Zaobiđeno rješenje sigurnijeg blokiranog programa SaferVPN Netflix


Kada ste neko vrijeme posjetili Francusku, iskopali ste sadržaj dostupan na francuskom okusu Netflixa. Dakle, odlučili ste ga provjeriti i vidjeti ima li na usluzi streaming dostupnih novih sadržaja dostupnih samo za Francusku. Uzmite svoj laptop, uključite SaferVPN (što je bilo sjajno za deblokiranje američkog Netflix sadržaja dok ste bili u Francuskoj) i učitajte Netflix.

Međutim, kad kliknete na vaš omiljeni film, sve što dobijete je:

Ups, nešto je pošlo po zlu...Pogreška struje. Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo. "

Čekaj, što?

Mnogi korisnici VPN-a otkrivaju da njihov omiljeni VPN jednostavno ne radi posao kada je u pitanju deblokiranje Netflix sadržaja iz cijelog svijeta. Iako VPN može obaviti koristan posao deblokiranja američkog sadržaja, nedostaje mu mogućnost otvaranja sadržaja iz drugih zemalja širom svijeta..

Iako SaferVPN i dalje obavlja pouzdan posao deblokiranja američkih filmova i emisija Netflix, ako tražite način za deblokiranje streaming sadržaja iz drugih zemalja, vjerojatno biste trebali potražiti drugdje.

SaferVPN ne radi s Netflixom? Pokušaj ovo…

Prebacite se na ExpressVPN (ustanovio sam da je ExpressVPN najbolji VPN za deblokiranje Netflixa).

Testirao sam razne VPN-ove i ExpressVPN mogu pouzdano deblokirati Netflix US, UK, AUS, CA, IT, FR, DE, JP i druge. Dovoljno brzo možete gledati Netflix u HD-u bez brige o međuspremniku.

Isprobajte ExpressVPN bez rizika sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Deblokirajte Netflix s ExpressVPN-om

Zašto Netflix može blokirati sigurniji VPN

VPN je dugo najbolje najbolji način pristupa Netflix sadržaju iz stranih zemalja. Međutim, u posljednje tri godine ili tako nešto stvari su se malo promijenile. Od 2016. godine Netflix vodi kampanju spriječiti VPN korisnicima pristup njihovom streaming sadržaju izvan izvan "pravih" regija.

Prvo, dopustite mi da napomenem jednu stvar. Netflix ne blokira VPN korisnike samo zato što mogu. Umjesto toga, sporazumi o sadržaju koji sklapaju s filmskim i televizijskim studijima zahtijevaju da im regionalno ograniči pristup sadržaju.

Nažalost, to znači da nisu svi sadržaji dostupni u svakoj zemlji. Dakle, možda ćete propustiti svoju omiljenu emisiju ili film, ovisno o tome gdje se nalazite.

Veliki broj pružatelja VPN-a odustao je od pružanja pristupa sadržaju Netflix-a sa sjedištem u drugim zemljama samo zbog troškova povezanih s probijanjem Netflixovih prepreka. (Više informacija o tome možete pronaći dolje.)

Najbolja alternativa kad SaferVPN ne uspije

Kad se vaš uređaj poveže s VPN uslugom, povezuje se s jednim od poslužitelja davatelja usluga. Veliki broj uređaja drugih korisnika također je povezan na isti poslužitelj.

Kad se svi ti uređaji povežu, svi dobijaju novu IP adresu, pa se čini da se nalaze na istom mjestu kao VPN poslužitelj. (Drugim riječima, možda ste locirani u Rimu, Džordžija, ali izgledaće da ste u Rimu, Italija.)

Netflix blokira VPN

Bilo koji uređaj spojen na VPN poslužitelj dobit će istu IP adresu kao i svi ostali uređaji. Zbog toga se čini kao da svi uređaji dolaze s iste lokacije. Istina, to pruža dodatni sloj sigurnosti vašoj vezi, ali može stvoriti jedno ključno pitanje prilikom pokušaja pristupa Netflixu.

Kada više korisnika s istog VPN poslužitelja pokušava istovremeno pristupiti Netflixu, usluga streaminga olakšava otkrivanje da gledatelji koriste VPN za pristup usluzi.

Netflix malo istražuje kako bi potvrdio da VPN davatelj posjeduje dotičnu IP adresu. Nakon potvrde, strujni div blokirat će toj IP adresi pristup njihovim poslužiteljima.

Kada Netflix blokira IP adresu, VPN-ovi kupci ubrzo otkrivaju da više nemaju pristup svojoj omiljenoj usluzi streaminga. Stoga se žale odjelu za korisničku podršku davatelja VPN-a. (Zar ne?)

Kad podaci za korisničku podršku potvrde da je poslužitelju blokiran pristup Netflixu, postavili su novu skupinu IP adresa za taj poslužitelj i njegove korisnike. To još jednom otvara pristup Netflixu.

Pa, barem dok video servis ne otkrije nove IP-ove, a igra virtualnih skrovišta ponovo započne.

Kako bi bili u toku s Netflixom u ovoj igri odmrtvenog krtica, VPN pružateljima trebaju duboki džepovi. Nažalost, mnogi pružatelji VPN-a nemaju dovoljno resursa za neprestano postavljanje novih IP-ova kada su blokirani.

Neki pružatelji usluga, poput SaferVPN-a, kompromitiraju nastavljajući nuditi pristup Netflixu, ali ograničavaju pristup samo određenim zemljama. (SaferVPN ograničava Netflix pristup sadržaju smještenom u SAD-u.)

Srećom, za one od nas koji žele pristupiti Netflix sadržaju širom svijeta, postoje VPN usluge koje svojim klijentima ne ograničavaju pristup Netflixu. Reći ću vam o nekom od tih izvrsnih VPN pružatelja usluga.

Najbolje rješenje s blokiranim mrežama Netflix

ExpressVPN

ExpressVPN pruža ono što je danas vjerojatno najbolji pristup Netflixu. Koristim ovaj davatelj više od dvije godine i ustanovio sam da je moja najbolja opklada za pristup Netflix sadržaju, bez obzira gdje se nalazim ili gdje se nalazi.

Pružatelj usluga nudi pouzdan pristup Netflixovim poslužiteljima širom svijeta i brzo stvara nove IP adrese kada streamer prepozna i blokira stare adrese.

Znam to jer povremeno naletim na poslužitelj koji više ne nudi pristup Netflixu, ali prekidom i ponovnim povezivanjem s drugim poslužiteljem na istom području smatram da je pristup opet dostupan.

ExpressVPN surađuje s Netflixom

ExpressVPN ne samo da obavlja izvrstan posao održavanja informativnih traka autoputa otvorenim za Netflix, već nudi i izbor korisnih informacija osmišljenih za poboljšanje vašeg Netflix iskustva gledanja.

Nude informacije poput korisnih savjeta i trikova za korištenje usluge, informativnog FAQ-a, pa čak i veze do proširenja preglednika kako bi se olakšala upotreba usluge strujanja na vašem računalu..

VPN usluga nudi i optimalnu korisničku podršku, koja uključuje knjižnicu podrške za jednostavno korištenje i chat podršku 24 sata dnevno. Dodajte sveobuhvatnu globalnu pokrivenost poslužitelja, podršku aplikacija za sve popularne platforme i 30-dnevno jamstvo povrata novca, a ExpressVPN je pokrivao.

Brzina veze

Jednom kada budete spremni napraviti ozbiljno napuhavanje, nećete biti spremni čekati "zauvijek" prije nego što spremite dovoljno podataka da bi vaš videozapis mogao početi s reprodukcijom.

Brze veze ExpressVPN-a pružaju više nego dovoljnu propusnost. Prema mom iskustvu, čak i 4K HDR sadržaj počinje teći u samo nekoliko sekundi kada koristite ExpressVPN. (Vaša kilometraža varira ovisno o uobičajenoj brzini veze.)

Podrška za više platformi

Čini se da je Netflix dostupan na gotovo svim povezanim uređajima napravljenim ovih dana. Bilo da se radi o računalu, pametnom telefonu, tabletu ili igraćoj konzoli, za to je dostupna aplikacija Netflix. Netflixova podrška tolikih platformi uređaja čini da ima pružatelja VPN-a koji također podržava više platformi sve još važnije.

ExpressVPN nudi široku pokrivenost uređaja s aplikacijama za macOS, iOS, Android i Windows platforme. Pružatelj nudi i podršku za preglednik s proširenjima za Firefox, Chrome i Safari platforme. Sveobuhvatna podrška usmjerivača je vrhunska, štiteći sve povezane uređaje, čak i one koji nemaju podršku izvorne aplikacije.

Preuzmite Screenshot za ExpressVPN

Vlasnici igraćih konzola i vrhunski uređaji za streaming mogu iskoristiti snagu za otključavanje Netflixa ExpressVPN-a svojom uslugom MediaStreamer. Međutim, korisnici će morati imati na umu da MediaStreamer ne šifrira vašu vezu kao što je ExpressVPN VPN usluga.

Točno je da ovaj davatelj ograničava korisnike na 3 istodobne veze. Međutim, kompatibilnost davatelja usluga s mnogim proizvođačima i modelima bežičnih usmjerivača - uključujući Asus, D-Link, Linksys i druge - olakšava zaštitu svih povezanih uređaja putem jedne veze..

Ako tražite rješenje plug-and-play, unaprijed konfigurirani usmjerivači dostupni su od FlashRouters.com.

cijena

Cijene ExpressVPN-a nikada neće dopustiti da se pogrešno prihvati rješenje VPN-a s povoljnim cijenama. Međutim, ako pažljivo razmislite o razini usluge koju ćete dobiti zauzvrat za cijenu, možda ćete shvatiti da je riječ o povoljnoj cijeni..

Korisnici koji se odluče za mjesečni plan davatelja usluga plaćati će 12,95 USD svaki mjesec. Oni koji se odluče za 6-mjesečnu ili 12-mjesečnu pretplatu plaćati će 9,99 USD mjesečno (59,95 USD svakih 6 mjeseci) ili 8,32 USD mjesečno (99,95 USD plaća se godišnje), respektivno.

Čitatelji koji kliknu našu vezu u nastavku i godišnje se obavežu, dobit će 3 besplatna mjeseca. 15 mjeseci za cijenu od 12 je velika vrijednost!

Davatelj nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da ćete imati priliku davatelja temeljito isprobate.

Za više informacija, posjetite web stranicu ExpressVPN.

Korisnička podrška

Svim svojim čitateljima želim uvijek brze veze i nula tehničkih problema.

Međutim, svaki put kada upotrebljavate elektronički uređaj, stvari mogu i poći po zlu. To znači da ćete se vjerojatno, iz jednog ili drugog razloga, trebati baviti službom za korisnike, bez obzira kojeg pružatelja VPN-a odabrali.

ExpressVPN pruža najbolju korisničku podršku u poslu. Pružatelj nudi brojne načine za rješavanje vaših problema, uz podršku 24 sata uživo i biblioteku podrške, kao i mogućnosti e-pošte i problema s ulaznicama.

Službe za korisnike ove tvrtke nikada me nisu ostavile na visini, pružajući brzu i obrazovnu pomoć bez obzira na problem.

Globalno pokriće poslužitelja

Snaga VPN-a za deblokiranje VPN-a dobra je samo koliko je pokrivenost globalnog poslužitelja. ExpressVPN sjaji u ovoj kategoriji, nudi 2.000+ poslužitelja u 94 zemlje.

Zaštita privatnosti

ExpressVPN pruža izvrsnu zaštitu privatnosti. Tvrtka je smještena na Britanskim Djevičanskim otocima, gdje ne postoje zahtjevi da VPN-ovi čuvaju bilo kakve zapise o mrežnim antikvarijatima svojih kupaca. Kao takav, davatelj ne vodi nikakve zapisnike bilo koje vrste.

Osim toga, davatelj to rado prihvaća Bitcoin, dodavanje zaštite privatnosti čuvanjem podataka o plaćanju privatnim.

ExpressVPN je krajnji izbor za Netflix

ExpressVPN Logo

ExpressVPN je vaš najbolji izbor za deblokiranje pristupa Netflixu kada SaferVPN ne može pomoći. Pružatelj usluga nudi pouzdan pristup Netflixu, brzo reagira kada su potrebne nove IP adrese za održavanje pristupa popularnoj usluzi streaminga.

Ovaj pružatelj pruža brze veze, vrhunsku pokrivenost globalnog poslužitelja i vrhunsku zaštitu privatnosti i korisničku podršku..

Iako čak i najbolji pružatelj VPN ne može jamčiti neobuzdani pristup sadržaju Netflixa u drugim regijama, ExpressVPN je, po mom iskustvu, pružio izvrsnu razinu strujnog pristupa, brzo reagirajući kada su potrebna podešavanja..

Iako su VPN-ovi koji nude Netflix pristup uključeni u igru ​​trenutnih skrivanja, što znači da je pristup Netflixu različit iz dana u dan, ExpressVPN je vaša najbolja opcija za pouzdan pristup Netflix sadržaju u drugim regijama.

Za više informacija ili za pretplatu, posjetite web stranicu ExpressVPN.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map