voor de beste VPN's voor het bekijken van video via Popcorn Time.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN is uw beste optie voor het beschermen van uw popcorn Time-films. De provider levert het beste werk voor het soepel afspelen van films, terwijl nieuwsgierige blikken uw filmweergave niet kunnen volgen.

ExpressVPN staat torrenting-activiteit toe op alle 3.000+ servers in zijn wereldwijde servernetwerk. De provider gebruikt gedeelde IP's op al hun servers.

ExpressVPN kan gemakkelijk HD- en 4K-streaming aan, waardoor het een uitstekende keuze is. Dankzij het ontbreken van dagelijkse of maandelijkse datacaps, snijdt de provider je nooit af in films.

De verbindingen van de provider zijn niet alleen snel, ze zijn ook goed beschermd, dankzij codering op militair niveau en kill-switchbescherming.

Bovendien is privacy geen zorgen dankzij de VPN's op de Britse Maagdeneilanden geen logboekbeleid, evenals een Bitcoin-betalingsoptie, die kan worden gebruikt in combinatie met een wegwerp-e-mailadres om uw abonnementsinformatie volledig incognito te houden.

Klantondersteuning is er wanneer je het nodig hebt dankzij 24/7 live chatondersteuning, e-mailondersteuning, een systeem voor het volgen van problemen en een doorzoekbare ondersteuningsbibliotheek.

Popcorn Time is beschikbaar op de meeste grote apparaatplatforms, evenals ExpressVPN, met native apps voor de macOS-, Linux-, Windows-, Android- en iOS-platforms en andere.

U kunt tot 5 apparaten tegelijk verbinden met dezelfde login. Als u meer apparaten dan dat wilt beschermen, of als u apparaten hebt die de native app-ondersteuning van ExpressVPN niet dekt, kunt u de uitgebreide routerondersteuning van de provider gebruiken.

Voors:

 • Alle servers werken met Popcorn Time
 • Uitstekende beveiliging en privacybescherming
 • Klantenservice 24/7 beschikbaar
 • Gedeelde IP's voor extra anonimiteit
 • Verbluffende verbindingssnelheden

nadelen:

 • Duurder dan veel andere VPN's

BESTE VPN VOOR POPCORNTIJD: ExpressVPN is de beste VPN die beschikbaar is om uw kijksessies voor Popcorn Time te beschermen en te verbeteren. Geen logs, kill switch-bescherming en goed gecodeerde verbindingen vormen allemaal een geweldige manier om uw Popcorn Time undercover te houden. Een 30-dagen geld-terug-garantie is beschikbaar en er is 3 maanden gratis met deze ExpressVPN Coupon-code.

Lees mijn volledige recensie van ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN-logo

Dankzij de voordelige prijzen, NordVPN is de beste VPN-optie voor Popcorn Time-kijkers met een beperkt budget.

NordVPN heeft meer dan 5.200 servers in 60 landen. Hoewel niet al die servers P2P-activiteit toestaan, is het geen probleem. Als u bent verbonden met hun netwerk en een P2P-app (zoals Popcorn Time) begint te gebruiken, zal het netwerk u onmiddellijk doorsturen naar een VPN-server in Canada of Nederland. Al hun servers bieden gedeelde IP-adressen.

NordVPN vertraagt ​​je internetverbinding niet zodanig dat je niet kunt genieten van films, en levert snelle, goed beveiligde verbindingen.

Versleuteling van overheidskwaliteit en een kill-switchoptie beschermen uw streaminggewoonten tegen het bekend worden van het publiek, en er zijn geen gegevens over uw online activiteiten dankzij het uitgebreide beleid van de provider zonder logboeken en een Bitcoin-betalingsoptie.

De klantenondersteuning van de provider is 24/7 beschikbaar dankzij de altijd beschikbare live supportchat, e-mailondersteuning en een doorzoekbare ondersteuningskennisbank.

Ondersteuning voor de NordVPN-app omvat apps voor de platforms macOS, iOS, Windows, Android, Android TV en Linux. Chrome- en Firefox-browserextensies zijn ook beschikbaar.

U kunt maximaal 6 apparaten tegelijk gebruiken op de servers van de provider. U hebt ook toegang tot de uitstekende routerbescherming van de service om al uw verbonden apparaten te beschermen via een enkel toegangspunt.

Voors:

 • Staat P2P-verkeer toe op geselecteerde servers
 • Eersteklas privacy en beveiliging
 • Lager geprijsd dan de meeste VPN's
 • Gedeelde IP's

nadelen:

 • De bescherming van de dodenschakelaar gebeurt per app

BUDGETVRIENDELIJKE POPCORNTIJD VPN: de lage prijs van NordVPN voor een hoog serviceniveau zorgt voor een aantrekkelijke optie voor filmliefhebbers met een beperkt budget. Gebruikers zullen genieten van hun uitgebreide beveiliging en privacybescherming. 30-dagen geld terug garantie.

Lees mijn volledige recensie van NordVPN.

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost biedt hoge snelheden via een eenvoudig te gebruiken app-interface, waardoor het de beste optie is voor gebruikers die voor het eerst VPN gebruiken.

CyberGhost heeft meer dan 3.700 servers, gestationeerd in 60 landen over de hele wereld. De provider staat P2P (en Popcorn Time) activiteit toe op zijn servers, maar beperkt deze tot die welke in ongeveer 25 landen zijn gestationeerd. Gedeelde IP-adressen worden op al hun servers gebruikt.

De downloadsnelheden van de provider kunnen gemakkelijk zorgen voor soepele streaming, zelfs voor 4K-inhoud. (Er moet worden opgemerkt dat 4K-inhoud nog niet beschikbaar is via Popcorn Time.) Geen datacaps of verbindingsbeperking zal uw kijkplezier belemmeren.

Uw verbindingen worden gedekt door versleuteling op bankniveau en kill-switchbescherming, terwijl een beleid zonder logs en Bitcoin-betalingsoptie betekent dat uw privacy goed wordt gediend.

CyberGhost biedt uitgebreide klantenondersteuning in de vorm van live ondersteuningschat, een doorzoekbare ondersteuningsbibliotheek en een volgsysteem voor probleemtickets.

Gebruiksvriendelijke apps zijn beschikbaar voor iOS-, Android-, Windows-, macOS-, Android TV-, Amazon Fire TV- en Linux-apparaten. Chrome- en Firefox-browserextensies zijn ook geslaagd.

Als u apparaten wilt beschermen die niet op deze lijst staan, of als u meer dan 7 gelijktijdige verbindingen nodig hebt, biedt de VPN uitgebreide routerfunctionaliteit.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken apps
 • Snelle gecodeerde verbindingen
 • Uitstekende privacybescherming
 • P2P-verkeer op geselecteerde servers

nadelen:

 • Ontbrekende geavanceerde opties aanwezig in de apps van sommige andere providers

BESTE VPN VOOR BEGINNERS: de eenvoudig te gebruiken apps van CyberGhost maken het een optimale keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om hun filmsessiesessies te beschermen. De aanbieder bewijst dat u prestaties niet hoeft op te offeren aan eenvoud. 45 dagen geld-terug-garantie.

Lees mijn volledige recensie van CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish biedt zijn gebruikers een extra beveiligingsniveau dat veel andere VPN's niet kunnen bieden, waardoor het een uitstekende optie is voor Popcorn Time-kijkers die zich zorgen maken over hun online privacy.

De provider staat P2P-bestandsuitwisseling toe op al zijn 1.300+ servers in meer dan 50 landen. De provider bezit en beheert al zijn servers, wat betekent dat externe operators geen toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens. (De meeste VPN-providers leasen hun servers en besteden de werking van die servers uit.)

De downloadsnelheden van IPVanish zijn de op één na snelste in deze lijst van 5 en bieden verbindingen die gemakkelijk voldoen aan de streams met de hoogste definitie die Popcorn Time biedt. Hier zijn geen datacaps of bandbreedtebeperkingen te vinden.

Die supersnelle verbindingen worden beveiligd door het gebruik van militaire encryptie en kill-switchbescherming door de provider.

Privacy wordt goed gediend, zo niet volledig gediend. Hoewel de provider een volledig no-log beleid volgt, accepteert het geen Bitcoin als betaling voor een abonnement.

Er is 24 uur per dag klantenondersteuning beschikbaar, met 24/7 live supportchat, een doorzoekbare ondersteuningskennisbank en e-mailondersteuning.

App-ondersteuning van IPVanish omvat apps voor de platforms Amazon Fire TV, Android, iOS, macOS, Linux, Windows en Windows Phone. U kunt IPVanish met een groot aantal routers gebruiken, voor het geval u meer nodig hebt dan 10 gelijktijdige verbindingen.

Voors:

 • Uitstekende downloadsnelheden
 • 10 gelijktijdige verbindingen toelage
 • P2P-bestandsdeling toegestaan ​​op al zijn eigen en geëxploiteerde servers

nadelen:

 • Slechts 7 dagen om het uit te proberen
 • Geen Bitcoin-betalingsoptie

BIEDT EXTRA VEILIGHEID: IPVanish biedt filmliefhebbers een extra laag privacybescherming dankzij het eigen en geëxploiteerde servernetwerk. De snelle verbindingssnelheden van de provider zorgen voor snel downloaden van zelfs het langste Hollywood-epos. Biedt een ietwat korte geld-terug-garantie van 7 dagen.

Lees mijn volledige recensie van IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN-logo

PrivateVPN's betrouwbare en snelle verbindingen, evenals zijn bereidheid om torrenting toe te staan ​​op al zijn servers, maken het een geweldige optie voor gebruikers op een van de grote 4 apparaatplatforms die op zoek zijn naar een beetje extra bescherming.

Hoewel het servernetwerk van PrivateVPN weliswaar een beetje ontbreekt (150+ servers in 60 landen), staat het P2P-activiteit op al die servers toe. Gedeelde IP's worden op alle servers gebruikt.

De verbindingssnelheden van PrivateVPN zijn klaar voor def, en kunnen gemakkelijk 4K-inhoud verwerken wanneer deze beschikbaar komt. Geen datacaps of bandbreedtebeperkingen zullen het plezier bederven.

Versleuteling van overheidskwaliteit, een kill-switch-optie, een auto-opnieuw verbinden optie en een aangepaste Stealth VPN-optie werken allemaal samen om uitgebreide beveiliging te bieden voor uw online reizen.

Privacy wordt hier ook goed gediend dankzij een strikt beleid zonder logs en een Bitcoin-betalingsoptie.

PrivateVPN biedt een live-ondersteuningsoptie, maar de beschikbaarheid van de functie is wisselvallig. Er is een contactformulier beschikbaar om op alle uren van de dag vragen te stellen en er is een sectie met veelgestelde vragen beschikbaar, hoewel deze niet doorzoekbaar is.

De provider biedt wel iets dat andere VPN-providers niet bieden, namelijk hulp bij installatie en probleemoplossing via afstandsbediening.

App-ondersteuning is beperkt tot de iOS-, Android-, macOS- en Windows-platforms. De routerondersteuning van de service kan al uw andere apparaten beschermen. Tot 6 apparaten hebben tegelijkertijd toegang tot de service.

Voors:

 • Popcorn Tijdvriendelijke verbindingssnelheden
 • Tot 6 gelijktijdige verbindingen
 • Staat het delen van P2P-bestanden toe op al zijn servers

nadelen:

 • Servernummers hebben een serieuze uitbreiding nodig
 • Klantenservice is niet 24/7

GEEN LENGTHY COMMITMENT VEREIST: PrivateVPN is een aantrekkelijke optie voor ervaren VPN-gebruikers die op zoek zijn naar een goed presterende, maar redelijk geprijsde VPN-provider die u niet verplicht zich gedurende 2 of 3 jaar te verbinden om een ​​deal te sluiten. Er is een geld-terug-garantie van 30 dagen beschikbaar.

Lees mijn volledige review van PrivateVPN.

Waarom zou ik een VPN gebruiken om films te bekijken via Popcorn Time?

Popcorn Time maakt gebruik van peer-to-peer technologie voor het delen van bestanden, die op zichzelf niet illegaal is, maar kan worden gebruikt voor illegale doeleinden, zoals het delen van auteursrechtelijk beschermd materiaal zoals apps, muziek en ja, films.

De meeste inhoud in de Popcorn Time-app is auteursrechtelijk beschermd, waardoor het bekijken van de bestanden illegaal is. Veel internetproviders blokkeren peer-to-peer apps voor het delen van bestanden, zoals Popcorn Time, uit de hand vanwege juridische zorgen over het delen van auteursrechtelijk beschermde bestanden.

Dit is de reden waarom gebruikers die erop staan ​​films met Popcorn Time te bekijken, altijd een VPN gebruiken om te voorkomen dat hun activiteiten worden gedetecteerd door hun ISP's of legale typen filmstudio's. (Nogmaals, zorg ervoor dat je alle inhoud die je bekijkt onderzoekt om erachter te komen of deze legaal is.)

Houd er rekening mee dat zelfs als u een VPN gebruikt om uw Popcorn Time-app-activiteit undercover te houden, de app u waarschuwt dat u wordt gemonitord en een VPN nodig hebt, en zelfs een handige knop met het label 'SCHAKEL VPN' heeft.

popcorn

Als u echter op de knop klikt, wordt er geen ingebouwde VPN ingeschakeld, maar wordt u in plaats daarvan doorgestuurd naar een aanmeldingsformulier voor de Anonieme VPN-service.

Houd er rekening mee dat er betere VPN's beschikbaar zijn, zoals een van de 5 providers in deze roundup.

Kan ik een gratis VPN gebruiken met Popcorn Time?

Regelmatige bezoekers van deze site zullen weten dat ik geen grote fan ben van het gebruik van een VPN om uw online activiteiten te beschermen, en het gebruik van een VPN om uw Popcorn Time-weergavesessies privé te houden, is geen uitzondering op die regel.

"Gratis" VPN's doen gewoon geen acceptabele taak om uw online privacy te beschermen, noch bieden ze een bevredigende videostreaming-ervaring.

Gratis VPN-providers zijn een bedrijf en moeten daarom inkomsten genereren om hun servers te laten neuriën. Velen van hen verdienen geld door uw online activiteiten te volgen en te loggen en de informatie aan de hoogste bieder te verkopen.

Nog andere freebie VPN's zijn betrapt bij het injecteren van ongewenste tracking cookies in de browsersessies van hun gebruikers. (En die tracking cookies blijven hangen, zelfs nadat u bent losgekoppeld van hun VPN-servers.)

Wat betreft uw streamingtevredenheid, veel gratis VPN's bieden geen "streaming-vriendelijke" verbindingen.

Sommige gratis providers zullen hun gebruikers in een wachtrij plaatsen, waar ze blijven zitten totdat ze verbinding mogen maken. Als ze vervolgens het recht krijgen, vinden ze dat hun verbindingsopties beperkt zijn tot een beperkt aantal servers, of dat ze helemaal geen eigen server mogen kiezen.

Gratis VPN's staan ​​er ook om bekend de verbindingssnelheden van hun gebruikers te beperken, en zelfs dagelijkse of maandelijkse datacaps opleggen aan het VPN-gebruik van hun gebruikers. En zoals je misschien al weet, gebruikt streaming high-definition video veel gegevens.

Geen van bovenstaande klinkt alsof het bijdraagt ​​aan een veilige en plezierige filmbeleving, toch??

Conclusie

Filmliefhebbers die op zoek zijn naar de beste manier om hun online kijksessies undercover te houden, zullen ontdekken dat een betrouwbare Virtual Private Network-provider het beste hulpmiddel is om hun online activiteiten te beschermen en te verbeteren.

Een VPN beschermt u tegen online bewaking, ongeacht uw activiteiten. Een VPN kan ook toegang geven tot films en andere soorten entertainment over de hele wereld.

ExpressVPN-logo

Ik raad ten zeerste aan dat Popcorn Time-gebruikers ExpressVPN eens nader bekijken. De provider heeft een uitstekende reputatie voor jarenlange uitgebreide online bescherming. Naast het beschermen van uw online reizen tegen nieuwsgierige blikken, maakt de service P2P-gerelateerde activiteiten mogelijk op al zijn servers, die goed gepositioneerd zijn over de hele wereld.

Voor meer informatie of om een ​​abonnement te kopen, bezoek de ExpressVPN-website.

"Popcorn Time" van Fabián Alexis onder licentie van CC BY-SA 3.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map