Mitkä ovat parhaat Omeglen VPN-palveluntarjoajat vuonna 2020?


Omegle on ilmainen tuntematon chat-verkkosivusto, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden ja keskustella muiden "muukalaisten" kanssa satunnaisesti, kuten Chatroulette..

Palvelu valitsee satunnaisesti toisen käyttäjän ja antaa sinun puhua heidän kanssaan joko tekstin tai videon kautta "yksitellen". Käyttäjät voivat myös lisätä heidän kiinnostuksen kohteitaan, ja Omegle yhdistää heidät saman henkilön kanssa..

Opiskelijat voivat kirjoittaa yliopiston sähköpostiosoitteensa (päättyen .eduun) varmistaakseen, että he ovat yliopistossa, jolloin he voivat keskustella muiden opiskelijoiden kanssa.

Siitä asti kun Omegle-järjestelmä ei salata käyttäjien keskusteluja, ulkopuoliset voivat helposti seurata niitä - ulkopuoliset mukaan lukien verkon ylläpitäjät, Internet-palveluntarjoajasi ja jopa hakkerit.

Koulutuslaitosten ja työpaikkojen verkonvalvojat joskus estää Omeglen pääsyn koska heidän palvelunsa on poikkeama tehtävistä, joita näiden verkkojen käyttäjien tulisi suorittaa. Kiinan hallituksen kaltaiset liian rajoittavat hallitukset estävät myös usein palveluita, kuten Omegle.

On kuitenkin olemassa luotettava tapa päästä ympäri Omeglen tukoksia, ja sitä kutsutaan VPN: ksi (Virtual Private Network)..

VPN piilottaa online-toiminnot salaustunnelissa, estää ketään näkemästä online-toimintaa. Tämä estää Omegle-toimintaasi estämästä, koska mitä he eivät voi nähdä, he eivät voi estää.

Tässä on 5 parasta VPN: tä, joita voidaan käyttää Omeglen estämiseen.

Parhaat Omeglen VPN: t

Suoritin suuren joukon VPN-palveluntarjoajia tiukan testauksen läpi. Tulokset osoittautuivat nämä 5 VPN: ää tarjoavat parhaan Omeglen vapauttavan tehon. Tässä on yhteenveto:

  1. ExpressVPN: Tämä on paras valinta Omeglen käyttäjille, jotka etsivät parasta tapaa varmistaa, että he pystyvät aina muodostamaan yhteyden Omegleen, riippumatta siitä, missä he sijaitsevat. Palveluntarjoajan hyvin salatut yhteydet pitävät Omeglen keskustelut yksityisinä.
  2. NordVPN: Tämä tarjoaja on erinomainen ratkaisu opiskelijoille, jotka etsivät optimaalista VPN-suojaa pysytellen opiskelijan rajallisessa budjetissa. Palveluntarjoaja ei uhra suorituskykyä ja asiakastukea alhaisen hinnan hyväksi.
  3. CyberGhost: CyberGhost tarjoaa huippuluokan salattua yhteyden suojausta sekä runsaasti nopeutta Omeglen käyttäjille, jotka pitävät keskustelujaan videotyyppinä. Palveluntarjoajan helppokäyttöiset sovellukset tekevät siitä parhaan valinnan VPN-käyttäjille ensimmäistä kertaa.
  4. IPVanish: Tämä palveluntarjoaja on erinomainen valinta yksityisyyttä ajatteleville Omeglersille. (Omeglians? Omeglites?) IPvanish omistaa ja käyttää kaikkia palvelimiaan, varmistaen, että kolmansilla osapuolilla ei ole pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi..
  5. PrivateVPN: PrivateVPN ei ole ollut olemassa niin kauan kuin monet muut VPN-palveluntarjoajat, mutta se on nopeasti saavuttanut maineen kohtuuhintaisina ja luotettavina VPN-palveluntarjoajina, joilla on paljon latausnopeutta.

Arvioin parhaat Omeglen VPN: t seuraavien kriteerien perusteella:

 • Yhteysnopeudet
 • Yhteyden salaus
 • Suojaavat yksityisyydensuojakäytännöt ilman lokit
 • Monialustainen tuki
 • Asiakaspalvelu

Tässä on luettelo viidestä parhaasta VPN: stä, jotka parantavat ja suojaavat Omegle-keskusteluja.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN on suosituin valinta suojellakseni Omeglen teksti- ja videokeskusteluja estymiseltä tai valvomalta.

Tämän palveluntarjoajan latausnopeudet ovat nopeimpia testaamistamme VPN-verkoista viimeisimmissä nopeustesteissämme. Nämä nopeudet voivat helposti käsitellä Omeglen videokeskustelua, samoin kuin muita online-toimintoja, kuten tiedostonsiirtoja, videoiden suoratoistoa, pelaamista ja muuta.

ExpressVPN: n julkisen tason salaus suojaa verkkomatkojasi uteliailta silmiltä, ​​ja niiden tappaja-suojaus estää keskustelujasi altistumiselta, jos menetät yhteyden palveluntarjoajan palvelimiin.

Jos olet huolissasi siitä, että joku saattaa myöhemmin tulla mukaan etsimään todisteita verkkokeskusteluista tai muusta toiminnasta, tiedät mielelläsi sen ExpressVPN ei pidä kirjaa mistään online-antiikista kun olet yhteydessä heidän palvelimiinsa. He hyväksyvät myös Bitcoinin liittymämaksuna.

Omegle on saatavana millä tahansa laitealustalla, joka tarjoaa modernin verkkoselaimen, joten usean käyttöympäristön sovellusten tuki on tärkeätä harkittaessa Omeglen VPN-verkkoa.

ExpressVPN on antanut sinulle natiivisovellustuen iOS-, Windows-, macOS-, Android-, Linux- ja Amazon Fire -laitteille. Chrome- ja Firefox-selainlaajennukset ovat myös saatavana.

Voit suojata muita laitteitasi hyödyntämällä ExpressVPN: n laajaa reitittimen tukea. Palveluntarjoaja sallii 5 samanaikaista yhteyttä.

Ympärivuorokautinen tukikeskustelupalvelu, sähköpostituki, hälytysjärjestelmä ja etsittävä tukipalvelu ja vianetsintäkirjasto ovat kaikki käytettävissä, jos sinulla on kysyttävää.

Plussat:

 • Yhteysnopeudet käsittelevät helposti Omeglen videokeskustelua
 • Kattava monialustainen sovellustuki
 • Huippuluokan tietosuoja
 • Erinomaiset yksityisyysominaisuudet
 • 24/7 asiakastuki

Haittoja:

 • Hinnat korkeammat kuin monet muut VPN-palvelut

OMEGELIN PARAS VPN: ExpressVPN on paras valinta suojata ja parantaa Omegle-keskusteluitasi. Palveluntarjoaja tarjoaa luotettavan pääsyn chat-palveluun tarjoamalla nopeita ja hyvin suojattuja yhteyksiä, jotka pitävät keskustelut estettyinä ja salaisena. 30 päivän rahat takaisin takuu.

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN on paras vaihtoehto Omeglen käyttäjille budjetilla. Palveluntarjoaja tarjoaa VPN-palvelutasoa, joka on paljon korkeampi kuin mitä saatat odottaa, kun otetaan huomioon sen alhainen hinta.

Vaikka NordVPN: n yhteysnopeudet eivät ole asettaneet ennätyksiä, ne pystyvät helposti käsittelemään Omeglen videokeskusteluominaisuuden vaatimukset. Palveluntarjoaja ei koskaan rajoita online-käyttöäsi asettamalla datarajoja tai kaistanleveyttä koskevia rajoituksia.

Suojaus ja yksityisyys eivät ole koskaan hätää, kun käytät NordVPN: tä sotilaallisen salauksen ja käyttäjien yhteyksien suojauskatkaisimien ansiosta. Yksityisyys on täydellinen, kiitos a tiukka "ei käyttäjän lokit" -käytäntöä ja sen halukkuus hyväksyä Bitcoin liittymämaksuna.

Palveluntarjoaja tukee kaikkia suosituimpia laitealustoja, mukaan lukien macOS, iOS, Android, Windows, Linux ja Android TV.

Jos huomaat, että tarvitset samanaikaisia ​​yhteyksiä enemmän kuin 6, jota NordVPN sallii, tai että sinun on suojattava laitteita, jotka eivät ole sovellusluettelossa, voit käyttää palveluntarjoajan reitittimen yhteensopivuutta. (Esiasetettuja reitittimiä on saatavana.)

NordVPN-asiakastuessa on asioita katettu ympäri vuorokauden 24/7 live-chatti, sähköpostituki ja etsittävä tukikirjasto.

Plussat:

 • Liitännät ovat hyvin suojattuja
 • Ympärivuorokautinen tuki
 • Huippuluokan sovellustuki
 • Erinomainen tietosuoja

Haittoja:

 • Sovellukset eivät ole käyttäjäystävällisiä

PARHAAT BUDJETTIMENPITEISILLE OMEGLERS: NordVPN on hyvä valinta Omeglen käyttäjille, jotka etsivät tehokasta, mutta kohtuuhintaisia ​​VPN-palveluntarjoajia. Kattava asiakastuki ja yksityisyydensuoja. 30 päivän rahat takaisin -takuu on käytettävissä.

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost on optimaalinen valinta Omeglen käyttäjille, joilla on vähän kokemusta VPN-verkkojen käytöstä. Palveluntarjoaja tarjoaa helppokäyttöiset sovellukset jotka tarjoavat erinomaisen suojan Omegle-istunnoillesi.

CyberGhost-yhteyden nopeudet ovat eräitä liiketoiminnan parhaimmista, vain smidgeeni hitaampaa kuin PrivateVPN: n toiseksi parhaaseen nopeuteen (luetteloni # 5). Palveluntarjoaja ei koskaan aseta tietokattoa tai kaistarajoituksia käytöllesi.

Omegle-keskusteluitasi (tai mikä tahansa muu online-toimintasi) eivät koskaan paljastu palveluntarjoajan armeijan tason salauksen ja tappaa -suojauksen ansiosta..

Palveluntarjoaja ei myöskään pidä minkäänlaista lokitiedostoa, mikä tarkoittaa, että online-toimintahistoriasi ei tule koskaan kohdalle. Bitcoin-maksutapa pyöristää palveluntarjoajan tietosuojaa.

CyberGhostin helppokäyttöiset, mutta tehokkaat sovellukset ovat saatavilla lukuisille laitealustoille. Sovellusten saatavuus sisältää Windows-, iOS-, macOS-, Android-, Linux-, Amazon Fire TV- ja Android TV -laitteistot.

Kattava reitittimen yhteensopivuus on käytettävissä suojaamaan kaikkia laitteita, joita ei ole yllä olevassa luettelossa, tai auttamaan käyttäjiä, jotka vaativat enemmän kuin 7 samanaikaista yhteyttä, jonka CyberGhost sallii.

Live-chat-chat, haettavissa oleva tukikirjasto sekä tukilippujen lähetys- ja seurantajärjestelmä ovat käytettävissä, jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä.

Plussat:

 • Helppokäyttöiset sovellukset
 • Nopeat yhteysnopeudet
 • Huippuluokan tietosuoja
 • Optimaaliset suojaukset

Haittoja:

 • Sovelluksista puuttuu joitain kokeneiden käyttäjien nauttamia vaihtoehtoja

PARHAA VPN-KÄYTTÄJIEN ALOITTAMISEKSI: CyberGhostin VPN-sovellukset ovat ihanteellisia Omeglen käyttäjille, joilla ei ole paljon kokemusta VPN-sovellusten käytöstä. Mutta älä mene lankaan sovellusten yksinkertaisuudesta - palveluntarjoajan tehokas suojaus on samanlainen kuin monet muut VPN-palveluntarjoajat. 45 päivän riski-takaisin palautustakuu.

4. IPVanish

IPVanish-logo

IPVanish on loistava valinta Omeglen käyttäjille, jotka etsivät kaikkia mahdollisia tietosuojaa. Palveluntarjoaja omistaa ja käyttää maailmanlaajuista palvelinverkkoaan varmistaen, että millään kolmannen osapuolen urakoitsijalla ei ole pääsyä käyttäjien tietoihin.

IPVanishin yhteysnopeudella ei ole mitään ongelmaa pysyä Omeglen teksti- ja videokeskusteluominaisuuksien vaatimusten mukaisesti. Löydät myös, että palveluntarjoajan yhteydet ovat melkein mitä tahansa harjoittamasi online-toimintaa.

Verkkoturva, kuten myös Internet-yhteytesi, on katettu tässä hyvin. Korkean tason salaus ja tappaa -vaihtoehto suojaavat kaikki IPVanish-yhteydet.

Tiukka ei-kirjautumiskäytäntö tarkoittaa, että online-matkoistasi ei ole tietoja. Bitcoin-vaihtoehtoa ei kuitenkaan ole saatavana.

IPVanish tarjoaa sovellustukea kaikille tärkeimmille laitealustoille, mukaan lukien iOS, Android, macOS, Windows, Linux ja Amazon Fire TV..

Jos se ei tee sitä sinulle tai jos tarvitset enemmän kuin 10 samanaikaista yhteyttä, voit hyödyntää palveluntarjoajan laajaa reitittimen yhteensopivuutta. (Esiasetettuja reitittimiä on saatavana.)

Asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden IPVanishin 24/7 live-chat-ominaisuuden ansiosta. Myös sähköpostituki on saatavana tai voit etsiä vastauksia palveluntarjoajan tukikirjastosta.

Plussat:

 • Huippuluokan turvallisuus ja yksityisyys
 • Itse omistama ja käyttämä VPN-palvelinverkko
 • Erinomainen sovellus ja asiakastuki

Haittoja:

 • Lyhyt 7 päivän rahat takaisin -takuu
 • Bitcoin-maksutapaa ei ole saatavana

LISÄTURVALLISUUS: IPVanish tekee erinomaista työtä pitääkseen käyttäjiensä tiedot suojattuina vahvan salauksen ansiosta ja omistaa ja käyttää kaikkia palvelimia laajassa maailmanlaajuisessa palvelinverkossaan. Tarjoaa vain 7 päivän rahat takaisin -takuun.

5. YksityinenVPN

YksityinenVPN-logo

PrivateVPN laskutetaan itsestään nimellä "Nopeimmin kasvava VPN maailmanlaajuisesti." Palveluntarjoaja toimittaa erinomaiset latausnopeudet, Toivon todella, että sen jonkin verran rajallinen palvelinverkko (vain yli 150 palvelinta 60 maassa) kasvaa edelleen.

PrivateVPN: n latausnopeudet ovat luettelon toiseksi nopein, mikä tarkoittaa, että se pystyy helposti käsittelemään Omeglen toimintaa. Nämä nopeudet tekevät myös PrivateVPN: stä erinomaisen vaihtoehdon muihin online-toimintoihin, kuten videoiden suoratoistoon ja verkkopelaamiseen. Mitkään tietokatot tai kaistanleveyden rajoitukset eivät pilaa online-hauskaa.

Sotilaallisen tason salaus pitää online-antiikkisi salaisena ja palveluntarjoajan salassa ei-lokit -käytäntö varmistaa, että mitään näitä antiikkia koskevia tietoja ei ole koskaan luettavissa. Voit käyttää Bitcoin-maksuvaihtoehtoa kertakäyttöisen sähköpostiosoitteen kanssa pitääksesi maksutietosi täysin incognito-tilassa.

Natiivisovelluksen tuki PrivateVPN: ltä rajoittuu neljään isoon alustaan ​​(macOS, Windows, iOS ja Android), mutta palveluntarjoajan reitittimen yhteensopivuus antaa sinun suojata muita laitteita. Palveluntarjoaja sallii jopa 6 samanaikaista yhteyttä yhdellä kirjautumisella.

Ympärivuorokautinen tuki on saatavana palveluntarjoajan 24/7 reaaliaikaisen chat-vaihtoehdon kautta, ja Ota yhteyttä -lomake on myös saatavana. Valitettavasti palveluntarjoajan UKK-osaa ei voida etsiä.

Plussat:

 • Nopeat yhteydet
 • Jopa 6 samanaikaista yhteyttä
 • Erinomaiset yksityisyyden ja turvallisuuden tarjoukset

Haittoja:

 • 150+ palvelimien lukumäärää on ehdottomasti parannettava
 • Ei tukikirjaston hakutoimintoa

Alhainen hinta / nopea nopeus: PrivateVPN: n alhaiset liittymishinnat eivät tule nopeuden kustannuksella. Palveluntarjoajan latausnopeudet ovat alan parhaita, ja ne syrjäyttävät paljon kalliimpia VPN-palveluntarjoajia. 30 päivän rahat takaisin -takuu on käytettävissä.

Kuinka suojata Omegle-keskustelujasi VPN: llä

Omegle-keskustelujen parantaminen ja suojaaminen VPN: llä on helppoa:

  1. Tilaa VPN.
  2. Asenna VPN: n sovellus laitteeseesi.
  3. Valitse VPN-palvelin. (Automaattinen kytkentäominaisuus todennäköisesti tekee sen sinulle.)
  4. Kirjaudu sisään salliaksesi VPN-suojauksen.
  5. Alkaa jutella!

Onko ilmainen VPN hyvä vaihtoehto Omegle-keskustelujesi suojaamiseksi?

Vaikka myönnän, että voit luultavasti löytää ilmaisen VPN: n, joka tarjoaa pääsyn Omeglelle, vastaus on tässä sama kuin minkä tahansa online-toiminnan yhteydessä: en ehdota ilmaisen VPN: n käyttöä.

Ensinnäkin monet ilmaiset VPN-palveluntarjoajat määräävät kaistanleveyden rajoitukset, samoin kuin päivittäiset tai kuukausittaiset tietokatot asiakkaiden käytöstä. Tämä tarkoittaa, että voisit keskustella mielenkiintoisimman henkilön kanssa, jonka olet koskaan tavannut verkossa, ja yhteytesi voi pudota keskellä keskustelua. PUOMI! He ovat poissa!

Lisäksi monet "ilmaiset" VPN-verkot pitävät valot päällä ja palvelimet hyppäävät tekemällä rahaa seurata online-toimintaa ja myydä tietoja mainostajille ja muut asianomaiset osapuolet.

Lisäksi muita ilmaisia ​​VPN-verkkoja on pyydetty lisäämään mainoksia ja seuraamaan evästeitä käyttäjiensä selausistunnoissa - seuraamaan evästeitä, jotka ripustavat jopa jälkeen olet irronnut VPN-palvelusta.

Kun käytetään palvelua kuten Omegle, ”Virtual Private Network” ”Private” -osasta tulee paljon tärkeämpi. Tee itsellesi palvelus ja hanki muutama dollari maksetulle VPN-palveluntarjoajalle - olet iloinen, että teit.

Vinkkejä Omeglen turvalliseen käyttöön

Kuten kaikissa online-chat-palveluissa, myös Omeglen chat-palvelun käyttämiselle on vaara. Omeglen kaltaisilla satunnaisilla chat-palveluilla on kuitenkin joitain ainutlaatuisia ongelmia, joita ei ole nähty muilla ”chat-linjoilla”.

Omeglen chat-kumppaniin yhteyden satunnaisuus voi johtaa tahaton pääsy aikuisille suunnattuun sisältöön.

Vaikka keskustelut ovat moderoituneita, jopa Omegle myöntää, että tämä ei ole tyhmätöntä tapa pitää asiat puhtaina. Tästä syystä alle 18-vuotiaille käyttäjille suositellaan välttämään palvelua.

Vaikka käyttäjät saattavat ajatella, että heidän chattinsa ovat täysin nimettömiä, eikä kenelläkään muulla ole heihin pääsyä, viimeaikaisissa raporteissa todetaan olevan vähemmän kuin totta: Palvelu näyttää kaapata kuvakaappauksia nimettömistä keskusteluistasi ja tallenna ne palvelimilleen, missä hakkerit pääsevät siihen helposti.

Valitettavasti VPN ei voi estää palvelua sieppaamasta kuvakaappauksia keskusteluistasi, joten pidä tämä mielessä pitäessäsi “yksityistä” keskustelua Omeglessa.

Viimeinkin, kun olet yhteydessä mihin tahansa online-chat-palveluun, ÄLÄ jaa tunnistettavia tietoja chat-kumppanien kanssa. Mitä henkilökohtaisempia tietoja jaat, sitä suurempi on mahdollisuus, että nämä tiedot joutuvat väärään käsiin.

johtopäätös

Jos olet Omeglen käyttäjä, joka haluaa räpätä oppilaitoksen tai työnantajan Omeglen tien kautta, suosittelen voimakkaasti sijoittamista korkealaatuiseen VPN-palveluun.

Sen lisäksi, että VPN voi avata pääsyn estettyihin Omegle-palveluihin, se voi myös parantaa ja suojata kaikkia online-toimintojasi.

ExpressVPN-logo

ExpressVPN on suositukseni suosituimmalle VPN-verkolle Omegle-istuntojen ja kaikkien muiden online-toimintojen parantamiseksi ja suojaamiseksi. Palveluntarjoaja tarjoaa erinomaiset yhteysnopeudet, tekee hienoa työtä suojataksesi online-tietoturvasi ja yksityisyyttäsi ja tarjoaa tukea jokaiselle nykyään saatavilla olevalle alustalle..

Lisätietoja tai tilauksen ostamisesta käy ExpressVPN-verkkosivustolla.

Kristina D.C. Hoeppnerin ”Omegle”, lisensoitu CC BY-SA 2.0: lla

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map