5 cele mai bune VPN-uri pentru Chatroulette


Chatroulette este un popular site de chat video, unde doi utilizatori aleatori sunt conectați împreună pentru a discuta prin intermediul camerelor web. Platforma oferă utilizatorilor o modalitate de a întâlni străini și de a-și face prieteni noi din orice parte a lumii.

În acest articol, voi arunca o privire asupra celor mai bune 5 VPN-uri pentru deblocarea Chatroulette din țările și regiunile care înregistrează lista neagră a site-ului. Voi analiza, de asemenea, VPN-urile care pot ajuta la ocolirea cenzurii locale de Chatroulette, precum blocurile rutiere puse în aplicare de rețelele universitare și școlare.

Chatroulette este adesea o țintă pentru cenzură în țările cu vederi și legi mai restrictive decât țările occidentale, cum ar fi U.K. și S.U.A. În plus față de cenzură în anumite țări, serviciul Chatroulette poate fi blocat și de rețelele publice, rețelele de la locul de muncă și de la școli și colegii.

Utilizarea unui VPN care poate debloca accesul restricționat la Chatroulette vă va permite să utilizați site-ul de aproape oriunde și vă poate oferi, de asemenea, confidențialitate și securitate mult mai mare pentru informațiile dvs. personale.

Cele mai bune VPN-uri pentru Chatroulette

Voi oferi o recenzie completă pentru fiecare dintre cele mai bune 5 VPN-uri ale mele pentru Chatroulette în 2019, însă mai târziu, dar dacă vă grăbiți și doriți doar o privire de ansamblu rapidă, aici este un rezumat al serviciilor recomandate:

 1. ExpressVPN: VPN stabilit și popular cu o rețea mare de servere care pot debloca site-uri restricționate, inclusiv Chatroulette. Securitate și confidențialitate de top, plus o garanție de returnare de 30 de zile.
 2. NordVPN: Furnizor VPN de mare buget cu o rețea globală extinsă de servere care permit accesul la Chatroulette din aproape orice locație. Instrumente bune de confidențialitate și până la 6 conexiuni de la un abonament.
 3. CyberGhost: Pachetează o mulțime de caracteristici de securitate și confidențialitate pentru un cost de abonament de mare valoare. Deblochează Chatroulette și oferă o rețea mare de server.
 4. IPVanish: Număr decent de servere situate pe tot globul care deblochează Chatroulette și alte site-uri blocate de cenzură. Acopera 10 dispozitive in acelasi timp cu un singur abonament, dar se chinuie sa deblocheze unele servicii de streaming video.
 5. PrivateVPN: Cu servere din peste 58 de țări, există acces la Chatroulette de aproape oriunde, dar cu aproximativ 90 de servere în total, opțiunile de conectare sunt limitate în comparație cu rivalii..

Pentru a clasifica cele mai bune VPN-uri pentru Chatroulette, am folosit următoarele criterii:

 • Poate debloca Chatroulette
 • Oferă confidențialitate bună și ascunde adresele IP reale ale utilizatorilor
 • Securitate / criptare puternică
 • Acceptă toate platformele majore

Iată lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Chatroulette:

1. ExpressVPN

Logo ExpressVPN

ExpressVPN este un VPN bine pus la punct, cu o mare reputație și am găsit că oferă rezultate excelente atunci când deblochează site-uri web restricționate, inclusiv Chatroulette.

Cu 3.000 de servere VPN în 94 de țări, există o mulțime de opțiuni pentru care să se conecteze serverul și puteți accesa conținut blocat din aproape oriunde în lume.

Această VPN se potrivește de asemenea cu criteriile mele de a ascunde adresa IP reală a unui utilizator și de a menține confidențialitatea, datorită faptului că are o politică strictă fără jurnaluri și nu păstrează nicio înregistrare a datelor sau informațiilor dvs. de identificare.

Există, de asemenea, un cod de criptare de 256 biți de grad militar care vă protejează datele împotriva hackerilor, în timp ce protecția împotriva scurgerilor DNS împiedică chiar și ISP-ul dvs. să obțină detalii despre activitatea dvs. online.

Alte funcții de securitate încorporate includ un comutator de ucidere pe internet, care vă va deconecta instantaneu de pe web în cazul în care pierdeți în mod neașteptat conexiunea la serverul VPN.

Software-ul ExpressVPN este rapid și oferă lățime de bandă nelimitată și fără limite de viteză. În plus, există o gamă largă de software, inclusiv aplicații pentru Windows și Mac, plus suport pentru dispozitive mobile și Linux.

Pro-uri

 • Permite accesul la Chatroulette
 • Viteze rapide
 • Caracteristici puternice de confidențialitate
 • Fără politici de jurnal
 • Suport pentru chat 24/7

Contra

 • Puțin mai scump decât unele VPN-uri

MAI BUN PENTRU CHATROULETTE: ExpressVPN este alegerea mea 1 pentru Chatroulette și deblocarea site-urilor web restricționate. Securitatea și confidențialitatea sunt prioritare și există, de asemenea, o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

2. NordVPN

Logo NordVPN

NordVPN a înființat o rețea extinsă cu peste 5.000 de servere disponibile în 61 de țări. Această acoperire globală permite NordVPN să deblocheze aproape toate site-urile web cenzurate din orice locație, iar acest lucru include Chatroulette.

NordVPN este, de asemenea, bine cunoscut pentru viteza rapidă a serverului și livrarea fluxurilor video de înaltă calitate.

Alături de caracteristicile sale impresionante de viteză, VPN este la fel de cunoscut pentru dedicarea sa la confidențialitate și securitate. Cu criptarea AES de 256 biți, există aproape șansa ca hackerii să poată rupe codul și să vă acceseze informațiile personale.

Serviciul protejează, de asemenea, adresa dvs. IP și se asigură că nimeni altcineva nu poate vedea ce site-uri web vizitați. Comutatorul automat de oprire închide întreaga dvs. conexiune la internet în cazul în care sunteți deconectat de la serverul VPN, astfel încât nu există niciodată riscul ca datele dvs. să rămână necriptate. O politică fără logare asigură că istoricul de navigare nu este stocat sau urmărit.

NordVPN permite până la șase conexiuni simultan, astfel încât să puteți proteja majoritatea dispozitivelor din gospodăria dvs. cu un singur abonament.

NordVPN are aplicații pentru Windows, Mac, iOS și Android, plus suport pentru Linux.

Pro-uri

 • Funcționează cu Chatroulette
 • Rețea mare de servere globale
 • Mai multe controale de confidențialitate decât unele VPN-uri rivale
 • 6 conexiuni cu un singur abonament

Contra

 • Aplicația nu permite comutarea serverului

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună pentru utilizatorii care doresc să deblocheze Chatroulette și alte site-uri web restricționate. Oferă până la 6 conexiuni simultane. Garanție de returnare de 30 de zile.

3. CyberGhost

Sigla CyberGhost

CyberGhost este un VPN de înaltă calitate, care oferă o valoare excelentă pentru bani.

Cu o rețea mare de 3.500 de servere în 58 de țări, există opțiuni de deblocare a conținutului geore-restricționat dintr-un număr de țări din întreaga lume, iar acest lucru include accesul fără probleme la site-ul Chatroulette.

Problemele de confidențialitate sunt tratate de CyberGhost prin includerea protecției împotriva scurgerilor DNS și IP, astfel încât nimeni altcineva să nu vă vadă activitatea de navigare, inclusiv ISP-ul dvs. Un acord strict fără jurnaluri este, de asemenea, parte a politicii CyberGhost și asta înseamnă că furnizorul VPN nu va păstra înregistrări din istoricul dvs. de navigare.

Cu CyberGhost, tot traficul dvs. este criptat cu cod de 256 biți de grad militar, astfel încât nu sunteți ferit de fraude și hackeri care încearcă să păstreze informații private.

Aplicațiile CyberGhost sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Utilizatorii Linux vor trebui să configureze manual VPN-ul CyberGhost, dar este disponibilă asistență și îndrumare.

Pro-uri

 • Caracteristicile de confidențialitate includ criptarea de grad militar
 • Politica fără jurnale
 • Rețea de servere mari

Contra

 • Nu pot debloca anumite site-uri de streaming

VALOARE GRATUITĂ: CyberGhost ambalează perfect viteze rapide, caracteristici bune de confidențialitate și securitate puternică la un preț excelent. Funcționează pentru deblocarea Chatroulette de la o serie de locații și oferă o garanție de returnare de 45 de zile.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish face lista mea scurtă de VPN-uri, deoarece ajută la ocolirea blocurilor, cenzurii și listării negre a site-ului Chatroulette pe rețelele de muncă, publice și academice..

IPVanish oferă 1.200+ servere în peste 60 de țări din întreaga lume, astfel încât utilizatorii pot accesa Chatroulette din aproape orice locație.

Se pune accentul pe confidențialitatea IP, iar utilizatorii își pot schimba adresa IP la intervale de timp specificate. Un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerilor DNS înseamnă că nu există nicio ocazie pentru ca datele dvs. să se scurgă în mâinile greșite în niciun moment, în timp ce criptarea AES de 256 biți de grad militar îmbunătățește în continuare securitatea VPN.

IPVanish nu poate debloca cât mai multe servicii de streaming ca unele VPN-uri din această listă, dar, în plus, utilizatorii pot avea 10 conexiuni simultane generoase, astfel încât traficul de pe mai multe dispozitive poate fi criptat cu un singur abonament.

IPVanish a creat aplicații pentru Android, iOS, Windows și Mac și există și suport pentru Linux, făcând IPVanish versatil și portabil.

Pro-uri

 • Deblocări Chatroulette
 • 10 conexiuni simultane
 • Viteze rapide

Contra

 • Nu pot debloca anumite servicii de streaming video
 • Unele VPN acoperă mai multe țări

Până la 10 DISPOZITIVE: IPVanish deblochează Chatroulette și oferă mai multe conexiuni simultane decât majoritatea altor furnizori VPN. O gamă bună de opțiuni de server localizate la nivel global, dar se străduiește să deblocheze unele servicii de streaming video. 7 zile de returnare a banilor.

5. PrivateVPN

Logo privatVPN

PrivateVPN construiește o rețea VPN în creștere, cu 88 de servere disponibile în prezent în 59 de țări.

În timp ce PrivateVPN poate să nu aibă la fel de multe servere ca alți furnizori VPN, acesta acoperă un număr impresionant de locații care să răspundă nevoilor dvs. de deblocare a Chatroulette de aproape oriunde pe planetă..

PrivateVPN are, de asemenea, servere concepute pentru a evita interdicțiile puse în aplicare pentru a împiedica utilizatorii să acceseze site-uri blocate prin intermediul VPN-urilor, prin urmare, serviciul poate bate chiar și cele mai stricte interdicții ale site-urilor web.

Din fericire, PrivateVPN este foarte ușor de utilizat și necesită doar câteva minute pentru a configura și debloca site-ul Chatroulette.

Așa cum vă așteptați cu un nume precum PrivateVPN, acest serviciu păstrează confidențialitatea utilizatorilor intactă cu o serie de instrumente pentru a vă proteja datele. Aceasta include IP-masking, o politică zero-logs, protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere pe internet.

Cu criptare AES pe 256 biți, PrivateVPN păstrează tot traficul către și de pe dispozitiv și în siguranță și departe de infracțiunile informatice.

Există, de asemenea, aplicații dedicate Android, Windows și iOS, cu suport disponibil și pentru MacOS și Linux.

Pro-uri

 • Ocolește blocurile de rețea pe Chatroulette
 • Servere concepute pentru a ocoli interzicerile VPN
 • O gamă bună de aplicații

Contra

 • Mai puține opțiuni de server decât rivalii
 • Nu pot debloca toate site-urile de streaming

MARE VITEZE: PrivateVPN este capabil să deblocheze și să ocolească chiar regulile stricte de cenzură și vă oferă acces la Chatroulette. Acoperă un număr mare de țări, dar are un număr mic de servere în comparație cu VPN-urile rivale. 30 de zile garanție înapoi.

De ce ai nevoie de un VPN pentru Chatroulette

Chatroulette lucrează la ideea de bază a conectării a doi străini prin intermediul webcam-urilor lor la întâmplare.

Datorită proiectării serviciului, este foarte dificil să moderați sau să controlați conținutul de pe platformă în mod eficient. Prin urmare, Chatroulette nu este un loc 100% nevinovat în care toată lumea caută doar să discute.

Platforma a cunoscut probleme cu conținutul pentru adulți, iar acesta este un motiv valid pentru multe școli, universități și locuri de muncă să blocheze Chatroulette pe rețelele lor.

Din acest motiv, aș sfătui să folosești Chatroulette dacă ai vârsta sub 18 ani. Chaturile sunt moderate într-o oarecare măsură, dar nu este întotdeauna posibil ca moderatorii să aplice regulile, iar conținutul sexual grafic este comun pe platformă.

Cu toate acestea, pentru alți utilizatori care doresc să acceseze Chatroulette, utilizarea unei rețele virtuale virtuale bune (VPN) vă poate ajuta să ocoliți restricțiile și să oferiți acces la Chatroulette de aproape oriunde. În plus, veți putea să vă păstrați identitatea în siguranță și să beneficiați de o protecție suplimentară pe internet.

Configurația de bază a Chatroulette nu oferă multe opțiuni pentru a vă proteja identitatea, iar acest lucru înseamnă că cybercriminalii v-ar putea lua cu ușurință jurnalele de chat într-un atac de phishing, oferindu-le acces la informațiile dvs. personale.

Pentru a accesa Chatroulette în siguranță, este important să ascundeți adresa dvs. IP reală și să vă criptați conexiunea pentru a bloca atât hackerii cât și ISP-ul dvs. să vă monitorizeze activitatea online. Cel mai bun mod de a face acest lucru este abonarea la un serviciu VPN bun.

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit cu Chatroulette?

Întotdeauna vă sfătuiesc să utilizați un VPN gratuit pentru accesarea de conținut web cenzurat, site-uri blocate, cum ar fi Chatroulette sau site-uri de streaming geo-restricționate, cum ar fi Netflix sau Amazon Prime.

VPN-urile gratuite vin cu o serie de probleme de confidențialitate și securitate, pe lângă problemele cu viteze de streaming și alegerea limitată a serverului.

Furnizorii VPN gratuite nu tind să fie „gratuite” în termeni reali, deoarece operatorii rețelelor gratuite trebuie să-și acopere costurile și să obțină profit. O tactică obișnuită folosită de furnizorii VPN gratuite este de a insera cookie-uri de urmărire pentru a vă monitoriza activitatea online și de a câștiga bani prin vânzarea de date private către terți, precum agenții de publicitate.

În mod obișnuit, rețelele VPN gratuite oferă un număr limitat de servere, iar acestea pot deveni supraîncărcate de utilizatori, ceea ce provoacă întârziere. Pentru a menține acces la internet sigur, privat și fără probleme, merită să plătiți costurile de abonament relativ mici pentru o rețea VPN de calitate.

Cum să folosești o VPN cu Chatroulette

Am discutat deja motivele pentru care este important să utilizați un VPN atunci când accesați Chatroulette și, pentru a termina acest articol, vreau să vă ofer câteva instrucțiuni pas cu pas despre cum să începeți cu unul dintre VPN-urile mele selectate din lista de mai sus.

Urmând acest ghid vă va permite să instalați VPN-ul ales și să obțineți acces fără probleme la Chatroulette în doar câteva minute.

 1. Înscrieți-vă și creați-vă un cont cu furnizorul VPN ales (recomand ExpressVPN.)
 2. După finalizarea înregistrării, descărcați și instalați software-ul VPN. Alegeți aplicația sau software-ul VPN corect pentru dispozitivul dvs. de pe site-ul furnizorului dvs..
 3. Lansați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. și conectați-vă cu datele de conectare.
 4. Aplicația dvs. VPN se poate conecta automat la cel mai rapid server disponibil în prezent. S-ar putea să constatați că acest lucru nu deblochează Chatroulette și, dacă este cazul, selectați manual un server din lista de servere disponibile din aplicație.
 5. Înainte de a utiliza Chatroulette, ștergeți memoria cache și cookie-urile din browserul dvs. pentru a elimina toate informațiile personale rămase în urma unei sesiuni anterioare.
 6. Lansați site-ul Chatroulette și începeți discuțiile!

„Chat video chat” de Mohamed Hassan sub licență Pixabay

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map