Најбољи ВПН за Етисалат

Ако путујете или живите у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ), вероватно ћете користити Етисалат за повезивање на Интернет. Провајдер комуникација је главни интернет провајдер у УАЕ, са мрежом корисника од преко 90 милиона претплатника.


Када се у УАЕ повежете са интернетом, установит ћете да је Интернет снажно цензурирано мјесто.

Као владина организација, Етисалат жестоко цензурише сав интернет садржај пре него што га учини корисником. Етисалат блокира анти-исламске веб локације, садржаје за одрасле, веб локације за дељење видео садржаја и ВоИП услуге као што је Скипе.

Срећом, посетиоци и становници УАЕ могу избећи Етисалатове блокаде интернета коришћењем виртуелне приватне мреже. 

Али не било који ВПН. Влада УАЕ је посебно рестриктивна када је у питању ВПН. У ствари, већина ВПН-а неће радити из унутрашњости УАЕ - само неколико њих и даље поуздано ради одатле.

Можда сте приметили да већина мојих чланака „Најбољи ВПН за“ садржи топ 5 ВПН листа. Овог пута имам само 3 пружаоца услуга на својој листи. Само 3 ВПН провајдера и даље могу поуздано да деблокирају комплетан интернет на Етисалат УАЕ интернету.

Имајте на уму да је борба између добављача ВПН-а и владе УАЕ у току. Док 3 ВПН-а која сам овде навео овде раде у време писања овог писма, нема гаранције да ће радити сутра.

Срећом, сва три понуђача нуде гаранцију поврата новца без икаквих бодова, тако да можете добити поврат новца ако ваш ВПН по избору престане да ради унутар УАЕ..

Најбољи Етисалат ВПН-ови

Тестирао сам све своје омиљене ВПН провајдере, а доле наведене 3 показало се да нуде поуздан приступ деблокираном интернету приликом повезивања на Етисалат мрежу у УАЕ. Ако вам се жури, ево кратког сажетка:

 1. ЕкпрессВПН: Овај провајдер нуди поуздан приступ интернету у слободном свету. Они нуде велике брзине везе, уз поуздане ВПН сервере који су стационирани широм свијета, а сви они нуде врхунску интернетску сигурност и приватност.
 2. НордВПН: Ово је лидер са ниским ценама у овом триоу, који пружа поуздан приступ интернету без пробијања банке. Двојне опције ВПН-а и закулисни сервер помажу да ваше активности повезане са ВПН-ом буду откривене.
 3. ПриватеВПН: Бити мање познати ВПН провајдер има своје предности. ПриватеВПН је до сада остао испод обавештења званичника УАЕ. Провајдер омогућава до 6 истовремених веза.

Иако је на располагању стотине ВПН-ова, само неколико их може поуздано пробити Етисалатове блокаде пута УАЕ на мрежи. Да би се пласирали на ову листу, ови ВПН-ови морали су да понуде следеће.

 • Могућност деблокирања ограниченог садржаја из УАЕ
 • Сервери смештени широм света
 • Велике брзине везе без ограничења података
 • Шифрирање на војном нивоу
 • Нема дневника сервера
 • Одлична корисничка подршка

Ево моје листе најбољих ВПН-ова за употребу са Етисалат-ом:

1. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН лого

ЕкпрессВПН је број 1 најбољих ВПН-а за приступ спољном свету из УАЕ. Провајдер нуди поуздане везе, које некако успевају да лете испод Етисалат радара.

ЕкпрессВПН има 3,000+ сервера стационираних у 94 земље широм света. Омогућавају одличан приступ интернетском садржају који би могао бити блокиран док је на Етисалатовој Интернет мрежи са сједиштем у УАЕ-у.

Брзина за преузимање добављача најбржа је на овој топ 3 листи, обезбеђивање брзина које ће лако поднијети било коју од ваших омиљених мрежних активности. Никада не намећу ограничења података или ограничење пропусности за мрежне активности корисника.

Поред подметања ваше ИП адресе како би изгледало као да се повезујете из друге земље, провајдер нуди и друге заштите везе. Заштита укључује војну енкрипцију, заштиту од прекидача и ДНС заштиту.

Нећете имати бриге о томе да Влада УАЕ набави евиденције повезане са вашим онлајн путовањима, као што следи овај провајдер строга политика без записивања.

Недавно је ЕкпрессВПН почео да користи „ТрустедСервер“ технологију, која обезбеђује да се сви подаци у потпуности обришу сваки пут када се сервер поново покрене. Поред тога, можете имати потпуну анонимност употребом е-адресе за једнократну употребу у комбинацији са опцијом плаћања добављача Битцоин..

Подршка 24 сата дневно доступна је захваљујући 24/7 подршци за цхат уживо, подршци путем е-поште и систему улазница за подршку. Такође пружају подршку за претрагу и библиотеку за решавање проблема.

Провајдер нуди подршку за нативне апликације за све врхунске платформе уређаја и такође нуди одличну компатибилност са рутерима.

Прос:

 • Ради на мрежи Етисалат у УАЕ
 • Сервери лоцирани широм света
 • Велике брзине везе
 • Врхунска енкрипција и остале заштите везе
 • Изврсна заштита приватности

Против:

 • Виша цена од осталих провајдера

НАЈБОЉИ ВПН ЗА ЕТИСАЛАТ: ЕкпрессВПН је најбољи избор заштите ваше интернет везе док сте повезани са УАЕ Интернет провајдером Етисалат. Пружалац услуге нуди врхунску заштиту везе, као и оптималну заштиту приватности. Нуди 30-дневну гаранцију поврата новца.

Прочитајте моју целу рецензију ЕкпрессВПН-а.

2. НордВПН

НордВПН лого

НордВПН пружа одличну ВПН заштиту корисницима из УАИС-ове Етисалат мреже. Овај провајдер јефтиних цена пружа заштиту обично код само добављача који су знатно виши од његовог платног нивоа.

Провајдер има 5500+ сервера који се налазе у 60 земаља. Ти сервери обављају врхунски посао деблокирања интернета када сте повезани са Етисалатовом мрежом.

Ти сервери укључују специјални сервери који могу да се окубарају, као и Доубле ВПН и Онион Овер ВПН сервери, а све то помаже да сакријете своју ВПН активност. (Погледајте овде за више информација о овим функцијама.)

НордВПН пружа најспорије брзине везе у овом прегледу, али оне и даље одговарају захтевима већине корисника. Овде се не могу наћи ограничења података или ограничења пропусности.

Војна класа шифровања, прекидач за убијање и ДНС заштита од пропуштања сви се комбинирају да би се добила оптимална заштита од везе.

У међувремену, сервери провајдера не спремају ниједну евиденцију, тако да се никакви записи о вашим мрежним антикваријатима никада не могу вратити и угристи вас. Поред тога, опција плаћања добављача Битцоин омогућава вам да потпуно анонимно одете, а то је свакако велики плус у УАЕ.

Корисничка подршка доступна је свакодневно захваљујући четврточасовној подршци, подршци путем е-поште и библиотеци подршке.

Подршка за нативне апликације доступна је за све најпопуларније платформе, као и проширења прегледача за Цхроме и Фирефок платформе. Такође је доступна и подршка за усмјеривач.

Прос:

 • Сервери нуде поуздан приступ из УАЕ
 • Врхунска заштита на мрежи
 • Двоструки ВПН, Онион преко ВПН-а и замагљени сервери
 • Лидер ниских цена

Против:

 • Најспорије брзине везе у овом топ 3

НАЈБОЉА ВПН опција са најнижим ценама: ако нисте нафтни шеик, можда ћете желети да уштедите неколико долара. НордВПН вам може помоћи да то учините. Поред тога, нуди поуздан приступ спољном свету, а истовремено штити ваша онлајн путовања од откривања и надгледања. Доступна је 30-дневна гаранција поврата новца.

Прочитајте моју целу рецензију НордВПН-а.

3. ПриватеВПН

ПриватеВПН лого

ПриватеВПН осваја треће и последње место у овој линији захваљујући својој способности да добро функционише у земљама са ограниченом ограничењем попут УАЕ (као и Кине).

Иако је покривеност глобалног сервера провајдера мало ограничена, са 150+ сервера у 60 земаља, његови сервери раде добар посао тунелирања под блокадама путева које су поставиле превише рестриктивне владе.

ПриватеВПН доноси велике брзине везе, пружајући пуно коњских снага за све ваше мрежне активности. Провајдер неће успорити ваше брзе брзине УАЕ везе. Осим тога, никада нећете морати да се бринете да ли ће веза бити прекинута или се бавите дневним или месечним ограничењима података.

Овај провајдер није безбрижан у безбедносној арени захваљујући војној енкрипцији, опцији аутоматског поновног повезивања, сјајној „стеалтх ВПН“ функцији замрачења, ИПв6 заштити од пропуштања и још много тога.

Приватност након чињенице такође никада није проблем захваљујући политици приватног приватног приватног приватног предузећа „без сервера“. Ако желите потпуно анонимно, користите е-адресу за једнократну употребу и опцију плаћања Битцоин провајдера.

Одељење за корисничку подршку пружатеља услуга нуди цхат уживо, за који тврде да је доступан 24 сата дневно, али ја сам обишао веб локацију доста пута када није била доступна. Такође су доступни обрасци за подршку за подршку и области Први кораци и ФАК, мада ниједно од њих не нуди могућности претраживања.

Подршка за нативне апликације ограничена је на топ 4 платформе уређаја. Међутим, можете заштитити друге платформе уређаја тако што ћете искористити могућности усмјеривача провајдера.

Прос:

 • Познат по томе што добро ради у рестриктивним земљама
 • Брзине везе неће вас успорити
 • Изврсна заштита и заштита приватности

Против:

 • Глобална покривеност сервера могла би бити и боља
 • Не постоји расположива подршка за разговор уживо 24 сата дневно

ПРЕПОРУЧЕНО ЗА НАЈГРАДНИЈЕ ЗЕМЉЕ: ПриватеВПН је атрактивна опција за путнике који посећују земље којима владају рестриктивни режими. Пружалац услуге има доказану моћ блокирања пута. Доступна је 30-дневна гаранција поврата новца.

Прочитајте моју целу рецензију ПриватеВПН-а.

Да ли је легално користити ВПН на мрежи Етисалат у УАЕ?

Док добављачи Интернет услуга УАЕ (попут Етисалат-а) имају анти-ВПН мере за покушај блокирања употребе ВПН-а, Закон УАЕ каже да је употреба ВПН-а нелегална само ако је користите за извршење кривичног дела.

Државна регулаторна агенција за телекомуникације (ТРА) задужена је за цензуру интернета у УАЕ и забрањује садржаје који су „супротни јавном интересу, јавном моралу, јавном реду, јавној националној безбједности, исламском моралу или су на неки други начин забрањени од стране било које примјењиве УАЕ. закон, пропис, поступак, наредба или захтев. "

Примери забрањеног садржаја укључују:

 • Коришћење ВоИП услуга (као што је Скипе)
 • Приступ порнографији или голотињи
 • Превара, лажно представљање или лажно представљање
 • Дрога
 • Коцкање (клађење, лутрија, коцкарнице на мрежи)
 • Расизам, дискриминација, презир према религији

Употреба ВПН-а у вршењу илегалних активности може довести до додатних трошкова. Казне могу варирати између 500.000 АЕД до 2.000.000 АЕД (од 136.000 УСД до 545.000 УСД, по тренутном курсу).

Илегалне активности могу такође обухватати сајбер злочине (као што су крађа података и идентитета), преваре у банкама и друге злочесте шеме.

Да ли је бесплатни ВПН валидна опција за употребу у мрежи Етисалат?

Ако сте редовни посетилац ове веб странице, знаћете да нисам љубитељ бесплатних ВПН-ова. Међутим, покушај коришћења ВПН-а на мрежи Етисалат са седиштем у УАЕ могао би да доведе до правних проблема, у зависности од тога шта се састоје од ваших мрежних активности..

Прво, покријмо главно о чему би требало да бринеш: своју приватност на мрежи.

Многи “бесплатни” ВПН провајдери зарађују свој новац праћење мрежних активности својих купаца и продаја тих информација највишем понуђачу. Шта ако је највећи понуђач влада УАЕ?

Поред тога, пронађене су и друге бесплатне ВПН мреже које убацују нежељене рекламе и прате колачиће у сесије прегледача својих корисника. (ФИИ, ти колачићи за праћење се држе чак и ако нисте повезани на сервере ВПН провајдера.)

Постоје и разлози који се не тичу приватности због не коришћења бесплатног ВПН провајдера. Многи бесплатни ВПН-ови смањују брзину везе својих корисника и ограничавају њихову употребу дневним или месечним ограничењима података.

Поред тога, већина бесплатних ВПН-ова не нуди велики избор ВПН сервера за коришћење својих купаца. То значи да постоји велика могућност да ће бесплатни ВПН бити блокиран унутар УАЕ.

Топло саветујем да не покушавате да користите бесплатан ВПН, јер је ваша приватност од највећег значаја када користите Интернет у УАЕ, а бесплатан ВПН једноставно не смањује.

Шта друго може да уради ВПН?

ВПН је одличан начин да се под УАЕ тајним путовањима на мрежи задржи тајни преглед, као и да отворите приступ блокираном садржају. Међутим, она нуди и друге функције које побољшавају и штите ваше мрежне активности.

ВПН је такође згодан алат за обезбеђивање приватности и безбедности на мрежи када сте повезани на Интернет преко незаштићена Ви-Фи хотспот, попут оних које се налазе у кафићима и хотелима.

Много Ви-Фи жаришних тачака не захтијева лозинку за повезивање с мрежом. То значи да веза није шифрирана, што оставља ваше мрежне активности отворене за проматрање других корисника.

Чак и ако хотспот захтева лозинку, можда није исправно заштићена, остављајући вас отворенима за крађу података или нападе човека у средини док купујете или банкарите путем интернета.

ВПН такође може да побољша ваше мрежне активности за спречавајући да ваш ИСП угуши брзину везе или блокирање ваших активности.

Неки добављачи Интернет услуга су ухваћени да преусмеравају или блокирају везе са клијентима ако су открили да се баве „неодобреним“ активностима, као што су дељење датотека П2П или гледање садржаја одређених провајдера за стриминг..

ВПН спречава ваш даватеља интернетских услуга да учини било шта од наведеног, тако што ће вашу интернетску везу заштитити тунелом за шифровање, спречавајући надгледање ваших активности. Не могу блокирати оно што не могу видјети.

Закључак

Од срца саветујем да се корисници компаније Етисалат у УАЕ који желе да заштите и побољшају своје мрежне активности претплате на виртуелну приватну мрежу.

ВПН шифрира вашу интернетску везу, штитећи ваше мрежне активности од знатижељних очију Етисалата, владе УАЕ и негативаца.

ВПН такође нуди могућност приступа веб локацијама, стриминг сервисима, серверима за играње и другим услугама које могу бити нормално блокиране када су унутар граница УАЕ.

ЕкпрессВПН лого

ЕкпрессВПН пружа поуздану заштиту вашим мрежним активностима, истовремено отварајући приступ услугама које обично нису доступне у УАЕ. Провајдер нуди велике брзине везе, одличну подршку за више платформи и врхунску корисничку подршку. Заштита приватности добављача неке су од најбољих доступних у ВПН индустрији.

За више информација или за куповину претплате посетите веб локацију ЕкпрессВПН.

„Етисалат“ од Википедије Корисник лиценциран под ЦЦ БИ-СА 3.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + = 10

map