Mi a legjobb VPN a Vudu számára 2020-ban?


A Vudu az Egyesült Államokban működő video streaming szolgáltatás, amelynek tulajdonosa a Walmart. A szolgáltatás hasonlít az Apple iTunes-hoz, mivel streaming filmeket és televíziós műsorokat ad el és bérel, de a filmeket reklám nélkül is közvetíti.

A Vudu jelenleg állítása szerint 150 000 filmet és televíziós show-t kínál. azonban, ez a tartalom csak az Egyesült Államok határain lakó nézők számára érhető el. Azokat a nézőket, akik nem amerikai IP-címmel próbálják elérni a szolgáltatást, elfordítják a színház ajtaján.

Van azonban módja az amerikai IP-cím megszerzéséhez - virtuális magánhálózat (VPN) használatával.

A VPN átmenetileg új IP-címet rendelhet az USA-ban. Mivel egy IP-cím információkat tartalmaz a földrajzi helyzetéről, az új cím arra készteti a Vudu-t (és más amerikai alapú online szolgáltatásokat), hogy úgy gondolja, hogy valójában az USA határain belül található..

Amellett, hogy más országokban hozzáférést biztosít a blokkolt tartalmakhoz, a VPN biztonságot és adatvédelmet biztosít minden online tevékenysége számára.

Az internetkapcsolatot titkosítási héjban tárolja, és áthatolhatatlan alagutat hoz létre, amely megvédi online tevékenységeit harmadik felek, például a rossz fiúk, a kormány és az internetszolgáltató (ISP) kíváncsiságától..

Amikor a legjobb VPN mellett vásárol, hogy megbízható hozzáférést biztosítson a Vudu és más USA-alapú streaming szolgáltatásokhoz, vegye figyelembe a következő funkciókat: gyors letöltési sebesség, rengeteg szerver található az Egyesült Államokban, tartalom feloldó képessége és többplatformos támogatás.

Itt áll az 5 legjobb VPN, amelyeket 2019-ben használhat a Vudu-val.

A legjobb VPN-k a Vudu nézéséhez

A szigorú tesztelés után, bebizonyította, hogy ez az 5 VPN a legjobban működik a Vudu-hoz való hozzáférés biztosításában. Itt van egy összefoglaló:

 1. ExpressVPN: Ez a szolgáltató a Vudu VPN első számú szolgáltatójaként szerepel, mivel a VPN voodoo miatt nagyon jól teljesítenek. A szolgáltató a leggyorsabb letöltési sebességet kínálja ebben a listában, azaz a Vudu 4K adatfolyamai nem jelent problémát, és az USA-ban működő szerverhálózata megbízható hozzáférést biztosít a streaming szolgáltatáshoz..
 2. NordVPN: Rengeteg állami szerver mellett ez a szolgáltató csúcsminőségű munkát végez a Vudu feloldása érdekében. Noha sebessége nem igazán felel meg a listán szereplő többi szolgáltató szintjének, mégis rengeteg látványt kínál. Költségvetési árképzése vonzó lesz azoknak a felhasználók számára, akik inkább a szórakozásra költenek pénzt.
 3. CyberGhost: Ez a könnyen használható VPN-szolgáltató tökéletes választás az első VPN-felhasználók számára, vagy azok számára, akik gondtalan módon keresnek hozzáférést a Vudu-hoz. A CyberGhost jó költségkeretű lehetőség a gyors letöltési sebességet kereső felhasználók számára.
 4. PrivateVPN: Ez a szolgáltató a legutóbbi kiegészítés a listán szereplő VPN-rangokhoz, és ennek még egy kis teendője van. Ennek ellenére a szolgáltató nagyszerű módot kínál arra, hogy megbízhatóan hozzáférjen a Vudu és más USA-alapú streaming szolgáltatásokhoz.
 5. Surfshark: Ez a szolgáltató megbízható munkát végez a Vudu, a Netflix, a BBC iPlayer és számos más streaming szolgáltatás feloldásáért, így jó választás a film és a televízió szerelmeseinek..

A következő kritériumok alapján értékeltem és rangsoroltam a legjobb Vudu VPN-ket:

 • Feloldja a Vudu és más népszerű streaming szolgáltatásokat
 • Rengeteg szerver található az Egyesült Államokban.
 • Megbízható csatlakozások, elég gyors HD-hez & 4K Vudu patakok
 • Csúcsminőségű adatvédelem és biztonság
 • Kiváló natív alkalmazás támogatás
 • Átfogó ügyfélszolgálat

Az alábbiakban felsoroltam az 5 legfontosabb VPN-t, amelyeket a Vudu-val használhatok.

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN az első választásom, hogy megbízható hozzáférést szerezzek a Vudu-hoz és más blokkolt szolgáltatásokhoz az egész világon.

A szolgáltató megbízható hozzáférést biztosít a Vudu és számos más USA-alapú streaming szolgáltatáshoz, beleértve a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és mások számára. A szolgáltatásnak több mint 3000 szervere van, amelyek világszerte 94 országban helyezkednek el. A VPN szervereinek nagy része az Egyesült Államokban található.

Az ExpressVPN szolgáltatást nyújt a leggyorsabb letöltési sebesség ebben az 5-ös csoportban, és könnyen kezelni tudja a Vudu által biztosított 1080p HD és 4K video stream-eket.

Bankszintű titkosítás megóvja a szolgáltató felhasználói tevékenységeit az expozíciótól, és a kill switch, az IPv6 szivárgás és a DNS szivárgás elleni védelem szintén rendelkezésre áll.

Az Ön személyes adatainak védelme soha nem jelent problémát, mivel a szolgáltató saját maga kötelezi őket nem naplózási politika, nem vezet nyilvántartást az online bűnözésről. Ezenkívül párosítson el egy átadható e-mail címet a szolgáltató Bitcoin fizetési opciójával, és a fizetési információk teljesen inkognitóban fognak megjelenni..

Az ExpressVPN natív alkalmazás támogatást kínál a macOS, iOS, Android, Windows, Linux és Amazon Fire platformokhoz. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak. A router kompatibilitása segíti az összes többi csatlakoztatott eszköz védelmét. Legfeljebb 5 egyidejű kapcsolat megengedett.

Plusz az ExpressVPN-ek MediaStreamer DNS szolgáltatás hozzáférést biztosít a Vudu számára set-top streaming boxokon, játékkonzolokon és intelligens TV-ken. (A MediaStreamer azonban nem titkosítja a kapcsolatot, mint a szolgáltató VPN-ajánlata.)

Ha bármilyen problémája merül fel a szolgáltatással kapcsolatban, kihasználhatja a szolgáltató napi 24 órás ügyfélszolgálatát a 24 órás támogatási csevegés, a támogatási jegyrendszer, az e-mail támogatás és a kereshető támogatási tudásbázis révén..

Előnyök:

 • Rengeteg amerikai alapú, Vudu-feloldó szerver
 • A csatlakozási sebesség könnyedén képes kezelni a HD és a 4K video stream-eket
 • Mindig elérhető ügyfélszolgálat
 • Optimális csatlakozásvédelem
 • A magánélet védelme

Hátrányok:

 • Több más VPN-szolgáltatónál többet fizet

A VUDU LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az én legjobb választásom, ha a világ más részeiről hozzáférést szeretnék nyitni az USA-ban működő Vudu streaming szolgáltatáshoz. A szolgáltató szupergyors letöltési sebessége kiválóan alkalmas streamingre, és a felhasználók kiváló adatvédelmi és biztonsági védelmet élvezhetnek. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN egy olcsóbb szolgáltató, amely jól védett kapcsolatokat kínál, amelyek megbízható hozzáférést biztosítanak a Vudu-hoz és más streaming szolgáltatásokhoz..

A NordVPN rendelkezik 5400+ szerver található 60 országban a világ minden tájáról, és ezeknek a szervereknek több mint 1600 az Egyesült Államokban található. Ezek az államközi kiszolgálók megbízható hozzáférést biztosítanak a Vudu adatfolyamokhoz.

Ezek a szerverek HD-kompatibilis - és Vudu esetén 4K-kompatibilis - csatlakozási sebességet biztosítanak. A NordVPN soha nem ír elő adatkorlátozásokat vagy sávszélességet.

Az ügyfelek kapcsolatait banki szintű titkosítás, megszakító kapcsoló, DNS és IPv6 szivárgásvédelem, valamint a hirdetések és a rosszindulatú programok blokkolása védi..

A tényt követő magánéletét a szolgáltató teljes bejelentkezési tilalmának köszönhetően szintén jól fedezik, és a Bitcoin fizetési opciója a fizetési információt csomagolás alatt tartja.

A NordVPN alkalmazás támogatása a legnépszerűbb platformokat tartalmazza, a jelenlegi és elszámolt macOS, Windows, Linux, iOS, Android és Android TV alkalmazásokkal. Egyszerre legfeljebb 6 eszköz csatlakoztatható.

A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén rendelkezésre állnak, csakúgy, mint a router átfogó kompatibilitása a többi eszköz védelme érdekében. Előre konfigurált útválasztók érhetők el.

A nap 24 órájában elérhető támogatás, a 24/7 élő támogatási csevegés, e-mail támogatás és kereshető támogatás szakasz.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 1600 szerver nyújt Vudu hozzáférést
 • HD- & 4K-os Vudu kapcsolatok
 • Vonzó áron
 • Legjobb online védelem

Hátrányok:

 • A legkisebb csatlakozási sebesség ebben az áramkörben

Vonzó a költségvetés-gondolkodású nézők számára: A Vudu nézők számára a NordVPN vitathatatlanul vonzó lehetőség a költségvetés szempontjából. A szolgáltató alacsony éves előfizetési ára több érmét hagy a zsebében a Vudu bérleti díjak számára. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost megbízható, mégis könnyen kezelhető hozzáférése számos USA-alapú streaming szolgáltatáshoz - ideértve a Vudu-t is - rajzkártyának kell bizonyulnia az első VPN- és eszközfelhasználók számára.

A 90 országban több mint 6200 szerverrel (amelyek közül 1 300+ az Egyesült Államokban található) a CyberGhost rengeteg tartalom-feloldó energiát kínál.

A CyberGhost biztosítja a negyedik leggyorsabb összeköttetést az öt listán, de valójában nem szabad úgy tekinteni, hogy azok letöltési sebessége lassú. Bármely streaming szolgáltatótól akár 4K-os videofolyamokat is könnyen kezelhetnek. A szolgáltató soha nem korlátozza a felhasználói kapcsolatokra adatkorlátozásokat.

Online tevékenységeit mindig védi kormányzati szintű titkosítás, valamint az IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelem, valamint a hirdetések, a rosszindulatú webhelyek és az online nyomkövető blokkolásának képessége. Arra is kényszerítheti a webhelyeket, hogy csak oldaluk HTTPS verzióit szolgáltassák fel.

A CyberGhost szigorú bejelentkezési tilalmának köszönhetően nincsenek nyilvántartások az online utazásokról. A Bitcoin fizetési módja védi a fizetés névtelenségét.

A kezdő VPN-felhasználók értékelni fogják a egyszerű használat hogy a szolgáltató alkalmazásai kínálnak - amelyek elérhetőek a Windows, iOS, MacOS, Android, Linux, Amazon Fire és Android TV platformokra. A szolgáltató kiváló router-kompatibilitása gondoskodik a többi csatlakoztatott eszközről (előre konfigurált útválasztók érhetők el). Legfeljebb 7 eszköz csatlakoztatható egyszerre.

Az ügyfélszolgálat elérhető és élő támogatási csevegésből, kereshető támogatási könyvtárból és támogatási jegy benyújtási űrlapból áll.

Előnyök:

 • Feloldja a Vudu és számos más USA streaming szolgáltatás blokkolását
 • Sima HD és 4K video streaming
 • Könnyen használható alkalmazások az összes népszerű platformhoz
 • Csúcsminőségű adatvédelem

Hátrányok:

 • Előfordulhat, hogy a tapasztalt felhasználók hiányoznak a speciális lehetőségek

A LEGJOBB BEVEZETŐ VPN-FELHASZNÁLÓK: A CyberGhost vonzó választásnak bizonyulhat a tapasztalatlan VPN-felhasználók számára. A szolgáltató alkalmazásai megbízható hozzáférést kínálnak a Vuduhoz és más szolgáltatásokhoz, anélkül, hogy néhány szolgáltató bonyolult lehetőségeket kínálna. 45 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

4. PrivateVPN

PrivateVPN logó

A PrivateVPN meglehetősen nemrégiben egészítette ki a VPN-sorozatot, és még mindig sok a fejlesztési lehetősége. Ennek ellenére a szolgáltató kiváló munkát végez számos szolgáltatási kategóriában.

A szolgáltató hálózatának több mint 150 szervere 60 országban nem pontosan a globális szerver lefedettség. A szolgáltató azonban jó munkát végez annak érdekében, hogy optimálisan kihasználja a rendelkezésére álló kiszolgálókat. Ezeknek a kiszolgálóknak sok az Egyesült Államokban található, kiváló hozzáférést biztosítva a Vudu és más streaming szolgáltatásokhoz.

A PrivateVPN kapcsolat sebessége a legjobbat láttam és könnyen kezelhető Vudu adatfolyamai, mind HD, mind 4K. A nagy fájlok letöltése egy másik olyan online tevékenység, amelyben a szolgáltató ragyogott.

A PrivateVPN kapcsolatokat katonai szintű titkosítás védi. Ezenkívül a szolgáltató alkalmazásai biztosítják a kapcsolót és az automatikus újracsatlakozás védelmét, az IPv6 és a DNS védelmet, valamint a szabadalmaztatott „Stealth VPN” védelmet, amely elősegíti a VPN-tevékenység megsemmisítését..

A magánélet tiszteletben tartása a PrivateVPN szerverekön jelenik meg átfogó bejelentkezési politika. A teljes fizetési információk védelme érdekében rendelkezésre áll egy Bitcoin fizetési lehetőség.

A PrivateVPN alkalmazás támogatása a nagy 4-re korlátozódik (iOS, Android, macOS és Windows), de a szolgáltató útmutatásokat is kínál a szolgáltatás Linux-eszközökkel és számos útválasztóval történő használatával kapcsolatban. Belépésenként akár 6 egyidejű kapcsolat megengedett.

Az ügyfélszolgálat némileg korlátozott a versenytársak ajánlataihoz képest, és magában foglalja az élő támogatási csevegést is, amelynek állítása szerint 24/7, de bebizonyosodott, hogy véletlenszerű alkalommal dolgozik. A „Kapcsolatfelvétel” űrlap és a nem kereshető „GYIK” súgórész szintén rendelkezésre áll.

Előnyök:

 • Szupergyors letöltési sebesség
 • 6 eszközcsatlakozás egyetlen felhasználónévvel
 • Megbízható hozzáférés a Vudu és más streaming szolgáltatókhoz

Hátrányok:

 • A kiszolgálók száma komoly javulást jelenthet
 • A 24/7 igények támogatják a csevegést, de valójában nem

GYORS SZÖVEGEK KÖVETKEZETT FELHASZNÁLÓKHOZ: A tapasztalt VPN-felhasználóknak értékelniük kell ennek a szolgáltatónak a fejlett lehetőségeit, különösen azok számára, akik kevés kézből tartást igényelnek. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el a PrivateVPN teljes véleményét.

5. Surfshark

SurfShark logó

A Surfshark az ötödik és az utolsó VPN, amely ezúttal a Voundup-ot hajtja végre, köszönhetően a Vudu feloldásának és számos más streaming szolgáltatásnak, köszönhetően a világ minden tájáról..

A szolgáltató rengeteg streaming szolgáltatás-feloldó energiát biztosít az Egyesült Államokban és más országokban, könnyen feloldja a Vudu és az Amazon Prime Video az USA-ban, valamint rengeteg gőzölgő szolgáltatót kínál másutt.

A Surfshark globális kiszolgálói lefedettsége későn egészséges növekedést mutatott 1 040+ szerver áll rendelkezésre 61+ országban, dupla számmal jöttek be, amikor utoljára ellenőriztem.

A Surfshark több mint elegendő sebességet biztosít online tevékenységeihez, ideértve a Vudu 4K film-patakjának megtekintését is..

A szolgáltató kiváló munkát végez a kapcsolatok védelmében a katonai titkosításnak, valamint a praktikus kikapcsoló-védelemnek, valamint a hirdetések és a rosszindulatú programoknak a blokkolásának köszönhetően..

A magánélet jól védett a szolgáltató bejelentkezési tilalmának, valamint a Bitcoin előfizetési fizetésként történő elfogadásának köszönhetően..

A natív alkalmazástámogatás magában foglalja a Linux, iOS, Android, Windows, macOS és Fire TV platformokhoz tartozó alkalmazásokat. A Firefox és a Chrome böngésző bővítményei is elérhetők.

A router támogatása az összes többi csatlakoztatott eszköz számára védelmet nyújt. A szolgáltató meglehetősen nagylelkűséget kínál korlátlan számú egyidejű kapcsolat, ami rendkívül szokatlan a VPN-iparban.

Az ügyfélszolgálat jól kereshető támogatási könyvtárral, kapcsolatfelvételi űrlappal és élő támogatási csevegéssel rendelkezik.

Előnyök:

 • Megbízható kapcsolatot biztosít a Vudu-val és más szolgáltatásokkal
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Az adatvédelem magában foglalja a nem naplózási politikát és a Bitcoin-t

Hátrányok:

 • A globális szerver lefedettség javul, de jobb is lehet
 • Nem 24/7 csevegés

TÖKÉLETES CSALÁDOK ÉS MÁS NAGY CSOPORTOK: A Surfshark egy hamarosan megjelenő VPN-szolgáltató, amely kiváló hozzáférést biztosít a Vudu és más streaming szolgáltatásokhoz. A korlátlan összeköttetés vonzó lesz minden felhasználó számára, akinek nagyszámú csatlakoztatott eszközt kell megvédenie. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el a Surfshark teljes ismertetését.

Hogyan használhatunk VPN-t a Vudu-patakok feloldásához

Néhány egyszerű lépés elvégzéséhez a VPN használatával feloldhatja a Vudu streaming szolgáltatás blokkolását:

 1. Először iratkozzon fel egy VPN-re. (Tudom, DUH! De bele kellett volna venni.)
 2. Telepítse a szolgáltató VPN alkalmazását kedvenc eszközére.
 3. Csatlakozás egy amerikai VPN szerverhez.
 4. Jó szórakozást!

Ingyenes VPN egy jó lehetőség a Vudu használatához?

Egyszerű és egyszerű válasz: Nem.

Őszintén, Nem tudom ajánlani egy ingyenes VPN használatát a fejlesztés vagy a védelem érdekében Bármi online tevékenység. Egy ingyenes VPN használatához egyszerűen túl sok hátrány van, de főleg az adatfolyamozás szempontjából.

Először is, a streaming szolgáltatások mind meglehetősen ügyessé váltak annak észlelésére, amikor a néző VPN-t használ a tartalomhoz való hozzáférés megnyitásához. Amikor egy streaming szolgáltatás észlel egy VPN szolgáltatáshoz tartozó IP-címet, akkor gyorsan blokkolja ezt a címet. Tehát a VPN-szolgáltatótól függ, hogy állítson be egy új IP-címet, hogy ismét lehetővé tegye a hozzáférést a gőzölgő szolgáltatáshoz.

Ez egy folyamatos virtuális rejtekhely játék a streaming szolgáltatás és a VPN szolgáltató között. A legtöbb ingyenes VPN-nek nincs erőforrása vagy hajlandósága a versenyre.

Ráadásul, amikor egy ingyenes VPN szolgáltatóhoz csatlakozik, vagy rendelkezésre álló szerverek korlátozott listáját kapja meg, vagy egyszerűen automatikusan kapcsolódik a VPN szolgáltató által választott szerverhez. Előfordulhat, hogy ezek a szerverek nem biztosítanak hozzáférést a Vudu-hoz.

Ha szerencsét csinál, és csatlakozik egy Vudu-barát szerverhez, akkor szembe kell néznie, hogy hány sans-fizetéses VPN korlátozza felhasználói online tevékenységeit: sávszélesség korlátozások vagy adatkorlátok a kapcsolatukon.

Az Ön személyes adatait egy „ingyenes” VPN sem szolgálja jól. Számos „ingyenes” szolgáltató dollárt keres azáltal, hogy követi felhasználói online utazásait, elmenti őket egy ügyes kis fájlba, majd eladja azt a legjobban licitáló felhasználónak..

Egyes VPN-szolgáltatók pedig nem kívánt nyomkövető sütiket és hirdetéseket fecskendeznek be a felhasználók böngészőjében.

Fizessen a pénzt egy jó minőségű VPN-szolgáltatótól - örülni fogsz ennek.

Következtetés

Erősen azt tanácsolom az Vudu nézőket, akik az Egyesült Államokon kívül utaznak, hogy fizessenek elő egy virtuális magánhálózat szolgáltatást, hogy biztosítsák a kedvenc Vudu-filmekhez és televíziós műsorokhoz való folyamatos hozzáférést..

A VPN - mint például az én legfontosabb választásom, az ExpressVPN - megbízható hozzáférést biztosít a Vudu és más államalapú streaming szolgáltatásokhoz. Ezenkívül a VPN kiváló védelmet nyújt az összes online tevékenysége számára.

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a legjobb megoldás a Vudu streaming szolgáltatáshoz való hozzáférés fenntartására, ha az Egyesült Államok határain kívül tartózkodsz. A megbízható streaming-hozzáférés biztosítása mellett az ExpressVPN kiváló globális szerver lefedettséget, gyors letöltési sebességet és kiváló alkalmazásokat kínál, amelyek csúcsminőségű biztonságot és magánélet védelmet nyújtanak..

További információ vagy előfizetés vásárlása, keresse fel az ExpressVPN webhelyet.

John V „Vudo Rentals”, a CC BY-SA 2.0 alatt engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − = 72

map