Astrill Netflix Blocked Workaround


Överblick

Medan du besökte Storbritannien blev du kär i några av TV-serierna som Netflix erbjuder över "över dammen." Nu när du är hemma skulle du vilja avsluta den binge du började medan du var där.

Du laddar din Astrill VPN-app, väljer en U.K.-baserad VPN-server, klickar på ett avsnitt av TV-serien och ser följande:

Fel. Du verkar använda en avblockerare eller proxy. Stäng av någon av dessa tjänster och försök igen. ”

Många långvariga VPN-användare upptäcker att deras tidigare pålitliga VPN, som användes för att enkelt öppna åtkomst till geografiskt begränsat Netflix-innehåll, inte längre fungerar.

Medan många VPN-leverantörer möjliggör åtkomst i utvalda regioner, hittar användare ofta sina underhållningsalternativ. (Astrill VPN erbjuder endast tillgång till U.S. Netflix-innehåll.)

Så om du är en Astrill VPN-användare och vill komma åt Netflix-innehåll i andra länder än USA, vad kan du göra?

Astrill VPN arbetar inte med Netflix? Prova detta…

Byt till ExpressVPN (min go-to VPN för att avblockera Netflix).

Jag har testat olika VPN och ExpressVPN kan pålitligt avblockera Netflix USA, Storbritannien, AUS, CA, IT, FR, DE, JP och andra. Hastigheter så snabbt, du fångar Netflix i HD utan att buffra.

Prova ExpressVPN riskfritt med deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Avblockera Netflix med ExpressVPN

Varför kan Netflix Block Astrill VPN?

Låt oss först ta en titt på varför Netflix blockerar VPN-användare från att få tillgång till strömmande innehåll från andra länder.

För bara några år sedan var allt rätt i världen av VPN-leverantörer. De flesta alla VPN kan ge dig tillgång till Netflix-program och filmer avsedda för publik i andra regioner.

Men sedan 2016 har den strömmande monoliten gjort en aktiv insats för blockera VPN-användare från att komma åt sina servrar.

Netflix har inte upprättat dessa virtuella hinder bara trots.

Tjänsten är skyldig att göra det tack vare de avtal de gör med TV- och filmstudiorna från vilka de förvärvar sitt innehåll. Dessa avtal kräver Netflix att begränsa åtkomst till shower och filmer till specifika regioner.

Detta innebär att de program du kanske kan njuta av på Netflix inom amerikanska gränser är inte tillgängliga när du besöker eller bor i ett annat land.

Många VPN-tjänster har gett upp att försöka erbjuda tillgång till Netflix i flera regioner. Mer om det nedan.

Det bästa alternativet när Astrill VPN misslyckas

När du ansluter din dator eller annan enhet till en VPN-tjänst ansluter du till en av leverantörens VPN-servrar. Ett stort antal andra användare gör samma sak.

När du är ansluten får du och de andra användarna alla samma nya IP-adress, vilket gör att det verkar som om du befinner dig på samma plats som VPN-servern. Du kan till exempel vara i New York City, men det kan se ut som du är i London, England.

Även om detta är bra ur säkerhetssynpunkt kan det vara en dålig sak när du ansluter till Netflix.

Om Netflix upptäcker flera tittare som kommer från samma server kan företaget besluta att undersöka vem som äger den specifika IP-adressen.

Netflix Blocked VPN

Om och när Netflix bekräftar att en VPN-leverantör äger denna IP-adress, de kommer att blockera den IP-adressen från åtkomst till deras tjänst. Detta förhindrar VPN-användare att se regionens innehåll utanför dess gränser.

VPN-användarna upptäcker följaktligen att de inte längre har tillgång till sina favoritformiga material och är uppriktigt upprörd. Naturligtvis klagar de till VPN-leverantörens kundsupport. (Jag skulle. Skulle du inte göra det?)

Supportagenterna undersöker, och om de bekräftar att Netflix har blockerat sin serverns IP-adress, skapar de en ny, som återigen ger åtkomst till innehållet i fråga.

Tja, åtminstone tills Netflix märker flödet av trafik från den nya IP-adressen, blockerar den och, ja - du får idén.

Alla VPN-leverantörer som räknar med att kunna hänga med där och hålla jämna steg med Netflix i det här spelet med virtuella schack skulle bättre ha tillräckligt med ekonomiska och mänskliga resurser för att snabbt kunna sätta upp nya IP-adresser när de behövs.

Vissa leverantörer har inte resurser och har gett upp helt, försöker inte längre ge Netflix åtkomst till sina kunder.

Samtidigt begränsar andra leverantörer, som Astrill VPN, sin Netflix-åtkomst till bara några länder, eller till och med ett. (Astrill VPN begränsar deras Netflix-åtkomst till USA ensam.)

Lyckligtvis är inte varje VPN som har gett upp eller lagt artificiella begränsningar på sina kunders Netflix-åtkomst.

Bästa lösning för blockerad-Netflix

ExpressVPN

ExpressVPN fortsätter att tillhandahålla det som utan tvekan är den finaste Netflix-åtkomsten i VPN-verksamheten. Av alla VPN som jag har haft möjlighet att testa erbjuder ExpressVPN det mesta pålitlig Netflix-åtkomst av dem alla.

Leverantören erbjuder tillgång till Netflix i flera regioner runt om i världen och svarar snabbt när nya IP-adresser behövs.

Det är sant att du ibland kommer att stöta på en ExpressVPN IP-adress som strömningstjänsten har blockerat, men åtkomst återvinns vanligtvis genom att koppla bort och ansluta till tjänsten igen.

ExpressVPN fungerar med Netflix

Utöver att göra ett utmärkt jobb med att hålla linjerna till Netflix öppna, erbjuder ExpressVPN också en stor mängd information utformad för att förbättra din Netflix-visningsupplevelse när du är ansluten till VPN-leverantören.

Informationen innehåller tips och tricks för att använda tjänsten, en användbar FAQ och länkar till webbläsarutvidgningar för användning med streamingtjänsten.

Ytterligare tjänster från leverantören inkluderar supportchatt dygnet runt, strömningsoptimerade anslutningar, utmärkt global servertäckning, förstklassig appstöd och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Anslutningshastighet

När du har fått tillgång till ditt favoritströmmaterial är en lång väntan innan du kan titta på dem bara irriterande.

ExpressVPN tillhandahåller snabba anslutningar som är mer än upp till dina strömningsbehov. Till och med 4K-innehåll börjar strömma snabbt. (Din körsträcka kan variera, beroende på dina vanliga ISP-anslutningshastigheter.)

Stöd för flera plattformar

Om du kan namnge en populär ansluten enhet finns det en god chans att du kan titta på Netflix på den.

ExpressVPN erbjuder native app support för de fyra mest populära datorplattformarna (iOS, Android, macOS och Windows). Dessutom ger de webbläsarförlängningar för Chrome-, Safari- och Firefox-plattformarna.

Skärmdump för Express VPN-nedladdning

Spelkonsol- och streamingbox-ägare kan använda en annan av ExpressVPNs tjänster, kallad MediaStreamer. Observera dock att medan MediaStreamer kan aktivera åtkomst till Netflix från en annan region, erbjuder tjänsten inte någon av ExpressVPNs kryptering eller andra säkerhetsrelaterade funktioner.

Även om ExpressVPN: s tillåtelse av tre samtidiga anslutningar till tjänsten på samma inloggning är ganska begränsande, är det faktum att tjänsten fungerar med ett stort antal trådlösa routrar och modellerar att du kan skydda alla dina anslutna enheter genom en anslutningspunkt.

Förkonfigurerade routrar är tillgängliga från FlashRouters.com.

Prissättning

ExpressVPN är en av de dyrare VPN: erna, men du hittar dock att dess månatliga prenumerationskostnad faktiskt är billigare än Astrill VPN: s månatlig taxa. Exklusivt är ExpressVPN ett utmärkt värde för pengarna.

Leverantörens månatliga prenumerationspris är $ 12,95 per månad, vilket faller till $ 9,99 per månad för 6-månaders abonnemang ($ 59,95 var sjätte månad) och $ 8,32 per månad för det årliga alternativet ($ 99,95 betalas årligen).

En 30-dagars återbetalningsgaranti finns tillgänglig, vilket bör ge mycket tid att avgöra om ExpressVPN är rätt VPN för dina behov.

För mer information, besök webbplatsen ExpressVPN.

Kundsupport

Jag hoppas att ingen av mina läsare någonsin drabbas av tekniska problem när de använder deras VPN. Men saker går fel, oavsett vilken tjänst du väljer.

Om saker går söderut, är det bra att veta att du har en VPN-leverantör som erbjuder förstklassig kundsupport.

ExpressVPNs supportavdelning är en modell för resten av VPN-branschen. Leverantören erbjuder 24-timmars onlinechatt, e-postsupport, ett problembiljettspårningssystem och ett lättanvänt supportbibliotek.

Jag har sällan behövt använda leverantörens supportalternativ, men när jag har det har jag fått förstklassigt stöd, med snabba, kunniga svar på mina frågor.

Global server täckning

En VPN är ett utmärkt verktyg för att få tillgång till strömning och spelinnehåll från platser runt om i världen som du vanligtvis saknar tillgång till. Därför är en VPN bara lika bra som sin globala servertäckning.

Det betyder att ExpressVPN är väldigt bra, eftersom det har 2000+ servrar stationerade i 94 länder runt världen.

Privat skydd

ExpressVPN gör ett förstklassigt jobb med att skydda sina kunders integritet.

Den brittiska Jungfruöarna-baserade VPN drar full nytta av sitt hemlands brist på loggningskrav och behåller inga loggar av alla slag som är anslutna till deras användares online-upplevelser.

Dessutom är leverantörens vilja att acceptera den sekretessförbättrande cryptocurrency Bitcoin för prenumerationsbetalning betyder att din betalningsinformation också kan förvaras under omslag om du vill.

VPN för Netflix

ExpressVPN-logotyp

Om du inte har lagt märke till det nu är ExpressVPN det bästa valet för den bästa VPN-enheten för att öppna åtkomst till Netflix i andra länder.

Leverantören erbjuder konsekvent en hög servicenivå, hålla linjerna till Netflix öppna och friflytande.

Leverantören erbjuder ett stort antal servrar som arbetar med Netflix och är snabba att reagera när nya IP-adresser behövs.

Högsta anslutningshastigheter, optimal global servertäckning och utmärkt kundsupport och integritetsskydd hjälper leverantören att hålla sig uppdaterad.

Jag säger inte att jag har haft en 100% framgångsgrad när jag använde ExpressVPN för att ansluta till Netflix, men min framgångsgrad är långt över den för andra VPN-leverantörer som jag har testat.

Det virtuella schackspelet mellan Netflix och VPN-tjänster innebär att det alltid kommer att finnas tillfällen då en favorit VPN-server inte längre lyckas ansluta till Netflix, men att ha en leverantör som ExpressVPN innebär att det inte kommer att vara länge tills saker kommer att rulla en gång till.

För mer information eller för att köpa ett prenumeration, besök webbplatsen ExpressVPN.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map