Који је најбољи ВПН за Цхромебоок у 2020. години?


Цхромебоок је лаптоп који као оперативни систем покреће Гоогле-ов Цхроме ОС заснован на Линуку. Уређај користи Гоогле Цхроме прегледач за обављање послова сличних лаптоп рачунару, укључујући обраду текста, прегледавање веба и још много тога.

Као корисник Цхромебоока, подложни сте истим опасностима на мрежи као и корисници других уређаја. Можда и више од тога, што многе активности на Цхромебооку захтевају интернетску везу или нуде побољшано искуство када сте повезани на Интернет.

То значи да бисте могли бити подвргнути покушајима лажног представљања, нападима човека у средини, мрежним надгледањем и још много тога.

Срећом, постоји начин да заштитите своје мрежне активности док користите Цхромебоок: Виртуелна приватна мрежа (ВПН).

Виртуална приватна мрежа штити ваше мрежне активности од знатижељних очију шифровање интернетске везе, што онемогућава спољним посматрачима да прате ваша онлајн путовања или краду личних података.

ВПН вам такође може помоћи у приступу садржају до којег обично немате приступ, попут гео-блокираног садржаја из стриминг сервиса, веб локација и других услуга.

У овом чланку прегледавам првих 5 најбољих ВПН-ова за употребу са Цхромебоок-ом.

Како се користи ВПН са Цхромебоок-ом

Заштита Цхромебоока ВПН-ом захтева неколико једноставних корака:

 1. Претплатите се на ВПН.
 2. Инсталирајте или проширење Цхроме прегледача да бисте заштитили сесије прегледавања или апликацију за Андроид да бисте заштитили све активности на уређају.
 3. Пријавите се у ВПН.
 4. Изаберите ВПН сервер и повежите се.
 5. Уживајте у заштићеним мрежним активностима на Цхромебоок-у.

Најбољи ВПН-ови за Цхромебоок

Након што сам своје врхунске ВПН пружаоце исцрпним круговима тестирања, открио сам то ових 5 ВПН-а најбоље се понашају на Цхромебоок уређајима. Ако вам се жури, ево сажетка:

  1. ЕкпрессВПН: Глобална покривеност сервера, заштита приватности и безбедносна понуда су међу најбољима у послу. Њихове брзине повезивања нису ни за чиме кихнути.
  2. НордВПН: Овде су правило брзе, добро шифроване везе и оптималне мере приватности и безбедности. Ниска цена коју наплаћују због високог нивоа услуге учиниће је атрактивном за кориснике по буџету.
  3. ЦиберГхост: Овај провајдер нуди високу разину услуге по повољној цени. Велике брзине су неопходне за уређај усмерен на интернет као што је Цхромебоок, а ЦиберГхост доноси.
  4. ИПВанисх: Поред конкурентне брзине везе, глобалне покривености сервера и заштите приватности и безбедности, ИПВанисх повећава ниво успеха са сопственим и оперисаним серверима.
  5. Сурфсхарк: Иако је покривеност њиховог сервера мања од осталих провајдера, његова заштита приватности и безбедности, као и помало необична неограничена политика истовременог повезивања, то надокнађују.

Белешка: Иако ВПН провајдери не нуде изворне Цхромебоок апликације, они то нуде Андроид апликације, које су компатибилне са најновијом верзијом Цхроме ОС-а, оперативног система Цхромебоока.

Многи такође нуде проширења за Цхроме прегледач. Могуће је и ручно конфигурисање ВПН везе на Цхромебоок-у.

Процењивао сам и рангирао најпопуларније ВПН-ове Цхромебоока користећи следеће критеријуме:

 • Доступност Андроид апликације или проширења Цхроме прегледача
 • Глобална покривеност сервера
 • Брзина везе
 • Понуде за корисничку подршку
 • Заштита приватности и сигурности

Ево моје листе првих 5 ВПН-ова за употребу са Цхромебоок-ом.

1. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН лого

ЕкпрессВПН пружа најбољу свеобухватну заштиту и перформансе за Цхромебоок уређаје. Провајдер пружа свеобухватну глобалну покривеност сервера и врхунску подршку за Цхромебоок.

ЕкпрессВПН нуди Андроид апликацију која ради са најновијим верзијама Цхроме ОС-а, као и проширење прегледача Гоогле Цхроме. Поред тога, искусни корисници могу да користе упутства услуге да ручно поставе Л2ТП везу са серверима провајдера..

Без обзира са које локације широм света желите да се повезујете, ЕкпрессВПН вероватно покрива, као што нуди преко 3.000 сервера смештених у 94 земље.

Све ваше Цхроме ОС апликације ће добро функционисати током стриминга видео записа или спремања информација у облак захваљујући брзим брзинама везе ЕкпрессВПН-а. Провајдер никада не подвргава своје кориснике ограничењима података или ограничењима ширине опсега.

Корисничка подршка је увек доступна путем провајдера 24/7 цхат подршка, систем за праћење улазница, подршка путем е-поште и библиотека за подршку.

Ваша сигурност је увек заштићена захваљујући добро шифрованим везама провајдера. Ваша приватност такође никада није угрожена, јер провајдер има строгу политику записивања када је у питању вођење евиденције о вашим интернетским путовањима и прихвата Битцоин за плаћање претплате..

Провајдер има ограничење од 5 истовремених веза користећи једно корисничко име. Више корисника може искористити предности провајдера оптимална компатибилност рутера да бисте заштитили више уређаја путем једне приступне тачке.

Прос

 • Нуди Андроид апликацију и Цхроме прегледач
 • Брзине везе чине ствари живахним
 • Врхунска корисничка подршка
 • Изврсна заштита и заштита приватности
 • Свеобухватна глобална покривеност сервера

Цонс

 • Прилично скупо у поређењу с другим популарним ВПН-овима

НАЈБОЉИ ВПН ЗА ЦХРОМЕБООК: ЕкпрессВПН је најбољи избор за употребу са Цхромебоок-ом. Одличне брзине везе и широка покривеност глобалног сервера олакшавају заштиту Цхромебоока. 30-дневна гаранција поврата новца чини испробавање ЕкпрессВПН-а опцијом без ризика.

2. НордВПН

НордВПН Лого

НордВПН је забележио „место“ у овој трци коња са 5 смерова захваљујући ниској цени и високом нивоу услуге у већини категорија.

Овај провајдер нуди и један Андроид апликација и проширење Цхроме прегледача. Међутим, недостаје опција за ручно подешавање.

Са преко 5200 сервера смештених у 60 земаља, глобална покривеност овог провајдера је довољно добра да већини корисника нуди приступ омиљеном садржају.

Брзине везе нису проблем код НордВПН-а, јер ће везе провајдера одржавати садржај да несметано тече ка вашем Цхромебооку. Осим тога, никада не морате бринути да ли ће вас ВПН услуга ограничити ограничењем података или ограничењем пропусности.

Иако је НордВПН поуздан ВПН сервис, добро је знати да ћете имати доста подршке ако вам затреба. Понудник нуди 24/7 цхат подршка, подршка путем е-поште и база знања која се може претраживати.

Заштита приватности и безбедности добро је покривена када сте повезани на НордВПН. Ваша безбедност на мрежи заштићена је високо шифрованим везама провајдера. У међувремену, ваша приватност ће остати нетакнута захваљујући НордВПН-овима политика без записивања и опција плаћања претплате на Битцоин.

Иако провајдер дозвољава великодушних 6 истовремених веза на једној пријави, корисници којима је потребно више веза могу приступити услузи путем НордВПН компатибилних рутера.

Прос

 • 5.200+ сервера у 60 земаља
 • Доступност Андроид апликације и Цхроме проширења
 • Вриједност
 • Изврсна заштита и заштита приватности

Цонс

 • Нема заштите од прекидача у апликацији

ПРОРАЧУНСКА ЗАШТИТА: НордВПН нуди одличну заштиту за ваш Цхромебоок. Услуга пружа брзе, добро заштићене везе и изнадпросечну корисничку подршку, а све то не пробијајући банку. 30-дневна гаранција поврата новца.

3. ЦиберГхост

ЦиберГхост лого

ЦиберГхост је краљ брзине на овој листи од 5, пружајући довољно коњских снага за све ваше Цхромебоок активности повезане са Интернетом. Везе добављача су добро заштићене, и његове везе заштите приватности нису друге.

Пружалац услуга испоручује у Андроид апликацији и одељењима за проширења прегледача Цхроме, а такође пружа упутства о томе како ручно подесити Л2ТП везу.

Глобална мрежа сервера ЦиберГхоста пада негде око просека индустрије, са 3 700+ сервера у 60 земаља. То ће пружити приступ већини гео-блокираних садржаја широм света, укључујући Нетфлик, Хулу, ББЦ иПлаиер и још много тога.

Брзе везе (неки од најбржих у индустрији) и недостатак ограничења података или ограничења пропусности чине ЦиберГхост одличном опцијом за увек повезане уређаје попут Цхромебоока.

Служба за кориснике услуга ЦиберГхост никада вас неће оставити без подршке захваљујући њиховој опцији за цхат уживо, систему улазница за подршку и библиотеци подршке.

Војно-шифрирање ваше интернетске везе покрило вас је у одељењу за безбедност, док строга политика забране евиденције и опција плаћања Битцоин-ом чувају вашу приватност добро заштићен.

Иако ЦиберГхост дозвољава великодушно 7 истовремених веза, ако вам треба више, широка компатибилност провајдера са великим бројем рутера производи и модели ће вам добро доћи.

Прос

 • Доступна је апликација за Андроид и Цхроме
 • Добро шифроване везе
 • Брзе везе, савршене за увек повезане Цхромебоок-ове
 • Стандардна заштита приватности

Цонс

 • Нема заштите од прекидача у апликацији за Андроид

НАЈБОЉИ ЗА ФАНУ СТРЕАМИНГ: ЦиберГхост је најбољи ВПН за кориснике Цхромебоока који уживају у стримингу. Сигурност и заштита приватности добављача ослобађају вас бриге излагања. 45-дневна гаранција поврата новца чини покушај овог добављача предлог без ризика.

4. ИПВанисх

ИПВанисх-лого

ИПВанисх пружа оптималну подршку за проширење апликација и прегледача, заједно са врхунском заштитом приватности и безбедности.

Пружалац услуге нуди проширење прегледача за Цхроме и Андроид апликацију, као и упутства за употребу за ОпенВПН и Л2ТП.

Покривеност ИПВанисх-овог глобалног сервера недостаје мало у поређењу са покривањем осталих провајдера. Ипак, са 1.300 сервера постављених у 50+ земаља, провајдер има прилично добро покривене ствари.

ИПВанисх посједује и управља њиховим серверима, што значи ниједна трећа страна нема приступ тим серверима или вашим подацима.

Брзине везе ИПВанисх-а су више него довољне за увек повезани уређај као што је Цхромебоок. Корисничка подршка такође одговара или премашује остале ВПН услуге, уз подршку за ћаскање 24 сата, подршку путем е-поште и базу знања о подршци коју лако можете претраживати..

Приватност је помало мешана торба када се бавите ИПВанисх-ом. Иако провајдер никада не води евиденцију ваших онлајн путовања, не нуди опцију плаћања Битцоин-ом, што значи да не постоји начин да се анонимно плати.

Иако везе ИПВанисх-а нуде шифрирање војне класе, недостаје им опција прекидача килл.

ИПВанисх може заштитити све ваше уређаје захваљујући својој широкој компатибилности са рутерима, ако је супер великодушан 10 дозвола за истовремено повезивање није довољно.

Прос

 • Власничке фарме сервера додају сигурност
 • Омогућује 10 истовремених веза
 • Нуди ручне конфигурације ОпенВПН и Л2ТП

Цонс

 • Нема могућности пребацивања на апликацији за Андроид
 • Нема опције плаћања Битцоин-ом

БЕЗ ТРЕЋИХ СТРАНАКА НИЈЕ УБОЈЕНО: ИПВанисх-ове самосталне и оперативане серверске фарме спречавају треће стране да приступе вашим подацима. Искусни корисници могу искористити ОпенВПН везе, без покретања апликације. 7-дневна гаранција поврата новца пружатеља услуга је по мом укусу мало краћа.

5. Сурфсхарк

СурфСхарк лого

Сурфсхарк нуди изнадпросечну ВПН заштиту за ваш Цхромебоок захваљујући Андроид апликацији заштићеној прекидачем, погодно проширење Цхроме прегледача и одлична корисничка подршка.

Овај провајдер се налази у доњем делу пакета када је у питању глобално покривање сервера, са 500+ сервера који се налазе у преко 50 земаља широм света..

Брзине повезивања Сурфсхарка лако ће бити у току са захтевима вашег Цхромебоока.

Приватност и сигурност су добро осигурани приликом претплате на Сурфсхарк. Провајдер има политику непојаве и он радо прихвата Битцоин. У одељењу за безбедност везе Сурфсхарк испоручује високо шифроване везе и једини је провајдер у топ 5 који нуди килл свитцх заштиту за Андроид апликацију.

Корисничка подршка може се сврстати у категорију „без бриге“ када користите Сурфсхарк захваљујући библиотеци подршке, обрасцу за подршку подршке и опцији 24/7 ливе цхат.

Добављач великодушно дозвољава неограничене истовремене везе, али ако имате уређај који нема ВПН апликацију, можете да искористите и њихову одличну подршку за рутер.

Прос

 • На овој листи убијте само Андроид апликацију заштићену прекидачем
 • Неограничене истовремене везе
 • Врхунска приватност и сигурност покривеност

Цонс

 • Недостаје серверска мрежа у поређењу са другим провајдерима
 • Нема опција за ручну конфигурацију

ВИСОКА СИГУРНОСТ: Сурфсхарк обезбеђује добро заштићене везе, пружајући једину Андроид апликацију са заштитом од прекидача у горњој верзији 5. Неограничена политика истовременог повезивања само повећава вредност. Доступна је 30-дневна гаранција поврата новца.

Је ли бесплатна ВПН добра опција за употребу са Цхромебоок-ом?

Бићу вам на располагању: иако постоје бесплатне ВПН услуге које ће радити са вашим Цхромебоок-ом, никада не бих препоручио бесплатан ВПН за било који врста употребе. Једноставно нису вредни ризика који представљају.

Многи “бесплатни” ВПН провајдери плаћају најамнину и комуналије путем праћење навика коришћења путем Интернета за своје купце и продаја тих информација оглашивачима и друге заинтересоване стране. Познато је да неки бесплатни ВПН-ови убацују нежељене колачиће за праћење и рекламе у сесије прегледавања својих корисника.

Осим што представљају опасност за приватност, бесплатни ВПН-ови могу вас коштати и у погледу времена и практичности. Можда ћете бити присиљени да сачекате у реду пре него што вам буде дозвољено да се повежете на ВПН сервер. Затим, једном када пустите оловку за задржавање, избор сервера ће вероватно бити ограничен, ако уопште имате избор сервера.

Једном када сте повезани, такође је могуће да ће ваш бесплатни провајдер ставити месечно ограничење података на вашу ВПН употребу, а можда чак и угушите брзину везе. УГХ!

Запамтите, месец дана услуге угледног ВПН провајдера коштат ће вас мање од дигиталног албума на иТунес-у. Коришћење „бесплатног“ ВПН-а може вас коштати много више.

Коришћење Андроид апликација са Цхромебоок-ом

Иако користите ХПН-ово проширење прегледача са Цхромебоок-ом прикладно, имајте то на уму проширење штити само сесију вашег прегледача, остатак ваших мрежних активности остављате отворенима за надгледање.

Ако више волите потпуну приватност због удобности, имаћете среће.

Могу се покренути Цхромебоок-ови са последњим верзијама Цхроме ОС-а или Цхромиум ОС-а (отворена верзија Цхроме ОС-а) Андроид апликације које могу да заштите све ваше мрежне активности. (Гоогле је створио и Цхроме ОС и Андроид оперативне системе, чинећи их компатибилним.)

Ако желите да потврдите да ваш Цхромебоок може да инсталира и користи Андроид апликације, посетите веб локацију Цхромиум ОС за листу компатибилних уређаја.

Закључак

Корисницима Цхромебоока који желе да заштите своје мрежне активности од знатижељних очију препоручује се да одаберу и користе реномираног, поузданог ВПН провајдера..

Поред тога што вас штити од осматрања других произвођача, ВПН такође отвара садржај до кога обично не бисте имали приступ.

ЕкпрессВПН лого

ЕкпрессВПН пружа оптималну методу заштите вашег Цхромебоок-а преко његових добро шифрованих веза, широког опсега покривености глобалног сервера и врхунске понуде приватности и безбедности..

За више информација или за куповину претплате посетите веб локацију ЕкпрессВПН.

„Ацер Цхромебоок“ компаније Кабоомпицс лиценциран под ЦЦ0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − 65 =

map