Mitkä ovat parhaat staattiset IP- ja omistettu IP-VPN-palveluntarjoajat vuonna 2020?


Aina kun muodostat yhteyden VPN-palveluntarjoajaan, todellinen IP-osoitteesi Internetissä korvataan väliaikaisesti uudella, jonka VPN-palvelin, johon muodostat yhteyden, on antanut sinulle. IP-osoite voi vaihdella sen mukaan, mihin sijaintiin ja mihin palvelimeen olet yhteydessä.

Jos onnistut ja muodostat yhteyden samaan palvelimeen joka kerta, VPN-osoitettu IP-osoitteesi saattaa pysyä samana.

On kuitenkin parempi, että saat eri IP-osoitteen joka kerta. (Useimmilla palveluntarjoajilla on useampi kuin yksi VPN-palvelin tietyssä paikassa, ja jokaisella VPN-palvelimella on yksilöllinen IP-osoite käyttäjille heidän muodostettaessa yhteyttä.)

Yleensä VPN-palvelimelta saamasi IP-osoite on jaettu IP-osoite. Tämä tarkoittaa, että jokainen palvelimeen kytketty käyttäjä saa saman Internet-osoitteen IP-osoitteen.

Tämä antaa Internet-toimintoillesi lisää nimettömyyttä ja suojaa myös hajautettujen palvelunestohyökkäysten (DDoS) hyökkäyksiltä, ​​koska mikään online-toiminta ei ole jäljitettävissä yhdelle käyttäjälle.

Jotkut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat lisäosaksi myös niin kutsuttua erillistä IP: tä (tunnetaan myös nimellä staattinen IP).. Jos valitset osoitetun IP-osoitteen, laitteellesi annetaan tietty IP-osoite, jota ei jaeta muiden käyttäjien kanssa. Saat IP-osoitteen joka kerta, kun muodostat yhteyden VPN-palveluntarjoajaan.

Kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa omaa tai staattista IP-vaihtoehtoa. Itse asiassa suurin osa vuosien varrella testaamistaan ​​VPN-palveluntarjoajista ei tarjoa vaihtoehtoa.

Tässä artikkelissa jaan kanssasi tietoja VPN-palveluntarjoajista, jotka tarjoavat vaihtoehdon, sekä huippuluokan palvelun kaikissa muissa VPN-luokissa.

Kuinka valita paras VPN omistettuun IP-osoitteeseen

Seuraavat 5 VPN: ää ovat osoittautuneet tarjoavan parhaan omistetun IP-osoitepalvelun. Jos sinun on oltava jonnekin, eikä sinulla ole paljon aikaa, tässä on TL; DR-yhteenveto:

 1. NordVPN: Tämä edullinen VPN tarjoaa omistettuja IP-osoitteita neljässä maassa ympäri maailmaa. Palveluntarjoaja pitää sekä omistetut että jaetut IP-osoiteyhteydet hyvin suojattuina armeijan luokan salauksella.
 2. PureVPN: Tämä palveluntarjoaja tarjoaa omistettuja IP VPN -palvelimia 8 maassa. PureVPN: n natiivisovellustuki on keskimääräistä korkeampi, ja sen yhteyden suojaus on parhaiden joukossa.
 3. CyberGhost: Aloittelevat VPN-käyttäjät arvostavat tämän palveluntarjoajan omistettuja IP-palvelimia, vaikka yhteydenpito heihin maksaa heille 5 dollaria enemmän kuukaudessa. Enintään 7 laitetta voi muodostaa yhteyden samanaikaisesti samalla kirjautumistunnuksella.
 4. Rajoittamaton VPN: Tämä palveluntarjoaja tarjoaa staattisia IP-osoitteita 7 maassa. Valitettavasti vaihtoehdolla lisätään 12,50 dollaria kuukaudessa vuositilaukseesi. Palveluntarjoajan erinomaisiin natiivisovellustarjouksiin kuuluu jopa Windows Phone -laitteille tarkoitettu sovellus.
 5. Windscribe: Tämä VPN tarjoaa staattisia IP-osoitteita lisämaksulla 2,00–8,00 dollaria kuukaudessa, riippuen valitsemastasi staattisesta IP: stä. Windscribe-tukitoiminnot sisältävät Windscribe-alaluokan.

Kun tutkit jaettuja tai omistettuja IP-osoitteita tarjoavia VPN-verkkoja, etsi seuraavat määritteet:

 • Suuri määrä IP-osoitteita, joista valita
 • Luotettava pääsy sisältöön
 • Nopea latausnopeus
 • Sotilaallisen tason salaus
 • Ei lokit
 • Huippuluokan asiakastuki
 • Erinomainen natiivisovelluksen tuki

Tässä on luettelo viidestä suosituimmasta IP-osoitteesta koostuvasta VPN: stä.

1. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN tarjoaa standardoidun dynaamisen IP-osoitepalvelun lisäksi omistetun IP VPN -palvelun. Kun käyttäjät valitsevat omistetun IP-osoitteen, he eivät enää jaa IP-osoitetta muiden käyttäjien kanssa. Omistettu IP-osoite osoitetaan yhdelle käyttäjälle.

Omistettu IP-osoite on ylimääräinen 70 dollaria vuodessa (5,83 dollaria kuukaudessa) yli palveluntarjoajan tavanomaisen vuotuisen liittymistason hinnan..

Palveluntarjoaja tarjoaa omistettuja IP-osoitteita näissä paikoissa: Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Alankomaissa ja Saksassa (yhteensä 86 palvelinta). Aina kun oma IP-käyttäjä kirjautuu sisään, heille annetaan aina sama IP-osoite.

Omistetut IP-käyttäjät voivat kuitenkin myös muodostaa yhteyden mihin tahansa jaettuihin IP-palvelimiin, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Tämä tarjoaa joustavuuden aikoihin, jolloin online-toiminnot voivat hyötyä jaetun IP: n lisätystä nimettömästä.

NordVPN tarjoaa yhteydenopeudet, jotka helposti hoitavat suurimman osan verkkotoiminnoista, mukaan lukien kaikki tehtävät, joille saatat tarvita erillistä IP-osoitetta.

Palveluntarjoaja pitää sekä omistetut että jaetut IP-osoiteyhteydet hyvin suojattuina armeijan luokan salauksella. 

Mitään online-toiminnoistasi ei koskaan tallenneta palvelun tiukan kirjautumattomuuskäytännön ansiosta. Jos kirjaudut palveluun kertakäyttöisen sähköpostiosoitteen avulla, voit myös maksaa Bitcoin-tilauksen välilehden avulla, jolloin VPN-tilauksesi on täysin tuntematon.

Ympärivuorokautisen tukikeskustelun, sähköpostitukin ja haettavan tukikirjaston ansiosta NordVPN: n tukisivut ovat aina saatavilla, jos tarvitset apua.

Sovellustuki sisältää natiivisovelluksia Android-, Android TV-, iOS-, macOS-, Windows- ja Linux-laitteille. Firefox- ja Chrome-selainlaajennukset ovat myös saatavana. Reitittimen tuki on saatavana useille merkeille ja malleille.

Plussat:

 • 86 erillistä IP-palvelinta 4 maassa
 • Nopeat yhteysnopeudet
 • Luotettava pääsy
 • Kattavat yksityisyyden ja turvallisuuden ominaisuudet

Haittoja:

 • Ei huopatappikytkimen suojausta

PARAS OTETTU IP-VPN: NordVPN on paras vaihtoehto VPN-käyttäjille, jotka vaativat erillistä IP-osoitetta. Palvelu tarjoaa luotettavan palvelun, huippuluokan yksityisyyden suojan ja asiakaspalvelun. 30 päivän rahat takaisin -takuu on käytettävissä.

Lue koko arvosteluani NordVPN: stä.

2. PureVPN

PureVPN-logo

Jaetun IP-osoitteen lisäksi VPN-palvelimet yli 140 maassa, PureVPN tarjoaa omistettuja IP VPN -palvelimia 8 maassa (Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Kanada, Saksa, Malta, Hong Kong, Australia ja Singapore).

Palveluntarjoajan lisämaksu omistetusta IP-osoitteesta on 1,99 dollaria kuukaudessa ylimääräinen hinta, joka ylittää heidän tavallisen vuositilauksen hinnan.

PureVPN-käyttäjät, jotka valitsevat omistetun IP-palvelinvaihtoehdon, voivat silti muodostaa yhteyden palveluntarjoajan yli 2 000 palvelimeen ympäri maailmaa. Tämä lisää joustavuutta online-toimintoihin, jotka eivät hyöty omistautuneesta IP: stä.

PureVPN tarjoaa luotettavan ja nopean pääsyn Internetiin. Nämä nopeat yhteydet on suojattu julkisen luokan salauksella ja tappaa kytkinsuojaus. Palveluntarjoaja ei pidä minkäänlaista lokia ja hyväksyy mielellään Bitcoinin pitämään maksutietosi incognito-tilassa.

Asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden, 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvassa live-chatissa, haettavissa olevassa tietokannassa ja ongelmalippujen seurantajärjestelmällä.

Sovellustuki on edustettuna täällä, Windows-, macOS-, iOS-, Android-, Android TV-, Amazon Fire TV- ja Linux-alustoille. Saatavana on myös Chrome- ja Firefox-selainlaajennuksia, samoin kuin DD-WRT-reitittimen sovelma ja tuki muiden merkkien reitittimille..

Plussat:

 • Alhainen hinta - Vain 1,99 dollaria ylimääräistä kuukaudessa omistautuneelle IP: lle
 • Keskimääräistä parempi globaali palvelinpeitto
 • Hyvin sijoitetut omistetut IP-palvelimet
 • Erinomainen yksityisyyden ja tietosuojan suoja

Haittoja:

 • Yhden kuukauden tilaukset ovat kalliita

PARAS BUDJETTINEN KÄYTTÄJIÄ: PureVPN tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon budjetin VPN-käyttäjille, jotka tarvitsevat erillistä IP-osoitetta. PureVPN on vain 1,99 dollaria kuukaudessa yli normaalin VPN-palvelun kustannukset. Tämä on paras budjettivaihtoehto tässä luettelossa. 31 päivän rahat takaisin -takuu on saatavana. (Se on yksi päivä pidempi kuin 30, eikö niin?)

Lue koko arvostelu PureVPN: stä.

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost tarjoaa omistettuja IP-VPN-palveluja 3 maassa (Iso-Britannia, Ranska ja Saksa) 5 dollarilla kuukaudessa lisäkustannuksiltaan normaalin VPN-palvelun kustannuksista. Käyttäjien on valittava osoitetun IP-osoitteen sijainti ostohetkellä.

CyberGhost on tunnettu VPN-palveluntarjoaja, jolla on erinomainen maine luotettavan ja suojatun pääsyn Internetiin.

Tämän palveluntarjoajan yhteysnopeudet ovat nopeimpia, tuottaa enemmän kuin tarpeeksi suorituskykyä mihin tahansa suosikki online-toimintaasi. CyberGhost-asiakkaille ei ole koskaan asetettu mitään rajoituksia tai kaistanleveyttä koskevia rajoituksia.

Nämä luotettavat yhteydet ovat hyvin suojattuja armeijan tason salauksen ansiosta. Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö tarkoittaa, että CyberGhost-asiakkaiden online-huijauksista ei ole merkintöjä, ja Bitcoin-maksutapa pitää tilausmaksutietosi salaisena.

Ympärivuorokautinen tuki sisältää ympäri vuorokauden tapahtuvan live-chatin, helppokäyttöisen tukilippujärjestelmän ja haettavan tukikirjaston.

Natiivisovellustuki sisältää helppokäyttöiset sovellukset MacOS-, Linux-, Windows-, iOS-, Android-, Amazon Fire TV- ja Android TV -ympäristöille. Selainlaajennukset ovat saatavana Chrome- ja Firefox-alustoille.

Palveluntarjoajan laaja reitittimen yhteensopivuus tarjoaa rajattomat laiteyhteydet, jos CyberGhostin 7 samanaikaista yhteyden korvauskahviota tarjoavat.

Plussat:

 • Palveluntarjoajalla on erinomainen maine
 • Paljon nopeutta
 • Turvallisuus ja yksityisyys ovat hyvin suojattuja
 • Helppokäyttöiset sovellukset

Haittoja:

 • Edellyttää IP-paikan valitsemista rekisteröinnin aikana

PARAS aloittelijoille: CyberGhost on paras valinta aloittaville VPN-käyttäjille, jotka tarvitsevat staattista IP-osoitetta. Palveluntarjoajan yhteysnopeudet ovat liiketoiminnan parhaita. 24/7-tuki on kakun kuorrutus. 45 päivän riski-takaisin palautustakuu.

Lue koko arvostelu CyberGhostista.

4. VPN Rajoittamaton

VPN Rajoittamaton

VPN Unlimited tarjoaa staattisia IP-osoitteita 7 maassa (Kanada, Saksa, Ranska, Intia, Alankomaat, Iso-Britannia ja Yhdysvallat). Vaihtoehto lisää 12,50 dollaria kuukaudessa vuositilaukseesi.

Palveluntarjoaja tarjoaa luotettavan, suojatun pääsyn Internetiin, yhteyden nopeudella, joka pystyy käsittelemään melkein mitä heittää heille.

Nämä yhteydet on suojattu sotilaslaatuisella salauksella. VPN Unlimited suojaa yksityisyyttäsi a tiukka ei-lokit -käytäntö, ja se hyväksyy Bitcoinin suojaamaan tilauksesi maksutietoja.

Asiakastuki koostuu live chat-tuesta (ei 24/7), yhteyslomakkeesta, sähköpostituesta ja haettavissa olevista UKK- ja käsikirjojen alueista.

Natiivisovellustuki sisältää sovellukset iOS-, Android-, macOS-, Windows-, Linux- ja Windows Phone -ympäristöille. Chrome-, Firefox- ja Opera-selainlaajennukset ovat myös saatavana.

Plussat:

 • Staattiset IP-osoitteet saatavilla 7 maassa
 • Erinomainen sovelluspeitto
 • Ei kirjautumiskäytäntöä

Haittoja:

 • Staattinen IP-lisäosa on korkeampi kuin muiden palveluntarjoajien
 • Live-chat-keskustelut eivät ole 24/7

Staattinen IP-kattavuus 7 maassa: VPN Unlimited tarjoaa staattisia IP-osoitteita 7 maassa tarjoamalla rajoittamattoman pääsyn palveluihin näissä maissa. Vaikka palveluntarjoajalla on hyvä maine luotettavasta palvelusta, se on korkeampi kuin muut tarjoajat tässä luettelossa. Seitsemän päivän riski-takaisin palautustakuu on käytettävissä.

Lue koko arvostelu VPN Unlimitedistä.

5. Tuulet

Windcribe-logo

Windscribe tarjoaa staattisia IP-osoitteita lisämaksulla 2,00–8,00 dollaria kuukaudessa tavallisen VPN-palvelun lisäksi. (Lisätietoja siitä myöhemmin.)

Palveluntarjoaja sanoo, että se ei tarjoa omistettuja IP-osoitteita, joihin vain yksi käyttäjä voi päästä tietosuojariskien vuoksi.

Vain muutama asiakas käyttää yhtä staattista IP: tä, ja vaihtoehdon tarkoituksena on tarjota käyttäjälle sama IP-osoite joka kerta, kun he muodostavat yhteyden, sallia porttien edelleenlähettäminen, välttää mustaluettelot ja suojata pääsy turvallisiin resursseihin turvallisuuden lisäämiseksi.

Palveluntarjoaja tarjoaa kahden tyyppisiä staattisia IP-osoitteita.

Ensimmäinen (2,00 dollaria kuukaudessa) käyttää datakeskuksen IP-osoitetta. Toinen vaihtoehto, joka maksaa sinulle 8,00 dollaria kuukaudessa, antaa sinulle IP-osoitteen, joka on rekisteröity asunnon IP-osoitteeksi.

Yrityksen mukaan asuin-IP-osoitevaihtoehto tarjoaa paremman pääsyn georajoitetuille palveluille (kuten Netflix), joiden tiedetään estävän kaupallisesti käytettäviä (datakeskus) IP-osoitteita.

Nämä osoitteet jakautuvat seitsemään maahan - Yhdysvallat, Iso-Britannia, Alankomaat, Saksa, Ranska, Sveitsi ja Kanada.

Windscribe tarjoaa nopeat latausnopeudet. Nämä nopeat yhteydet on suojattu pankkitason salauksella ja kill-kytkimellä. Palveluntarjoajalla on tiukka ei-kirjautumiskäytäntö, joten todisteita online-antiikistasi ei ole koskaan saatavilla, ja salauksen valuutta hyväksytään yksityisyyden suojaamiseksi.

Asiakastuki koostuu live-chatista (ei ympäri vuorokauden), vikalippujärjestelmästä, haettavissa olevista asennusoppaista ja tietokannasta. Saatavana on myös melko epätavallinen tukitoiminto: Windscribe-alaluokka.

Sovelluksia on saatavana MacOS-, Windows-, iOS-, Android- ja jopa Linux-alustoille. Chrome- ja Firefox-selainlaajennukset ovat myös saatavana.

Plussat:

 • Saatavana on kahden tyyppisiä staattisia IP-osoitteita
 • Nopeat yhteysnopeudet
 • Reddit subreddit helpottaa keskustelua

Haittoja:

 • Laitetuki on rajoitettu isoihin 5
 • Rahat takaisin -takuu on vain 3 päivää

Erinomainen tuulettimien suoratoisto: Windscribe on loistava vaihtoehto käyttäjille, jotka etsivät staattista IP-VPN-verkkoa suojataksesi päivittäiset selausistuntonsa ja tarjotakseen luotettavan pääsyn suoratoistopalveluihin. 3 päivän rahat takaisin -takuu on saatavana.

Lisätietoja käy Windscribe-verkkosivustolla.

Mitä eroa on dynaamisilla ja staattisilla IP-osoitteilla??

Internet-palveluntarjoajasi (ISP) todennäköisesti käyttää dynaamista IP-osoitusjärjestelmää.

Kun palvelu käyttää dynaamista IP-osoitetta, joka kerta kun käyttäjä muodostaa yhteyden Internet-palveluntarjoajan verkkoon, hän saa toisen IP-osoitteen. (Kaapeli-, DSL- ja kuituverkko-tilaajat säilyttävät osoitteensa niin kauan kuin he ovat yhteydessä palveluun tai kunnes IP-osoitteen ”vuokra” päättyy.)

Internet-palveluntarjoajat eivät yleensä käytä dynaamista IP-osoitejärjestelmää liiketoiminnan Internet-käyttäjilleen, vaan tarjoavat sen sijaan yrityskäyttäjille staattisen IP-osoitteen.

Staattinen IP-osoite pysyy samana riippumatta siitä, kuinka monta kertaa olet muodostanut yhteyden uudelleen tai kuinka kauan olet yhteydessä. Tämän ansiosta yrityskäyttäjät voivat käyttää omia web-palvelimia ja tiedostopalvelimia, jotka vaativat yhdenmukaisen Internet-osoitteen käyttöä.

Useimmat VPN-palveluntarjoajat käyttävät myös dynaamisia IP-osoitteita. Useimmat VPN-palveluntarjoajat omistavat vain pienen määrän osoitteita käytettäväksi kunkin VPN-palvelimen kanssa. Nämä osoitteet osoitetaan satunnaisesti, kun jokainen asiakas muodostaa yhteyden, mikä tarkoittaa todennäköistä, että käyttäjät eivät saa samaa IP-osoitetta kahdesti.

Jaettu staattinen IP-osoite voi palvella useita käyttäjiä, mutta takaa, että käyttäjä saa saman IP-osoitteen joka kerta kun he muodostavat yhteyden VPN-palvelimeen.

Samaan aikaan VPN-palveluntarjoajan omistettu IP-osoite osoitetaan yhdelle ja vain yhdelle käyttäjälle. Aina kun kyseinen käyttäjä muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen, hän saa kyseisen IP-osoitteen. Tämä tarjoaa lukuisia etuja, jotka luetellaan alla.

Omistetun IP-osoitteen edut VPN-palvelusta

Omistetun IP-osoitteen käyttämisellä VPN: ltä on useita etuja.

 1. Sinua ei kielletä verkkosivustoista muiden käyttäjien syntien varalta 

Jos et jaa IP-osoitetta muiden käyttäjien kanssa, sinua ei kielletä verkkosivustoista, online-peleistä ja muista palveluista muiden käyttäjien sopimattomien antiikkien takia. (Netflixin kaltaiset suoratoistopalvelut estävät myös VPN-yhteydet, jos he huomaavat useiden käyttäjien muodostavan yhteyden samasta IP-osoitteesta.)

 1. Sivustot eivät koskaan estä sinua tuntemattoman IP-osoitteen vuoksi 

Jotkut verkkosivustot ja palvelut tarkistavat IP-osoitteesi kirjautuessasi sisään. He tekevät tämän turvatoimenpiteinä. Sivustot, jotka tekevät tämän, voivat sisältää pankki- ja muut taloudelliset sivustot sekä yritystoimintaan liittyvät online-sovellukset, jotka on asetettu työntekijöiden ja asiakkaiden käyttöön.

Jos IP-osoitteesi eroaa edellisestä kirjautumisyrityksestä, he voivat edellyttää, että siirryt läpi identiteettien vahvistussovellusten sarjan ennen yhteyden muodostamista. (Niihin voivat kuulua CAPTCHA-tarkistukset, kaksifaktoriset todennustarkastukset ja monet muut turvatoimet.)

Staattisen IP: n hankkiminen VPN-palveluntarjoajalta tarkoittaa, että pystyt suojaamaan Internet-yhteytesi, mutta näytät aina saman ulospäin osoittavan IP-osoitteen.

 1. Pystyt suorittamaan FTP- tai HTTP-palvelimen kotisi tai yrityksen Internet-yhteydellä 

Omistettu IP antaa sinun käyttää FTP-palvelinta tiedostojen lataamiseen ja lataamiseen tai tietokoneellasi olevaa verkkopalvelinta (verkkosivuston suorittamiseen), käyttämällä samaa IP-osoitetta joka kerta..

Lisäksi Internet-palveluntarjoajasi ei voi kertoa tekemästäsi. (Useimmat Internet-palveluntarjoajat kieltävät kodin Internet-yhteytesi käytön FTP-palvelimille ja verkkopalvelimille - ellet tietenkään maksa ylimääräistä.)

Täydellisen paljastamisen vuoksi on myös huomattava, että myös omistettuihin IP: iin liittyy haittoja dynaamisiin IP: iin verrattuna. Ne sisältävät:

 • Lisämaksu, joka ylittää sen, jonka jo maksat VPN-palvelusta.
 • Vähemmän nimettömyyttä, koska omistettu IP tunnistaa vain yhden käyttäjän: sinut.
 • Lisääntynyt haavoittuvuus DDoS-hyökkäyksiin, koska olet ainoa IP-osoitteen käyttäjä ja voi olla helpompi kohdistaa.

Tiivistettynä

VPN-käyttäjiä, jotka tarvitsevat staattista tai erillistä IP-osoitetta, suositellaan tutustumaan tarkemmin palveluihin, joita NordVPN tarjoaa.

NordVPN-logo

NordVPN tarjoaa luotettavia, hyvin suojattuja yhteyksiä, jotka tarjoavat nopeuden melkein mihin tahansa online-toimintaasi. Palveluntarjoajan hinta osoitetusta IP-osoitteesta on alan luotettavimpia. Heille omistettu IP-palvelu on saatavana neljässä maassa ympäri maailmaa.

Lisätietoja tai tilaa, vieraile NordVPN-verkkosivustolla.

Pete Linforthin ”Teknologia”, lisensoitu Pixabay-lisenssillä

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map