Privát internet-hozzáférés vs. TorGuard – összehasonlítás és teszt eredmények 2020


Ha olyan értékes áron működő virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatót keres, amely gyors csatlakozási sebességet, csúcsminőségű adatvédelmi védelmet és P2P-fájlmegosztási támogatást kínál, akkor a privát internet-hozzáférés (PIA) vonzó lehetőség lehet..

PIA kabalája

A szolgáltató alkalmazás támogatást nyújt az összes főbb számítógépes platform számára, de hiányzik a széles körű globális szerver lefedettség.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Ha olyan VPN-szolgáltatót keres, amely átlagon felüli globális szerver lefedettséget, streaming szolgáltatáshoz való hozzáférést és ügyfélszolgálatot kínál, akkor a TorGuard vonzó lehetőség lehet a VPN szolgáltatók körében..

TorGuard logó

A szolgáltató kiváló titkosítást, nagyszámú egyidejű kapcsolatot és BitTorrent támogatást is nyújt.

Látogasson el a TorGuard oldalra

Hogyan válasszuk ki a VPN-t?

Itt az ideje egy újabb kiszolgálásnak a VPN-szolgáltatók között, és ez a csata meg fog jelenni Privát internet-hozzáférés (PIA) és TorGuard.

Ebben a cikkben áttekintem a 10 legfontosabb kategória vegye figyelembe a VPN-vásárlási döntés meghozatalakor. Ezután elmagyarázom, hogy miért fontos az egyes kategóriák, megosztom, mennyire teljesítettek mindkét szolgáltató az egyes kategóriákban, minden kategóriában nyertesnek nyilvánítom, és a cikk végén kihirdem a teljes nyertest.

Végül elegendő információval kell rendelkeznie ahhoz, hogy eldöntse, melyik VPN-szolgáltató felel meg legjobban az Ön egyedi igényeinek.

Csatlakozási sebesség

Láttad az internethez csatlakoztatott sütőt? Ez csak a legújabb, ami úgy tűnik, hogy végtelen véget ér az új, internethez csatlakoztatott eszközök.

Nem számít, melyik csatlakoztatott eszközt használja, a gyors csatlakozás elengedhetetlen.

Itt, a Pixel Privacy oldalán, a Speedtest.net alkalmazást használjuk az egyes szolgáltatók csatlakozási sebességének tesztelésére.

Az összes VPN csatlakozási sebesség-tesztet az alábbi lépések végrehajtásával hajtjuk végre:

  1. Gigabites Ethernet kapcsolaton keresztül csatlakozunk egy észak-amerikai alapú szerverhez.
  2. 3 felhasználóból álló csapat teszteli a VPN-ket azáltal, hogy három szerverhelyre csatlakozik - egy az Egyesült Királyságban, egy az Egyesült Államokban és egy Hong Kongban - 3 különböző napszakban, 3 nap folyamán..
  3. A szolgáltató alkalmazásának Windows verzióját felhasználva úgy konfiguráltuk, hogy az OpenDP-protokoll használatával csatlakozzon az UDP-n keresztül.
  4. Feljegyezzük az összes sebességteszt eredményét, majd kiszámoljuk az egyes szolgáltatók átlagos sebességét.

Átlagos csatlakozási sebesség

Mindkét szolgáltató jól szerepelt a letöltési sebesség kategóriában, a privát internet-hozzáférés révén a TorGuard alig több mint 8 Mbps sebességgel.

A privát Internet hozzáférés alig több mint 84 Mbps letöltési sebességet biztosít, míg a TorGuard tiszteletben tartó, valamivel több mint 76 Mbps sebességet biztosít..

Mindkét szolgáltató több mint elegendő lóerőt szolgáltat bármilyen online tevékenységhez, beleértve a videó megtekintését, a nagy fájlok letöltését és megosztását, és még sok minden mást..

Átlagos csatlakozási sebesség nyertes: Privát internet-hozzáférés

ellátó

Letöltési sebesség Link

Privát internet-hozzáférés

84,18 Mbps Látogasson el a webhelyre
Olvassa el az ismertetőt

TorGuard

76,05 Mbps Látogasson el a webhelyre

Árazás

Mindkét versenytársunknak vonzónak kell lennie a felhasználók számára egy olyan kedvező árú VPN-szolgáltató keresésekor, amely továbbra is átlagon felüli szolgáltatást kínál. Ugyanakkor a magán-Internet hozzáférés minden bizonnyal a költségvetés-barát lehetőség.

A magán-Internet hozzáférés átlagos havi ára egy tizedes számjegyű, mind a havi, mind az éves előfizetési lehetőségeknél.

Eközben a TorGuard havi-havi tervében csak kevés a kettős számjegy, és a középső szintű egy számjegyhez csökken, ha az éves tervet választja.

Árképzési nyertes: Privát internet-hozzáférés

ellátó

Pénz-visszatérítési garanciaidőszak Link

Privát internet-hozzáférés

7 nap Látogasson el a webhelyre

Olvassa el az ismertetőt

TorGuard

7 nap Látogasson el a webhelyre

Magánélet

Az internetet illetően nagyon kevés olyan hely található, amelyeket biztonságosnak lehet nevezni.

Nem számít, hová megy, az internetszolgáltató folyamatosan figyeli, rögzíti az utazásait, hogy eladja azokat a hirdetőknek - és még csak ne kezdjük el arról is, hogy a hackerek mit szeretnének tenni az Ön személyes adataival..

A VPN-szolgáltatók mérlegelésekor alaposan vegye figyelembe a következő adatvédelmi tényezőket:

  • Vajon a szolgáltató a székhely szerinti ország tiszteletben tartja az online adatvédelmet?
  • A szolgáltató naplókat vezetni rögzíti a felhasználók online utazásait?
  • Elfogadja-e a szolgáltató kriptovalutákat vagy más típusú magánfizetések, például a kereskedő ajándékkártya-egyenlegeit?

Noha a magán Internet hozzáférés az Egyesült Államokban található, ahol a felhasználók online tevékenységeivel kapcsolatos naplókat jogszerűen menthetik, úgy döntnek, hogy nem. A szolgáltató elfogadja a Bitcoin és más típusú kriptovalutákat, valamint a kereskedő ajándékkártya-egyenlegeit finom szolgáltatásaiért.

A TorGuard székhelye az Egyesült Államokban is, de ők is megtagadják az ügyfelek tevékenységével kapcsolatos naplók mentését. A TorGuard boldogan elfogadja a Bitcoin és a kereskedő ajándékkártya-egyenlegeit adatvédelmet javító fizetésekként.

Adatvédelmi nyertes: Ez döntetlen!

ellátó

Adatvédelmi csillagbesorolás Link

Privát internet-hozzáférés

5.0 Látogasson el a webhelyre

Olvassa el az ismertetőt

TorGuard

5.0 Látogasson el a webhelyre

Jellemzők

Talán az a legjobb tanács, amit bárkinek adhatnék, aki a legjobb VPN-t vásárolja, hogy megfeleljen az igényeinek, az, ha nem koncentrál csak egy vagy két funkcióra.

Ehelyett fontolja meg az összes szolgáltatást, amelyet a VPN nyújt annak érdekében, hogy átfogó képet kapjon az egyes szolgáltatók előnyeiről és hátrányairól..

A fej-fej cikk e szakaszában bemutatom a mindkét VPN-szolgáltató által kínált funkciókat, elmagyarázom, hogy mennyire teljesítenek minden szolgáltatási kategóriában, majd kihirdetök minden egyes arénában.

Biztonság

Azoknak a felhasználóknak, akik VPN-t keresnek egyszerűen azért, hogy online utazásaikat megóvják a kíváncsiskodó szemtől, különös figyelmet kell fordítaniuk a titkosításra, amelyet a potenciális VPN-szolgáltatók kínálnak. Ezenkívül nézzen körül egy szolgáltató egyéb kapcsolatvédelmével is.

TorGuard katonai titkosítást használ, valamint OpenPPN-t TCP vagy UDP, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP és IKEv2 protokollokkal. Egyéb védelem az adware és a rosszindulatú programok blokkolóit, valamint a DNS szivárgás és az IPv6 szivárgás elleni védelmet foglalja magában.

Privát internet-hozzáférés magas szintű titkosítást használ az OpenVPN-en keresztül L2TP + PSK és PPTP protokollokkal. További védelmek közé tartozik a megszakító kapcsoló, a DNS szivárgás és az IPv6 szivárgás elleni védelem, valamint a tracker, adware és malware blokkolók.

E funkciókkal kapcsolatos további részletekért tekintse meg a VPN biztonsági szolgáltatásokról szóló cikket.

A TorGuard a nagyobb számú protokollnak köszönhetően nyer, így több csatlakozási lehetőséget biztosít a túlságosan korlátozó országokban.

Biztonsági nyertes: TorGuard

ellátó

Általános biztonsági pontszám Link

TorGuard

5.0 Látogasson el a webhelyre

Privát internet-hozzáférés

4.5 Látogasson el a webhelyre

Olvassa el az ismertetőt

Egyidejű kapcsolatok

Akár üzleti tulajdonos, akár egy nagy család feje, akkor értékelni fogja azt a VPN-szolgáltatót, amely lehetővé teszi, hogy nagyszámú eszköz egyszerre csatlakozzon egy bejelentkezéshez.

A PIA legfeljebb 10 egyidejű csatlakozás ugyanazon a bejelentkezési hitelesítő adatkészleten.

A TorGuard lehetővé teszi 5 egyidejű bejelentkezés ugyanazt a fiókot használja.

Egyidejű kapcsolatok nyertese: Privát internet-hozzáférés

ellátó

Az egyidejű kapcsolatok száma megengedett Link

Privát internet-hozzáférés

10 Látogasson el a webhelyre

Olvassa el az ismertetőt

TorGuard

5 Látogasson el a webhelyre

Streaming támogatás

A földgömbön való utazás remek alkalom a szabadidő eltöltésére. Bárhová is megy, továbbra is vágyakozik egy kicsit otthonra. Mi lenne egy szép folyó rohamokkal, miközben a fárasztó városnézés egy fárasztó napja után fárad a lábad??

A TorGuard hozzáférést biztosít a streaming szolgáltatásokhoz. Ha azonban nem érkezik havonta 7,99 dolláros „dedikált streaming IP” kiegészítő, akkor a hozzáférés kevésbé megbízható.

A privát Internet hozzáférés nem kínál megbízható hozzáférést semmilyen streaming szolgáltatáshoz, bár véletlenszerűen választhat ki egy szervert, és alkalmanként hozzáférhet a Netflixhez az Egyesült Államokban. Ez azonban nem megbízható, ezért nullának számít.

Netflix Access győztes: TorGuard (de csak akkor, ha megvásárolja a streaming IP-kiegészítőket)

ellátó

Az USA Streaming Services VPN feloldásának száma A Nemzetközi Szolgáltatások VPN feloldásának száma Link

TorGuard

5+ (kiegészítővel) 5+ (kiegészítővel) Látogasson el a webhelyre

Privát internet-hozzáférés

0 0 Látogasson el a webhelyre

Olvassa el az ismertetőt

BitTorrent támogatás

A P2P / BitTorrent vitathatatlanul a legnépszerűbb módszer a fájlok megosztására az interneten. A P2P-t a vállalkozások és a magánszemélyek széles körben használják a fájlok jogszerű megosztására.

Egyes felhasználók azonban azt is szerzői joggal védett tartalmak, például zene és filmek megosztására használják. Ez arra késztette, hogy sok internetszolgáltató blokkolja a fájlmegosztást hálózatukon. Ez egy olyan VPN-t tesz lehetővé, amely lehetővé teszi a P2P tevékenységét a hálózatán egyértelmű pluszként.

A TorGuard lehetővé teszi a P2P tevékenységet az összes székhelyén lévő szerveren Több mint 50 ország.

A privát internet-hozzáférés lehetővé teszi a P2P tevékenységeket az összes szerverükön 32 ország.

BitTorrent támogatási nyertes: TorGuard

ellátó

Országok száma, ahol a VPN lehetővé teszi a BitTorrent hozzáférést Link

TorGuard

50+ (mindegyik) Látogasson el a webhelyre

Privát internet-hozzáférés

32 (mindegyik) Látogasson el a webhelyre

Olvassa el az ismertetőt

Globális szerver lefedettség

Az átfogó globális szerver lefedettség a legfontosabb olyan VPN szolgáltatás, amely feloldja a világ minden tájáról származó tartalmat, amelyet általában az Ön területén blokkolhatnak..

A TorGuard több mint 3000 szerverrel rendelkezik Több mint 50 ország.

A privát internet-hozzáférésnek 3500+ szervere van 32 ország.

Globális szerver lefedettség nyertes: TorGuard

ellátó

Szerver száma Országok Link

TorGuard

3000+ 50+ Látogasson el a webhelyre

Privát internet-hozzáférés

3500+ 32 Látogasson el a webhelyre

Olvassa el az ismertetőt

Többplatformos támogatás

Ez egy összekapcsolt világ, és fogadok, hogy az olvasóim túlnyomó többsége egynél több csatlakoztatott eszközzel is rendelkezik.

A laptopok, okostelefonok, táblagépek, játékkonzolok és még sok más azt jelenti, hogy minél több platformot támogat a VPN-szolgáltatója, annál jobb lesz a mindenki elleni védelem..

Privát internet-hozzáférés alkalmazásokat kínál a Windows, macOS, iOS, Android és Linux platformokra. A szolgáltató különféle útválasztók támogatását is kínálja. Bővítmények érhetők el az Opera, a Google Chrome és a Mozilla Firefox böngészőkben.

TorGuard a Az alkalmazástámogatás magában foglalja a Windows, macOS, Android, iOS és Linux platformon lévő eszközöket, valamint számos márkájú útválasztót. A Firefox és a Safari böngészők bővítményei szintén rendelkezésre állnak.

Többplatformos támogatás nyertese: Privát internet-hozzáférés

ellátó

Támogatott platformok száma Böngésző-bővítmények? Link

Privát internet-hozzáférés

5 Igen (Chrome, Firefox, Opera) Látogasson el a webhelyre

Olvassa el az ismertetőt

TorGuard

5 Igen (Firefox, Safari) Látogasson el a webhelyre

Vevőszolgálat

Gondoljon az ügyfél-támogatásra olyanként, mint amilyen az AAA közúti segítségnyújtási tagsága. Persze, soha nem akarja használni, de örül, hogy örül, hogy ott van, amikor szükség van rá.

TorGuard 24 órás, élő támogatási csevegést, hibajegy-követési rendszert és egyszerűen kereshető tudásbázist biztosít.

Privát internet-hozzáférés hiányzik az élő támogatási csevegés. A szolgáltató azonban kínál kereshető tudásbázist, hibajegy-követési rendszert és egy „Útmutatók” részt is, útmutató A PIA-ügyfelek a VPN-kapcsolat telepítésével és használatával.

Ügyfélszolgálat nyertese: TorGuard

ellátó

Ügyfélszolgálat Csillagok Link

TorGuard

5.0 Látogasson el a webhelyre

Privát internet-hozzáférés

4.0 Látogasson el a webhelyre

Olvassa el az ismertetőt

Győztes: TorGuard!

A TorGuard ezúttal kiépítette a privát internet-hozzáférést. A két szolgáltató fogakkal és körmökkel küzdött, és az ólom néhányszor megváltozott, ám a TorGuard későn húzta előre a versenyt.

TorGuard logó

A TorGuard volt a csúcspont a biztonság, a streaming támogatás, a BitTorrent támogatás, a globális szerver lefedettség és az ügyfélszolgálat szempontjából..

A magán-internethozzáférés a csatlakozási sebesség, az árazás, az egyidejű csatlakozások és a többplatformos támogatási versenyek során járt a legjobban.

A szolgáltatók kötöttek, amikor az adatvédelemről volt szó.

A TorGuard ezúttal győzedelmeskedett, részben az átlag feletti globális szerver lefedettség és átfogó ügyfélszolgálatnak köszönhetően. A felhasználóknak értékelniük kell a magas szintű biztonságot és a BitTorrent hozzáférést.

További információ vagy előfizetés vásárlása, keresse fel a TorGuard webhelyet.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 + = 85

map