Najboljši VPN za Etisalat

Če potujete ali prebivate v Združenih arabskih emiratih (ZAE), boste najverjetneje za povezovanje z internetom uporabljali Etisalat. Ponudnik komunikacij je glavni ponudnik interneta v ZAE, z mrežo kupcev več kot 90 milijonov naročnikov.


Ko se v ZAE povežete z internetom, boste ugotovili, da je internet močno cenzuriran.

Kot vladna organizacija Etisalat močno cenzurira vso internetno vsebino, preden jo naredi uporabniku. Etisalat blokira antiislamska spletna mesta, vsebine za odrasle, spletna mesta za izmenjavo videov in VoIP storitve, kot je Skype.

Na srečo se lahko obiskovalci in prebivalci ZAE izognejo Etisalatovim spletnim oviram z virtualnim zasebnim omrežjem.. 

Toda ne samo nobenega VPN-ja. Vlada ZAE je še posebej restriktivna, ko gre za VPN. Pravzaprav večina VPN-jev ne bo delovala iz notranjosti ZAE - le nekaj jih še vedno zanesljivo deluje.

Morda ste opazili, da večina mojih člankov z naslovom "Najboljši VPN za" vsebuje top 5 seznamov VPN. Tokrat imam na seznamu le 3 ponudnike. Le trije ponudniki VPN lahko še vedno zanesljivo odklenejo popoln internet na spletu, ki ga upravljajo Etisalat UAE.

Upoštevajte, da boj med ponudniki VPN in vlado ZAE še traja. Medtem ko tri VPN-je, ki sem jih našteval tukaj, delujejo v času pisanja, ni zagotovila, da bodo delovali jutri.

Na srečo vsi trije od teh ponudnikov nudijo garancijo za vračilo denarja brez vrvic, tako da lahko dobite vračilo, če vaš izbrani VPN preneha delovati znotraj ZAE..

Najboljši Etisalat VPN-ji

Preizkusil sem vse svoje najljubše ponudnike VPN, in spodaj našteti 3 so se izkazali, da nudijo zanesljiv dostop do neblokiranega interneta, ko ste povezani v mrežo Etisalat v ZAE. Če se vam mudi, tukaj je kratek povzetek:

 1. ExpressVPN: Ta ponudnik ponuja brezplačen dostop do interneta v prostem svetu. Ponujajo visoke hitrosti povezave z zanesljivimi VPN strežniki, nameščenimi po vsem svetu, ki vsem ponujajo vrhunsko spletno varnost in zasebnost.
 2. NordVPN: To je vodja nizkih cen v tem triu, ki zagotavlja zanesljiv dostop do interneta, ne da bi pri tem zlomil banko. Možnosti Double VPN in prikriti strežnik pomagajo zagotoviti, da bodo vaše dejavnosti, povezane z VPN, neznane.
 3. ZasebnoVPN: Biti manj znan ponudnik VPN ima svoje prednosti. Do zdaj je PrivateVPN ostal pod obvestilom uradnikov iz ZAE. Ponudnik omogoča do 6 hkratnih povezav.

Medtem ko je na voljo na stotine VPN-jev, le nekaj lahko zanesljivo prebije Etisalat-ove spletne zapore UAE. Za uvrstitev na ta seznam so morali ti VPN-ji ponuditi naslednje.

 • Možnost odblokiranja omejene vsebine znotraj ZAE
 • Strežniki, ki se nahajajo po vsem svetu
 • Hitrost povezave brez omejitev podatkov
 • Šifriranje na vojaški ravni
 • Brez strežniških dnevnikov
 • Odlična podpora strankam

Tu je moj seznam najboljših VPN-jev za uporabo z Etisalat:

1. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

ExpressVPN je prva številka VPN za dostop do zunanjega sveta znotraj ZAE. Ponudnik ponuja zanesljive povezave, ki nekako uspejo leteti pod radarjem Etisalat.

ExpressVPN ima 3.000+ strežnikov, ki so nameščeni v 94 državah po vsem svetu. Omogočajo odličen dostop do internetnih vsebin, ki jih je običajno mogoče blokirati, ko je v Etisalatovem internetnem omrežju z ZAE.

Hitrosti prenosa ponudnika so na tem seznamu najboljših 3 najhitrejše, zagotavljanje hitrosti, ki bo enostavno obvladala katero od vaših najljubših spletnih dejavnosti. Za spletne dejavnosti strank nikoli niso naložene omejitve podatkov ali omejitve pasovne širine.

Poleg tega, da varuje vaš IP naslov, da se zdi, kot da se povezujete iz druge države, ponudnik ponuja druge zaščite pred povezavo. Zaščita vključujejo vojaško šifriranje, zaščito stikala ubijanja in zaščito pred puščanjem DNS.

Ne boste imeli skrbi, da bi vlada ZAE pridobila dnevnike, povezane z vašimi spletnimi potovanji, kot sledi temu ponudniku stroga politika brez zapisov.

Pred kratkim je ExpressVPN začel uporabljati tehnologijo "TrustedServer", ki zagotavlja, da se vsi podatki ob vsakem ponovnem zagonu strežnika popolnoma zbrišejo. Poleg tega imate popolno anonimnost z uporabo e-poštnega naslova za enkratno uporabo v povezavi z ponudnikovim plačilom Bitcoin..

Dežurna podpora je na voljo zahvaljujoč ponudnikovi 24/7 podpori za klepet v živo, podpori po e-pošti in sistemu vozovnic za podporo. Ponujajo tudi knjižnico za podporo in iskanje težav pri iskanju.

Ponudnik ponuja izvorno podporo aplikaciji za vse vrhunske platforme naprav in ponuja tudi odlično združljivost usmerjevalnikov.

Prednosti:

 • Deluje na omrežju Etisalat v ZAE
 • Strežniki, ki se nahajajo po vsem svetu
 • Velike hitrosti povezave
 • Vrhunsko šifriranje in druge zaščite povezav
 • Odlična zaščita zasebnosti

Slabosti:

 • Cene višje od drugih ponudnikov

NAJBOLJ VPN ZA ETISALAT: ExpressVPN je najboljša izbira za zaščito vaše internetne povezave, medtem ko ste povezani z internetnim ponudnikom ZAE Etisalat. Ponudnik nudi vrhunsko zaščito povezav, pa tudi optimalno zaščito zasebnosti. Ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Preberite celotno recenzijo ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN logotip

NordVPN nudi odlično zaščito VPN za uporabnike omrežja Etisalat s sedežem v ZAE. Ta nizkocenovni ponudnik nudi zaščito, ki jo ponavadi najdejo le ponudniki, ki so precej višji od plačne.

Ponudnik ima 5500+ strežnikov, ki se nahajajo v 60 državah. Ti strežniki vrhunsko opravijo deblokiranje interneta, ko ste povezani z omrežjem Etisalat.

Ti strežniki vključujejo posebni strežniki, ki so zmožni zaklenitve, pa tudi Double VPN in Onion Over VPN strežniki, vse to pomaga skriti vašo VPN aktivnost. (Za več informacij o teh funkcijah glejte tukaj.)

NordVPN v tem krogu ponuja najhitrejše hitrosti povezave, vendar še vedno ustrezajo zahtevam večine uporabnikov. Tu ni nobenih omejitev podatkov ali omejitev pasovne širine.

Vojaško šifriranje, stikalo za ubijanje in zaščita pred puščanjem DNS vse združujejo in zagotavljajo optimalno zaščito povezave.

Medtem strežniki ponudnika ne shranijo nobenega dnevnika, zato se nobeni zapisi o vaših spletnih nasvetih ne morejo vrniti in vas ugrizejo. Poleg tega vam ponudnikova možnost plačila z Bitcoin omogoča popolno beleženje beleženja zgodovine, kar je nedvomno plus v ZAE..

Podpora strankam je na voljo 24 ur na dan, in sicer prek klepeta podpore, e-poštne podpore in knjižnice za podporo, ki jo lahko iščete.

Podpora za nativne aplikacije je na voljo za vse najbolj priljubljene platforme, prav tako razširitve brskalnikov za platformi Chrome in Firefox. Na voljo je tudi podpora za usmerjevalnike.

Prednosti:

 • Strežniki ponujajo zanesljiv dostop iz ZAE
 • Vrhunska spletna varnostna zaščita
 • Dvojni VPN, čebula nad VPN in zakrito strežniki
 • Vodja z nizkimi cenami

Slabosti:

 • Najmanjše hitrosti povezave v tem vrhu 3

NAJBOLJA VPN MOŽNOST NIZKE CENE: Če niste naftni šeik, boste morda želeli prihraniti nekaj dolarjev. NordVPN vam lahko pomaga pri tem. Poleg tega nudi zanesljiv dostop do zunanjega sveta, hkrati pa ščiti vaša spletna potovanja pred zaznavanjem in spremljanjem. Na voljo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Preberi celoten pregled NordVPN.

3. ZasebniVPN

Logotip PrivateVPN

PrivateVPN si zasluži tretje in zadnje mesto v tej postavi zahvaljujoč svoji sposobnosti za dobro delovanje v zelo omejenih državah, kot so ZAE (pa tudi Kitajska).

Medtem ko je ponudnik globalne pokritosti strežnikov nekoliko omejen, saj ima 150+ strežnikov v 60 državah, njegovi strežniki dobro delajo s tuneliranjem ob cestnih blokadah, ki so jih postavile preveč restriktivne vlade.

PrivateVPN omogoča hitro povezavo, zagotavljanje veliko konjskih moči za vse vaše spletne aktivnosti. Ponudnik ne bo upočasnil vaših hitrih hitrosti povezave z ZAE. Poleg tega vam nikoli ne bo treba skrbeti, da bi povezavo ugasnili ali se ukvarjali z dnevnimi ali mesečnimi omejitvami podatkov.

Ta ponudnik ni brezskrben v varnostnem prizorišču povezave, zahvaljujoč vojaškemu šifriranju, možnosti samodejnega ponovnega povezovanja, izvrstni funkciji zakritja »Stealth VPN«, zaščiti pred puščanjem IPv6 in še več.

Zasebnost po dejstvu tudi nikoli ne predstavlja težave, zahvaljujoč pravilniku "brez dnevnika strežnika" PrivateVPN. Če želite biti popolnoma brez beleženja zgodovine, uporabite e-poštni naslov za enkratno uporabo in ponudnikovo možnost plačila Bitcoin.

Ponudnikov oddelek za podporo strankam ponuja klepet s podporo v živo, za katerega trdijo, da je na voljo 24/7, vendar sem spletno mesto obiskal že velikokrat, ko ni bil na voljo. Na voljo sta tudi obrazec za stike za podporo in območja Uvod in Pogosta vprašanja, čeprav nobeno od njih ne ponuja možnosti iskanja.

Podpora za nativne aplikacije je omejena na zgornje 4 platforme naprav. Vendar lahko druge platforme naprav zaščitite tako, da izkoristite ponudnikove zmogljivosti usmerjevalnika.

Prednosti:

 • Znan po tem, da dobro deluje v omejevalnih državah
 • Hitrosti povezave vas ne bodo upočasnile
 • Odlična zaščita in varovanje zasebnosti

Slabosti:

 • Globalna pokritost strežnikov bi lahko bila boljša
 • Ni na voljo 24/7 klepeta podpore v živo

PRIPOROČLJENI ZA NAJBOLJ RESTRICTIVNE DRŽAVE: PrivateVPN je privlačna možnost za popotnike, ki obiščejo države, za katere vladajo omejevalni režimi. Ponudnik ima dokazano moč preprečevanja zaporov. Na voljo je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Preberi celoten pregled zasebnega VPN.

Ali je zakonito uporabljati VPN v omrežju Etisalat v ZAE?

Medtem ko ponudniki internetnih storitev ZAE (kot je Etisalat) uporabljajo ukrepe proti VPN, s katerimi poskušajo blokirati uporabo VPN, Zakon UAE pravi, da je uporaba VPN nezakonita le, če jo uporabljate za kaznivo dejanje.

Državni regulatorni organ za telekomunikacije (TRA) je v ZAE zaračunan internetna cenzura in prepoveduje vsebino, ki je "v nasprotju z javnim interesom, javno moralo, javnim redom, javno nacionalno varnostjo, islamsko moralo ali drugače prepovedana v vseh veljavnih ZAE. zakon, uredba, postopek, odredba ali zahteva. "

Primeri prepovedane vsebine vključujejo:

 • Uporaba VoIP storitev (kot je Skype)
 • Dostop do pornografije ali golote
 • Goljufije, lažno predstavljanje ali lažno predstavljanje
 • Droge
 • Igre na srečo (stave, loterija, spletne igralnice)
 • Rasizem, diskriminacija, prezir do vere

Uporaba VPN pri opravljanju nezakonitih dejavnosti lahko povzroči dodatne stroške. Globe se lahko gibljejo med 500.000 AED do 2.000.000 AED (od 136.000 USD do 545.000 USD po trenutnih tečajih).

Nezakonite dejavnosti lahko vključujejo tudi kibernetska kazniva dejanja (na primer krajo podatkov in identitete), bančne goljufije in druge zlobne sheme.

Je brezplačen VPN veljavna možnost za uporabo v omrežju Etisalat?

Če ste reden obiskovalec tega spletnega mesta, boste vedeli, da nisem ljubitelj brezplačnih VPN-jev. Glede na to bi poskusi uporabe VPN v omrežju Etisalat s sedežem v ZAE lahko povzročili pravne težave, odvisno od tega, kaj sestavljajo vaše spletne dejavnosti.

Najprej opišimo glavno stvar, ki bi jo morali skrbeti: vašo spletno zasebnost.

Mnogi "brezplačni" ponudniki VPN zaslužijo svoj denar spremljati spletne aktivnosti svojih strank in nato te podatke prodati najvišjemu ponudniku. Kaj pa, če je najvišji ponudnik vlada ZAE?

Poleg tega je bilo mogoče najti tudi druge brezplačne VPN-je, ki v sejo brskalnika svojih uporabnikov vstavljajo neželene oglase in spremljajo piškotke. (FYI, ti piškotki za sledenje se držijo, tudi če niste povezani s strežniki ponudnika VPN.)

Obstajajo tudi razlogi, ki niso povezani z zasebnostjo, če ne uporabljate brezplačnega ponudnika VPN. Številni brezplačni VPN-ji zmanjšajo hitrost povezave svojih uporabnikov in omejijo njihovo uporabo z dnevnimi ali mesečnimi omejitvami podatkov.

Poleg tega večina brezplačnih VPN-jev ne ponuja velikega izbora strežnikov VPN za njihovo uporabo. To pomeni, da obstaja zelo velika možnost, da bi bil v ZAE blokiran brezplačni VPN.

Toplo svetujem, da ne poskušate uporabljati brezplačnega VPN-ja, saj je vaša zasebnost izrednega pomena, ko uporabljate internet v ZAE, in brezplačnega VPN-ja preprosto ne zmanjšate.

Kaj lahko naredi VPN?

VPN je odličen način, da v ZAE skrivate spletna potovanja pod tajnim pokrovom in odprete dostop do blokirane vsebine. Vendar pa ponuja tudi druge funkcije, ki izboljšujejo in ščitijo vaše spletne aktivnosti.

VPN je tudi priročno orodje za zagotavljanje vaše spletne zasebnosti in varnosti, ko ste povezani z internetom prek nezaščitena točka Wi-Fi, kot tiste, ki jih najdemo v kavarnah in hotelih.

Številne dostopne točke Wi-Fi ne potrebujejo gesla za povezavo z omrežjem. To pomeni, da povezava ni šifrirana, zato je vaše spletne dejavnosti odprte za opazovanje drugih uporabnikov.

Tudi če hotspot zahteva geslo, ga morda ni pravilno zavarovati, zato boste med nakupovanjem ali spletnim bančništvom odprti za kraje podatkov ali napade človeka v sredini..

VPN lahko vaše spletne aktivnosti izboljša tudi preprečuje, da bi vaš ISP zmanjšal hitrosti povezave ali blokiranje vaših dejavnosti.

Nekateri ponudniki internetnih storitev so bili ujeti, da drobijo ali blokirajo povezave s strankami, če ugotovijo, da sodelujejo v "neodobrenih" dejavnostih, kot sta skupna raba datotek P2P ali ogled vsebine nekaterih ponudnikov pretakanja.

VPN preprečuje, da bi vaš ponudnik internetnih storitev storil kar koli od zgoraj navedenega, tako da bi zakrcal internetno povezavo v zaščitnem predoru za šifriranje, kar preprečuje spremljanje vaših dejavnosti. Ne morejo blokirati tistega, kar ne vidijo.

Zaključek

Iskreno svetujem, da se uporabniki Etisalata v ZAE, ki želijo zaščititi in izboljšati svoje spletne dejavnosti, naročiti na virtualno zasebno omrežje.

VPN šifrira vašo internetno povezavo in ščiti vaše spletne dejavnosti pred radovednimi očmi Etisalata, vlade ZAE in slabih fantov.

VPN ponuja tudi možnost dostopa do spletnih strani, pretočnih storitev, igralnih strežnikov in drugih storitev, ki so običajno blokirane znotraj meja ZAE..

Logotip ExpressVPN

ExpressVPN zagotavlja zanesljivo zaščito vaših spletnih dejavnosti, hkrati pa odpira tudi dostop do storitev, ki običajno niso na voljo v ZAE. Ponudnik ponuja visoke hitrosti povezave, odlično podporno aplikacijo za več platform in vrhunsko podporo strankam. Varstvo zasebnosti ponudnika je nekaj najboljšega na voljo v industriji VPN.

Za več informacij ali za nakup naročnine obiščite spletno mesto ExpressVPN.

"Etisalat" uporabnika Wikipedije Uporabnik z licenco CC BY-SA 3.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map