Fungerer noen gratis VPN-er med Netflix?


TV-programmene og filmene du kan se på Netflix, varierer fra land til land. På grunn av lisensavtaler kan Netflix ha et show i USA som for eksempel ikke er tilgjengelig i Storbritannia. Mange bruker VPN-er for å komme seg rundt disse begrensningene og se show som normalt ikke er tilgjengelig der de bor.

En VPN, eller Virtual Private Network, tunneler internettforbindelsen din via et annet sted, og gi tilgang til andre lands Netflix-biblioteker. I de fleste tilfeller er alt du trenger å registrere deg, installere en app og velge landet du vil se på.

men, Netflix blokkerer nå de fleste VPN-tilkoblinger, inkludert de aller fleste gratis VPN-er. Så hvis du ønsker å finne en gratis VPN for Netflix, er sjansene dine for å finne en som konsekvent fungerer tynne. Mens noen få betalte VPN-er kan ligge et skritt foran Netflixs svarteliste, har gratis VPN-er bare ikke ressursene til å følge med.

Et gratis VPN for Netflix er sannsynligvis ikke et levedyktig alternativ, men du kan få mest mulig ut av gratis studier og tilbakebetalingsgarantier for betalte VPN-er. Dette gir deg full tilgang til alle premiumfunksjonene og ytelsen til en premium VPN. Du vil sannsynligvis trenge et kredittkort eller annen betalingsmåte for å registrere deg, men så lenge du kansellerer før tilbudet går ut, blir du ikke belastet.

Hvis du ikke vil lese hele artikkelen, er her kortlisten vår med de 5 beste VPN-ene for Netflix som du kan bruke gratis.

Beste gratis (eller gratis prøveversjon) VPN-er for Netflix:

 1. ExpressVPN: Vår beste anbefaling. Denne fantastiske allround VPN-en fungerer på et bredt spekter av enheter, blokkerer Netflix, og kommer med en 30-dagers risikofri pengene-tilbake-garanti.
 2. CyberGhost: Beste budsjettalternativ. Fjern blokkering av et bredt spekter av strømmetjenester, inkludert Netflix, som du kan velge rett fra hjemmemenyen. Inkluderer en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.
 3. NordVPN: Denne VPN-en blokkerer Netflix i seks land der det er mest populært. Leveres med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 4. PrivateVPN: En liten, men kraftig leverandør som blokkerer Netflix og kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 5. Windscribe: Avblokkerer Netflix og tilbyr et gratis lag som leveres med 10 GB data per måned.

Vi valgte disse VPN-ene basert på følgende kriterier:

 • Fjern blokkering av Netflix
 • Tilbyr en gratis prøve- eller garantiperiode
 • Rask nok til å streame video av høy kvalitet
 • Sikker og privat
 • God kundesupport

Beste gratis (eller gratis prøveversjon) VPN-er for Netflix

Her er de fem beste gratis VPN-ene for Netflix i detalj:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN er kremen av avlingen når det gjelder VPN-er, og du kan prøve den uten risiko i 30 dager. Det blokkerer Netflix USA, Storbritannia og Canada. Apper er tilgjengelige for Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Amazon Fire TV og visse wifi-rutere. Du kan til og med fjerne blokkeringen av Netflix på enheter som vanligvis ikke støtter VPN-er - spillkonsoller, Apple TV, smarte TV-er osv. - ved hjelp av MediaStreamer DNS-tjenesten som følger med alle planer. Opptil tre enheter kan kobles til samtidig.

ExpressVPN utmerker seg på alle fronter inkludert sikkerhet, hastighet og kundesupport. Nettverket av servere spenner over 94 land.

Pros:

 • Fjern blokkering av Netflix USA, Storbritannia og andre
 • Konsistente, raske tilkoblinger
 • Top-notch krypteringsstandarder
 • Tilbyr live chat 24/7
 • Brukervennlige apper for en rekke operativsystemer

Ulemper:

 • Litt dyrere enn noen rivaler

BEST GRATIS NETFLIX VPN: Dra nytte av ExpressVPNs 30-dagers risikofrie pengene-tilbake-garanti for å fjerne blokkering av Netflix hvor som helst.

2. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost pleide å tilby en gratis versjon av appen sin, men har siden byttet til en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Brukere kan ganske enkelt velge Netflix fra en liste over streamingtjenester som ikke kan blokkeres fra appen, i stedet for å gjette hvilken server eller sted de skal bruke. Appen vil til og med starte Netflix i nettleseren din når den er klar til å gå.

CyberGhost kan skryte av gode hastigheter og sikkerhet. Du skal ikke ha noe problem med å streame i HD. Selskapet lagrer ingen logger og bruker kryptering av militær karakter for å holde utenfor snoopere.

Apper er tilgjengelige for Windows, MacOS, iOS, Amazon Fire TV og Android. Du kan koble til opptil syv enheter samtidig.

Pros:

 • Holder ingen logger
 • Solide personvernfunksjoner inkludert kill-switch
 • Rask, pålitelig service
 • Jobber med Netflix USA fra alle land

Ulemper:

 • Jobber ikke pålitelig i Kina eller UAE
 • Blokkerer ikke alle Netflix-lokaliserte biblioteker, bare det amerikanske biblioteket

BEST BUDGET VALG: CyberGhosts 45-dagers pengene-tilbake-garanti er den lengste av noen VPN på denne listen.

3. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN fjerner blokkering av Netflix-biblioteker fra USA, Storbritannia, Canada, Australia, Japan og Nederland. Hvis du kobler til en annen NordVPN-server, blir du sendt til den amerikanske versjonen.

NordVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Den lar opptil seks enheter koble seg på samtidig og er et billigere alternativ til ExpressVPN. Det skysser ikke på personvern eller ytelse heller. Selskapet fører ingen logger og bruker sterk kryptering. NordVPN driver mer enn 5000 servere over hele verden. Live chat support er tilgjengelig hvis du trenger hjelp.

Apper er tilgjengelige for Windows, MacOS, iOS, Android, Linux og Amazon Fire TV.

Pros:

 • Fjern blokkering av Netflix USA, Storbritannia og andre
 • Stor vekt på sikkerhet og personvern
 • Holder ingen logger overhodet
 • Servere tilgjengelig i mer enn 60 land

Ulemper:

 • Desktop-appen og hastighetene er ikke alltid pålitelige

PÅLITELIG NETFLIX UNBLOCKER: NordVPN er en veteran i bransjen og har en sterk merittliste over å kunne fjerne blokkering av Netflix. Leveres med 30 dagers garanti.

4. PrivatVPN

PrivatVPN-logo

PrivateVPN blokkerer Netflix og kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Streaming-servere er tydelig merket i appen, så det er ingen gjetninger. Den tilbyr hastigheter som er egnet for HD-streaming uten at det går utover hastighet eller personvern. Denne VPN har færre servere enn de fleste, men tilbyr konkurransedyktig ytelse og sikkerhet.

PrivateVPN tillater opptil seks samtidige tilkoblinger. Apper er tilgjengelige for Windows, MacOS, iOS og Android.

Pros:

 • Fjern blokkering av Netflix USA, Storbritannia og andre
 • Holder ingen logger overhodet
 • 24/7 live support
 • Veldig raske hastigheter

Ulemper:

 • Lite antall servere, ny leverandør utvider fortsatt nettverket
 • Kill switch bare på Windows-appen

SE NETFLIX FRA NOENHVER: PrivateVPN gjør det enkelt å fjerne blokkeringen av Netflix og kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

5. Vindavskrift

Windcrib logo

Windscribe er den eneste VPN-en på denne listen som tilbyr et virkelig gratis alternativ. Du kan bruke den til å streame data på opptil 10 GB per måned. Det er nok til å få deg gjennom noen episoder før du må betale opp. Det blokkerer pålitelig amerikanske Netflix så vel som noen få andre streaming-nettsteder.

Appene er bevæpnet med herdet sikkerhet og Windscribe holder ingen logger. Det tillater et ubegrenset antall samtidige tilkoblinger. Apper er tilgjengelige for Windows, MacOS, iOS og Android.

Pros:

 • Fjern blokkering av Netflix og lignende nettsteder
 • Tilbyr en gratis lagring opptil 10 GB per måned
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger

Ulemper:

 • Regner med at noen server bytter til å fjerne blokkering av amerikanske Netflix
 • Mangler avanserte funksjoner
 • Ingen ekte live chat vil frustrere noen brukere

GRATIS NETFLIX VPN: Windscribe blokkerer Netflix fra utlandet og tilbyr et gratis lag med et datakap.

Men det er mange VPN-er som faktisk er gratis!

Et raskt Google-søk vil ikke mangle gratis VPN-er, men de aller fleste jobber ikke med Netflix. Netflix svartelister aktivt kjente VPN-servere, så når du prøver å se Netflix gjennom dem, får du denne feilmeldingen:

Netflix proxy-feil

Beklager, noe gikk galt. Streamingsfeil. Det ser ut til at du bruker en avblokkerer eller proxy. Slå av noen av disse tjenestene og prøv igjen.

Noen (men ikke alle) betalte VPN-leverandører har midler og ressurser til å holde serverne sine utenfor Netflix sin svarteliste. Gratis VPN-er gjør det ikke.

Selv om du klarer å få tilgang til Netflix med et gratis VPN, vil det sannsynligvis ikke vare lenge før Netflix snubler ut det.

Gratis VPN-er unngås best også av andre grunner. Mange unnlater å beskytte personvernet ditt ved å bruke svak kryptering eller ingen kryptering i det hele tatt. De kan registrere din online aktivitet og selge dataene til annonsører. Noen har til og med malware. Gratis VPN-er må fortsatt tjene penger på en eller annen måte for å dekke overheadkostnader, så de henvender seg ofte til disse lysere inntektskildene.

Til slutt, gratis VPN-er lokker ofte dataene dine eller begrenser båndbredden. Det betyr at du blir avbrutt etter en episode eller to, eller videoen vil være av dårlig kvalitet. Gratis VPN-servere blir ofte overbelastet med brukere, noe som forårsaker overbelastning og langsomme hastigheter.

Se også:

Beste gratis VPN for torrenting 2020

Beste gratis VPN uten logger

“Netflix” av aksjekatalog som er lisensiert under CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 5 =

map