Revizuirea VyprVPN 2020

Aplicație VyprVPN pe dispozitive inteligente


VyprVPN este un furnizor de rețea virtuală virtuală (VPN) din Elveția care a fost fondată în 2011. Furnizorul solicită peste 2 milioane de clienți din întreaga lume.

Furnizorul se facturează ca „Serviciul VPN cel mai de încredere” și oferă o modalitate fiabilă de a vă proteja activitățile online împotriva ochilor înțepători în timp ce vă îmbunătățește accesul la conținut blocat de pe glob..

Am evaluat afirmațiile furnizorului prin efectuarea unei baterii de teste, care au dezvăluit răspunsurile la întrebări precum:

  • Cum dovedește VyprVPN afirmația sa „cel mai de încredere VPN”? Cât de bine vă protejează activitățile online?
  • Ce fel de meserie face VyprVPN deblocând conținutul în flux ca Netflix și BBC iPlayer?
  • Cât de rapide sunt viteza de conectare a VyprVPN? Sunt capabili să transmită streaming HD și conținut 4K?

Rămâneți la curent, întrucât voi răspunde la aceste întrebări și multe altele. De asemenea, voi oferi o privire de ansamblu asupra ofertelor serviciului, inclusiv nivelul „premium” al serviciilor pe care le oferă.

VyprVPN este pentru tine?

VyprVPN oferă conexiuni rapide, bine protejate, o politică strictă fără jurnaluri (confirmată de un auditor independent) și multe altele.

Furnizorul oferă două niveluri de servicii, ambele disponibile în abonament lunar și lunar. În timp ce ambele niveluri oferă protecție online de top, top-ul de servicii oferă servicii de securitate suplimentare.

Un proces gratuit de 3 zile fără riscuri și Garanție de returnare de 30 de zile, sunt disponibile pentru ambele abonamente.

Accesați site-ul web VyprVPN

Verdictul meu

VyprVPN este o opțiune valabilă pentru utilizatorii care caută doar o protecție mai mare decât de obicei în timpul utilizării internetului. Protocolul Chameleon al furnizorului și serverele deținute și deținute de sine stătătoare adaugă acel strat suplimentar de protecție, deși la un preț mai mare.

RANK GENERAL:  4.5 / 5
Viteză: 4.0 / 5
Viteza testată: Viteza medie de descărcare 37,44 Mbps (testată independent)
Suport în flux: HD & 4K HDR
Scor de difuzare: 4.0 / 5
Deblochează Netflix ?: Da - pentru SUA și U.K.
Serviciile de streaming în SUA sunt acceptate: Netflix, Amazon Prime, Spotify, altele
Serviciile de streaming în colaborare din U.K. Netflix U.K., BBC iPlayer, altele
Scor de securitate: 5/5
Evaluare confidențialitate: 5/5
Acceptă Torrenting: Da, permis pe toate serverele
Valoarea pentru bani: 5/5
Banii inapoi garantat: Proces gratuit de 3 zile și garanție de returnare de 30 de zile
Site-ul: www.VyprVPN.com

Pro:

  • Conexiunile care pot fi transmise în flux
  • Deblochează Netflix în S.U.A. și S.U.A..
  • Protocolul Chameleon ajută la ascunderea activității VPN
  • Protecția întrerupătorului ucide
  • Revendicare verificată independent de „fără jurnal”

Contra:

  • Fără opțiune Bitcoin
  • Necesită plata suplimentară pentru unele servicii

Caracteristici

VyprVPN oferă protecție pentru cele mai populare platforme de dispozitive. Platformele mobile, desktop și chiar de televiziune sunt acoperite. 

Serviciul oferă suport pentru aplicații native pentru dispozitive iOS, Android, Windows și macOS. De asemenea, oferă o aplicație pentru a vă proteja televizorul Android.

Nu sunt disponibile extensii de browser. Acoperirea routerului este disponibilă pentru router-urile fulgerate cu firmware-ul Tomato.

Pagina de conectare VyprVPN

Aplicațiile VyprVPN oferă o protecție excepțională. Conexiunile utilizatorilor sunt protejate cu criptare la nivel militar, precum și cu un comutator de oprire. Aplicațiile pot fi setate pentru a se conecta ori de câte ori este detectată o rețea Wi-Fi de încredere și pot bloca și orice site-uri web dăunătoare.

Când vă conectați la rețeaua de server VyprVPN, veți primi 3 opțiuni. Acestea includ conectarea la cel mai rapid server, conectarea la orice servere pe care le-ați desemnat anterior ca preferat sau conectarea la orice locație a serverului din rețeaua globală a furnizorului..

Am găsit aplicația funcționând bine și furnizată conexiuni fiabile și rapide asta s-a ridicat bine la orice am aruncat la ei. Aplicația nu a avut probleme cu resursele de sistem ale dispozitivelor mele.

Aplicația VyprVPN

Puteți conecta simultan până la 3 dispozitive (5 dispozitive dacă optați pentru nivelul de serviciu premium) la rețeaua de server VyprVPN folosind un singur nume de utilizator.

La momentul acestei analize, rețeaua de servere VyprVPN era formată din peste 700 de servere din 64 de țări. Furnizorul deține și operează toate fermele de servere. (Voi explica în secțiunea Securitate și confidențialitate exact ce înseamnă pentru tine.)

Furnizorul spune că tratează tot traficul din rețeaua de server în mod egal și nu blochează niciun port, adică partajarea de fișiere P2P este permisă pe toate serverele sale.

Personalul de asistență VyprVPN este disponibil pentru a răspunde la întrebări non-stop Suport live 24/7, un sistem de depunere a biletelor de probleme și o bibliotecă de asistență căutabilă.

Streaming

Discutabil, una dintre cele mai populare utilizări pentru un VPN este de a permite accesul la conținut în alte părți ale lumii, conținut care în mod normal nu ar fi disponibil în regiunea unui utilizator.

Aceasta include conținut de jocuri, precum și streaming video și conținut audio de la astfel de jucători din industrie precum Netflix, Spotify, BBC iPlayer și mulți alții.

În primele zile de streaming și servicii VPN, a fost un lucru simplu să deblocați un serviciu de streaming prin utilizarea unui VPN.

Cu toate acestea, pe măsură ce furnizorii de streaming s-au confruntat cu o presiune crescută din partea furnizorilor de conținut pentru a restricționa accesul din afara zonelor desemnate, au început să blocheze utilizatorii VPN blocând adresele IP ale VPN să se conecteze la serverele lor de streaming.

Acum, una dintre cele mai importante caracteristici care trebuie luate în considerare la căutarea furnizorului VPN potrivit este dacă deblochează sau nu conținutul de la furnizorii majori de streaming.

Puterile de deblocare ale VyprVPN sunt o pungă mixtă. Când vine vorba de Netflix, VPN face o lucrare acceptabilă de deblocare a conținutului atât din Statele Unite, cât și din Regatul Unit.

Furnizorul nu are niciun servere de streaming desemnat în loc, astfel încât este posibil să descoperiți că trebuie să încercați câteva servere înainte de a obține acces. În ceea ce privește alte țări, am încercat Australia, Franța și Germania și am fost refuzat de serverele Netflix.

Amazon Prime Video atât în ​​SUA, cât și în U.K. s-a dovedit a fi accesibil în timpul utilizării VyprVPN, așa cum a fost BBC iPlayer în U.K.

În timp ce testam furnizorii de streaming cu acest VPN, am constatat că streamingul a început aproape imediat, fără bâlbâială sau pixelare, pe care l-am experimentat în timp ce am folosit unii furnizori VPN.

Securitate și confidențialitate

VyprVPN oferă o protecție peste medie pentru activitățile dvs. online, oferind un nivel de protecție care nu se găsește la majoritatea altor furnizori VPN.

După cum s-a menționat anterior, aplicațiile furnizorului oferă un comutator de oprire, posibilitatea de a se conecta ori de câte ori este detectată o rețea Wi-Fi de încredere și posibilitatea de a bloca orice site-uri web dăunătoare.

Furnizorul folosește criptarea la nivel militar pentru a împiedica orice terță parte să detecteze anticsul dvs. online. Furnizorul utilizează protocoalele OpenVPN, L2TP / IPSec și PPTP. În plus, utilizatorii premium au acces la protocolul Chameleon proprietar al companiei.

Protocolul proprietar VeleprVPN Chameleon este disponibil abonaților premium. Chameleon funcționează cu protocolul OpenDNS pentru a învinge blocarea VPN, deghizându-l în trafic normal de internet.

VyprVPN susține că nu păstrează jurnalele de niciun fel, și au dovedit veridicitatea acestei afirmații prin efectuarea unui audit independent pe serverele lor. Auditul a arătat că furnizorul nu păstrează jurnalele de niciun fel.

Din păcate, furnizorul nu acceptă Bitcoin sau orice altă formă de criptomonedă, lipsind posibilitatea de a oferi un alt strat de protecție a vieții private.

Cu toate acestea, serviciul compensează oferind protecție care nu a fost găsită la mulți alți furnizori VPN. 

VyprVPN deține și operează toate fermele de servere proprii, scoaterea din ecuație a tuturor contractanților terți, care, în mod normal, ar putea avea acces la informațiile dvs..

Viteză

Înainte de a dezvălui performanța vitezei de conectare a VyprVPN, aș dori să vă împărtășesc procesul pe care îl utilizăm aici la Pixel Privacy pentru a determina numerele de viteză ale descărcării unui furnizor..

O echipă formată din 3 dintre noi efectuează toate testele de viteză a conexiunii VPN folosind o conexiune Ethernet gigabit pe un server bazat în S.U.A efectuăm testele folosind versiunea Windows a aplicației furnizorului și ne conectăm prin OpenVPN prin UDP.

Executăm testele conectându-ne la 3 locații de server VPN - în Regatul Unit, Statele Unite și Hong Kong. Timp de 3 zile, efectuăm testele de 3 ori pe zi, cu cel puțin 4 ore între fiecare rundă de teste.

Viteza medie de conectare a VyprVPN de 37,44 Mbps ar trebui să fie în măsură să gestioneze oricare dintre activitățile dvs. preferate online. Jocuri, distribuire de fișiere P2P, streaming video HD - toate acestea ar trebui să fie navigabile fără probleme.

Cost

Schema de prețuri a VyprVPN este puțin diferită de majoritatea serviciilor VPN, așa cum oferă acestea două niveluri de serviciu, și oferă ambele niveluri sub formă de abonament lunar și anual.

Abonament de bază VyprVPN oferă protecție VPN pentru până la 3 dispozitive. Planul de bază aduce o taxă lunară de aproximativ prețul abonamentului de streaming video. Dacă vă abonați anual, taxa este în jur de jumătate din aceea pe lună.

Pe lângă aceeași protecție VPN oferită în planul de bază, planul VyprVPN Premium acoperă până la 5 dispozitive și include Protocolul Chameleon și VyprVPN Cloud. Această din urmă opțiune oferă utilizatorilor propriul lor server VPN dedicat afacerii (cu un IP dedicat) și posibilitatea de a se conecta la aplicații și programe existente, cum ar fi Salesforce.

VyprVPN Premium este cu câțiva dolari mai mult pe lună decât planul de bază. Planul anual de prime rulează, de asemenea, câțiva dolari pe lună peste opțiunea de abonament anuală de bază.

Nivelul de bază al abonamentului este opțiunea recomandată pentru utilizatorii singuri sau de familie, deși mici proprietarii de afaceri ar putea dori să arunce o privire atentă asupra nivelului premium.

Ambele planuri sunt disponibile pentru o probă gratuită de 3 zile și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

alternative

VyprVPN este o soluție optimă pentru utilizatorii care caută un furnizor VPN puternic care oferă opțiuni avansate pentru utilizatorii de afaceri care caută să-și protejeze mai bine activitățile importante legate de afaceri online.

Cu toate acestea, pentru utilizatorii singuri și utilizatorii cu familii, există opțiuni mai bune, inclusiv cele enumerate mai jos.

ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN a fost în jur de mult timp și s-a stabilit ca fiind unul dintre principalii furnizori VPN din industrie.

Acoperirea globală a serverului ExpressVPN este una dintre cele mai bune din afaceri, cu peste 3.000 de servere situate în 94 de țări din întreaga lume. Partajarea fișierelor P2P este permisă pe toate serverele respective.

La care se adauga, serviciul face o treabă uimitoare de deschidere a accesului la servicii de streaming în alte zone ale lumii, precum Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime.

Conexiunile pe care le oferă serviciul sunt bine protejate de criptarea la nivel guvernamental, iar furnizorul vă protejează confidențialitatea, neținând jurnalele activităților dvs. online și acceptând Bitcoin pentru a vă păstra informațiile de plată incognito.

Asistența clienților furnizorului este, de asemenea, printre cele mai bune, cu chat de asistență 24/7, asistență prin e-mail, o bibliotecă de depanare și multe altele.

Singurul dezavantaj real este că ExpressVPN are un preț ceva mai mare decât mulți alți furnizori.

NordVPN

Logo-ul NordVPN

NordVPN este, de asemenea, un furnizor de VPN bine stabilit, bine respectat, care furnizează un nivel ridicat de servicii la un preț rezonabil.

Serviciul oferă opțiuni de protecție foarte personalizabile, viteze rapide și acces bun la serviciile de streaming.

Rețeaua globală de server a furnizorului constă din 5.570 de servere în 60 de țări. NordVPN oferă deblocarea fiabilă a Netflix, Hulu, BBC iPlayer și a multor alte servicii de streaming.

Prețul scăzut al NordVPN îl face o opțiune excelentă pentru călătorii online care caută servicii de șampanie la un preț de sticlă de bere.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 60 = 67

map