Mi a legjobb VPN az NBC számára 2020-ra?


A Nemzeti Műsorszóró Társaságot (NBC) 1926-ban alapították rádióhálózatként, és ez az Egyesült Államok legrégebbi fő műsorszóró hálózata. A hálózatnak jelenleg 13 tulajdonában lévő és működtetett televíziós állomás és közel 200 leányvállalata van az Egyesült Államokban.

Az NBC most része a televíziós és streaming hálózatoknak az NBCUniversal néven ismert csoportjának. A társaság 2020-ban elindítja új streaming szolgáltatását, a „Peacock” -t.

Sajnos az Egyesült Államokon kívül élő vagy az Egyesült Államokon kívül utazó nézők számára az NBC és társai hálózatai nem érhetők el a tartalomlicenc-konfliktusok miatt. 

Van azonban mód arra, hogy az NBC rajongói megkapják az „élő szín” javítását. VPN-nek hívják.

A virtuális magánhálózat (VPN) megbízható és egyszerű módot kínál a földrajzilag blokkolt tartalmak biztonságos eléréséhez, például az, amelyet az NBC és más streaming szolgáltatások kínálnak.

A VPN átmenetileg új IP-címet rendelhet hozzá az internethez csatlakoztatott eszközhöz, úgy tűnve, hogy úgy néz ki, mintha jelenleg a világ másik területén található..

Ebben az esetben, egy VPN úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok határain kívüli felhasználó valójában állampolgár. Ez azt okozná, hogy az NBC „rendben” adja a felhasználó számára a streaming tartalom elérését.

Amellett, hogy hozzáférést nyit meg a földrajzilag blokkolt tartalmakhoz, például az NBC-hez és más streaming szolgáltatásokhoz, a VPN kitűnő munkát végez azáltal, hogy megvédi az összes online tevékenységet mások kíváncsi szemétől..

A VPN titkosítási alagútban tárolja az internetkapcsolatot, megakadályozva senkit, hogy figyelje az online utazásait. Ez megakadályozza, hogy a hackerek ellopják az Ön fontos adatait, például hitelkártya-számokat, ellenőrizzék a számlainformációkat vagy a webhelyek bejelentkezési adatait.

Itt találja az öt legjobb VPN-t az NBC nézéséhez.

A legjobb VPN-k az NBC nézéséhez

Az összes kedvenc VPN szolgáltatót szigorú tesztelés útján tettem fel, és ez az 5 VPN működött a legjobban az NBC feloldásához. Itt van egy összefoglaló:

  1. ExpressVPN: Ennek a szolgáltatónak rengeteg szervere van az Egyesült Államokban, ami megbízható hozzáférést biztosít az NBC streaming szolgáltatáshoz. A szolgáltató szupergyors kapcsolatai könnyen kezelik az NBC 1080p adatfolyamát, és készen állnak a 4K adatfolyamra, amikor elérhetővé válik..
  2. NordVPN: Ez a szolgáltató rengeteg amerikai alapú kiszolgálót is kínál, és kiválóan elvégzi az NBC és más USA-alapú streaming szolgáltatók feloldását. Kiváló választás költségvetési gondolkodású felhasználók számára.
  3. CyberGhost: Ez a szolgáltató kiváló választás a kezdő VPN felhasználók számára. A szolgáltatás gyors sebességet biztosít a streaming-optimalizált szerverekről. Ez egy újabb olcsó VPN lehetőség.
  4. PrivateVPN: Noha ez a szolgáltató meglehetősen új a jelenlegi helyén, és továbbra is bővíti globális szerverhálózatát, rengeteg amerikai alapú szerverrel rendelkezik, megbízható hozzáférést biztosítva az NBC-hez és más szolgáltatásokhoz.
  5. Surfshark: Noha ez a szolgáltató bizonyos kategóriákban elmaradhat a listán szereplő többi szolgáltatótól, úgy tűnik, hogy minden alkalommal javulni kezd. Az egyre növekvő szerverhálózat és a gyors letöltési sebesség kiemelik a hangsúlyt.

A következő kritériumok alapján értékeltem és rangsoroltam a legfontosabb NBC VPN-ket:

 • Az Egyesült Államokban található kiszolgálók.
 • Feloldja az NBC és más népszerű streaming szolgáltatások blokkolását
 • Megbízható csatlakozások, elég gyorsak a HD stream-ekhez
 • Erős adatvédelem és biztonság
 • Többplatformos támogatás
 • Kiváló ügyfélszolgálat

Az alábbiakban felsoroltam az öt legfontosabb VPN-t, amelyeket az NBC-vel használhatunk.

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a legjobb választás az NBC nézetének feloldásához és javításához.

A szolgáltató 3000+ szerverrel rendelkezik, amelyek világszerte 94 országban találhatók. Ezeknek a szervereknek nagyon sok az Egyesült Államok több városában található. A szolgáltatás nemcsak megbízhatóan feloldja az NBC-t, de kiválóan teljesíti a hozzáférést a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime, a BBC iPlayer és más streaming szolgáltatásokhoz..

Az ExpressVPN olyan sebességgel biztosítja a csatlakoztatást, hogy könnyen kezelje az NBC által kínált HD streameket. Hé, még 4K tartalomra is készen állnak. Nincs adatkorlát vagy sávszélesség-korlátozás, hogy elrontják a szórakozást.

A szolgáltatás banki minőségű titkosítás segítségével védi a felhasználók internetkapcsolatát. Ezenkívül rendelkezésre áll a megszakító kapcsoló védelme, valamint az IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelem.

Az Ön személyes adatait szintén jól védik a szigorú bejelentkezési politika és az előfizetésnek a Bitcoin segítségével történő fizetésének képessége..

A szolgáltató számos, az NBC streaming-kompatibilis platformon kínál alkalmazásokat, ideértve a macOS, iOS, Android, Windows, Linux és az Amazon Fire platformokat. A böngészőn belüli megtekintési munkamenetek védelme érdekében rendelkezésre állnak a Chrome és a Firefox böngészőbővítmények.

Egyidejűleg 5 egyidejű kapcsolat megengedett. A kiterjedt útválasztó-kompatibilitás védi az összes csatlakoztatott eszközt.

ExpressVPN a MediaStreamer DNS szolgáltatás megnyitja az NBC hozzáférést set-top streaming boxokon, játékkonzolokon és intelligens TV-ken. Ne feledje azonban, hogy a MediaStreamernek nincs titkosított védelme a szolgáltatás VPN-ajánlatának.

Bízhat a nap 24 órájában nyitott ügyfélszolgálaton, 24 órás támogatási csevegéssel, e-mail támogatással, támogatási jegykövető rendszerrel, valamint kereshető hibaelhárítási és támogatási tudásbázisokkal.

Előnyök:

 • Rengeteg NBC-kompatibilis szerver
 • HD és 4K kompatibilis csatlakozási sebesség
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Jól titkosított kapcsolatok
 • Kiváló magánélet-védelem

Hátrányok:

 • Ára magasabb, mint sok hasonló VPN-szolgáltatónál

AZ NBC legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az én legjobb választásom az NBC streaming szolgáltatásának feloldásához az Egyesült Államokon kívülről. A szolgáltató olyan hatalmas letöltési sebességet nyújt, amely jól védett a külső szemtől. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN logó

A NordVPN megbízható, HD-kompatibilis, jól védett kapcsolatokat kínál, amelyek könnyen feloldják az NBC televíziós stream-eket a Peacock rajongók számára az Egyesült Államokon kívül. A szolgáltató alacsony ára vonzó lesz a költségvetési gondolkodású nézők számára..

A NordVPN globális szerverhálózata a következőkből áll: több mint 5400 szerver, amelyek 60 országban működnek a világ körül. Ezeknek a szervereknek több mint 1600 -a USA-ban található, megbízható hozzáférést biztosítva az NBC-hez, valamint egyéb streaming szolgáltatásokhoz.

Ez a szolgáltató HD kompatibilis letöltési sebességet biztosít, amelyet soha nem korlátoznak az adatkorlátozások vagy a sávszélesség korlátozásai.

Ezek a megbízható kapcsolatok jól védettek a kormányzati szintű titkosításnak, a megszakító kapcsolónak és a DNS-szivárgások és az IPv6-szivárgások megakadályozásának köszönhetően. A szolgáltatás blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat is.

Az online adatvédelem egy másik dolog, amelyben nem kell aggódnia, miközben feliratkozik a NordVPN-re „Nincs szervernapló” házirend és hogy elfogadják a Bitcoin szolgáltatásaikért cserébe.

A szolgáltató által nyújtott alkalmazás-támogatás magában foglalja a macOS, Windows, Linux, iOS, Android és Android TV eszközök alkalmazását. A Chrome és a Firefox böngésző bővítményei is elérhetők. Az átfogó útválasztó-kompatibilitás biztosítja az összes csatlakoztatott eszköz védelmét. Előre konfigurált útválasztók érhetők el.

A támogatás a NordVPN e-mail támogatásának, a napi 24 órás élő támogatási csevegésnek és a kereshető támogatási adatbázisnak köszönhetően éjjel-nappal elérhető ajánlat..

Előnyök:

 • 1 600+ NBC feloldó szerver az Egyesült Államokban.
 • HD-kompatibilis csatlakozások
 • Olcsó árú
 • Kiváló adatvédelmi és biztonsági lefedettség

Hátrányok:

 • Az alkalmazások felhasználóbarátabbak lehetnek

A KÖLTSÉGVETÉSI VONATKOZÓK LEGJOBB BETE: A NordVPN a legjobb VPN a költségvetés-gondolkodású NBC-nézők számára. A szolgáltató HD-készenléti sebességeket és csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi védelmet nyújt. Ön egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát fedez.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost köszönhetően az első 5 helynek megbízható hozzáférés számos streaming szolgáltatáshoz, mint például az NBC és könnyen használható alkalmazásai, vonzóvá téve ezzel az első alkalommal működő VPN-felhasználók számára.

A szolgáltató világát jól lefedik a szerverek, több mint 6200 szerverrel 90 országban. Ezeknek a szervereknek több mint 1300 található az Egyesült Államokban. Kiváló feloldó energiát biztosítanak az NBC, CBS, Netflix és mások számára..

A CyberGhost csatlakozási sebessége lehet a 3. leggyorsabb ebben a körforgásban, de ez nem jelenti azt, hogy lassúak. Könnyen kezelhetik a HD és 4K video stream-eket, valamint a nagy fájltöltéseket. A szolgáltató soha nem ír elő adatkorlátozásokat vagy sávszélesség-korlátozásokat.

A katonai szabványos titkosítás megóvja online tevékenységeit a megfigyeléstől. Egyéb funkciók közé tartozik a hirdetések blokkolása, a rosszindulatú webhelyek és az online követés. A szolgáltatás arra is kényszerítheti a webhelyeket, hogy azok oldalát HTTPS verziókkal készítsék, ha vannak.

A adatvédelem nem jelent problémát a CyberGhost bejelentkezési tilalmának és a Bitcoin előfizetési fizetési lehetőségeinek köszönhetően.

A kezdő VPN-felhasználók értékelni fogják a könnyen használható alkalmazásokat elérhető Windows, iOS, macOS, Android, Linux, Amazon Fire és Android TV platformokhoz. A CyberGhost átfogó útválasztó-védelme megóvja a többi csatlakoztatott eszközt, és rendelkezésre állnak az előre konfigurált útválasztók is. Legfeljebb 7 eszköz csatlakoztatható egyszerre.

Az ügyfélszolgálat élő támogatási csevegésből, kereshető támogatási könyvtárból és támogatási jegy benyújtási űrlapból áll.

Előnyök:

 • Feloldja az NBC és más népszerű streaming szolgáltatások blokkolását
 • Sima HD és 4K video streaming-et biztosít
 • Legjobb alkalmazás-támogatás
 • Kiváló adatvédelem

Hátrányok:

 • Az alkalmazásoknak nincsenek speciális opciók, amelyeket más szolgáltatók alkalmazásai kínálnak

A NEWBIE VPN-FELHASZNÁLÓSAINAK LEGJOBB: A CyberGhost vonzó választást kínál azoknak az új VPN-felhasználóknak, akik egyszerű eszközüket akarják megvédeni készülékeikről, miközben javítják az olyan streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférését, mint az NBC. 45 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

4. PrivateVPN

PrivateVPN logó

A PrivateVPN relatív újonc a VPN-jeleneten, és úgy tűnik, hogy továbbra is dolgozik globális kiszolgálói lefedettségén. A szolgáltató azonban más szolgáltatási arénákban is jó eredményeket szerez.

Míg a 150+ szerver kevés a versenytársaihoz képest, a PrivateVPN jól pozicionálta őket, és 60 ország között terjeszti őket, beleértve az Egyesült Államokat is. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltató feloldhatja az NBC, a Netflix, az Amazon Prime Video és más streaming szolgáltatások blokkolását.

A PrivateVPN kapcsolat sebessége gyors, szinte bármilyen online tevékenységre, amire gondolhat, beleértve a HD és 4K videókat is.

A PrivateVPN csúcsminőségű feladat az ügyfelek internetkapcsolatának védelme és banki szintű védelemmel titkosítása. A szolgáltató további védelmet nyújt a megszakító kapcsolóval és az automatikus újracsatlakozás elleni védelemmel, az IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelemmel, valamint a „Stealth VPN” védelemmel, amely elrejti a VPN tevékenységét.

A PrivateVPN soha nem tárol semmilyen naplót, és a Bitcoin fizetési módja védi a fizetési információkat.

A PrivateVPN alkalmazás támogatása kissé könnyű, az alkalmazások csak a MacOS, a Windows, az Android és az iOS eszközökhöz érhetők el. A Linux eszközökhöz és számos útválasztóhoz elérhető telepítési utasítások. Legfeljebb 6 egyidejű kapcsolat megengedett egyetlen bejelentkezési hitelesítő adatkészletnél.

Az ügyfélszolgálat folytatja az általunk beállított „megfelelő, de nem káprázatos” szabványt élő támogatással (nem 24/7), a „Kapcsolatfelvételi űrlap” és a nem kereshető GYIK szakaszkal.

Előnyök:

 • HD és 4K streaming-képes letöltési sebesség
 • Akár 6 egyidejű csatlakozás
 • Hozzáférést biztosít az NBC és más USA-alapú streaming szolgáltatók számára

Hátrányok:

 • A kiszolgálók száma rövid, mint más szolgáltatók
 • Az ügyfélszolgálat nem 24 órás

GYors gyorsaság korszerűbb felhasználók számára: A PrivateVPN gyors és könnyen testreszabható VPN szolgáltatást kínál, számos lehetőséget kínálva haladó felhasználók számára, akiknek nincs szükségük nagy kézfogásra. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el a PrivateVPN teljes véleményét.

5. Surfshark

SurfShark logó

A Surfshark ezúttal a listát az NBC és más televíziós streaming szolgáltatások megbízható feloldásának, valamint az egyre bővülő szerverhálózatnak köszönheti..

A Surfshark globális kiszolgálói lefedettsége egészséges növekedést mutatott az utóbbi időben, megduplázva a számát, mióta utoljára feljegyeztem (1 040 szerver 61 vagy több országban helyezkedik el). A szolgáltató feloldja az NBC szolgáltatást, valamint az egyéb streaming szolgáltatásokat, például a Amazon Prime Video, Vudu, Hulu és mások.

A Surfshark csatlakozási sebessége a 4. leggyorsabb, de ez nem csökkenti a letöltési sebességet. Több mint elegendő lóerő érhető el e szolgáltatótól, könnyedén kezelve mind HD, mind 4K tartalmat.

A katonai szintű titkosítás, a véletlen kapcsoló védelme, valamint a hirdetések és a rosszindulatú programok blokkoló lehetőségei mind átfogó online biztonságot nyújtanak. A szigorú bejelentkezési szabályoknak és a Bitcoin előfizetési fizetési lehetőségeinek köszönhetően az adatvédelem sem jelent problémát.

A natív alkalmazás támogatása a Linux, iOS, Android, Windows, macOS és az Amazon Fire TV platformokhoz tartozó alkalmazásokat foglalja magában. A Firefox és a Chrome böngésző bővítményei is elérhetők. A router támogatása elérhető a többi csatlakoztatott eszköz védelmére. A szolgáltató szokatlanul nagylelkűséget enged korlátlan számú egyidejű kapcsolat.

Az ügyfélszolgálatot kereshető támogatási könyvtár, kapcsolatfelvételi űrlap és élő támogatási csevegő fedezi.

Előnyök:

 • Megbízható kapcsolat az NBC-vel és más szolgáltatásokkal
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Átfogó adatvédelmi és biztonsági védelem

Hátrányok:

 • Az alkalmazás támogatása lehet jobb
 • Nincs 24 órás támogatási ügynök csevegés

TÖKÉLETES CSALÁDOK ÉS EGYÉB NAGY CSOPORTOK: A Surfshark kiváló hozzáférést biztosít az NBC és más streaming szolgáltatásokhoz. A korlátlan összeköttetés vonzó lesz minden olyan felhasználó számára, aki védelmet igényel nagy családok, vállalkozások vagy kis szigetek számára. 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

Olvassa el a Surfshark teljes ismertetését.

Hogyan használhatunk VPN-t az NBC műsorok megtekintéséhez

Néhány egyszerű lépés végrehajtásával VPN segítségével feloldhatja az Egyesült Államokban működő NBC streaming szolgáltatás blokkolását:

 1. Először iratkozzon fel egy VPN-re.
 2. Töltse le és telepítse a szolgáltató VPN alkalmazását kedvenc eszközére.
 3. Csatlakozás egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Húzza be a kedvenc NBC programokat.

Ingyenes VPN egy jó lehetőség az NBC eléréséhez?

Ha rendszeresen olvasod a webhelyem, akkor tudni fogod, hogy nem támogatom az ingyenes VPN-ek használatát. Egy ingyenes szolgáltató használatához egyszerűen túl sok hátrány van.

A streaming szolgáltatások feloldása szempontjából talán a legfontosabb tudni, hogy sok streaming szolgáltatás meglehetősen jól képes megakadályozni a VPN-felhasználókat a tartalmaik elérésében..

Amikor egy streaming szolgáltatás egy VPN szolgáltatótól IP-címet észlel, akkor gyorsan blokkolja ezt az IP címet, lezárva a tartalmához való hozzáférést. Ezután a VPN-szolgáltatótól függ, hogy állítson be új IP-címeket, hogy ismét lehetővé tegye a hozzáférést a streaming szolgáltatáshoz.

Ez a virtuális ütés-anya-oda-vissza játék egy folyamatos verseny. A legtöbb ingyenes VPN-szolgáltatónak nincs pénzügyi forrása a versenyben.

Még ha valaha is talál olyan VPN-szolgáltatót, amely hozzáférést biztosít az NBC szervereihez, akkor nem lesz elégedett a VPN teljesítményével. A legtöbb freebie VPN beállítja a felhasználói kapcsolat sebességét emellett napi vagy havi adatkorlátokat írhat elő az ügyfelek használatára.

Valamelyik hang streaming-barát?

Ezen felül sok ingyenes VPN nem engedélyezi a használt VPN szerver kiválasztását. Ehelyett automatikusan összekapcsolnak Önt egy választott szerverrel. Lehet, hogy a szerver nem fér hozzá NBC-hez vagy más streaming szolgáltatásokhoz.

Lehet, hogy magánéletével is fizet, ha „ingyenes” VPN-t használ. Sok ingyenes VPN figyelemmel kísérheti és rögzítheti felhasználói online utazási naplóit. Ezután eladják az információkat a legmagasabb licitálónak.

Ráadásul más freebie VPN-k beillesztik a nem kívánt nyomkövető sütiket és hirdetéseket a felhasználók böngészési munkamenetébe.

Tegyen egy szívességet: Töltsön néhány dollárt havonta egy megbízható VPN-re - örülni fogsz ennek.

Megtekinthetem az NBC élő közvetítéseit az Egyesült Államok külsejéből?

Az NBC kiválasztott helyi leányvállalatok élő közvetítéseit kínálja webhelyén és alkalmazásaiban. Ez egy nagyszerű lehetőség a helyi hírekkel és más helyi programokkal való kapcsolattartás fenntartására.

Mielőtt azonban az NBC lehetővé teszi az élő közvetítés megtekintését, engedélyt kell szereznie a televíziós szolgáltató előfizetésének (kábel vagy műholdas előfizetés) megerősítésével..

Tehát feltétlenül szerezzen engedélyt az élő streaming megtekintésére, mielőtt elhagyná az Egyesült Államokat, különben csak a kérésre kívánt tartalom megtekintésére korlátozódik..

Következtetés

Ha rajongója vagy az NBC televíziós műsoroknak, akik az Egyesült Államokon kívül utaznak, határozottan javaslom, hogy iratkozz fel VPN szolgáltatásra.

A VPN - mint az első választásom, az ExpressVPN - hozzáférést fog nyitni az NBC-hez és az Egyesült Államokban található televíziós streaming szolgáltatásokhoz..

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a legjobb VPN, amely hozzáférést biztosít az NBC-hez és más, az Egyesült Államokban található streaming szolgáltatásokhoz. A hatalmas amerikai szerverhálózat, a gyors kapcsolatok, a kiváló natív alkalmazások támogatása és a legmagasabb szintű adatvédelmi és biztonsági védelem mind a legjobb módja az online tevékenységek fejlesztésének és védelmének..

További információt vagy előfizetés vásárlását az ExpressVPN webhelyen találja.

A PXHere által az „NBC” licenccel a CC0 BY 1.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 64 = 66

map