Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години


Провела сам неколико недеља тестирајући популарне виртуелне приватне мреже (ВПН) са популарним провајдерима на мрежи.

Резултати су ту, а ЕкпрессВПН је најбољи ВПН који се користи за заштиту мрежних сесија за покер столове у 2019. Овај провајдер нуди одличну приватност, убијање веза заштићених прекидачима и врхунску покривеност глобалног сервера..

ЕкпрессВПН чува онлајн активности онлајн покер играча без заштите од знатижељних очију, штити вас на више платформи уређаја, спречава ДДоС нападе и још много тога.

Изјава о одрицању одговорности: Закони о коцкању на мрежи су изузетно сложени и разликују се од једне локације до друге. Не охрабрујемо или оправдавамо илегално коцкање на мрежи или употребу ВПН-а да би преварили географске локације у сврху кршења локалних закона. Важно је да темељно истражите законе своје државе / државе пре употребе ВПН-а за приступ веб локацијама на мрежи.

Contents

Најбољи укупни ВПН за Онлине Покер

ЕкпрессВПН лого Најбољи укупни ВПН за Онлине Покер
ЕкпрессВПН
Врхунска заштита приватности и глобална покривеност сервера

ЕкпрессВПН пружа свеобухватну заштиту приватности, уз строгу политику забране евиденције и спремност да се заштити приватност претплате путем Битцоина.

Провајдер такође нуди широку глобалну покривеност сервера, убијање веза заштићених прекидачима и одличне брзине преузимања за ажурирања и друге мрежне активности.

Ако сте онлајн покер играч који не жели да се коцка на ВПН заштиту, ЕкпрессВПН је провајдер за вас.

Приватност је посебно важна за играче на мрежи покера, јер ако је ваше коцкање на мрежи изложено, могли бисте бити изложени новчаним казнама - у најмању руку, можете изгубити добитак и друге новце које сте можда уложили у акције клађења на мрежи..

Овај провајдер нуди неке од најбољих заштита приватности у ВПН индустрији. Базиран је на Британским Девичанским острвима прилагођеним приватности и следи стриктно политика без записивања, што значи да нема записа о вашим мрежним активностима док сте повезани на ВПН мрежу провајдера.

Додатни слојеви приватности доступни су захваљујући спремности ЕкпрессВПН-а да прихвати Битцоин у замену за његове услуге и убити заштитну склопку нуди се у свим својим апликацијама (које су доступне за велики број десктоп и мобилних платформи, као и за бројне рутере).

ЕкпрессВПН тврди да је продужење рада сервера импресивних 99,9%, а морам рећи и да никад нисам имао проблема са везама док користим овај провајдер.

Онлине покер столови налазе се на бројним локацијама широм свијета, што свеобухватну глобалну покривеност чини важним фактором када се узима у обзир ВПН. Сервери ЕкпрессВПН-а су добро лоцирани, са 2.000+ сервера у 94 земље, пружајући неке од најширих глобалних покривености сервера у индустрији.

Овај провајдер дефинитивно није кандидат за најбољи ВПН буџета, јер наплаћује 12,95 УСД месечно за месечну претплату и 6,67 УСД / месечно за годишњу претплату (уз 30-дневно гарантно враћање новца). Међутим, одличан свеукупни ниво услуге значи да је то одлична вредност за новац.

Најбољи онлајн ВПН Покер ако имате буџет

ЦиберГхост лого Најбољи онлајн ВПН Покер ако имате буџет
ЦиберГхост
2,75 долара месечно за њихов трогодишњи уговор

ЦиберГхост пружа одличан ниво заштите, а истовремено оставља пуно у вашој банковној пошти да се покупи.

Провајдер нуди врхунску заштиту приватности и убија везе заштићене прекидачем.

Ако сте онлајн покер играч који би радије уштедио новац за следећу повишицу улога или улазницу за следећи велики покер турнир, ЦиберГхост ниска цена од 2,75 долара месечно за 3 године услуге учиниће то заиста атрактивном ВПН опцијом.

Међутим, привлачност ЦиберГхоста не престаје на ниској цени. Такође нуди брзе, убити преклопнике заштићене везе, заједно с одличном заштитом приватности.

Заштита приватности ЦиберГхоста укључује строгу заштиту политика без записивања, што значи да не воде евиденцију о вашим мрежним активностима док су повезани на њихову ВПН мрежу и опцију плаћања Битцоин-ом која штити податке о плаћању.

ВПН мрежа сервера провајдера има преко 3.000 сервера који се налазе у преко 60 земаља широм света.

ЦиберГхост је најбоља опција за било ког играча на покеру који жели да уштеди неколико долара, док истовремено добија свеобухватну заштиту за своје интернет активности.

Бест Онлине Покер ВПН Ако сте и ви торент

ЕкпрессВПН лого Бест Онлине Покер ВПН Ако сте и ви торент
ЕкпрессВПН
Изврсна заштита приватности и брзе везе

ЕкпрессВПН је најбољи избор за покер играче који такође верују у дељење богатства када су у питању датотеке.

Пружалац услуге нуди одличан начин заштите ваших П2П сесија дељења датотека, брзим, прекидачким прекидачима и оптималном заштитом приватности.

Ако сте тип интернетског покера који такође воли коцкати преузимајући најновији и највећи садржај издавача игара, музике и видео садржаја, пожелећете да уложите нешто новца у ЕкпрессВПН. Ова опција пружа заштитне могућности прекидача и свеобухватне заштите приватности тхе тхе понуде за најбољег ВПН провајдера како би заштитили ваше бујице.

Овај провајдер штити ваше секције мучења од излагања вашем даватељу интернетских услуга или било којој врсти адвоката забавне индустрије пружајући ефикасну помоћ убити заштитну склопку да прекинете своју интернетску везу ако изгубите контакт са ЕкпрессВПН серверима. Међутим, 99,9% продуженог рада сервера значи да се вјероватно неће показати као проблем.

За разлику од неких ВПН услуга, ЕкпрессВПН дозвољава бујице на свим својим 2.000+ сервера који се налазе у 94 земље.

ЕкпрессВПН има пребивалиште на Британским Девичанским острвима, где влада поштује приватност на мрежи. То значи да се провајдер задржава без трупца било које врсте, никад не пратите ваше интернетске трикове. Ово вам помаже да сачувате тајну дељење датотека, као и своје покер активности.

Провајдер такође показује проторрент став омогућавајући активности на свим својим серверима, а не само на неколицини одабраних. Дељење вашег садржаја ће такође кликнути на лепом снимку, пошто је провајдер редовно пружао импресивне брзине преузимања 95 Мбпс.

Тарифа од 12,95 УСД месечно ако идете за опцију месечне исплате и Наплата 6,67 УСД месечно за годишњи план су најскупље у овом прегледу. Међутим, услуге које пружалац пружа више него оправдавају његове цене.

Најбољи онлине ВПН Покер, ако такође стремирате

ЕкпрессВПН лого Најбољи онлине ВПН Покер, ако такође стремирате
ЕкпрессВПН
Пружа подршку Нетфлик-а и Хулу-а у бројним земљама

ЕкпрессВПН нема вршњака када је у питању узимање пот за најбољи стреаминг ВПН. То је једна од ретких ВПН услуга која нуди заиста поуздано деблокирање Нетфлика.

ЕкпрессВПН је ваша најбоља опклада за ВПН да заштитите свој Нетфлик и друге стреаминг бинге. Провајдер нуди брзе везе, свеобухватну глобалну покривеност сервера и одличне ресурсе да их одржи у игри.

Нетфлик је увек будан за кориснике који покушавају да приступе садржају одређеног региона ван тог региона. (Њихови уговори са добављачима садржаја одређују да садржај може бити стримисан само гледаоцима на одређеним локацијама.)

Дакле, Нетфлик стално пази на бројне везе које долазе с једне ИП адресе, што је добар показатељ да гледалац користи ВПН. Кад се то открије, стреамер блокира ИП адресу ВПН-а спречавајући да се повеже на Нетфлик сервере.

Тада је на ВПН провајдеру постављен нови сервер, са другачијим ИП-ом. Неки провајдери једноставно немају ресурсе да наставе да играју ову игру виртуалног удараца.

Срећом, постоје провајдери који добар део својих финансијских средстава посвећују одржавању приступа Нетфлику отвореним за своје претплатнике. ЕкпрессВПН је најбољи од ових провајдера.

Током тестирања стриминга, ЕкпрессВПН је увек пружао одличну пропусну ширину (просечно на 95 Мбпс), а њихове везе су испоручивале несметано струјање уз мало чекања да се видео не почне репродуковати - чак и 4К садржај!

Заштита приватности овог добављача једна је од најбољих у ВПН индустрији и покриће вас када се вратите на сто са картицама. Следи строга политика без записивања, што значи да не чува никакве записе о вашим мрежним активностима док сте повезани са серверима провајдера.

ЕкпрессВПН такође прихвата Битцоин као плаћање за своје услуге, а такође нуди убити заштитну склопку у својим апликацијама (које су доступне за велики број десктоп и мобилних платформи, као и за бројне рутере).

ЕкпрессВПН нуди импресивно 99,9% продуженог времена сервера, што могу да потврдим, јер никада нисам имао проблема са везама током коришћења овог провајдера. Провајдер такође нуди 2,000+ сервера у 94 земље, пружа одличну снагу за деблокирање Нетфлика за већину планета.

12,95 УСД месечно (6,67 УСД месечно ако се одлучите за једногодишњи уговор) дефинитивно сврстава ЕкпрессВПН као провајдера високих цена, али премиум услуга је вредна премиум цене.

Зашто нам можете веровати

Поздрав поново свима! Ја сам Цхрис Хаук. Имам 20 година искуства у ИТ индустрији, развоју апликација и веб локација, пружању подршке за радне површине (и путем телефона и на лицу места), изградњи и поправци рачунара, раду у мрежној администрацији и још много тога.

Иако сам играч од младости, никад нисам био велики играч покера. Међутим, могао бих да играм врашку карташку игру рата током кишног летњег дана.

Међутим, играње на мрежи је дуго моја страст, тако да сам играо прилично покера на мрежи од када сам га упознао.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Приликом тестирања виртуелних приватних мрежа (ВПН-ова), Пикел тим за приватност тестира их на исти начин на који бисте их могли користити: у овом случају за играње онлине покера. Купили смо претплате на 14 најбољих ВПН услуга које су данас на располагању.

Ми развијамо и користимо јединствене методе испитивања осмишљен тако да сваки ВПН крене кроз његове кораке, са циљем да се одреди који ће вам провајдер понудити најбоље онлине покер искуство.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Имајући то у виду, обавио сам темељите тестове брзине везе на свакој од 14 ВПН услуга.

Пре тестирања било које од ВПН услуга, важно је прво подесити базно мерење извођењем тестова брзине везе користећи моју незаштићену ИСП везу која је АТ&Т У-Версе 1-гигабитна интернетска веза.

Једном када поставим основну линију за перформансе које добијам својом незаштићеном везом, затим се повезујем са сваким провајдером, један по један и изводим исти тест брзине везе 3 пута дневно током 3 узастопна дана.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

За сваку сесију тестирања повезујем се са ВПН сервером који се налази у мојој матичној земљи (Сједињене Државе) и такође са ВПН сервером који се налази у другој земљи. (Увек се повезујем са сервером у истом региону као и покер столић на који се повезујем - Уједињено Краљевство, овог пута.)

Тестови су развијени да симулирају успешност ВПН провајдера у различитим данима у недељи, у различито доба дана, како за домаће тако и за стране сесије играња.

Поред тестирања са стандардним услужним програмима попут Спеедтест апликације на свом Мац рачунару, играм и покер на мрежи док сам повезан на сваки ВПН. Ово ми помаже да утврдим колико добро провајдер одговара јединственим потребама игре.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

По чему се Пикел Приваци приступ ВПН тестирању разликује од приступа осталим сајтовима?

Док користимо алате попут Спеедтест-а, наше тестирање не ограничавамо само на то и називамо га даном. Не, ми једноставно нисмо такве врсте људи.

У овом чланку сам прво провео сате и сате истражујући проблеме са којима се суочавају онлине покер играчи. (Знам више него што би скоро ико икад марио да сазна о законима о покеру на мрежи у Сједињеним Државама.) Тада сам утврдио како ВПН може помоћи играчима да боље уживају у свом времену за столовима на мрежи..

Да бих то постигао, играо сам бројне руке интернетског покера. Признајем да вјероватно већина мојих читалаца не сматра жртвом. Међутим, ја нисам морски пас, а дању веш се крећем брже од Супермана.

Нисам претерано скроман да бих могао рећи да ови напори резултирају неким најопсежнијим информацијама које се могу наћи на вебу када је у питању проналазак најбољег ВПН-а за употребу са Онлине Покером.

Овај чланак пружа опсежан поглед на предности и недостатке употребе ВПН-а за заштиту ваше интернет везе док се такмичите за онлине покер столовима. У овом мисивеу подијелити ћу податке о томе како вам ВПН може омогућити да коцкате за новац без страха од било чега осим Лади Луцк и како ВПН може побољшати и заштитити ваше друге мрежне активности.

Када дођете до краја овог чланка, уверен сам да ћете имати више него довољно информација за доношење интелигентне одлуке на који ВПН ћете бити спремни уложити новац да бисте заштитили своје интернет покер сесије.

Зашто вам треба ВПН за Онлине Покер

Кориштење виртуалне приватне мреже (ВПН) штити ваше мрежне активности од знатижељних очију шифрирањем и анонимирањем ваше интернетске везе. ВПН то постиже тако што своју везу покрива у шифрованој цеви, сакривајући своја путовања баш као што је тунел за воз.

ВПН апликација усмерава ваш интернет саобраћај преко шифроване везе на сервере ВПН провајдера. Затим се сервери повезују са жељеним садржајем корисника (веб локација, датотеке, видео, итд.), Вративши садржај назад кориснику преко шифроване везе.

У овом тренутку, вероватно ћете помислити: „Све је то сјајно, али како ми ВПН помаже када играм покер на мрежи?“ То је сјајно питање. Али, зашто бисте иначе читали овај чланак? ВПН нуди бројне погодности за он-лине покер играче.

ВПН може да вас заштити од дистрибуираних ускраћивања услуге (ДДоС) напада других конкурената. ВПН такође може отворити приступ мрежном садржају до којег обично немате приступ и омогућити вам да играте неколико руку покера са рачунара или мобилног уређаја док сте у школи или на послу.

У овом чланку ћу описати проблеме са којима се можете суочити приликом играња покера на мрежи, а такође детаљно објаснити како вам ВПН може помоћи да решите те проблеме.

Предмети које ћемо покрити укључују:

 • Како ВПН штити вашу приватност док играте онлине покер
 • Како ВПН спречава ДДоС нападе док играте онлине покер
 • Како се ВПН штити од напада замаха
 • Како ВПН деблокира онлајн покер у школи или на послу
 • Како ВПН отвара приступ географски ограниченом садржају
 • Како вас ВПН деблокира са стола за онлине покер са којег сте били забрањени

Како ВПН штити вашу приватност док играте онлине покер

Када играте покер на мрежи, Ваша приватност је од највеће важности. Ако живите у подручју где је играње интернетског покера за стварне новце забрањено, као што је већина Сједињених Држава, можете изгубити сав свој добитак ако сте открили коцкање на мрежи. (Само Невада, Њу Џерси, Делавер и ускоро Пенсилванија дозвољавају коцкање на мрежи када је у питању стварни новац.)

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Будући да интернетске покер компаније желе да остану на десној страни власти, такође су у потрази за играчима који приступају њиховим столовима из подручја у којима он-лине покер није дозвољен. Ако открију да сте у забрањеној регији, могли би да вам сачувају све добитке и забране вас за столовима.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

ВПН који нуди одличну заштиту за играче на мрежи покер ће понудити свеобухватну заштиту приватности. Они ће укључивати и смјештај у земљи прилагођеној приватности, као и строго држање политика без записивања када је у питању праћење мрежних активности корисника док је повезан на њихове сервере.

Опције приватног плаћања, попут спремности за прихватање опција приватног плаћања као што је крипто валута Битцоин, су бонус.

ВПН са потпуном услугом такође ће заштитити вашу приватност пружајући везу заштићену прекидачем. А килл свитцх потпуно искључите интернетску везу рачунара или уређаја ако изгубите контакт са ВПН серверима провајдера. То спречава да ваша веза буде отворена за посматрање.

Како ВПН спречава ДДоС нападе док играте онлине покер

Да ли сте икада имали толико радних или школских задатака одједном да се осећате преплављени и једноставно затворите, не можете ништа да урадите? То је слично ономе како изгледа ДДоС (дистрибуирано ускраћивање услуге) на циљани рачунар.

А ДДоС (дистрибуирано ускраћивање услуге) напада је када незадовољни играчи покера или нека друга мање заслужна странка усмери армију рачунара (и других повезаних уређаја на које су преузели контролу) како би формирали ботнет, што је низ повезаних рачунара који сваки обавља исто задатак.

Бонетнет шаље огроман број захтева на циљану ИП адресу, што резултира тиме да је интернет веза циљаног уређаја (обично сервер или друга врста рачунара) надјачана захтевима који се шаљу на њеном путу. То резултира тиме да се веза наведеног циља успорава или чак потпуно искључује.

По правилу, већина ДДоС напада у вези са покером није усмерена на појединачне играче, већ је уместо на саме сервере за покер на мрежи. Много је извештаја о покушајима скидања онлине покер сервера, обично током такмичења високих улога, „милион долара“.

Кривци су обично хакери који од интернетских покер компанија траже „откупнину“ новца и траже разне износе како би повратили повезаност у покер “собама“.

Међутим, било је случајева да су нападачи покренули ДДоС нападе против једног играча, обично рањивог играча у хеад-уп игри. Ако је веза играча прекинута и не може да настави да игра, време које је додељено за њихову игру истиче, а играч подразумевано губи.

Иако је у потпуности компанија која води интернетски покер казино како би заштитила своје сервере од ДДоС напада, поједини играчи могу се помоћу ВПН-а заштитити од таквих напада.

ВПН штити од ДДоС напада од сакривање ваше стварне ИП адресе и замена адресе једног од њихових ВПН сервера. Сакривањем ваше ИП адресе од детекције, ВПН знатно отежава успешан напад против ваше везе.

Иако ДДоС нападачи могу покушати ратовати на ВПН вези, провајдери користе посебне технике ублажавања да би се одбранили од таквих напада. Пружаоци услуга могу препознати ове врсте напада и бранити се против њих.

Када ВПН провајдер открије ДДоС напад (препознају их када долази до великог броја захтева са више ИП адреса), активирају своју одбрану, користећи специјални софтвер за ДДоС филтере да блокира напад, као што је илустровано у наставку.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Када ВПН провајдер има исправну ДДоС одбрану, видећете врло мало успоравање ваше ВПН везе у случају напада.

Како се ВПН штити од напада замаха

Прво, можда се питате: „Ја, шта је напад замаха?“

Напад проваљивања је када страна упути лажни хитни позив локалној полицији или другој владиној агенцији која се бави безбедношћу грађана и каже да постоји хитно стање, попут претње бомбом, убиства у току или друге врсте кризе која се дешава у локацију жртве. Испитаници долазе, обично са појачаним осећајем опасности.

Иако није било ниједног објављеног случаја превијања против интернетских покер играча, то се може догодити. Ако имате несрећу да у лонцу избаците погрешну особу или их иритирате својим стилом игре, изнервирани појединац може извршити напад против плова. Иако би се напад из пливања могао извести из више разлога, уобичајени мотив је освета.

Замах обично открива физичку адресу жртве помоћу ИП адресе циља да би се добила општа локација, пратећи друге ресурсе, као што је Гоогле претрага, како би сузио стварну локацију жртве. (Погледајте се на Гооглеу или Бингу некад - бићете шокирани колико су ваше информације доступне широј јавности.)

Када се полиција пошаље да провери „хитну ситуацију“, они не знају шта да очекују, што понекад резултира трагедијом. Најмање један инцидент с сваттингом резултирао је смрћу недужног човјека.

ВПН вас штити тако што блокира приступ вашој стварној ИП адреси, чинећи да се чини да се налазите негде другде. Ако сваттер покушава да открије вашу локацију, видеће само ИП адресу једног од серверских фарми ВПН провајдера и нико не прелази.

Како ВПН деблокира онлајн покер у школи или на послу

Иако ја лично не видим која је штета у игрању неколико руку покера док сте у паузи у школи или вашем радном месту, те институције се не слажу са мном..

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Из неког чудног разлога, чини се да обе ове институције верују да би требало да проведете читаво своје време радећи на задатку, а не на блефирање осталих играча за које имате два пара, високо. Ипак, видите ли штету у игрању неколико брзих руку док једете ручак? Свакако не знам.

У прошлости сам имао довољно среће да имам супервизоре који нису имали ништа против тога да се мало одморим док сам појео пету шољицу кафе током паузе од средњег јутра. Међутим, такође сам радио за шефове који се мрште на било којем коришћењу Интернета, а који не укључује директно ваш опис посла.

Тренутно имам среће да имам посао који заправо укључује играње игара у опису посла. То значи да сам плаћен да играм игре у време компаније. (Ок, само игре о којима сам добио задатак да пишем, али то је још увек прилично леп посао!)

Током година открио сам да је ВПН најпоузданији начин приступа готово било којој врсти блокираног садржаја, посебно садржају који је блокиран у школи или на послу.

ВПН шифрира моју интернетску везу и на тај начин спречава администраторе радне или школске мреже да открију моје мрежне пропусте и не могу блокирати оно што не могу открити..

Имајте на уму: можда нећете моћи да користите ВПН ако користите рачунар који сте добили од послодавца или школе. Већина институција своју опрему закључава прилично чврсто, једноставно из безбедносних разлога. Дакле, вероватно ћете требати да користите сопствени рачунар или уређај.

Како ВПН отвара приступ географски ограниченом садржају

Док прегледавате блог свог омиљеног интернетског казина, открићете нови покер турнир од милион долара. Међутим, играчи у вашем региону не испуњавају услове! УГХ!

То се дешава поприлично. Такође ће се видети да ће се то догодити и за друга искуства на мрежи, као што су друге врсте игара, па чак и стриминг садржаја који је доступан само у одређеним регионима.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Многе виртуелне покер собе ограничавају турнире на одређене регионе, што значи да можда нећете увек имати прилику да закуцате у саксији на вашем омиљеном виртуелном столу.

Поред тога, многе земље ограничавају клађење стварног новца на одређене области. (Само четири државе у САД-у тренутно омогућавају својим грађанима да користе стварни новац у виртуалним коцкарницама.)

Могуће је да је најбољи начин да учествујете у покер турнирима са географским ограничењима или да приступите интернетским коцкарницама у којима се новац може уложити на турнирима употреба ВПН-а.. ВПН може отворен приступ овим могућностима за коцкање захваљујући својој способности да „превари“ вашу локацију.

ВПН нуди „Превара локације“ својим корисницима. То значи да може изгледати као да се налазе у регији која се разликује од ваше физичке локације. Да, рачунар вам је можда у кући у Илиноису, али са остатком света, изгледа да се повезује из Лондона, Енглеске.

Када разматрате ВПН провајдера за било коју мрежну активност, увек проверите да ли покрива глобални сервер који сваки провајдер нуди. Што више локација на серверу, то је више могућности за отварање приступа блокираном садржају.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Погледајте мапу глобалног сервера ЕкпрессВПН-а ако желите да сазнате како изгледа врхунско покривање глобалног сервера.

Како вас ВПН деблокира са стола за онлине покер са којег сте били забрањени

Дозволите ми да кажем да сам сигуран да нико од мојих читалаца не би варао за столом са виртуалним картама или малтретирао друге играче са картама. Међутим, из већег броја разлога можете лако бити забрањени због виртуелних столова за играње и других веб локација и услуга.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Они могу да укључују:

 • Хакирање
 • Непристојан према другим играчима
 • Имате компромитован рачун
 • Понашање попут нежељене поште
 • Дељење налога
 • Употреба ВПН-а (ово се разликује од сервера до сервера; обавезно се обратите администратору сервера за више информација)

Администратори могу блокирати играча са стола за коцкање забраном његовог корисничког имена или ИП адресе. Систем памти оба бита информација како би блокирао играча користећи било који од њих.

Иако ВПН сигурно не може променити ваше корисничко име, он вам може дати нову ИП адресу дајући вам виртуална ИП адреса, као што је приказано на слици испод. Ова ИП адреса раније није коришћена на столовима за коцкање, тако да ћете поново имати приступ табелама.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Међутим, имајте на уму да ће, пошто користите други налог, почети од почетка, без приступа претходним добицима.

Савети за коришћење ВПН-а за играње онлине покера

Већина онлине покер играча такмичи се на машинама које користе Виндовс или мацОС оперативне системе. Многе интернет странице за покер такође нуде апликације за иОС и Андроид. Сви ВПН-ови које сам тестирао у овом чланку раде на тим платформама.

Поред доступности за рачунаре и мобилне уређаје које користите, такође препоручујем да размислите да ли ВПН ради са рутером који користите. Ако то учини, ВПН се такође може користити за заштиту других повезаних уређаја, попут ваших играћих конзола, стриминг уређаја и паметних телевизора.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Још једна ствар: Ако желите да побољшате своје пинг бројеве, као и брзину своје интернет везе, радо ћу вас обавестити да постоји једноставан и прилично јефтин начин да то учините..

Кад је то могуће, повежите рачунар или други повезани уређај на локални рутер помоћу антене Етернет кабал.

Ово неће бити могуће на већини мобилних уређаја. Међутим, овај трик можете да искористите са рачунаром, играћим конзолама и другим повезаним уређајима, као што су сет-топ стреаминг бок-ови. Сви ови уређаји могу у потпуности искористити овај побољшани начин повезивања на Интернет.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Већину свог рада на мрежи радим (и играм) у својој матичној канцеларији која је на жалост смештена на другој страни моје куће одакле АТ&Поставио сам мој рутер (иза телевизора, у предњој соби).

Иако је то одлична локација за мој Аппле ТВ, Амазон Фире ТВ и Смарт ТВ, није баш сјајно место када су у питању моји рачунари и играће конзоле, који се налазе у канцеларији.

Дакле, преузео сам на себе да користим кабл од 50 фт и 100 фт., Као и Етхернет хуб, за покретање жичане интернет везе са мојом канцеларијом, као што је приказано на горњим сликама.

Постоје неки читаоци који ово сматрају мало претјераним. Међутим, минималан износ уложеног труда и новца који је потребан да би се ово постигло било је вредно унапређења брзине пинга и везе коју сам добио заузврат.

Када ме повеже Ви-Фи, моје просечне мере Спеедтест.нет мерене у брзини везе 238 Мбпс и просечно време пингања од 4 мс.

Моја Етхернет веза показала је знатно побољшана очитања, са брзином моје везе која је долазила на 580 Мбпс, а број пинг-а је пао на 2 мс. Етхернет метода повезивања у основи је удвостручила перформансе моје мрежне везе!

Дакле, ако тражите лак начин да побољшате интернетску везу, користите Етхернет каблове да бисте се повезали на рутер уместо Ви-Фи-ја. Бићете задовољни резултатима.

Методе бодовања путем ВПН-а

Када је Пикел Приваци Приваци тим почео да развија систем бодовања коришћен у овом чланку „Бест ВПНс то Плаи Онлине Покер 2019“, урадили смо то са циљем да се побољшају методе коришћене у чланцима „Бест фор“ ранијих година.

Имајући то у виду, истраживали смо и пажљиво размотрили најважније факторе које би требало узети у обзир приликом тражења ВПН-а који нуди најбоље могуће искуство играња на мрежи покера.

У наредним областима делит ћу информације о томе шта смо сматрали важним приликом развоја нашег система бодовања. Такође ћу објаснити зашто је сваки фактор важан и како смо тестирали и оценили сваку категорију да бисмо одредили рангирање сваког ВПН-а.

Главни фактор: Како оцењујемо рангирање приватности

Приватност је сигурно најважнија ствар када истражујете најбољи ВПН за употребу када се спремате за онлине покер столом. Без свеобухватне заштите приватности ризикујете да будете изложени стварној локацији и идентитету, што доводи до могућности губитка свих ваших добитка.

Да бисмо постигли приватност, прво погледамо где се налази ВПН провајдер. Да ли је земља поштовала приватност својих грађана? Или је потребно да ИСП-ови и ВПН-ови прате и спремају записе везане за мрежне активности својих купаца?

Надаље, истражујемо да ли провајдер води било какве записе. У идеалном случају, ВПН неће чувати никакве записнике. Нитко није посао шта радиш на мрежи. Ми у то чврсто верујемо.

Коначно, истражујемо облике плаћања. Да ли провајдер прихвата приватне облике плаћања, попут крипто-валуте Битцоин? Битцоин и други облици крипто валута сматрају се анонимним, што га чини савршеним начином плаћања услуга осетљивих на приватност, као што су ВПН.

Како оцењујемо глобално покриће сервера

Сматрам да је покривеност глобалног сервера другим важним фактором када се ВПН разматрају за употребу док се играју покер на мрежи.

Што више локација на серверу има ВПН провајдер, имаћете више приступа међународним покер серверима, другим врстама сервера за играње и разним врстама мрежног садржаја који иначе није доступан у вашем региону.

Покривеност сервера ВПН провајдера рангирамо према укупном броју земаља у којима провајдер има своје сервере - што више локација сервера, бољи је резултат.

Како тестирамо и оцењујемо брзину везе

Брзина везе од 3 Мбпс или бржа требала би бити више него довољна за играње покера на мрежи. За већину интернетских коцкарница, све потребне графичке датотеке и остале датотеке за подршку се чувају на тврдом диску рачунара или медијуму за складиштење другог уређаја..

Једини подаци који се шаљу напријед и назад су они који су потребни за ажурирање ваших и противникових понуда и других података везаних за руке. Неки играчи тврде да је диал-уп веза довољна само у малој прилици.

Међутим, уважићете брзу интернетску везу приликом преузимања почетних датотека потребних за играње покера, као и ажурирања и слично. Такође, брза веза је корисна када се бавите другим онлајн играма, као што су други облици играња, стриминг музике или видео записа и торрентинг датотека.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

При тестирању брзине везе користим апликацију Спеедтест.

Прво тестирам своју незаштићену брзину везе, као што ми је дао даватељ интернетских услуга. Затим једну по једну учитавам сваку ВПН апликацију и понављам тест брзине. Радим ово 3 пута дневно, ујутро, подне и ноћи 3 дана заредом.

Затим користим просек резултата испитивања брзине да бих рангирао сваког добављача према брзинама испорученим у поређењу са основним брзинама мереним током ИСП тестирања.

Како оцењујемо могућности убијања преклопника

Прекидач за уклањање ВПН-а штити ваше мрежне активности од знатижељних очију других потпуним убијањем ваше интернетске везе у случају да сте искључени са сервера вашег ВПН провајдера..

Без прекидача за убијање, ваша тренутна мрежна прободела могла би се проматрати ако се изгуби ваша ВПН веза. (Ниједно шифровање није једнако лакоћи надгледања.)

Бодовање у категорији прекидача убијања своди се на резултат „да“ или „не“.

Зашто је ЕкпрессВПН најбољи укупни ВПН за Онлине Покер

ЕкпрессВПН лого Најбољи укупни ВПН за Онлине Покер
ЕкпрессВПН
Врхунска заштита приватности и глобална покривеност сервера

ЕкпрессВПН пружа свеобухватну заштиту приватности, уз строгу политику забране евиденције и спремност да се заштити приватност претплате путем Битцоина.

Провајдер такође нуди широку глобалну покривеност сервера, убијање веза заштићених прекидачима и одличне брзине преузимања за ажурирања и друге мрежне активности.

ЕкпрессВПН се показао најбољим ВПН-ом који се користи за заштиту ваших посета онлине покер столовима.

Пружалац услуга обавља врхунски посао заштите ваших онлине покер активности. Са седиштем на Британским Девичанским острвима, где влада заправо поштује право својих грађана на приватност, ЕкпрессВПН следи само наметање политика без записивања.

Поред тога што никада не прати ваше мрежне активности док је повезан на њихове сервере, провајдер такође радо прихвата Битцоин као плаћање за значајне услуге, додајући још један ниво приватности прихватањем начина плаћања који повећава приватност..

ЕкпрессВПН спречава да ваше мрежне активности буду изложене њиховим аутоматски прекидач, која вас прекида са интернета ако је веза са ВПН серверима провајдера икада изгубљена. (Ипак, не бринем о томе, пошто провајдер рекламира 99,9% продуженог времена сервера. Морам рећи да никада нисам имао проблема са прекидима везе током коришћења ВПН-а.)

Апликације провајдера заштићене прекидачем лако се инсталирају и користе на свакој компатибилној платформи. Током читавог времена коришћења ЕкпрессВПН-а нисам доживео пад са апликацијом ни на једној платформи на којој сам је користио. (Плус, провајдер има одличну подршку за рутер, која ће заштитити све ваше повезане уређаје.)

Иако брзине везе нису од виталне важности када је у питању играње покера на мрежи, брзе брзине су корисне за многе друге мрежне активности, тако да ћу напоменути да услуга пружа највеће брзине везе у овом кругу, са просечном брзином преузимања од 95 Мбпс.

ЕкпрессВПН никада неће погрешити лидера ниске цене, али провајдер нуди обиље вредности за сваки долар.

12,95 УСД месечно за месечну опцију провајдера и 6,67 УСД месечно за њихов годишњи план уопште није ван линије. (Плус, ако кликнете на нашу везу да бисте посетили веб локацију ЕкпрессВПН, добићете бесплатно 3 месеца! То је уштеда од 49% у односу на месечну опцију.)

Приступ међународним покер столовима неће представљати бригу, јер ЕкпрессВПН има глобус покривен њиховим свеобухватним глобалним покрићем сервера, са преко 2.000 сервера стационираних у 94 земље. Верујте ми када кажем да би се ваш омиљени интернет казино морао налазити на ЗЕМЉИ удаљеној локацији да га овај провајдер не би покривао.

Не можете заувек играти покер (или можете?), А када сте расположени за видео бинге, ЕкпрессВПН ради врхунски посао деблокирања Нетфлик садржаја широм света. (Погледајте одељак „Најбоља играчка ВПН ако такође преносите стреаминг“ за више информација о могућностима Нетфлик-а за деблокирање ЕкпрессВПН-а.)

Корисничка подршка је још једна категорија у којој ЕкпрессВПН блиста, нудећи подршку путем е-поште, четрдесетчасовну подршку уживо, базу података о подршци која се може претраживати и систем за праћење улазница.

ЕкпрессВПН је заузео прво место у овом кругу захваљујући импресивној заштити приватности, брзим и убијањем веза заштићеним прекидачима, широкој глобалној покривености сервера и многим другим.

За више информација или за куповину ЕкпрессВПН претплате посетите веб локацију ЕкпрессВПН.

Зашто је ЦиберГхост најбољи ВПН Покер за онлајн покрете ако сте на буџету

ЦиберГхост лого Најбољи онлајн ВПН Покер ако имате буџет
ЦиберГхост
2,75 долара месечно за њихов трогодишњи уговор

ЦиберГхост пружа одличан ниво заштите, а истовремено оставља пуно у вашој банковној пошти да се покупи.

Провајдер нуди врхунску заштиту приватности и убија везе заштићене прекидачем.

Ако сте коцкар с малим буџетом или једноставно тражите начин да уштедите неколико долара за тај додатни додатак за лонац, топло препоручујем да детаљно погледате ЦиберГхост.

Молим обратите пажњу: Иако су доступни бесплатни ВПН-ови, топло вам препоручујем да их не користите. Слободни су згодни када сте за столом у Вегасу, али ВПН за бесплатне приватности није бескористан.

Бесплатне ВПН услуге често имају лошију изведбу и већина њих оглашава оглашаваче информације о употреби корисника. Запамтите, ако је интернетска услуга "бесплатна", тада сте производ који продајете.

ЦиберГхост нуди своје надпросечне услуге по ниској цени 2,75 долара месечно ако се бавите њиховим трогодишњим уговором о претплати. 4,99 УСД месечно је оно што ћете платити ако одете на годишњи план, а 11,99 УСД месечно ако се одлучите за месечну опцију. Ово је одлична понуда у поређењу са 6,67 УСД месечно накнадом ЕкпрессВПН-а за њихов годишњи уговор.

Само зато што ЦиберГхост наплаћује цену боце пива, то не значи да су услуге провајдера мање од нивоа шампањца. Провајдер нуди просечну брзину везе од 65.2 Мбпс. Иако брзина везе није од највеће важности када играте онлине покер, она је важна и за остале ваше мрежне активности.

ЦиберГхост-ове апликације се једноставно инсталирају и користе. Апликације су једноставне на системским ресурсима и понуди поуздане везе, никад ни прекидајући моје везе. Међутим, ако сам доживио прекид везе, апликација је убити заштитну склопку задржао би моје активности од посматрања.

Заштита приватности провајдера не престаје са прекидачем килл. Они такође следе строго политика без записивања, вођење евиденције о било чему што радите док сте повезани на њихове ВПН сервере. Спремност да прихватите Битцоин такође пружа заштиту ваших података о плаћању.

Открио сам да је интерфејс апликације помало гломазан. По мом мишљењу требало је више кликова да испуни задатке него што би требало. Речено је да то није била убица посла, а интерфејс је довољно једноставан да би га новобеђани могли користити.

Овај провајдер нуди апликације за Виндовс, мацОС, иОС и Андроид, које су главне платформе уређаја за које су доступне покер апликације. Такође нуди подршку за рутере постављене на ДД-ВРТ и Томато фирмварес.

ЦиберГхост нуди изнадпросецна глобална покривеност сервера, што значи да не бисте требали имати проблема са проналажењем сервера у близини вашег омиљеног виртуалног касина.

Ако радије уштедите новац за свој следећи велики покер турнир, будите сигурни да ЦиберГхост помно погледате. За више информација или за куповину претплате посетите веб локацију ЦиберГхост.

Зашто је ЕкпрессВПН најбољи Интернет ВПН Покер ако сте и ви торент

ЕкпрессВПН лого Бест Онлине Покер ВПН Ако сте и ви торент
ЕкпрессВПН
Изврсна заштита приватности и брзе везе

ЕкпрессВПН је најбољи избор за покер играче који такође верују у дељење богатства када су у питању датотеке.

Пружалац услуге нуди одличан начин заштите ваших П2П сесија дељења датотека, брзим, убијајућим преклопницима и оптималним заштитама.

Ако се повремено одморите од покер столова, постоји добра шанса да проведете бар неке од тих датотека за дељење времена прекида путем апликације за торрентинг по избору.

Иако је дељење датотека П2П једна од најпопуларнијих мрежних активности, постоји велики притисак на ИСП да би се спречила активност. То је због забринутости индустрије филма, играња и снимања о корисницима П2П који деле датотеке заштићене ауторским правима.

Многи ИСП блокирају дељење датотека путем БитТоррент-а, иако је технологија легална када их компаније користе за дељење датотека међу запосленима. (Неки издавачи игара такође користе П2П дељење датотека за дистрибуцију ажурирања игара или новог садржаја у игри.)

Чак и када ИСП не блокира бујицу из руку, захваљујући смрти Нет Неутралити, они могу угушити одређене активности ако желе, чинећи бол у виртуелној задњици због покушаја дељења датотека.

Открио сам да је ЕкпрессВПН најбољи начин да заштитим своје бујице. Провајдер нуди брзе, убијуће везе заштићене прекидачем, осигуравајући брзи пренос мојих датотека, без потребе да бринем о томе како ће моје мрежне активности бити изложене знатижељним очима мог ИСП-а или других заинтересованих страна.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Дакле, без обзира да ли једноставно ажурирате претходно инсталиране апликације или једноставно желите да приступите филму који вам није доступан у вашој регији, ЕкпрессВПН је ВПН који препоручујем да заштитите те активности.

Иако неки ВПН провајдери дозвољавају бујицу, они ограничавају активност на неколико одређених сервера. Међутим, ЕкпрессВПН не брине који сервер користите, омогућавајући га на свим својим 2.000+ сервера. Веб локација провајдера чак пружа упутства о томе како користити уТоррент са својим серверима.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Када рангирамо пружатеље услуга у категорији торрентинг, један од фактора који помно разматрамо је колико добро провајдер штити приватност својих купаца.

Сваки провајдер који би требало размотрити требало би да буде лоциран у земљи која поштује приватност, не води евиденције о он-лине путовањима својих корисника и нуде могућности плаћања заштићене приватношћу, као што су Битцоин или друге шеме плаћања крипто валутама..

ЕкпрессВПН нуди неке од најбољих заштита приватности у ВПН индустрији. Компанија је смештена у земљи која воли приватност на Британским Девичанским острвима и у потпуности искориштава недостатак закона о заштити приватности те земље, чувајући без трупаца снимање интернетских пријевара њихових корисника.

Услуга такође нуди заштиту за информације о плаћању својих купаца, јер они радо прихватају Битцоин као плаћање за њихове услуге.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Провајдер проширује заштиту приватности на вашу стварну интернетску везу, као што нуди убити заштитну склопку, која прекида интернетску везу ако изгубите везу са ЕкпрессВПН серверима. То значи да ваше активности мучења неће бити изложене мало вероватној да се ваша ЕкпрессВПН веза превремено прекине.

Док смо на тему веза ЕкпрессВПН-а, истакнућу да провајдер нуди најбрже брзине везе на овој листи, са просечном брзином преузимања од 95 Мбпс.

Апликација пружатеља услуга доступна је за платформе које покрива већина апликација за покер на мрежи, укључујући Виндовс, мацОС, Андроид и иОС. Све су апликације једноставне за инсталирање и употребу, са једноставним и лако пратећим интерфејсима. Апликације не усисавају превише на путу ресурса и поуздане су јер никада нисам доживео пад или прерано прекидање везе.

Поред тога, провајдер нуди подршку за бројне рутере, што олакшава заштиту свих повезаних уређаја у вашој кући или малој канцеларији.

ЕкпрессВПН тврди да је радна снага сервера 99,9%, што значи да не морате да бринете због било каквих прекида торрентинга датотека. Поред тога, сервери провајдера покривају свет (са 2.000+ сервера у 94 земље), што значи да имају и све ваше омиљене покер прегледе.

Ниво услуге коју пружа ЕкпрессВПН није јефтин (12,95 УСД месечно за њихову месечну опцију или 6,67 УСД месечно за годишњу претплату), али тарифа није неразумна када узмете у обзир шта добијате за новац.

Ако уживате у могућности преузимања нових филмова, песама и ажурирања за играње, без бриге о гутању или блокирању активности, топло препоручујем да проверите ЕкпрессВПН. За више информација или за куповину претплате посетите веб локацију ЕкпрессВПН.

Зашто је ЕкпрессВПН најбољи онлине ВПН Покер, ако такође стремирате

ЕкпрессВПН лого Најбољи онлине ВПН Покер, ако такође стремирате
ЕкпрессВПН
Пружа подршку Нетфлик-а и Хулу-а у бројним земљама

ЕкпрессВПН нема вршњака када је у питању узимање пот за најбољи стреаминг ВПН. То је једна од ретких ВПН услуга која нуди заиста поуздано деблокирање Нетфлика.

Претпостављам да уживате у стримингу филмова и телевизијских емисија када не коцкате. Знам да је то прилично сигурна опклада, с обзиром да је стреаминг садржаја једна од најпопуларнијих активности на Интернету данас.

Међутим, ако сте попут мене, открили сте да сервиси за стриминг, као што су Нетфлик и Хулу, или ограничавају неки њихов садржај на одређене регионе или једноставно нису доступни у другим регионима!

На пример, гледање Хулу тренутно је ограничено на Сједињене Државе и Јапан, док је Нетфлик доступан у већини земаља - али доступност његовог садржаја може у великој мери варирати од земље до државе..

Срећом, ВПН пружа одличан начин за пробијање пролазних блокада пута захваљујући њему Способност споофинг локације, што може учинити да се чини да се налазите на другој географској локацији, као што је илустровано у наставку.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Током мог опсежног тестирања (које је укључивало гледање сати у сат стриминга видео - ах, жртве које чиним својим читаоцима), ЕкпрессВПН је понудио најпоузданији начин за откључавање садржаја Нетфлика и Хулуа.

Нетфлик је укључен у тренутну игру виртуалних скривача са ВПН провајдерима. Услуга стриминга је везана уговорима са провајдерима садржаја да надгледају било какве покушаје прегледавања садржаја изван региона који су уговорни за то.

Ако Нетфлик открије велики број веза које долазе с једне ИП адресе, као што би могло бити када ти гледаоци користе ВПН за приступ услузи, блокирају тај ИП приступ услузи.

Када је ИП блокиран, на ВПН провајдеру је да постави нову ИП адресу за своје сервере како би корисници могли да поново добију приступ Нетфлику - све док Нетфлик не примети и блокира то И ИП. Многи ВПН провајдери немају ресурсе да наставе ову игру уназад и дуже време. Срећом, ЕкпрессВПН има довољно ресурса за игру.

Током тестирања користио сам ЕкпрессВПН да отворим приступ садржају у Сједињеним Државама, Француској, Канади, Великој Британији и многим другим земљама. Услуга је у свим случајевима пружала поуздан приступ Нетфлику.

Приметићу да сам од мене понекад морао да направим неколико додатних покушаја да провалим кроз Нетфликове садржајне барикаде. Међутим, ако се узму у обзир, ово се може и очекивати.

Брзина везе једно је од најважнијих разматрања при одлучивању о ВПН-у за стриминг, а просечне брзине везе заштићене прекидачем ЕкпрессВПН-а од 95 Мбпс не разочарај. Током тестирања, чак је и 4К садржај почео да се емитује у само неколико секунди, без артефаката или кашњења пуњења средњим током..

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Апликације провајдера су једноставне за инсталирање и једноставне за употребу на свим платформама. Иако неки искусни корисници могу да се изборе са недостатком функција за фино подешавање, просечни корисник ће ценити апликацију једноставно за коришћење. Такође се нуди широка подршка рутера која олакшава заштиту свих уређаја путем једне приступне тачке.

Тврди ЕкпрессВПН 99,9% продужења сервера, и морам да се сложим да су њихови сервери поуздани, јер никада нисам искусио немогућност повезивања, нити било какве проблеме који остају повезани.

Добро постављене локације сервера значе да ћете увек имати приступ свом садржају по избору, без обзира где се они налазе. ЕкпрессВПН има преко 2.000 сервера стационираних у 94 земље. Ово отвара свет могућности када је реч о Нетфлик садржају.

Ни приватност није брига, захваљујући свеобухватним заштитама приватности овог провајдера, које укључују и строгу политика без записивања и опција плаћања Битцоин-ом.

ЕкпрессВПН наплаћује 12,95 УСД месечно ако идете са њиховим месечним планом плаћања, иако цена пада на 6,67 УСД месечно ако се одлучите да плаћате годишње. Ово је најскупљи трошак претплате у овом кругу, али и даље вреди новца.

За више информација или за куповину претплате посетите веб локацију ЕкпрессВПН.

Последње мисли

У овом чланку сам описао најбоље начине да заштитите своје мрежне активности. Без обзира на то да ли се препустите покеру на мрежи, сувише сте буџет или тражите најбољи начин да заштитите торрентинг и стреаминг сеансе, поделио сам најбољу опцију за сваку.

Одабир најбољег ВПН провајдера за ваше онлине покер играње задовољства више није коцкање, јер сада имате довољно информација при руци да донесете доносну одлуку о куповини.

Као што смо видели у овом чланку, најбољи укупни ВПН за покер на мрежи је ЕкпрессВПН.

Најбољи ВПН-ови који ће играти онлине покер у 2020. години

Провајдер нуди одличну заштиту приватности, а његове брзине везе заштићене прекидачем такође пружају сјајан начин за вођење вашег омиљеног интернетског забаве на мрежи.

За више информација или за куповину претплате посетите веб локацију ЕкпрессВПН.

Лее-Дави лиценциран под ЦЦ БИ 2.0 „Онлине-Покер-Рангирање-Поуздан“

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map