Sådan fjernes uforbud mod uenighed


Chat med Discord er et af dine foretrukne tidsfordriv. Du nyder den frem og tilbage repræsentation, livlige diskussioner og ja, endda argumenterne.

Imidlertid forsøger du en dag at logge ind på din foretrukne Discord-server, kun for at opdage, at du er blevet forbudt!

Forbud fra Discord-servere kan ske af flere årsager. Men hvad kan du gøre, når du bliver forbudt? Er der en måde at komme tilbage på?

Ja, der er en nem måde at komme tilbage på en Discord-server på, og det er ved hjælp af et Virtual Private Network (VPN).

Sådan fjernes uforbud mod uenighed

Uanset om du er blevet forbudt fra et individuelt chatrum eller hele Discord-systemet, kan du genvinde adgangen ved at hente en ny IP-adresse og oprette et nyt brugernavn.

Den bedste måde at ændre din IP-adresse er at bruge et Virtual Private Network (VPN).

Jeg har testet adskillige VPN-udbydere, og efter min erfaring er den bedste VPN-service til jobbet ExpressVPN. Det giver en pålidelig måde at ændre din IP-adresse og få ubannet fra Discord.

ExpressVPN tilbyder en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.
Bliv forbudt nu med ExpressVPN

Om uenighed

Discord er en freeware Voice over IP-applikation og -platform designet med videospillere i tankerne. Fra maj 2019 hævder Discord over 250 millioner brugere. Kombineret sender de 315 millioner meddelelser pr. Dag.

Appen blev udviklet som et alternativ til Skype og TeamSpeak, som grundlæggeren af ​​Discord - Jason Criton - mente var for ressurskrævende og havde for mange velkendte sikkerhedsfejl.

Discord giver brugerne mulighed for at kommunikere via lyd og video såvel som at dele tekstmeddelelser og billeder. Tjenesten er tilgængelig på Windows-, Android-, macOS-, iOS- og Linux-platforme såvel som på webbrowsere.

Uenighed er især rettet mod spillere. De mest populære Discord-spilservere er dem, der er hostet af udviklerne af populære spil. De 7 mest populære Discord-servere er til spillere af Clash Royale, Fortnite, Minecraft, PUBG Mobile, Rainbow 6 Siege, SpellBreak og ZombsRoyale.

Registrering er påkrævet, og bekræftede brugere kan opsætte deres egne chat-servere og invitere deres venner til at deltage i serveren. Dette gør det muligt for brugere at deltage i samtaler om emner, de er interesseret i.

Hvorfor forbyder uenighed brugere?

Brugere kan forbydes af serveradministratorer eller af selve Discord-tjenesten af ​​flere grunde. Disse kan omfatte, men er ikke begrænset til:

 • Organisering og deltagelse i raid på servere
 • Målrettet gentagne gange mod en bruger med uønskede venneanmodninger eller meddelelser
 • Oprettelse af spam-konti
 • Deling af pornografi
 • Deling af indhold, der er i strid med copyright-lovgivningen
 • Fremme af selvskading eller selvmord
 • Ikke korrekt mærkning af NSFW-kanaler
 • At gøre noget ulovligt

Nu ved jeg, at ingen af ​​mine læsere ville engagere sig i nogen af ​​de ovennævnte antics, og at nogle gange en bruger kan blive forbudt efter en administrator. Men når du først er uforbudt, skal du huske at følge reglerne og lege godt med andre.

Hvordan får jeg forbud mod mig??

Der er 2 typer Discord-forbud.

Den første er et serverforbud, hvilket betyder, at administratoren har forbudt dig fra en individuel chatserver. Når dette sker, kan du ikke længere logge på den pågældende server, men du kan stadig oprette forbindelse til andre servere.

Den anden type er et system-dækkende forbud af Discord-folkene. Dette betyder, at du ikke kan oprette forbindelse til nogen af serverne på Discord-tjenesten.

Lad os nu se på hvordan Uenighed forbyder en bruger.

Discord sporer deres brugere på to måder: af brugernavn og af IP-adresse.

En IP-adresse bruges af et netværk (Internettet inkluderet) til at identificere en tilsluttet enhed. Dette gør det muligt for netværket at identificere, hvor informationen modtages fra og skal sendes til.

Det betyder, at selv hvis du ændrer dit brugernavn og forsøger at logge ind på en Discord-server, bliver du stadig forbudt, fordi Discord-systemet genkender din IP-adresse.

Dette forhindrer dig i blot at oprette en ny konto fra den samme computer, da din IP-adresse forbliver markeret og serveren vil blokere dig fra at oprette forbindelse til serveren.

Den bedste måde at komme udelukket fra Discord er at bruge et værktøj, du muligvis allerede har i dit online værktøjssæt: et Virtual Private Network (VPN). En VPN er en fremragende måde at fjerne blokering af næsten enhver onlinetjeneste, og Discord er ingen undtagelse.

Når en bruger opretter forbindelse til en VPN-server, VPN tildeler midlertidigt en ny IP-adresse til brugerens enhed. Dette får det til at se ud som om brugeren opretter forbindelse fra et andet sted. Denne placering kan være på den anden side af byen eller på den anden side af verden.

Den nye IP-adresse giver dig mulighed for at tilmelde dig Discord med et nyt brugernavn, hvilket giver adgang til den eller de server (e), du muligvis er blevet forbudt fra.

PRO TIP: Sørg for at oprette et helt andet brugernavn. Overvågning af nye brugere såvel som serverforbud kurateres af menneskelige administratorer. Hvis dit gamle brugernavn var “Big_Poppa”, kan det at give et brugernavn til “Big_Poppa_1” muligvis tip dem.

Trin til at fjerne blokering af uoverensstemmelse ved hjælp af en VPN på macOS

Følg nedenstående trin for at fjerne blokering af discord på macOS.

 1. Luk Discord desktop klient app.
 2. Slet følgende mappe:
  ~ / Bibliotek / Applikationssupport / uenighed
  Support til discord-applikationer
 3. Åbn din applikationsmappe. Find uorden og træk det til dit papirkurv.
  Slet diskordskærmbillede
 4. Tøm papirkurven.
  Tom skraldeskærmbillede
 5. Genstart din Mac.
 6. Geninstaller Discord-appen.
 7. Start din VPN-app og oprette forbindelse til en VPN-server at hente en ny IP-adresse.
  ExpressVPN-app Tilsluttet skærmbillede
 8. Start Discord-appen.
 9. Oprette en ny konto ved hjælp af en ny e-mail-adresse. (Du kan bruge en Outlook, Gmail eller en anden gratis e-mail-adresse, hvis du ønsker det.)
  Opret startside for Discord-konto
 10. Log ind på Discord med den nye konto.
 11. Slut dig til den server, som du blev forbudt fra.
 12. Når den nye konto er oprettet, kan du afbryde forbindelsen til VPN, hvis du vil. Det er kun nødvendigt at oprette den nye Discord-konto.

Trin til at fjerne blokering af uoverensstemmelse ved hjælp af en VPN på Windows

Følg instruktionerne herunder for at fjerne blokering af uoverensstemmelse på Windows.

 1. Luk Discord desktop klient app.
 2. Gå til “Mappen% appdata% ” på C: \ drevet på Windows. Du finder den i din "[brugernavn]" -mappe. Du skal muligvis aktivere skjulte elementer for at se mappen. (For at aktivere skjulte elementer skal du åbne fanen "Vis" og markere afkrydsningsfeltet "Skjulte elementer.")
 3. Du skal nu kunne se og åbne AppData-mappe. Åbn mappen “Lokal” i denne mappe.
 4. I den lokale mappe, kig efter og slet "Discord" -mappen.
  Uenighed slette filplacering
 5. Start din VPN-app og oprette forbindelse til en VPN-server at hente en ny IP-adresse.
  ExpressVPN-appskærmbillede
 6. Geninstaller og start Discord-appen.
 7. Oprette en ny konto ved hjælp af en ny e-mail-adresse. (Du kan bruge en Outlook, Gmail eller en anden gratis e-mail-adresse, hvis du ønsker det.)
  Eksempel på diskordkonto
 8. Log ind på Discord med den nye konto.
 9. Slut dig til den server, som du blev forbudt på.
 10. Når den nye konto er oprettet, kan du afbryde forbindelsen til VPN, hvis du vil. Det er kun nødvendigt at oprette den nye Discord-konto.

Sådan fungerer en VPN

Ud over at give en ny IP-adresse tilbyder en VPN adskillige andre fantastiske funktioner og tjenester. Disse funktioner gør det til et værdifuldt værktøj til at beskytte og forbedre dine online aktiviteter.

I dagens verden er der masser af mennesker (inklusive din internetudbyder, regeringen og hackere) der ville elske at kigge på dine online aktiviteter og deres tilknyttede oplysninger.

En VPN udfører et førsteklasses job med at beskytte dine online aktiviteter mod de nysgerrige øjne. Det gør dette ved at indkapsling af din forbindelse i en krypteringstunnel.

Denne krypterede tunnel beskytter dine online aktiviteter mod at blive sporet af nogen. En ekstern observatør kan muligvis fortælle, at du er tilsluttet internettet, men de kan ikke registrere, hvilke websteder eller tjenester, du opretter forbindelse til.

En VPN kan sikre og fjerne blokering af andre messaging-apps, såsom Whatsapp, Skype, Facebook Messenger og Snapchat.

Jeg tænder altid for min enheds VPN-forbindelse, når jeg bruger et ubeskyttet Wi-Fi-hotspot som dem, der findes på hoteller, kaffebarer og tilsyneladende overalt ellers i byen. Hackere elsker at snuppe og stjæle information på disse steder.

En VPN kan også give adgang til geografisk blokeret indhold du har muligvis normalt ikke adgang til. Dette inkluderer streamingtjenester som Netflix og Hulu, gaming-servere og andre websteder og tjenester.

Hvilken VPN er bedst til at få dig blokeret fra uenighed?

Næsten enhver virtuel privat netværkstjeneste får dig blokeret fra Discord. Men hvis du alligevel abonnerer på en VPN-tjeneste, hvorfor ikke få en, der tilbyder den bedste all-round beskyttelse og funktioner?

Den udbyder, jeg henviser til, er ExpressVPN.

ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN er en sikker og pålidelig VPN-udbyder, der leverer hurtige, godt krypterede forbindelser. Det tilbyder også stor multi-platform support, fremragende kundesupport og optimal global serverdækning. (Fuld anmeldelse tilgængelig her.)

Tilslutningshastigheder

Discord-tjenesten tillader både lyd og videochat, hvilket betyder, at jo hurtigere dine forbindelseshastigheder er, jo bedre ydeevne får du vist, mens du bruger tjenesten.

Hurtige forbindelser er også nyttige, når du streamer video eller spiller spil online. (Og det er virkelig praktisk, hvis du spiller et spil online, mens du kommunikerer med dine holdkammerater via Discord.)

ExpressVPN leverer nogle af de bedste forbindelseshastigheder i virksomheden, leverer hastigheder, der let kan håndtere enhver online aktivitet, du nyder. (Selv hvis du spiller et spil på en skærm og overskrider Netflix på en anden. Du ved, hvem du er.)

Multi-platform support

Discord tilbyder apps til Windows, macOS, iOS, Android og Linux platforme. De tillader også at bruge det via din webbrowser. Dette gør understøttelse af flere platforme til en vigtig overvejelse, når der vælges en VPN-udbyder.

ExpressVPN har alle ovennævnte platforme dækket og tilbyder også browserudvidelser til Chrome og Firefox platforme.

Spillere vil sætte pris på ExpressVPNs support til PlayStation (3 og 4) og Xbox (360 og One) spilkonsolsejere, og streamingfans vil grave deres support til Apple TV, Roku og Amazon Fire TV-enheder, alt via deres MediaStreamer DNS-service.

Op til 3 samtidige forbindelser er tilladt på et enkelt brugernavn. Hvis du har brug for mere end det, kan du konfigurere mange forskellige routermærker og modeller til at oprette forbindelse til ExpressVPN og beskytte alle dine tilsluttede enheder.

Hvis du ikke er i færd med at gøre det selv, kan du købe en klar-til-gå-router via FlashRouters.com.

Kunde support

Jeg vil aldrig ønske forbindelsesproblemer på nogen af ​​mine læsere. Men i den virkelige verden sker der ting. Når det sker, kan du være sikker på, at ExpressVPNs kundesupport er der for dig.

Udbyderen leverer 24/7 live supportchat, e-mail-support, et indleverings- og sporingssystem til problemer med billetter, fejlfindingsguider og et søgbart supportbibliotek.

Global server dækning

Mens global serverdækning ikke rangerer højt med Discord, da enhver VPN-server i dit område skulle fjerne blokering af Discord, er optimal global serverdækning praktisk til andre VPN-relaterede aktiviteter.

ExpressVPN har over 3.000 servere, der er placeret i 94 lande over hele kloden. Det betyder, at du har masser af blokeringsevne for at få adgang til normalt blokeret indhold over hele kloden.

Prisfastsættelse

Riktignok vil ExpressVPN aldrig forveksles med en VPN-udbyder, der er prissat af en prisbillede i kælderen. Dog tilbyder det fremragende bang til sorteper, især hvis du vælger længere abonnementsperioder.

Breaking Through Discord-blokaden

Sikker på, det er let at blive blokeret af Discord, men det er næsten lige så let at få blokeret ved hjælp af en VPN. ExpressVPN kan ændre din IP-adresse og kryptere din internetforbindelse, hvilket giver dig et højt niveau af anonymitet.

ExpressVPN-logo

Besøg ExpressVPN.

“Discord Booth” af Gage Skidmore licens under CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map