Skjul min røv! mod ExpressVPN sammenligning og testresultater 2020


ExpressVPN er en velkendt udbyder af virtual private netværk (VPN), der tilbyder hurtige forbindelseshastigheder, førsteklasses kundesupport og optimal beskyttelse af personlige oplysninger samt pålidelig adgang til BitTorrent på alle dets servere.

ExpressVPN-logo

Mens ExpressVPN er meget højere prissat end mange af sine konkurrenter, giver det et godt investeringsafkast. Udbyderen skal vise sig at være særlig attraktiv for filmelskere, der søger at holde deres online streaming og fildelingsaktiviteter undercover.

Besøg ExpressVPN

Skjul min røv! (HMA!) Er en anden populær VPN-udbyder. HMA! tilbyder mange attraktive funktioner, hvilket gør det til en gyldig mulighed for enhver internetbruger. Det er dog kendt, at udbyderen deler oplysninger om deres brugere med myndighederne, så husk dette, når du overvejer privatlivets fred.

HMA-logo

HMA! vil være en attraktiv mulighed for brugere, der leder efter overlegen global serverdækning, hurtige forbindelseshastigheder, fremragende kundesupport og en rimelig pris.

Besøg Skjul min røv!

Sådan vælges en VPN

I denne artikel pit jeg ExpressVPN og skjuler min røv! mod hinanden i en en-til-en faceoff.

Jeg vil se på de mest væsentlige funktioner, som enhver VPN-shopper skal huske på, når de overvejer deres muligheder. Jeg forklarer, hvorfor hver funktion er vigtig, afslører, hvor godt begge udbydere klarer sig i hver kategori og erklærer derefter en vinder for hver kategori.

I slutningen af ​​artiklen fortæller jeg scoringen og navngiver en samlet sejr. På det tidspunkt bør du have tilstrækkelig information til rådighed til at beslutte, hvilken udbyder der bedst passer til dine behov.

Tilslutningshastighed

Kan du huske sidste gang, du ikke har oprettet forbindelse til internettet? I bilen er du tilsluttet. Hjemme eller på kontoret er du tilsluttet. I toilettet, ew! Mind mig om at vaske mine hænder, hvis jeg låner din telefon!

Under alle omstændigheder er en hurtig forbindelse en vigtig faktor, der påvirker din samlede tilfredshed med din online oplevelse.

Vi her på Pixel Privacy bruger Speedtest.net-appen til at teste de beskyttede forbindelseshastigheder for VPN-udbydere. Hastighedstestene udføres som følger:

  1. Vi bruger en gigabit Ethernet-forbindelse på en virtuel Windows-server placeret i Nordamerika.
  2. Vi tester hver VPN ved at oprette forbindelse til servere på 3 forskellige placeringer - Storbritannien, USA og Hong Kong - på 3 forskellige tidspunkter af dagen i løbet af 3 dage.
  3. Vi bruger Windows-versionen af ​​begge udbyders apps, og vi konfigurerer appen til at oprette forbindelse til udbyderens servere via OpenVPN-protokollen over UDP.

Gennemsnitlige tilslutningshastigheder

Skjul min røv! er en af ​​de hurtigere VPN'er, vi har testet, og leverer en gennemsnitlig downloadhastighed på 61,44 Mbps. Hastighed som det betyder, at dine 4K-streaming, spil og fildelingsoplevelser vil være mere end tilfredsstillende.

Med en gennemsnitlig beskyttet downloadhastighed på 106,78 Mbps, ExpressVPNs forbindelser er endnu hurtigere end HMA! S og er også op til at håndtere enhver online aktivitet, der kræver hurtige forbindelser. Udbyderen leverer optimal båndbredde til 4K video, filoverførsler og online spil.

Forbindelseshastighederne, du oplever, vil være forskellige fra det, vi målte, og vil afhænge af dine ISP-leverede forbindelseshastigheder, din placering og den VPN-server, du opretter forbindelse.

Gennemsnitlig vinder for tilslutningshastighed: ExpressVPN

provider

Gennemsnitlig. Tilslutningshastighed Link

ExpressVPN

106,78 Mbps besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Skjul min røv!

61,44 Mbps besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Prisfastsættelse

Ingen af ​​disse udbydere vil nogensinde blive forvekslet med en prisudbyder, der er prissat af købmand. Når det er sagt, tilbyder begge udbydere deres kunder et godt smell for deres penge.

Skjul min røv! opkræver en rimelig takst, hvis du vælger en årsplan, kommer ind til omtrent den samme pris som et månedligt abonnement på Disney +. Hvis du vælger en måned-til-måned-plan, springer den imidlertid rundt på den månedlige pris for et Netflix HD-abonnement.

ExpressVPNs årlige planpris gennemsnit på nogle få dollars pr. Måned over Hide My Ass! gebyr, mens dens måned-til-måned-takst er et penge eller mere end HMA! '.

Jeg inkluderer ikke nøjagtige priser i mine "versus" artikler på grund af hvordan de fleste VPN-udbydere justerer deres priser regelmæssigt. Sørg for at besøge udbydernes websteder for deres seneste prisfastsættelse.

Priser vinder: Skjul min røv!

provider

Money-Back-garantiperiode Link

Skjul min røv!

30 dage besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

ExpressVPN

30 dage besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Privatliv

Når du er på internettet, skal du altid handle som om du bliver set, fordi du sandsynligvis er det.

Hackere er altid på udkig efter at stjæle dine personlige og forretningsrelaterede oplysninger, og din internetudbyder har nu lov til at sælge dine browservaner til annoncører og andre interesserede parter. Omfattende beskyttelse af privatlivets fred er af største betydning.

Overvej nøje følgende, når du overvejer niveauet for en udbyders beskyttelse af personlige oplysninger:

  • Er udbyderen beliggende i et land, der respekterer privatlivets fred?
  • Gemmer udbyderen logfiler relateret til deres kunders online aktiviteter?
  • Accepterer udbyderen Bitcoin eller andre personlige betalingsmetoder?

ExpressVPN s placering i De Britiske Jomfruøer, der respekterer privatlivets fred, betyder, at udbyderen ikke behøver at føre logfiler af nogen art relateret til dine online rejser. De accepterer også Bitcoin til gengæld for deres tjenester.

Skjul min røv! dækker ikke din røv særlig godt i databeskyttelsesafdelingen, da den britiske-baserede udbyder logger deres kunders IP-adresser og har delt denne information med myndigheder i fortiden. Udbyderen tilbyder heller ikke nogen form for privatlivsfremmende abonnementsbetalingsmuligheder.

Vinder af privatlivets fred: ExpressVPN

provider

Rangering af privatlivets fred webstedet

ExpressVPN

5,0 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Skjul min røv!

3,5 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Funktioner

Når du overvejer en VPN, må du ikke falde i fælden med at koncentrere dig om kun en eller to funktioner. Søg i stedet efter en udbyder, der tilbyder den bedste samlede ydelse i alle kategorier.

I dette afsnit vil jeg se nærmere på vigtige funktioner, som begge udbydere tilbyder og deler hver VPN-ydelse i denne kategori.

Sikkerhed

En VPN beskytter deres brugers online aktiviteter mod nysgerrige øjne ved at anvende et lag kryptering på deres internetforbindelser.

ExpressVPN bruger AES-256-kryptering af militær kvalitet, der tilbyder OpenVPN med TCP / UDP, PPTP, SSTP og L2TP / IPSec-protokoller. Udbyderen beskytter også din forbindelse ved at tilbyde kill switch-beskyttelse samt DNS-lækage og IPv6 lækage-beskyttelse.

Skjul min røv! bruger også 256-bit kryptering, der tilbyder OpenVPN, PPTP og L2TP / IPSec-protokoller. De mangler den SSTP-protokol, som deres konkurrent tilbyder. Yderligere beskyttelse er tilgængelig via en driftsafbryder, DNS-lækage og IPv6 lækagebeskyttelse og en IP-shuffle-funktion, der periodisk ændrer din IP-adresse.

Krypteringsvinderen: bundet

provider

Sikkerhedsstjernevurdering Link

ExpressVPN

5,0 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Skjul min røv!

5,0 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Samtidige forbindelser

Hvis du er en bruger med mere end en enhed, eller hvis du tilhører en stor familie eller ejer en lille virksomhed, vil du sætte pris på en VPN-udbyder, der tillader flere samtidige logins på den samme konto.

Begge HMA! og ExpressVPN tillader op til 5 forbindelser på én gang.

Samtidig tilslutning vinder: bundet

provider

Samtidige forbindelser tilladt Link

ExpressVPN

5 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Skjul min røv!

5 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Streaming Support

Fans til streaming af film og tv vil nøje undersøge streaming-support fra enhver VPN, de overvejer. Jo flere streamingtjenester, der er blokeret af en VPN, desto mere varierede dine underholdningsmuligheder.

ExpressVPN tilbyder ikke et nøjagtigt antal, hvor mange streamingtjenester de giver adgang til. Imidlertid kunne jeg under testning fjerne blokeringen af ​​BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime Video, Netflix, HBO, Disney + og andre streamingtjenester.

Imens, Skjul min røv! giver adgang til HBO, Netflix, Disney +, ESPN, NBC, ABC, BBC iPlayer, iTV og andre.

Streaming Support vinder: ExpressVPN

provider

# af U.S. Streaming Services VPN Unblocks # af International Services VPN Unblocks Link

ExpressVPN

7+ 7+ besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Skjul min røv!

5+ 3+ besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

BitTorrent support

Peer-to-peer (P2P) fildeling, også kendt som BitTorrent-aktivitet, er en af ​​de mest nyttige, men alligevel kontroversielle, online aktiviteter i dag.

Lover, der kontrollerer teknologien, varierer fra land til land. Det betyder, at afhængig af hvor du bor, kan deling af bestemte filtyper betragtes som lovlige, ulovlige eller blot afskrækkede.

Selve P2P-fildeling er ikke ulovligt. Adskillige virksomheder bruger teknologien til at dele filer mellem deres ansatte, og endda spiludviklere bruger den til at distribuere opdateringer til deres spil.

P2P-apps til deling af ophavsretligt beskyttede filer, såsom film, spil, musik og andre typer indhold, er imidlertid ulovlige i de fleste dele af verden.

Den ulovlige deling af ophavsretligt beskyttede materialer er grunden til, at nogle internetudbydere bremser eller endda blokerer P2P-fildeling. Derfor er den bedste måde at forhindre din internetudbyder i at registrere din P2P-aktivitet at bruge en VPN.

uTorrent download side

ExpressVPN giver sine brugere mulighed for at dele filer via en af ​​sine servere og tilbyder endda tip designet til at forbedre din P2P-oplevelse.

Skjul min røv! tillader P2P-aktiviteter, men kun på specificerede servere. Servere, der tillader dette, findes i øjeblikket i Prag, London, Amsterdam, Frankfurt og New York. (Husk også, at HMA! Registrerer din IP-adresse, når du opretter forbindelse. Denne information kan muligvis deles med din internetudbyder eller advokater for film- og pladesektoren.)

BitTorrenting-vinder: ExpressVPN

provider

Antal lande, hvor VPN tillader BitTorrents Link

ExpressVPN

94 (alle sammen) besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Skjul min røv!

5 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Global server dækning

Brugere, der nyder streaming af indhold, og gamere, der kan lide at konkurrere i online arenaen, vil sætte pris på en VPN's evne til at fjerne blokering af streaming og spilindhold. Denne funktion gør omfattende global serverdækning til en vital funktion.

Skjul min røv! har 980+ servere placeret i over 180 lande, og ExpressVPN har over 3.000 servere beliggende i 94 lande.

Mens ExpressVPN tilbyder flere servere, HMA! tilbyder servere i flere lande, hvilket er den afgørende faktor i denne kategori.

Vinder af global serverdækning: Skjul min røv!

provider

Serverantal Lande Link

ExpressVPN

3.000+ 94 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Skjul min røv!

980+ 180+ besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Multi-platform support

Jeg vil vove mig at sige, at størstedelen af ​​mine læsere ejer og bruger mere end en tilsluttet enhed. Derfor er support til flere platforme en væsentlig overvejelse, når der træffes beslutning om en VPN-udbyder.

ExpressVPN tilbyder app support til macOS, Windows, iOS, Android, Linux, Amazon Fire TV og BlackBerry platforme. Udbyderen tilbyder også udvidelser til Chrome-, Firefox- og Safari-browserplatforme. ExpressVPN-support til mange populære routere er også tilgængelig.

Skjul min røv! tilbyder native apps til Windows, macOS, Linux, Android og iOS enheder. HMA! tilbyder også instruktioner til brug af tjenesten med Linux og visse modeller af routere. Ingen browserudvidelser er tilgængelige fra udbyderen.

Vinder af flere platforme Support: ExpressVPN

provider

Understøttede platforme Browserudvidelser? Link

ExpressVPN

7 Ja (Chrome, Firefox, Safari) besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Skjul min røv!

5 Ingen besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Kunde support

ExpressVPN og skjul min røv! begge giver brugervenlige applikationer og pålidelig VPN-service. Imidlertid er oddsene for, at du til sidst bliver nødt til at komme i kontakt med deres kundesupportafdelinger.

ExpressVPN tilbyder 24/7 support via deres live support chat mulighed. Et problembillet-system og et let-at-søge supportbibliotek er også tilgængelige for at hjælpe brugere.

HMA! tilbyder 24/7 live support chat, support via e-mail og en søgbar vidensbase.

Kunde support vinder: bundet

provider

Kundesupport-vurdering Link

ExpressVPN

5,0 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Skjul min røv!

5,0 besøg hjemmeside

Læs anmeldelse

Og vinderen er…

Mens konkurrencen var tæt i de tidlige runder, trak ExpressVPN snart ud foran, og løbet var aldrig tæt på det.

ExpressVPN-logo

ExpressVPN var toppe inden for forbindelse hastighed, privatliv, streaming support, multi-platform support og BitTorrent support kategorier.

I mellemtiden skjul min røv! vandt i priser og globale serverdækningsarenaer.

Udbydere var bundet i de andre 3 kategorier: samtidige forbindelser, sikkerhed og kundesupport.

ExpressVPN tager den overordnede krone, mest på grund af dens forbindelseshastigheder, overlegen beskyttelse af privatlivets fred, app-support fra topklasse og den meget bedre BitTorrent-adgang, den giver.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 + = 45

map