Revizuirea SaferVPN 2020

Fondată în 2013, SaferVPN este un furnizor de VPN din Israel, care a devenit cunoscut ca un serviciu VPN fiabil, care protejează confidențialitatea.


Acest furnizor se facturează ca fiind „cel mai rapid și mai simplu VPN din întreaga lume”. Am decis să ofer furnizorului o încercare să vadă dacă este la curent cu facturarea sa - și să văd cât de bine protejează utilizatorii de pericolele web.

Vitezele de conectare ale SaferVPN sunt cele mai rapide?

Oferă acces de încredere la Netflix și la alte servicii de streaming?

Cât de bine vă protejează furnizorul de confidențialitate și securitate online?

Și în timp ce SaferVPN are câteva opțiuni de prețuri excelente, tariful lor lunar este unul dintre cele mai mari din industrie. Merita?

Vedeți dacă SaferVPN este pentru dvs.

SaferVPN are conexiuni rapide, confidențialitate excelentă și protecție de securitate și multe altele.

Acestea oferă un plan lunar, 1 și 2 ani, dar dacă sunteți dispus să optați pentru planul pe 3 ani, veți plăti doar 2,50 USD pe lună.

SaferVPN are un Garanție de returnare de 30 de zile disponibil pentru toate planurile de abonament, precum și o probă gratuită de 24 de ore.

Accesați site-ul web SaferVPN

Mai jos, nu răspund numai la aceste întrebări, dar ofer și un raport cuprinzător cu privire la toate celelalte funcții ale furnizorului VPN, precum și performanțele sale generale.

Verdictul meu

Recomand cu încredere SaferVPN cumpărătorilor VPN care caută un furnizor VPN ușor de utilizat, dar sigur. Furnizorul vă protejează confidențialitatea online în timp ce oferă aplicații ușor de utilizat, ceea ce îl face un furnizor ideal pentru primul utilizator VPN.

RANK GENERAL:
Viteză: 5/5
Viteza testată: Viteza medie de descărcare 40.92 Mbps (testată independent)
Suport în flux: HD & 4K HDR
Scor de difuzare: 5/5
Deblochează Netflix ?: Da - în mod sigur pentru SUA și U.K .; lovit sau ratat în alte țări
Serviciile de streaming în SUA sunt acceptate: Netflix SUA, HBO
Serviciile de streaming în colaborare din U.K. Netflix U.K., BBC iPlayer, Sky Go, Amazon Prime (Numai U.K.)
Scor de securitate: 4.5 / 5
Evaluare confidențialitate: 5/5
Suportă partajarea fișierelor P2P: Da, dar limitat la serverele din Olanda, Canada și Spania
Valoarea pentru bani: 4.5 / 5
Cost: 2,50 USD / lună pentru o afacere de 3 ani
Banii inapoi garantat: 30 de zile (încercare gratuită de 24 de ore)
Site-ul: www.SaferVPN.com

Pro-uri

  • Conexiuni rapide
  • Deblochează Netflix în SUA, U.K. și alte țări
  • Nu păstrează niciun jurnal conectat la călătoriile online
  • Protecție confidențială și securitate de top
  • Protecția întrerupătorului ucide

Contra

  • Acoperirea serverului global necesită îmbunătățiri
  • Caracteristicile de personalizare lipsesc puțin

Caracteristici

SaferVPN are acoperite toate platformele populare de dispozitive, cu aplicații native pentru platformele Windows, MacOS, Android și iOS.

De asemenea, oferă extensii de browser pentru platformele Chrome și Firefox. (Rețineți că vă protejează doar activitățile din browser.)

Furnizorul oferă instrucțiuni de configurare manuală pentru utilizarea furnizorului cu Linux și diverse mărci și modele de routere.

Aplicațiile desktop ale SaferVPN oferă doar elementele de bază, cum ar fi un comutator de ucidere, protecție Wi-Fi automată și posibilitatea de a selecta dintre 3 protocoale: IKEv2, OpenVPN și L2TP prin IPSec, despre care voi discuta mai multe în secțiunea Securitate și confidențialitate..

SaferVPN SUA captură de ecran de streaming

Aplicațiile mobile ale furnizorului sunt și mai simple, oferind doar protecție Wi-Fi automată și o opțiune de reconectare automată în caz de defectare a conexiunii. (Poate că acest lucru este conceput ca un înlocuitor pentru protecția întrerupătorilor de ucidere?)

Aplicație mobilă SaferVPN

Toate cele de mai sus se adaugă aplicațiilor simplificate, care sunt opțiuni bune pentru începători, dar sunt un pic lipsit de utilizatorii VPN cu experiență.

SaferVPN permite până la 5 conexiuni simultane pe un singur nume de utilizator. Dacă aveți nevoie de mai multe, vă sugerez să găsiți un router compatibil, deoarece acest lucru vă va permite să protejați mai multe dispozitive conectate printr-un singur punct de acces.

În momentul scrierii, se afișează numerele serverului global ale SaferVPN 700 de servere în 34 de țări. Aceasta este cu mult sub acoperirea pe care o oferă alți furnizori VPN, așa că vă sugerez să consultați locațiile serverului furnizorului înainte de a vă înscrie pe linia punctată.

Deși SaferVPN permite activitatea de partajare a fișierelor P2P în timp ce este conectat la serverele sale, Acțiunea P2P este limitată către locațiile serverului Olanda, Canada și Spania.

Suport pentru chat live 24/7 este disponibil de la oamenii de asistență ai furnizorului, împreună cu un sistem de urmărire a biletelor de asistență și un centru de ajutor căutabil.

Streaming

Accesarea conținutului de streaming din alte regiuni este probabil una dintre cele mai populare activități de care utilizatorii se bucură în timp ce sunt conectați la un VPN. Înainte de a lua o decizie finală de cumpărare cu privire la orice furnizor VPN, verific întotdeauna caracteristicile lor de streaming.

Gusturile mele de divertisment sunt peste tot pe hartă, ceea ce înseamnă că furnizorii de streaming de care mă bucură sunt literalmente peste tot pe hartă. Acolo este capacitatea unui VPN de a-l face să pară ca și cum aș fi într-o altă parte a lumii.

Utilizarea unui VPN pentru a deschide accesul la conținutul transmis în altă regiune a fost o chestiune relativ simplă, odată.

Cu toate acestea, în ultimii ani, serviciile de streaming au început să crape utilizatorii VPN. Acest lucru se datorează acordurilor lor de conținut bazate geografic cu studiile de televiziune și film.

SaferVPN face o muncă adecvată de deschidere a porților către conținut regional pentru Netflix și alți furnizori de streaming.

VPN are 2 servere de streaming desemnate, unul pentru SUA și celălalt pentru U.K. S-au dovedit excepțional de fiabilă pentru Netflix. Toate celelalte servere VPN s-au dovedit a fi lovite sau ratate.

Deblocarea Amazon Prime a fost o propunere 50/50, deoarece conținutul U.K. Prime a fost accesibil, în timp ce serverele Prime din SUA mi-au spus că nu pot să urmăresc în timp ce folosesc o VPN sau un proxy.

Serverul VPN streaming U.K. a funcționat bine pentru a deschide accesul la BBC iPlayer.

Între timp, Hulu din SUA mi-a dat pur și simplu un mesaj „eroare la redarea acestui videoclip” ori de câte ori am încercat să redau oricare din conținutul său video.

În ciuda acestor probleme, când eu a fost capabil să acceseze oricare dintre serviciile de streaming, videoclipul a început să se redea rapid. Tot conținutul a fost redat fără probleme, fără întârzieri sau pixelizări.

Securitate și confidențialitate

SaferVPN face o muncă peste medie de a proteja confidențialitatea utilizatorilor lor, oferind criptare de grad militar pentru conexiunile lor.

Acest furnizor spune nu colectează și nu înregistrează nicio activitate a dvs. de navigare, date accesate sau orice adrese IP la care vă conectați. De asemenea, nu înregistrează adresa dvs. IP reală, adresa IP VPN, interogările DNS sau nicio metadată.

Bitcoin este acceptat fericit aici, permițându-vă să mergeți pentru un anonimat complet folosind o adresă de e-mail de unică folosință, păstrând toate informațiile despre abonament sub acoperire.

SaferVPN folosește Criptare la nivel militar de 256 biți, ținându-ți anticii online departe de privirile indurerate ale unor terți interesați, cum ar fi guvernul și chiar acel tip din glugă care stă la următoarea masă din Starbucks.

Diagrama de criptare SaferVPN

Aplicațiile desktop au 3 opțiuni de protocol: IKEv2, OpenVPN și L2TP prin IPSec.

Aplicațiile mobile folosesc IKEv2, ceea ce are sens, deoarece IKEv2 permite conexiuni mai rapide, o caracteristică valoroasă pe aplicațiile mobile. Aplicațiile desktop pun la dispoziție protocolul OpenVPN, care este sursă sigură și deschisă, și a devenit rapid cel mai preferat protocol din industrie.

Așa cum am menționat mai sus, în timp ce aplicația desktop SaferVPN oferă comutator ucide protecţie, aplicațiile lor mobile nu oferă decât o opțiune de a se reconecta automat în caz de defectare a conexiunii.

Viteză

Înainte de a-mi dezvălui cifrele de viteză ale conexiunii SaferVPN, aș dori să explic modul în care determinăm numerele de viteză.

Am efectuat toate testele de viteză folosind o conexiune Ethernet gigabit localizată în Statele Unite. Testăm conectându-ne la 3 locații diferite - Regatul Unit, Statele Unite și Hong Kong.

Efectuăm testele în 3 zile diferite și în 3 momente diferite ale zilei: dimineața, amiaza și seara. Folosim aplicația Windows a fiecărui furnizor și ne conectăm prin OpenVPN prin UDP.

Am constatat că conexiunile furnizorului erau mai mult decât orice le-am aruncat, cu o lățime de bandă largă pentru streaming video și jocuri online. Viteza medie de descărcare de 40,92 Mbps este una dintre cele mai bune viteze pe care le-am văzut. Chiar și conținutul 4K HDR va începe să curgă rapid și să se redea fără probleme.

Cost

Tarifele de 1 lună ale companiei SaferVPN îl fac membru al Mare preț răspândit club. Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să vă angajați un 1-3 ani, puteți obține un preț excelent.

A Abonamentul de la lună la lună va primi o bucată de 12,95 USD din factura ta.

Opțiuni de facturare SaferVPN

Planul de 1 an reduce prețul cu precipitație la o medie de 5,49 USD pe lună. Pachetul de 2 ani scade acea până la 3,29 USD pe lună și dacă sunteți dispus să optați pentru planul pe 3 ani, veți plăti doar 2,50 USD pe lună.

A Garanție de returnare de 30 de zile este disponibil pentru toate planurile de abonament. De asemenea, este disponibil un proces gratuit de 24 de ore.

alternative

În timp ce SaferVPN oferă o protecție și o viteză de conectare peste medie, puteți prefera un alt furnizor, poate unul care oferă mai multe opțiuni de configurare sau care are o rețea de servere mai mare.

În acest caz, unul dintre cei doi furnizori VPN următori poate fi mai potrivit pentru dvs..

ExpressVPN

Logo ExpressVPN

Liderul industriei ExpressVPN este de câțiva ani și și-a menținut o reputație bună printre furnizorii de VPN. Mulți sunt considerați ca fiind cel mai bun furnizor de VPN-uri disponibile în prezent.

Furnizorul are o rețea de servere VPN mai mare pe tot globul, multe dintre servere oferind acces de încredere la multe servicii de streaming populare.

Furnizorul oferă protecție privind securitatea și securitatea standardului industriei, iar asistența pentru clienți nu este la fel de mare.

Este adevărat că veți plăti mai mult pentru ExpressVPN decât mulți alți furnizori, dar asigurați-vă că verificați cuponul nostru, care adaugă 3 luni gratuite la abonamentul dvs. anual ExpressVPN.

NordVPN

Logo NordVPN

NordVPN este, de asemenea, un furnizor VPN bine stabilit, cu ani de servicii de încredere sub centura sa.

Furnizorul oferă servicii de top la un preț mic, ceea ce îl face o opțiune atractivă pentru utilizatorii cu buget, care caută o afacere, dar nu riscă să sacrifici serviciul.

Nu există acoperire globală a furnizorului în comparație cu ExpressVPN și alți furnizori. Cu toate acestea, sunt destul de sigur că va satisface nevoile majorității utilizatorilor.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map