Koji je najbolji VPN za PayPal u 2020. godini?


PayPal je danas najpopularnija usluga internetskog plaćanja. Osnovana 1998. godine, usluga djeluje kao procesor plaćanja za internetske dobavljače, aukcijske stranice, neovisne naručitelje i druge.

Nažalost, PayPal računi popularna su meta hakera, pa opasno pristupa vašem računu na javnom Wi-Fi-ju.

Uz to, usluga plaćanja nije dostupna u svakoj zemlji, a ako se prijavite na PayPal iz neke druge zemlje koja nije ona u koju ste se registrirali za uslugu, možda ćete biti blokirani.

Kako se možete zaštititi?

Virtualna privatna mreža (VPN) najpouzdaniji je način zaštite vaše PayPal aktivnosti od negativaca, a istovremeno vam omogućuje siguran pristup PayPal računu izvan svoje matične zemlje..

VPN koristi šifriranje bankarskog ranga kako bi zaštitilo vaše mrežne aktivnosti od nadzora trećih strana, osiguravajući da vaše važne osobne i poslovne podatke nikada ne budu nadgledane ili ukradene.

Što se tiče pristupa vašem PayPal računu izvan granica vaše domovine, VPN dodjeljuje vašem povezanom uređaju novu, privremenu IP adresu, zbog čega će izgledati kao da ste povezani iz neke druge zemlje. To omogućava PayPal korisnicima da odaberu VPN poslužitelj u svojoj zemlji, pa ih PayPal vidi kao kod kuće.

Evo mog vodiča za 5 najboljih VPN-ova za PayPal.

Najbolji VPN-ovi za PayPal

Postavio sam sve svoje omiljene VPN davatelje kroz rigorozno testiranje i ovih 5 VPN-a najbolje su funkcionirali za pouzdan pristup PayPalu. Evo sažetka:

  1. ExpressVPN: Ovaj pružatelj usluga zauzima 1. mjesto zahvaljujući sveobuhvatnoj globalnoj pokrivenosti poslužitelja, dobro zaštićenim vezama i vrhunskom zaštitom privatnosti. Brze brzine veze ExpressVPN-a i izvrsna podrška aplikacije oboje pridonose atrakciji pružatelja usluga.
  2. NordVPN: Ova VPN usluga nudi vrhunsku zaštitu privatnosti i sigurnosti, a ima mnoštvo poslužitelja koji se nalaze širom svijeta za vaše međunarodne PayPal potrebe.
  3. CyberGhost: VPN poslužitelji ovog pružatelja usluga nude izvrstan pristup za korisnike PayPal-a sa sjedištem u SAD-u dok putuju u inozemstvo. Jednostavne aplikacije CyberGhosta čine VPN prilagođen početnicima.
  4. IPVanish: Potpuno vlastiti poslužitelji i operativani poslužitelji pružaju dodatni sloj privatnosti za korisnike PayPala. Pružatelj usluga nudi široku aplikacijsku podršku i izvrsnu korisničku podršku.
  5. PrivateVPN: Iako je njegova poslužiteljska mreža malo ograničena u usporedbi s drugima na ovom popisu, njeni američki poslužitelji obavljaju sjajan posao deblokiranja PayPala dok su u inozemstvu. Napredni korisnici cijenit će mogućnosti davatelja usluga.

Procjenjivao sam i rangirao najbolje PayPal VPN koristeći sljedeće kriterije:

 • Pouzdane veze
 • Sveobuhvatna globalna mreža poslužitelja
 • Jaka mrežna sigurnosna zaštita
 • Zaštita privatnosti ne uključuje zapisnike poslužitelja
 • Izvrsna podrška na više platformi
 • Vrhunska korisnička podrška

Evo mog popisa prvih 5 VPN-a za upotrebu s PayPalom.

1. ExpressVPN

ExpressVPN logotip

ExpressVPN je moj najbolji izbor za najbolji VPN za upotrebu s PayPal-om zahvaljujući sveobuhvatnoj globalnoj pokrivenosti poslužitelja i vrhunskoj internetskoj sigurnosti..

Ovaj pružatelj isporučuje neke od najpouzdanijih veza koje sam imao zadovoljstvo upotrijebiti otkad sam počeo testirati VPN-ove. Pored toga, brzine povezivanja ExpressVPN-a lako se povećavaju za sve moje ostale mrežne aktivnosti.

ExpressVPN ima 3000+ VPN poslužitelja stacioniranih u 94 zemlje. Veliki broj tih poslužitelja nalazi se u Sjedinjenim Državama, što je vjerojatno najveće tržište PayPala.

Davatelj obavlja vrhunski posao zaštite vaše internetske veze od nadgledanja zahvaljujući vojnoj razini kriptiranja. Uz to, zaštita od prekidača za uklanjanje, DNS zaštita od curenja i IPv6 zaštita od propuštanja dostupni su u većini ExpressVPN aplikacija.

Vaša privatnost također nikad nije problem zahvaljujući davateljskim pravilima o zapisi. Svoj VPN pretplatu možete i platiti pomoću Bitcoina, a podatke o plaćanju čuvajte anonimno.

ExpressVPN nudi aplikacije za sve glavne uređaje koji su kompatibilni sa PayPal-om, uključujući Windows, iOS, macOS, Android, Linux, Chromebook i Amazon Kindle uređaje. Proširenja preglednika dostupna su za Chrome i Firefox.

Sveobuhvatna kompatibilnost usmjerivača će zaštititi sve povezane uređaje. Dopušteno je do 5 istodobnih veza po korisničkom imenu.

ExpressVPN pruža cjelodnevnu korisničku podršku, sa 24/7 chat podrškom, podrškom putem e-pošte, sustavom za praćenje ulaznica i sistemom pretraživanja za rješavanje problema i baze znanja.

Pros:

 • Mnogo servera širom svijeta i Sjedinjenih Država.
 • Pouzdane, brze veze
 • Izvrsna korisnička podrška
 • Vrhunska sigurnost i zaštita privatnosti
 • Sveobuhvatna podrška izvornih aplikacija

Cons:

 • Skuplje od ostalih mnogih drugih VPN-a

NAJBOLJI VPN ZA PAYPAL: ExpressVPN je moj najbolji izbor za zaštitu i poboljšanje vaših PayPal sesija. Pouzdane veze davatelja dostupne su širom svijeta s obiljem američkih poslužitelja. Optimalna privatnost i sigurnost čuvaju vaše podatke o plaćanju tajnim. Dostupno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte moju cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

2. NordVPN

NordVPN logo

NordVPN pruža brze, pouzdane i privatne veze na PayPal i ostale internetske financijske usluge. VPN pruža svojim klijentima vrhunsku privatnost i sigurnost.

Pružatelj usluga ima 5.600+ poslužitelja koji se nalaze u 60 zemalja širom svijeta. Preko 1.600 poslužitelja nalazi se u SAD-u. Mreža poslužitelja pruža pouzdan pristup blokiranim uslugama širom svijeta, uključujući PayPal.

Vojni razred šifriranje štiti vaš PayPal i ostale osjetljive mrežne aktivnosti, a također vas štiti od zlonamjernog softvera, neželjenih oglasa i više. Značajka "Double VPN" davatelja dva puta kriptira vašu vezu. Šifrirano šifriranje, kako može biti bolje od toga?

Privatnost na mreži nikad nije problem kod NordVPN-a zahvaljujući politici bez zapisnika koja osigurava da nisu dostupni podaci o vašim mrežnim aktivnostima. Uz to, ako koristite e-adresu za jednokratnu upotrebu s pružateljevom opcijom plaćanja Bitcoin, podaci o plaćanju potpuno su anonimni.

Podrška za davatelje aplikacija pokrivena je s većinom platforma kompatibilnih s PayPal-om, s aplikacijama za Windows, iOS, macOS, Android i Linux uređaje. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Zaštitite sve ostale povezane uređaje putem usmjerivača kompatibilnog sa NordVPN. Dostupni su unaprijed konfigurirani usmjerivači.

Podrška koja radi non-stop je pravilo kod NordVPN-a, s podrškom za e-poštu, 24/7 chat podrška dostupne su sve značajke dostupne u bazi podataka za pretraživanje.

Pros:

 • Pouzdane i sigurne veze s PayPalom
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Razumna cijena
 • Vrhunska zaštita privatnosti

Cons:

 • Aplikacije nisu prilagođene korisnicima

NAJBOLJI KORISNICI U BUDŽETU: NordVPN će se pokazati atraktivnim za korisnike PayPala koji žele uštedjeti svoj novac za pokrivanje svojih PayPal naknada. Pouzdano povezivanje pružatelja usluga i izvrsna sigurnosna zaštita bit će privlačni svima. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte moju cjelovitu recenziju NordVPN-a.

3. CyberGhost

CyberGhost logo

CyberGhost bit će atraktivna opcija za početnike VPN zahvaljujući njihovim jednostavnim aplikacijama koje pružaju pouzdan i dobro zaštićen pristup PayPalu. Brze veze davatelja usluga nude izvrstan način pristupa mrežnom sadržaju.

Pružatelj ima većinu svijeta pokrivenog s preko 6.200 poslužitelja smještenih u 90 zemalja. Preko 1200 tih poslužitelja nalazi se u gradovima u Sjedinjenim Državama.

CyberGhost obavlja optimalan posao zaštite vaše PayPal sesije, koristeći šifriranje bankarskog stupnja, ubijte zaštitu od prekidača i IPv6 i DNS zaštitu od curenja. Uz to, davatelj može blokirati oglase i zlonamjerne web stranice, blokirati praćenje na mreži i prisiliti web stranice da poslužuju HTTPS verzije svojih stranica ako su dostupne.

CyberGhost štiti vaše mrežne aktivnosti nakon činjenice, strogom politikom zapisivanja i spremnošću da prihvate Bitcoin u zamjenu za njihove značajne usluge.

Jednostavne aplikacije za platforme Windows, iOS, macOS, Android, Linux i Amazon Fire pokrivene su većinom PayPal kompatibilni uređaji. Cjelovita zaštita usmjerivača pružatelja usluga pokriva sve ostale povezane uređaje. Dostupni su unaprijed konfigurirani usmjerivači.

Opcije korisničke podrške usluge uključuju chat podršku uživo, knjižnicu podrške koju je lako pretraživati ​​i obrazac za podnošenje ulaznica za podršku.

Pros:

 • Deblokira PayPal širom svijeta
 • Izvrsna zaštita od veze
 • Aplikacije za najpopularnije platforme uređaja
 • Nema zapisnika i ne prihvaća Bitcoin

Cons:

 • Aplikacije nemaju napredne opcije dostupne od drugih davatelja usluga

NAJBOLJI ZA POČETNICE: CyberGhost bit će atraktivan VPN za korisnike koji prvi put traže jednostavan način zaštite zaštite svoje PayPal aktivnosti. Pružatelj usluga nudi poslužitelje širom svijeta, s mnoštvom onih koji se nalaze u američkom 45-dnevnom jamstvu povrata novca bez rizika.

Pročitajte moju cjelovitu recenziju CyberGhosta.

4. IPVanish

IPVanish logo

IPVanish pruža dodatni sloj privatnosti za korisnike PayPal-a koji ne mogu mnogi drugi pružatelji VPN-a. Međutim, malo je yin / yang-a, jer nedostaje i značajka privatnosti koju većina pružatelja usluga nudi.

IPVanish ima preko 1300 poslužitelja smještenih u više od 50 zemalja svijeta. Preko 640 tih poslužitelja nalazi se u Sjedinjenim Državama.

IPVanish posjeduje i upravlja svim tim poslužiteljima, držeći treće operatore dalje od vaših osobnih podataka, pružajući to dodatni sloj zaštite Spomenuo sam i ranije.

IPVanish štiti njegove pouzdane i brze internetske veze s vojnim standardnim šifriranjem. Također nudi dodatnu internetsku sigurnost s prekidačem za ubijanje, automatskim ponovnim povezivanjem i zaštitom od kodiranja, kao i DNS zaštitima od propuštanja i IPv6 propuštanja.

Sad za sloj zaštite koji nedostaje, a koji će, da budemo iskreni, utjecati samo na mali broj korisnika.

Dok se pružatelj podudara s ostalim VPN uslugama na ovom popisu sa strogim pravilima o nepozivanju dnevnika, nedostaje im značajka Bitcoin plaćanja koja nude drugi davatelji usluga. To znači da podaci o plaćanju neće biti privatni koliko bi mogli biti.

Aplikacije su dostupne na mnogim platformama kompatibilnih s PayPal-om, uključujući Windows, iOS, macOS, Android, Linux i Amazon Fire uređaje. Možete se povezati sa 10 ovih uređaja odjednom u servis. Opsežna kompatibilnost usmjerivača pružatelja usluga štiti i ostale povezane uređaje. Dostupni su unaprijed konfigurirani usmjerivači.

Korisnička podrška IPVanish-a dostupna je u bilo kojem trenutku zahvaljujući 24/7 live podršci, podršci putem e-pošte i biblioteci podrške.

Pros:

 • Posjeduje i upravlja svim svojim VPN poslužiteljima
 • Do 10 istodobnih veza
 • Izvrsna internetska sigurnosna zaštita

Cons:

 • Rok garancije povrata novca ograničen je na 7 dana
 • Nema mogućnosti plaćanja kriptovalutama

NAJBOLJI VPN ZA VIŠE KORISNIKA: IPVanish nudi izdašnih 10 istodobnih veza za povezivanje, što je vjerojatno najbolja opcija na ovom popisu za mala poduzeća koja zahtijevaju višestruke veze kako bi zaštitili sesije PayPal svojih zaposlenika. Nudi kratku 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Pročitajte moju cjelovitu recenziju IPVanish-a.

5. PrivateVPN

PrivateVPN logotip

PrivateVPN nudi niži broj poslužitelja od ostalih VPN-ova na ovom popisu. Međutim, imaju ih dobro pozicionirane širom svijeta, pružajući im izvrsna sposobnost deblokiranja za PayPal i ostale mrežne usluge.

150+ poslužitelja nikada neće pogriješiti zbog velikog broja poslužitelja u VPN industriji. Međutim, PrivateVPN ima te poslužitelje dobro postavljene širom svijeta, locirajući ih u 60 zemalja, uključujući Sjedinjene Države.

PrivateVPN pruža izvrsnu zaštitu veze, štite mrežne aktivnosti svojih kupaca primjenom enkripcije vlade na njihove internetske veze. Uz to, davatelj nudi automatsko ponovno povezivanje, kao i IPv6 zaštitu od curenja i DNS-a. StealthVPN čini da se VPN aktivnosti njihovih korisnika pojavljuju kao uobičajeni promet u pregledniku.

Te pouzdane veze ne usporavaju baš toliko zaštitom, jer su brzine preuzimanja davatelja uvelike u skladu s bilo kojom od vaših mrežnih aktivnosti..

Na poslužiteljima PrivateVPN-a nijedna vrsta dnevnika ne vodi se osiguravajući da vaše mrežne aktivnosti nikada neće biti izložene. Upotreba odbačene adrese e-pošte s pružateljevom opcijom plaćanja Bitcoin čuvat će vaše podatke o plaćanju u potpunosti anonimnima.

Iako je podrška aplikacije PrivateVPN ograničena na velike 4 platforme uređaja (Windows, Mac, iOS i Android), ona je također kompatibilna s većim brojem usmjerivača, pružajući zaštitu svim povezanim uređajima. Na jednom računu dopušteno je do 6 istodobnih veza.

Live chat chat je podrška, ali nedostaje 24/7 dostupnost. Obrazac "Obratite nam se" također je dostupan ako tvrtka ne može pretraživati ​​odjeljak Često postavljana pitanja ne zadovoljava vaše potrebe za podrškom.

Pros:

 • Pouzdane veze s PayPalom i ostalim uslugama
 • Do 6 istodobnih veza
 • Izvrsna zaštita i zaštita privatnosti

Cons:

 • Brojevi poslužitelja mogli bi se poboljšati
 • Korisnička podrška nije 24/7

KORIŠTENJE OPCIJA: PrivateVPN je odlična VPN opcija za korisnike PayPal-a koji imaju iskustva s VPN-ovima i ne vole se samostalno baviti opcijama aplikacije. 30-dnevno jamstvo povrata novca čimbenik rizika svodi na minimum.

Pročitajte moju cjelovitu recenziju PrivateVPN.

Kako koristiti VPN s PayPalom

Ako tražite najbolji način da zaštitite svoje sesije PayPal-a i otvorite pristup usluzi plaćanja, bez obzira gdje se nalazite, radovat ćete se kada znate da je potrebno nekoliko jednostavnih koraka:

  1. Prvo se pretplatite na VPN. (Čini se logičnim.)
  2. Preuzmite i instalirajte svoje VPN davatelje odabranih aplikacija na svoje omiljene uređaje.
  3. Odaberite i povežite se s VPN serverom koji se nalazi u zemlji u kojoj želite koristiti PayPal.
  4. Počni brojati svoj novac, dušo!

Je li besplatna VPN dobra opcija za korištenje s PayPalom?

Čvrsto sam uvjeren da korištenje "besplatnog" VPN-a nikad nije dobra ideja. To posebno vrijedi kada razmišljate o njegovoj upotrebi na internetskoj financijskoj usluzi poput PayPala.

Besplatne VPN-ove jednostavno ne rade dobar posao pružanja sigurnosti i privatnosti za internetske aktivnosti intenzivnih privatnosti poput upotrebe PayPala!

Ako prestanete razmišljati o tome, čak i "besplatni" VPN mora zaraditi dovoljno novca da bi njihova svjetla bila upaljena i poslužitelji zujali.

Dakle, ako ne prodaju VPN uslugu, koji je proizvod koji prodaju?

Proizvod su vaši osobni podaci.

Mnogi besplatni davatelji VPN-a nadziru i prikupljaju podatke o mrežnim aktivnostima svojih korisnika i prodaju ih osobama s najboljom ponudom. 

Pored toga, poznato je da ostali davatelji ubacuju neželjene reklame i prate kolačiće u sesije pregledavanja svojih korisnika. A ti se kolačići zadržavaju uokolo nakon što isključite mrežu mrežnog davatelja VPN-a!

Uz sigurnosna pitanja imajte na umu da ćete vjerojatno želite upotrebljavati VPN da biste zaštitili i poboljšali druge mrežne aktivnosti.

Nažalost, poznato je da VPN-ovi bez ikakvih naknada umanjuju brzinu povezivanja korisnika i primjenjuju dnevne ili mjesečne ograničenja podataka o upotrebi VPN-a svojih kupaca. Tako, besplatni dobavljač je gadan za streaming, kockanje ili preuzimanje datoteka.

Možda i nemate mnogo izbora na lokaciji poslužitelja koji su dopušteni kao besplatni VPN klijent. Većina besplatnih VPN-ova ograničava broj poslužitelja kojima korisnici imaju pristup, a u nekim slučajevima automatski vas povezuju s poslužiteljem na temelju njegove upotrebe.

Toliko o odabiru američkog poslužitelja za pristup vašem PayPal računu!

Iako je istina da već plaćate naknade više nego dovoljne za PayPal, svaki mjesec plaćate još nekoliko dolara za pouzdanu, cjelovitu VPN uslugu.

Zaključak

Ako ste korisnik PayPal-a koji traži najbolji način da osigurate svoju internetsku privatnost i održavate pristup svom PayPal računu, bez obzira gdje se nalazite, upotrijebite VPN uslugu.

VPN će osigurati optimalnu internetsku sigurnost putem vojnog šifriranja i drugih zaštitnih značajki, otvarajući pristup PayPalu i ostalim internetskim servisima s ograničenim geografskim ograničenjima..

ExpressVPN logotip

ExpressVPN je moj izbor broj 1 za najbolju VPN uslugu za upotrebu s PayPalom. Pružatelj pruža sveobuhvatnu globalnu pokrivenost poslužitelja i optimalnu zaštitu veze. Uz to, izvrsna podrška na više platformi osigurava zaštitu svih vaših PayPal kompatibilnih uređaja.

Za više informacija ili za pretplatu, posjetite web stranicu ExpressVPN.

"PayPal" Mohameda Hassana licenciran pod CC0 1.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 3

map