VyprVPN Pregled 2020

Aplikacija VyprVPN na pametnih napravah


VyprVPN je švicarski ponudnik virtualnega zasebnega omrežja (VPN), ki je bil ustanovljen leta 2011. Ponudnik zahteva več kot 2 milijona strank po vsem svetu..

Ponudnik se ponaša kot "najbolj zaupanja vredna VPN storitev" in ponuja zanesljiv način zaščite spletnih dejavnosti pred radovednimi očmi, hkrati pa izboljšuje vaš dostop do blokirane vsebine po vsem svetu..

Trditve ponudnika sem ocenil tako, da sem ga izvajal s pomočjo akumulatorjev testov, ki so razkrili odgovore na vprašanja, kot so:

  • Kako VyprVPN dokaže svojo trditev o »najbolj zaupanja vredni VPN«? Kako dobro ščiti vaše spletne dejavnosti?
  • Kakšno delo opravi VyprVPN, ki odblokira pretakanje vsebine kot sta Netflix in BBC iPlayer?
  • Kako visoke so hitrosti povezave VyprVPN? Ali so sposobni pretočiti HD in 4K vsebine?

Spremljajte nasvete, saj bom odgovoril na ta vprašanja in še veliko več. Predstavil bom tudi splošni pregled ponudbe storitev, vključno s stopnjo "premium" storitve, ki jo ponujajo.

Je VyprVPN za vas?

VyprVPN zagotavlja hitre, dobro zaščitene povezave, strogo politiko brez zapisov (kar je potrdil neodvisni revizor) in še veliko več.

Ponudnik ponuja dve ravni storitev, ki sta na voljo v mesečnih in letnih naročniških pogojih. Medtem ko obe ravni ponujata vrhunsko spletno zaščito, vrhunska raven storitev ponuja dodatne varnostne storitve.

3-dnevno brezplačno preskušanje brez tveganja in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, sta na voljo za obe stopnji naročnine.

Obiščite spletno mesto VyprVPN

Moja razsodba

VyprVPN je veljavna možnost za uporabnike, ki med uporabo interneta iščejo le nekoliko večjo zaščito kot običajno. Ponudnikov protokol Chameleon in lastni strežniki, ki jih upravlja, ter dodajajo dodatno zaščito, čeprav po višji ceni.

SPLOŠNI RANK:  4,5 / 5
Hitrost: 4,0 / 5
Preizkušena hitrost: Povprečna hitrost prenosa 37,44 Mbps (neodvisno preizkušeno)
Podpora za pretakanje: HD & 4K HDR
Rezultat pretoka: 4,0 / 5
Odklene Netflix ?: Da - za ZDA in Združene države.
Podprte storitve pretoka v ZDA: Netflix, Amazon Prime, Spotify in drugi
Podprte storitve pretoka v Združenem kraljestvu: Netflix U.K., BBC iPlayer, drugi
Varnostna ocena: 5/5
Ocena zasebnosti: 5/5
Podpira Torrenting: Da, dovoljeno na vseh strežnikih
Vrednost za denar: 5/5
Garancija za vračilo denarja: 3-dnevna brezplačna preizkusna različica in 30-dnevna garancija za vračilo denarja
Spletna stran: www.VyprVPN.com

Prednosti:

  • Povezave, ki omogočajo pretakanje
  • Odblokira Netflix v Združenih državah in Združenih državah.
  • Chameleon protokol pomaga skriti VPN aktivnost
  • Ubiti zaščito stikala
  • Trditev „brez dnevnika“ je neodvisno preverjena

Slabosti:

  • Brez možnosti Bitcoin
  • Za nekatere storitve je treba doplačati

Lastnosti

VyprVPN nudi zaščito za najbolj priljubljene platforme naprav. Vse mobilne, namizne in celo televizijske platforme so zajete. 

Storitev ponuja domačo podporo za aplikacije za naprave iOS, Android, Windows in macOS. Ponuja tudi aplikacijo za zaščito Android TV-ja.

Razširitve brskalnika niso na voljo. Pokrivanje usmerjevalnikov je na voljo za usmerjevalnike, ki so opremljeni s programsko opremo Tomato.

Stran s povezavo VyprVPN

Aplikacije programa VyprVPN zagotavljajo izjemno zaščito. Uporabnikove povezave so zaščitene s šifriranjem na vojaški ravni in s stikalom za ubijanje. Aplikacije lahko nastavite tako, da se povežejo, kadar koli zaznate nezaupljivo omrežje Wi-Fi, prav tako pa lahko blokirajo vsa zlonamerna spletna mesta.

Ko se povežete s strežniškim omrežjem VyprVPN, se vam prikažejo tri možnosti. Vključujejo povezovanje z najhitrejšim strežnikom, povezovanje s katerim koli strežnikom, ki ste ga prej označili kot priljubljenega, ali povezovanje s katerim koli strežniškim mestom v globalnem omrežju ponudnika..

Ugotovil sem, da aplikacija dobro deluje in zagotavlja zanesljive, hitre povezave kar se je dobro postavilo proti temu, kar sem jim vrgel. Aplikacija ni bila težavna v sistemskih virih mojih naprav.

Aplikacija VyprVPN

V omrežje strežnika VyprVPN lahko istočasno povežete do 3 naprave (5 naprav, če se odločite za najvišjo raven storitve) z enim uporabniškim imenom.

V času tega pregleda je strežniško omrežje VyprVPN obsegalo 700+ strežnikov v 64 državah. Ponudnik je lastnik in upravlja vse svoje strežniške kmetije. (V razdelku Varnost in zasebnost bom pojasnil, kaj to pomeni za vas.)

Ponudnik pravi, da obravnava ves promet na svojem strežniškem omrežju enako in ne blokira nobenih vrat, kar pomeni, da je skupna raba datotek P2P dovoljena na vseh njegovih strežnikih.

Znano podporno osebje družbe VyprVPN je na voljo za odgovor na vprašanja ves čas 24/7 podpora v živo, sistem za pošiljanje težav z vstopnicami in knjižnico za podporo, ki jo lahko iščete.

Pretakanje

Mogoče, ena najpopularnejših uporab VPN je omogočiti dostop do vsebin v drugih delih sveta, vsebino, ki običajno ne bi bila na voljo v regiji uporabnika.

To vključuje igralne vsebine, pa tudi pretakanje video in zvočnih vsebin s takšnih predvajalnikov v industriji, kot so Netflix, Spotify, BBC iPlayer in številni drugi.

V prvih dneh pretakanja in storitev VPN je bilo preprosto odblokirati storitev pretakanja z uporabo VPN-ja..

Ker pa so se ponudniki pretakanja soočali s povečanim pritiskom ponudnikov vsebin, da omejijo dostop izven določenih območij, so začeli uporabnike VPN blokirati tako, da so IP naslovom VPN blokirali povezavo s strežniki za pretakanje.

Zdaj je ena najpomembnejših značilnosti, ki jo morate upoštevati pri iskanju pravega ponudnika VPN, ali zanesljivo odblokira vsebino od večjih ponudnikov pretakanja.

Pooblastila za odklepanje programa VyprVPN so mešana vreča. Kar zadeva Netflix, VPN opravi sprejemljivo delo, da odblokira vsebino tako iz ZDA kot iz Združenega kraljestva..

Ponudnik nima nameščenih nobenih strežniških strežniških strežnikov, zato boste morda ugotovili, da morate pred dostopom preizkusiti nekaj strežnikov. Kar zadeva druge države, sem preizkusil Avstralijo, Francijo in Nemčijo in so me odvrnili strežniki Netflixa.

Amazon Prime Video tako v ZDA kot v ZDA se je izkazal za dostopnega med uporabo aplikacije VyprVPN, kot je bil BBC iPlayer v Združenih državah Amerike.

Medtem ko sem testiral ponudnike pretakanja s to VPN, sem to ugotovil pretakanje se je začelo skoraj takoj, brez mucanja in pikselacije, kar sem doživel med uporabo nekaterih drugih ponudnikov VPN.

Varnost in zasebnost

VyprVPN nudi nadpovprečno zaščito za vaše spletne dejavnosti, saj nudi raven zaščite, ki je ni mogoče najti pri večini drugih ponudnikov VPN.

Kot je bilo že omenjeno, aplikacije ponudnika ponujajo stikalo za prekinitev, možnost povezovanja, kadar koli je zaznano nezaupljivo omrežje Wi-Fi, in možnost blokiranja morebitnih zlonamernih spletnih mest.

Ponudnik uporablja šifriranje na vojaški ravni, da prepreči, da bi tretje osebe zaznale vaše spletne nasvete. Ponudnik uporablja protokole OpenVPN, L2TP / IPSec in PPTP. Poleg tega imajo premium uporabniki dostop do lastniškega protokola Chameleon podjetja.

Zasebni protokol Chameleon VyprVPN je na voljo premium naročnikom. Chameleon deluje s protokolom OpenDNS, da premaga blokiranje VPN, tako da ga prikrije kot običajni internetni promet.

VyprVPN trdi, da ne vodi nobenih dnevnikov, in resničnost te trditve so dokazali z neodvisno revizijo na svojih strežnikih. Revizija je pokazala, da ponudnik ne vodi nobenih dnevnikov.

Na žalost ponudnik ne sprejema Bitcoina ali katere koli druge oblike kripto valute, zato zamudi priložnost, da ponudi še en nivo zaščite zasebnosti.

Vendar pa storitev nadomešča tako, da nudi zaščito, ki je ni mogoče najti pri mnogih drugih ponudnikih VPN. 

VyprVPN ima v lasti in upravlja vse lastne strežniške kmetije, odstranjevanje iz enačbe drugih izvajalcev, ki imajo običajno dostop do vaših podatkov.

Hitrost

Preden razkrijem zmogljivost hitrosti povezave VyprVPN, želim z vami deliti postopek, ki ga tu uporabljamo v zasebnosti Pixel, da določim ponudnikove številke za hitrost prenosa.

Tretja ekipa izvaja vse preizkuse hitrosti povezave VPN z gigabitno povezavo Ethernet na strežniku s sedežem v ZDA. Teste izvajamo z različico sistema Windows za ponudnikovo aplikacijo in se povežemo prek OpenVPN prek UDP.

Teste izvajamo s povezovanjem na 3 lokacije strežnika VPN - v Združenem kraljestvu, ZDA in Hong Kongu. 3 dni izvajamo teste 3-krat na dan, v vsakem krogu testov pa vsaj 4 ure.

Povprečna hitrost povezave VyprVPN 37,44 Mbps bi morala ustrezati vsem vašim najljubšim spletnim dejavnostim. Igre, skupna raba datotek P2P, pretakanje HD videov - vse to bi moralo biti gladko.

Cena

Shema oblikovanja cen VyprVPN se nekoliko razlikuje od večine storitev VPN, kot jih ponujajo dve ravni storitev, in ponujata obe stopnji kot mesečno in letno naročnino.

Osnovna naročnina VyprVPN ponuja zaščito VPN za do 3 naprave. Osnovni načrt prinaša mesečno plačilo približno cene naročnine na video streaming. Če se naročite letno, je strošek približno za polovico mesečno.

Poleg iste zaščite VPN, ki je ponujena v osnovnem načrtu, načrt VyprVPN Premium zajema do 5 naprav in vključuje Chameleon Protocol in VyprVPN Cloud. Slednja možnost uporabnikom ponuja lastni namenski strežnik VPN za podjetja (z namenskim IP-jem) in možnost povezovanja z obstoječimi aplikacijami in programi, kot je Salesforce.

VyprVPN Premium je nekaj mesecev več kot na osnovni načrt. Letni premijski načrt porabi tudi nekaj dolarjev na mesec nad osnovno možnostjo letne naročnine.

Osnovna naročnina je priporočena možnost za samske ali družinske uporabnike, medtem ko je majhna lastniki podjetij bodo morda želeli natančneje pogledati premijski razred.

Za oba programa sta na voljo 3-dnevna brezplačna preizkusna različica in 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

Alternativa

VyprVPN je optimalna rešitev za uporabnike, ki iščejo zmogljivega ponudnika VPN, ki ponuja napredne možnosti za poslovne uporabnike, ki želijo bolje zaščititi svoje pomembne spletne dejavnosti, povezane s poslovanjem.

Vendar pa za samske uporabnike in uporabnike z družinami obstajajo boljše možnosti, vključno s spodnjimi.

ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

ExpressVPN obstaja že dolgo in se je uveljavil kot eden vodilnih ponudnikov VPN v tej panogi.

Globalna pokritost strežnikov ExpressVPN je nekaj najboljšega v poslu, saj ima več kot 3.000 strežnikov v 94 državah po vsem svetu. Skupna raba datotek P2P je dovoljena na vseh teh strežnikih.

Plus, storitev opravi neverjetno delo pri odpiranju dostopa do pretočnih storitev na drugih območjih sveta, kot so Netflix, Hulu, BBC iPlayer in Amazon Prime.

Povezave, ki jih storitev zagotavlja, so dobro zaščitene s šifriranjem na ravni države, ponudnik pa varuje vašo zasebnost, saj ne beleži svojih spletnih dejavnosti in sprejema Bitcoin, da vaše plačilne podatke shrani v anonimno.

Podpora za stranke ponudnika je tudi med najboljšimi, s klepetom podpore 24/7, podporo po e-pošti, knjižnico za odpravljanje težav in še več.

Edina prava slaba stran je ta Cena ExpressVPN je nekoliko višja od mnogih drugih ponudnikov.

NordVPN

NordVPN logotip

NordVPN je tudi dobro uveljavljen in cenjen ponudnik VPN, ki ga ponuja visoka raven storitve po razumni ceni.

Storitev ponuja zelo prilagodljive možnosti zaščite, visoke hitrosti in dober dostop do pretočnih storitev.

Globalno strežniško omrežje ponudnika je sestavljeno iz 5.570+ strežnikov v 60 državah. NordVPN ponuja zanesljivo deblokiranje Netflixa, Huluja, BBC iPlayerja in številnih drugih pretočnih storitev.

Nizka cena NordVPN je odlična možnost za spletne popotnike, ki iščejo storitev šampanjca po ceni steklenice piva.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map