Mi a legjobb VPN a távirathoz 2020-ban?


A távirat egy titkosított azonnali üzenetküldő és Voice over IP szolgáltatás, amely a legnépszerűbb asztali és mobil eszközökhöz érhető el. A felhasználók különféle videókat, fényképeket, hangokat, matricákat és fájlokat küldhetnek és fogadhatnak.

Noha a szolgáltatás világszerte népszerűvé vált a felhasználók körében, sok kormány nem olyan népszerű. Sok országban van blokkolta a Telegram elérését (például Irán, Oroszország, Kína, India és mások), így a polgárok nem tudják használni a szolgáltatást.

Szerencsére a virtuális magánhálózat (VPN) feloldhatja a Telegram elérését azokban az országokban, amelyek ezt blokkolják. A VPN feloldja a szolgáltatást úgy, hogy úgy tűnik, mintha a felhasználó (és eszközei) más országban vannak. A VPN ezt úgy hajtja végre, hogy ideiglenesen új IP-címet ad hozzá nekik, egy másik területen található.

Ez lehetővé teszi, hogy egy oroszországi, kínai vagy más korlátozott területen lévő felhasználó az Egyesült Államokban vagy más országokban jelenjen meg, ahol a szolgáltatás található nem zárolt.

Ezenkívül lehetővé teszi a távirat használatát az internetes kapcsolat titkosításával. A VPN titkosítási rétege vonatkozik a kapcsolatra megakadályozza, hogy a kívülállók figyelemmel kísérjék az online tevékenységeket - ideértve a szomorú kormányokat. (Nem tudják blokkolni azt, amit nem látnak.)

Amikor egy VPN-t fontolgat a Telegram beszélgetések titkos tartása érdekében, vegye figyelembe a következőket: biztonsági és adatvédelem, ügyfél-támogatás, alkalmazás-támogatás és globális szerver lefedettség.

Ebben a cikkben rangsorolom és áttekintem az 5 legfontosabb VPN-t, amelyeket a Telegrammal használhatunk.

A legjobb VPN-k a távirathoz

Az összes legjobb VPN-szolgáltatót átfogó tesztelési körökben ismertettem, és ezt meg is találtam a következő 5 VPN működik a legjobban a táviratnál.

Itt egy rövid összefoglaló:

  1. ExpressVPN: Ennek a szolgáltatónak a legmodernebb kapcsolatát titkosítása, valamint a szigorú bejelentkezési szabályok segítenek abban, hogy a Telegram beszélgetései ne kerüljenek szem elől. Az optimális globális szerver lefedettség látszólag korlátlan választási lehetőséget kínál a helyekre.
  2. NordVPN: A távirat felhasználói elégedettek lesznek a szolgáltató globális kiszolgálói lefedettségével, valamint adatvédelmi és biztonsági védelmükkel. A szolgáltató gyors csatlakozása azt jelenti, hogy a fájlok és videók gyorsan betöltődnek.
  3. CyberGhost: A CyberGhost kiváló letöltési sebességet kínál, vonzó választássá téve a távirat felhasználók számára, akik sok tartalommal osztoznak más felhasználókkal. Sok felhasználó értékelni fogja a szolgáltató alacsony árat.
  4. IPVanish: Az IPVanish a szokásos adatvédelmi és biztonsági védelmeket kínálja, de újabb védelmi réteggel bővíti saját VPN szervereinek birtoklását és üzemeltetését. Ez tartja távol a harmadik feleket a felhasználók személyes adataitól.
  5. PrivateVPN: Ez a szolgáltató rengeteg sávszélességet kínál a Telegram fájl- és videomegosztásához. Noha ennek a szolgáltatónak nincs sok kiszolgálója, a helymeghatározásuk elegendő lesz a Telegram feloldásához az Ön régiójában.

A következő tényezők alapján értékeltem és rangsoroltam a legjobb távirat VPN-ket:

 • Globális szerver lefedettség
 • A magánélet védelme és a biztonság védelme
 • Többplatformos támogatás
 • Vevőszolgálat

Az alábbiakban felsoroltam az 5 legfontosabb VPN-t, amelyeket a távirathoz használhat.

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a legjobb választás a távirat üzenetküldési munkamenetének optimális védelme érdekében.

A világ több mint 94 országában elrendezett 3000+ szerver segítségével az ExpressVPN ezer Telegram-feloldó lehetőséget kínál a korlátozó országokban csapdába esett felhasználók számára. A szolgáltató kiterjedt globális szerverhálózata tartalmi feloldási lehetőségeket is nyit meg a video streaming és a játék szerelmeseinek.

Az ExpressVPN jól védett, gyors kapcsolatot biztosít. Az ügyfelek kapcsolatait katonai titkosítás védi, valamint számos alkalmazásukban védi a kapcsolókat is. A szolgáltató soha nem korlátozza az online tevékenységeket adatkorlátozásokkal vagy sávszélesség-korlátozásokkal.

A magánélet védelme az ExpressVPN egyik legjobb tulajdonsága, a hűséges bejelentkezési szabályoknak köszönhetően, így az online utazások nyilvántartása nem menthető meg. A Bitcoint előfizetési fizetésként is elfogadják.

Az ExpressVPN tartalmazza az összes népszerű alkalmazásplatformot, és még néhány kisebb platformot is lefednek. A natív alkalmazás támogatása elérhető a Windows, a MacOS, az iOS, az Android és a Linux platformon. Az alkalmazások a Chromebook, a Kindle Fire és a Nook eszközökhöz is elérhetők. A böngészőbővítmények lefedik a Chrome és a Firefox böngészési munkamenetét.

A router támogatása elérhető minden olyan csatlakoztatott eszköz védelmére, amely nem szerepel a fenti listában, vagy további eszközök fedezésére, ha több mint 5 párhuzamos csatlakozásra van szüksége.

Az ügyfélszolgálat egy másik kategória, ahol az ExpressVPN jól szerepel a 24/7 élő támogatási csevegés, e-mail támogatás, támogatási jegykövetési rendszer és kereshető tudásbázis révén..

Előnyök:

 • Kiváló globális szerver lefedettség
 • Az összes főbb alkalmazásplatform lefedett
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem
 • Bitcoin fizetési lehetőség

Hátrányok:

 • Ára magasabb, mint sok más VPN-nél

A TELEGRAM LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb kutya, amikor a Telegram üzenetküldési munkamenetének védelmét nyújtja. A szolgáltató kiváló titkosítása és globális kiszolgálói lefedettsége jól védi ügyfeleit a túlságosan korlátozó országokban. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN kiváló módja annak, hogy megvédje magát a Telegram használata közben, hogy kapcsolatba lépjen a barátokkal és rokonokkal.

A 60 országban található több mint 5200 szerver segítségével a globális hozzáférési igényeid jól fedezettek. Nem lesz semmi probléma a barátokkal és a családdal való kapcsolatteremtés során, és nem fog hiányozni a sok földrajzilag blokkolt tartalom sem.

A szolgáltató letöltési sebessége nem a leggyorsabb, ám ezek továbbra is képesek kezelni a fájlátvitelt, a video streaming-t és egyebet.

Az online biztonság és a felhasználói fiókok adatvédelme garantálva van a szolgáltató katonai titkosításának és a kapcsolatok védelmének köszönhetően. az szigorú bejelentkezési politika és üdvözöljük a Bitcoin fizetési lehetőségét, hogy az adatvédelmet mindennapi állapotban tartsák.

A távirat az összes fő eszközplatformon elérhető, és így van a NordVPN. Az Android, iOS, Windows, Linux és MacOS alkalmazások alkotják a felsorolást, valamint a Firefox és a Chrome böngészők kiterjesztései..

Az útválasztó optimális lefedettsége elérhető a fenti listán nem szereplő eszközök védelmére, vagy azon felhasználók támogatására, akiknek egyszerre több mint 6 kapcsolata van szüksége.

Ha bármikor segítségre van szüksége a VPN beállításához, akkor jól szolgálja Önt a NordVPN 24 órás ügyfélszolgálat, e-mail támogatás és kereshető támogatási könyvtár.

Előnyök:

 • Nagyszerű olcsó lehetőség
 • Kiváló alkalmazás támogatást
 • Az ügyfélszolgálat fedezte Önt
 • Optimális adatvédelmi és biztonsági lefedettség

Hátrányok:

 • Az alkalmazások felhasználóbarátabbak lehetnek

A KÖLTSÉGVETÉSRE VONATKOZÓ KÖLTSÉGVETÉSŰ VPN FELHASZNÁLÓK: A NordVPN a legjobb megoldás a Telegram használói számára költségvetésben vagy azok számára, akik máshol szeretnék költeni pénzüket. Az átlag feletti globális kiszolgálói lefedettség és a kapcsolat biztonsága révén a NordVPN felhasználók biztonságban vannak kapcsolatban a barátokkal és a családdal. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost a legjobb választás a távirat felhasználók számára, akik gyors kapcsolattartási sebességet igényelnek minden online tevékenységükhöz.

A világszerte 59 országban elhelyezkedő 3700+ szervernek köszönhetően a CyberGhost megnyithatja a hozzáférést a világ többi részéhez, lefedve az összes Telegram- és tartalomkapcsolat-igényét.

A CyberGhost csatlakozási sebessége nagyon gyors, és katonai titkosításuk használatával megakadályozzák online tevékenységeidet. Soha senki nem fogja megtudni az online bűnözés történetét, mivel a szolgáltató szigorú bejelentkezési szabályzatot követ és elfogadja a Bitcoint, hogy a fizetési adatokat inkognitóban tartsa.

A szolgáltató nyújt támogatást az alkalmazások támogatásához, a Windows, a MacOS, a Linux, az iOS és az Android eszközökhöz. Rendelkezésre állnak a Chrome és Firefox böngészőbővítmények, valamint az Amazon Fire Stick és az Android TV eszközök.

A router kompatibilitása az összes többi eszközével védett, és korlátlan védelmet nyújt, ha a CyberGhost 7 párhuzamos csatlakozási támogatása nem elegendő.

A CyberGhost szintén jól szerepel a támogatási kategóriában, így teljesítve 24/7 élő támogatási csevegés, kereshető támogatási könyvtár és egy könnyen használható támogatási jegykövető rendszer.

Előnyök:

 • Rengeteg szerver lefedettség
 • Rengeteg sebesség az összes online tevékenységhez
 • Kiváló multi-platform támogatás
 • Felső biztonság és adatvédelem

Hátrányok:

 • Hiányoznak a speciális lehetőségek, amelyeket más szolgáltatók kínálnak

NAGY KÖLTSÉG NAGY KÖLTSÉG: A CyberGhost az optimális választás azoknak a Telegram felhasználóknak, akik streaming és online játékokkal is foglalkoznak, de nincs sokuk a VPN-re költésre. A szolgáltató nem áldozza fel a biztonságot és a magánéletet a sebességért, és csúcsminőségű védelmet nyújt. 45 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garancia.

4. IPVanish

IPVanish-logo

Az IPVanish a tetején található kiváló adatvédelemnek és biztonságnak köszönhetően a jelenetet ebben a felállásban teszi ki saját tulajdonú és önműködő VPN-kiszolgálók.

A szolgáltatásnak több mint 1300 szabadalmaztatott kiszolgálója van, amelyek világszerte több mint 50 országban helyezkednek el. Mivel az IPVanish távol tartja a harmadik feleket az adataitól, ez extra biztonsági szintet jelent, amelyet más VPN-k nem nyújtanak.

Az IPVanish csatlakozási sebessége a legjobbak között van, és a szolgáltató kiváló védelmet nyújt az online tevékenységei számára, mivel a kapcsolatot egy kormányzati szintű titkosítás rétegében fedezi fel..

A szolgáltató egyáltalán nem tart nyilván az Ön felhasználásával kapcsolatos naplókat, miközben elkerüli a szomorú neligeket az üzleti vállalkozástól. A kriptovaluta fizetési lehetőségei azonban nincsenek.

Az IPVanish ugyanazokkal a platformokkal rendelkezik, mint a Telegram, Windows, MacOS, iOS, Android, Linux és Windows Phone platformokra. Ugyanakkor nem kínálnak böngészőbővítményeket.

A router kompatibilitását kínálják, így fedezhetik fel a fenti listán nem szereplő eszközöket, valamint további eszközöket, ha többre van szüksége 10 párhuzamos kapcsolat.

A 24 órás élő támogatási csevegés, az e-mail támogatás és a kereshető támogatási könyvtár mind átfogó ügyfélszolgálatot eredményez.

Előnyök:

 • Mindenre kiterjedő alkalmazás-támogatás
 • Az összes VPN-kiszolgáló tulajdonosa és üzemeltetése
 • Kiváló biztonság és ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • A 7 napos pénz-visszafizetési garancia rövidebb, mint más szolgáltatóké
 • Hiányzik a Bitcoin fizetési lehetősége

Könnyű, de biztonságos VPN: Az IPVanish saját tulajdonában lévő és működtetett szervereinek, valamint jól titkosított kapcsolatának köszönhetően titokban tartja személyes adatait. Hiányzik a magán fizetési lehetőség, de sok felhasználó számára ez nem számít. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

5. PrivateVPN

PrivateVPN logó

A PrivateVPN jól versenyez a csatlakozási sebesség, a biztonság és az adatvédelem szintjén, de kissé elmarad a globális szerver lefedettségről.

A több mint 150 szerver kiszolgálók száma jóval lemarad az ipar sok más szolgáltatójától. A PrivateVPN azonban stratégiailag 60 országban helyezte el a szervereket szerte a világon.

A PrivateVPN gyors kapcsolatai a szolgáltatónak köszönhetően jól védettek katonai szintű titkosítás. Őket szintén magában foglalja az adatvédelmi osztályon, szigorú bejelentkezési szabályokkal és a Bitcoin fizetési lehetőségével.

A PrivateVPN alkalmazás támogatása az iOS-re, Android-ra, Windows-ra és MacOS-ra korlátozódik, de lefedi az összes legnépszerűbb platformot, amelyet a Telegram támogat. (A Linux lefedettség akkor érhető el, ha hajlandó elvégezni a kézi konfigurálást.) Az alkalmazás kínál rengeteg speciális lehetőség, de legyen óvatos, amikor megváltoztatja őket, mivel az ügyfélszolgálat nem 24 órás.

A router lefedettsége a listán nem szereplő eszközök bármelyikével, valamint további eszközökkel, ha 6-nál több egyidejű kapcsolatra van szüksége, gondoskodik.

Az ügyfélszolgálat kissé korlátozott. A támogatási csevegés elérhető, de az üzleti órákra korlátozódik. A „Kapcsolatfelvételi űrlap” és a nem kereshető GYIK szakasz kerekíti a támogatási funkciókat.

Előnyök:

 • Gyors csatlakozási sebesség
 • 6 párhuzamos kapcsolatot tesz lehetővé
 • Mindenütt a biztonság és a magánélet védelme

Hátrányok:

 • A kiszolgálók száma alacsony
 • Nincs 24/7 ügyfélszolgálat

LEGJOBB KAPCSOLATOS VPN FELHASZNÁLÓKHOZ: A PrivateVPN kiváló lehetőség a tapasztalt felhasználók számára, akik nem gondolkodnak a beállítások megkönnyítéséről, és nincs szükségük sok kézfogásra. A szolgáltató gyors letöltési sebessége nagyszerű videocsevegésekhez. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

A távirat használata VPN-sel

A Telegram beszélgetések VPN-sel történő védelme csupán néhány kattintás az egérrel vagy a képernyő megérintése:

 1. Feliratkozás VPN-re.
 2. Töltse le, telepítse és futtassa a VPN-szolgáltató alkalmazását az eszközöin..
 3. Csatlakozás VPN szerverhez. Ha olyan országban található, ahol a távirat blokkolva van, feltétlenül csatlakozzon egy másik ország szerveréhez.
 4. Conversate.

Ingyenes VPN egy jó lehetőség a távirat használatához?

Az „ingyenes” VPN nem optimális megoldás Bármi online tevékenység. Ott mondtam!

Az ingyenes szolgáltató azonban VÉGLEGESEN nem jó megoldás a táviratbeszélgetések védelmére.

Az „ingyenes” VPN-k esetleg nem vesznek el pénzt közvetlenül a bankszámlájukról, ám más módon költségesek. Ezek a szolgáltatók a magánélet és a kényelem szempontjából költségekbe kerülnek.

Még az ingyenes szolgáltatóknak is világítaniuk kell a lámpát, a szervereket pedig zümmögni kell, így valamilyen módon pénzt kell keresniük. Sokan ezt teszik a felhasználók online utazásainak nyomon követése, az információ mentése, majd eladása a hirdetőknek és más szomorú ügyfeleknek. A szolgáltatókról ismert, hogy nem kívánt hirdetéseket és nyomkövető sütiket illeszt be böngészési munkamenetébe.

Az ingyenes szolgáltatók szintén kényelmetlen használni. Sok ingyenes szolgáltató arra készteti a felhasználókat, hogy egy ideig várakozzanak a sorban, mielőtt lehetővé teszik számukra a VPN-kiszolgálóhoz történő kapcsolódást. Ezután, amint a felhasználónak engedélyeznie kell a csatlakozást, rájönnek, hogy az a szerver kiválasztása nagyon korlátozott, ha egyáltalán kiszolgálót választanak.

A csatlakozás után a felhasználók gyakran észlelik, hogy a kapcsolat sebességét fojtják, és használatukat havi adatkorlátozások vagy sávszélesség-korlátozások korlátozzák. Ez semmi jónak nem hangzik, igaz?

A minőségi VPN-védelem havonta kevesebbet fizet, mint a legtöbb streaming szolgáltatás (és egy VPN segíthet abban, hogy több szolgáltatást érjen el e szolgáltatásokból, amint azt a következő szakaszban láthatja).. Erősen ajánlom, hogy kerülje az olyan „ingyenes” VPN-szolgáltatókat, mint a pestis.

Mi mást tehetek VPN-sel??

A virtuális magánhálózat nem korlátozódik arra, hogy megóvja Önt a megfigyeléstől vagy a blokkolástól a Telegram használata közben, hogy kapcsolatba lépjen a barátokkal és a családdal.

Online magánéletének és biztonságának védelme során a VPN virtuális svájci hadsereg védelmi kés. Ráadásul a VPN olyan online tartalmat nyit meg, amelyhez általában nem fér hozzá.

Feloldja a tartalmat

Ugyanaz az IP „hamisítás” képesség, amely lehetővé teszi a Telegram használatát azokban az országokban, ahol a szolgáltatás blokkolva van, hozzáférést is nyithat a streaminghez és a játékhoz, amely általában elérhetetlen az Ön régiójában..

A video- és audio-streaming szolgáltatások (mint például a Netflix, a Hulu és a Spotify) mind a tartalmakat bizonyos régiókra korlátozzák, mivel azok a film- és lemezkiadó cégekkel kötött tartalmi engedélyezési megállapodások miatt.

A VPN úgy tűnhet, hogy úgy tűnik, mintha az eszköz a világ számos helyéről csatlakozik, megnyitva ezzel a régió tartalmához való hozzáférést. A VPN hozzáférést is nyithat olyan játékkiszolgálókhoz és alkalmazáson belüli letöltésekhez, amelyek a világ minden területén elérhetőek lehetnek..

Megakadályozza a fojtást

A VPN megvédi a fojtástól is. Néhány internetszolgáltatóról - :: COUGH! :: Comcast :: COUGH! :: - ismert, hogy gátolja a nem engedélyezett tartalomhoz hozzáférő vagy a fájlmegosztásban részt vevő felhasználók csatlakozási sebességét..

A VPN titkosítja az internetkapcsolatot, megakadályozva az internetszolgáltatót, hogy fojtsa az online tevékenységeket, mivel nem tudja megmondani, hogy mit csinál..

Megakadályozza a megfigyelést

A VPN védi online adatvédelmét azáltal, hogy nem vezet nyilvántartást az online tevékenységeiről.

Sok internetszolgáltató nyomon követi ügyfeleinek online tevékenységeit, majd ezeket az információkat eladja a hirdetőknek és más érdekelt feleknek. Az Egyesült Államok kormánya azt is petícióba helyezheti, hogy hozzáférjen ehhez az információhoz.

Az Internet szolgáltatója a legjobb esetben csak azt látja, hogy VPN-hez kapcsolódik, így nem tudják követni az Ön tevékenységeit későbbi megosztás céljából..

Az online adatvédelem maximalizálásának egyéb módjai

Míg a Telegram titkosítva tartja az üzeneteit, biztonsági kockázatok merülnek fel a számítógép vagy a Telegram telepítésére használt eszköz használatával kapcsolatban.

A VPN mellett fontolja meg néhány további biztonsági eszköz telepítését a számítógépére vagy eszközére, hogy jobban megvédje a mindennapi adatvédelmet és biztonságot..

A biztonsági eszközök magukban foglalják:

 • Antivírus szoftver
 • Tűzfal
 • Anti-rootkit szoftver (ha elérhető)
 • Biztonság-központú böngésző-kiterjesztések
 • Jelszókezelő

A névtelenség és biztonság maximalizálásának másik módja a nyilvános Wi-Fi hotspotok elkerülése. Ezenkívül használjon titkosított e-mail szolgáltatót - és ha valóban inkognitómódot szeretne maradni, töltsön le és telepítsen egy biztonságos böngészőt, például a Tor.

Következtetés

Ha optimális módszert keres az online távirat beszélgetések fejlesztésére és védelmére, akkor úgy találja, hogy erre a legjobb módszer egy virtuális magánhálózat használata..

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a jelenleg elérhető legjobb VPN-védelmet kínálja, hogy megvédje a Telegram beszélgetéseit minden olyan túlzott lelkes kormánytól, amely meg akarja figyelni vagy blokkolni az Ön hozzáférését..

A szolgáltató védi az egyéb online tevékenységeit is, megnyitja a hozzáférést a világ minden tájáról származó tartalomhoz, és jó sebességgel biztosítja a csatlakozási sebességet bármilyen szórakoztató tartalom streamingjéhez..

További információt vagy előfizetés vásárlását az ExpressVPN webhelyen találja.

Ismail El Hasnaouy „távirat”, a CC BY-SA 4.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 2 = 7

map