Parhaat CBS-pääsyn VPN: t vuodelle 2020


CBS All Access on suoratoistopalvelu, jota yhdysvaltalainen CBS-televisioverkko tarjoaa. CBS on Yhdysvaltojen katsotuin televisioverkko, joka tarjoaa suosittuja televisio-ohjelmia kuten “The Big Bang Theory”, “NCIS” ja monia muita..

CBS All Access tarjoaa sekä suoran että tilauksen kautta pääsyn kaikkiin CBS-televisioverkon ohjelmiin. Se tarjoaa myös vain suoratoisto-sarjoja, kuten “Star Trek: Discovery” ja “The Good Fight”.

Valitettavasti katsojille Yhdysvaltojen ulkopuolella, CBS All Access -sisältö on rajoitettu maantieteellisesti katsojille Yhdysvalloissa. Onneksi Euroopassa ja muualla maailmassa on televisioystäville mahdollista saada Sheldon-korjauksensa.

VPN (Virtual Private Network) on luotettavin ja turvallisin tapa käyttää estettyä sisältöä. Se tekee tämän tekemällä vaikutelman, että käyttäjä sijaitsee toisessa maassa.

VPN voi saada käyttäjän sijainnin näyttämään olevan jossain, jota he todellisuudessa eivät ole, määrittämällä laitteelleen uusi väliaikainen IP-osoite. Tässä tapauksessa IP-osoite sijaitsisi Yhdysvalloissa, mikä avaa pääsyn CBS: n suoratoistosisällölle.

VPN suojaa myös online-aktiviteettejasi uteliailta silmiltä salatun tunnelin ansiosta, joka piilottaa yhteytesi sisälle.

Kun harkitset CBS All Access -sovelluksen käyttämistä varten tarkoitettua VPN-palvelua, pidä mielessä seuraavat seikat: yhteyden nopeudet, palvelintilat Yhdysvalloissa, kyky estää suoratoistopalvelujen estäminen, turvallisuus ja yksityisyys.

Parhaat CBS-pääsyn VPN: t

Laitoin kaikki suosikki VPN-palveluntarjoajani tiukan testauksen avulla ja nämä 5 VPN: tä toimivat parhaiten CBS All Access -sovelluksen lukituksen poistamiseksi:

  1. ExpressVPN: Tämän palveluntarjoajan yhdysvaltalaiset palvelimet tarjoavat huipputasoisia tietosuoja- ja yksityisyyssuojaa sekä HD-yhteensopivia yhteysnopeuksia. Heidän asiakastuensa on myös ihailtavaa.
  2. NordVPN: Tämän palveluntarjoajan nopeat yhteydet on suojattu armeijan suojauksella. Heidän tietosuojansuoja on huippuluokkaa, kirjautumattomuutta koskevalla käytännöllä ja Bitcoin-maksutavalla.
  3. CyberGhost: Tämä palveluntarjoaja tarjoaa nopeimmat yhteysnopeudet tässä luettelossa, ja sen Yhdysvaltain VPN-palvelimet tarjoavat erinomaisen vapauttamisvoiman CBS-sisällölle. CyberGhostin helppokäyttöiset sovellukset tekevät siitä aloittelijaystävällisen VPN: n.
  4. IPVanish: Tällä palveluntarjoajalla on paljon Yhdysvalloissa sijaitsevia itsenäisiä ja käyttämiä palvelimia. Nämä hyvin suojatut palvelimet tuottavat runsaasti hevosvoimaa suosikki CBS-ohjelmien suoratoistoon..
  5. PrivateVPN: Vaikka tällä palveluntarjoajalla on vähemmän palvelimia kuin muilla tässä luettelossa, sen yhdysvaltalaiset palvelimet tekevät hienoa työtä CBS All Access -sovelluksen lukituksen poistamiseksi. Sen yhteysnopeudet ovat vaikuttavat.

Arvioin ja sijoitin parhaat CBS-pääsyn VPN-verkot seuraavien kriteerien perusteella:

 • Palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa.
 • Poista esto suosituista suoratoistopalveluista
 • Luotettavat yhteydet riittävän nopeasti HD-streamille
 • Vahvat yksityisyyden ja tietosuojan suojaukset
 • Monialustainen tuki
 • Huippuluokan asiakastuki

Tässä on luettelo viidestä parhaasta VPN: stä, joita käytetään CBS All Access -palvelun kanssa.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN on tällä hetkellä valintani nro 1, koska se tietää kaiken CBS: n käytön ABC-tiedoista.

Tällä palveluntarjoajalla on yli 3000 VPN-palvelinta, jotka sijaitsevat 94 maassa. Suuri osa näistä palvelimista sijaitsee Yhdysvalloissa. CBS All Access -sovelluksen poistamisen lisäksi nämä palvelimet avaavat myös Netflixin, Hulun, BBC iPlayerin ja muiden.

ExpressVPN: n yhteysnopeudet pysyvät helposti CBS: n tarjoaman HD-sisällön kanssa. Binging-istuntojasi ei myöskään rajoiteta palveluntarjoajan puuttuvien tietokattojen tai kaistanleveysrajoitusten takia.

Nämä yhteydet on koodattu julkisen tason salaus. Lisäksi palvelu tekee hienoa työtä yksityisyyden suojelemisessa noudattamalla tiukkaa kirjautumattomuutta koskevaa käytäntöä ja hyväksymällä Bitcoin liittymämaksuihin.

ExpressVPN tarjoaa myös sovelluksia suosituimmille laitteille, mukaan lukien Windows, iOS, macOS, Android, Linux ja Amazon Fire TV -laitteet. Selainlaajennukset ovat saatavana Chrome- ja Firefox-alustoille.

ExpressVPN n MediaStreamer DNS -palvelu avaa kaiken estetyn sisällön Apple TV: ssä ja muissa digisovittimien suoratoistolaatikoissa. Sillä ei kuitenkaan ole palvelun VPN-suojauksen salattua suojausta.

Jos sinulla on ongelmia ExpressVPN-palvelun kanssa, voit luottaa huipputason asiakastukeen palveluntarjoajan 24/7 tukikeskustelujen, sähköpostitukien, tukilippujen seurantajärjestelmän ja haettavien vianetsintä- ja tukitietokantojen ansiosta..

Plussat

 • Paljon palvelimia Yhdysvalloissa.
 • Yhteysnopeudet, jotka käsittelevät HD-videota helposti
 • Erinomainen asiakastuki
 • Huippuluokan turvallisuus ja yksityisyyden suoja
 • Poista CBS All Access- ja muiden suoratoistopalvelujen estäminen

Haittoja

 • Raja 3 samanaikaista yhteyttä

CBS-KAUPPAEN PARAS VPN: ExpressVPN on suosituin valinta CBS All Access -sovelluksen estämiseksi Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Palveluntarjoaja kattaa kaikki streaming-tarpeesi runsaalla Yhdysvaltain VPN-palvelimella. 30 päivän rahat takaisin -takuu on käytettävissä.

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN toimittaa luotettavia yhteyksiä ja sillä on suuri määrä palvelimia Yhdysvalloissa. Se tarjoaa huippuluokan yksityisyyttä ja turvallisuutta asiakkailleen.

NordVPN: llä on lähes 5 200 palvelinta 60 maassa ympäri maailmaa. 1600+ kyseisistä palvelimista on sijoitettu Yhdysvaltoihin. Nämä palvelimet poistavat helposti CBS All Accessin ja muiden suoratoistopalvelujen eston..

Palveluntarjoajan HD-yhteensopivia yhteyksiä eivät rajoita kaistanleveysrajoitukset tai datakatot. Sinun online-toiminnot ovat hyvin piilossa näkymistä sotilaslaatuisen salauksen ansiosta.

Online-tietosuojasi pidetään hyvin NordVPN: n ansiosta ei-lokit -käytäntö. Bitcoin-maksutapa pitää maksutietosi incognito-tilassa.

Palveluntarjoajan sovellustuessa on suurin osa CBS-yhteensopivista alustoista, Windows-, iOS-, MacOS-, Android-, Linux- ja Android TV -laitteiden kanssa..

Lisäksi kattava reitittimen yhteensopivuus takaa kaikkien kytkettyjen laitteiden kattavuuden. Esiasetettuja reitittimiä on saatavana.

Tuki ei ole koskaan hätää NordVPN: n kanssa heidän sähköpostitukinsa ansiosta, 24/7 live-chatti ja haettavissa oleva tukitietokanta.

Plussat

 • 1 600+ CBS-estopalvelinta Yhdysvalloissa.
 • HD-valmiit liitännät
 • Järkevästi hinnoiteltu
 • Huippuluokan yksityisyys ja suojaus

Haittoja

 • Sovellukset eivät ole käyttäjäystävällisiä

PARAS budjettipohjaisille katsojille: NordVPN on paras VPN-valinta katsojille, jotka mieluummin viettävät taikinansa tilauksen suoratoistoon kuin VPN-palveluun. Tarjoaa HD-valmiusnopeudet ja erinomaisen asiakastuen. 30 päivän rahat takaisin -takuu on katettu.

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost nappaa keskipakopisteen erittäin nopeiden yhteysnopeuksien, huippuluokan tietoturvan ja yksityisyyden suojan sekä alhaisen hinnan ansiosta..

Tämän palveluntarjoajan globaali palvelin kattavuus koostuu lähes 3700 palvelimesta 59 maassa ympäri maailmaa. Lähes 700 näistä palvelimista on Yhdysvalloissa. Kaikki nämä palvelimet tarjoavat vapautuksen Yhdysvaltoihin perustuville palveluille, kuten CBS All Access, Netflix ja muut.

CyberGhost-yhteyden nopeudet ovat nopeimpia VPN-teollisuudessa, ja ehdottomasti nopein tässä kierroksessa. Ei tietolippuja tai kaistanleveysrajoituksia tyylisi puristamiseksi, ja nopea yhteys on suojattu hyvin huipputasolla..

Yksityisyytesi on suojattu hyvin täysin kirjautumattomuuskäytännön ja palveluntarjoajan hyväksymän Bitcoinin ansiosta tilausmaksutietojesi suojaamiseksi..

Helppokäyttöiset sovellukset Windows-, iOS-, MacOS-, Android-, Linux-, Amazon Fire TV- ja Android TV -käyttöympäristöissä olet jo katettu, joten voit hakea Twilight Zone -sovelluksen uusimman jakson riippumatta siitä, missä olet..

Palveluntarjoajan kattava reitittimen suojaus kattaa kaikki laitteet ja valmiiksi määritetyt reitittimet ovat saatavilla.

Palvelun asiakastukiosasto tarjoaa live-chat-keskustelun, helppokäyttöisen tukikirjaston ja tukilipun lähetyslomakkeen.

Plussat

 • Poista CBS: n, Netflixin ja muiden lukitukset
 • Nopeat yhteydet = erittäin sujuva HD-suoratoisto
 • Erinomainen sovellustuki
 • Ei kirjaudu ja hyväksyy Bitcoinia

Haittoja

 • Sovelluksista puuttuu lisäpalveluvaihtoehtoja, joita muilta palveluntarjoajilta on saatavana

PARAS aloittelijoille: CyberGhost tekee erinomaisen valinnan uusille VPN-käyttäjille, jotka etsivät helppoa tapaa avata pääsy CBS All Access -palveluun ja muihin suoratoistopalveluihin. Palvelun räikeä latausnopeus helpottaa 4K-sisällön suoratoistoa. 45 päivän riski-takaisin palautustakuu.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish tarjoaa erinomaisen sisällön vapauttamisominaisuuden ja 10 samanaikaisen yhteyden mahdollisuuden. Se tarjoaa myös tietoturvatason, jota muut tämän luettelon VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa. Siitä puuttuu kuitenkin yksityisyydensuoja, jota muut luettelossa olevat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat tehdä tarjous.

Tällä palveluntarjoajalla on 1 300+ palvelinta yli 50 maassa, joista 645+ sijaitsee Yhdysvalloissa. IPVanish omistaa ja ylläpitää kaikkia palvelintilojaan asettamalla ylimääräisen suojauskerroksen tietojesi ja muun maailman välille.

IPVanish poistaa luotettavasti CBS All Accessin ja muiden suosittujen Yhdysvaltoihin perustuvien suoratoistopalveluiden, kuten Netflix, HBO Now, Amazon Prime Video ja Sling TV.

Tämä palveluntarjoaja tarjoaa luotettavat yhteysnopeudet, jotka pystyvät helposti käsittelemään CBS: n HD-virrat. Lisäksi voit liioitella sydämesi sisältöön tietokattojen ja kaistanleveysrajoitusten puuttumisen ansiosta. Nämä yhteydet on suojattu hyvin sotilaallisella salauksella.

Vaikka IPVanish noudattaa tiukkaa kirjautumattomuuskäytäntöä, kuten kaikilta muilta tämän kierroksen tarjoajilta, siinä ei ole salauksenvaihtovaihtoehtoa, joten maksutietosi voivat olla alttiina.

Sovelluksia on saatavana Windows-, iOS-, macOS-, Android-, Linux- ja Amazon Fire TV -ympäristöille. Aikeissa Palveluun voidaan kytkeä 10 laitetta kerralla. Laaja reitittimen yhteensopivuus suojaa liitettyjä laitteita. Jos et ole itse tekemässä, myös valmiiksi määritetyt reitittimet ovat käytettävissä.

IPVanishin asiakastuki kilpailee hyvin muiden luettelossa olevien palveluntarjoajien kanssa 24/7: n live-tuella, sähköpostitukilla ja haettavalla tukikirjastolla.

Plussat

 • Omistaa ja käyttää VPN-palvelimiaan
 • Mahdollistaa 10 samanaikaisen yhteyden
 • Paljon palvelimia Yhdysvalloissa.

Haittoja

 • Rahat takaisin -takuuaika rajoitettu 7 päivään
 • Ei Bitcoin-tyyppisiä maksutapoja

PARAS VPN monille käyttäjille: IPVanishin 10 samanaikaisen yhteyden korvaus tekee siitä loistavan valinnan pienyritysten omistajille tai Brady Bunchin kaltaisille perheille. Lisäksi niiden omistamat ja käyttämät palvelintilat tarjoavat ylimääräisen tietoturvakerroksen, jota ei löydy muista VPN-palveluntarjoajista. Tarjoaa vain 7 päivän rahat takaisin -takuun.

5. YksityinenVPN

YksityinenVPN-logo

PrivateVPN: n globaali palvelinverkko ei välttämättä mittaa kilpailijoitaan, mutta sillä ei ole mitään häpeättä suorituskykyosastolla.

150+ palvelinta ei ole valtava määrä millään mielikuvituksen osalla, mutta PrivateVPN osoittaa mielikuvituksen kuinka hyvin se sijoittaa palvelimensa ympäri maailmaa. Palvelu on levittänyt ne 60 maahan, mukaan lukien Yhdysvallat.

Palvelun hyvin salatut, HD-yhteensopivat yhteydet tekevät erinomaista työtä CBS All Access -sovelluksen ja muiden streaming-palveluiden, kuten Amazon Prime Video, Netflix ja muut, sisällön poistamiseksi käytöstä..

No lokit on sääntö PrivateVPN: n palvelinverkossa, ja voit mennä täysin inkognitoon palveluntarjoajan Bitcoin-maksupolitiikan ansiosta.

PrivateVPN: n sovellustuki on melko yksinkertainen, ja se tarjoaa sovelluksia vain macOS-, Windows-, Android- ja iOS-laitteille. Kattava reitittimen tuki pitää kuitenkin kaikki kytketyt laitteet peitossa. Yhdessä kirjautumisessa sallitaan korkeintaan 6 samanaikaista yhteyttä.

Asiakastuki on riittävä, mutta ei häikäisevä. Live-chat-keskustelu on saatavana, mutta siitä puuttuu saatavuus ympäri vuorokauden. Ota yhteyttä -lomake on myös saatavana, jos yrityksen UKK-osio ei anna vastauksia.

Plussat

 • Yhteydet voivat helposti käsitellä HD- ja 4K-virtauksia
 • Jopa 6 samanaikaista yhteyttä
 • Tarjoaa pääsyn lukuisille yhdysvaltalaisille suoratoistotoimittajille

Haittoja

 • Palvelinnumerot voivat käyttää kohoamista
 • Asiakastuki on perustiedot

NOPEAT NOPEUDET: PrivateVPN tarjoaa nopean VPN-palvelun, joka tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja edistyneille käyttäjille, jotka haluavat huolehtia asetuksista ja jotka eivät tarvitse paljon kädestä. 30 päivän rahat takaisin -takuu pitää riskitekijän minimissä.

Kuinka käyttää VPN: ää CBS All Access -sovelluksen tarkastelemiseen

VPN: n käyttäminen Yhdysvaltoihin perustuvan CBS All Access-streaming-palvelun estämiseen saattaa aluksi vaikuttaa hiukan pelottavalta, mutta se voidaan suorittaa muutamalla helppolla vaiheella:

  1. Tilaa ensin VPN.
  2. Lataa ja asenna VPN-sovellukset suosikkilaitteisiin.
  3. Valitse ja muodosta yhteys Yhdysvalloissa sijaitsevaan VPN-palvelimeen.
  4. Aloita suoratoisto!

Onko ilmainen VPN hyvä tapa poistaa CBS-esto?

Uskon vahvasti, ettet koskaan käytä "ilmaista" VPN-verkkoa mihinkään online-toimintaan. Se ei todellakaan ole varovainen. Ilmaisia ​​aloittelijoille tarkoitetut VPN: t eivät tee tyydyttävää työtä suoratoistopalvelujen estämisessä, ja ne kantavat mukanaan piilotetut kustannukset.

Suoratoistopalveluntarjoajat - kuten CBS All Access, Netflix ja muut - ovat kyenneet havaitsemaan, kun katsoja käyttää VPN-verkkoa.

Kun suoratoistopalvelu havaitsee katsojan muodostavan yhteyden VPN: ään kuuluvan IP-osoitteen kautta, se muodostaa nopeasti estä tämä osoite, suljetaan pääsy sisältöön.

Sitten VPN-palveluntarjoaja asettaa tuoreet IP-osoitteet jälleen kerran avoimeksi pääsyksi. monet maksettu VPN-palveluntarjoajilla ei ole resursseja kilpailla tässä virtuaali-whack-a-mol -pelissä. Mikä saa sinut luulemaan, että ilmainen VPN-palveluntarjoaja voisi pysyä ajan tasalla?

Vaikka voit muodostaa yhteyden suoratoistopalveluun käyttämättä ilmaista VPN-palveluntarjoajaa, katselukokemuksesi on melkein taatusti vähemmän kuin nautittavaa. Tämän tyyppiset VPN: t tunnetaan kurista asiakkaiden yhteysnopeuksia ja aseta kuukausittaiset tietokatot niiden käytölle. Kumpikaan näistä asioista ei ole suoratoistoystävällisiä.

Katsotaanpa nyt mainitsemani piilokustannuksia.

Ensimmäinen piilotettu hinta: aikasi. Monet VPN-palveluntarjoajat pakottavat sinut istumaan pitojonoon ennen kuin annat yhteyden heidän palveluunsa. Kun saat käyttöönsä, huomaat, että palvelinvalintasi on ankarasti rajoitettu, jos valitset palvelimen ollenkaan!

Toinen piilotettu hinta: yksityisyytesi. Jopa ”ilmaisen” VPN-palveluntarjoajan on ansaittava rahaa, ja yksi tapa tehdä se on seurata ja myydä online-aktiviteettitietojasi mainostajille ja muille kiinnostuneille. Lisäksi jotkut tarjoajat jopa lisäävät ei-toivottuja seurantaevästeitä ja mainoksia käyttäjiensä selausistuntoihin.

Maineikkaan ja luotettavan VPN-palveluntarjoajan tilaaminen maksaa vähemmän kuin mainokseton CBS All Access -tilaus. Miksi ottaa mahdollisuuksia?

Voinko tilata CBS-pääsyn kaikille Yhdysvaltojen ulkopuolelta?

CBS: n avulla ei ole helppoa tilata heidän palveluitaan Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

Kun tilaat palvelun tilauksen, he tarkistavat, että luottokorttisi tai PayPal-laskutusosoitteesi sijaitsee Yhdysvalloissa. He tarkistavat myös IP-osoitteesi varmistaaksesi, että se sijaitsee Yhdysvaltojen rajojen sisällä..

Joten, jos sinulla on Yhdysvaltoihin perustuva maksutapa ja VPN, sinun pitäisi olla hyvä mennä. Muuten saatat joutua löytämään Yhdysvalloista ystävän tai perheenjäsenen, joka on valmis jakamaan kirjautumistietonsa kanssasi.

johtopäätös

Suosittelen, että CBS All Access -katselijat Yhdysvaltojen ulkopuolella tilaavat VPN-palvelun.

VPN avaa pääsyn CBS All Access -palveluun, kun olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, samoin kuin pääsyn muihin estettyihin palveluihin, suoratoistoon tai muuten.

ExpressVPN-logo

ExpressVPN on paras tapa katsella CBS All Access -palvelua muilta alueilta. Palveluntarjoajan laaja yhdysvaltalainen palvelinverkko, nopeat yhteysnopeudet ja optimaaliset yksityisyyden suojaukset suojaavat parhaiten kaikkia online-toimintojasi ja suojaavat niitä..

Lisätietoja tai tilauksen ostamisesta käy ExpressVPN-verkkosivustolla.

NASA Blueshift “Big Bang Theory”, lisensoitu CC BY 2.0: lla

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 26 = 34

map