SaferVPN Netflix blokkerte løsning


Da du besøkte Frankrike for en stund tilbake, gravde du innholdet tilgjengelig på den franske smaken av Netflix. Så du bestemmer deg for å sjekke det ut og se om det er noe nytt "bare Frankrike" -innhold tilgjengelig på streamingtjenesten. Du tar tak i den bærbare datamaskinen din, slår på SaferVPN (som gjorde en god jobb med å fjerne blokkeringen av amerikansk Netflix-innhold da du var i Frankrike) og laster Netflix.

Når du klikker på favorittfilmen din, er det eneste du får:

Beklager, noe gikk galt...Streamingsfeil. Det ser ut til at du bruker en avblokkerer eller proxy. Slå av noen av disse tjenestene og prøv igjen. "

Vent, hva?

Mange VPN-brukere finner ut at deres favoritt VPN bare ikke gjør jobben når det gjelder å fjerne blokkering av Netflix-innhold fra hele verden. Mens en VPN kan utføre en service som kan gjøres ved å fjerne blokkering av amerikansk innhold, mangler den muligheten til å åpne opp innhold fra andre land rundt om i verden.

Mens SaferVPN fremdeles gjør en pålitelig jobb med å fjerne blokkeringen av amerikanske Netflix-filmer og -visninger, hvis du leter etter en måte å fjerne blokkering av strømming av innhold fra andre land, bør du sannsynligvis se andre steder.

SaferVPN jobber ikke med Netflix? Prøv dette…

Bytt til ExpressVPN (jeg har funnet ExpressVPN som den beste VPN-en for å fjerne blokkering av Netflix).

Jeg har testet forskjellige VPN-er, og ExpressVPN kan pålitelig fjerne blokkeringen av Netflix i USA, Storbritannia, AUS, CA, IT, FR, DE, JP og andre. Rask nok til at du kan se Netflix i HD uten å bekymre deg for bufring.

Prøv ExpressVPN risikofritt med 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Fjern blokkering av Netflix med ExpressVPN

Hvorfor Netflix kan blokkere SaferVPN

En VPN har lenge vært den beste måten å få tilgang til Netflix-innhold fra utlandet. I løpet av de siste tre årene eller så har imidlertid ting endret seg litt. Siden 2016 har Netflix ført en kampanje for å forhindre VPN-brukere i å få tilgang til streaminginnholdet utenfra de "riktige" regionene.

La meg først merke en ting. Netflix blokkerer ikke VPN-brukere bare fordi de kan. I stedet krever innholdsavtalene de gjør med film- og tv-studioer at de regionalt begrenser tilgangen til innholdet.

Dessverre betyr dette at ikke alt innhold er tilgjengelig i alle land. Så du kan gå glipp av favorittprogrammet eller filmen din, avhengig av hvor du befinner deg.

Et stort antall VPN-leverandører har gitt opp å gi tilgang til Netflix-innhold basert i andre land, bare på grunn av kostnadene knyttet til å bryte gjennom Netflix ’veisperringer. (Mer informasjon om dette finner du nedenfor.)

Det beste alternativet når SaferVPN mislykkes

Når enheten kobles til en VPN-tjeneste, kobles den til en av leverandørens servere. Et stort antall andre brukeres enheter er også koblet til den samme serveren.

Når alle disse enhetene kobles til, mottar de alle en ny IP-adresse, slik at det ser ut til at de er plassert på samme sted som VPN-serveren. (Med andre ord, du kan være lokalisert i Roma, Georgia, men det ser ut som om du er i Roma, Italia.)

Netflix-blokkering VPN

Enhver enhet koblet til en VPN-server vil motta samme IP-adresse som alle de andre enhetene. Dette får det til å se ut som om alle enhetene kommer fra samme sted. Det er riktignok et ekstra lag med sikkerhet for tilkoblingen din, men det kan føre til et avgjørende problem når du prøver å få tilgang til Netflix.

Når flere brukere fra samme VPN-server prøver å få tilgang til Netflix samtidig, gjør det det enkelt for strømmetjenesten å oppdage at seerne bruker en VPN for å få tilgang til tjenesten.

Netflix undersøker litt for å bekrefte at en VPN-leverandør eier den aktuelle IP-adressen. Ved bekreftelse vil strømningsgiganten sperre IP-adressen fra å få tilgang til serverne sine.

Når Netflix blokkerer IP-adressen, oppdager VPNs kunder snart at de ikke lenger har tilgang til favorittstrømmetjenesten deres. Så klager de til VPN-leverandørens kundesupport. (Ville du ikke?)

Når kundestøtten bekrefter at serveren er blokkert fra Netflix-tilgang, setter de opp en ny gruppe IP-adresser for serveren og brukerne. Dette åpner for tilgang til Netflix en gang til.

Vel, i det minste til videotjenesten oppdager de nye IP-ene, og spillet virtuelle skjul begynner igjen.

For å følge med Netflix i dette spillet med whack-a-mol, trenger VPN-leverandører dype lommer. Dessverre har mange VPN-leverandører ikke ressursene tilstrekkelig til kontinuerlig å sette opp nye IP-er når de er blokkert.

Noen leverandører, som SaferVPN, går på akkord ved å fortsette å tilby tilgang til Netflix, men begrenser tilgangen til bare visse land. (SaferVPN begrenser Netflix-tilgang til innhold som ligger i USA)

Heldigvis, for de av oss som vil ha tilgang til Netflix-innhold fra hele verden, er det VPN-tjenester som ikke begrenser kundenes tilgang til Netflix. Jeg skal fortelle deg om en bestemt av disse utmerkede VPN-leverandørene.

Beste løsning for blokkerte Netflix-løsninger

ExpressVPN

ExpressVPN gir det som uten tvil er den beste Netflix-tilgangen som er tilgjengelig i dag. Jeg har brukt denne leverandøren i over to år nå og har funnet at det er det beste alternativet mitt for å få tilgang til Netflix-innhold, uansett hvor jeg er eller hvor innholdet ligger.

Tilbyderen tilbyr pålitelig tilgang til Netflix-servere over hele kloden og oppretter raskt nye IP-adresser når streameren oppdager og blokkerer gamle adresser.

Jeg vet dette fordi jeg av og til har støtt på en server som ikke lenger tilbyr Netflix-tilgang, men ved å koble fra og koble til en annen server i det samme området, finner jeg at tilgang igjen er tilgjengelig.

ExpressVPN fungerer med Netflix

ExpressVPN gjør ikke bare en utmerket jobb med å holde informasjonsveiene baner åpne for Netflix, de tilbyr også et utvalg av nyttig informasjon designet for å forbedre din Netflix seeropplevelse.

De tilbyr informasjon som nyttige tips og triks for bruk av tjenesten, en informativ FAQ og til og med lenker til nettleserutvidelser for å gjøre det enklere å bruke streamingtjenesten på datamaskinen din.

VPN-tjenesten tilbyr også optimal kundestøtte, som inkluderer et brukervennlig supportbibliotek og live support chat 24/7. Legg til omfattende global serverdekning, appstøtte for alle populære plattformer og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og ExpressVPN har du dekket.

Tilkoblingshastighet

Når du først er klar til å gjøre noe alvorlig overstadig, vil du ikke være i humør til å vente "for alltid" før du buffer nok data til at videoen din kan begynne å spille.

ExpressVPNs raske tilkoblinger gir mer enn nok båndbredde. Etter min erfaring begynner til og med 4K HDR-innhold å strømme på bare noen få sekunder når du bruker ExpressVPN. (Kjørelengden vil variere, avhengig av vanlige tilkoblingshastigheter.)

Støtte for flere plattformer

Netflix ser ut til å være tilgjengelig på nesten alle tilkoblede enheter laget i disse dager. Enten det er datamaskinen, smarttelefonen, nettbrettet eller spillkonsollen, en Netflix-app er tilgjengelig for den. Netflix 'støtte fra så mange enhetsplattformer gjør det å ha en VPN-leverandør som også støtter flere plattformer, så mye viktigere.

ExpressVPN tilbyr omfattende enhetsdekning, med apper for macOS-, iOS-, Android- og Windows-plattformene. Tilbyderen tilbyr også nettleserstøtte, med utvidelser for Firefox, Chrome og Safari-plattformene. Omfattende ruterstøtte topper det hele, og beskytter alle tilkoblede enheter, også de uten støtte for apper.

ExpressVPN Last ned skjermbilde

Spillkonsoll og eiere av direkteavspilt streaming-enhet kan dra nytte av ExpressVPNs Netflix-blokkeringskraft med MediaStreamer-tjenesten. Brukere må imidlertid huske på at MediaStreamer ikke krypterer tilkoblingen din slik ExpressVPNs VPN-tjeneste gjør.

Det er sant at denne leverandøren begrenser brukere til tre samtidige forbindelser. Tilbyderens kompatibilitet med mange merker og modeller av trådløse rutere - inkludert Asus, D-Link, Linksys og andre - gjør det enkelt å beskytte alle tilkoblede enheter via en tilkobling.

Hvis du leter etter en plug-and-play-løsning, er forhåndskonfigurerte rutere tilgjengelige fra FlashRouters.com.

Priser

ExpressVPNs priser vil aldri tillate det å ta feil av en VPN-løsning som er prisgitt kjeller. Hvis du imidlertid vurderer nøye servicenivået du vil motta for prisen, vil du kanskje innse at det er et godt kjøp.

Brukere som velger leverandørens månedlige plan, betaler $ 12,95 hver måned. De som velger en 6-måneders eller en 12-måneders abonnementsforpliktelse vil betale ut $ 9,99 per måned ($ 59,95 hver 6. måned) eller $ 8,32 per måned ($ 99,95 betalt årlig), henholdsvis.

Lesere som klikker på lenken vår nedenfor og gjør en årlig forpliktelse, vil få 3 gratis måneder lagt til abonnementet. 15 måneder for prisen på 12 er en stor verdi!

Tilbyderen tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så du har en sjanse til å gi leverandøren en grundig prøve.

For mer informasjon, besøk nettstedet ExpressVPN.

Kundeservice

Jeg ønsker alle leserne mine raske forbindelser og null tekniske problemer, alltid.

Men når du bruker en elektronisk enhet, kan ting imidlertid gå galt. Det betyr at du sannsynligvis vil trenge å håndtere kundeservice av en eller annen grunn, uansett hvilken VPN-leverandør du velger.

ExpressVPN gir noen av de beste kundesupportene i virksomheten. Tilbyderen tilbyr mange måter å løse dine problemer med 24-timers live support og et søkbart supportbibliotek, i tillegg til alternativer for support via e-post og problemer.

Dette selskapets kundeservicefolk har aldri latt meg henge, og gir rask og kunnskapsrik assistanse, uansett problemstilling.

Global serverdekning

En VPNs Netflix-blokkeringskraft er bare like god som den globale serverdekningen. ExpressVPN lyser i denne kategorien, og tilbyr 2000+ servere i 94 land.

Personvern

ExpressVPN gir utmerket personvern. Selskapet er basert på de brukervennlige Britiske jomfruøyene, der det ikke er krav til VPN-er for å føre journal over deres kunders online antics. Som sådan holder leverandøren ingen logger av noen type.

I tillegg godtar leverandøren lykkelig Bitcoin, legge til personvernet ved å holde betalingsinformasjonen din privat.

ExpressVPN er det ultimate valget for Netflix

ExpressVPN-logo

ExpressVPN er det beste valget ditt for å fjerne blokkeringen av tilgang til Netflix når SaferVPN ikke kan hjelpe. Tilbyderen tilbyr pålitelig tilgang til Netflix, og reagerer raskt når nye IP-adresser er nødvendig for å opprettholde tilgangen til den populære strømmetjenesten.

Denne leverandøren leverer raske tilkoblinger, topp serverdekning og topp personvern og kundesupport..

Selv om den beste VPN-leverandøren ikke kan garantere ubegrenset tilgang til Netflix-innhold i andre regioner, har ExpressVPN, etter min erfaring, levert et utmerket nivå av strømmetilgang, og reagerer raskt når det er behov for justeringer.

Mens VPN-er som tilbyr Netflix-tilgang er engasjert i et pågående spill av skjul, og betyr at Netflix-tilgang kan variere fra dag til dag, er ExpressVPN det beste alternativet for pålitelig tilgang til Netflix-innhold i andre regioner.

For mer informasjon eller for å kjøpe et abonnement, besøk nettstedet ExpressVPN.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 20

map