Najbolji VPN za Etisalat

Ako putujete ili živite u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), najvjerovatnije ćete koristiti Etisalat za povezivanje s internetom. Davatelj komunikacija glavni je pružatelj internetskih usluga u UAE, s mrežom korisnika od preko 90 milijuna pretplatnika.


Kada se u UAE povežete s internetom, vidjet ćete da je Internet snažno cenzurirano mjesto.

Kao vladina organizacija, Etisalat žestoko cenzurira sav internetski sadržaj prije nego što ga učini korisnikom. Etisalat blokira anti-islamske web stranice, sadržaje za odrasle, web mjesta za dijeljenje video sadržaja i VoIP usluge poput Skypea.

Srećom, posjetitelji i stanovnici UAE-a mogu izbjeći Etisalatove internetske blokade pomoću virtualne privatne mreže. 

Ali ne samo bilo koji VPN. Vlada UAE posebno je restriktivna kada je u pitanju VPN. U stvari, većina VPN-a neće raditi iznutra UAE - samo ih nekoliko i dalje pouzdano radi.

Možda ste primijetili da većina mojih članaka s „Najboljim VPN-om za“ sadrži top 5 VPN popisa. Ovog puta na svom popisu imam samo 3 pružatelja usluga. Samo 3 pružatelji VPN-a još uvijek mogu pouzdano deblokirati kompletni internet na Etisalat UAE internetu.

Imajte na umu da je borba između pružatelja VPN-a i vlade UAE-a u toku. Dok 3 VPN-a koja sam ovdje naveo ovdje rade u vrijeme pisanja ove stranice, nema garancije da će raditi sutra.

Srećom, sva tri ponuđača nude garanciju povrata novca bez ikakvih bodova, tako da možete dobiti povrat ako vaš odabrani VPN prestane raditi unutar UAE..

Najbolji Etisalat VPN-ovi

Testirao sam sve svoje omiljene VPN davatelje, a 3 navedena dolje pokazala su da nude pouzdan pristup deblokiranom internetu prilikom povezivanja s Etisalat mrežom u UAE. Ako vam se žuri, evo kratkog sažetka:

 1. ExpressVPN: Ovaj pružatelj usluga nudi pouzdan pristup internetu u slobodnom svijetu. Nude velike brzine veze, uz pouzdane VPN poslužitelje stacionirane širom svijeta, koji svi nude vrhunsku internetsku sigurnost i privatnost.
 2. NordVPN: Ovo je lider niskih cijena u ovom trojstvu, koji pruža pouzdan pristup internetu bez probijanja banke. Njegove opcije dvostrukog VPN-a i zakinuti poslužitelj pomažu osigurati da se vaše aktivnosti povezane s VPN-om ne mogu prepoznati.
 3. PrivateVPN: Biti manje poznati VPN pružatelj ima svoje prednosti. PrivateVPN je do sada ostao ispod obavijesti dužnosnika UAE-a. Davatelj omogućuje do 6 istodobnih veza.

Iako je na raspolaganju stotine VPN-ova, samo nekoliko ih može pouzdano probiti Etisalatove internetske blokade UAE. Da bi se uvrstili na ovaj popis, ti VPN-ovi morali su ponuditi sljedeće.

 • Mogućnost deblokiranja ograničenog sadržaja iz UAE
 • Poslužitelji smješteni širom svijeta
 • Velike brzine veze bez ograničenja podataka
 • Šifriranje na vojnoj razini
 • Nema zapisnika poslužitelja
 • Izvrsna korisnička podrška

Evo mog popisa najboljih VPN-ova za upotrebu s Etisalatom:

1. ExpressVPN

ExpressVPN logotip

ExpressVPN je prva brojka VPN-a za pristup vanjskom svijetu iz UAE. Davatelj nudi pouzdane veze, koje nekako uspijevaju letjeti ispod radara Etisalat.

ExpressVPN ima 3 000+ poslužitelja smještenih u 94 zemlje širom svijeta. Oni pružaju izvrstan pristup internetskim sadržajima koji bi mogli biti normalno blokirani dok su na Etisalatovoj Internet mreži sa sjedištem u UAE.

Brzina preuzimanja davatelja usluga najbrža je na ovom popisu najboljih 3, pruža brzine koje će lako podnijeti bilo koju od vaših omiljenih mrežnih aktivnosti. Na mrežnim aktivnostima korisnika nikada se ne nameću ograničenja podataka ili ograničenja propusnosti.

Osim prevara vaše IP adrese kako bi izgledalo kao da se povezujete iz neke druge zemlje, davatelj nudi i ostale zaštite zaštite. Zaštita uključuje vojnu enkripciju, zaštitu prekidača prebacivanja i zaštitu od propuštanja DNS-a.

Nećete imati brige oko toga što će vlada UAE pribaviti zapisnike povezane s internetskim putovanjima, kao što slijedi ovaj pružatelj usluge stroga politika bez zapisivanja.

Nedavno je ExpressVPN počeo koristiti tehnologiju "TrustedServer" koja osigurava da se svi podaci u potpunosti obrišu svaki put kada se poslužitelj ponovo pokrene. Osim toga, možete imati potpunu anonimnost korištenjem jednokratne adrese e-pošte u kombinaciji s pružateljevom opcijom plaćanja Bitcoin.

Podrška koja radi non-stop dostupna je zahvaljujući davateljskoj 24/7 podršku za live chat, podršku putem e-pošte i sustav ulaznica za podršku. Oni također pružaju knjižnicu za podršku i rješavanje problema.

Pružatelj nudi izvornu podršku za aplikacije na svim vrhunskim platformama uređaja, a također nudi i izvrsnu kompatibilnost s usmjerivačem.

Pros:

 • Radi na mreži Etisalat u UAE
 • Poslužitelji smješteni širom svijeta
 • Velike brzine veze
 • Vrhunska enkripcija i ostale zaštite zaštite
 • Izvrsna zaštita privatnosti

Cons:

 • Više cijene od ostalih pružatelja usluga

NAJBOLJI VPN ZA ETISALAT: ExpressVPN je najbolji izbor za zaštitu vaše internetske veze dok ste povezani s Internet pružateljem usluga UAE Etisalat. Davatelj nudi vrhunsku zaštitu veze, kao i optimalnu zaštitu privatnosti. Nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte moju cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

2. NordVPN

NordVPN logo

NordVPN pruža izvrsnu VPN zaštitu korisnicima iz UAIS-ove Etisalat mreže. Ovaj pružatelj usluga s niskim cijenama pruža zaštitu koja se obično nalazi samo kod pružatelja usluga koji su znatno iznad razine plaće.

Pružatelj usluga ima 5.500+ poslužitelja koji se nalaze u 60 zemalja. Ti poslužitelji obavljaju vrhunski posao deblokiranja interneta kada ste povezani na Etisalatovu mrežu.

Ti poslužitelji uključuju posebne poslužitelje koji omogućuju obfuskaciju, kao i Double VPN i Onion Over VPN poslužitelje, a sve to pomaže u sakrivanju vaše VPN aktivnosti. (Pogledajte ovdje za više informacija o ovim značajkama.)

NordVPN nudi najsporije brzine veze u ovom krugu, ali i dalje odgovaraju zahtjevima većine korisnika. Ovdje se ne mogu naći ograničenja podataka ili ograničenje propusnosti.

Vojna šifriranje, zaštitna sklopka i DNS zaštita od propuštanja sve se kombiniraju kako bi se dobila optimalna zaštita od veze.

U međuvremenu, poslužitelji davatelja usluge ne spremaju nikakve zapisnike, tako da se nijedna evidencija vaših internetskih prijevara ne može vratiti i ugristi vas. Uz to, opcija plaćanja putem Bitcoina pružatelja usluga omogućuje vam potpuno anonimno pristupanje, a to je svakako veliki plus u UAE.

Korisnička podrška dostupna je svakodnevno zahvaljujući chatu 24/7 podrške, e-pošti i biblioteci podrške.

Podrška za nativne aplikacije dostupna je za sve najpopularnije platforme, kao i proširenja preglednika za Chrome i Firefox. Dostupna je i podrška za usmjerivač.

Pros:

 • Poslužitelji nude pouzdan pristup iz UAE
 • Vrhunska internetska sigurnosna zaštita
 • Dvostruki VPN, luk preko VPN-a i zamagljeni poslužitelji
 • Lider s niskim cijenama

Cons:

 • Najmanja brzina veze u ovom vrhu 3

NAJBOLJA VPN opcija sa najnižim cijenama: Ako niste naftni šeik, možda biste trebali uštedjeti nekoliko dolara. NordVPN vam može pomoći u tome. Osim toga, on nudi pouzdan pristup vanjskom svijetu, a istovremeno štiti vaša internetska putovanja od otkrivanja i nadzora. Dostupno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte moju cjelovitu recenziju NordVPN-a.

3. PrivateVPN

PrivateVPN logotip

PrivateVPN osvaja treće i posljednje mjesto u ovoj liniji zahvaljujući sposobnosti dobrog rada u zemljama sa ograničenom ograničenjem poput UAE (kao i Kine).

Iako je pokrivenost davatelja usluga globalnim poslužiteljima malo ograničena, sa 150+ poslužitelja u 60 zemalja, njegovi poslužitelji rade dobar posao tuneliranja pod blokadama cesta koje su postavile pretjerano restriktivne vlade.

PrivateVPN omogućuje velike brzine veze, pružajući puno konjskih snaga za sve vaše mrežne aktivnosti. Davatelj neće usporiti vaše brze brzine UAE veze. Uz to, nikad se nećete morati brinuti da li će veza biti prekinuta ili se bavite dnevnim ili mjesečnim ograničenjima podataka.

Ovaj davatelj nije lukavac u sigurnosnoj areni veze zahvaljujući vojnoj enkripciji, opciji automatskog ponovnog povezivanja, sjajnoj funkciji zakrčenja "Stealth VPN", IPv6 zaštitom od propuštanja i još mnogo toga.

Privatnost nakon činjenice također nikada nije problem zahvaljujući PrivateVPN-ovoj politici "nema zapisnika poslužitelja". Ako želite potpuno anonimno, koristite e-adresu za jednokratnu upotrebu i opciju plaćanja Bitcoin davatelja usluga.

Odjel za korisničku podršku pružatelja usluga live chat-a, za koji tvrde da je dostupan 24/7, ali ja sam posjećivao web mjesto dosta puta kada nije bilo dostupno. Također su dostupni obrasci za kontakt s podrškom i područja Prvi koraci i FAQ, iako nijedno od njih ne nudi mogućnosti pretraživanja.

Podrška za izvorne aplikacije ograničena je na najbolje 4 platforme uređaja. Međutim, možete zaštititi druge platforme uređaja tako što ćete iskoristiti mogućnosti usmjerivača pružatelja usluga.

Pros:

 • Poznat po tome što dobro radi u restriktivnim zemljama
 • Brzine veze neće vas usporiti
 • Izvrsna zaštita i zaštita privatnosti

Cons:

 • Globalna pokrivenost poslužitelja mogla bi biti bolja
 • Nema dostupne chat podrške 24/7 uživo

PREPORUČUJU ZA NAJGRADNIJE ZEMLJE: Privatni VPN je atraktivna opcija za putnike koji posjećuju zemlje kojima vladaju restriktivni režimi. Pružatelj usluga je dokazao snagu za blokiranje puta. Dostupno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte moju cjelovitu recenziju PrivateVPN.

Je li legalno koristiti VPN na mreži Etisalat u UAE?

Dok dobavljači internetskih usluga UAE-a (poput Etisalat-a) imaju anti-VPN mjere za pokušaj blokiranja upotrebe VPN-a, Zakon UAE kaže da je upotreba VPN-a nezakonita samo ako je koristite za počinjenje zločina.

Državno regulatorno tijelo za telekomunikacije (TRA) naplaćeno je internetsku cenzuru u UAE-u i zabranjuje sadržaj koji je "suprotan javnom interesu, javnom moralu, javnom redu, javnoj nacionalnoj sigurnosti, islamskom moralu ili je na neki drugi način zabranjen od strane bilo kojeg primjenjivog UAE-a. zakon, propis, postupak, naredba ili zahtjev. "

Primjeri zabranjenog sadržaja uključuju:

 • Korištenje VoIP usluga (poput Skypea)
 • Pristup pornografiji ili golotinji
 • Prevara, krađa identiteta ili lažno predstavljanje
 • lijekovi
 • Kockanje (klađenje, lutrija, kockarnice na mreži)
 • Rasizam, diskriminacija, prezir prema religiji

Korištenje VPN-a u vršenju ilegalnih aktivnosti može rezultirati dodatnim troškovima. Kazne mogu varirati između 500.000 AED do 2.000.000 AED (od 136.000 USD do 545.000 USD, prema trenutnim tečajevima).

Ilegalne aktivnosti mogu također obuhvaćati cyber zločine (poput krađe podataka i identiteta), prijevare banaka i druge zločeste sheme.

Je besplatni VPN valjana opcija za upotrebu u mreži Etisalat?

Ako ste redoviti posjetitelj ove web stranice, znat ćete da nisam ljubitelj besplatnih VPN-ova. To će reći da pokušaj upotrebe VPN-a na mreži Etisalat sa sjedištem u UAE može dovesti do pravnih problema, ovisno o tome što se sastoje od vaših mrežnih aktivnosti..

Prvo, pokrijmo glavno što bi vas trebalo brinuti: vašu internetsku privatnost.

Mnogi "besplatni" VPN pružatelji zarađuju svoj novac praćenje mrežnih aktivnosti svojih kupaca, a zatim te informacije prodaju najpovoljnijim ponuditeljima. Što ako je najveći ponuđač vlada UAE?

Pored toga, pronađene su i druge besplatne VPN mreže koje ubacuju neželjene reklame i prate kolačiće u sesije preglednika svojih korisnika. (FYI, ti se kolačići za praćenje drže čak i ako niste povezani na poslužitelje VPN davatelja.)

Postoje i razlozi koji se ne odnose na privatnost zbog ne upotrebe besplatnog VPN davatelja. Mnogi besplatni VPN-ovi smanjuju brzinu veze svojih korisnika i ograniči njihovu upotrebu dnevnim ili mjesečnim ograničenjima podataka.

Pored toga, većina besplatnih VPN-ova ne nudi veliki izbor VPN poslužitelja za upotrebu svojih kupaca. To znači da postoji vrlo dobra šansa da u UAE bude blokiran besplatni VPN.

Toplo vam savjetujem da ne pokušavate koristiti besplatni VPN jer je vaša privatnost od najveće važnosti kada koristite Internet u UAE, a besplatan VPN jednostavno ga ne smanjuje..

Što još može VPN?

VPN je izvrstan način da se pod UAE skrivaju vaša internetska putovanja pod tajnim okvirom, kao i da otvorite pristup blokiranom sadržaju. No nudi i druge značajke koje poboljšavaju i štite vaše mrežne aktivnosti.

VPN je također zgodan alat za osiguravanje vaše internetske privatnosti i sigurnosti kada ste povezani s internetom putem nezaštićena Wi-Fi žarišna točka, poput onih koje se nalaze u kafićima i hotelima.

Mnoge Wi-Fi žarišne točke ne zahtijevaju lozinku za povezivanje s mrežom. To znači da veza nije šifrirana, a vaše mrežne aktivnosti ostaju otvorene za promatranje drugih korisnika.

Čak i ako pristupna točka zahtijeva lozinku, ona se možda neće ispravno osigurati, ostavljajući vas otvorenima za krađu podataka ili napade "čovjek-u-sredini" tijekom kupovine ili bankarstva putem interneta.

VPN također može poboljšati vaše mrežne aktivnosti za sprečavajući davatelj internetskih usluga umanji brzinu vaše veze ili blokiranje vaših aktivnosti.

Neki davatelji internetskih usluga uhvaćeni su u isključivanju ili blokiranju veza s klijentima ako je otkriveno da sudjeluju u "neprihvaćenim" aktivnostima, poput dijeljenja datoteka P2P ili pregledavanja sadržaja određenih pružatelja usluga struje..

VPN sprječava vašeg davatelja internetskih usluga da učini bilo što od navedenog, tako što vašu internetsku vezu ugradi u zaštitni tunel šifriranja, sprječavajući nadzor nad vašim aktivnostima. Ne mogu blokirati ono što ne mogu vidjeti.

Zaključak

Srdačno savjetujem da se korisnici Etisalata u UAE koji žele zaštititi i poboljšati svoje mrežne aktivnosti pretplatiti na virtualnu privatnu mrežu.

VPN kriptira vašu internetsku vezu, štiteći vaše mrežne aktivnosti od znatiželjnih očiju Etisalata, vlade UAE i negativaca.

VPN također nudi mogućnost pristupa web stranicama, uslugama streaminga, igraćim serverima i drugim uslugama koje mogu biti normalno blokirane unutar granica s UAE..

ExpressVPN logotip

ExpressVPN pruža pouzdanu zaštitu vašim mrežnim aktivnostima, istovremeno otvarajući pristup uslugama koje obično nisu dostupne u UAE. Pružatelj pruža velike brzine veze, izvrsnu podršku za više platformi i vrhunsku korisničku podršku. Zaštita privatnosti davatelja usluga neke su od najboljih dostupnih u VPN industriji.

Za više informacija ili za kupnju pretplate posjetite web mjesto ExpressVPN.

"Etisalat" od Wikipedije Korisnik ima licencu CC CC-SA 3.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 + = 60

map