Kateri je najboljši VPN za Singapur v letu 2020?


Medtem ko vlada Singapurja promovira digitalne tehnologije, še naprej omejuje njihovo uporabo, kadar se uporabljajo za politično razhajanje ali povzročajo trenje med etničnimi ali verskimi skupnostmi.

Organ za razvoj medijev (MDA) v državi izvaja internetno cenzuro. Trenutno vzdržuje seznam prepovedanih spletnih mest. Pri poskusu dostopa do blokiranega spletnega mesta uporabniki običajno naletijo na zeleno polje s sporočilom MDA, ki pravi: "Ta spletna stran ni na voljo, ker krši zakone v Singapurju."

V Singapurju trenutno ni prepovedano nobeno od večjih družbenih omrežij. Uporabniki pa se lahko soočijo z denarnimi kaznimi ali celo zaporom za vsa delovna mesta, za katera veljajo za rasistične, zlorabe ali kako drugače žaljive..

Ponudniki internetnih storitev in socialnih omrežij so predmet prenosa podrobnosti o računih uporabnikov na zahtevo vlade v Singapurju. Medtem ko so bile prejšnje zahteve za metapodatke, lahko vladne agencije zahtevajo podatke o vsebini, če menijo, da so potrebni za preiskavo.

Na srečo obstaja način, kako zaščititi svoje internetne dejavnosti pred radovednimi očmi singapurske vlade: navidezno zasebno omrežje (VPN).

VPN varuje vašo internetno povezavo od spremljanja in napadov s pokrivanjem vaše povezave v šifriranem predoru.

VPN lahko tudi prikaže, kot da se povezujete z drugega mesta sveta. Ta funkcija vam omogoča dostop do tistega, do česar v vaši regiji običajno ne morete dostopati, na primer do strežnikov za igre, vsebine z Netflixa in drugih vrst vsebine in storitev.

V tem članku ocenjujem prvih 5 najboljših VPN-jev za uporabo v Singapurju, pa tudi funkcije, ki jih je najpomembneje iskati pri ponudniku.

Kako uporabljati svoj VPN v Singapurju

Če želite zaščititi svoje spletne aktivnosti z VPN, ko ste znotraj meja Singapurja, naredite naslednje:

 1. Naročite se na VPN, ki je najboljši za vaše potrebe. (Priporočam ExpressVPN kot splošno najboljši VPN za Singapur.)
 2. Namestite ponudnikove aplikacije v svojih napravah.
 3. Prijavite se v VPN.
 4. Izberite strežnik VPN in se povežite z njim.
 5. Uživajte v svoji novi spoznani anonimnosti in svobodi na spletu.

Najboljši VPN-ji za Singapur

Svoje vrhunske ponudnike VPN sem postavil s serijo testov, s katerimi sem določil, katere ponudnike je najbolje uporabiti znotraj stanja levov.

To sem ugotovil 5 spodaj naštetih ponudnikov je najboljši VPN za Singapur. Povzetek TL; DR:

  1. ExpressVPN: Ta ponudnik brez dnevnika ponuja aplikacije, ki jih je enostavno uporabljati in ki zagotavljajo odlično zaščito za vaša internetna potovanja. ExpressVPN odlično opravi deblokiranje vsebine pri pretočnih ponudnikih, kot so Netflix, Hulu in drugi.
  2. NordVPN: Ta ponudnik ponuja hitre povezave, odlično zaščito zasebnosti, vrhunsko podporo strankam in veliko varnost za vašo povezavo - vse po ugodni ceni.
  3. CyberGhost: Ta ponudnik ponuja največjo hitrost povezave katerega koli od teh ponudnikov. CyberGhost nudi aplikacije, ki jih je enostavno uporabljati, trdno varnost in impresivno moč za odklepanje vsebine.
  4. IPVanish: Ta ponudnik ima v lasti in upravlja vse svoje strežniške kmetije, ki nudi dodatno plast zaščite vaših osebnih podatkov. IPVanish ponuja tudi odlično podporo strankam in omogoča do 10 sočasnih povezav.
  5. ZasebnoVPN: Domov za hitre, dobro šifrirane povezave. Medtem ko je njihova pokritost svetovnega strežnika nekoliko tanka, so dobro izbrali svoje lokacije po vsem svetu.

Uvrstil sem se med prvih 5 singapurskih VPN-jev po naslednjih merilih:

 • Trdna varnost in zaščita zasebnosti
 • Hitre povezave z neomejeno pasovno širino in brez omejitev podatkov
 • Obsežne številke globalnega omrežnega strežnika
 • Strežniki v Singapurju
 • Zanesljiva podpora strankam
 • Dobra podpora za domače aplikacije

Tukaj je mojih prvih 5 izborov za najboljše VPN-je v Singapurju.

1. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

ExpressVPN je moja najboljša izbira za najboljši VPN za uporabo na otoku Singapur. Ponudnik ponuja dobro šifrirane povezave, odlično globalno pokritost strežnika in veliko moči za odklepanje vsebine.

Kar zadeva zasebnost, ExpressVPN ne vodi nobenih dnevnikov, ki beležijo vaša spletna potovanja, in sprejema kripto valute Bitcoin kot naročnino..

Hitre povezave ExpressVPN so dobro zaščitene z vojaškim šifriranjem, zaščito stikala ubijanja in zaščito pred puščanjem IPv6 in DNS. Ponudnik vaših spletnih predznakov nikoli ne omeji z omejitvami podatkov ali omejitvami pasovne širine.

ExpressVPN ima globus dobro pokrit, z 3.000+ strežnikov v 94 državah. Ponudnik ima strežnike, nameščene v Singapurju, tako da lahko preprosto dostopate do vsebine, osredotočene na Singapur, če ste drugje.

Medtem ko je storitev ExpressVPN zanesljiva, je prepričljivo, da je celovita podpora strankam na voljo, ko jo potrebujete. Na voljo so 24-urni klepet s podporo v živo, sistem težav z vozovnicami, e-poštna podpora in knjižnica za podporo in iskanje in odpravljanje težav.

Celovita podpora za aplikacije ExpressVPN vključuje ponudbe za platforme Windows, Android, macOS, iOS, Linux, Chromebook in Amazon Fire. Seje vašega brskalnika so zajete zahvaljujoč razširitvam za brskalnike Safari, Firefox in Chrome.

Če za dostop do priljubljene pretočne vsebine uporabljate igralne konzole, televizijske sprejemnike ali pametne televizorje, ponudnika DNS storitev MediaStreamer bo odprl dostop po vsem svetu. Vendar pa bodite pozorni, da MediaStreamer ne šifrira vaše povezave.

Medtem ko je omejitev sočasne povezave ExpressVPN le 3 naprave, lahko uporabniki dosežejo omejitev tako, da izkoristijo ponudnikovo celovito podporo usmerjevalnika..

Prednosti

 • Celovita podpora za aplikacije
 • Velike hitrosti povezave
 • Odlična podpora strankam
 • Odlična zaščita in varovanje zasebnosti
 • Vrhunska pokritost globalnega strežnika

Slabosti

 • Omeji sočasne povezave na 3

NAJBOLJ VPN ZA SINGAPORE: ExpressVPN je najboljša možnost za zaščito vaših spletnih aktivnosti, medtem ko ste v Singapurju. Pri tem ponudniku so najpomembnejše aplikacije, ki jih je mogoče prilagoditi, odlična zaščita pred povezavo in zasebnostjo ter vrhunska podpora strankam. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

2. NordVPN

NordVPN Logotip

NordVPN zagotavlja hitre povezave, vrhunsko spletno varnost in odlično globalno pokritost strežnika, vse po ugodni ceni.

Zasebnost ni vprašanje, saj ponudnik sledi: stroga politika brez zapisov in sprejema Bitcoin, kar je odlično delo pri ohranjanju anonimnosti vaših podatkov o plačilu.

Ponudnik vas v varnostnem oddelku dobro pokriva, saj so njegove hitre povezave zaščitene z vojaškim šifriranjem. Ponuja tudi prikrite strežnike (ki lahko skrivajo uporabo VPN in zaobidejo internetne omejitve, kot so omrežni požarni zidovi) in ima možnost blokiranja zlonamerne programske opreme in oglasov. Omejitve podatkov in omejitve pasovne širine ni nikjer najdeno.

Pokritost globalnega strežnika NordVPN morda ni tako impresivna kot pri ostalih ponudnikih na tem seznamu, toda z več kot 5200 strežniki v 60 državah bi si upal reči, da bodo verjetno vaše potrebe dobro pokrite. Na Singapurskih tleh so na voljo tudi strežniki.

NordVPN je zelo zanesljiv VPN, vendar za vsak primer, ko velja Murphyjev zakon, Na voljo so 24-urni klepet s podporo, e-poštna podpora in knjižnica podpor pomagati.

Ta ponudnik ima večino priljubljenih aplikacijskih platform, ki so zajete zahvaljujoč aplikacijam za naprave Android, Windows, macOS, iOS, Linux in Android TV. Na voljo so tudi razširitve brskalnika za Chrome in Firefox.

Uporabniki lahko z eno prijavo povežejo do 6 naprav hkrati. Če to ne zadostuje, lahko izkoristite ponudbo celovite podpore usmerjevalnika.

Prednosti

 • 5.200+ strežnikov v 60 državah
 • Odlična podpora za aplikacije in brskalnike
 • Velika vrednost za denar
 • Vrhunska zaščita zasebnosti in varnosti

Slabosti

 • Aplikacije niso prijazne začetnikom

PRORAČUNSKO PRIJATELJSKO SINGAPORE VPN: Izkušeni uporabniki, ki iščejo ugodno ponudbo celovite storitve VPN, ne potrebujejo dlje. Ponudnik ponuja dobro zaščitene, nadpovprečne hitrosti povezave in optimalno podporo strankam. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

3. CyberGhost

Logotip CyberGhost

CyberGhost je odlična možnost za novorojenčke VPN ali za uporabnike, ki iščejo najhitrejše hitrosti v tem okrožju.

CyberGhost dobro varuje vašo zasebnost s svojo no-log prijavo in s sprejemanjem Bitcoin.

Ponudnik ne samo da dostavlja najhitrejše povezave na tem seznamu, to odlično zaščiti, zahvaljujoč vojaškemu šifriranju, ubijanje zaščite stikala, sposobnost blokiranja oglasov in še veliko več. Uporabnikom nikoli niso naložene omejitve podatkov ali omejitve pasovne širine.

CyberGhost ima več kot 3.600 strežnikov, ki so dobro nameščeni v 59 državah po vsem svetu. Tako je ponudnik odlična izbira za uporabnike, ki iščejo zanesljiv način za deblokiranje pretočnih storitev in igralnih strežnikov. P2P promet je dovoljen na izbranih strežnikih, njihove Singapurjeve strežnike pa lahko uporabite za "lokalno", ko ste zunaj meja Singapurja.

Aplikacije CyberGhost so enostavne za uporabo in njihova storitev je zanesljiva, če pa kdaj potrebujete pomoč, vas je ponudnik poklical zahvaljujoč iskalni podporni knjižnici, klepetu podpore v živo in sistemu sledenja težavne vozovnice.

Namizni in prenosni sistemi so zaščiteni zahvaljujoč aplikacijam macOS in Windows, mobilne naprave pa so zaščitene tudi z aplikacijami za iOS in Android. Uporabniki Chroma in Firefoxa lahko izkoristijo razširitve brskalnikov ponudnika.

Čeprav CyberGhost omogoča obsežnih 7 sočasnih povezav na račun, odlična podpora usmerjevalnika ponuja možnost zaščite vseh povezanih naprav hkrati.

Prednosti

 • Odlična podpora za domače aplikacije, vključno z razširitvami za Chrome in Firefox
 • Odlična zasebnost in varnostna pokritost
 • Najboljše hitrosti povezave na tem seznamu
 • Veliko strežnikov po vsem svetu

Slabosti

 • V aplikacijah ni naprednih možnosti aplikacij drugih ponudnikov

NAJBOLJŠI VPN ZA STREAMING IN GAMING: CyberGhost nudi najboljše hitrosti povezave v tej liniji, kar je odlična izbira za strekerje in igralce, hkrati pa nudi veljavno možnost tudi za nove uporabnike VPN. Na voljo je 45-dnevna garancija za vračilo denarja.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish svojim uporabnikom doda še malo zaščite, ki je ne nudijo številni drugi ponudniki VPN. Ponuja tudi odlično spletno zaščito in podporo strankam.

Ponudnik se zahvaljujoč svoji ponudbi dobro poda v oddelku za varnost povezave hitre, visoko šifrirane povezave. Ubiti zaščito stikala, samodejno ponovno povezati ob nenamernem izklopu strežnika, zaščito pred puščanjem DNS in še več, dodajte varni izkušnji.

Poleg tega povezave IPVanish nikoli ne veljajo za omejitve pasovne širine ali omejitve podatkov.

Ponudnik ne ohranja dnevnikov, povezanih z vašimi spletnimi predlogi, vendar vaše plačilne podatke pušča ranljive zaradi pomanjkanja možnosti plačila s kriptovalutami.

Zdaj je čas za dodano plast varnosti, ki sem jo namignil že prej: IPVanish je lastnik in upravlja vseh 1300+ strežnikov je stacionarno po vsem svetu, tudi v Singapurju. Z lastnimi strežniki zunanje operaterje drži stran od vaših informacij.

Podpora za stranke je na IPVanishu dobro pokrita, zahvaljujoč 24/7 klepetu v živo, podpori po e-pošti in zbirki znanja.

Aplikacije so na voljo za platforme Linux, Chromebook, iOS, Windows, Android, macOS in Amazon Fire. Podpora brskalnika pri tej ponudnici ni na voljo.

Če imate napravo, ki ni navedena zgoraj, ali če potrebujete več kot 10 ponudnikov hkrati, lahko uporabite združljivost ponudnika z usmerjevalnikom, da bodo vse pokrite.

Prednosti

 • Lastne in upravljane strežniške kmetije
 • Do 10 hkratnih povezav
 • Skupna raba datotek P2P na vseh strežnikih

Slabosti

 • Razširitve brskalnika niso na voljo
 • Ni možnosti plačila z Bitcoin

DODATNI VARNOSTNI strežniki: IPVanish dodaja dodatno zaščito za svoje uporabnike zahvaljujoč lastnim in upravljanim strežniškim kmetijam. Ponuja tudi povezave, ki so zaščitene pred stikalom, ki so dobro šifrirane. Njihova 7-dnevna garancija za vračilo denarja bledi v primerjavi z običajnimi 30-dnevnimi obdobji večine ponudnikov.

5. ZasebniVPN

Logotip PrivateVPN

PrivateVPN ponuja drugo najhitrejšo povezavo v top 5 in odlično opravi zaščito identitete svojih uporabnikov in spletnih aktivnosti.

Ponudnik ponuja popolna zaščita zasebnosti, saj nikoli ne zabeleži spletnih naslovov svojih strank in tudi podatke o plačilu hrani anonimno z Bitcoin plačilno možnostjo.

Hitre povezave PrivateVPN so dobro zaščitene s šifriranjem na državni ravni, zaščito stikala ubijanja, zaščito pred uhajanjem IPv6 in še več. PrivateVPN nikoli ne nalaga omejitev podatkov ali omejitev pasovne širine.

Ponudniku manjka nekaj v stolpcu za štetje strežnikov, saj ima le nekaj več kot 150 strežnikov, vendar to kar najbolje izkoristijo in jih postavi v 60 držav po vsem svetu, vključno s Singapurjem. Skupna raba datotek P2P je dovoljena na vseh strežnikih PrivateVPN.

Podpora za stranke PrivateVPN je nekoliko manjša v primerjavi z drugimi v tej vrsti, saj čeprav ponuja klepet s podporo v živo, ni na voljo 24/7. Podporne ponudbe ponudnika za podporo zaokrožajo območje s pogostimi vprašanji, ki ga ni mogoče iskati, in kontaktni obrazec.

Podpora aplikacijam je omejena na aplikacije macOS, Windows, Android in iOS. Če morate zaščititi druge naprave ali želite zaščititi več kot dovoljenih 6 sočasnih naprav, lahko uporabite združljivost usmerjevalnika PrivateVPN.

Prednosti

 • Impresivne hitrosti povezave
 • Naenkrat do 6 povezav
 • Skupna raba datotek P2P na vseh strežnikih

Slabosti

 • Število strežnikov je na tem seznamu najnižje
 • Podpora strankam nekoliko primanjkuje

DOBRODOŠLI ZA UPORABNIKE P2P: PrivateVPN ponuja odlično možnost za uporabnike v Singapurju, ki iščejo surovo hitrost za prenos, pretakanje in skupno rabo datotek. Njihovo število strežnikov je majhno, a jih je strateško razširilo po vsem svetu. Na voljo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Je brezplačen VPN dobra možnost za uporabo v Singapurju?

Seveda, danes je na spletu na voljo veliko "brezplačnih" ponudnikov VPN, vendar toplo priporočam, da se kdaj ne preizkusite. Ne pravim, da bi se poskus končal v solzah, vendar z rezultati resnično ne boste zadovoljni.

Večina "brezplačnih" ponudnikov VPN nosi skrite stroške, tako zaradi zasebnosti kot priročnosti.

Če raziskujete, boste ugotovili, da kar nekaj "brezplačnih" ponudnikov zasluži denar sledenje spletnih dejavnosti njihovih uporabnikov, shranjevanje informacij in njihovo prodajo najvišjemu ponudniku. Vsak VPN, ki je pripravljen prodati vaše podatke, se verjetno ne bo spopadal, če bo singapurska vlada zahtevala dostop do svojih dnevnikov..

Poleg prodaje informacij o uporabnikih so znane tudi nekatere brezplačne VPN-je, ki v svoje brskanje po spletu uporabnikov vbrizgajo piškotke za sledenje in oglase..

Če ste taki kot jaz, boste verjetno želeli na spletu, storite, kar morate storiti in nadaljevati s svojim življenjem. Če uporabljate brezplačen VPN, boste na poti verjetno naleteli na nekatere dražilne zamude.

Nekateri brezplačni VPN-ji bodo zahtevajte, da počakate v čakalni vrsti z drugimi uporabniki, dokler se vam ne dovoli povezava s strežnikom. Glede na to, koliko uporabnikov je na spletu in koliko jih čaka na povezavo, boste lahko čakali na veliko čakanje, preden se povežete s strežnikom VPN.

Ko se vam omogoči povezava, boste morda ugotovili, da je izbira vašega strežnika omejena. To pomeni, če vam je celo dovoljeno izbrati, s katerim strežnikom se lahko povežete.

Druge omejitve, ki jih naložijo brezplačni ponudniki VPN, lahko vključujejo priklopljene povezave, omejitve pasovne širine in mesečne omejitve podatkov o uporabi vaše VPN. UGH!

Zakaj potrebujete VPN v Singapurju?

Singapurjeva internetna svoboda je v letu 2018 ostala stabilna, Freedom House pa jo je ocenil kot "delno brezplačno.„Več zakonodajnih pobud v zadnjem letu lahko negativno vpliva na svobodo interneta v državi.

Singapurski zakon o javnem redu in varnosti drastično omejuje spletne medije in svobodo izražanja med "resnimi incidenti". Takšni incidenti lahko vključujejo vse, od terorističnih napadov do mirnih protestov obsedenja. Kazen zaradi kršenja prepovedi lahko povzroči do dve leti zapora in globo v višini 20.000 SGD (15.200 USD).

Zakon o radiodifuziji iz leta 1996 vključuje predpise, ki od ponudnikov internetnih vsebin in ponudnikov internetnih storitev zahtevajo, da filtrirajo vsebino, za katero vlada meni, da je "nezaželena, škodljiva ali nespodobna."

VPN omogoča uporabnikom, da svoje spletne dejavnosti zaščitijo pred radovednimi očmi z uporabo plasti šifriranja na povezave uporabnikov. To zagotavlja, da vlade in drugi omejevalni tipi ne morejo slediti uporabnikovim spletnim potovanjem. To je še posebej koristno v državah, kot je Singapur, kjer je spletna svoboda omejena.

Vlada v Singapurju blokira vsaj 100 spletnih mest. Vsebina spletnih strani je znana tudi po filtriranju. VPN omogoča uporabnikom dostop do spletnih strani in druge vsebine, ki je običajno blokirana na njihovem območju.

Kako povečati svojo spletno zasebnost v Singapurju

Ko želite svoje spletne aktivnosti dobro skriti, boste želeli izkoristiti vsako varnostno funkcijo, ki jo ponuja aplikacija vašega ponudnika VPN.

Če je na voljo, vklopite kill stikalo zaščita, samodejno ponovno povezati (ki samodejno ponovno vzpostavi povezavo s strežnikom VPN, če pride do nenamernega padca), prikritje povezave (kar vašo uporabo VPN prikriva kot običajni internetni promet), "Pospravljanje" (druga oblika prikritja povezave) in katere koli druge funkcije, ki vam pomaga zagotoviti, da vaša spletka ne bo opažena.

Drugi načini za povečanje anonimnosti so preprečevanje uporabe javnih dostopnih točk Wi-Fi, uporaba šifriranega ponudnika e-pošte in celo uporaba varnega brskalnika, kot je Tor.

Opomba o uporabi razširitev brskalnika VPN

Številne storitve VPN, ki jih boste srečali, ponujajo razširitve za uporabo s platformami brskalnikov Chrome, Firefox in Safari. Te razširitve uporabnikom omogočajo, da z enim klikom miške zaščitijo svoje dejavnosti brskanja.

Če uporabljate razširitev brskalnika, upoštevajte to razširitev ščiti samo vaše dejavnosti v brskalniku. Vse druge aplikacije in storitve, ki delujejo v vaši napravi in ​​dostopajo do interneta, ne bodo imele koristi od zaščite VPN brskalnika. To vključuje pretakanje, sporočanje, hudourništvo in katero koli drugo dejavnost, ki dostopa do interneta.

Če samo uporabljate svoj brskalnik, da preverite stanje na banki, plačate nekaj računov ali kupite nekaj na Amazonu, je razširitev brskalnika VPN najboljša pot.

Če pa nameravate nekaj časa biti na spletu in uporabljate več aplikacij, povezanih z internetom, se prepričajte uporabite domačo aplikacijo VPN, da zaščitite vse svoje spletne aktivnosti.

Za kaj lahko uporabim VPN?

Čeprav je VPN zagotovo najboljše orodje, ki je na voljo, da zaščitite svoje spletne dejavnosti pred opazovanjem in sledenjem v Singapurju, talenti storitve pa se na koncu ne končajo.

VPN odpira tudi dostop do vsebine, ki običajno ni na voljo v vašem območju. To lahko vključuje spletna mesta in druge storitve, ki jih lahko blokira vlada ali ponudnik vsebine, kot so storitve pretakanja, spletna mesta za igre na srečo in drugo.

Omogoča vam lahko tudi ogled ameriške vsebine Netflix v Singapurju.

Nekateri ponudniki internetnih storitev bodo prekinili internetno povezavo uporabnika, če dostopa do spletnih mest ali storitev, ki niso na seznamu "odobrenih" spletnih mest ponudnika internetnih storitev.. VPN lahko pomaga preprečiti dušenje povezave.

VPN je tudi odličen način za zaščito svojih spletnih dejavnosti pred radovednimi očmi slabih fantov, kot so hekerji, ki želijo ukrasti vaše osebne podatke.

Zaključek

Uporabnikom interneta, ki prebivajo ali obiskujejo Singapur, priporočamo, da za zaščito in izboljšanje svojih spletnih potovanj, ko so v levskem stanju, uporabljajo virtualno zasebno omrežje..

Logotip ExpressVPN

VPN - tako kot moja izbira # 1, ExpressVPN - je najboljše orodje, ki je na voljo za ohranjanje tajnih spletnih aktivnosti. VPN vaši seji brskanja skrivajo in ščitijo tudi druge spletne aktivnosti, vključno z izmenjavo datotek, pretakanjem in še več.

Za več informacij ali za nakup naročnine obiščite spletno mesto ExpressVPN.

„Singapur Skyline“ avtorja Peter Biela z licenco Pixabay

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 49

map