A legjobb VPN-k a Steam számára 2020-ban


A Steam vitathatatlanul a legjobb módja annak, hogy vásároljon és játsszon játékokat az interneten a Mac vagy a Windows PC-n, mivel letöltheti őket közvetlenül a merevlemezre az interneten keresztül..

Előfordulhat azonban, hogy a szolgáltatáshoz való hozzáférés le van tiltva, amikor csatlakozik az iskola vagy a munkáltató hálózatához, vagy előfordulhat, hogy nem fér hozzá ugyanahhoz a tartalomhoz, amelyet más régiók barátai tesznek. Ez a VPN-t minden játékos eszközkészletének nélkülözhetetlen részévé teszi.

A virtuális magánhálózat (VPN) használatával kikerülheti az útjában álló akadályokat, függetlenül attól, hogy azokat az iskola, a munkaadó informatikai munkatársai, a szülők vagy akár maga a Steam állította-e fel..

Ezenkívül a VPN más online tevékenységeit titokban tartja, biztonságban és megalapozatlanul tartja a harmadik felektől, például az internetszolgáltatójától vagy a feds.

Amikor fontolóra veszi a VPN használatát a Steam alkalmazásával, mindig gondosan mérlegelje a VPN kapcsolat sebességét, a globális szerver lefedettségét és az adatvédelmi oldalakat..

A játékkal kapcsolatos fájlméret néha hatalmas lehet, és bármilyen típusú tartalom letöltésekor mindig örömmel fogadjuk a gyors kapcsolatot. Eközben az átfogó globális kiszolgálói lefedettség hozzáférést biztosít a tartalomhoz, amelyet általában blokkolhat az ön térségében.

Ezen túlmenően az Ön személyes adatainak értékes értéke van, és minden illetékes VPN csúcsminőségű munkát végez az Ön személyazonosságának és online tevékenységeinek inkognitómód megőrzésében..

A legjobb VPN-ek a Steam-mel való játékhoz

Kiterjedt tesztelés után, Megállapítottam, hogy a következő 5 VPN a legjobb a Steamhez történő felhasználáshoz:

 1. ExpressVPN: Gyors kapcsolatok, széles kiszolgálói lefedettség, nincs napló
 2. NordVPN: Széles körű szerver lefedettség, gyors csatlakozási sebesség, elfogadható árak
 3. CyberGhost: Könnyen kezelhető, gyors sebesség, nincs napló
 4. IPVanish: Gyors összeköttetés, nincs napló, csúcsminőségű biztonság
 5. PrivateVPN: Nincsenek naplók, könnyen használható alkalmazások, gyors kapcsolatok

A következő kritériumok alapján értékeltem és rangsoroltam az 5 legfontosabb VPN-t:

 • Csatlakozási sebesség
 • Globális szerver lefedettség
 • Adatvédelem
 • Titkosítás

Itt található a legjobb VPN-k listája a Steam számára:

1. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN a legjobb választás a Steam felhasználók számára.

A szolgáltató gyors csatlakozási sebességet biztosít, lehetővé téve a játékok és frissítések gyors letöltését a Steam szerverekről.

Az ExpressVPN széles globális szerver lefedettséget is kínál, több mint 3000 szerverpel 94 országban. Ez a fajta lefedettség azt jelenti, hogy rengeteg tartalom-felszabadító képességgel rendelkezik kéznél.

A szolgáltató otthont ad a Brit Virgin-szigeteknek, ahol a kormány nem követeli meg a VPN-szolgáltatásokat, hogy az ügyfelek online tevékenységeit rögzítő naplókat tartsanak fenn, miközben kapcsolódnak a szolgáltatáshoz. Ez lehetővé teszi az ExpressVPN számára a teljes bejelentkezési szabályok betartását, és nem rögzíti a felhasználó online antikját.

Az ExpressVPN gyors kapcsolatait katonai titkosítás védi, így online utazásait és személyes adatait biztonságban tarthatja mások kíváncsi szemétől..

Öld meg a kapcsolóvédelmet a macOS és a Windows alkalmazásokban, biztosítva, hogy tevékenységeidet ne hagyják megfigyelés céljából. (A szolgáltató natív alkalmazásokat is kínál iOS és Android eszközökhöz.)

Ne feledje, hogy ez a szolgáltató csak 3 egyidejű kapcsolatot engedélyez egyetlen fiókhoz. Kiváló kompatibilitást kínál azonban az útválasztóval, megkönnyítve az összes eszköz védelmét.

Előnyök

 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Jól titkosított kapcsolatok
 • Öld meg a kapcsolóvédelmet Mac és Windows alkalmazásokban
 • Nincsenek felhasználói naplók

Hátrányok

 • Drágább, mint más szolgáltatóknál
 • Nincs védőkapcsoló-védelem a mobil eszközökön

LEGJOBB GŐZÖL: Az ExpressVPN az első választásom. Gyors kapcsolatai optimális módszert kínálnak a Steam-tartalom letöltésére, míg az online védelem segít elkerülni az akadályokat az út mentén. A szolgáltató 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, ezáltal kockázatmentes ajánlatot tesz a szolgáltatásuk kipróbálására.

2. NordVPN

NordVPN logó

Az NordVPN a 2. helyen áll a „legjobb VPN for Steam” rangsorban.

A szolgáltató gyors, jól védett kapcsolatokat kínál. A szolgáltatás kiszolgálóinak helymeghatározása - bár nem olyan optimális, mint az ExpressVPN - ugyanakkor rengeteg lehetőséget kínál a Steam vagy a helyi hálózati rendszergazda által esetlegesen felvetett akadályok feloldására..

A NordVPN semmilyen naplót nem tart, és kapcsolóval védett kapcsolatokat kínál. A katonai titkosítás távol tartja a rossz fiúkat, és online védi az adatlopásokat.

A natív alkalmazás támogatása elérhető a Windows, a MacOS, a Linux, az iOS, az Android és az Android TV platformokon. Ezen felül a böngészőn belüli streamerek örömmel veszik tudomásul, hogy a Google Chrome és a Mozilla Firefox platformokhoz elérhetők böngészőbővítmények..

Összesen 6 eszköz csatlakoztatható egyetlen NordVPN fiókon keresztül. Ráadásul a szolgáltató támogatást nyújt az útválasztók különféle gyártmányaihoz és modelleihez, lehetővé téve az összes eszköz egyszerre védelmét.

Az NordVPN két olyan funkciót kínál, amelyet a legtöbb VPN-szolgáltató nem kínál, ezek: a dupla VPN és az eltakarított szerverek.

A dupla VPN a forgalmat két VPN szerveren keresztül irányítja. Ez két rétegű titkosítást biztosít, amely nagy biztonságot nyújt, de lelassítja a kapcsolat sebességét. Az elrablott szerverek miatt a VPN-forgalom normál internetes forgalomnak tűnik, ami segít elkerülni az észlelést olyan túlságosan korlátozó országokban, mint Kína.

Előnyök

 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Nincsenek felhasználói naplók
 • Kettős VPN és eltakarított kiszolgálók érhetők el
 • Elfogadható árú

Hátrányok

 • A pontos kiszolgálóhelyek kiválasztása nehezebb, mint amilyennek lennie kellene

KIVÁLÓ ÉRTÉK: A NordVPN gyors kapcsolatot biztosít, rejtett titkosítást és jó befektetési megtérülést biztosít. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia ezt a szolgáltatót próbálkozásává teszi.

3. CyberGhost

CyberGhost logó

A CyberGhost vitathatatlanul a lehető legjobb lehetőség ebben a listában az első VPN-felhasználók számára. A szolgáltató alkalmazásai könnyen kezelhetők, és egyetlen egérkattintással megóvhatják a kapcsolatot.

A CyberGhost globális kiszolgálói lefedettsége nem igazán felel meg a listán szereplő többi szolgáltatónál, ám a világ legtöbb régiója továbbra is jól lefedett.

Ez a szolgáltató gyors kapcsolatot biztosít, azaz nem kell sokáig tartania, hogy a frissítéseket és az új tartalmat letölthesse kedvenc játékaihoz. Az Ön kapcsolatait katonai titkosítás védi, és rendelkezésre áll a gyilkos kapcsoló védelme.

A legkiválóbb személyazonosság-védelem elérhető, mivel a szolgáltató semmilyen naplót nem tart, és fizetésként elfogadja a Bitcoint.

Natív alkalmazások érhetők el a Windows, a MacOS, az Android, az Android TV és az iOS platformon. Böngészőbővítmények érhetők el a Chrome és a Firefox böngészők számára, és akár 7 eszköz egyidejűleg csatlakoztatható egyetlen fiókhoz.

A nagyszámú csatlakoztatott eszközzel rendelkező felhasználók különféle gyártmányú modellek és útválasztók útján tudják megvédeni magukat.

A szolgáltató ingyenes szintű szolgáltatást kínál. A kapcsolatok azonban lassabbak, néhány kiválasztott kiszolgálóra korlátozódik, és a csatlakozás előtt várakoznia kell egy sorban..

Míg általában csak néhány percig tart ahhoz, hogy csatlakozzon a VPN-kiszolgálóhoz, ne feledje, hogy késés lesz, ha ingyenes szolgáltatást választanak.

Előnyök

 • Jó csatlakozási sebesség
 • Nincs napló
 • Kiváló biztonság

Hátrányok

 • Hiányzik a szerver lehetőségei más szolgáltatókhoz képest

NAGY LEHETŐSÉGŰ ELSŐ ALKALMAZOTT FELHASZNÁLÓK: A CyberGhost kiváló lehetőség az első VPN felhasználók számára. Alkalmazásaik egy kattintás elleni védelmet nyújtanak, és a szolgáltatás nagyszerű munkát végez a magánélet védelme mellett. 45 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

4. IPVanish

IPVanish-logo

Az IPVanish gyors kapcsolatokat és ipari szintű adatvédelmi és biztonsági védelmet biztosít.

Noha a szolgáltató nem nyújt annyira átfogó globális szerver lefedettséget, mint a listán szereplő többi felhasználóhoz képest, ennek lefedettségének továbbra is elegendőnek kell lennie a legtöbb felhasználó igényeihez.

A natív alkalmazás támogatása elérhető a macOS és a Windows platformon, valamint az iOS, Fire TV, Chromebook és Android eszközökön.

A szolgáltató nagylelkű 10 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé egy számlán. Ezenkívül a felhasználók egyetlen csatlakozási ponton keresztül megvédik az összes csatlakoztatott eszközt az útválasztó beállításával a kiválasztott modellektől, amelyek együttműködnek a szolgáltatóval.

Az alkalmazások egy obfuzációs funkciót kínálnak, hogy a titkosított kapcsolatot normál forgalomként elrejtsék, így a VPN használata kevésbé nyilvánvaló..

Sajnos fizetési adatait itt nem védik megfelelően, mivel az IPVanish nem fogadja el a Bitcoin fizetéseket.

Előnyök

 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Megbízható csatlakozások
 • Oblózás funkció
 • 10 párhuzamos csatlakozást tesz lehetővé

Hátrányok

 • A kiszolgáló lefedettsége nem olyan széles, mint a többi szolgáltatónál
 • Nincs Bitcoin fizetési lehetőség

Megbízható és biztonságos: Az IPVanish átlag feletti védelmet nyújt a Steam felhasználók számára. A kapcsolat sebességének és biztonságának keverékét kínálják, miközben az online tevékenységeket a radar alatt tartják. 7 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre.

5. PrivateVPN

PrivateVPN logó
A PrivateVPN újabb a jelenetnél, mint a listán szereplő többi szolgáltató, ám ezek az iparban gyorsan jó hírnevet szereznek..
A szolgáltató gyors, jól védett kapcsolatokat kínál, katonai titkosítást biztosítva az online tevékenységek elkerülése érdekében.
Natív alkalmazások érhetők el a macOS és a Windows platformon, és az Android és iOS platformoknak köszönhetően Ön is lefedi az alkalmazást. Plusz, ha Kodi felhasználó, a PrivateVPN Kodi kiegészítőt kínál.
Legfeljebb 6 egyidejű kapcsolat létesíthető a szolgáltatással egyetlen fiókon keresztül. Ezenkívül a kiválasztott útválasztók konfigurálhatók az összes csatlakoztatott eszköz védelmére.

A PrivateVPN szigorúan nem jelentkezik-e, így nincs bizonyíték az online bűnözéshez kapcsolódóan. A Bitcoint itt fogadják el.

A szolgáltatás jobban tudna működni, ha a globális szerver lefedettségről számol be, mindössze 100 szerver van 59 ország között.

Előnyök

 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Kiváló adatvédelem
 • Elfogadja a Bitcoint

Hátrányok

 • A globális szerver lefedettséget javítani kell

CSATLAKOZÁSOK RÉSZE: A PrivateVPN tökéletes azoknak a családoknak a számára, amelyeknél a házban egynél több Steam gamer van, mivel a szolgáltató egyszerre akár 6 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé egyetlen bejelentkezéshez. A pénzügyi kockázatnak kitett felhasználók számára a szolgáltató 30 napos pénz-visszafizetési garanciát élvez.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Steam használatával?

Noha minden bizonnyal ingyenes VPN-t használhat a Steam mellett, szerény véleményem szerint nem fogsz elégedett lenni, és határozottan sürgetem, hogy ne tegye ezt meg..

A ingyenes VPN-kapcsolat sebessége általában alulteljesítő, és lassú sebesség azt jelenti, hogy hosszabb időt igényel az új játék letöltése és a cselekvésre való áttérés. És a Steam az azonnali kielégítő játékról szól, igaz?

Ráadásul néhány ingyenes VPN arra készteti Önt, hogy várjon egy sorban a csatlakozás előtt, ami visszatér minket az egész „azonnali kielégülés” kérdéshez..

Is, Az ingyenes VPN-k ismertek naplók vezetésére a felhasználók online tevékenységeit, gyakran értékesítve az információkat a hirdetőknek és más érdekelt feleknek. (Ha ingyenes szolgáltatást kap az interneten, nagy esély van arra, hogy Ön és személyes adatai értékesítik őket. Csak kérdezd meg a Facebook-ot vagy a Google-t.)

Mindezek az okok teszik az ingyenes VPN és a Steam használatát az optimálisnál kevesebb megoldásként.

Ne feledje, ha VPN-t használ a Steam segítségével

Miközben a VPN-t használja a Steam eléréséhez, kiváló megoldás azoknak a felhasználóknak, akik számára a szolgáltatás blokkolva van a helyi hálózathasználati házirendek miatt (amelyeket a hálózati rendszergazdák vezethetnek be az iskolában vagy a munkahelyen, vagy akár otthon is anya vagy apa) , vannak kockázatok a szolgáltatás használatával kapcsolatban.

A Steamnek a játékkiadókkal kötött szerződései hasonlóan a regionális korlátozásokhoz, amelyeket a film- és televíziós stúdiók vetnek fel a Netflix streaming tartalmára, a játékok és azok letölthető tartalmának értékesítését a világ bizonyos régióira korlátozzák..

A Steam letilthatja és blokkolhatja a fiókját, ha VPN-t használ a szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez. Noha a játékszolgáltató általában nem blokkolja azokat a felhasználókat, akik VPN-t használnak az iskolai vagy munkahelyi akadályok elkerülése érdekében, komolyan vonják össze a szolgáltatást a világ olyan régióiban való elérésével, ahol általában nem lenne hozzáférésük..

Bár mindig létrehozhat egy másik Steam-fiókot, ha blokkolva van egy VPN használata miatt, elveszíti az összes játékhoz és tartalomhoz való hozzáférést, amelyet a régi fiókjánál vásárolt meg..

A Lyncconf Games „Gamer Hand” licence, CC CC 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 37

map