Trust.Zone Netflix Blocked Workaround


Överblick

Om du är som mig är variation livets krydda. Jag älskar att kolla in filmer och tv-program som Netflix erbjuder streamingtjänster i olika regioner runt om i världen.

Jag finner dock att många av de VPN-leverantörer som jag har testat inte har tillgång till Netflix-innehåll i flera regioner. Vissa hävdar att de ändå låter mig.

Och tro det eller inte, vissa VPN-leverantörer erbjuder inte native app-support för alla de stora enhetsplattformarna. (Jag tittar på dig, Trust.Zone.)

Medan Trust.Zone erbjuder pålitlig VPN-tjänst saknas dess Netflix-avblockering på grund av mindre än optimal global servertäckning och brist på inbyggda appar för macOS, iOS och Linux-plattformar.

Lyckligtvis finns det alternativ för Trust.Zone-användare som letar efter grönare betesmarker.

Trust.Zone arbetar inte med Netflix? Prova detta…

Byt till ExpressVPN (jag har hittat det vara den bästa VPN-enheten för att avblockera Netflix).

Jag har testat olika VPN och ExpressVPN kan pålitligt avblockera Netflix USA, Storbritannien, AUS, CA, IT, FR, DE, JP och andra. Snabbt nog att titta på Netflix i HD utan buffring.

ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan prova det riskfritt.

Avblockera Netflix med ExpressVPN

Varför Netflix blockerar en VPN-leverantör

Till att börja med, låt oss granska orsakerna till att Netflix kan blockera en VPN-användare från att komma åt sin tjänst.

Under många år var en VPN utan tvekan det bästa sättet att få åtkomst till Netflix-innehåll avsedd för tittare i andra länder. Användare skulle välja en VPN-server i ett annat land, ansluta och starta upp Netflix och få tillgång till deras önskade filmer och TV-program.

Men 2016 förändrades saker snabbt. Vid den tiden började strömningsgiganten aktivt blockera VPN-anslutningar från att få åtkomst till innehåll utanför sitt eget land.

Även om detta kan vara dig som oförskämd blockerar Netflix inte VPN-användare trots det, men eftersom de enligt lag är skyldiga att göra det.

Strömningstjänstens innehållsfördelningsavtal som det ingår med film- och tv-studior kräver att de vidtar åtgärder för att säkerställa det det angivna innehållet är endast tillgängligt för tittare i specifika regioner.

Tyvärr innebär Netflix innehållsspärrar att många VPN-leverantörer inte kan erbjuda pålitlig åtkomst till strömningstjänsten, som de gjorde tidigare.

Tyvärr för Netflix-tittare betyder det att filmen eller tv-serien du tyckte om när du besöker ett annat land kanske inte finns tillgänglig i ditt hemland.

Det bästa alternativet när Trust.Zone misslyckas

När du ansluter skrivbordet, mobilen eller annan typ av ansluten enhet till en VPN-server tilldelar tjänsten en ny IP-adress till enhetens internetanslutning.

Den nya IP-adressen gör att det verkar som om enheten ansluter från samma fysiska plats som VPN-servern. Detta betyder att även om du är hemma i Cleveland, Ohio, verkar det för resten av internet att du är belägen i Vancouver, B.C..

När din enhet ansluter till en VPN-server gör den det tillsammans med ett stort antal andra enheter. Alla anslutande enheter kommer ta emot samma IP-adress som din gör.

Medan flera användare använder samma IP-adress är en säkerhetsfunktion i ett VPN, vilket gör det svårare att attackera en enda användare, gör det det enklare för Netflix att upptäcka VPN-användning.

Trust.Zone Netflix Blocked Workaround

Om många av dessa flera användare har åtkomst till Netflix från VPN-servern, är det en bra indikation att dessa anslutningar kommer från en VPN-server.

När strömningstjänsten upptäcker flera användare som kommer in via samma IP-adress kommer dess IT-folk sannolikt att undersöka ytterligare. När Netflix bekräftar att ett VPN äger den aktuella IP-adressen kommer de omedelbart att göra det blockera den IP-adressen från åtkomst till deras servrar.

När vägspärren är på plats har VPN-användare inte längre tillgång till Netflix-biblioteket i det området. När dessa användare upplever att de inte längre kan ansluta till Netflix kommer de troligen att klaga till deras VPN-leverantörs kundtjänstavdelning.

När klagomålen har registrerats och supportavdelningen tittar på saker och bekräftar att Netflix har blockerat den aktuella serverns IP-adress skapar de ett nytt intervall av IP-adresser. Detta öppnar återigen Netflix-åtkomst för VPN: s användare.

Naturligtvis upptäcker Netflix så småningom de nya IP-adresserna, blockerar dem, och spelet med virtuella Whack-a-Mole börjar återigen.

Alla VPN-leverantörer som förväntar sig att hålla jämna steg med Netflix i den virtuella versionen av "IP-adress Smokey and the Bandit" kommer att behöva djupa fickor. Det krävs massor av moolah för att fortsätta lägga till nya IP-adresser för att ersätta blockerade adresser.

Så småningom ger många VPN-leverantörer upp och slutar erbjuda sina användare pålitlig åtkomst till Netflix. Andra leverantörer kan fortsätta att erbjuda Netflix-åtkomst, men minskar vägen till de regioner som det blockerar. (Trust.Zone begränsar deras Netflix-åtkomst till bara några få utvalda regioner.)

Lyckligtvis finns det fortfarande VPN-tjänster som hänger hårt och fortsätter att erbjuda pålitlig Netflix-åtkomst till sina kunder.

Bästa lösning för blockerad-Netflix

ExpressVPN

ExpressVPN ger den mest pålitliga Netflix-åtkomsten bland alla VPN-leverantörer som jag har haft nöjet att testa.

Leverantören begränsar inte sin Netflix-åtkomst till några få regioner. Istället erbjuder det åtkomst i många områden i världen, och ersätter blockerade IP-adresser på ett korrekt sätt vid behov.

Jag säger inte att jag aldrig har upplevt en blockerad IP-adress när jag använde ExpressVPN för att komma åt Netflix. Men när jag har blockerats har jag snabbt kunnat hitta en annan server som öppnar åtkomst till Netflix-innehållet i mitt valfritt land.

ExpressVPN fungerar med Netflix

Tjänsten erbjuder strömningsoptimerade anslutningar, 24-timmars livechatsupport, förstklassig global servertäckning, appar för de mest populära enhetsplattformarna och en 30-dagars återbetalningsgaranti utan risk.

ExpressVPN ger inte bara tillförlitlig tillgång till strömmande innehåll, det erbjuder också användbar information utformad för att hjälpa sina användare att få ut mesta möjliga av Netflix när de är anslutna till ExpressVPN-servrarna. Informationen innehåller tips och tricks, en användbar FAQ och länkar till webbläsarutvidgningar.

Anslutningshastighet

Nu när du har en pålitlig metod för att avblockera dina favoritprogram och filmer från Netflix skulle det suga att behöva vänta en längre tid för att innehållet ska börja spela.

Det är därför anslutningshastighet är en så viktig faktor när du letar efter en VPN-leverantör.

ExpressVPN erbjuder snabba anslutningshastigheter, vilket betyder att det kommer att vänta på bara några sekunder innan showen börjar. Till och med 4K HDR-video börjar spela nästan omedelbart.

Stöd för flera plattformar

Netflix verkar vara tillgängligt på alla internet-anslutna enheter som gjorts idag. (Okej, kanske inte på Nest-termostaten, men ge det tid.)

Detta gör att stöd för flera plattformar är en viktig övervägning när du funderar över dina VPN-alternativ.

Trust.Zone tillhandahåller endast inbyggda appar för Windows- och Android-plattformarna. För iOS, macOS och andra enheter måste du ställa in en VPN-anslutning i dina nätverksinställningar eller genom att använda en tredjepartsapp.

Samtidigt erbjuder ExpressVPN inbyggd appstöd för Windows-, macOS-, iOS-, Android- och Linux-enheter.

Dessutom gör VPN-leverantören tillgänglig webbläsarförlängningar för Chrome-, Firefox- och Safari-plattformarna, vilket gör det enklare att se Netflix i din favoritwebbläsare.

Trust.Zone Netflix Blocked Workaround

Stream-boxar och ägare av spelkonsoler kan komma åt Netflix i andra länder med ExpressVPN: s MediaStreamer-tjänst. (Observera att MediaStreamer inte krypterar din anslutning som VPN-tjänsten gör.)

ExpressVPN sätter en ganska snål gräns på tre samtidiga anslutningar på samma inloggning, vilket kan göra saker lite trånga för familj och småföretagare.

Emellertid erbjuder leverantören kompatibilitet med många märken och modeller av routrar, vilket gör det enkelt att skydda flera anslutna enheter via en anslutning. Du kan till och med köpa förkonfigurerade routrar på FlashRouters.com.

Kundsupport

Samtidigt som vi alla älskar att leva i en värld där tekniska problem inte är, ja, ett problem, träffar alla en bult eller två på informationsvägen då och då och kräver ett besök hos AAA of VPN: s kundtjänstavdelning.

ExpressVPNs kundsupport är bland de bästa i branschen. Leverantören levererar förstklassigt support, som inkluderar e-poststöd, ett spårningssystem för supportbiljetter, 24/7 live supportchatt och en sökbar kunskapsbas.

I mina kontakter med ExpressVPN-supportavdelningen har jag hittat dem snabba att svara med användbara lösningar på mina frågor.

Global server täckning

ExpressVPN har 2000+ serverstationer över hela världen (94 länder).

Leverantörens serverantal ger fler möjligheter att blockera Netflix-blockering än den genomsnittliga VPN-leverantören.

Privat skydd

ExpressVPN-användare kan vara säkra på att deras online-upplevelser inte kommer att läggas fram för nyfikna ögon tack vare leverantörens strikta policy för icke-loggar.

Leverantören behåller inga loggar av någon typ relaterade till sina kunders resor online när de är anslutna till deras tjänst.

Bitcoin är tillgängligt som betalningsalternativ för användare som föredrar att hålla sin abonnemangsbetalningsinformation helt under omslag.

VPN för Netflix

Trust.Zone Netflix Blocked Workaround

Om du inte hade lagt märke till det, ExpressVPN är mitt nummer 1 för den bästa VPN-enheten för att avblockera Netflix-innehåll i USA och andra regioner runt om i världen.

Tjänsten är det mest pålitliga sättet jag har hittat för att blockera åtkomst till Netflix-innehåll oavsett var jag är.

Snabba anslutningar, omfattande global servertäckning och förstklassig integritetsskydd och kundservice ger allt upp till det bästa sättet att skydda dig när du är online.

Jag har visserligen upplevt tekniska problem när jag använder ExpressVPN, men leverantörens kundsupport har alltid snabbt kommit till handling för att fixa saker.

Allt ovanstående gör ExpressVPN till den mest pålitliga metoden för åtkomst till dina favoritfilmer och TV-program från Netflix.

Besök ExpressVPN för mer information eller för att köpa ett prenumeration.

“Netflix” av Shardayyy licenserat under CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 + = 85

map