Revizuirea VPN a accesului la internet privat 2020


Private Internet Access (PIA) este un furnizor de rețea virtuală virtuală (VPN) care a fost fondată în Statele Unite în 2010.

Accesul la internet privat oferă o protecție VPN ușor de utilizat, dar puternică. Aplicațiile lor sunt suficient de simple pentru utilizatorii noi, dar suficient de puternici pentru utilizatorii cu experiență. Serviciul oferă confidențialitate și securitate de top la un preț rezonabil.

Am executat serviciile furnizorului printr-o baterie de teste, iar în acest articol, voi împărtăși rezultatele cu dvs..

Unele dintre întrebările la care voi răspunde includ:

 • Cât de rapid sunt accesul la Internet privat viteze de conectare?
 • Ce protecția vieții private și securității utilizează PIA pentru a vă proteja conexiunile?
 • Ce este PIA acoperire globală a serverului arată ca?
 • Oferă PIA acces fiabil la serviciile de streaming geo-blocate, ca Netflix?

Pe lângă răspunsul la aceste întrebări, voi oferi și o privire de ansamblu asupra performanței furnizorului și a pachetului complet de servicii.

Este acces la internet privat pentru dvs.?

Accesul la internet privat oferă viteze competitive de descărcare, precum și securitate online completă și protecție de confidențialitate. Cu toate acestea, capacitatea lor de deblocare a conținutului lasă ceva de dorit.

Prețurile abonamentelor PIA sunt destul de competitive, în special opțiunea sa de abonament pe 2 ani.

Pentru toate planurile de abonament este disponibilă o garanție de restituire a banilor pentru 7 zile fără riscuri.
Accesați site-ul Web de acces la internet privat

Verdictul meu

Accesul la internet privat este o opțiune VPN excelentă pentru utilizatorii care caută o protecție online ușor de utilizat, dar puternică. Fanii video streaming ar trebui să se uite în altă parte.

RANK GENERAL:  4.5 / 5
Viteză: 4.5 / 5
Viteza testată: Viteza medie de descărcare de 78,89 Mbps (testată independent)
Suport în flux: HD & 4K HDR
Scor de difuzare: 3/5
Deblochează Netflix ?: Da, dar numai din S.U.A., este un succes
Serviciile de streaming în SUA sunt acceptate: Netflix, Hulu - accesul pare a fi aleatoriu
Serviciile de streaming în colaborare din U.K. Nici unul
Scor de securitate: 5/5
Evaluare confidențialitate: 5/5
Acceptă Torrenting: Da, pe toate serverele
Valoarea pentru bani: 4.5 / 5
Banii inapoi garantat: 7 zile
Site-ul: www.PrivateInternetAccess.com

Pro:

 • Conexiuni foarte rapide
 • Aplicații simple de utilizat, dar puternice
 • Protecție optimă a conexiunii
 • Protecția întrerupătorului ucide
 • Protecții private excelente

Contra:

 • Accesul la serviciile de streaming este limitat
 • Acoperirea serverului global ar putea suporta o oarecare expansiune

Caracteristici

Accesul la internet privat (PIA) oferă suport pentru aplicații native pentru cele mai populare platforme de dispozitive, inclusiv Windows, Mac, iOS, Android și Linux. (Trebuie menționat că aplicația Linux PIA este una dintre puținele aplicații GUI disponibile pentru platforma Linux.)

Extensiile de browser Chrome, Opera și Firefox sunt de asemenea disponibile, la fel ca suport pentru diverse mărci și modele de routere.

Pagina de conectare PIA

Aplicațiile PIA oferă comutator de ucidere, scurgere DNS și protecție împotriva scurgerii IP, și vă protejează conexiunea la internet cu criptarea de grad militar. În plus, funcția „MACE” a PIA blochează domeniile utilizate pentru difuzarea anunțurilor, a trackerelor și a programelor malware. (Pentru mai multe informații despre aceste caracteristici de securitate, consultați articolul meu Funcții de securitate VPN.)

Atunci când se conectează la rețeaua de acces la internet privat, utilizatorilor li se oferă opțiuni de conectare la anumite locații din țări de pe glob. Alături de numele fiecărui server se află citirea curentă a ping-ului, care permite utilizatorilor să ia decizii educate despre ce servere ar putea să funcționeze cel mai bine pentru nevoile lor.

din pacate, nu sunt disponibile opțiuni de server optimizate pentru streaming sau P2P.

Aplicațiile furnizorului sunt ușoare și nu acumulează prea multe resurse prețioase ale dispozitivului. Sunt suficient de simple pentru a le utiliza novice VPN, dar au suficiente opțiuni pentru a satisface utilizatorii cu experiență.

PIA aplicații PIA

Până la 10 dispozitive se pot conecta simultan la serverele private de acces la Internet pe un set de date de autentificare.

Începând cu data acestei revizuiri, rețeaua globală de server Private Internet Access este formată din 3,340 de servere în 32 de țări. Deși acoperirea PIA nu este la fel de impresionantă ca și alți furnizori, ar trebui să se dovedească suficientă pentru nevoile majorității utilizatorilor.

Din fericire, partajarea de fișiere P2P este permisă pe toate serverele PIA.

Chat-ul de asistență în direct nu este un lucru 24/7, dar este disponibil luni - vineri între orele 9 și 18 p.m. MST. Cu toate acestea, asistența prin e-mail este disponibilă 24/7. Forumurile de asistență și o bibliotecă de asistență care poate fi căutată sunt de asemenea disponibile pentru a fi folosite pentru a găsi răspunsuri pe cont propriu.

Streaming

M-aș încumeta să spun că una dintre cele mai populare activități în rândul utilizatorilor de internet este streamingul de muzică și video. Conținutul popular include cel furnizat de Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime, Spotify, ESPN, Apple Music și numeroase altele.

La început, a fost relativ simplu să găsiți un serviciu VPN care să deblocheze în mod fiabil serviciile de streaming și conținutul disponibile în alte țări.

Cu toate acestea, pe măsură ce a trecut timpul, serviciile de streaming au început să simtă presiunea din studiourile de televiziune și film cu care au contractat pentru a împiedica utilizatorii VPN să acceseze emisiunile și filmele lor din afara zonelor contractate pentru zone.

Netflix și alte servicii de streaming au început să funcționeze pentru a detecta adresele IP ale furnizorilor VPN. Când au făcut acest lucru, au început să blocheze acele adrese IP, împiedicând utilizatorii VPN să acceseze conținutul lor preferat.

Acest lucru a dus la un joc continuu de whack-a-mole virtual între furnizorii VPN și serviciile de streaming. Netflix și alții blochează adresele IP ale unei VPN, blocând accesul.

Furnizorii VPN setează noi adrese IP, restabilind accesul - cel puțin până când streamer-ul face următoarea mutare.

Accesul la internet privat nu este cel care furnizează VPN să apeleze la un acces de încredere la servicii de streaming.

Deși unele dintre serverele PIA din S.U.A. au oferit acces la Netflix în timpul testării, accesul a fost de succes. Niciun singur server nu a oferit acces fiabil la serviciul de streaming popular.

În mod similar, PIA a reușit să acționeze cu Netflix în alte țări, precum și cu alți furnizori de streaming, inclusiv Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer și alții.

Pentru a fi echitabil, Accesul la internet privat nu pretinde că oferă acces fiabil la streaming de conținut în alte regiuni. Dar, sfatul meu este să te uiți în altă parte dacă ești un fan streaming.

Securitate și confidențialitate

Accesul la internet privat oferă protecții optime de securitate și confidențialitate.

Furnizorul nu păstrează absolut jurnalele conectat la călătoriile dvs. online când utilizați serviciul. PIA acceptă, de asemenea, Bitcoin ca plată pentru serviciile sale, permițându-vă să păstrați informațiile de plată complet incognito.

PIA acceptă, de asemenea, soldurile lăsate pe multe carduri cadou pentru comercianți, care de asemenea păstrează informațiile de plată sub ambalaje. Numărul de zile pe care le veți primi în schimb depinde de soldul rămas pe cardul cadou.

PIA face, de asemenea, o minunată muncă de a vă proteja călătoriile online. Protocoalele pe care le folosește furnizorul includ PPTP, OpenVPN și L2TP / IPSec.

Aplicațiile lor oferă protecții suplimentare, cum ar fi comutator de ucidere, scurgere DNS și protecții de scurgere IP, precum și protecția MACE proprie, care blochează domeniile pentru reclame, trackere și malware. Pentru mai multe informații despre aceste caracteristici de securitate, consultați articolul meu Funcții de securitate VPN.

Viteză

Voi arăta în curând viteza de descărcare a conexiunilor protejate PIA. Dar, înainte de a face acest lucru, să aruncăm o privire la modul în care aici, la Pixel Privacy, determinăm cifrele de viteză ale unui furnizor VPN.

Efectuăm toate testele noastre de viteză VPN folosind o mașină Windows bazată în Statele Unite, care este conectată la o conexiune Ethernet gigabit. Efectuăm toate testele folosind aplicația Windows a furnizorului, conectându-se prin OpenVPN prin UDP.

Realizăm conexiuni de testare la 3 servere diferite, care sunt situate în Regatul Unit, Statele Unite și Hong Kong. Efectuăm teste de 3 zile, de 3 ori pe zi, cu cel puțin 4 ore între fiecare rundă de teste.

Viteza medie a conexiunii protejate PIA măsurată la 78,89 Mbps în timpul testării, care ar trebui să poată face față cu ușurință aproape orice activitate online pe care o puteți arunca.

Cost

Accesul la internet privat oferă o valoare excelentă. Abonamentul său de o lună are un preț mai rezonabil decât cel al multor VPN-uri, iar opțiunile sale de un an și 2 ani continuă prețul de chilipir.

Planul de abonament de o lună al furnizorului vă va reveni la fel ca un sandviș rapid și un prânz de bere la pub, în ​​timp ce abonamentul de 6 luni scade tariful mediu lunar cu mai puțin de un dolar pe lună..

Cu toate acestea, abonamentul de un an reduce reducerea la jumătate a taxei lunare în comparație cu opțiunea lună-lună.

Un risc fără riscuri 7 zile de returnare a banilor este disponibil pentru toate planurile de abonament.

alternative

Serviciul VPN de acces la internet privat este o opțiune bună pentru utilizatorii care caută o protecție completă a internetului cu multă viteză.

Cu toate acestea, utilizatorii VPN care caută o modalitate optimă de a deschide accesul la conținutul de streaming geo-blocat sunt sfătuiți să caute în altă parte pentru protecția lor online.

Unul dintre următorii furnizori VPN ar face o opțiune mai bună.

ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este un furnizor VPN binecunoscut și bine respectat, considerat a fi printre cei mai buni furnizori VPN din jur.

Furnizorul furnizează conexiuni rapide de la peste 3.000 de servere în 94 de țări din întreaga lume. Aceste servere oferă acces fiabil la conținut geo-blocat de la servicii de streaming, inclusiv Netflix, Hulu, Amazon Prime, HBO și mulți alții.

Activitatea de partajare a fișierelor P2P este permisă pe toate serverele furnizorului.

Conexiunile rapide ale ExpressVPN sunt bine protejate, păstrându-vă activitățile online ascunse de ochii indurerați.

Chat de asistență în direct 24/7, asistență prin e-mail și o bibliotecă de asistență și depanare a căutărilor care completează ofertele furnizorului.

ExpressVPN este mai scump decât alți furnizori, dar oferă o rentabilitate mare a investițiilor.

NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN este, de asemenea, un furnizor de VPN bine pus la punct, care și-a câștigat reputația ca unul dintre cei mai fiabili furnizori VPN disponibili astăzi.

NordVPN oferă acces fiabil la conținutul de streaming blocat, inclusiv Netflix și o serie de alte servicii. În plus, furnizorul furnizează o putere excelentă de deblocare pentru alt conținut blocat, cum ar fi site-urile web și serverele de jocuri.

Aplicațiile furnizorului permit utilizatorilor să își personalizeze protecția VPN, iar în timp ce viteza NordVPN nu este destul de mare la standardele de acces la internet privat sau ExpressVPN, acestea sunt mai mult decât suficiente pentru majoritatea activităților online..

La care se adauga, NordVPN oferă o alternativă la prețuri reduse pentru utilizatorii care caută o afacere.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map